![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Martinixxx o jakie odzywki pytalas gin? O ta do paznokci? Ja dzisiaj zmylam to paskudztwo, oczywiście zmywaczem bez acetonu..
#782 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz chyba już tą henne zużyję skoro kupiłam ale później wypróbuję szamponetki Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ciekawe jak Ci podpasuje, zdaj relacje koniecznie ![]() wyprzedaże sie skończyly więc ruch na vinted się zrobił ![]() Cytat:
ale skoro już tyle wytrzymałam to miesiac mnie nie zbawi ![]() a jeśli robisz kreske to czym? Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2016-03-08 o 16:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI'
Poli u mnie pomidorowa z ryżem to nr 1 ale często jem z ziemniakami albo nalesnikami dla odmiany ![]() ![]() Oczyszczanie u mnie oczyszczanie twarzy polegało na nakładaniu różnych jakiś produktów na twarz jedno mega szczypało owszem wyciskała mi kosmetyczka jakieś zaskórniki ale dosłownie pare i nawet nie było widać ale musisz liczyć się z tym że w 4 -5 dobie złuszcza sie naskórek i nie wygląda to fajnie w moim przypadku to złuszczanie trwało 3 dnia ale efekt końcowy bomba. Jest pare metod oczyszczania musiała byś dopytać kosmetyczki tylko sprawdzonej!!!!!! albo z polecenia nie poszła bym to 1 lepszej ojjjjjjj nie ja mam swoja od dobrych paru lat i jest mega babeczka ![]() kopycio no mąż stanął na wysokości zadania ach.... ![]() ![]() Gratuluje udanych wizyt. Agnessa oj bidulo współczuje Ci... ja jem co mi przyjdzie ochota dziś nawet kapuśniak ugotowałam no nie pomyślałąbym że takie problemu mogą być/... Madzia Ty też masz niezłe przejścia ![]() Matrixxx oj tak mama niech jak najdłużej zostanie u Ciebie a w PL neich sobie łby pourywają... Docenią to co stracą na pewien czas ![]() kopycio śliczne te kolorki ten żółty superaśny taki zywy kolor ale nie jaskrawy. Gratuyluje dzisiejszych udanych wizyt ![]() Tabaska super że wyb=niki BGS oki kurka nie pękaj ja tez nie miałam KTG i sie nie zapowiada ![]() groszek pat no bomba wykopie dziure ![]() ![]() Dobrze ze synuś wyzdrowiał.... 35tc no już z górki ![]() agata jestem zakochana w Twojej szafie po prostu jest niesamowita
#785 |
Raczkowanie
|
Martinixxx nie mam pojecia jak to z moim blondem jest. To jest ten charakterystyczny dla Polek mysi, szary blond. Taki bez wyrazu i do dupy
![]() Kurde chyba wiosna lada dzien uderzy, bo wszystkie się pięknią. Ja juz nie umię się doczekać jak na lato ciuchy będę kupować... mój to stwierdził, ze sie boi. A tu gacie kupue z 2 pary, koszulki, żakiet nowy bym chciala i jakis sweter rozpinany. Zapowiedzialam, ze musze odświeżyc szafe, zeby czuc sie dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||
Mama Land
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Poli: Twoja mama też cudownie została potraktowana ![]() Dostałam dziś najpiękniejszy prezent! Mój Kuzyn odwołał ślub, więc mi się wesela nie dublują! ![]() ![]() ![]() Samochodu to ja od jakiegoś czasu nie prowadzę ![]() ![]() PODKŁAD: Korzystam z Rimmela Wake Me Up. Fajnie gra z moją skórą, dodatkowo ją rozświetlając (a w sobie drobinki brokatowe). W połączeniu z pudrem, który matuje nadmiar są dla mnie idealne ![]() Agata: Brakuje mi już słów zachwytu nad Twoim zmysłem dekoratorskim! Słuchaj uważnie Polinezyjki i działaj! Teraz na to dobry czas!!! Kalpana: Podobno cieniami jest łatwiej zaczynać, ale ja od zawsze podkreślam brwi kredką. Minus jest taki, że jak za mocno wyjedziesz, to ciężko to naprawić :P: Poszłam dziś na zakupy, ale nic, czego potrzebowałam nie było w promocji, więc nic nie kupiłam ![]() Za to dogodziłam sobie lodami ciasteczkowymi z Sowy ![]() I jako że napatrzyłam się na buty Kropci, a sama jestem adidaso-sceptyczna, to kupiłam takie za 35 zł ![]() ![]()
![]() |
#787 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() heh a ja ciągle jeżdżę ;] łatwiej mi jechać niż gdzieś iść ![]() ![]() już dzisiaj nic nie jem, rano sobie kupiłam czekoladę i zjadłam pół, potem teść przyniósł toffifee, a chłop merci, jak żyć?
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
Lucy ja mam taki hmm brąz zobacz sobie na FB profilowe mam po szamponetce a wcześniejsze profilowe naturalne włosy
![]()
#789 |
Rozeznanie
|
Hehe dziewczyny dzięki za cieple słowa o szafie
![]() ![]() ![]() Ma ktoś pomysł na nazwę? ![]() Chciałam się pochwalić,ze nie zjadlam dzisiaj i wczoraj nic słodkiego....ale właśnie mi się przypomnialo,ze w bagażniku mojego auta są rureczki z kremem z lidla:p chyba się tam przejde:p Szafa mnie dziś totalnie wykonczyla:p a jeszcze muszę deko zrobić i kartkę na 30tke przyjaciółki:p Kartki urodzinowe oczywiście tez sama robię hehehe mam szajbe...wiem ![]() ![]()
#790 | |
Mama Land
|
Cytat:
![]()
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
Halo halo tu narzeczona
![]() ![]() Gratuluje wizyt! Same dobre wieści ![]() Lucy---- jednak Leoś mniejszy troszkę od Adasia, zobaczymy co na finiszu bedzie ![]() Agata---- zrobiłam Twoją pastę, niebo w gębie, kupuje przepis na zawsze ![]() Kropcia---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście wszystkim Kwietniówkom życzę wszystkiego dobrego z okazji naszego babowego święta! Oby nam sie paznokcie nie łamały, a dziady nam usługiwały ![]() ![]()
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
Kupuj Malos bedzie mi lżej ze nie tylko ja jestem taka maniaczka
![]()
#793 | |
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/kinotools/v...3645540409704/
padłam. ![]() ![]() ZAKUPY byłam w sklepie, u nas jest tak, że wchodzi się i po prawej jest restauracja, potem jakieś sklepiki i na końcu duży Lewiatan, po lewej apteka, kwiaciarnia, jakiś z gazetami, potem dalej korytarzem jakiś fryzjer i inne pierdółki i żłobek. No więc wchodzę a tam pierwsze co rzuciło mi się w oczy to TAAAAKA kolejka do kwiaciarni ![]() no z 40 chłopa stało ![]() i co najlepsze - nowi się ustawiali w kolejce. Nie do wiary, takie cuda to tylko raz w roku. Co więcej - w lewiatanie Ci leniwsi kupili czekoladki i bombonierki lub alkohol ![]() I widziałam jednego cwaniaczka wychodzącego z knajpy (jak wracałam do domu), który wyszedł z winem - knajpa pusta ![]() ![]() Dlatego - jak dostaniecie dziś kwiatka to pochwalcie go nie za różę czy tulipana a za to, że dzielnie stał w długiej kolejce ! SMOOTHIE mmmmrrr zmiksowałam: brzoskwinie z puszki 2 pomarańcze 1 banana troszkę jogurtu naturalnego PYCHA!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe czy ten sam sklep ![]() martina gebhardt - KREM NAGIETKOWY DLA DZIECI I NIEMOWLĄT próbka GGI O nie, to jak dotknęła paluchami skóry to już na pewno odpada. Ja od dziecka nie mogłam patrzeć jak ktoś wyciska, słuchać czy w ogóle cokolwiek z tym związanego. Dotknąć bym się nie dała. brrr... Zresztą sama sobie też nie. A wiem, że niektórzy lubią. brrr...r.r...r..r. W takim razie na pewno się nie wybiorę ![]() ![]() AsiaPo czemu odwołał ślub? Rozstali się czy przekładają? Kurka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Rozeznanie
|
wizyta u gin.
Miałam dzisiaj wizytę u gin. Waga synka 2303g, szyjka zamknięta ale nie wiem jakiej długości, łożysko OK ! Następna wizyta za 2 tygodnie i tak już do końca ciąży. Na następnej wizycie będę miała jakiś wymaz pobrany. Jeśli będę chciała w 37 tc może mnie skierować na KTG choć On sam nie jest jego zwolennikiem bo zapis może wyjść dobrze, a za kilka godzin już może być inaczej …
#797 |
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/perrosyburr...3954423553064/
Ja chcę kiedyś taki wózek !!!!!!!!!!!!! (Podobno około 5 tysięcy kosztuje hihih ![]() Renatka Gratulacje! Patulinka ! Super! Kiedy się przeprowadzacie?
![]() 21 tc ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Polinezyjka Czas edycji: 2016-03-08 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jednak jakiś jaśniejszy kolor musiałabym wybrac Cytat:
serio masz niesamowity talent, a blogi o urządzaniu wnętrze, dekoracjach etc. sa teraz w modzie a może nie tyle blog co sklep internetowy z zaproszeniami, kartkami, plakatami etc. w ogóle ciekawi mnie czy sama ogarniałaś ten program graficzny czy na jakimś kursie? Cytat:
kiedy masz nastepną wizytę? Adaś troszkę większy teraz, a z pomiarów jak wychodzi? u nas większośc wypada jakoś o dzien dwa mniej a obwód brzuszka to nawet o tydzień mniej a ja znów zapomniałam zeby kupić składniki na pastę ![]() nie tylko Ty jesteś taka podatna na wszystkie super rzeczy z wątku, ja tez zaraz wszystko bym kupiła ![]() a oczywiście nasza kropcia jest tu największą kusicielką ![]() a torbę już masz? ja się swoją nacieszyć nie mogę i póki jeszcze jestem mobilna wszędzie z nią ganiam ![]() Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2016-03-08 o 18:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiedziałam że to się gbs nazywa.. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
NetaC niezłe, niezłe....
![]() Tylko jak będę wygrywała nagrodę za bloga roku to wiecie...musi być nazwa chwytliwa:p hahaha Agatorka troszkę twardo brzmi ![]() ![]()
#803 | |||
Zadomowienie
|
tak, tak kuś dalej
![]() coś jeszcze fajnego możesz polecić? ![]() Cytat:
co mi po kwiatku jak w mieszkaniu bedzie bałagan i bede głodna ![]() Cytat:
![]() macie kompletnie nieumeblowane to mieszkanie czy tylko jakieś pojedyncze dokupujecie? Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tamto będzie puste więc dla nas super bo meble swoje mamy, teraz tylko dokupujemy. Z racji tego ze tu kawalerka a tam 2 pokojowe ☺ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trochę boję się tej aplikacji, bo u mnie puder sypki się w ogóle nie sprawdził, strasznie się sypał na ubranie, a starałam się go strzepywać :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi czy nakładasz tylko na włoski, czy na skórę pod nimi też (u mnie są cienkie i rzadkie, więc spore prześwity :/ ) i potem dajesz jakiś wosk czy coś takiego? Pędzelkiem nakładasz czy szczoteczką? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Mama Land
|
![]() ![]() ![]() No i on by chciał pracować w Polsce i tu wrócić, a ona nie (jest Rumunką, boi się, choć niesłusznie, bo szybko łapie nasz język), więc lepiej decyzję odłożyć, niż się później rozwodzić. ![]()
#807 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko wydatek spory Cytat:
ale moze Tobie się spodoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Lucy no niestety. W sumie to już jakieś 10 tys wydaliśmy na urządzenie mieszkania Ale nie zginie i mamy tak jak chcemy. Nie mogłabym używać czyis mebli i spać w łóżku nie wiadomo kogo... Fu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Kalpana ja mam ten : https://www.ladymakeup.pl/sklep/Pier...a-brwi-02.html
Jest tani i na prawdę spoko. Masz opcję kilka kolorów, i wosk. ja wosku nie używam akurat. Maluję na skórze tez bo brwi mam rzadkie, szczególnie te z początku łuku ale nie narzekam na efekt... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
Co do bloga.
Pawie wieści :P Paw ma kolorowe skrzydła piękne Ale to też może się kojarzyć inaczej xd Teraz siedzę i wymyslam nazwy xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.