|
|
#8101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Kawa! Wczoraj byłam na obróbce technicznej
![]() Jut ro weselisko Kam próbowałaś krem?jestem nim zachwycona.. |
|
|
|
#8102 |
|
Konto usunięte
|
O jakim kremie, Miszka, piszesz tym razem?
Skrzynki nie mogę zlikwidować, w bloku mieszkam. Upalnie się robi, niestety...Anyz, lubisz upały, to je sobie ode mnie weź! |
|
|
|
#8103 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem... kociaki skutecznie mnie zablokowały przed jakimikolwiek wyjazdami ....
![]() Ale już mnie zwalniają powolutku , bo dziadygi od kilku dni plują mi mlekiem ... wczoraj już w ogóle nie chciały .... Kotka już na tyle wydobrzała i jest odkarmiona ( je jak słoń ) , że chyba ma mnóstwo pokarmu i one się najadają ...W związku z tym , dziś wieczorem wyjeżdżam na babską imprezkę na działkę do przyjaciółki TŻ zostanie z kotką i maluchami ...Miszka , jaką obróbkę techniczną tym razem zastosowałaś ? I napisz , kochana , jaki to krem, bo ja właśnie jestem przed kupnem jakowegoś ... ![]() Anyżku , jak siłownia ? Kiedy otwarcie ? Wstawiłabyś jakieś fotki ?
|
|
|
|
#8104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem
![]() Zapowiada się piękny dzień ![]() W weekend sobie odbiorę. Dziś mam ciężki dzień, znaczy kolejny ciężki dzień. Od dwóch dni papierologia, ale już odfajkowana. Jeszcze wczoraj mój małżonek miał imieniny, ale spędziliśmy je w knajpie. Dziś imieniny mojej kuzynki, kuzynkę lubię ale.... spęd rodzinny mnie przeraża. Do tego muszę być na tych imieninach bo kuzynka została dwa tygodnie temu młodą babcią i wypada zobaczyć wnusię. Wnusia tylko urodziła się w moim mieście i będzie tu jeszcze przez jakiś czas a potem jadą panny do swojego domu. Trzeba być? No wypada , więc idę - jak na ścięcie. Do tego kompletnie nie wiem co kupić w prezencie. Do obdarowania: solenizantka, maleństwo i zawsze jeszcze kupuję coś dla młodej mamy za trud ciąży i porodu. Nie mam pomysłu, oj zniechęcona jestem. Zdjęcia siłowni pstryknę jak będzie to miało ręce i nogi. W chwili obecnej większość sprzętu już stoi ale są i w pomieszczeniu malarze, robią takie niby drobnostki. Prace trwają, wszystko się lekko spóźnia ale tak to jest. Od tygodnia trenuję intrwały na bieżni. Kolejny kilogram zjechałam w dół. Jeszcze chwila i będę już ćwiczyła tylko na masę. Jak ja lubię zapach powietrza w takie ciepłe, letnie dni.... |
|
|
|
#8105 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już zdążyłam wrocić od fryzjera ...pojechałam rowerkiem rano na 9 bardzo przyjemnie ....ale jak wracałam to już słonko grzało niemiłosiernie , także popołudniu już auto z garażu wyciągam , nie da rady w takim upale na rowerze pedałować ... dziś syn idzie spać do babci mamy zatem wolny wieczór i idziemy w miasto ![]() cieszę się bo dawno nie mialiśmy czasu tylko dla siebie ... pierwszy raz dziś będę robić chłodnik , po drodze zakupiłam wszystkie produkty i zaraz działam ...dziś idealny dzień na chłodnik ...
|
|
|
|
#8106 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi do chłodniku proponuję podać oddzielnie ciepłe ziemniaki posypane koperkiem lub bardziej kaloryczna wersja i o wiele smaczniejsza- ziemniaki podane ze skwarkami i cebulką. Ja nie jestem amatorką chłodniku ale ta wersja z podanymi oddzielnie ziemniakami bardzo przypadła mi do gustu.
|
|
|
|
#8107 |
|
Zakorzenienie
|
tak też zrobię Anyżkowa
|
|
|
|
#8108 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka kupiła krem z wit B12, na Ebayu, dostałam próbkę
Taki rózowy...Zaraz wyjeżdżamy, do mamy i do szwagra, samochód będzie załadowany, bo włąsna pościel bierzemy
|
|
|
|
#8109 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: 30,40 plus od A do Z cz.3
A dobry krem na zmarchy pod oczami to co jaki polecacie dziewczyny??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#8110 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: 30,40 plus od A do Z cz.3
|
|
|
|
#8111 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: 30,40 plus od A do Z cz.3
Ale mnie pocieszylas
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#8112 |
|
Zakorzenienie
|
Niepokorna- nie istnieje cud krem. Miałam i drogie i tanie. Fajne są na noc masełkowate. Najlepiej mi pomogło nawilżanie twarzy od wewnątrz. Dużo wody piję i stan buzi bardzo się poprawił.
Jadę na te zakupy prezentowe, jęczę, kwęczę... Czy znacie platformę wibrującą? Fajne rezultaty ? |
|
|
|
#8113 |
|
Zakorzenienie
|
ja pije duzo ale pod okiem mam to samo
czy kupie krem za 50euro czy za 15 e to sie wiele nie zmienia no moze jedynie jakos nie poglebia ten wór pod jednym okiem takze potwierdze - cudowne kremy pod oko nie istnieja |
|
|
|
#8114 |
|
Zakorzenienie
|
Vitacreme B12 Regenerative Cream.Ten kupiłam
Niepokorna - na całą powiekę plus na rzęsy aplikuję- Vichy, Serum 10 - oczy i rzęsy Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2013-07-26 o 20:01 |
|
|
|
#8115 |
|
Zakorzenienie
|
i dzisiaj pusto-pusto...?!
Upał, 32 to nie dla mnie ![]() Wczoraj obaliliśmy ze szwagrem na balkonie 2 butelki wina we 3 Kaca nie mam, ale jednak 4 kieliszki wina to za dużo, czułam się ululana ![]() Teraz wróciłam i trochę sprzątam...A, testuję maskę koloryzującą z Collistara. |
|
|
|
#8116 |
|
Zadomowienie
|
Szampony i odzywki Friedy bardzo lubie. U mnie najlepiej sie sprawdza odzywka nawilzajaca lub dodajaca objetosci.
|
|
|
|
#8117 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam nową , czerwona serie - repair bodajże, tez volume teoretycznie. zestaw szampon+ odżywka + mgiełka
|
|
|
|
#8118 |
|
Zakorzenienie
|
Ufffff dziś było naprawdę ciepło, wieczór za to przyjemny, piękny. Uwielbiam zapach lata.
Dziś zaliczyłam wizytę u lekarza- badanie usg piersi, potem trening. W takiej temp to trening extremalny. Pot się lał, nie wiedziałam czy wodę pić czy się oblewać
|
|
|
|
#8119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiem kiedy ... ![]() Kama , gratuluję zakupów... Maskę koloryzującą Collistara , rozumiem , do włosów ? Z odżywek Friedy używam tę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er.html&next=1 Mam już chyba trzecie opakowanie i dobrze mi służy .... Szamponu zużywam drugie opakowanie tego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oo.html&next=1 Wydaje mi się , że właśnie ten szampon dodaje moim włosom objętości bez stylizacji ... Pianki do włosów wypróbowywaam już przeróżne - takie , które miały odbijać włosy u nasady/ dodawać objętości i żadna wg mnie nie dawała takiego efektu .... ![]() Jutro czeka mnie wycieczka do stolycy... Dziecię odbieram z lotniska .... Może gdzieś zahaczę o jakąś galerię , chociaż z $ krucho..... oj krucho ....
|
|
|
|
|
#8120 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, tak, maskę do włosów. 5-15 minut, potem się spłukuje. Nałożyłam raz, wersję do włosów ciemno i jasno brązowych, czekoladowy brąz. Na włosach - wyszedł ...kasztan, z odcieniami czerwonymi. Intensywny
Przy kolejnym myciu - woda jest dość brudna...Zobaczymy, jak długo kolor się utrzymuje...Anyżku, wzbudziłaś we mnie mieszane odczucia swa opowieścią o dzisiejszym intensywnym treningu Najpierw stwierdziłam, ze ja nie jestem masochistką i katować się w upale nie myslę. Potem powiedziałam sobie, że co niektórzy to potrafią się wziąć w garść i trenować, zamiast zjęśc czekoladę i sucharki I co niektórzy to będą mieli figurę, a inni mogą o niej zapomnieć...I w sumie to źle, ze nie potrafię wrócic do diety i ćwiczyć bardziej intensywnie Twoje poświęcenie jest dla mnie kolcem wyrzutów sumienia
|
|
|
|
#8121 |
|
Zadomowienie
|
Hej !
Ja dziś stwierdziłam, że wypad do galerii to dobry pomysł bo tam mają klimę i jest w miarę chłodno, a poza tym ciągle nie mam stroju na plażę i chciałam coś kupic, skończyło się na chęciach bo jakiś...................w ybił nam szybę w samochodzie tak, że potem zgoszenie do ochrony, policja i jakoś odeszła mi chęć na zakupy blinas dnia: nie mam ani stroju, ani szyby w samochodzie po prostu super ![]() ![]() |
|
|
|
#8122 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sama szkoda samochodowa, nic nie zgineło...? Wystarczy, by popsuc humor..
|
|
|
|
#8123 |
|
Zadomowienie
|
Na szczęście nic nie zginęło, to była szyba od paki (mamy pick upa), a na pace stały sobie "terenowe" , cholernie drogie buty mojego męża,
tak więc teraz właczyliśmy opcję: cieszymy się że nikt nie ruszył butów |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8124 |
|
Zadomowienie
|
Wspulczuje zdarzenia z szyba Juka.
Stroj na plaze tez musze kupic , wyjaz za 9 dni, a stroju nie mam, w dodatku stary wyrzucilam wczoraj do kosza, wiec nie ma wyjscia, musze cos kupic ![]() Tig fajna pianka jest z Friedy, wlasnie z tej czerwonej serii, ktora Kama kupila Edytowane przez uklika Czas edycji: 2013-07-27 o 23:26 |
|
|
|
#8125 |
|
Zadomowienie
|
Uklika, nie wiem jak Ty, ale ja nie znoszę kupowania strojów na plażę, po pierwsze - mierzenie.....brrrr ........nie lubię mierzyć i nie lubię jak lustro w przymierzalni mówi do mnie "mogłaś ćwiczyć"
![]() :brzyda l:, po drugie - o tej porze trudno coś fajnego znaleźć, bo wszystko "przebrane" (zwłaszcza, że ja szukam jednoczęściowego) , co roku obiecuję sobie, że za strojem rozejrzę się w czerwcu i na tym się kończy, od poniedziałku wznowię poszukiwania, jutro jakoś dziwnie nie mam ochoty na wyjazd do galerii |
|
|
|
#8126 | |
|
Zadomowienie
|
Juka , współczuję stresu i straty szyby ...
Co za debil ... wybił szybę , bo miał taki kaprys ?! ![]() Cytat:
Bo właśnie kończy mi się pianka z Nivea , którą kiedyś tam dostałam jako gratis do zakupów w Rossmannie , a która to okazała się najlepszą z dotychczas stosowanych przeze mnie ![]() ![]() No i czy ja źle paczę, czy w rossmannie z Friedy to są tylko dwie serie : 1) dla blondynek 2) dla brunetek ... ? Gdzie mam szukać ? Frieda jest w Sephorze /Douglasie ? Dziś byli u nas znajomi ( właśnie wyszli) , i smakowałam ( no dobra , wypiłam 3 spore kieliszki ) wyborowej ARBUZOWEJ ? W każdym razie polecam ![]() ![]() , z duża ilością lodu , na upały .... mniam ...
|
|
|
|
|
#8127 |
|
Zakorzenienie
|
Jogurt , musli, owoce i frappe, czyli początek upalnej niedzieli. Dobrze, że od jutra ochłodzenie...
U mnie niestety tz wróciły dolegliwości kręgosłupa, które już niby mijały I znowu mam w domu chorego, nieszczęśliwego i klnącego faceta ), a zaraz schodzę do jego pacjenta. O nadchodzącym tygodniu nie chce mi się myśleć.Tig, Frieda jest i w Douglasie i w sephorze. Mój zestaw kupiłam w sephorze. Pianek nie używam, ale teraz przeczytałam w nowej Urodzie o sprayu podnoszącym włosy z P. Mitchell, muszę poszukać... Juka, fajne kostiumy ma Calzedonia, duże obniżki. Choć fakt, największy wybór dwuczęściowych...Najlepsz y jednoczęściowy kupiłam na all za 6 PLN, kupując cos innego - a ten tak sobie dobrałam...Nawet nie mój typ, bo bez usztywnianego biustu - a lezy super i jest dla mnie jedynym basenowym. Na plażę wolę jednak bikini... |
|
|
|
#8128 |
|
Konto usunięte
|
ja w dalszym ciągu rozpaczam nad uśmierceniem przez Martina kolejnego bohatera , którego lubiłam
Mógłby dla równowagi jakiegoś popaprańca załatwić...![]() Nawet nie chce mi się myśleć , ile jest stopni, a dopiero chwila po 9...Lampa... Pranie schlo raptem jakieś pół godziny |
|
|
|
#8129 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, z Martinem nic nie wiadomo, może jednak Jon przeżyje...? Lady Stark miała poderznięte gardło i co...?
|
|
|
|
#8130 |
|
Konto usunięte
|
O, nie, Kama, żadnego zombiactwa, protestuję
![]() Wiem, że padły słowa w stylu "...i wyzionął ducha" albo "dusza z niego uleciała NA ZAWSZE", ale Martin chyba nie lubi Starkow, ot co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Jut ro weselisko
Kam próbowałaś krem?jestem nim zachwycona..

Przy kolejnym myciu - woda jest dość brudna...Zobaczymy, jak długo kolor się utrzymuje...