|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszlej ciazy tez za nic nie placilam, ale wtedy nie mialam takich problemow a pierwsza wizyte dostalam w 10 tyg wiec nie bylo zle. W tej chwili nie naleze nigdzie bo pod pogotowie dla ciezarnych bede podlegac dopiero po pierwszej wizycie. Nawet poloznej nie mam zeby w razie watpliwosci zadzwonic. Jak cos to moge jechac na normalne pogotowie, ale tam jak nie ma zagrozenia zycia, to praktycznie nic nie zrobia. |
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, szukam jakiejś koszulki do spania, która ma miseczki podtrzymujące biust. Mam całkiem spory z natury a teraz jeszcze większy się zrobil. Nie chcę typowego sportowego stanika bo one pozostawiają mi ślady na skórze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej chodzilo o samo USG zeby sie upewnic, ze ciaza jest tam, gdzie byc powinna bo przy pozamacicznej jest spore ryzyko pekniecia jajowodu a w 12 tyg to troche pozno, zeby dzialac zanim cos sie stanie. |
|
|
|
|
#816 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ból brzucha to jeden z ciążowych objawów hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam tkliwe sutki, masakra....
kołdrą przykryć się nie mogę, bo mnie to denerwuje A poza tym czekam grzecznie do czwartkowej wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wracam powoli do normalności, wróciłam do kuchni gotować bo chłop mi od środy na parówkach i konserwach egzystował musiałam sobie myśli poukładać i jakoś ogarnąć tą rewolucję, która nas czeka ![]() U nas ta ciąża była mega zaskoczeniem myśleliśmy o dzieciach ale za jakiś rok... Miał być ślub w maju a poźniej grzecznie starania o dziecko Ale jak widać los pisze swoje scenariusze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak widocznie miało być, radość jest ogromna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po imprezie urodzinowej i ściemniłam że jestem na antybiotyku na krwawiące dziąsła haha
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kaatie88, Czerwiec2017 czesam lepiej jak los za nas zdecyduje, szczególnie takie myśli towarzyszą jak się długo stara. Fajnie że się cieszycie z tego czym Wam los obdarowal. Gratuluję Wam oraz wszystkim dziewczynom na wątku ![]() Biedronka19 przedemna całe święta migania się, chyba w tym roku będą dobrą żoną i wszędzie to ja będę kierowcą. Chociaż tak już chcę wszystkim powiedzieć że nie wiem czy wytrzymam ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ☺ zaczynamy dziś 7 tydzień
![]() Solonykarmel kciuki za wizyte ✊ Cytat:
Dziewczyny nie wiem co zrobić bo niby czw- pt miałam mieć to usg serduszkowe a w przychodni sprzęt dalej nienaprawiony. Mogłabym iść prywatnie ale po 1 nie wiem czy na czw będą miejsca jeszcze a po 2 wizja wydania 150zł no jest kiepska.. i jak juz zaczne chodzić to mnie co miesiac będzie zapisywał a ja planowałam tak jak w 1 ciąży chodzic na nfz a tylko z 5 razy iść prywatnie i na usg 4D. Hmm
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym chyba nie wytrzymała i poszła i tak prywatnie - byle się upewnić, że serduszko tyka
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Paulina 87 przepraszam
![]() ![]() ![]() , wybacz ja mam kalafior ciążowy bez ciąży a w ciąży to już wogole ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś 4 tc także jesteśmy mocno w tyle do Was i wizja kolejnych trzech tygodni czekania na usg i wizytę mnie przeraża ale może z racji świat szybko zleci.Paulina słabo z tym usg, ale może jest szansa że do piątku naprawią. Pytałaś? Solony_Karmel ja też trzymam kciuki za wizytę ![]() Czy mialyscie mdłości na tak wczesnym etapie jak ja? Od wczoraj wieczora mnie męczy, z tego co pamiętam to z córką miałam dużo później. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Zadzwonie i sie zapytam czy naprawili ale cos wspominali ze najpewniej po nowym roku a pozniej do gina prywatnie sprobuje sie jednak umowic. Chcemy w swieta powiedzieć rodzinie i dobrze by było mieć zdjęcie z usg...
Marianna |
|
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dzięki dziewczyny za kciuki mocno wierzę, że będzie dobrze, obym się nie pomyliła.Zaliczyłam dziś pierwszego rzyga. Ale nawet mi ulżyło, bo od dwóch dni już miałam lekkie mdłości. Najgorzej, że mam dziś sporo rzeczy do zrobienia i popołudniu wizyta, a wieczorem jeszcze z Tżem do jego lekarza. Obym jakoś dała radę ![]() Paulina, ja bym nie wytrzymała i chyba dla swojego spokoju poszła na to płatne usg
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie zapisałam się do lekarza na czwartek
Prywatnie bo na nfz to koleki kilometrowe... Moja ginka ma urlop i wraca dopiero po swiętach a ja tyle nie wytrzymam w niewiedzy Więc zapisałam sie do doktora który operował moją torbiel Młody i przystojny... pamiętam jak w szpitalu zobaczyłam kto przyjmuje w zabiegowym to siedziałam w poczekalni i nogi mi drżały jak galareta Bo nie wyobrażałam sobie iść do faceta A teraz chowam wstyd do kieszeni, dzieciątko ważniejsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale mam piękny poranek! Od rana wiercą mi za ścianą, kot szaleje, spać nie dają Postanowiłam nie robić dalej żelowych pazurków i ściągam je sama w domu. Ot co! Po południu zadzwonię do gina, umówić się na termin. Tu o tyle dobrze mam, że większość jest na kasę chorych. Dodatkowe badania są płatne jak np badania genetyczne. A zapomniałam wspomnieć - mieszkam w Niemczech. ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też był dziś pierwszy rzyg tak to tylko mdłości, ale u mnie ten rzyg był samą żółcią to nie wiem czy to dobrze czy źle
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() daj znać ![]() Ja dzisiaj kiepsko się czuję, delikatne mdłości i ogólnie taka niekontaktowa jestem a po południu mam jazdy. Mam nadzieję, że jakoś mi pójdzie mimo wszystko bo szkoda mi termin tracić tak o. Też macie tak pięknie za oknami? U mnie pełno śniegu, biało aż miło. Mogłoby tak zostać na święta. Czytałam, że w niedzielę ma być ocieplenie i deszcz - standard Miłego dnia dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w sobotę był pierwszy. Męczył.mnie od 11 o 14 musialam.isc. Po.godzinie jak.mlody bóg..
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie... w czwatek będe równo w 6 tygodniu, serduszka pewnie jeszcze nie będzie widać?
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Teraz.ide jeszcze w wigilię bedzir 7t 1 D . Więc musi już hyc? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę że u Ciebie w wigilię będzie na spokojnieWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
Mam być między 8:30 a 11, to jest taka nierejestrowana wizyta w szpitalu, bo byłam prywatnie u lekarza i wtedy było jeszcze za wcześnie na serduszko i doktor zaproponował darmową wizytę z usg serduszkowym w szpitalu,w którym pracuje, żebym nie musiała płacić drugi raz za wizytę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
To ja bym już była 8.29
|
|
|
#840 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam takie przeczucie ,że u mnie owu było wcześniej niż podawały aplikacje i wyliczenia![]() Ja dziewczyny jeszcze ani razu bie wymiotowalam. Jedynie co to mnie odrzuca od jajek i mam strasznie zachciewajki . Wczoraj mąż mnie wziął na obiad i jadlam kapuste zasmażaną do kurczaka bo tak mi sie jej chciało. A na wieczór specjalnie pojechałam na stacje po pepsi xD Dziś byłam na becie. Około 20 wyniki . Edytowane przez AmnesiaB Czas edycji: 2018-12-17 o 10:31 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

kołdrą przykryć się nie mogę, bo mnie to denerwuje

bo chłop mi od środy na parówkach i konserwach egzystował

) dziś u mnie 28 dc, termin @ miałam na jutro, pierwszy test zrobiłam wczoraj był blady, tż niedowierzal/niedowidział
Mogłabym iść prywatnie ale po 1 nie wiem czy na czw będą miejsca jeszcze a po 2 wizja wydania 150zł no jest kiepska.. i jak juz zaczne chodzić to mnie co miesiac będzie zapisywał a ja planowałam tak jak w 1 ciąży chodzic na nfz a tylko z 5 razy iść prywatnie i na usg 4D. Hmm

tak to tylko mdłości, ale u mnie ten rzyg był samą żółcią to nie wiem czy to dobrze czy źle