Scent Bar LIX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-10, 20:55   #781
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ciśnienie mam obecnie niskie jak na mnie .... jako bonus uboczny dializ. Zwykle 90/60 z tendencją spadkową - a taki odlot miałam pierwszy raz w życiu ... trach i nic
Oł maaaan Współczuwam, po troszę rozumiem, bo tak miewałam,dawniej, za niskie ciśnienie, jakaś lekarka nawet podejrzewała u mnie uśpione nerki ale się rozeszło po kościach.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A, i wiecie, co... mam zamiar wziąć się za Panienki ostro (Rejcz, Agnyska!)
I dla rozrywki wymysliłam taki obraz, w ramach łączenia kierunków - zwierząt z Panienkami - namalować wielkiego kota (50 na 70), który w łapach, jak King Kong, trzymalby Panienkę - wtedy mogę go wkleić i na swoją panienkową stronę i w ogóle robi się zabawnie(j)
Justyno, żadnej presji czasowej broń boże nie czuj Ideałem byłoby, gdybyś najpierw zajęła się borykającymi Cię sprawami, odżyła, wyszczęśliwiała, ja mogę czekać do lata i dłużej. Autentycznie. To moja wina, że nie zgłosiłam się wcześniej, ale prawda właśnie jest taka, że każdy z nas robi wszystko we właściwym DLA SIEBIE czasie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 21:55   #782
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
najpierw chyba nową 50tkę 1.8 canona STM - ma świetne opinie
później nie wiem czy coś szerokiego czy zmiana puchy

na carboocie wygrzebałam manualną sigmę 35-200mm
ale nie mogę się przyzwyczaić do ciężaru
i kolejną 135tkę f2,8
oba za 5f

ja się dalej nie zważyłam
ciuchy już normalnie leżą, to nie mam presji

cięcia też potrzebuję i chyba nie poradzę sobie już sama, bo mi włosy zgęstniały
no ale do tego dążyłam, żeby odrosły po rozjaśnianiu, a teraz nie nadążam z podcinaniem

mnie parę razy wzięto za faceta
i to nie tylko ze względu na głos, bo nie zdążyłam się odezwać

uważaj na siebie

fajnie, ja mam te stara wersje i to jest moje przeklenstwo, nienawidze tego obiektywu, uzywam go tylko manualnie, co tez jest droga przez mękę przy tym kawałku plastiku co udaje pierscien

ja chyba kupie 85 1.8
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 22:00   #783
MotherDivine
Niewyczymie.

Grrrr... od trzech godzin walczę z szablonem bloga i nadal nie jestem zadowolona :/ To nie na moje nerwy!!!
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 22:05   #784
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Grrrr... od trzech godzin walczę z szablonem bloga i nadal nie jestem zadowolona :/ To nie na moje nerwy!!!
Kurcze w mordę, ale zmiany były bardzo na plus, co jeszcze zmieniasz? Albo może Ci nie truję, bo i tak się na tym nie znam, ja jestem w stanie tylko ocenić efekt końcowy wizualno-estetyczny
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 22:28   #785
MotherDivine
Niewyczymie.

Nie jestem pewna, czy pasuje mi to 'wyskakujące' menu. A zupełnie nie wiem jak zrobić, żeby nie wyskakiwało.
Eh, tak się kończy kombinowanie
Stary 2016-03-10, 23:07   #786
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
fajnie, ja mam te stara wersje i to jest moje przeklenstwo, nienawidze tego obiektywu, uzywam go tylko manualnie, co tez jest droga przez mękę przy tym kawałku plastiku co udaje pierscien

ja chyba kupie 85 1.8
kiedyś chorowałam na 85, ale 50 będzie bardziej uniwersalny, a na cropie to obcina podobnie
w sumie mi to by sigma 35 art pasowała

nowa 50tka to niebo przy starej
porównują do 1.4 i do L
a cenę ma przy tym bardzo przyzwoitą
pewnie możesz przeteścić w jakimś sklepie
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 23:41   #787
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
kiedyś chorowałam na 85, ale 50 będzie bardziej uniwersalny, a na cropie to obcina podobnie
w sumie mi to by sigma 35 art pasowała

nowa 50tka to niebo przy starej
porównują do 1.4 i do L
a cenę ma przy tym bardzo przyzwoitą
pewnie możesz przeteścić w jakimś sklepie
n obcina podobnie ale relacja tła do obiektu jest jednak jak z 50 tki a nie z 85 tki, ale oczywiscie na cropa 50 lepsza, ja juz mam tego parcha i nie chce drugiego, bo 50 mi jakos do niczego nie pasuje,do wnętrz za wasko,do plenerów za szeroko....zastanawialaby m sie nad innymi jesczez ale jednak to drugi w kolejnosci najtanszy obiektyw do canona
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-11, 00:31   #788
Katty_p13
Piers do przodu

Czytam Wasz dialog i czytam i dochodzę do wniosku, że jednak marsjański to nie dla mnie
Stary 2016-03-11, 00:36   #789
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam Wasz dialog i czytam i dochodzę do wniosku, że jednak marsjański to nie dla mnie
a żeglarski?

Polly, może taki?
tylko asystenta do podpinania trzeba

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-03-11 o 00:55
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 06:55   #790
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

A ja miałam wczoraj przygodę: drzwi się w przedziale nie otworzyły, zanim dobiegłam do drugiego to pociąg ruszył, nie przyszło mi do głowy wcisnąć awaryjnego hamulca i z Kornelina wróciłam taksówką
Stary 2016-03-11, 07:28   #791
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jakiajki? ja tez chyba kupuje

wogole co zta wiosnąze tak zapytam? w krk jkas syfioza ni to zima ni to wiosna nic to ch...nawet moja psychika nie wie jak na to zareagowac-cieszyc sie czy plakac....

co do fotobiznasu to znowu od euforii do depresji- zrobilam jedna super sesje taka jaka chcialam i w dodatku za dobra kase, no ale znowu cisza....

o wogole widze nowy watek plotkowy na perfumach! nowe panie idzie...tylko patrzec kiedy nas tu oprawią w szklane gabloty i beda ludzion pokazywac jako prehistoryczne okazy...
Też czekam na wiosnę jak głupek a ona nie przychodzi, jeden dzień slonca i z powrotem syf

Ten zastój w zleceniach to chwilowe zapewne

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A, i wiecie, co... mam zamiar wziąć się za Panienki ostro (Rejcz, Agnyska!)
I dla rozrywki wymysliłam taki obraz, w ramach łączenia kierunków - zwierząt z Panienkami - namalować wielkiego kota (50 na 70), który w łapach, jak King Kong, trzymalby Panienkę - wtedy mogę go wkleić i na swoją panienkową stronę i w ogóle robi się zabawnie(j)

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
1) Posłaniec. Wysyłam za ich pośrednictwem np. dokumenty do trzech osób po kolei z zaczekaniem na podpis i dalej + powrót. Jakieś elementy łazienkowe, które szefowa zwracała - ceramiczne, delikatne. Jakieś wielkogabarytowe niewiemco, którego nikt nie chciał przewieźć bo za długie było (powyżej 2 metrów)

Co do biustonoszy to ja nieodmiennie polecam Intimissimi i nawet zamierzam do nich w najbliższym czasie zajrzeć. Miękkie, sportowe też maja, co kto lubi.

Spinką podpinaj mnie właśnie za krótko obcięła i mi dziwnie i w kucyk się dają ledwo związać (a miałam tego, ze ho ho)

I nie wiem, czy pogoda będzie, ale rozpaczliwie potrzebuję butów przejściowych takich. Kozaki mam, pantofle mam, jakieś botkopodobne by się przydały ale jednak do spódnicy. Spodni nie posiadam.

2) a, co mi tam
Super fryzurka

Cytat:
Margota super cięcie

Macham Baru snad nagłej utraty przytomności podczas remontu kuchni

Cytat:

Ja na zakup ciuchów nie mam specjalnie ochoty (muszę coś na chrzciny kupić i mi słabo na samą myśl ). Zamieniłabym coś na głowie, jakiś kolor nowy, refleksy ( ) ale później bym musiała częściej farbowac więc bez sensu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-11, 08:45   #792
Maja102
Zakorzenienie

Się przeprosiłam z tym nowym podkładem manhattana. Nowa wersja, owszem, jest ciut ciemniejsza, ale nakładam cienką warstwę, na to jasny duper i jest git: ujednolica kolor, trwały, nie włazi w pory ani zmarchy, nie odznacza się, nie wysusza, nie świeci . A i sam kolor zbliżony do affinimat light porcelain (po ściemnieniu) lub bourjois healthy mix 51 vanilla ( stary był mega bladzioch )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-03-11 o 09:11
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 10:19   #793
MotherDivine
Niewyczymie.

Przeglądam prace naszej Justyny, i marzę... że kiedyś powieszę sobie jej pracę na ścianie w sypialni
Stary 2016-03-11, 10:47   #794
Katty_p13
Piers do przodu

Żeglarski język mam bardziej opanowany

MotherDivine
- da się pewnie zrobić

Miłego dnia Baru
Stary 2016-03-11, 10:53   #795
MotherDivine
Niewyczymie.

Jestem pewna że da się zrobić, ale każdy obraz potrzebuje... operawy, i nie chodzi mi o ramkę.
Więc do Justyny zapukam dopiero po remoncie, bo jak narazie moja sypialnia woła o pomstę do nieba.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-11, 11:02   #796
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A ja miałam wczoraj przygodę: drzwi się w przedziale nie otworzyły, zanim dobiegłam do drugiego to pociąg ruszył, nie przyszło mi do głowy wcisnąć awaryjnego hamulca i z Kornelina wróciłam taksówką
Tez tak kiedys miałam, jak wracałam z Wawki do Sosnowca IC, stalismy z grupka osob juz przy drzwaich, a drzwi sie zacieły i nawet 3 rosłych chłopa nie było w stanie ich ruszyć, a na złosć kondukta nie było w okolicy. Pociag ruszył,, a my dalej, na szczescie to dalej to tylko do Katowic ale sie wpieniłam, bo to była niedziela komunikacja jezdziłą rzadziej, aja jzu padnieta totalnie, wiec na wariata wzielam sie zapakowałam prywatnym autem z jakims kolesiem po którego przyjechal znajomy

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:09   #797
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Tez tak kiedys miałam, jak wracałam z Wawki do Sosnowca IC, stalismy z grupka osob juz przy drzwaich, a drzwi sie zacieły i nawet 3 rosłych chłopa nie było w stanie ich ruszyć, a na złosć kondukta nie było w okolicy. Pociag ruszył,, a my dalej, na szczescie to dalej to tylko do Katowic ale sie wpieniłam, bo to była niedziela komunikacja jezdziłą rzadziej, aja jzu padnieta totalnie, wiec na wariata wzielam sie zapakowałam prywatnym autem z jakims kolesiem po którego przyjechal znajomy
Tyż piknie

Ja wysiadłam w tym Kornelinie, na szczęście miałam i doładowany telefon i gotówkę w portfelu, ale tak: ciemno wszędzie, pusty peron, żywej duszy nie ma, ja z siatą z zakupami (akurat kupiłam kaczkę w B. i inne spożywcze dobra, które odpowiednio ważyły) i na dodatek nie miałam pojęcia, z którego końca peronu on tą taksówka nadjedzie - od Sochaczewa czy od Leonowa?

Ło jessooo jeszcze muszę do US lecieć, dobrze, ze mi się przypomniało....
Stary 2016-03-11, 11:12   #798
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Tyż piknie

Ja wysiadłam w tym Kornelinie, na szczęście miałam i doładowany telefon i gotówkę w portfelu, ale tak: ciemno wszędzie, pusty peron, żywej duszy nie ma, ja z siatą z zakupami (akurat kupiłam kaczkę w B. i inne spożywcze dobra, które odpowiednio ważyły) i na dodatek nie miałam pojęcia, z którego końca peronu on tą taksówka nadjedzie - od Sochaczewa czy od Leonowa?

Ło jessooo jeszcze muszę do US lecieć, dobrze, ze mi się przypomniało....
Nooo, jakby to było nieco wczesniej, jak posucha $ to nie wiem co byś zrobiła ...
Dużo to km było do nawracania? Mam nadzieje, ze taksiarz nie zdarł za bardzo

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-11, 11:24   #799
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Nooo, jakby to było nieco wczesniej, jak posucha $ to nie wiem co byś zrobiła ...
Dużo to km było do nawracania? Mam nadzieje, ze taksiarz nie zdarł za bardzo
Ujdzie 25zł
Nie wiem, ile tam jest kilometrów, ale i tak bym nie umiała stamtąd wrócić po ciemku - chyba, ze wzdłuż torów
Stary 2016-03-11, 11:28   #800
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ujdzie 25zł
Nie wiem, ile tam jest kilometrów, ale i tak bym nie umiała stamtąd wrócić po ciemku - chyba, ze wzdłuż torów
No mało nie jest, ale jakbyś miała wraca, jak piszesz, to już lepiej było poświecic te 25 A pociągiem z powrotem nie mogłas podjechac?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-11, 11:43   #801
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
No mało nie jest, ale jakbyś miała wraca, jak piszesz, to już lepiej było poświecic te 25 A pociągiem z powrotem nie mogłas podjechac?
Nie chciało mi się czekać nie wiadomo ile aż coś z Łowicza nadjedzie, prędzej mi było zadzwonić po to taxi niż tam czekać na pustym peronie.
Stary 2016-03-11, 11:52   #802
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Jestem pewna że da się zrobić, ale każdy obraz potrzebuje... operawy, i nie chodzi mi o ramkę.
Więc do Justyny zapukam dopiero po remoncie, bo jak narazie moja sypialnia woła o pomstę do nieba.
Ty się spiesz i zamawiaj juz teraz, bo Ju ma bardzo napięty kalendarz z zamówieniami . Jest rozrywana już, więc z rok będziesz czekala na swoją kolej . A im póżniej tym dlużej

Ja też sobie wiszę na scianie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 12:05   #803
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Justyno, żadnej presji czasowej broń boże nie czuj Ideałem byłoby, gdybyś najpierw zajęła się borykającymi Cię sprawami, odżyła, wyszczęśliwiała, ja mogę czekać do lata i dłużej. Autentycznie. To moja wina, że nie zgłosiłam się wcześniej, ale prawda właśnie jest taka, że każdy z nas robi wszystko we właściwym DLA SIEBIE czasie.
Ok, w takim razie poczekam do @
Prawda jest taka, że nie ma tak, że załatwię swoje sprawy i będę mieć spokój - sprawy ciągle są i wyskakują, i tak pewnie będzie, tym tazem akurat b. fajnie - nie wiem, czy mówiłam, kiedy leciałam z Barcelony, siedziałam obok pani, z którą rozmawiałam sobie (3 h) więc od słowa do słowa zamówiła u mnie Panienkę. A z jej córką spotkałam się w Brc za drugim razem - i spotykam się, ilekroć jest w Polsce. Pod wpływem duftartu będzie pisać pracę licencjacką "Polisensoryczne postrzeganie sztuki" chyba i jutro się widzimy

Cytat:
Znam to... najgorsze, co może być, nienawidziłam się przedzierać przez to menu - przez jakiekolwiek menu

Cytat:
Przeglądam prace naszej Justyny, i marzę... że kiedyś powieszę sobie jej pracę na ścianie w sypialni
Cytat:
Polecam się
Ale chcę też powiedzieć, że z powodu zleceń raczej - poza naprawdę wyjątkowymi historiami - nie zrobię obrazu szybko.
Prawdę mówiąc, muszę lawirować i ustawiać kolejkę, bo jedni mogą poczekać bardziej, a inni mniej... Nie lubię tego, ale co zrobić

Chcę Wam też powiedzieć, że pan od zegara rozbitego przysłał mi zdjęcia i napisał :

Pani Justyno !

Dziękuję, za współczucie . Drzwi od zegara oddałem do pana od witraży, nawet nie pomyślałem by zrobić fotkę, szkło wyrzuciłem . Ale koronę coś mnie tknęło, więc wysyłam.
A też nie lubię, by w głupi sposób niszczyć zabytki. Ale może Pani kurierowi powiedzieć, jak można było złamać dębową koronę, ten jasny ślad to świeżo wyłamane.
Teraz w wolnej chwili będę miał trochę zajęcia, gdy będzie gotowy, może Pani całość zobaczyć , jeżeli będzie taka wola.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 12:05   #804
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Kurcze, nie wiedziałam, który to Twój?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-11, 12:08   #805
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się spiesz i zamawiaj juz teraz, bo Ju ma bardzo napięty kalendarz z zamówieniami . Jest rozrywana już, więc z rok będziesz czekala na swoją kolej . A im póżniej tym dlużej

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 12:13   #806
MotherDivine
Niewyczymie.

Na dobry obraz mogę czekać w prawie-nieskończoność
Na pewno się z Tobą skontaktuję jak już ogarnę ten dom... kurczę, chciałabym taki piękny obraz <3

A w ogóle to jest mi przykro jak psu nie mogę nigdzie znaleźć korków do Insolence EDP 50ml i Samsary, 100ml, EDP.

Edytowane przez MotherDivine
Czas edycji: 2016-03-11 o 12:19
Stary 2016-03-11, 12:23   #807
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nie wiedziałam, który to Twój?
Oto ja

http://justynaneyman.blogspot.com/20...-premiera.html

muszę w końcu Młodego docisnąć, niech zrobi ladną fote na ścianie, bo już wisi od dawna, tylko nie umiem ladnie obfocić komórką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-11, 12:26   #808
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A to Twoje!!! Mega!!! Takie dynamiczne!
W zyciu bym nie zgadła, ze to Twoja panienka
Ty masz taki kolor włósów?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-11, 12:31   #809
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
A to Twoje!!! Mega!!! Takie dynamiczne!
W zyciu bym nie zgadła, ze to Twoja panienka
Ty masz taki kolor włósów?
Panienka jest obłędna

Mam taki
O, nawet mam fotkę na dowód, tylko kolor trochę podkrecony zachodzącym jesiennym słońcem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_41391 (1).jpg (147,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2016-03-11, 12:34   #810
Parabelka
Panaroja

snad domu wariatów

Z ciuchów to tylko opalacz i ew.kostium do pływania , natomiast sandały i jakieś mokasyny na lato . Poza tym wszystko mam
Edit - ciepła kurtka na duże mrozy , o . Chociaż bo ja wiem czy warto szukać przy takich zmianach klimatycznych
snikam

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości