![]() |
#811 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
A Ty Agus juz cos Malutkiej podajesz do jedzenia? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, nie, czekamy do pół roku na pewno ![]() ![]() ![]() A Wy? Cytat:
My jedziemy do znajomych, ale z Marysią. Pewnie długo będziemy siedzieli, ale położę ją najwyżej u nich gdzieś (miałam wziąć wózek, ale zapomniałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#814 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmieszne było to karmienie, jak tylko zobaczyła łyżeczkę otworzyła buzię i się zaczeło, mamy nagrane zdziwienie, uśmiech zadowolenia, nawet kilka razy ja otrzepało i się krzywiła także filmik ciekawy ![]() W każdym bądź razie wiecej było tego gotowania niż jedzenia 😛 Cytat:
![]() Dziewczyny możecie napisać jakie i gdzie kupiłyście kombinezony i śpiworki bo ja jeszcze szukam, chetnie zerknę na Wasze propozycje. Wdziałam na mamy gadzety spiworek Samiboo - podoba mi się ale ta cena troszkę dla mnie za duża. No a Elodie to już marzenie ! ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Bylam dzisiaj na wizycie u dietetyka, wyszlam bardziej zadowolona. Mala wg niej ma nadwraliwosc/nietolerancje mleka a nie typowa alergie. Daje to podobne symptomy, ale nie wychodzi w testach i reakcja na alergie jest natychmiastowa a na nadwrazliwosc nie. Jezeli zmiany na skorze nagle robia sie bardziej czerwone czy mala ma problemy z brzuszkiem to najpawdobodobniej moze byc to jakis pokarm. mam nie spieszyc sie z jedzeniem, mala ma sama pokazac ze jest gotowa na zastopienie czy zwiekszanie porcji innego jedzenia. polecala gotowac kaszki na mleku owsianym. jezeli dieta bezmleczna nie pomaga-wykluczyc tez soje. mam tez liste produktow, ktore moga zawierac mleko i/lub jego skladniki i liste zamiennikow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wielki dzień - mama zostaje sama bez Alicji tfu to znaczy Ala bez mamy ![]() Udanej imprezki 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spiworka nie mam, planuje wozek wylazyc czyms ala takim http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60114112/ ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz. Pomocna taka wizyta a lista jeszcze bardziej. Przynajmniej wyszlas z jakas wiedza. ![]() Podasz pare punktow z tych list? ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Oooo jaaaaa aaale czaaad marchewka z ziemniakiem to jest to. Aaale otwieral buziolka az nagralam ![]() Mia pierwsze koty i marchewki za ploty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale dzis zakupilismy krzeselko i ubranko do karmienia ![]() Mam zamiar jeszcze ogarnac kubeczki, ale robie to drugi tydzien ![]() Cytat:
Zastanawiam sie tez nad welniana wkladka. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane a do Antilopa wzielyscie takie pompowane oparcie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Wam ze ja to się skłaniam bardziej ku temu że ta wysypka u Tymka to trądzik niemowlęcy. Niby może być do roku nawet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||||||
Konto usunięte
|
Ja tylko na chwile i wracam do kuchni robic torta
![]() Dziekujemy za wszystkie zyczenia ![]() ![]() Jak te pol roku szybko zlecialo ![]() ![]() Cytat:
![]() No i ten misio tak jakby raczkuje, gada do dziecka i przed nim ucieka i zacheca zeby dziecko za nim pelzalo/raczkowalo. Nam sie podoba, usmialismy sie mega jak to wlaczylismy. Ciekawe jak zareaguje mlody ;D Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Wszystkiego najlepszego kończącym pół roczku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Rozeznanie
|
Najlepszego dla półroczniaków!
Dziś miałam fajny dzień ![]() A i spotkaliśmy teściową - wysiadła z tramwaju jak czekaliśmy 5 minut na nasz. Igi nie widziała jeszcze (kilka minut od nas mieszka), popatrzyła na nią, powiedziała, że się spieszy bo kotek po zabiegu w domu i poszła na shopping ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Hej. Widzę kątem oka, ze piszecie o śpiworkach. Nie wystarczy kombinezon (a mam ich chyba 6-w tym 4zimowe) i na to nakladka ta z wózka?
Jedynie czego nie wiem to jak ogarnąć jazde samochodem. Nie wiem czym tam jà przykrywać. Czy zwykły koc wystarczy. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Aggasek kojarze, ze Ty spisz na materacu na podłodze. Co masz pod nim? W sensie jaki wynalazek aby oddychał? Stelaz jakiś?
![]() |
#828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A w samochodzie nie przykrywam, nie ogrzewam też auta i ściągam czapkę, żeby z gorąca nie padło. Na dłuższe trasy ciepły pajacyk zamiast kombinezonu i przykryte nogi kocem. Edytowane przez biedronkadancer Czas edycji: 2016-11-10 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Lambadaa nie wiem juz. Jak to mozliwe ze po takim czasie dopiero by mu nie podeszly. To chyba nie to jednak bo te krostki wyskakuha i znikaja czy ma te pampki na tylku czy nie. Np teraz na wieczor znowu tylek w krostkach. Jeszcze przed jedzeniem. Nakupilam dzis troche slodyczy np oreo, jakichs galaretek. Wiadomo to chemia te barwniki. Moze tak reaguje na E iles tam w składach? Głupieje.
Ps. U nas b/zmian jakies tam pojedyncze sluzbowe zwroty. Znowu mnie wkurzyl po kapieli niuniutek w histerii ja sie motam zeby szybko zapiac pajaca on kopie wiadomo ze dwa razy mi zatrzaski nie pasuja a ten juz siedzi nogi tylko widac wywalone na lawie przed tv. Aaa do dooopy taka robota. Jutro ma wolne ciekawe jak to bedzie wygladalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta nakladka do wozka to mamy wlaśnie w formie śpiworka. Nie tylko z przodu nakładka. I dlatego gdybam.
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny dzien Ech zlota tesciowa hahaha Tak tak wiem nie powinnam tak mowic itp itd ale wiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie śpi, jeszcze nie wyszliśmy 🙈
Teraz tatulek walczy z usypianiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Nie daje rady Was czytac na biezaco. Naprawde duzo piszecie. Im bardziej staram sie wykluczac jakies pokarmy z diety, tym wiecej czerwonych, suchych plam pojawia sie u Natki. Dzis w zgieciach kolan, nawet stop i lokci. Do tego suche plamisko na udzie, oba policzki, dekolt i cala szyja. Zaraz sie poddam z bezsnosci. Jutro Wam pokaze fote bo dzis juz padla. A z wielka moca to sie objawilo po probie kaszy manny z miesiac temu. Moze ona jest uczulona na pieczywo? Bo ja jem biale bo niby bezpieczne. A najlepsze, ze ma zabek. Nie wiem kiedy sie pojawil. U synka tez wszystkie wyszly bezobjawowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Głupie pytania, ale nie wiem ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas jak tata usypia to wkłada ja do łóżeczka, da jej rękę potrzymać, gasi światło i 2 minuty i dziecko śpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Ta nakładko-śpiwór z wózka wydaje się średnio ciepły. W sumie sama nie wiem..
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspolczuje. I szczerze mowiac to tez podejrzewam u Igorasa moje kanapki bo potem zielone kupy. Tylko nie wiem czy chlebuś czy moja domowa wedlina. Ale w niej to niby co skoro to szynka i przyprawy tylko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.