|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8281 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8282 |
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam paczuszczkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8283 |
Zakorzenienie
|
Jak to po co?
Po to, abyśmy w 06 nie kupowały tuszu "Pełnia rzęs" bo kosztuje tylko 15.90 ;] chcą wziąść tylko dla siebie, aby dla nich starczyły :P:P:P hehehe:P
#8284 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie czekam na fakturę z 5
![]() ![]() ![]()
#8285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8286 |
Wtajemniczenie
|
hehehe, straszycie robaczkami, straszycie
![]() ![]() ![]() a tak swoją drogą, to powoli się uodparniam na te wszystkie robaczki ![]() ![]() Robaczki to też stworzonka i gdzieś im trzeba pozwolić żyć ![]() ![]() ![]() A tak na serio: Byłam dzisiaj w COKu, testowałam na łapce błyszczyki, te nowe, promienne... (zauważyłyście, że ich kolorki w k05 są jasne, natomiast w k06 są dużo ciemniejsze??:|)... no więc: bardzo podoba mi się Honeysuckle... taki jaśniutki, beżowy, z drobinkami... na ustach pewnie bedzie bezbarwny. Frosty Shimmer jest w tubce biało-srebrny, z dużą ilością drobinek... (na pewno nie jest taki różowy jak na fotce z k06!!) Podobał mi się też Naturally Nude,ale go nie testowałam, bo był własnością pani z COKu ![]() przetestowałam na łapie też Supertrwałą szminkę o intensywnym połysku....taką z błyszczykiem... to było o 11:00 a teraz (po kilku myciach rąk i wcześniejszym wytarciu chsteczką) jeszcze mam ślad na ręce po niej, rzeczywiście jest trwała!! ![]()
![]() |
#8287 |
Zadomowienie
|
a czy jaaks taka naturalna lekko brazowa nie rozowa jest? bo chce zamowiec ale wiadomo jakie teodcienie w katalogu
#8288 |
Wtajemniczenie
|
niestety z tych szminek mieli tylko 3 kolorki :| i to te różowiaste (Pink for Life, Berry Enduring, Enduring Terracotta) ... też szukałam jakiegoś jasnego koloru,ale niestety nie mieli... A szkoda...
![]() |
#8289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zamieszczalam zdjecie szminki Forever my honey: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4307 A moze ktos juz wie czy balsam ze slonecznej serii AT do wlosow jest do splukiwania czy bez ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#8291 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8292 |
Zakorzenienie
|
ale masakra. do wtorku mam czas z zamówieniem na I termin k05 a tu nic... mam raptem 77 zl(w tym katalogi i moje skromne zamówionko). nikt nic nie zamawia a nie mam ochoty dopłacac do paczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8293 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie czekam na paczkę z K05....jak zwykle dostanę ją na końcu
![]() czasem już mnie to wkurza, czemu ja nie moge dostawać paczki o normalnej porze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8294 |
Konto usunięte
|
A ja z k05 mam już 400zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8296 |
Konto usunięte
|
Miałam zamówić tylko zapach i kulkę....Niestety....Nie mogę się powstrzymać i w końcu z k05 biorę:
-LBD -kulka LBD -peeling do twarzy Clearskin -zmywacz do paznokci -odżywka wygładzająco-peelingująca - jak mogłabym jej nie wziąć, taka okazja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8297 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
A ja mam na okolo 65zl ![]() ![]() idziesz do sklepu po lizaka i musisz dyche placic, bo byl za zlotowke a nie za 150 ![]()
![]() |
#8298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn katalog będzie obowiązywał 3 tygodnie, dostawa do domu bedzie bezpłatna co tydzien a nie jak teraz co dwa, czyli w ciagu obowiazywania katalogu beda 3 dostawy . Prawdopodobnie paczki beda tez rozwozili kurierzy DHL a nie jak teraz te specjalne firmy. No i zmienia sie opusty to tyle sie dowiedziałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8300 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście dziewczyny nową reklamę avonu w tv? Trochę mnie zdziwiło, że znów reklamują się tuszem ,,Pełnia rzęs"...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że te opusty to będą lepsze od tych co teraz są ![]()
![]() |
#8302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam - teraz nas nią będą katować przez długi czas, bo tam oprócz "Pełni rzęs" główną rolę gra k07. czyli przez 2 miesiące mają produkcję reklam z głowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8303 |
Raczkowanie
|
witam Wszystkich po małej przerwie,składałam dziś zamówienie z katalogu 05 i po 2 godz miałam już wystawioną fakturę-SZOK...no i tylko jeden brak-puder z oferty internetowej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8304 |
Zadomowienie
|
![]() Nie ma za co dziękować ![]() Non stop dowiaduję się tu nowych ciekawych rzeczy, wiele dziewczyn pomoglo mi w podjęciu dobrej decyzji w wyborze kosmetyków. Dlatego ja też w miarę możliwości staram się dołączyć i czasami służyć swoją radą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko. dużo bardziej obrzydliwe robaczki masz w klawiaturze i myszce komputera, jeszcze bardziej paskudne w książkach stojących na półce, a to co się gnieździ w poduszkach i kołdrach to już przekracza wszelkie granice "dopuszczalnej" obrzydliwości. nie zdajemy sobie sprawy z tego, ile paskudztw radośnie bryka sobie dookoła nas ![]() ![]() a na moim świeżo kupionym tuszu dwustronnym (odcień plum) jak byk widać znaczek "6m". znaczy za max pół roku - do śmieci ;P jak byłam troszkę młodsza to nie wyrzucałam "starych" tuszów tylko robiłam nimi pasemka moim lalkom barbie ;P (kolekcja z późnego dzieciństwa siedziała u mnie na półce do 22 roku życia - nie mogłam się z nimi rozstać ![]() a, jeszcze co do mycia szczoteczek: - pisałyście, ze dużo tuszu się "zmywa" przy takim myciu; otóż: - szczoteczkę myje się po umalowaniu rzęs. i ekonomiczniej (bo najpierw zostawimy część tuszu na rzęsach, a resztkę tylko zmyjemy) i z sensem - bo jeśli najperw umyjemy szczoteczkę, potem wepchniemy ją do opakowania a następnie zbierzemy szczoteczką drobnoustroje z rzęs i wsadzimy je do opakowania - to po co było nam to całe mycie? ![]() - jesli po umyciu dokładnie wytrzecie do sucha szczoteczkę w papierowy ręcznik (czy papier toaletowy) to można od razu schować ją do flakonika z tuszem i nie ma problemu, że szczoteczka schnie a tusz w tym czasie wysycha. wystarczy naprawdę solidnie wytrzeć ![]() teraz mówię dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8306 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4075657]-odżywka wygładzająco-peelingująca - jak mogłabym jej nie wziąć, taka okazja
![]() czy ona jest dobra i jak dziala? zastanawialam sie ale wydaje mi sie ze to pic na wode. ps. niech se wsadza te zmiany swoje, pewnie jak zwykle tylko oni na tym zarobia.
#8307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8308 |
Raczkowanie
|
Witamw srode odebralam paczke z kat 5 i przyszlo wszystko i teraz musze cos dozbierac do zamowienia II by dostac ten naszyjnik szkoda ze wczesniej o nim nie widzialam bym podzielila zamowienie. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#8309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to sie nie moge doczekac na swoja paczke ktora przyjdzie dopiero 12 ;/ ja chce juz!!!
![]() |
#8310 |
Wtajemniczenie
|
ktoś już wystawił Island Vibe, dla zainteresowanych http://www.allegro.pl/item183055333_...wa_nowosc.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.