![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Tak patrze na te firanki... no, niby fajnie.
Ale chyba nie dla mnie to. ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Aneta jaki śliczny salon <3 uwielbiam te fotele uszatki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zadomowienie
|
Laski na allegro. Nick sprzedającego xzhome. Polecam jak ktos chce tanio firanki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#815 | |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Jakos dzis mialam mega lenia i nawet nie wchodzilam na forum, ale was nadrobilam
![]() Kreacja extra! Wyskacz sie tam dobrze ![]() ![]() Co do udezen goraca mam to samo wiec chyba normalne. Z nowosci jutro mam wizyte u poloznej - nareszce to ogarnelam. Fakt ze musze sie przejsc na inne osiedle ale babeczka w naszym wieku mniej wiecej i wydaje sie naprawde sympatyczna. Ja wam mowie ze te chlopy tez dostaja ☠☠☠la przed porodem. Moj chyba poczol potrzebe mowienia o tym glosno bo sam przyznaje ze strasznie go to stresuje. Ze boi sie ze bedzie gdzies udupiony na drugim koncu polski i sama zostane. Chyba wzial do siebie to, ze ja sie tym tak denerwuje ze mnie zlapie gozina zero i sama bede musiala wszystko ogarnac, zadbac o opieke dla martynki i taxi wzywac, jechac sama i wgl. Jak w weekend jest i widzi jak mnje potrafia skurcze lapac to chyba do niego dochodzi tez ze to noe jest takie fifa rafa bo czasami mam tak ze przy zmywaniu garow musze sie o blat oprzec i poczekac az minie. Niby nie boli, ale ciezko mi sie na nogach utrzymac czy ruszyc. W kazdym badz razie bierze urlop na miesiac kosztem pracy miedzy swietami a sylwkiem. Czekamy co powie lekarz 16 i wtedy bedzie wniosek wypisywal. Wkurzyli mnie jego rodzice. Tzn moze nie tyle co oni jak cala sytuacja... Tz ojciec pracuje za granica i zjechal w niedziele. Oczywiscie od rana do nas dzwonili zebysmy przyjechali i wgl. No i moj im powiedzial, ze w pzyszlym tyg przjedziemy bo dopierk wstalismy i jeszcze mamy troche do ogarniecia i wgl. Jego ojciec strzelil focha na niego. No kurde bez przesady ja mam przy dobrych wiatrach za 3 tyg rodzic, ledwo chodze, wszystko mnie wkurza, siedzenie mnie meczy, jestem zmeczona ( drzemki w ciagu dnia sa standardem) a do nich jechac to jest 50km w jedna strone. Ja serio rozumiem, ze oni sie ciesza i wgl tesciu bo to do brzucha pogada, to go mlody kopnie i ogolnie sie cieszy z tego ze tak rosne, tesciowa to najlepiej chcialaby byc przy porodzie ale z drugiej strony niech zrozuieja czasem ze my tez potrzebujemy chwili dla siebie bo widzimy sie tylko w weekendy i ciagle w biegu jestesmy. Niech dadza sie tym brzuszkiem tez temu Pawlowi mojemu nacieszyc bo w koncu pierwszy i byc moze ostatni raz to przezywa... ale no nic - w sobote pojedziemy do nich co im nie bedzie przykro. Prawra jest taka ze moja mama mieszka 10 min drogi z buta odemnie i tez nie latam do niej co rusz bo mi sie nie chce ![]() Zarabalam kurtke ojczymowi, bo zimno a, nie chce kupowac na te ostatnie tygodnie ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Myslicie, ze do tej czerwonej sukienki moge zrobic granatowe paznokcie? Czy lepiej isc w jakies nude/ pudrowy roz?
![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zrobiła nude i może jednego jakiegoś brokatowego
IMG_1538591641.652875.jpg Ah ale mi się marzy zrobić paznokcie ale po tym jak mnie wzięło uczulenie na samym początku ciąży, nie ryzykuje.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Żal post :
Jak wiecie u nas w tym roku 3 dzieci. Ja, siostra, i brat wiadomo każde z jednego roku. I teraz zaczyna się jazda z chrzcinami, bo ja zawsze mówiłam że chciałabym w święta, podlapala to moja siostra twierdząc że ona też chce w święta.. Chodzi w grę jeszcze mój drugi brat który pracuje za granicą, i zjeżdżać na chrzciny co tydzień nie będzie ( wiadomo że kasa, a pozatym ważna jest praca ) A w teorii to wygląda tak : siostra z bratem się umawiają kiedy będą chrzcić, żeby brat z zagranicy mógł zjechać i aby to nie kolidowało z jego praca, doradza im moja mama a do nas nikt nie dzwoni i się nie zapyta kiedy my mamy zamiar, choć słyszeli wszyscy wiele razy że fajnie byłoby w święta. I wiecie jak to wygląda, mają do nas nr do mnie do TŻ ani moja siostra ani brat nie zadzwoni nie zapyta się kiedy co i jak. Czuję że w efekcie wyjdzie tak, że za☠☠☠ista siostra ochrzci w święta, brat w styczniu a my jak zwykle mamy gówno do gadania, bo nas postawią przed faktem dokonanym. Szanujmy się jesteśmy dorośli, a ja się czuję tak jakbym nie mogła zdecydować kiedy będę chciała ochrzcić własne dziecko ! (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam zaproponować to co Jajoanka. Może jedna wspólna impreza byłaby fajnym rozwiązaniem?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Asia odpada, bo każde ma własne rodziny mężów, i ich rodziny a każde ma inne.
U nas jest mała rodzina u nich wieksza. I są też takie osoby które za sobą nie przepadają noo tak to wygląda (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja nadal uwazam, ze takie chrzciny 2w1 byloby fajna opcja ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- A co to z problemnz rodzinami mezow? Ty zapraszasz rodzine swojego, siostra rodzine swojego. A wasza rodzine zapraszacie wspolnie. I robi sie fajna imprezka ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
No żeby to jeszcze takie proste było, eh a nie jest.
U mojego brata i u niej ten brat z zagranicy ma być chrzestnym (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
A chrzestna dla mojego ma być żona brata no wiecie dla mnie nie, ale dla nich byłby wydatek
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Ja nie nadazam za tymi relacjami rodzinnymi
![]() Moim zdaniem lepsza impreza "laczona" niz zapraszac gosci np. tydzien po tygodniu - to dopiero zwieksza wydatki, i dla organizatorow i dla zaproszonych. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś to ugryziemy ale wygadać się musiałam sorry (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, że mój tż też bardzo cieszy sie z cc? On jest przekonany, że to jest dużo bezpieczniejsze dla mnie i dla dziecka, chociaż to nie jest prawda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aneta, ale u was pięknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zadomowienie
|
Żal post:
W maju TZ oswiadczyl mi ze wyjeżdża na X zmiane w Afganistanie. Przyjęłam to z lekkim przymrużeniem oka, bo w ciągu ostatnich 5 lat tak przebąkiwał co jakiś czas ze jedzie, ze misja, ze Afgan ale zawsze kończyło sie na gadaniu. I albo odwoływali wyjazd z jego jednostki, albo badań nie przeszedł, albo na listę nie zdążył sie wpisać. Teraz też nie przeżywałam że powiedzial ze jedzie bo byłam pewna ze skończy sie jak zwykle ... i tu zaczyna sie problem. Wyjazdu nie odwołali, badania skonczyl robił wczoraj i przeszedł je, na liste sie zdążył wpisać. Od listopada zaczyna się szkolenie, a w marcu jest wylot. Właśnie wczoraj uświadomił mnie że teoretycznie najbliższy rok spędzimy oddzielnie. Od listopada widząc się kilka razy w tygodniu, a od maja do października nie widząc sie wcale ... łudzilam sie ze nie poleci. Ze zmieni zdanie. A jak patrzę na Niego to widze ze juz jedną nogą jest w samolocie .... czeka mnie bardzo ciężki rok z malutkim dzieckiem w za☠☠☠istym stresie. Nie pytajcie mnie czemu mu nie zabronie, czemu to robi i czemu nie myśli o mnie i o dzieciach .... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przemyślcie to jeszcze, skoro się zgodził być chrzestnym u 2ki to chyba zdaje sobie sprawę z wydatków Nie chce straszyć, ale potem z komunią będziecie mieli ten sam problem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#835 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak rozumiem Twój TZ jest z tych z którymi się nie dyskutuje jak już podejmie decyzję. Szkoda że nie ma kryterium posiadania żony w ciąży albo noworodka w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() U nas będzie skromnie, bo mam bardzo mała rodzinę i chorą mamę po udrze, wiec tylko tesciowie i chrzestni których wybierzemy (a z tym też będzie problem). I może brat z rodziną jak uda im się przyjechać.. TZ jest jedynakiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Smileska... nie wiem jak dodac Ci otuchy :-( Przykro mi, ze Twoj maz podjal taka decyzje.
Ja wlasnie czekam na przeglad auta. Trzymajcie kciuki, bo u mnie zawsze sa jakies "przygody"... a to pogryziony dowod rejestracyjny, a to siwy dym, a to cos... ech, oby dzis poszlo sprawnie. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale nic nie poradzimy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
smileska- przytulam.cie kochana.. wiem ze ci.z tym cholernie ciezko...
dziendobry! ja od 5;40 nie spie. chwycil mnie kurewski skurcz lydki i po spaniu.. ale ale wstalam, zjadlam sniadanie, zrobilam dla.malej i czekam az wstanie " bo ja chce spaaaaac" obiad mam z wczoraj wiec dzis tylko posrzatam troche i z glowy ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
#840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.