|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Warszawa - spotkanie(a) styczniowe :D
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% |
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() A właśnie! Czy któraś z dziewczyn nie chciałaby przed spotkaniem pobiegać ze mną po centrum w poszukiwaniu idealnej bielizny na sobotnią sesję zdjęciową? Bo będe mieć po pracy półtorej godzinki pewnie na ten cel
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() 4.Mirianka (teraz sie sama dopisałam )
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ja właśnei nie byłam pewna, bo w sumei tylko raz Go widzialam, kiedy odbierał Cię, ale po prostu jakoś mi się tak skojarzył ![]() 3. no właśnie czekam na moment, kiedy bede mogla wpasc PUNKTUALNIE i NA DŁUGO dojdzie do tego po sesji! )) ******4. LOVE WIZAŻANKI-WARSZAWIANKI ![]() ********* *
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie dawno (dzisiaj rano) miałam dopisać się do listy.
Bede w tych dniach prawdopodobnie w Warszawie, jednak chyba nie zagoszczę w Metaforze ![]() Miałam jechać na wieczór panieński mojej siostry, jednak ma ona teraz duże kłopoty i nie myśli o wieczorze. ![]() Zobaczymy co i jak dalej...
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#786 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Judyś, miśku, co się dzieje?
![]() Edycja - dopiero teraz trafiłam na wątek Zaraz wychodzę, ale po powrocie zastanowię się czy mam coś mądrego do napisania. Trzymaj się skarbie Mary - ja też chcę żebyś wreszcie do nas na długo wpadła! Nie tylko Ines
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-25 o 08:48 |
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy ma byc to spotkanie?W ten piatek 27 stycznia?
To ja sie dopisze na 90% i Madziarre namowie, zeby przyszla
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też bardzo chcę! będziecie trzymać za mnie kciuki? znaczy za moją naukę i potem o 14:30 w sobote ![]()
|
|
|
|
|
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() 4. Mirianka (teraz sie sama dopisałam )5. Mar_go (o 19 będę zwyczajowo) I proszę o poczekanie z tymi wymiankami na komplet, lub tez na moment gdy się wszyscy juz zrelaksują po sesji ![]() A poniżej zaraz napiszę co tam mam. Prosze mnie nie bić za nabijanie postów - to nie tak. Tu nie chcę zaciemniać widoku. |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
A więc taaak:
To do oddania lub wymiany, jak kto woli... 1. Balsam Silkening Body Lotion Dove 2. Balsam Avon Senses, Winter cośtam zimowy czerwony 3. Żel antycellulite Powitane z Afryką Bielendy 4. Żel pod prysznic Avon Senses dla mężczyzn (prawie cały, z pół centymetra brak, moi mężczyźni domowi preferują babskie smaczki, hehe) 5. Pianka Sunsilka niebiesko-zielona Większa Puszystość ( z pamięci piszę, prosze się nie śmiać) 6. Puder do ciała Avon Shimmering, lekko połyskujący 7. Mydełko cynamonowe z mydlarni Hebe dobre na prezent 8. Szampon Wella koloryzujący Cooper Mango - miedziany (mam wariatka "pamiętała" jaka modelka była na jej ulubionej farbie blond . Ale kolor ładny.9. Guma do włosów Wella fioletowa z tej nowej serii (Niewiele). Na wymiane raczej: 10. podkład Lirene City Matt Natural nieużywany wcale. 11. Szminka Max Factor ciemny naturalny róż, nie pamiętam numeru - nieużywana, "raz maźnięta", hehe 12. cień IB sypki biały ze złotym połyskiem. 13. Podkład Avon Antystresowy jasny, potem dodam kolor i nazwe. Więcej grzechów nie pamiętam, poszukam w domu to uzupełnię.. |
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Estello, do 3 razy sztuka! tym razem jak Cię zobaczę w szkole to PODLATUJE! ))widziałam Cię z daleka, nie byłam pewna czy to Ty, ale następnym razem ZARYZYKUJĘĘĘĘ! )))jak sesja?
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
to na spotkaniu przyaptrz mi sie dokladnie
zebys w szkole nie miala watpliwosci ![]() jeden egzamin juz zdany jeszcze dwa zostaly, zamiast sie uczyc to siedzie na wizazu hihi
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() 4. Mirianka (teraz sie sama dopisałam )5. Mar_go (o 19 będę zwyczajowo) 6. Nekome od 18,30 do 19,30 a ja mam super zimowa historyjke, ktorej zadna z Was nie da rady przebic. krokodyle niech sie przy tym schowaja bo maja tlok w mozgu!
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Same maluszki i pchełeczki w tym watku ![]() Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki ![]() Estella - dopisz się do listy Nekome - no i ja już się nie mogę historyjki doczekac Coś zrobiła, kobieto, teraz zamiast się uczyć będę się zastanawiać o co może chodzić
|
|
|
|
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/ mowil Ci juz ktos ze masz sklonnosci do przesady? ![]() Ale maluchem to faktycznie jestem, jak rozdawali wzrost to stalam w kolejce po... po... /dluga chwila zastanowienia\ no po coś tam stałam ![]() Cytat:
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() 4. Mirianka (teraz sie sama dopisałam )5. Mar_go (o 19 będę zwyczajowo) 6. Nekome od 18,30 do 19,30 7. Ines
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to bedzie moja mala obserwacja warszawsko-zimowa
|
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierz, co chcesz
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, no i lista
![]() LISTA 1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() 4. Mirianka 5. Mar_go (od 19) 6. Nekome (18:30-19:30) 7. Ines 8. Rachela - tym razem do oporu
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Eloł! A ja byłam wczoraj ze Strachulcem na siłowni
Przebieglam 3 km... uf biegłam tak 30 minut... tzn. licząc z szybkim chodem na początku i zwalnianim w ostatnich 5 minutach by uspokoić serducho. Ufff... sie nabiegałam. Strachul, jak tam? Masz zakwasy? ![]() Lexie, dzięki za smska wczorajszego Fajnie, że pójdziecie ze mną buszować w bieliźnie. Jeśli Strachul nie wyjedzie na weekend to pewnie sie do nas dołączy.A ja dzisiaj wracam po pracy do domu i wreszcie się wysiedzę, bo od jakiegos czasu w domu bywam o naprawdę późnych porach, ciągle biegam na jakieś zajęcia i nie mogę pobyc w domku. Ale dzisiaj planuję zrobić sobie pyszne spaghetti na obiadek i obejrzeć sobie kolejny film o Herculesie Poirot. Och... uwielbiam Agathę Christie
|
|
#803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak fajnie Cytat:
Cytat:
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo... jakis kryminał! Kurcze... uwielbiam gry kryminalne
Jakiś czas temu grałam w "Still Life" i to jest dopiero hardcore! Niesamowita gra, troche drastyczna, bo oczywiście chodzi o morderstwa, ale trzyma w napięciu i czasami jak pojawiają sie filmiki to można umrzeć ze strachu. POLECAM!Strachul, a ja namówiłam jeszcze moją koleżanke z pracy na ABT i bedzie chodzić ze mną w środy po pracy Mi powinni dać zniżke no naprawdę. ![]() Och kurcze... już nie moge sie doczekać jutra... kupię sobie coś ładniutkiego i seksi
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Still Life'a to ja już dawno skończyłam
![]() Teraz mam ochotę na powtórkę z Syberii no i to demko musze obejrzec koniecznie ![]() Edycja - coś nawet o tej grze Agathy Christie znalazłam http://gry.onet.pl/And_Then_There_We...=1518&OID=1518
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2006-01-26 o 11:44 Powód: dopisek :) |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA
1. Lexie 2. mech - na 50% 3. Shemreolin ![]() 4. Mirianka 5. Mar_go (od 19) 6. Nekome (18:30-19:30) 7. Ines 8. Rachela - tym razem do oporu ![]() 9. Strachulec (jednak zostaję na weekend w Warszawie )
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano... Syberia była super! Nie grałam w jej druga część i chyba powinnam sie za to zabrać. Ale najpierw musze skończyć "Broken Sword III". Uwielbiam gry gdzie trzeba gdzies łazić, zbierać, rozwiazywać zagadki. Ja wogóle lubię grać w gry, ale nie mam na to specjalnie czasu, bo jak juz włacze gre to potrafię siedziec godzinami... a ide spać dopiero jak widze, że słońce wschodzi. hehe
|
|
|
#808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
ekhm... a czy ktoś zadzwonił do metafory i zaklepał miejsce?
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
A.. no to jest dobre pytanie
Pewnie Lexie albo Agusia robiły rezerwacje jak znam życie. Chociaż ostatnio to byl spór kto ma robić rezerwacje.
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

znowu nie pogadamy
.