![]() |
#781 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajnie, ja mam te stara wersje i to jest moje przeklenstwo, nienawidze tego obiektywu, uzywam go tylko manualnie, co tez jest droga przez mękę przy tym kawałku plastiku co udaje pierscien ![]() ja chyba kupie 85 1.8 ![]()
![]() |
#783 |
Niewyczymie.
|
Grrrr... od trzech godzin walczę z szablonem bloga i nadal nie jestem zadowolona :/ To nie na moje nerwy!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Niewyczymie.
|
Nie jestem pewna, czy pasuje mi to 'wyskakujące' menu. A zupełnie nie wiem jak zrobić, żeby nie wyskakiwało.
![]() Eh, tak się kończy kombinowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie mi to by sigma 35 art pasowała ![]() nowa 50tka to niebo przy starej porównują do 1.4 i do L ![]() a cenę ma przy tym bardzo przyzwoitą pewnie możesz przeteścić w jakimś sklepie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
grozi wypollizowaniem
|
n obcina podobnie ale relacja tła do obiektu jest jednak jak z 50 tki a nie z 85 tki, ale oczywiscie na cropa 50 lepsza, ja juz mam tego parcha i nie chce drugiego, bo 50 mi jakos do niczego nie pasuje,do wnętrz za wasko,do plenerów za szeroko....zastanawialaby m sie nad innymi jesczez ale jednak to drugi w kolejnosci najtanszy obiektyw do canona
![]() |
#788 |
Piers do przodu
|
Czytam Wasz dialog i czytam i dochodzę do wniosku, że jednak marsjański to nie dla mnie
![]()
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polly, może taki? ![]() tylko asystenta do podpinania trzeba ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-03-11 o 00:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
niecnotliwa dziewica
|
A ja miałam wczoraj przygodę: drzwi się w przedziale nie otworzyły, zanim dobiegłam do drugiego to pociąg ruszył, nie przyszło mi do głowy wcisnąć awaryjnego hamulca i z Kornelina wróciłam taksówką
![]()
#791 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten zastój w zleceniach to chwilowe zapewne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na zakup ciuchów nie mam specjalnie ochoty (muszę coś na chrzciny kupić i mi słabo na samą myśl ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Się przeprosiłam z tym nowym podkładem manhattana. Nowa wersja, owszem, jest ciut ciemniejsza, ale nakładam cienką warstwę, na to jasny duper i jest git: ujednolica kolor, trwały, nie włazi w pory ani zmarchy, nie odznacza się, nie wysusza, nie świeci . A i sam kolor zbliżony do affinimat light porcelain (po ściemnieniu) lub bourjois healthy mix 51 vanilla ( stary był mega bladzioch
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-11 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Niewyczymie.
|
Przeglądam prace naszej Justyny, i marzę... że kiedyś powieszę sobie jej pracę na ścianie w sypialni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Piers do przodu
|
Żeglarski język mam bardziej opanowany
![]() MotherDivine - da się pewnie zrobić ![]() Miłego dnia Baru ![]()
#795 |
Niewyczymie.
|
Jestem pewna że da się zrobić, ale każdy obraz potrzebuje... operawy, i nie chodzi mi o ramkę.
![]() Więc do Justyny zapukam dopiero po remoncie, bo jak narazie moja sypialnia woła o pomstę do nieba. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#797 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ja wysiadłam w tym Kornelinie, na szczęście miałam i doładowany telefon i gotówkę w portfelu, ale tak: ciemno wszędzie, pusty peron, żywej duszy nie ma, ja z siatą z zakupami (akurat kupiłam kaczkę w B. i inne spożywcze dobra, które odpowiednio ważyły) i na dodatek nie miałam pojęcia, z którego końca peronu on tą taksówka nadjedzie - od Sochaczewa czy od Leonowa? Ło jessooo jeszcze muszę do US lecieć, dobrze, ze mi się przypomniało....
![]() |
#798 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dużo to km było do nawracania? Mam nadzieje, ze taksiarz nie zdarł za bardzo ![]()
![]() |
#799 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nie wiem, ile tam jest kilometrów, ale i tak bym nie umiała stamtąd wrócić po ciemku - chyba, ze wzdłuż torów ![]()
![]() |
#800 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#801 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie chciało mi się czekać nie wiadomo ile aż coś z Łowicza nadjedzie, prędzej mi było zadzwonić po to taxi niż tam czekać na pustym peronie.
#802 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też sobie wiszę na scianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawda jest taka, że nie ma tak, że załatwię swoje sprawy i będę mieć spokój - sprawy ciągle są i wyskakują, i tak pewnie będzie, tym tazem akurat b. fajnie - nie wiem, czy mówiłam, kiedy leciałam z Barcelony, siedziałam obok pani, z którą rozmawiałam sobie (3 h) więc od słowa do słowa zamówiła u mnie Panienkę. A z jej córką spotkałam się w Brc za drugim razem - i spotykam się, ilekroć jest w Polsce. Pod wpływem duftartu będzie pisać pracę licencjacką "Polisensoryczne postrzeganie sztuki" chyba i jutro się widzimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale chcę też powiedzieć, że z powodu zleceń raczej - poza naprawdę wyjątkowymi historiami - nie zrobię obrazu szybko. Prawdę mówiąc, muszę lawirować i ustawiać kolejkę, bo jedni mogą poczekać bardziej, a inni mniej... Nie lubię tego, ale co zrobić Chcę Wam też powiedzieć, że pan od zegara rozbitego przysłał mi zdjęcia i napisał : Pani Justyno ! Dziękuję, za współczucie . Drzwi od zegara oddałem do pana od witraży, nawet nie pomyślałem by zrobić fotkę, szkło wyrzuciłem . Ale koronę coś mnie tknęło, więc wysyłam. A też nie lubię, by w głupi sposób niszczyć zabytki. Ale może Pani kurierowi powiedzieć, jak można było złamać dębową koronę, ten jasny ślad to świeżo wyłamane. Teraz w wolnej chwili będę miał trochę zajęcia, gdy będzie gotowy, może Pani całość zobaczyć , jeżeli będzie taka wola.
![]() |
#804 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurcze, nie wiedziałam, który to Twój?
![]()
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#806 |
Niewyczymie.
|
Na dobry obraz mogę czekać w prawie-nieskończoność
![]() Na pewno się z Tobą skontaktuję jak już ogarnę ten dom... kurczę, chciałabym taki piękny obraz <3 A w ogóle to jest mi przykro jak psu ![]() ![]() Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-03-11 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Oto ja
![]() http://justynaneyman.blogspot.com/20...-premiera.html muszę w końcu Młodego docisnąć, niech zrobi ladną fote na ścianie, bo już wisi od dawna, tylko nie umiem ladnie obfocić komórką ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() W zyciu bym nie zgadła, ze to Twoja panienka ![]() Ty masz taki kolor włósów? ![]()
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam taki ![]() O, nawet mam fotkę na dowód, tylko kolor trochę podkrecony zachodzącym jesiennym słońcem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Panaroja
|
snad domu wariatów
![]() Z ciuchów to tylko opalacz i ew.kostium do pływania , natomiast sandały i jakieś mokasyny na lato . Poza tym wszystko mam ![]() ![]() Edit - ciepła kurtka na duże mrozy , o . Chociaż bo ja wiem czy warto szukać przy takich zmianach klimatycznych ![]() snikam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.