|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Witajcie Wszystkie .Jestem tu nowa .Dziś p/poł wzięlam pierwszą tabletke Meridia
15.Jestem ciekawa efektow.Chciałabym stracic SKUTECZNIE ok 10kg.nic wiecej.rano widziałam na wyswietlaczu wagi 78,4 .Czytając watek wszystko przede mna.W moim miescie bardzo duzo osob bierze ten lek.Cena 69zl.Zobaczymy jak na mnie podziała.Dzis pierwsza ale od jutra bede brac rano ,moze nikigo nie zabije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Favolko
![]() ![]()
![]() |
#785 |
Przyczajenie
|
![]()
Przez 4 miesiace przytylam 5kg. Niestety strasznie to pomnie widac. Aby to zgubic prubowalam juz wszystkiego- zmienilam tryb zecia , diete, wyzeklam sie alkocholu, slodyczy i innych paskudztw. Niestety zero rezultatów. Mam dostęp do MERIDI 15 . Chce tego sprubowac. Miesiac temu robilam badania i wszystko bylo ok. Nie choruje na zadna chorobe. Jedynyna sprawa ktura mnie nurtuje to to iz biore tabletki antykoncepcyjne Microgynon ( juz od jakich 5 lat) Zastanawiam sie czy w polaczeniu z Meridia 15 nie bedzie zadnych skutkow ubocznych. Jak mozecie to dajcie jakies wskazowki co do brania Meridi Jak dlugo zaleca sie jej branie Dziekuje i Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#787 |
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim! Nie było mnie tutaj z jakiś miesiąc... Teraz pragnę podzielić się z wami moimi wynikami... Otóż po tym miesiącu schudłam 10 kg. Czuję się świetnie... Nie mogę się doczekać idealnej dla mnie wagi 60 kg... Wracam za miesiąc... Powodzenia wszystkim!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
oooooo 10kg w miesiąc, bardzo ładny wynik. Gratuluje
![]() Jestem po 3 dniu stosowania M i musze przyznać że działa - schudłam 1,1kg w trzy dni!! ![]() Pozdrawiam i życze sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny. Na tym forum jestem pierwszy raz czesciej bywam na forum poswieconym zelixie poniewaz dwa tyg zaczelam je brac. Zelixe kupilysmy na probe z kolezanką jedno opakowanie na pół zazyłam juz cale 15 tabletek i wlasnie mam co do nich pewne watpliwosci poniewaz zrzucilam moze z 0,5kg
![]() ![]() ![]() P.S. Dodam ze nie jem dużo,ćwiczę w domu i chodzę na aerobik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
a ja schudłam 5kg w 7 dni
![]() niestety mam suchośc w ustach ale nie jest tragicznie no i śpie 5 godzin na dobę ale czuje sie wyspana i wypoczęta. nie mam smaku na słodycze, pieczywo, makaron i ziemniaki ale i tak juz od dawna ich nie jem i niech tak zostanie. zrobiło sie ciepło więc rozpoczełam sezon na spacery i nieco ruchu... niestety jestem leniuchem ![]() mam jeszcze do schudnięcia 5-7 kg ale z tego co widzę nie będzie problemu ![]() po zakonczeniu kuracji odchudzajacej przejde na dietę aby utrzymać efekt i zeby nie było efektu jojo. podrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!!!Jestem tu pierwszy raz. Tak jak wszyscy walczę z tą diabelną wagą!!! Od paru lat z nią walczę po urodzeniu córci. To już prawie 9 lat. Na dzień dzisiejszy ważę więcej niż w ciąży. Przy wzroście 175 ważę 92 kg. A całe życie ważyłam 60-62 kg. Wydaje mi się że duży wpływ ma również już wiek ( 31 lat). Widzę po sobie że z roku na rok coraz gorzej z chudnięciem. Stosowałam całą gamę diet, leków i cudownych środków i nic!!! No może po każdej próbie coraz więcej kilogramów. Tym razem powiedziałam sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
witam mam już recepę na meridie 15 zaczynam od wtorku. Powiedzcie ile kosztuje i ile jest tabletek w opakowaniu bo na mojej recepcie pisze tylko 1 op. i nie wiem na ile mi starczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#795 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Raczkowanie
|
Witam koleżanki nie biorę Meridi ponieważ objawy mialam nie ciekawe natomiast spadłam z wagi tak czuje niestety ktoś z domowników usunoł bateie z wagi i nie mogę się zważyć!!!-to tak dla żartu może dobrze...Chciałam się podzielić tylko nieprzyjemną sprawą zwami .Meridię przestałam brać natomiastvpojawiła się u mnie krew przy wypróżnianiu rok temu usunełam hemoroida a teraz wszystko się nasiliło bardzo...wiem że jest to też w pewnej miaże spowodowane zatwardzeniem z powodu zażywania Meridi jutro mam następną wizytę u lekaża i jestem zła bo cierpie .Czy macie takie dolegliwości przy zażywaniu Meridi? jeżeli nie to uważajcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#798 | |
BAN stały
|
Cytat:
Witaj. Podobno wiele dziewczyn ma takie dolegliwosci czy to przy meridii czy zelixie. Ja nie krwawie przy wyproznianiu ale mam zaparcia i gyby nie tabletki przeczyszczajace ziolowe"xenna" to byloby ciezko. Jesli masz zaparcia i ciezko ci sie wyproznic sprobuj sobie pomoc w postaci herbatki albo tak jak ja tabletek ziolowych. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
BAN stały
|
Cytat:
A przepraszam bardzo czy ja sie ciebie pytam ile wazysz, i skad masz tabletki?? Z pewnoscia nie pisalam tego po to zeby ktos mnie tutaj pouczal tylko po rade ![]() Mysle ze masz duze kompleksy bo tylko takie osoby sa zlosliwe i uszczypliwe, wspolczuje Ci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacytuję Ci co napisałam na stronie 22, może otworzy Ci to oczy........ Lekarzem nie jestem, ale na chłopski rozum - po co się faszerować silnymi lekami jak nie trzeba? Dla własnej wygody? Dziewczyny, alarmujące powinno być dla Was to, że lekarz Wam nie chce przepisać leku, uwierzcie, on chce Waszego dobra, tak samo jak chce dobra takich jak ja przepisując Meridię, czyli kosmicznych monstrów, które zapuściły się jak dziadowskie bicze, a teraz żeby ocalić swoje zdrowie, swoje stawy, kości, narządy wewnętrzne itp, i w końcu życie, muszą truć się tymi świństwami, bo to ostatnia deska przed skalpelem ![]() Co niektóre biorą Meridię wyłącznie ze względów estetycznych, ale nie wiedzą, że mogą zrobić sobie kaszanę w organizmie przez ten lek. Zobaczcie, nie raz się słyszy od schorowanych ludzi, ze zdrowie to największy majątek, a Wy chcecie się go pozbyć jeszcze płacąc nie małe pieniądze za to ![]() ![]() Oczywiście nieco przejaskrawiłam opis ale na prawdę, nie ma co brać silnego leku tylko dlatego, zeby wejść w ulubioną sukienkę, podobać się chłopakowi... Sukienka przestanie być modna, chłopak odejdzie a kto wie jakie spustoszenie w organizmie zrobi Wam lek, którego absolutnie nie powinnyście brać. Życzę Ci powodzenia i mądrych wyborów ![]()
![]() |
![]() |
#801 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem rób jak chcesz. Szczerze mówiąc nie wierzę, że lakarze przepisują te tabletki osobom bez otyłości... skoro tak jest jak mówisz to dlaczego nie pójdziesz do lekarza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#803 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie narzekam na swoj wyglad poprostu chce wazyc tyle ile wazylam przed ciaza, podobno z twarzy tez jestem nie brzydka ![]() ![]() ![]() ![]() A dziewczynom które sa piekne ale maja lekka nadwage zycze powodzenia w byciu jeszcze piekniejszymi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#805 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#807 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() Po 5 dniu stosowania 2kg ![]() Podsumowując: żadnych bóli głowy, zaparć, śpie jak dziecko, nie mam ochoty na słodycze. dziś zjadłam rano jajecznica na parówce z dwóch jajek, mus owocowy jabłko dwa okrągłe wafle ryżowe dwie mandarynki udko pieczonego kurczaka i do tego sałatka warzywna i oczywiście spore ilości wody mineralnej JA NAJEDZONA A WAGA SCHODZI ![]() Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję Kitekat
![]()
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
![]()
dzięki za info!!! to zaczynam od wtorku moj cel to ok 15 kg mam nadzieje ze się uda tak jak WAM.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.