Wszystko o Avonie - Część II - Strona 273 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 11:50   #8161
Veiovis
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy ktoś używał balsamu ujędrniajacego 400ml juz w nowym opakowaniu?? Na KWC niestety nie jest nawet zgłoszony, a ciekawi mnie, czy nadal ma konsystencję mleczka. z poprzedniego byłam bardzo zadowolona, włąsnie przez tą gęściejsza konsystencję, dzięki której świetnie nawilżał, odżywiał i zostawiał warstewkę na skórze. Chciałam zamówić go mamie a ona ma bardzo suchą skórę i ani odżwywczy ani nawilżający są o wiele za słabo bo sa baaaardzo rzadkie.
Ja miałam starą i nową wersję. Jak dla mnie niczym się nie różni
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 11:52   #8162
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dla mnie najładniejszy Senses to Re Charge Pyszna mandarynka.
też go uwielbiam

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 11:57   #8163
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Ja miałam starą i nową wersję. Jak dla mnie niczym się nie różni
no to super. Czyli nadal ma konsystencje mleczka i fajnei nawilża?? A miałaś odżywczy lub nawilżajacy zeby porównać?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:03   #8164
Ptaszysko
Zadomowienie

Dziewczyny, widzialyscie moze, chocby przez sekunde, szminke Anew Beauty o kolorze Sugar Cane ???
Potrzebuje takiej jasnej, bladej pomadki i ta wydaje sie byc ok, ale nie chce tak calkiem w ciemno brac, bo potem okaze sie,ze ma jakies drobinki i inne cuda wianki

Pytanie nieaktualnie, dopiero teraz zauwazylam,ze sa dostepne probki tych szminek eehh

Edytowane przez Ptaszysko
Czas edycji: 2007-04-04 o 12:57
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:10   #8165
Veiovis
Zakorzenienie

Miałam ujędrniajacy
Wersja mleczka dalej jest...
Stary 2007-04-04, 12:47   #8166
Ptaszysko
Zadomowienie

Tak sobie przegladalam katalog 07 i tam na stronie 4 jest taki tekst:

'...absolutna nowosc-chcielismy spoykac sie z Wami czesciej, chcielismy miec dla was wiecej ofert.....i tak juz bedzie, od nastepnej kampanii...'

O co chodzi ? Co znaczy czesciej?

Cos jest na rzeczy, czy tylko ja dorabiam jakies teorie ?
Stary 2007-04-04, 13:14   #8167
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

nie wiem czy wy nigdy nie robilyscie zwrotow czy co ale dziwie sie ze boicie sie zwracac bo nie ma kartonika??? co jaka cholere im kartonik? prosta sprawa ze kupujesz kosmetyk i wyrzucasz kartonik bo niby po co ci on, ale gdy sie cos dzieje nie tak to mozesz go zwrocic - bez kartonika

dziewczyny, no prosze ja was, mozna zwracac bez kartoniak, zepsute, upackane itp. oni to przyjma. mi nigdy nie zwracali a zwracalam juz chyba milion razy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 13:20   #8168
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
nie wiem czy wy nigdy nie robilyscie zwrotow czy co ale dziwie sie ze boicie sie zwracac bo nie ma kartonika??? co jaka cholere im kartonik? prosta sprawa ze kupujesz kosmetyk i wyrzucasz kartonik bo niby po co ci on, ale gdy sie cos dzieje nie tak to mozesz go zwrocic - bez kartonika

dziewczyny, no prosze ja was, mozna zwracac bez kartoniak, zepsute, upackane itp. oni to przyjma. mi nigdy nie zwracali a zwracalam juz chyba milion razy
No własnie. Ja nie zwracałam nigdy ale jak to jest? Kosmetyki ktore chce oddac czy wymienic musze zapakowac w pudełko prawda? Przeciez w zwykłej kopercie im tego nie wysle
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 13:32   #8169
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:

Zgadzam się z Tobą w 100%

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 13:38   #8170
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
No własnie. Ja nie zwracałam nigdy ale jak to jest? Kosmetyki ktore chce oddac czy wymienic musze zapakowac w pudełko prawda? Przeciez w zwykłej kopercie im tego nie wysle
chodzilo mi o kartonik w ktorym byl kosmetyk, ale oczywiscie ze pakujesz do pudelka i wysylasz poczta. mozna oczywiscie wyslac w kopercie z babelkami [jesli zwracacie np sam lakier do paznokci]

ja wysylalam nawet jako list polecony bo bylo taniej hihi

cxzasem nawet z inna kolezanka, tzn swoje kosmetyki pakowalysmy i wysylalysmy w jednej paczce mimo ze bylysmy obydwie konsultantki, bo wychodzilo taniej. po prostu dolaczalysmy dwa formularze zwrotne.
Stary 2007-04-04, 13:52   #8171
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

ja też zwracałam - bez kartonika, trochę zużyte i zawsze mi uznawali zwrot.

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 14:47   #8172
isa666
Zakorzenienie

Witam
Na KWC jest już 1. opinia promiennych błyszczyków Bardzo zachęcająca
Jejku jak ja się tego błyszczyka nie mogę doczekać
Stary 2007-04-04, 14:51   #8173
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Tak sobie przegladalam katalog 07 i tam na stronie 4 jest taki tekst:

'...absolutna nowosc-chcielismy spoykac sie z Wami czesciej, chcielismy miec dla was wiecej ofert.....i tak juz bedzie, od nastepnej kampanii...'

O co chodzi ? Co znaczy czesciej?

Cos jest na rzeczy, czy tylko ja dorabiam jakies teorie ?
To jeszcze tajemnica firmy, ale tak będzie... Szczegóły już niebawem zostaną ujawnione.

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 15:17   #8174
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Ja mogłabym nałożyć ten krem na całą twarz, ale jakby wyglądał mój Tż?
Skoro nie może nałożyć go na cała twarz, to nakłada punktowo i też ładnie wysusza, a, że nakłada punktowo i dużo to później jak to zaschnie po prostu odrywa. Sama widziałam.
No nie wiem..albo ja mam inny produkt albo ty..bo wczoraj sprawdzałam i nic mi nie zasycha ani się nie odrywa Punktowy żel keidyś miałam i go stosuje się miejscowo i on później złazi w postaci takie skorupki..no ale mniejsza z tym ;]

W K07 na str.11 jest info : Katalog 8/07 z próbką nowego kremu "Esencja Młodości" w prezencie przy zakupie Szminki nabłyszczającej.... nieźle to już katalogi nawet za darmo będa rozdawać klientkom

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 15:38   #8175
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

A to bardzo dobrze że szminka ma delikatny kolorek...już myślałam ze bedzie to taki czerwoniasty jak w panoramie ufff
Kurde dla tylu tysięcy konsultantek zafundowali darmową szminke....aż mi się wierzyć nie chce
Mama się ucieszy bo to dla niej będzie ta darmowa szminka

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4060966]Ło żesz matko Ale ta szminka śliczna [/quote]

Popieram

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
moje ulubione żele Senses to:
celebrate Me, re-charge i fantastic day
A moje ulubione to: Fantastic Day (właśnie wczoraj otworzyłam nowe opakowanie ) - długo utrzymuje się na skórze zapach i w ogóle jest pięęękny

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Słabo się mydli, a jeśli ciało nie jest mocno zwilżone, to przykleja się do wewnętrznej strony dłoni i się wałkuje. Jedyną zaletą jest smakowity, słodki zapach
Dobrze, że sobie nie zamawiałam tej galaretki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy ktoś używał balsamu ujędrniajacego 400ml juz w nowym opakowaniu?? Na KWC niestety nie jest nawet zgłoszony, a ciekawi mnie, czy nadal ma konsystencję mleczka. z poprzedniego byłam bardzo zadowolona, włąsnie przez tą gęściejsza konsystencję, dzięki której świetnie nawilżał, odżywiał i zostawiał warstewkę na skórze. Chciałam zamówić go mamie a ona ma bardzo suchą skórę i ani odżwywczy ani nawilżający są o wiele za słabo bo sa baaaardzo rzadkie.
Moja ciocia zamawiała sobie ten balsam w nowym opakowaniu i miał właśnie konsystencje mleczka

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
To jeszcze tajemnica firmy, ale tak będzie... Szczegóły już niebawem zostaną ujawnione.

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 15:43   #8176
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A to ciekawe Wiesz coś wiecej?
Stary 2007-04-04, 15:50   #8177
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Stanowczo za dawno tu nie zaglądałam i za rzadko ostatnio po katalog sięgałam. Skutek tego taki, że oglądając K7 (rzyrafko i Scarlet - big dla Was) ślinie się do zbyt dużej ilości kosmetyków No ale w sumie będę mogła sobie odbić za ostatnie katalogi, z których nic dla siebie nie brałam. Aż sama się sobie dziwię, ale taka twarda byłam

Za to z K7 chciałabym:
- stylowy zestaw (właściwie to dla kosmetyczki )
- błyszczyki w szmince - wnioskując po palecie kolorów niejeden mi się spodoba
- poczwórne cienie - zielenie są śliczne
- błyszczyk Arabian Glow - Nude
- przybornik higieniczny - fajny bajer tylko nie wiem co bym miała wziąć, żeby go mieć
- biżuterię Tevya
- krem do szybkiego pedicure - o ile do tego czasu zużyję w końcu scrub diamentowy i zacznę ten kawowy, a to może być trudne, zważywszy na to, że scrub czeka w zapasie od pierwszego katalogu, w którym się pojawił

Oprócz tego podoba mi się lustereczko Planet Spa, ale po wycofaniu serii tropikalnej zupełnie nie mam co z niej zamawiać. No i fajna ta nowa szata kolorówki, taka nowoczesna czcionka, prosta stylistyka - podoba mi się
Podpisuje sie obiema lapkami pod tym,co napisala MagJa

Cale wieki jak nie zagladam tutaj;zreszta twardo trzymalam sie postanowienia,ze nic nie kupuje z kosmetykow i prawie 2 m-ce udalo mi sie w tym wytrwac.
Odebralam zamowienie z K4 ale dla siebie wzielam bardzo skromnie
-blyszczyk Arabian Glow
-zel do brwi z CT
i zaluje,ze akurat to mazidlo do ust zostalo wycofane chociaz mam nadzieje,ze nastepca bedzie rownie dobry

W K5 jakos nic nie widze dla siebie wiec chyba dalej wytrwa w moim postanowieniu w kazdym razie ide na spokojnie obejrzec jeszcze raz katalogi.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze Wesolych oraz Pogodnych Swiat Wielkanocnych!
Stary 2007-04-04, 15:52   #8178
caya
Zakorzenienie

czyli piszecie że galaretka jest beznadziejna?

i tak się nie powstrzymam muszę ją mieć, choćby dla zapachu bo w następnych katalogach już nie ma jedynie w 7 czereśniowa. Chyba kupie dwie
caya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 16:02   #8179
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Mnie uczuliła maseczka Naturals - ta nawilżająca, z algami czy coś takiego.
A po żelach Senses - próbowałam dwóch - złaziła mi skóra i potwornie się łuszczyła
Miałam to samo

Cytat:
Witajcie

Trochę mnie nie było, ale już wszystko nadrobiłam
Wypróbowałam galaretkę pod prysznic i z pewnością drugi raz już jej nie kupię. Jest dokładnie tak jak opisała wcześniej Fenris Dziwny wynalazek...
Cytat:
Słabo się mydli, a jeśli ciało nie jest mocno zwilżone, to przykleja się do wewnętrznej strony dłoni i się wałkuje. Jedyną zaletą jest smakowity, słodki zapach

Dziekuje za opinie, upwniłam sie, że nie zamawiam

Chciałam zamówić naszyjnik Chunky i dobrze,że nie zamowiłam. Zdjęcie w katalogu przedstawia tylko połowe naszyjnika w katalogu 5 i na modelce w 4. Myslałam,że sa to cale korale. A tu się okazuje,że wcale tak ładnie nie wygladają, a kolor sie różni. jak znalazłam zdjęcie na allegro to aż sie zdegustowałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 181500401_1.jpg (19,7 KB, 70 załadowań)
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 16:03   #8180
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Hej więc co do zapachu z demo po wywąchaniu pachnącej strony z RZyrafką obie stwierdziłyśmy że musimy go miećJest naprawde fajny taki kwiatowy zapach.
A true gow pachnie jak surrender
O jakim to zapachu mowa??

Instagram

Stary 2007-04-04, 16:24   #8181
asia_z
Zakorzenienie

Hosenko, dziewczyny mówiły chyba o Island Vibe bo on był w demo do K06
Stary 2007-04-04, 16:24   #8182
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Tak właśnie było ze mną.Zaczełam tu przychodzić,blada i nie wiedziałam co i jak.Zadawałam pytania bo myślałam że po to jest forum.Nie mam czasu na śledzenie wszystkiego bo mam inne ważniejsze rzeczy do zrobienia.Zawsze myślałam że zadawać pytania nie jest źle.Pewnego dnia zraziłam się bardzo do tego forum.Zjechano mnie z góry na dół że zadaje te same pytania itp itd.Więc odechciało mi się pisać,zadawać pytania ....i jestem jak to mówią poniektóre dziewczyny "sępem" bo czekam tylko na katalog.Tak zgadza się bo po to właśnie założyłam konto.Zyby sobie ułatwić,żeby było szybciej,żeby klientki mogły wcześniej zaplanować co chcą kupić.Jeśli męczą te same pytania to nie zwracajcie na nie uwagi.Są tu życzliwe osoby,które 1010101191 razy pytane o to samo zawsze udzielą informacji...bez łaski...bez mówienia że to czy tamto...że było wcześniej lub poszukaj.Każdy ma prawo do pytań i nikt ani nic nie powinno mu tego zabraniać.Wiele nowych forumowiczek nie do końca wiedzą co i jak....a żeby być na bieżąco z wszystkim co tu piszą dziewczyny...musiałyby nic innego nie robić tylko godzinami siedzień przed komputerem.Trzeba zauważyć że niektóre z nich mają dzieci,rodziny i wiele innych spraw na głowie i NIE MAJĄ CZASU na ślęczenie i obserwowanie wątków.Czasami poprostu nie widzą że ktoś coś wcześniej napisał...normalna rzecz.Wpadłam na pomysł stworzenia baneru z katalogiem.Takie coś w formie np.tak jak reklama wybielanie zębów na tej stronie.Migałoby sobie coś takiego i każdy mógłby wejść i zobaczyć i nie byłoby tyle problemu.DUŻYMI LITERAMI NP KATALOG 7/2007 Avon wejdź i zobacz.Dobra to tyle.Pamiętajcie "szczęście nawet małe dane jednej osobie...rodzi wiele miłosci i podwaja to szczęście"
właśnie o to mi chodziło...
Pozdrawiam Cię serdecznie
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 16:28   #8183
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Hosenko, dziewczyny mówiły chyba o Island Vibe bo on był w demo do K06
dzieki

Instagram

Stary 2007-04-04, 16:38   #8184
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Podpisuje sie obiema lapkami pod tym,co napisala MagJa

Cale wieki jak nie zagladam tutaj;zreszta twardo trzymalam sie postanowienia,ze nic nie kupuje z kosmetykow i prawie 2 m-ce udalo mi sie w tym wytrwac.
Odebralam zamowienie z K4 ale dla siebie wzielam bardzo skromnie
-blyszczyk Arabian Glow
-zel do brwi z CT
i zaluje,ze akurat to mazidlo do ust zostalo wycofane chociaz mam nadzieje,ze nastepca bedzie rownie dobry

W K5 jakos nic nie widze dla siebie wiec chyba dalej wytrwa w moim postanowieniu w kazdym razie ide na spokojnie obejrzec jeszcze raz katalogi.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze Wesolych oraz Pogodnych Swiat Wielkanocnych!
Rowniez Wesolych Swiat
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 16:42   #8185
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Ale zwodzisz nas Nie katuj tak, powiedz cos wiecej....

Moze katalogi czesciej niz jeden w miesiacu? Nooo......
Stary 2007-04-04, 16:42   #8186
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a ja właśnie przejżałam raz jeszcze katalogi: 5, 6 i 7 i doszlam do wniosku, że:

z katalogu 5 nic nie biore, będe twarda

z katalogu 6 chyba skuszę się tylko na:
- peelingujące płatki przeciw wypryskom
- i może płatki peelingujące do stóp

z katalogu 7 oj tu troche wydam, bo kusi:
- wode toaletowa Island Vibe-jeśli zapaszke z pachnącej strony się mnie spodoba, a już czuje że tak będzie
- śródziemnomorski olejek do włosów, mam nadzieje, że będzie tak fajny jak ten z serii skarby indi
- śródziemnomorską nawilżającą maseczkę do twarzy z oliwką, mama nadzieje, że okaże się fajniejsza niż z morza martwego, ktorą bardzo lubię
- i w wyniu brania dwóch produktów z PS wezme lustereczko bo śliczniutkie
- podobaja mnie się kolczyki Tevya, ale może je sobie odpuszcze, nic wcześniej będe musiała się wybrać do coku, i zobaczyć jak się prezentują w realu
- podoba mnie się nowa torba-granatowa z niebieskimi rączkami , mam nadzieje, że okaże się na zamek i w realu będzie taka jak na fotce, ale też wcześniej obczaje ją w Coku, jak się uda mnie wybrać do niego wówczas powącham wode Island Vibe
-pewnie skusze się jeszcze na balasam do ust brzoskiwniowy
- no i kusi promocja maseczek AT

chyba musze zacząć od dziś zbierać do skarbonki bo chyba zbankrotuje na kat 7

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 16:54   #8187
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
a ja właśnie przejżałam raz jeszcze katalogi: 5, 6 i 7 i doszlam do wniosku, że:

z katalogu 5 nic nie biore, będe twarda

z katalogu 6 chyba skuszę się tylko na:
- peelingujące płatki przeciw wypryskom
- i może płatki peelingujące do stóp

z katalogu 7 oj tu troche wydam, bo kusi:
- wode toaletowa Island Vibe-jeśli zapaszke z pachnącej strony się mnie spodoba, a już czuje że tak będzie
- śródziemnomorski olejek do włosów, mam nadzieje, że będzie tak fajny jak ten z serii skarby indi
- śródziemnomorską nawilżającą maseczkę do twarzy z oliwką, mama nadzieje, że okaże się fajniejsza niż z morza martwego, ktorą bardzo lubię
- i w wyniu brania dwóch produktów z PS wezme lustereczko bo śliczniutkie
- podobaja mnie się kolczyki Tevya, ale może je sobie odpuszcze, nic wcześniej będe musiała się wybrać do coku, i zobaczyć jak się prezentują w realu
- podoba mnie się nowa torba-granatowa z niebieskimi rączkami , mam nadzieje, że okaże się na zamek i w realu będzie taka jak na fotce, ale też wcześniej obczaje ją w Coku, jak się uda mnie wybrać do niego wówczas powącham wode Island Vibe
-pewnie skusze się jeszcze na balasam do ust brzoskiwniowy
- no i kusi promocja maseczek AT

chyba musze zacząć od dziś zbierać do skarbonki bo chyba zbankrotuje na kat 7
ja z 5 tez nic nie biore jestem z siebie dumna
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Ale zwodzisz nas Nie katuj tak, powiedz cos wiecej....

Moze katalogi czesciej niz jeden w miesiacu? Nooo......
tez mnei to ciekawi a wypowiedz byla bardzo tajemnicza
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 17:01   #8188
Veiovis
Zakorzenienie

Może chociaż jakaś podpowiedz, albo znacząca aluzja?
Stary 2007-04-04, 17:16   #8189
Fenris
Czekam na Ragnarok

Nie mogę się nacieszyć promiennym błyszczykiem Pink Pleasures Kiedy tylko mam chwilę w ciągu dnia, smaruję się nim. Nie lepi się (tak jak napisałam wcześniej, odrobinkę tylko, ledwo wyczuwalnie) i jest przepiękny. Zaraz napiszę recenzję na KWC.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 17:45   #8190
Limonatka
Zakorzenienie

Fenris, kurczę, strasznie kusisz tym błyszczykiem... Może jak jutro nie będzie kolejki w COKu to sobie popatrzę na tej błyszczyki i ewentualnie gdyby mi się podobał jakiś bardzo, to kupię sobie na miejscu.
A właśnie, odbieram jutro paczuszkę, i nie mam braków Wprawdzie zamówienie mam bardzo małe ale i tak miło, że braków nie mam.
nawet przyjdzie zestaw SSS Sofr &Firm! piszę, bo wiem, że któraś z Was pisała parę stron temu, że ma ten zestaw w brakach. Ja zamawiałam wczoraj i będę miała

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości