|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
| Poka¿ wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#811 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 297
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
Ju¿ po
i jestem ca³kiem zadowolona, na pewno tam wrócê. Obciê³a mnie fajnie, tak jak chcia³am - ale nie by³a to drastyczna zmiana, tylko od¶wie¿enie wcze¶niejszej fryzury tzn. bob, nieco krócej z ty³u, d³u¿ej z przodu pyta³a ile mo¿e obci±æ, du¿y plus za obciêcie grzywki - nie jest za krótka, tylko w sam raz - to dla wa¿ne, bo zazwyczaj wychodzi³am od fryzjera z zza krótk± grzywk± W³osy wymodelowa³a na szczotce. Zap³aci³am 30 z³ Fryzjerka proponowa³a mi jakie¶ ciekawe asymetryczne fryzurki, no ale ba³am siê jeszcze ryzykowaæ choæ kusi³o. Ja jestem pozytywnie zaskoczona i bêdê tam wracaæ.
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 175
|
kurcze tak to jest ze jak sie na cos czeka to klapa...okazalo sie ze musze isc do pracy tego 8 wrzesnia i nie bylam u Wojtka:/ale za to moja kolezanka wybrala sie do niego za mnie...i oto relacja:
sciecie -mega zadowolona kolor-rowniez caly zabieg trwal chyba ze 3 godziny i jak to okreslila byl bardzo staranny i dokladny! sama widzialam koncowy efekt i powiem ze wyglada fajnie, ma asymetryczna fryzurke i bardzo naturalny kolor(robiony z 3) Ona go szczerze poleca wiec i ja moze w koncu sie wybiore
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
A ja wybieram sie do P Wojtka we wtorek, wiec zdam relacje
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Tylko szkoda,¿e u Wojtka ceny zrobi³y siê kosmiczne.
Niedawno by³o ¶ciêcie d³ugich 60z³,a teraz podobno 80z³. |
|
|
|
|
#819 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#820 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
hej
czytam czytam i juz sie pogubilam ;/ czy moze ktos mi poradzic dobrego fryzjera na uczesanie, jakies loczki czy cos ;p b³agam o pomoc ps. piszcie od razu ceny ;p DZIEKI ;D |
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
Ja z kolei nie jestem zadowolona z wizyty u Wojtka. Kolor ¶redni, strasznie przesuszy³ mi w³osy i ¶ciecie tez takie sobie - musze teraz prostowac wlosy inaczej robi mi sie na gorze kopu³a a na dole koncowki sie wykrecaja. Cena rowniez mnie zrazi³a. Ogolnie srednio jestem zadowolona, ale dobrze ze wyprobowalam Wojtka na wlasnej glowie ze tak sie wyraze :P Przynajmniej wiem, ze nie ma czego zalowac.
|
|
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 197
|
Dziewczyny, który bia³ostocki fryzjer zrobi dekoloryzacjê i farbowanie (chcia³abym zej¶æ z bardzo ciemnego farbowanego br±zu do choæ odrobinê ja¶niejszego
) i nie zniszczy (wiem, ¿e te zabiegi uszkodz± w³osy, ale z³y fryzjer mo¿e jeszcze dodatkowo wszystko pogorszyæ |
|
|
|
|
#823 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 831
|
Hej
Z rêk± na sercu mogê wam poleciæ salon fryzjerski Heban to jest ulica dworska 1a lok 2, blisko Stokrotki na Wysokim stoczku, widaæ go od ulicy, to ma³y salon, ale rewelacyjny. Idê tam i wiem, ¿e gdy wyjdê bêdê czu³a siê piêkna, a nie zaniepokojona tym co mam na g³owie, atmosfera jest super, tak jakby wszyscy znali siê tam od lat, a ceny s± normalne, nic wygórowanego. Polecam
|
|
|
|
|
#824 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
witam serdecznie ! moje drogie panie, ju¿ od jakiego¶ czasu jestem napalona na strzyzenie moich w³osów u pana wojtka. i to wszystko przez was, bo tak poczyta³am wasze opinie na jego temat, to czujê siê przekonana co do niego i nie mog³am siê ju¿ doczekaæ wizyty
ale jedna rzecz mnie zmartwi³a co dzisiaj przeczyta³am, ¿e wzros³y ceny ?? b³agam oby nie ! chcia³am ju¿ dzi¶ zadzwoniæ siê umówiæ, ale poczekam jeszcze na wasz± odp co wiecie na temat tych cen, bo niestety nie mam czasu ¿eby polecieæ tam i dok³adnie przyjrzeæ siê cennikowi .. sos
|
|
|
|
|
#825 |
|
Przyczajenie
|
Odnosnie cen u p Wojtka, to za strzyzenie policzyl mi 80 zl chyba, mam dlugie wlosy, mialam robiona dekoloryzacje, pozniej nakladany kolor,na odrost inny na calosc inny zeby wyszedl taki sam, noi obcina³am w³osy, za wszystko zap³aci³am 200 zl, najlepiej zadzwon do niego i zapytaj o cene strzyzenia jesli jestes niepewna
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 197
|
Cytat:
Swoj± drog±, podobno kiedy¶ na pierwsze strzy¿enie u Wojtka by³ rabat 30%...
Edytowane przez Karlin Czas edycji: 2010-10-10 o 14:25 |
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was wie cos o Akademi Stylu Mariusz Szymojko tu dodaje linka
http://www.bialystokonline.pl/akadem...5,60,14,1.html Jestem ciekawa czy rzeczywiscie umie doradzic z fryzura ... |
|
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
A moze ktos korzystal z uslug salonu AGNES na pogodnej ? Ceny wysokie ale moze warto ??
|
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#830 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja polecam salon Izabella na ul. Fabrycznej w Bia³ymstoku, pracuj± na w³oskich kosmetykach, fajna obs³uga, trochê wysoka cena, bo 80 z³ za ¶ciêcie i u³o¿enie w³osów- ale i tak polecam.
|
|
|
|
|
#831 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
och kusicie tym Panem Wojtkiem...
Ja w ¿yciu nie trafi³am do dobrego fryzjera- mam w³osy krêcone i generalnie nikt nie wie jak do tego podej¶æ. Wszyscy tn± tak jakby to by³y proste w³osy, bez pomy¶lunku, bez uwzglêdnienia faktu, ze jak wyschn± i siê poskrêcaj± to bêd± krótsze... a na koniec modelowanie na szczotkê, bo nikt nie wie jak zrobiæ ¿eby loczki wysch³y. masakra. Nikt mnie nie s³ucha. I tak co raz bardziej siê sk³aniam ku wizycie u Pana Wojtka. Tylko takie pytanie techniczne- czy z farbowaniem i podciêciem wyrobiê siê do 180z³? Dodam, ¿e mam w³osy do ramion
|
|
#832 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje mi sie, ze powinnas sie zmiescic w tej kwocie ale najbezpieczniej byloby zadzwonic do p Wojtka i zapytac, zreszta zanim zaczal robic mi kolor to uczciwie podal najpierw cene i czy mi odpowiada, czy sie godze. Niedlugo kolejna wizyta u p Wojtka
![]()
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#834 | |
|
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
jak i odczucia co do wizyt u Emilii...
|
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#836 | |
|
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
Je¶li przyniosê zdjêcie z interesuj±c± mnie fryzur± to daje radê, sama wola³aby i¶æ na ³atwiznê i suszyæ na szczotkê Wiêc ju¿ z dwojga z³ego wolê Emilkê, chocia¿ irytuje mnie strasznie, ¿e nie mogê siê do niej umówiæ jak bia³y cz³owiek PO PRACY (czyt. po 16:00) albo W WEEKEND. Wrrr.
|
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 813
|
Cytat:
Ponownie nie zawiod³am siê. Za dekoloryzacjê,farbowanie i ¶ciêcie ( z w³osów do ramion do w³osów leciutko za ucho) zap³aci³am 170z³. Tylko pan Wojtek nie wiem czy wiecie bedzie przyjmowa³ teraz w Ambasadzie Urody na antoniukowskiej. Oby 3 wizyta by³a tak samo udana jak te dwie
|
|
|
#838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 027
|
Cytat:
Ew. je¶li chcesz bez nazwisk, to mo¿e namiary na salony?
|
|
|
|
|
|
#840 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
a kto¶ mo¿e malowa³ w³osy w Day-Spa ? i ogólnie jaka tam jest atmosfera ?
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

i jestem ca³kiem zadowolona, na pewno tam wrócê. Obciê³a mnie fajnie, tak jak chcia³am - ale nie by³a to drastyczna zmiana, tylko od¶wie¿enie wcze¶niejszej fryzury tzn. bob, nieco krócej z ty³u, d³u¿ej z przodu 

chcia³am ju¿ dzi¶ zadzwoniæ siê umówiæ, ale poczekam jeszcze na wasz± odp co wiecie na temat tych cen, bo niestety nie mam czasu ¿eby polecieæ tam i dok³adnie przyjrzeæ siê cennikowi .. sos

Wiêc ju¿ z dwojga z³ego wolê Emilkê, chocia¿ irytuje mnie strasznie, ¿e nie mogê siê do niej umówiæ jak bia³y cz³owiek PO PRACY (czyt. po 16:00) albo W WEEKEND. Wrrr.