|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Cytat:
Nawet przespałam noc, nie jest źle. W pracy zdziwili się co ja robię dlaczego przyszłam. Nawet nie wpadłam na to by sobie wziąć wolne. Jeszcze tydzień i mam urlop. Dziś moje dziecko wraca. |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdraszczam urlopu,tym bardziej że mój już za mną, dopiero we wrześniu tydzień.Tak to ino jeden dzień wolnego w sierpniu i tyle. O ,to koniec laby -na pewno odpoczęłaś od młodego ale też i stęskniłaś ![]() U mnie na wadze stabilnie , a nawet lekki spadek....całe 0,10 gram w doł ![]() Dziś lekkie ochłodzenie-na szczęście, choć i deszcze, niemniej wolę to niż to co było wczoraj na dworze.Myślałam że nie usnę tak mi w nocy duszno było. Miłego weekendu
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko u nas też laska była tydzień na l4, he he mnie nikt nie da
a byłoby że urlop mam 3.5 tyg więc jakoś przetrwałam dzisiejszą dniowkę. Choć dziewczyny się zdziwiły że przyszłam. Powiem Ci dobrze mi było bez młodego - był pod dobrą opieką, a ja nie muszę myśleć co on robi gdy jestem w pracy, wraca jutro więc jeszcze trochę potęsknie. Dziś przyszłam to ogarnęłam pokój dziecka - resztę jutro bo dziś już mi się nic nie chce. Jutro planuję pobiegać po sklepach może wreszcie uda mi się coś kupić. Waga stabilnie. |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Piękna pogoda to wszystkie wywiało - zapewne smażą się gdzieś na plaży Miłej niedzieli |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj z mojej pracy nadawali pogodę w Dzień dobry z TVN wakacje, to trochę się działo, ale ogólnie spokojnie. Tak więc ponoć mamy lato. Dla mnie w tym roku kompletnie to bez znaczenia. A że do przyszłego sporo czasu, to jeszcze zdążę się wylaszczyć ![]() Waga coś nie chce spadać, a nawet wzrosła. 76kg dzisiaj :/
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Lyrcia oglądałam rano i od razu o Tobie sobie pomyślałam
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie zaczęło padać. Po weselu ledwo żyję,a zaraz jedziemy na poprawiny także odezwę się jutro.Od jutra dietka |
|
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Ją dziś z mężem byliśmy na rybkach, to znaczy ja się wędziłam a mąż łowił. A jak wróciliśmy ugotowałam sobie fasolkę, jak wszystkie to wszystkie... Tak mi narobilyscie ochoty. Mniam choć czuć było malizną.
![]() A waga jak stała tak stoi, no nic czekam cierpliwie i się nie poddaje bo mąż mnie mobilizuje bo mówi że widać efekty cwiczen |
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
Ja się nawet ostatnio nie ważę... Znów ogarnęła mnie niemoc...urlop zbliża się wielkimi krokami a mnie przeraża pakowanie... Chyba jakiś dołek załapałam 🙄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 3 kg na plus a wcale na weselu nie pojadłam.Pewnie % i woda zatrzymana.
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę się rozkręcić z dietą. Waga trochę wzrosła i stabilnie stoi na 76kg. Waga jak na mnie masakryczna, ale i tak już o niebo lepiej niż 82kg 2 miesiące temu. Mój rekord życiowy :/
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś nie mogę sobie wyobrazić Ciebie z wagą 82 kg
moja dziś wskazała ponad 83 kg.Ciężko mi się zabrać za diete póki mąż jeszcze w domu,ale właśnie robię listę zakupów na jutro to chyba dobry znak
|
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
Bry
U mnie tez stabilnie... 70.6 :/ normalnie zwariuje z ta waga... Za to wzielismy sie za malowanie... to znaczy powynosilismy wszystko z pokoju i tz teraz okleja folia i moze jeszcze da rade zagruntowac dzisiaj Za to na obiad byl pstrag teczowy gotowany na parze i do tego brokul i fasolka tez na parze... i podsmazane pieczarki...
Edytowane przez SovaEvree Czas edycji: 2017-07-24 o 18:38 |
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
Uuuuułłła jaki zacny miałaś obiadek.... Zdrowy i dietetyczny
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Moja waga też stabilnie dziś dla odmiany tylko dwie siódemki Beatko no to dobiłaś z wagą, też sobie nie mogę wyobrazić że tyle ważyłaś. Moje max to było chyba w zeszłym roku pokazało się 81 ale tylko raz widziałam na wadze takie wskazanie. Teraz się bujam z siódemkami. Elizka spadnie - niemożliwe jest przytyć 3 kg w weekend - choć mnie się udało 2 kg i spadało tydzień Stylowa waga nie jest najważniejsza - ważne że widać efekty ćwiczeń. Yolanda nie dołujemy się - czasami tak bywa że coś nas dobija ale myślmy pozytywnie i tak ma być. A na urlopie trzeba się dobrze bawić i wypocząć. Ja mam urlop od piątku - jeszcze cztery dni . Ja teraz jestem lekoman - tak mi buzia daje się we znaki że przeciwbólowe jem jak drażetki - nie działają tak jak mają. Ale nie poddałam się i byłam na rowerach . Nie wiem co mnie dziś bardziej bolało dziąsło czy nogi - bo buty mam jakieś niekomfortowe - tyle kasy a cierpną mi palce. Ale eksperymentuje i się nie poddaję.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze chcialam wkleic fote z obiadem i sie cos nie chce zaladowac....
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
O tej godzinie drażnisz ludzi
Zjadłabym gdyby ktoś mi taki talerz podał
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
Ale zdrowo
mam plan caly tydz tak gotowac bo wracam wczesniej i moge pokombinowac... dodatkowo wykorzystuje szybkowar z wkladka do gotowania na parze i multicooker...ten ostatni troche sie przykurzyl ale chyba sie to zmieni...
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Zaadoptuj mnie
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Ja teraz odpuszczam troszkę po urlopie zepnę pośladki
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
U mnie bez zmian.To co spadlo , to nadrobiłam wczoraj z małżonkiem na piwie i sutym obiedzie na mieście. Na wagę nie stają póki co bo postanowiłam sobie że wracam to cotygodniowego ważenia w piątek.Nie wiem czy podołam bo baaaardzo kusi codzienne wskakiwanie na wagę ,ale chyba nie chce mi się już dzień w dzień dołować.Tak więc spinam poślady z dietowaniem (w weekend byłam grzeczna) i wracam na dobre tory. U mnie fasolki ciąg dalszy, w sobotę dorwałam w Auchanie za 4 zł /kg wiec nakupiłam jej sporo i teraz jem.Planuję dziś bób z zamrażarki wyciągnąć i zrobić z papryką, fasolką podsmażyć na jutro.Ale coś czuję że jak wróce z pracy to padnę do wyra do spania ,tak się czuję jakoś niemrawo.Pogoda paskudna, pada, chłodno,ale po ostatnich upałach to nawet się cieszę z takiej aury. Lyrcia- tyś to przynajmniej wysoka to nawet nadbagaż już lepiej wygląda a ja to karzeł jestem, i każdy kg strasznie widać.Ale wiadomo że każda z nas dąży to takiej wagi w jakiej czuje że ciało nie jest wrogiem a przyjacielem.Toteż trzymam kciuki za wszystkie SovaEvree-wspaniale wygląda Twój wczorajszy obiad
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Milenka zapraszam...dzisiaj bedzie kurczak zamiast ryby ale warzywa bez zmian
![]() Waga laskawa nie byla...pokazala tylko 200g mniej ale nie dziwie sie, wieczorem pozarlismy pol opakowania lofow...
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dziś pokazała - 0,40 kg
Planów co dziś będę jeść nie mam - bo wczoraj wieczorem miałam przygotować obiad, ale mam taką niemoc że nic nie zrobiłam. A że w firmie przeprowadzamy się - muszę dłużej zostać - to tym bardziej. A na dokładkę ciężko mi jeść więc nawet nie myślę. Dziś mam jakiś ciężki dzień, nie wiem czemu ale najchętniej wskoczyłabym pod kołdrę i sobie poryczała Ale ogarniam się i trzeba coś robić jak już przyszłam do pracy. |
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na warzywka jestem łasa![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- mam to samo dziś, - i jak przyjdę to chyba to uczynię
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie smutać się Pogoda u mnie też nie nastraja,ale co tam.Pada od wczoraj. Zjemy obiadek i wybieramy się po zakup płyty indukcyjnej,ale nie wiem na jką się zdecydować.Macie może? |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Nie musiałam zostać w pracy - więc przyjechałam sobie na warsztat szybko ogarnę co muszę i mam free - mnie sie trochę poprawiło - więc Milenko tobie też się poprawi. A jak jest potrzeba to jak nikt nie widzi możemy sobie popłakać.
|
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
Eliza ją mam firmę Amica. Ją jestem zadowolona ale nie mam porównania z innymi
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowa też właśnie wzięłam Amice tzn. jutro będę miała bo ostatnia była na wystawie to nie chciałam.
Wreszcie przestało padać ![]() A z mojej diety dzisiaj nici bo byliśmy u znajomych i wpadła pizza
|
|
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
Ide sie pociac...
Caly dzien grzecznie...warzywa na parze...kurczak na parze.. Za to wieczorem karmi i chipsy i w efekcie 400g na plusie.... Wrrrr
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
SovaEvree- ja wczoraj zamiast płaczu użyłam jako terapii czekoladą- 1/3 tabliczki (tylko dlatego że nie miałam więcej
) za to na wadze dziś mniej 300g![]() Dziś idę po wyniki badań krwi, być może coś z nich wyjdzie odnośnie moich problemów z wagą (hormony itp)
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2017-07-26 o 08:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

a byłoby że urlop mam 3.5 tyg więc jakoś przetrwałam dzisiejszą dniowkę. Choć dziewczyny się zdziwiły że przyszłam. 

a wcale na weselu nie pojadłam.Pewnie % i woda zatrzymana.

to chyba dobry znak
.
. Nie wiem co mnie dziś bardziej bolało dziąsło czy nogi - bo buty mam jakieś niekomfortowe - tyle kasy a cierpną mi palce. Ale eksperymentuje i się nie poddaję.