Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 271 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 14:53   #8101
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Tysiaczek nie ma zdjec w albumie wiec pewnie chodzi Ci o mnie.
Krzywdy na pewno sobie nie zrobie bo nie po to tam ide. Ja jetem przekonana ze wszystko jest dla ludzi a o tym marzylam od czasow nastolatki. I tez uwazam ze taka operacja nie jest tylko dla osob o bardzo malych, asymetrycznych , nieatrakcyjnych piersiach - w koncu nie tylko takie osoby decyduja sie na op.
Jak doktor jutro mi powie ze nie widzi tutaj implantow to zrezygnuję. Zreszta jak cos bede miala czas do zastanowoenia bo tak czy siak zabieg planowalabym dopiero na 2014 r.
A wielkosc moich piersi zawdzieczam tabletkom anty ktore biore od 6 lat po odstawieniu czar pryska. Powiem tez to doktorowi i zobaczymy- w koncu to tylko konsultacja i doktor zadecyduje . Ja po prostu chcialabym nosic staniki sportowe, miekkie , bez gabek i push up. Jak na razie niestety nie wyglada to za dobrze - albo przynajmniej ja nie czuje sie za dobrze chodzac w takich stanikach. No nic jutro sie okaze wszystko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-20, 14:58   #8102
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Super!!! Miło słyszeć o tak pozytywnych zmianach

Po jakim czasie, dziewczynki, wracałyście do pracy? Moje 2-tygodniowe zwolnienie dobiega końca, a ja nie wyobrażam sobie powrotu do pracy... Co prawda jest biurowa, przy kompie, czasem jakieś spotkania, ale niestety na 10 godzin i nie wiem jak to będę znosić. Cały czas miewam ból w klatce jak się poruszam, kłucie, nie wiem jak to nazwać, ale nie jest przyjemne i żaden lek nie jest w stanie uśmierzyć tego bólu. Nie wyobrażam sobie porannej toalety, z myciem głowy, układaniem włosów itd.
Wiem, że to kwestia indywidualna, ale jestem ciekawa jak u Was wyglądał powrót do pracy i po jakim czasie od operacji nastąpił
Ja po 2 tygodniach, ale pierwszy tydzień po powrocie był dość ciężki. Uważaj, żeby rąk nie podnosić do góry. Włosy myłam w zlewie z rękami przyciśniętymi do tułowia

A co do ceny... Ja płaciłam 10 tys ze wszystkim i 2-dniowym pobytem w klinice.
Stary 2013-06-20, 15:00   #8103
beatrise
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Kochana no to masz taki sam rozmiar stanika jak ja - na tą chwilę Bo jest szansa, że jeszcze Ci podskoczą To ten z Trophy N przymierz 75C i 75D zobacz jak się miska na biuście rozkłada, bo z naszymi żelkami to miska musi się do biustu dopasować a nie odwrotnie A taki z fiszbinami później będziesz kupowała na 70 E. Ja na początku też byłam zaskoczona rozmiarem, ale to tylko rozmiar stanika Hehe...pomyślała byś kiedyś że będziesz nosić stanik w rozmiarze E
O matko, to mnie teraz wystraszyłaś. Powiem szczerze, że mój biust na E to na pewno nie wygląda, zawsze dla mnie powyżej D to już był biust przeogromny hehe
A tu takie cyferki E hehehe
A pewnie ładną bieliznę w tym rozmiarze to nie tak łatwo kupić. Jak myslisz? Masz problem z sexi bielizną?

Mnie się Twój biust podoba, więc jak będę miec podobny to super
Tylko faktycznie kupno tego E mnie troszkę martwi, że nie będzie ciekawych, zwłaszcza, że nie tak łatwo dopasować podobno stanik na żelki.

Edytowane przez beatrise
Czas edycji: 2013-06-20 o 15:24
beatrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 15:00   #8104
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
10400 i wszystko w cenie(zabieg,doba,stanik, opatrunki i wszystkie po konsultacje? cena jak w Czechach..... ja w Polsce gdzie nie patrzyłam to cena wahała się 13000-17000... :/
Czemu taka różnica?
Różnica wynika z wielu czynników m. in. pewnie wielkość kliniki (każdy pracownik musi być opłacony, im więcej specjalistów, tym więcej szkoleń i dodatkowych kosztów), cen dzierżawy pomieszczeń, rodzaju implantów itp.
Stary 2013-06-20, 15:05   #8105
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy Kwiatuszku Zależy co chcesz osiągnąć, te drugie rzeczywiście będą wizualnie wydawać się większe po szersze...najlepiej jakbyś wstawiła do albumu co Ci się podoba i jaki efekt chcesz osiągnąć

beatrise, z lekarzami plastykami to tak jak z każdym człowiek, co człowiek to opinia, ale ja bym bardziej patrzyła co piszą w zaleceniach na stronach medycznych dla chirurgów plastycznych... i owszem stanik to nie jest wymóg konieczny, ale jeśli chcemy zadbać o jak najlepszy efekt wizualny to radziłabym chociaż sportowy. Ale to tylko moja opinia- ja to widze troche inaczej, bo jestem biotechnologiem i patrze na to wszystko od strony techniczno-medycznej jeśli chodzi o tkanki i biochemie... ale to taka głupia choroba zawodowa :P
Stanika pooperacyjnego nie miałam i już nic na to nie poradzę, ale stanik sportowy kupię obowiązkowo W ten weekend planuję się wybrać na zakupy i dodam fotkę
Stary 2013-06-20, 15:11   #8106
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Tysiaczek nie ma zdjec w albumie wiec pewnie chodzi Ci o mnie.
Krzywdy na pewno sobie nie zrobie bo nie po to tam ide. Ja jetem przekonana ze wszystko jest dla ludzi a o tym marzylam od czasow nastolatki. I tez uwazam ze taka operacja nie jest tylko dla osob o bardzo malych, asymetrycznych , nieatrakcyjnych piersiach - w koncu nie tylko takie osoby decyduja sie na op.
Jak doktor jutro mi powie ze nie widzi tutaj implantow to zrezygnuję. Zreszta jak cos bede miala czas do zastanowoenia bo tak czy siak zabieg planowalabym dopiero na 2014 r.
A wielkosc moich piersi zawdzieczam tabletkom anty ktore biore od 6 lat po odstawieniu czar pryska. Powiem tez to doktorowi i zobaczymy- w koncu to tylko konsultacja i doktor zadecyduje . Ja po prostu chcialabym nosic staniki sportowe, miekkie , bez gabek i push up. Jak na razie niestety nie wyglada to za dobrze - albo przynajmniej ja nie czuje sie za dobrze chodzac w takich stanikach. No nic jutro sie okaze wszystko

Oj tak tak, o Ciebie mi chodziło. Za dużo Was tu na raz poznaję
Nie mogłam się po prostu powstrzymać i nie powiedzieć, że masz piękny biust! Ale jeśli mówisz, że po odstawieniu tabletek maleje to oczywiście co innego.
Stary 2013-06-20, 15:12   #8107
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ja po 2 tygodniach, ale pierwszy tydzień po powrocie był dość ciężki. Uważaj, żeby rąk nie podnosić do góry. Włosy myłam w zlewie z rękami przyciśniętymi do tułowia

A co do ceny... Ja płaciłam 10 tys ze wszystkim i 2-dniowym pobytem w klinice.
Ja płaciłam ze wszystkim 14700 + cena 1 wizyty 100 + cena badań +usg To można powiedzieć, że cały koszt ok. 15000

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 15:17   #8108
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Oj tak tak, o Ciebie mi chodziło. Za dużo Was tu na raz poznaję
Nie mogłam się po prostu powstrzymać i nie powiedzieć, że masz piękny biust! Ale jeśli mówisz, że po odstawieniu tabletek maleje to oczywiście co innego.
Jest dalej symetryczny, jedrny, ksztaltny ale wielkosc juz nie ta po odstawieniu. Dziwne bo od 6 lat jeatem na tabletkach a on caly czas jest tkliwy, nabrzmialy. Nawet czasami boli przy mocniejszym ucisku. Na poczatku jak zaczelam brac tabletki myslalam ze to przejdzie ale nie one caly czas takie są.

A Ty kiedy nam biust pokazesz ?

Stary 2013-06-20, 15:18   #8109
_szczesliwa_
Raczkowanie

A ja się zastanawiam właśnie jak umyć włosy. Nie swoje mieszkanie, nawet stołka takiego nie mam. Mam tylko męża do pomocy. Spróbujemy jutro żeby tak jak u fryzjera głowę do tyłu do wanny i on mi umyje. Jak nie damy rady to pójdę do fryzjera na zwykłe mycie i suszenie

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Jest dalej symetryczny, jedrny, ksztaltny ale wielkosc juz nie ta po odstawieniu. Dziwne bo od 6 lat jeatem na tabletkach a on caly czas jest tkliwy, nabrzmialy. Nawet czasami boli przy mocniejszym ucisku. Na poczatku jak zaczelam brac tabletki myslalam ze to przejdzie ale nie one caly czas takie są.

A Ty kiedy nam biust pokazesz ?

Postaram się dziś jak będę brać prysznic to pstryknąć coś. Póki co mam tylko w staniczku
Stary 2013-06-20, 16:29   #8110
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
O matko, to mnie teraz wystraszyłaś. Powiem szczerze, że mój biust na E to na pewno nie wygląda, zawsze dla mnie powyżej D to już był biust przeogromny hehe
A tu takie cyferki E hehehe
A pewnie ładną bieliznę w tym rozmiarze to nie tak łatwo kupić. Jak myslisz? Masz problem z sexi bielizną?

Mnie się Twój biust podoba, więc jak będę miec podobny to super
Tylko faktycznie kupno tego E mnie troszkę martwi, że nie będzie ciekawych, zwłaszcza, że nie tak łatwo dopasować podobno stanik na żelki.
widziałaś jaką mam ilość staników w albumie? Naprawde to nie jest skomplikowane obkupić się w fajne biustonosze Ja szukałam raczej takich do chodzenia więc seksem nie ociekają ale nie sądzę żeby był to problem, trzeba tylko zmienić sklepy. Na początku się wkurzałam, że nic nie ma bo chodziłam do sklepów w których kupowałam przed op. a tam nie ma odpowiedniej bielizny na nasze cycunie
Zobacz sobie marki np. Ewa Bień, Freya, Fauve, Masquerade, Panache

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-20 o 16:37
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 16:32   #8111
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Właśnie miałam telefon z kliniki i będę operowana jako druga na 8.15 mam już być w klinice,ale mam stresa he he...
Kamilka będziesz miała cycunie,pisałam Ci o mojej koleżance i też ma
Dziewczynki a o co chodzi z tą wyliczanką?Gdzie jej szukać?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 16:37   #8112
Saba08
Zadomowienie

A co do stanika... własnie przypomniało mi się uczucie, które miałam po zdjęciu stanika do kąpieli po operacji - takie łup nagłe obciążenie

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Chyba lekarz nie chce dla Nas żle, bo przecież odszkodowania sa teraz bardzo wysokie. Jka by sie okazało, ze nam cos spieprzył, że tak powiem.
Powiem tak: czy czytałaś umowę, którą podpisałaś w dniu zabiegu? W niej są zapisy, że liczysz się z praktycznie większością powikłań i ryzykiem operacji. Więc walka o odszkodowanie z zakresu chirurgii plastycznej to niestety nie lada wysiłek. Dużo dużo większy niż w przypadku zabiegu w szpitalu.
Stary 2013-06-20, 16:40   #8113
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Właśnie miałam telefon z kliniki i będę operowana jako druga na 8.15 mam już być w klinice,ale mam stresa he he...
Kamilka będziesz miała cycunie,pisałam Ci o mojej koleżance i też ma
Dziewczynki a o co chodzi z tą wyliczanką?Gdzie jej szukać?
Super kochana ciesze sie razem
Z Tobą, szybko łapu capu i bedziesz po ! No jutro zobaczymy co dr na to

Stary 2013-06-20, 16:41   #8114
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
A ja się zastanawiam właśnie jak umyć włosy. Nie swoje mieszkanie, nawet stołka takiego nie mam. Mam tylko męża do pomocy. Spróbujemy jutro żeby tak jak u fryzjera głowę do tyłu do wanny i on mi umyje. Jak nie damy rady to pójdę do fryzjera na zwykłe mycie i suszenie
Ja siadałam przy wannie, pochylałam się trzymając piersi jedną ręką, a drugą lekko opierałam się o wannę, tak aby głowa była nad wanną i mąż mi mył prysznicem. Spróbuj, ja tak chyba tydzień funkcjonowałam
Stary 2013-06-20, 16:44   #8115
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Kochaniutkie co ubrać na dzień operacji?Podpowiecie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 16:50   #8116
Saba08
Zadomowienie

Ja do kliniki nie ma znaczenia, bo się rozbierzesz Ale na wyjście koniecznie coś rozpinanego i lekkiego do załozenia.
Stary 2013-06-20, 17:01   #8117
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Kobietki będę miała szybciej jeszcze cycuszki,bo już we wtorek i może jako druga,bo dziewczyna się rozchorowała...załatwiłam badania i przełożyłam z czwartku na wtorek
Lecisz jak burza
Stary 2013-06-20, 17:03   #8118
belseno
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Postaram się dziś jak będę brać prysznic to pstryknąć coś. Póki co mam tylko w staniczku
nachyl się nad wanną czy nad brodzikiema on niech Ci głowe prysznicem polewa. Ja tak robiłam tylko nad umywalką
Stary 2013-06-20, 17:23   #8119
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Na wyjście rozpinaną i luźną górę, dół też lepiej luźny, gdyż może być opuchlizna na brzuchu. Mój brzuch do tej pory wygląda jak w 4 miesiącu ciąży

Kochana, gdzie Ty byłaś/co robiłaś, w momencie w którym mnie widziałaś, bo jakoś nie jestem w stanie sobie uzmysłowić W sumie w trakcie mojej wizyty, widziałam jedną osobę wchodzącą do kliniki w białej bluzeczce oraz jedną siedzącą na kanapie. Która z nich to Ty, przyznaj się

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Ja siadałam przy wannie, pochylałam się trzymając piersi jedną ręką, a drugą lekko opierałam się o wannę, tak aby głowa była nad wanną i mąż mi mył prysznicem. Spróbuj, ja tak chyba tydzień funkcjonowałam
Ja z kolei: poducha pod kolana, klęczałam przy wannie z głową nad nią, TŻ zrobił resztę, w sensie mycie i spłukanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 17:42   #8120
karola139
Raczkowanie

Cytat:
Najlepiej bluzke rozpinana albo taka rozciągliwa zebys mogla jak łatwo ubrac bedziesz miała mały zakres ruchu, wiec im bluzke latwiej ubrac nie unoszac rąk do gory tym lepiej ja mialam pare guziczkow od gory rozpinana , chcoiaz jest tak cieplo ze pewnie i bez bluzki bedziesz tam smigac tyko w bandazach
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 17:58   #8121
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Dziewczynki czy ktoras z Was byla by w stanie doradzic mi co do pytanka z poprzedniego posta na temat doboru wkladek?ProsZe o pomoc.
Stary 2013-06-20, 17:58   #8122
Saba08
Zadomowienie

karola a jak z Twoimi implantami? Rozmawiałaś z lekarzem?
Stary 2013-06-20, 17:59   #8123
beatkak2
Raczkowanie

Cytat:
Wróciłam ze zmiany opatrunku i nasza beatkak2 już wyszła Może na zmianie opatrunku się jutro z nią zobaczę

Fajnie, że wszystko robi sam Dr, zmienia opatrunek, mi daje nawet zastrzyk z clexanu codziennie. Fajnie, że nie pielęgniarki

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Tysiaczku mam pytanie, tylko się nie złość proszę. Myślę, że każde zdanie się liczy. Byłam w Twoim albumie i masz piękne piersi!!! Aż musiałam mojego męża tu zawołać do kompa Nie zrobisz sobie krzywdy powiększając je jeszcze aż tak bardzo? Taka ładna z Ciebie dziewczyna z pięknym naturalnym biustem.
Melduję się po drugiej stronie już są mentorki anatomiczne 323cc 345 pod mięsień,czuje się dobrze nawet nie myślałam że tak będę się dobrze czuła strach ma wielkie oczy hihi.Najgorzej tylko jak się zasiedzę w jednej pozycji to wstać ciężko ale chodzę sobie bo tak dużo lepiej się czuję.

szczęśliwa...jutro popołudniu na zmianę opatrunku może się spotkamya na co ten zastrzyk co pan doktor ci podał?
Stary 2013-06-20, 18:07   #8124
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
Melduję się po drugiej stronie już są mentorki anatomiczne 323cc 345 pod mięsień,czuje się dobrze nawet nie myślałam że tak będę się dobrze czuła strach ma wielkie oczy hihi.Najgorzej tylko jak się zasiedzę w jednej pozycji to wstać ciężko ale chodzę sobie bo tak dużo lepiej się czuję.

szczęśliwa...jutro popołudniu na zmianę opatrunku może się spotkamya na co ten zastrzyk co pan doktor ci podał?
Super gratulacje
Stary 2013-06-20, 19:13   #8125
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
A co do stanika... własnie przypomniało mi się uczucie, które miałam po zdjęciu stanika do kąpieli po operacji - takie łup nagłe obciążenie

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Powiem tak: czy czytałaś umowę, którą podpisałaś w dniu zabiegu? W niej są zapisy, że liczysz się z praktycznie większością powikłań i ryzykiem operacji. Więc walka o odszkodowanie z zakresu chirurgii plastycznej to niestety nie lada wysiłek. Dużo dużo większy niż w przypadku zabiegu w szpitalu.
Nie czytałam, bo ja nie miałam żadnej umowy :/ Podpisywałam tylko zgode na znieczulenie przez anestozjologa.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
widziałaś jaką mam ilość staników w albumie? Naprawde to nie jest skomplikowane obkupić się w fajne biustonosze Ja szukałam raczej takich do chodzenia więc seksem nie ociekają ale nie sądzę żeby był to problem, trzeba tylko zmienić sklepy. Na początku się wkurzałam, że nic nie ma bo chodziłam do sklepów w których kupowałam przed op. a tam nie ma odpowiedniej bielizny na nasze cycunie
Zobacz sobie marki np. Ewa Bień, Freya, Fauve, Masquerade, Panache
Właśnie widziałam, że masz pełno fajnych staników. Więc coś czuje, ze po wakacjach będzie mnie czekała nie lada wyprawa po staniki heheeh

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Ja miałam klapki, spodnie dresowe i bluzeczke zapinana na guziki. Bo przez głowę to będzie Ci ciężko cos założyć.
Stary 2013-06-20, 19:16   #8126
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość

Kochana, gdzie Ty byłaś/co robiłaś, w momencie w którym mnie widziałaś, bo jakoś nie jestem w stanie sobie uzmysłowić W sumie w trakcie mojej wizyty, widziałam jedną osobę wchodzącą do kliniki w białej bluzeczce oraz jedną siedzącą na kanapie. Która z nich to Ty, przyznaj się

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Słoneczko ja byłam w czarnej koronkowo-skórzanej sukieneczce akurat jak Cię zobaczyłam to pomyślałam,że to Ty pewnie a właśnie jak Ty wysiadałaś bodajże z lexusa to ja parkowałam,weszliśmy z Mężem do kliniki,ale Ciebie nie było już,bo bym zagadała na pewno,porozmawialiśmy z Paniami i poszliśmy zjeść na Starówkę Doktor maglował mnie równe 1,5 h
We wtorek na 8.15 już mamy tam być,będę jako druga,bo pacjentka się rozchorowała
Śmiały się ze mnie dziś jak zadzwoniłam czy mam ściągać hybrydę z paznokci,a Pani pyta jaki kolor mam to mówię,że różowe i 4 szare,a u nóg french...ale nie muszę skoro jest french he he

A czy bluza typu over size może być?

Beatkak2 cieszymy się razem z Tobą
Stary 2013-06-20, 20:21   #8127
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość

Tak ja jutro mam być przed 14tą Pytałam dziś o Ciebie ale zdążyłaś wcześniej uciec
Zastrzyk dostaję z clexanu na rozrzedzenie krwi bo ja byłam zaliczona do drugiego stopnia (podwyższonego) ryzyka niestety gdyż miałam zakrzepicę. I 10 dni muszę brać zastrzyk w brzuch.

Dziewczyny dodałam zdjęcie dzisiejsze do albumu. Z boku nie robiłam bo mój brzuch jest tak obrzęknięty, że górna część wystaje mi jakbym była w ciąży,

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Tyśku coś rozpinanego i luźnego. Ja sobie w dzień przed kupiłam koszulę w H&M bo jest ich tam masa. Całe 30zł Bez rękawów więc ruchów nie krępują. Dół miałam spódnicę maxi bo brzuch tak obrzęknięty miałam że spodni nie mogłam zapiąć nawet na suwak
Stary 2013-06-20, 20:32   #8128
beatkak2
Raczkowanie

Cytat:
Tak ja jutro mam być przed 14tą Pytałam dziś o Ciebie ale zdążyłaś wcześniej uciec
Zastrzyk dostaję z clexanu na rozrzedzenie krwi bo ja byłam zaliczona do drugiego stopnia (podwyższonego) ryzyka niestety gdyż miałam zakrzepicę. I 10 dni muszę brać zastrzyk w brzuch.

Dziewczyny dodałam zdjęcie dzisiejsze do albumu. Z boku nie robiłam bo mój brzuch jest tak obrzęknięty, że górna część wystaje mi jakbym była w ciąży,

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Tyśku coś rozpinanego i luźnego. Ja sobie w dzień przed kupiłam koszulę w H&M bo jest ich tam masa. Całe 30zł Bez rękawów więc ruchów nie krępują. Dół miałam spódnicę maxi bo brzuch tak obrzęknięty miałam że spodni nie mogłam zapiąć nawet na suwak
a jak twoje samopoczucie w drugi dzień po?
Stary 2013-06-20, 20:35   #8129
Saba08
Zadomowienie

szcześliwa maxi brzuchem się nie przejmuj, on się z 2 tygodnie utrzymuje
Stary 2013-06-20, 20:45   #8130
beatrise
Raczkowanie

Czy miałyście w zaleceniu smarować blizny oliwką? I jak długo trzeba to robić i czemu niby ma to służyć?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
szcześliwa maxi brzuchem się nie przejmuj, on się z 2 tygodnie utrzymuje
Ja tez miałam spuchnięty, a na początku nie pomyślałam, że to może być związany z operacją i myślałam, że dziwnie przytyłam lub mam wzdęcia

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości