|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
może typowe, ja spotkałam bardzo niewiele takich osób. dodam jeszcze, że wzgarda była wobec innych, a na siebie w lustrze nie byłam w stanie patrzeć. na pewno by się następny znalazł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przecież to niemożliwe by nie móc sobie znaleźć jakiegoś powodu do narzekania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | ||||||
BAN stały
|
To:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I dodałabym, że im bardziej zakompleksiona osoba, tym bardziej sobie z tego nie zdaje sprawy. Cytat:
To jaki był? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaprośmy w ten offtop jeszcze dziesięć innych osób, które się wciągnęły. No i Stewardesę, bo żebyś zrozumiała co ona pisała to nadal nie widać. Cytat:
NIKT dojrzewając nie robi tego dla samego faktu bycia pod prąd. Co innego w przypadku dorosłych, ukształtowanych i rozmiłowanych w różnych zboczeniach ludzi.Cytat:
Na litość Boską... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Że nikt inny nie miał dokładnie takiego samego życia jak Ty? No nikt nie miał dokładnie takiego życia - nikomu się nie powtórzyły. Ale to jest aż niewiarygodne, żeby nie widzieć, jak powszechne jest to, o czym piszesz. I jeszcze zestawienie anoreksja + toksyczna matka => rozwiązłość cliche? Przecież to powszechne. Nie w ogóle społeczeństwa, gdzie anorektyczki stanowią promil, ale u byłych anorektyczek z toksyczną matką. Nie widzisz tego, czy udajesz, że nie widzisz w imię nie-wiem-czego? Oślepiają na tych studiach czy jak? Można, ale nie zaleca się ze względu na dużą śmiertelność pacjentów i skuteczność na granicy błędu statystycznego. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-02-07 o 15:36 Powód: jaja sobie wizażu robisz. TRZY reklamy w jednym poście?! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |||
Konto usunięte
|
Może to jakaś brawurowa retoryka, której chwilowo nie rozumiem.
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Ach, jeszcze parę pierdół, które mi wcześniej umknęły... Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, że Gruzin nie może mieć mikropenisa. To nie jest toplista tylko kilka przypadkowo wybranychi uszeregowanych wielkościowo. Gruzja ma wyższą średnią niż Uganda ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakby Ci porządnie pazurami plecy przeorać z zaskoczenia, to byś się w dwie minuty oduczył. Cytat:
Nie mów mi, żeś sobie to wyhodował w oparciu o wyobrażenia o prasłowiańskie armaty i ani Uganda, ani Tbilisi, ani Kongo Ci nigdy do głowy nie przyszło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() zresztą w ogóle co to za pomysł dowartościowywania się czyimś bólem, wtf
![]() |
![]() |
#790 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Shhhh.... zaczęło mi się podobać. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
N =3 Cytat:
A żale te były wiarygodne jak i te dramaty z za dużym penisem TeŻeta. ![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-02-08 o 03:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
Nie, to byłby absurd, nie masz podstaw najmniejszych. Trzykrotne wspomnienie jednak można całkowicie olać, byleby pod tezę pasowało
![]() Bawi mnie to niesamowicie - przychodzi sobie koleś na wizaż, odpisuje innemu facetowi "nie przejmuj się, ja mam przeciętnego i daje rade". Wizaż odpowiada "weź już nie szpanuj, co?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
człowiek wyjdzie na jedno popołudnie na miasto, a na wizażu aż huczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Teza wzięła się stąd, że chyba nigdy nie napisałeś posta w innym stylu niż: "Słuchaj, rozumiem, że 1000zł pensji z pracy na czarno i 5-osobowa rodzina, w której to jedyne źródło dochodów, to nie jest wesoła sytuacja. Rozumiem, że szukasz lepszej pracy, ale pamiętaj, że pieniądze to nie wszystko. To bez znaczenia, ale moje miesięczne dochody to 6-cyfrowa suma (w âŹ, ale to nieważne) i nie myśl nawet przez chwilę, że to dzięki temu mam komfort psychiczny i poczucie bezpieczeństwa. Myślisz, że to takie wspaniałe, że na "wszystko" cię stać? Właśnie przywiozłem sobie najnowszą Beemkę, poprzednia nie pasowała mojej narzeczonej do włosów, bo właśnie przefarbowała, a nie chciało mi się samochodu przemalowywać, oddałem kumplowi. I co? Okazało się, że ten nowy model to chłam, a cała seria - porażka ![]() Także głowa do góry, pieniądze szczęścia nie dają ![]() Cytat:
Nie "nie szpanuj", nie pochlebiaj sobie. Chyba, że uważasz nas za 15-letnie trolle albo dziewice. Nie kłam, a nie "nie szpanuj". Kto Ci w to uwierzy: Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będę wielce zaskoczona, że teraz zaczniesz pisać, że widocznie trafiasz na wyjątkowo ciasne partnerki ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-02-08 o 12:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
- Nie potrafię zainteresować sobą kobiety... Pocieszyciel strapionych: Ja umiem, to nic trudnego. ![]() - Żadna mnie nie chce... Pocieszyciel strapionych: Mnie chcą ![]() - Nie mam żadnych doświadczeń seksualnych... Pocieszyciel strapionych: Miałem setki kochanek, uwierz mi chłopie, że to nie ma znaczenia ![]() - Boję się, że nie zadowalałem swoich partnerek... Pocieszyciel strapionych: Ja zadowalam ![]() - Myślę, że może się okazać, że mam za małego. Pocieszyciel strapionych: A mnie mój rozmiar odpowiada ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą - komu coś takiego na wizażu imponuje? Niby czemu miałoby mi zależeć na tym efekcie? Wyjmujcie szklane kule. Cytat:
W ogóle ta przeróbka jest szczególnie zabawna, bo najpierw wyskoczyłaś z tekstem, że piszę dokładnie to samo, co wy, a teraz jednak nie? ![]() Śmiem też twierdzić, że opinia faceta, który ma penisa - jest co najmniej równie cenna, co wasze oceny i wasze doświadczenie. Rozczarowany tylko jestem, bo spodziewałem się raczej komentarzy dotyczących ewentualnych kolców na penisie, "penisa uzbrojonego", kształtu świdra, moich umiejętności nakręcenia kobiety, braku gry wstępnej, no dosłownie czegokolwiek kreatywnego - ale nie, nudne teksty o szpanowaniu, o cieszeniu się bólem i leczeniu nim kompleksów. szpanowaniu, imponowaniu 15letnim wizażankom. Nuda. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Sęk w tym, że Ty nawet nie próbujesz atakować tego, co piszę, tylko wyciągasz z treści coś, co Ci się nie podoba i się dochrzaniasz ad personam. Bez sęsu. Błąd celowy - wolę to napisać, zanim się ucieszysz
![]() Gdyby zastosować takie podejście do tego forum, to macie zajęcia na lata - w wyszukiwanie szpanowania i pisania o sobie. Serio serio. Piszę na podstawie własnych doświadczeń, jak każdy tutaj. To, że moje doświadczenia nie są traumatyczne, tragiczne, nie mam miliarda kompleksów i problemów, a te kilka zachowuję dla siebie - to już jest szpan i należy wytknąć? ![]() Serio - Twój atak na treść i sens mojego posta to "biedactwo" i "ktoś potwierdzi?". Nie gram biedactwa, stwierdzam fakt. Co do potwierdzenia - sama możesz sprawdzić, załóż się z kimś. Może się mylę, może nie, ale Twój komentarz jest kompletnie bez sensu i znaczenia. Próbuj dalej. Dyskutujcie z treścią, a nie tym, czego się tam doszukujecie o mojej psychice i zamiarach. Jak już musicie - to ładnie proszę, kreatywniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Konto usunięte
|
Mamy ten sam fetysz...
![]() Cytat:
Zresztą w tytule jak byk stoi gawędziarstwo, więc to odpowiedni wątek dla Vallara. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A od kiedy to trzeba znać czyjeś motywacje, żeby zwrócić uwagę na to, co robi? Cytat:
Potem zmieniłeś front a ja - szokujące! - zmieniłam zdanie na temat tego, co wypisujesz. ![]() Jak ktoś się raz z kimś zgodzi, to powinien trzymać jego stronę dożywotnio, bez względu na to, co ten pierwszy będzie plótł - w przeciwnym wypadku zasłuży na miano manipulanta i hipokryty ![]() & ależ oczywiście. Opinia faceta w sprawie preferencji penisowych kobiet jest nie tylko równie cenna, jest bezcenna. Póki piszesz o swoich doświadczeniach z partnerkami - ok, potencjalnie interesujące stanowisko. Ale bądź poważny i odpuść wywody na temat tego, jak to wielka pała (której - jak deklaruje - sam nie masz) utrudnia życie seksualne, masowo uniemożliwia stosunki i każdorazowo obciera pochwę tak, że trzeba tygodniowej rekonwalescencji po jednym bzykaniu. O ja podła manipulantka, jak śmiałam się tego tendencyjnie czepić. No jakbym nie miała czego, naprawdę. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
tagi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Yup. Not gonna happen. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niemniej, jak mówiłem - jeśli zaczniesz się doszukiwać szpanowania u każdego, kto podpiera opinię jakimkolwiek argumentem opartym na doświadczeniu - masz zabawę na lata. Miłego! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam wrażenie, że ktoś sobie obrał Vallarra (przez dwa "r", nie jedno, piszcie poprawnie) na celownik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kto manipulował? Kto wyszedł na kretyna? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
Tak właściwie czemu tak bardzo wsiadłyście na Vallarra i zarzucacie mu przechwalanie się albo i nawet przeinaczanie prawdy? Może ciężko zmienić swój punkt widzenia po tylu zajadłych postach, ale to co mówi może pochodzić z prawdziwych doświadczeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 21 (0 użytkowników i 21 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.