Wszystko o Avonie - Część II - Strona 277 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-05, 17:03   #8281
Młoda69
Raczkowanie

GG do Młoda69
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Myślę, że zestaw ma normalny opust, ale poprostu jest już wyprzedany lub doślą Ci w nst zamówieniu. 0,00 0,00 oznacza, że go nie dostaniesz teraz poprostu.
T nie bylo po pobraniu tylko przy zamawianiu dziwnie troche swoja droga napisali... a teraz juz mi go pobrali i pisze ze jest 10% a czerownymi literkami kolo niego bezplatny..... boze ten avon.....
Stary 2007-04-05, 17:03   #8282
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Właśnie dostałam paczuszczkęDzien wczesniej I zauwazylam ze dali mi 10 katalogow + jeden gratis. Ja zamawialam tylko 5 wiec drugie 5 mam za friko. Ale własnie nie sa mi potrzebne. Ja dopiero zaczynam i klientow nie mam zbyt wielu. Wiec jesli ktos chce to moge podesłać te 5-6 katalogow. Wam sie bardziej przydadza. Jesli ktos bedzie chciał to niech pisze. One naprawde pojda pewnie do kosza jak ich nie wykorzystam.
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 17:17   #8283
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ja teraz tak będę mieć... Ajjj po co wy o tych robakach pisałyście?
Jak to po co?
Po to, abyśmy w 06 nie kupowały tuszu "Pełnia rzęs" bo kosztuje tylko 15.90 ;] chcą wziąść tylko dla siebie, aby dla nich starczyły :P:P:P
hehehe:P
Stary 2007-04-05, 17:22   #8284
pAtiŚ
Zakorzenienie

A ja właśnie czekam na fakturę z 5 Pare minut wcześniej złożyłam zamówienie i wyszło mi na ok. 380zł w sumie nie tak źle...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 17:32   #8285
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczuszczkęDzien wczesniej I zauwazylam ze dali mi 10 katalogow + jeden gratis. Ja zamawialam tylko 5 wiec drugie 5 mam za friko. Ale własnie nie sa mi potrzebne. Ja dopiero zaczynam i klientow nie mam zbyt wielu. Wiec jesli ktos chce to moge podesłać te 5-6 katalogow. Wam sie bardziej przydadza. Jesli ktos bedzie chciał to niech pisze. One naprawde pojda pewnie do kosza jak ich nie wykorzystam.
Zapomniałam dodać katalogi dam za darmo. Chce się ich pozbyc mi sa niepotrzebne.
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 17:45   #8286
nutka85
Wtajemniczenie

hehehe, straszycie robaczkami, straszycie Tak dla zasady chyba sobie umyję tusze a raczej szczoteczki

a tak swoją drogą, to powoli się uodparniam na te wszystkie robaczki Tyle się o nich na uczelni nasłuchałam, że gdybym się przejmowała wszystkim co ma robaczki, to nie mogłabym nic jeść, pić, nigdzie spać i w ogóle

Robaczki to też stworzonka i gdzieś im trzeba pozwolić żyć

A tak na serio:
Byłam dzisiaj w COKu, testowałam na łapce błyszczyki, te nowe, promienne... (zauważyłyście, że ich kolorki w k05 są jasne, natomiast w k06 są dużo ciemniejsze??:|)...
no więc: bardzo podoba mi się Honeysuckle... taki jaśniutki, beżowy, z drobinkami... na ustach pewnie bedzie bezbarwny.
Frosty Shimmer jest w tubce biało-srebrny, z dużą ilością drobinek... (na pewno nie jest taki różowy jak na fotce z k06!!)
Podobał mi się też Naturally Nude,ale go nie testowałam, bo był własnością pani z COKu

przetestowałam na łapie też Supertrwałą szminkę o intensywnym połysku....taką z błyszczykiem... to było o 11:00 a teraz (po kilku myciach rąk i wcześniejszym wytarciu chsteczką) jeszcze mam ślad na ręce po niej, rzeczywiście jest trwała!!
Stary 2007-04-05, 17:50   #8287
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

przetestowałam na łapie też Supertrwałą szminkę o intensywnym połysku....taką z błyszczykiem... to było o 11:00 a teraz (po kilku myciach rąk i wcześniejszym wytarciu chsteczką) jeszcze mam ślad na ręce po niej, rzeczywiście jest trwała!!
a czy jaaks taka naturalna lekko brazowa nie rozowa jest? bo chce zamowiec ale wiadomo jakie teodcienie w katalogu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 17:54   #8288
nutka85
Wtajemniczenie

niestety z tych szminek mieli tylko 3 kolorki :| i to te różowiaste (Pink for Life, Berry Enduring, Enduring Terracotta) ... też szukałam jakiegoś jasnego koloru,ale niestety nie mieli... A szkoda...
Stary 2007-04-05, 18:14   #8289
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
a czy jaaks taka naturalna lekko brazowa nie rozowa jest? bo chce zamowiec ale wiadomo jakie teodcienie w katalogu

Ja zamieszczalam zdjecie szminki Forever my honey:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4307

A moze ktos juz wie czy balsam ze slonecznej serii AT do wlosow jest do splukiwania czy bez ?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 18:16   #8290
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Ja zamieszczalam zdjecie szminki Forever my honey:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4307

A moze ktos juz wie czy balsam ze slonecznej serii AT do wlosow jest do splukiwania czy bez ?
dziekuje tylko szkoda ze nie w dziennym swietle. wieczorem przy sztucznym swietne wszystko wyglada inaczej
Stary 2007-04-05, 18:22   #8291
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje tylko szkoda ze nie w dziennym swietle. wieczorem przy sztucznym swietne wszystko wyglada inaczej
W dziennym swietle szminka jak na moje oko traci swoj cieply pierwiastek---jest bardziej chlodna. Ponadto jest bardzo delikatna, cielista i nienachalna.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 18:37   #8292
margo80
Zakorzenienie

ale masakra. do wtorku mam czas z zamówieniem na I termin k05 a tu nic... mam raptem 77 zl(w tym katalogi i moje skromne zamówionko). nikt nic nie zamawia a nie mam ochoty dopłacac do paczki

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 18:43   #8293
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a ja sobie czekam na paczkę z K05....jak zwykle dostanę ją na końcu
czasem już mnie to wkurza, czemu ja nie moge dostawać paczki o normalnej porze
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 18:50   #8294
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

A ja z k05 mam już 400zł Mam nadzieję, że dobiję do 500zł
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 19:12   #8295
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
ale masakra. do wtorku mam czas z zamówieniem na I termin k05 a tu nic... mam raptem 77 zl(w tym katalogi i moje skromne zamówionko). nikt nic nie zamawia a nie mam ochoty dopłacac do paczki
ja tez mam skromne na 80zl wzielam na siebie doloze ale nie mam czasu na bieganie bo biurze a do COKU mam 120 km juz dawno tak cienkiego zamowienia nie mialam ale za to z 6 sporo wezme
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 19:25   #8296
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Miałam zamówić tylko zapach i kulkę....Niestety....Nie mogę się powstrzymać i w końcu z k05 biorę:
-LBD
-kulka LBD
-peeling do twarzy Clearskin
-zmywacz do paznokci
-odżywka wygładzająco-peelingująca - jak mogłabym jej nie wziąć, taka okazja
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 20:29   #8297
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość

A ja mam na okolo 65zl jejciu... mam nadzieje, ze ktos jeszcze wezmie cos, bo nie dosc, ze nie mam kasy, to jeszcze Avon mi dyche bedzie zabieral... glupia ta zasada
idziesz do sklepu po lizaka i musisz dyche placic, bo byl za zlotowke a nie za 150
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 20:36   #8298
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
To jeszcze tajemnica firmy, ale tak będzie... Szczegóły już niebawem zostaną ujawnione.
wydaje mi sie ze cos wiem o tej Tajemnicy
tzn katalog będzie obowiązywał 3 tygodnie, dostawa do domu bedzie bezpłatna co tydzien a nie jak teraz co dwa, czyli w ciagu obowiazywania katalogu beda 3 dostawy . Prawdopodobnie paczki beda tez rozwozili kurierzy DHL a nie jak teraz te specjalne firmy. No i zmienia sie opusty
to tyle sie dowiedziałam zapowiada sie ciekawie
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 20:38   #8299
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
tzn katalog będzie obowiązywał 3 tygodnie, dostawa do domu bedzie bezpłatna co tydzien a nie jak teraz co dwa, czyli w ciagu obowiazywania katalogu beda 3 dostawy . Prawdopodobnie paczki beda tez rozwozili kurierzy DHL a nie jak teraz te specjalne firmy. No i zmienia sie opusty
Stary 2007-04-05, 20:47   #8300
Veiovis
Zakorzenienie

Widziałyście dziewczyny nową reklamę avonu w tv? Trochę mnie zdziwiło, że znów reklamują się tuszem ,,Pełnia rzęs"...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:00   #8301
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
o kurczę...

Mam nadzieję, że te opusty to będą lepsze od tych co teraz są

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:43   #8302
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że bedziemy zadowolonez tych zmian. ciekawią mnie te nowe opusty. dobrze by było jakby znieśli też te durne 150 zl za pierwsze zamówienie w danej kampanii. zgodzę się ewentualnie na 50

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Widziałyście dziewczyny nową reklamę avonu w tv? Trochę mnie zdziwiło, że znów reklamują się tuszem ,,Pełnia rzęs"...
widziałam - teraz nas nią będą katować przez długi czas, bo tam oprócz "Pełni rzęs" główną rolę gra k07. czyli przez 2 miesiące mają produkcję reklam z głowy.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 22:00   #8303
aniatko
Raczkowanie

witam Wszystkich po małej przerwie,składałam dziś zamówienie z katalogu 05 i po 2 godz miałam już wystawioną fakturę-SZOK...no i tylko jeden brak-puder z oferty internetoweja reszt przyjdzie,łącznie z zaległymi kosmetykamidla siebie zamówiłąm czarną bransoletkę Kaylana,serum i wodę True Glow z demo,błyszczyk, że do golenia,maseczkę z oferty internetoweji kilka drobiazgów...na fakturze mam dodatkowo maseczkę planet Spa,którą Avon mi zagwarantował po tym jak dostałam 1/2 w poprzednim zamówieniu i obiecany krem modelujący do biustumam nadzieję,że znajdę to wszystko w paczuszce w środęjuż nie mogę się doczekaćprzejrzałam katalog 07 i w sumie nic mnie nie zainteresowało...ale peweni to się zmieni jak będę już skaładać zamówienie,bo nawet gdy obiecuję sobie,że tym razem nic juz nie wezmę bo tyle już tych kosmetyków mam,to i tak zawsze coś zamówię i potem "akcja toczy się lawinowo"biorę pełno zbędnych rzeczy....eh....ta Avonomania
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 22:52   #8304
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Sunik1 wielkie dzieki Teraz wiem jaki zapach kupic TŻ

Nie ma za co dziękować
Non stop dowiaduję się tu nowych ciekawych rzeczy, wiele dziewczyn pomoglo mi w podjęciu dobrej decyzji w wyborze kosmetyków. Dlatego ja też w miarę możliwości staram się dołączyć i czasami służyć swoją radą.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 23:04   #8305
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość

ehh wy.. musiałyście o tym pisać? teraz gdy patrze na swój tusz myślę, że w nim są małe, białe robaczki.. blee:P

spoko. dużo bardziej obrzydliwe robaczki masz w klawiaturze i myszce komputera, jeszcze bardziej paskudne w książkach stojących na półce, a to co się gnieździ w poduszkach i kołdrach to już przekracza wszelkie granice "dopuszczalnej" obrzydliwości.
nie zdajemy sobie sprawy z tego, ile paskudztw radośnie bryka sobie dookoła nas nic z tym się nie da zrobić

a na moim świeżo kupionym tuszu dwustronnym (odcień plum) jak byk widać znaczek "6m". znaczy za max pół roku - do śmieci ;P
jak byłam troszkę młodsza to nie wyrzucałam "starych" tuszów tylko robiłam nimi pasemka moim lalkom barbie ;P (kolekcja z późnego dzieciństwa siedziała u mnie na półce do 22 roku życia - nie mogłam się z nimi rozstać )

a, jeszcze co do mycia szczoteczek:
- pisałyście, ze dużo tuszu się "zmywa" przy takim myciu;
otóż:
- szczoteczkę myje się po umalowaniu rzęs. i ekonomiczniej (bo najpierw zostawimy część tuszu na rzęsach, a resztkę tylko zmyjemy) i z sensem - bo jeśli najperw umyjemy szczoteczkę, potem wepchniemy ją do opakowania a następnie zbierzemy szczoteczką drobnoustroje z rzęs i wsadzimy je do opakowania - to po co było nam to całe mycie?
- jesli po umyciu dokładnie wytrzecie do sucha szczoteczkę w papierowy ręcznik (czy papier toaletowy) to można od razu schować ją do flakonika z tuszem i nie ma problemu, że szczoteczka schnie a tusz w tym czasie wysycha. wystarczy naprawdę solidnie wytrzeć

teraz mówię dobranoc jutro opowiem o moich wrażeniach ze szminki PW dwustronnej (braki z 04 przyszły, wow )
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 06:18   #8306
elffee
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4075657]-odżywka wygładzająco-peelingująca - jak mogłabym jej nie wziąć, taka okazja [/quote]
czy ona jest dobra i jak dziala? zastanawialam sie ale wydaje mi sie ze to pic na wode.

ps. niech se wsadza te zmiany swoje, pewnie jak zwykle tylko oni na tym zarobia.
Stary 2007-04-06, 06:34   #8307
varda
Raczkowanie

Cytat:

ps. niech se wsadza te zmiany swoje, pewnie jak zwykle tylko oni na tym zarobia.
a ja sie ciesze i z niecierpliwością czekam. Fajnie gdyby robili co tydzień dostawy do domu bo w moim mieście nie ma COKu więc nie zawsze mam jak odebrać. Poza tym pewnie progi upustowe będą minimalnie zmniejszone. Jak dla mnie super

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 06:51   #8308
Basienka27
Raczkowanie

Witamw srode odebralam paczke z kat 5 i przyszlo wszystko i teraz musze cos dozbierac do zamowienia II by dostac ten naszyjnik szkoda ze wczesniej o nim nie widzialam bym podzielila zamowienie. pozdrawiam
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 07:02   #8309
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
a ja sie ciesze i z niecierpliwością czekam. Fajnie gdyby robili co tydzień dostawy do domu bo w moim mieście nie ma COKu więc nie zawsze mam jak odebrać. Poza tym pewnie progi upustowe będą minimalnie zmniejszone. Jak dla mnie super
albo dadza kilka procent wiecej upustu

ja to sie nie moge doczekac na swoja paczke ktora przyjdzie dopiero 12 ;/ ja chce juz!!!
Stary 2007-04-06, 07:17   #8310
MaT
Wtajemniczenie

ktoś już wystawił Island Vibe, dla zainteresowanych http://www.allegro.pl/item183055333_...wa_nowosc.html
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości