|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Cytat:
![]() na nektarynke posłałam ![]() ps. latoooooo chce ![]() ale powiedz- bedziemy robic babki z piasku? wezme wiaderko, łopatke, grabki... drugi zestaw i dla ciebie ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozmarzyłam się ![]() ![]()
![]() |
#8253 |
Zakorzenienie
|
Informuję że jeszcze nic nie ma
![]()
#8254 |
Zakorzenienie
|
Juda ja zaraz spać lecę <zieeewam>
A spróbuj może na ![]()
#8255 |
Zakorzenienie
|
Jaszuś wyobraź sobie jak siedzimy na brzegu morza z piwkiem w ręku
śmiejemy się z dziewczynami, głupiejemy na maksa, ja lekko pijana lecę do morza moczę nogawki spodni, wy lecicie za mną niby mnie ratować ![]() wiem wiem- w dupie byście miały czy się utopię czy nie ![]() ale tak siedzimy, krótkie spodenki, krótki rękawek, zachód słońca gadamy o bzdurkach (syrkach, piętkach, paszkach, wc ) ![]() bluza przewieszona przez pas lub ramię, buty obok... kiedy się ściemni uderzamy na jakiś fajny club, tańczymy sobie, bawimy się... przy każdej muzyce... morze być nawet taka stodoła "pod papugami" hie hie ![]() i muzyka dziki szum... ptaków śpiew... pokaż mi swoje nogi ![]() przeżyj to sam ![]() doda elektroda i dżaga ![]() ojoj... to musi wypalic ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#8256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już ja to widzę... Juda leży ledwo ciepła, majaczy coś pod nosem, ja z Gonką i Mirianką pod pachę śpiewamy piosenki a Bri & Yenn próbują Cię ratować ![]() przyśpiewki mogą być... tylko czy w tych planach mamy TZ? ![]() ![]() ![]() Z naszymi wariatami będzie raźniej ![]() wysłałaś? ![]() ![]()
![]() |
#8257 |
Zakorzenienie
|
no na ten 2 też wysłałam
![]() bo na wieki krowa pozostanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojego nie. Bo wiem jaki to z niego pieścioch jest i nie pozwoliłby ![]() Myślę że dziewczyny nic nie beda mieć przeciwko ![]() poza tym z nimi też zabawa będzie ![]() a jak nie- w mieszkaniu zostaną/ zostanie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#8259 |
Zakorzenienie
|
O. chyba się udało.. .daję Ci tutaj a potem usunę
![]() ![]() ![]() (ładne zdjęcie ![]() ![]() EDIT: cyk pyk i myk i zdjęcia ni ma :O ![]()
Everything I'm not, made me everything I am. wyloguj Edytowane przez jaszmurka Czas edycji: 2006-03-20 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#8260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie- ja swojego bym nie zostawiła bo by zawału dostał ![]() Ktoś musi nas w końcu eskortować do domu ![]() Juduś ja idę już spać- bo jutro rano wstaję ![]() Także mówię Ci dobranoc i kolorowych erotycznych snów ![]() ![]() Twa jaszmurkaaaa ![]()
![]() |
#8261 |
Zakorzenienie
|
Dzieki ci kochana
![]() ![]() ![]() ![]() Już sobie zapisałam ![]() ![]() ![]() ![]() Misia jestes wielka ![]() boska ![]() w ogóle wiesz cie Cię love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. wlasnie na 4funTv powiedzieli : "Chuck Noriss potrafi dzielić przez zero"... ![]() co za glupota z tym chuckiem ![]() Jaszuś kochanaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() mysle ze lepszy teraz na avatarek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8262 |
Zakorzenienie
|
Misia kocham Cię
![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze raz dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() milych snow ja tez ran owstaje :P:P:P:P
![]() ![]() |
![]() |
#8263 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia
![]() ![]() Ja niebawem zmykam na uczelnie ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() ![]()
#8264 |
Zakorzenienie
|
hej heej, u nas znowu pochmurno i brzydko, a ja cały tydzień jeszcze w sekretariacie
![]() ![]()
#8265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No pieknie, pieknie.
Ja tu calymi dniami i nocami przy kompie siedze i czytam historie mafii parowkowej, wysylam maile,itp. a tu sama matka chrzestna takie cos.... ![]()
![]() |
#8266 |
Zakorzenienie
|
a jeśli chodzi o przyjazd nad morze to zapraszamy oczywiście, ale by było bajlamosssssssssssssss
![]() Juda - Paskuda - oczywiście lece na Ciebie, ale zdecydowanie bardziej na Jude`a ![]()
#8267 |
Zakorzenienie
|
umrę dzisiaj w tej pracy, nie do życia jestem po prostu. nie wiem czy sie wyspalam, czy nie i humor tez gdzies uciekł
![]()
#8268 |
Zakorzenienie
|
Brydzia oj bailamos bylo by nieziemskie
![]() do ran na plazy bym siedziala z flaszką ![]() oczywiscie najpierw pełną poźniej z kazda godzina by ubywało ![]() hie hie Jazuś kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brydzia nie umrzesz ![]() ![]() ![]() Młoda ![]() Żeby nadrobić wątek to ojoj... ile to czasu trzeba ![]() a hasła nie moge sobie przypomniec za nic ![]() to juz Ci nie te lata kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8269 |
Zakorzenienie
|
Juda!! niech ta wiosna n ajpierw przyjdzie, potem będziemy myślec o lecie
![]() Kuruj się kobietko ![]() Musi być ![]()
#8270 |
Zakorzenienie
|
Oj Brydzia łatwo mówić.
![]() Ja nie wiem jak to sie dzieje że non stop tyle choruję ![]() To przechodzi wszelkie granice. Kurcze muszę zacząć kuć do matury i nadrobić zaległości. Ja pierdziele za miesiąc kończę szkołe ![]() Jak mi ten czas zleciał!!!!! O Ja cie... Smutno mi troszkę bo pomimo że toczyłam z pewnymi mordami ciągłe wojny to chyba ich najbardziej będzie mi brakowało ![]() Już mam taki nienormalny charakterek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ech smutno mi ![]() ![]() ![]() Nie długo bede żegnać się z ludzi z ktorymi przez 4 lata, od poniedziałku do piątku widziałam dzień w dzień, dłużej ni swoją rodzinę. Przeciez lekcje do 15.00 głównie mieliśmy ![]() Jeszcze miesięczne praktyki. Mieszkanie, obcowanie pod jednym dachem. Pierwsze szaleństwa z koleżankami, plaże i nasze bieganie po piasku, nasze międzyzdrojskie molo, nasz hotel gdzie tyle się przeżyło, moja pierwsza spełniona miłość i w ogóle. Szkoda że tych ludzi już nie zobaczę. Jedni jadą tu inni tam. Pozostali też gdzieś wsiąkną. ![]() Smutno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8271 |
Zakorzenienie
|
Juda, człowiek wszystko zniesie, oprócz jajka
![]() Moi znajomi też w wiekszości się porozjeżdżali, z resztą brak kontaktu. Dobrze, że jest net, bo czasami to jedyna forma kontaktu. Niestety to nie to samo, ale lepsze niż nic... Będą nowi ludzie, inne sprawy, nie będziesz miała czasu na wspominki ![]() Trochę mi już nerwy puściły, ale było kiepsko ![]() jeszcze kilka lat temu dało się tam pracować, teraz coraz gorzej jest. moze czas zieleniak otworzyc? albo frytki na sezon ![]()
#8272 |
Zakorzenienie
|
Gonka, ale eksperymentujesz z tymi avatarami, oczopląsu już dostaję
![]() ![]()
#8273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się z WAMI pożegnać na 2 miechy. 10.06 wyjeżdzam, więc do tego czasu muszę się obronić. a żeby się obronić to muszę pisać pracę. a nie zrobię tego dopóki będę tu siedzieć. i jeszcze jest BEC - egz z angola, który mam 28 maja. i wiem, że póki wizaż będzie w zasięgu ręki to nic nie zrobię. nie jestem na tyle silna i zdyscyplinowana ![]() poza tym ostatnio dużo beczałam na wizażu, więc taka przerwa będzie też dobra dla mojej psychiki. kocham WAS przeokrutnie. zresztą mam WAS na gadulcu, więc będę WAS czasem buziakować gadulcowo. no to życzę miłego plotkowania. buziaki od WASZEJ opolskiej Gonki ![]()
![]() |
#8274 |
Zakorzenienie
|
Ojjj, Gonuś
![]() ![]() ![]() ![]() A ja, cobyście sie pośmiały, opowiem Wam o mnie i o krześle ![]() Dawno, dawno temu, za siedmioma górami, za siedmioma lasami, siedziała sobie w swoim pokoju Yenka. Na krześle. Było ono skrzypiace, drewniane, biała farbka juz z niego schodziła... wierne to było krzesło, cierpliwie służyło swojej pani, coby jej się dobrze siedziało przed komputerem. Aż pewnego dnia... Ach! Yenka siada na krześle, mości się i czuje, ze się jakos dziwnie gibie ![]() ![]() ![]() KONIEC ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8275 |
Zakorzenienie
|
Gonka
![]() ![]() ![]() Wpadaj chociaż od czasu do czasu, będziemy Cię dyscyplinować!! No, rozumiem, że wizaż wciąga, ale odwiedzaj nas czasem, przecież my Cię ajlowiujemy tutaj!!! ![]() ![]() ![]() Pisz tą prace szybciutko, żebyś znalazła czas dla nas ![]()
#8276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yenn, ja ostatnio siadałam tak na starodawnym taborecie i wraz z jego połamanymi częściami znalazłam się na ziemi ![]() niestety taboret wylądował na smietniku, bo juz za stary był na reanimację ![]()
![]() |
#8277 |
Zakorzenienie
|
kładę się dziś wcześniej.
![]() mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr ![]()
![]() |
#8278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zaczęłam czytać słowo po słowie, poczułam jakiś dziwny uścisk w brzuchu i takie dziwne myśli. Szybko się wyprostowałam i przylepiłam buźkę do monitora, bo może a nóż się wydawało ![]() I czytając dalej oklapłam- UFFF jak to dobrze, że nie odchodzisz na stałe. Mimo wszystko 2miesiące to naprawdę strasznie dużo ![]() Goś prześlij mi swój number na komórkę żebym ino mogła pisać do Ciebie i tirać Cię kiedy i Ja bede miala wolny czas ![]() Jakos mi smutno. 2 miesiące to niby nic, ale tak naprawdę bardzo dużo ![]() Goś trzymaj się kochana ![]() ![]() ![]() Bedę tesknić za Tobą ![]() Twoja Paszka Jaszuś tym bardziej ![]() No a Misiolek to w ogóle beksać nam tu bedzie ![]() Wracaj Goś szybciutko ![]() Pamiętaj kochana- Mafia nigdy Cię nie opuści. I nie pozwoli żebyś ty ją opuściła ![]() Jak raz wdepniesz to nie wyjdziesz ![]() ![]() ![]() Kofffam Cię Gośśś- twoja dzi(e)wka Judka ![]() Lodzik tak na dowidzenia :O ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#8279 |
Zakorzenienie
|
Goś napisze największą czcionką i moim ulubionym kolorkiem
![]() ![]() Pamiętaj że tu na mafijnym wątku bedziemy czekać na nowe wiadomości, ze tutaj zawsze masz wracać i pojawiac się chociaż na chwilkę ![]() Pamiętaj że nawet z nie wiem jakim upływem czasu, bdziemy czekać wiernie. Bo kto jak kto, ale to nasze zadanie ![]() Pamiętaj też że nie zmienimy się i dla Ciebie bedziemy takie jak dziś. 2 miesiące to naprawde dlugi okres ![]() oby szybko zleciał ![]() Jesteś naszą kochaną Paszką, naszą wariatką ![]() Parówianką kochaną ![]() a ja pomimo miłości do dziewczyn zwłaszcza do Jaszmurki ![]() ![]() a lodziki o każdej porze dnia i nocy ![]() ![]() ![]() Tylko nigdy nie wyjeżdzaj na zawsze, ani z nami na zawsze się nie żegnaj ![]() ![]() Bo i tak Cię znajdę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8280 |
Zakorzenienie
|
się dołączam do słów Judy
![]() dzień dobry w ten I Dzień Wiosny ![]() Powinnam dziś siedzieć w gabinecie prezesa, a prezes w sekretariacie, tak jak to się w szkole zamienialo hmmm ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.