Staraczkowe grono 2020 - cz. 3 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-09-02, 13:08   #811
itsmeboo_93
Raczkowanie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez malinka103 Pokaż wiadomość
Hej U mnie dziś dzień na leniucha i gdyby nie pies to nawet nie wysunelabym nosa za drzwi
Oj tak miejmy nadzieję dziewczyny że ta teoria się sprawdzi i teraz we wrześniu będą II kreski. Ja dziś rano zrobilam test ale biało. Tyle że to był test i czulosci 25 i jeszcze z drugiego moczu. Ale od 2-3 dni tak mi się odbija jak nigdy, i wgl tak mi dziwnie na zoladku (zgaga?). A jeszcze rozmawiałam ostatnio z sąsiadka (którą sama jest w ciazy) i przylapala mnie jak mi się jezyk placze. Ona do mnie z tekstem "Ty aby napewno nie jesteś w ciąży?!" Narobila mi tylko nadzieji bo dziś biel. aktualnie mnie mdli.
@ gdzie jesteś ?!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mi też się odbija, bez względu na to czy wcześniej jadłam, piłam czy nie. Potem czytałam, że to może być objaw wczesnej ciąży także jeszcze nic straconego

[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88111785]Dokładnie. Za nic w świecie nie powinno się pisać/mówić "jak tak można", "ale rzadko", bo każdy jest inny i dopóki obie osoby w związku są zadowolone ze swojego układu, jest to w porządku. Wiele osób nie ma tak silnych potrzeb seksualnych, a potem niestety po czytaniu takich rzeczy, uważają, że coś z nimi jest nie tak [/QUOTE]

Tak jak mówicie, najważniejsze żeby się w tej kwestii dobrać. Ja np nie miałabym ochoty na seks codziennie i przypuszczam, że na dłuższą metę nie mogłabym być z facetem, który miałby taka potrzebę. Co to za frajda, jak musisz się zmuszać

Edytowane przez itsmeboo_93
Czas edycji: 2020-09-02 o 13:11
itsmeboo_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 13:12   #812
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej U mnie dziś dzień na leniucha i gdyby nie pies to nawet nie wysunelabym nosa za drzwi
Oj tak miejmy nadzieję dziewczyny że ta teoria się sprawdzi i teraz we wrześniu będą II kreski. Ja dziś rano zrobilam test ale biało. Tyle że to był test i czulosci 25 i jeszcze z drugiego moczu. Ale od 2-3 dni tak mi się odbija jak nigdy, i wgl tak mi dziwnie na zoladku (zgaga?). A jeszcze rozmawiałam ostatnio z sąsiadka (którą sama jest w ciazy) i przylapala mnie jak mi się jezyk placze. Ona do mnie z tekstem "Ty aby napewno nie jesteś w ciąży?!" Narobila mi tylko nadzieji bo dziś biel. aktualnie mnie mdli.
@ gdzie jesteś ?!

Dołączam do odbijajacych. Jak nigdy nawet po wodzie mi się odbija, zgaga jest, po jelitach mi jeździ. Ale to raczej nie ciąża jak ja dopiero jakieś 6 dni po owu.

Stary 2020-09-02, 13:19   #813
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Dołączam do odbijajacych. Jak nigdy nawet po wodzie mi się odbija, zgaga jest, po jelitach mi jeździ. Ale to raczej nie ciąża jak ja dopiero jakieś 6 dni po owu.

Jeju mi też sie ostatnio tak dziwnie pusto odbija.. i tak samo jak u Ciebie, po wodzie też! a potem jeden wielki cyrk w jelitach, przelewa się jak nie wiem.

Cytat:
Napisane przez itsmeboo_93 Pokaż wiadomość

Tak jak mówicie, najważniejsze żeby się w tej kwestii dobrać. Ja np nie miałabym ochoty na seks codziennie i przypuszczam, że na dłuższą metę nie mogłabym być z facetem, który miałby taka potrzebę. Co to za frajda, jak musisz się zmuszać
Taak, zdecydowanie nie powinno się zmuszać, to najgorsze co można zrobić dla siebie i swojego związku Krzywdzący jest też stereotyp, że facetom chce się częściej, bo pewnie niejedna dziewczyna w trakcie starań zauważyła, ze tak nie jest Nawet ostatnio rozmawiałam ze znajomymi, również facetami i oni przyznali, że oni nie mieliby ochoty tak często.
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 13:38   #814
MoszKa88
Wtajemniczenie

Czyżby nam się rozwiązał worek z II kreskami?

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 13:39   #815
malinka103
Rozeznanie

No to ja już nie wiem może coś w powietrzu wisi że nam się tak wszystkim odbija ale mi to jakoś się nie chce wierzyć że to ciąża. ostatnie przytulanki w 30dc a dziś 41dc.

Stary 2020-09-02, 13:40   #816
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadoww90 Pokaż wiadomość
Wooooww , dla mnie nie wyobrażalne hihi no jak przecież się kochacie i facet dla Ciebie samej wiadomo ,że jest najprzystojniejszy to jak możne się nie chcieć tym bardziej przed owu jak libido wzrasta :P:P i mi jeszcze mega wzrasta przed @ Ale wiadomo każdy jest inny
Czasem to nawet nie jest kwestia libido Uwierz mi, jak się ma dwa tygodnie, kiedy osoba A wychodzi z domu, kiedy osoba B jeszcze śpi, a osoba B wraca do domu, kiedy osoba a już śpi, to się sprawy komplikują
theali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 13:41   #817
Shadoww90
Zadomowienie

[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88111785]Dokładnie. Za nic w świecie nie powinno się pisać/mówić "jak tak można", "ale rzadko", bo każdy jest inny i dopóki obie osoby w związku są zadowolone ze swojego układu, jest to w porządku. Wiele osób nie ma tak silnych potrzeb seksualnych, a potem niestety po czytaniu takich rzeczy, uważają, że coś z nimi jest nie tak [/QUOTE]

Alicze , nie pisałam " Ale rzadko" cisnąć tylko , że jak czytałam , jak przeprowadzono badania , rzadkie stosunki , rzadki wytrysk obniża jakość spermy . tyczyło się ogółom uprawiania seksu i jakości spermy .
Shadoww90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 13:44   #818
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
@ gdzie jesteś ?!

Ehhh, mnie od wczoraj boli brzuch, wczoraj miałam wrażenie, że mam kolke, dzisiaj że to leciutkie zakwasy, i oczywiście wkrętka jest 🤦☠♀️no słuchaj może sąsiadka wie co mówi życzę 2 kresek
Cytat:
jasne ale co do wytrysku , to ja własnie czytałam i okazuje się , że własnie rzadki seks wpływa źle na spermę i to przeprowadzono badania . i okazuje się że lepiej częściej niż rzadziej .

o dobroci seksu pisze nawet mamaginekolog hahah to tak na marginesie ����
Tak, seks to przyjemność i samo zdrowie, a przynajmniej tak ma być. Jak ktoś nie ma potrzeby to ani przyjemny ani zdrowy nie jest.

Stary 2020-09-02, 13:46   #819
Shadoww90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theali Pokaż wiadomość
Czasem to nawet nie jest kwestia libido Uwierz mi, jak się ma dwa tygodnie, kiedy osoba A wychodzi z domu, kiedy osoba B jeszcze śpi, a osoba B wraca do domu, kiedy osoba a już śpi, to się sprawy komplikują

Ja mówiłam tylko o sobie. Mój też też ma zmiany , tak się własnie mijaliśmy ten tydzień , jak ma popołudniówki nie widzimy się , czujemy tylko siebie w łóżku podczas snu . Ale co innego nie móc np. a otwarcie mówić np. że się nie lubi seksu itp itd i jest np. 2 razy w mc. daje tu przykład.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

[QUOTE=Kruszyna89;88111909]Ehhh, mnie od wczoraj boli brzuch, wczoraj miałam wrażenie, że mam kolke, dzisiaj że to leciutkie zakwasy, i oczywiście wkrętka jest 🤦☠♀️no słuchaj może sąsiadka wie co mówi życzę 2 kresek Tak, seks to przyjemność i samo zdrowie, a przynajmniej tak ma być. Jak ktoś nie ma potrzeby to ani przyjemny ani zdrowy nie jest.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE

🤣😂🤣😂No ja nikogo do seksu nie zmuszam. Piszę tylko co czytałam .
Stary 2020-09-02, 13:51   #820
itsmeboo_93
Raczkowanie

Cytat:
No to ja już nie wiem może coś w powietrzu wisi że nam się tak wszystkim odbija ale mi to jakoś się nie chce wierzyć że to ciąża. ostatnie przytulanki w 30dc a dziś 41dc.

Ale @ nadal nie ma?

Jak długie masz cykle? Przepraszam jeśli wcześniej o tym pisałas i nie wylapalam

Seks powinien być przyjemny. Ja wiem jak było u nas, jak próbowaliśmy przytulanek co dwa dni, każde z nas było zmęczone, nie miało tak naprawdę ochoty i przez chwilę sobie pomyślałam czy naprawdę w taki sposób chce splodzić potomka Nie wiem czy oglądacie przyjaciół, ale tam była taka scena z Monica i Chandlerem jak starali się o dziecko i się poklocili, ale była owulacja więc Monica udawała, że już nie jest zła, a po wszystkim był dwóch i Chandler czuł się wykorzystany

Edytowane przez itsmeboo_93
Czas edycji: 2020-09-02 o 13:54
Stary 2020-09-02, 13:55   #821
malinka103
Rozeznanie

Cytat:
Ale @ nadal nie ma?

Jak długie masz cykle? Przepraszam jeśli wcześniej o tym pisałas i nie wylapalam

Cykle różnie między 35 a 46 dni. Badania są ok, jak wspomniałam o tym Endo że przy staraniach przydało by się to unormowac to powiedział że "to nie przeszkadza przy staraniach o dziecko" i weź bądź mądry.
@ dalej nie ma.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 13:58   #822
itsmeboo_93
Raczkowanie

Cytat:
Cykle różnie między 35 a 46 dni. Badania są ok, jak wspomniałam o tym Endo że przy staraniach przydało by się to unormowac to powiedział że "to nie przeszkadza przy staraniach o dziecko" i weź bądź mądry.
@ dalej nie ma.

A ja myślałam, że moje 31-34 to jest długo

Czyli owulacja mogła się przesunąć. Masz zamiar jeszcze raz testować za kilka dni?

Stary 2020-09-02, 14:00   #823
Kruszyna89
Zadomowienie

Shadow a ja mówię ogólnikowo, tak jak uważam, ale nie bije do nikogo, domyślam się, że nie zmuszasz, ale może i takiej perwersji można spróbować itsmeboo mieliśmy tak w tamtym miesiącu 🤣🤦☠♀️ wkurzył mnie jak nie wiem co, ale końcem koncow powiedziałam, że test owu jest pozytywny, to co robimy?

Stary 2020-09-02, 14:06   #824
safie
Raczkowanie

Na instagramie kasia_coztymseksem tłumaczyła, że w przypadku seksu nie można porównywać libido do innych, bo ile to jest mało seksu, ile dużo a ile w sam raz?
Ja sobie mogę porównać, jak stres wpływa u mnie i zdecydowanie wtedy na przytulanki nie mam ochoty, ale ja też jestem z tych niedotykalskich egzemplarzy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
safie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 14:11   #825
itsmeboo_93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kruszyna89 Pokaż wiadomość
Shadow a ja mówię ogólnikowo, tak jak uważam, ale nie bije do nikogo, domyślam się, że nie zmuszasz, ale może i takiej perwersji można spróbować itsmeboo mieliśmy tak w tamtym miesiącu 🤣🤦♀️ wkurzył mnie jak nie wiem co, ale końcem koncow powiedziałam, że test owu jest pozytywny, to co robimy?

Hahaha

U nas w sierpniu były przytulanki w środę a w czwartek w nocy wyszedł test owu i myślałam, że w piątek jeszcze się poprzytulamy, budziłam TŻ i niestety nic z tego nie wyszło, był po całym dniu w pracy i chyba był zbyt zmęczony Oczywiście byłam na niego zła, chociaż nie powinnam i w sobotę rano oboje byliśmy poirytowani na siebie, ale był seks na zgodę a 14 dni później dwie kreski na teście

Stary 2020-09-02, 14:13   #826
malinka103
Rozeznanie

Cytat:
A ja myślałam, że moje 31-34 to jest długo

Czyli owulacja mogła się przesunąć. Masz zamiar jeszcze raz testować za kilka dni?

U mnie to norma tak długie cykle. W marcu jakimś cudem się udało ale brała ovarin. Teraz czekam na @ i też zamierzam go brać.
Tak dziś chyba kupię pinka 10 i jutro rano zrobię.

Stary 2020-09-02, 14:25   #827
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale @ nadal nie ma?

Seks powinien być przyjemny. Ja wiem jak było u nas, jak próbowaliśmy przytulanek co dwa dni, każde z nas było zmęczone, nie miało tak naprawdę ochoty i przez chwilę sobie pomyślałam czy naprawdę w taki sposób chce splodzić potomka Nie wiem czy oglądacie przyjaciół, ale tam była taka scena z Monica i Chandlerem jak starali się o dziecko i się poklocili, ale była owulacja więc Monica udawała, że już nie jest zła, a po wszystkim był dwóch i Chandler czuł się wykorzystany
Hehe doskonale kojarzę, te scenę z nimi i jak się w sobotę poprztykalam z TZ to nawet się zastanawiałam czy nie zrobić jak Monika ale jednak odpuściłam TZ też jest fanem przyjaciół i jeszcze by się polapal
Cytat:
@ dalej nie ma.

Polecilabym zmienić endokrynologa

Co do seksu, to najważniejsze się dopasować w zwiazku. Tak żeby każde było zadowolone. No nie ma większego nieszczęścia jak jedno ma wysokie libidio, drugie niskie. W sumie to tylko kwestia czasu, żeby w takiej sytuacji doszło do rozpadu związku (nie tylko przez zdradę).
My z TZ osobiscie jesteśmy weekendowcami. W tygodniu nam się nie chce (poza wyjatkami), dlatego starania co 2 dni męczą nas oboje. Zastanawiam się nawet czy nie zainwestować w test owulacyjny Clearblue, bo długo tak nie pociągniemy, a nie chce żeby seks stał się obowiązkiem żeby tylko zaciazyc .

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
U mnie to norma tak długie cykle. W marcu jakimś cudem się udało ale brała ovarin. Teraz czekam na @ i też zamierzam go brać.
Tak dziś chyba kupię pinka 10 i jutro rano zrobię.

Ovarin, reguluje między innymi długość cykli, więc to powinien Ci zalecić lekarz, a nie pindolic, że to nie przeszkadza w staraniach 🤦☠♀️

Stary 2020-09-02, 14:26   #828
malinka103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
Hehe doskonale kojarzę, te scenę z nimi i jak się w sobotę poprztykalam z TZ to nawet się zastanawiałam czy nie zrobić jak Monika ale jednak odpuściłam TZ też jest fanem przyjaciół i jeszcze by się polapal Polecilabym zmienić endokrynologa

Co do seksu, to najważniejsze się dopasować w zwiazku. Tak żeby każde było zadowolone. No nie ma większego nieszczęścia jak jedno ma wysokie libidio, drugie niskie. W sumie to tylko kwestia czasu, żeby w takiej sytuacji doszło do rozpadu związku (nie tylko przez zdradę).
My z TZ osobiscie jesteśmy weekendowcami. W tygodniu nam się nie chce (poza wyjatkami), dlatego starania co 2 dni męczą nas oboje. Zastanawiam się nawet czy nie zainwestować w test owulacyjny Clearblue, bo długo tak nie pociągniemy, a nie chce żeby seks stał się obowiązkiem żeby tylko zaciazyc .

Daje sobie czas do końca roku. Jak się nie uda to po nowym roku biorę się za diagnostyke. Bo w listopadzie minie nam rok starań w tym jedna strata.

Właśnie ovarin mam wrzucony w aptece do koszyka ale cały czas mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. I jakimś cudem się udało

Edytowane przez malinka103
Czas edycji: 2020-09-02 o 14:28
malinka103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 14:29   #829
itsmeboo_93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
Hehe doskonale kojarzę, te scenę z nimi i jak się w sobotę poprztykalam z TZ to nawet się zastanawiałam czy nie zrobić jak Monika ale jednak odpuściłam TZ też jest fanem przyjaciół i jeszcze by się polapal Polecilabym zmienić endokrynologa

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Ovarin, reguluje między innymi długość cykli, więc to powinien Ci zalecić lekarz, a nie pindolic, że to nie przeszkadza w staraniach 🤦♀️

Piąteczka

Normalnie jakbym czytała o swoim związku

Dlatego dałam szansę tym testom owu, bo wiedziałam, że z przytulanek co 2 dni nic nie wyjdzie, a przy moich cyklach też nie wiem kiedy może być owulacja. No i u nas te testy naprawdę pomogły Mierzenie temperatury szybko odpadlo, bo nie jestem systematyczna i za bardzo lubię spać, żeby w weekend się budzić na mierzenie

Stary 2020-09-02, 14:33   #830
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a
Konto usunięte

Cytat:
Alicze , nie pisałam " Ale rzadko" cisnąć tylko , że jak czytałam , jak przeprowadzono badania , rzadkie stosunki , rzadki wytrysk obniża jakość spermy . tyczyło się ogółom uprawiania seksu i jakości spermy .
Ok ok, nie odnosiłam się personalnie do Ciebie, tylko do ogólnego przekonania co do częstości stosunków Co do spermy, to prawdy, że faktycznie jakość jest gorsza.. też o tym czytałam. Nawet wspomniałam o tym kolegom i również się zdziwili, nie mieli pojęcia

Cytat:
Napisane przez safie Pokaż wiadomość
Na instagramie kasia_coztymseksem tłumaczyła, że w przypadku seksu nie można porównywać libido do innych, bo ile to jest mało seksu, ile dużo a ile w sam raz?
Ja sobie mogę porównać, jak stres wpływa u mnie i zdecydowanie wtedy na przytulanki nie mam ochoty, ale ja też jestem z tych niedotykalskich egzemplarzy

Oo też jestem fanką Kasi! Niezwykle edukacyjny profil Naprawdę przełamuje mnóstwo tego typu przekonan, stereotypów i schematów myślenia odnośnie seksualności. Każdy ma swoją normę w tej kwestii Cieszę się, że wśród bliskich mi osób, ludzie nie boją się powiedzieć głośno "nie mam prawie nigdy ochoty na seks", że możemy o tym szczerze pogadać. Sama kiedyś niechcący dowaliłam koleżance, która dopiero zaczęła być z chłopakiem, że "ooo teraz to pewnie nie wychodzicie z łóżka" - a przecież wcale nie musi tak być i mogłoby ją to potencjalnie zranić.
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 15:09   #831
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Daje sobie czas do końca roku. Jak się nie uda to po nowym roku biorę się za diagnostyke. Bo w listopadzie minie nam rok starań w tym jedna strata.

Właśnie ovarin mam wrzucony w aptece do koszyka ale cały czas mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. I jakimś cudem się udało
Rozumiem ale myślę, że jak @ przyjdzie (oczywiście trzymam kciuki zeby nie przyszła ) to powinnaś kliknąć kupuje wielu dziewczynom pomógł zajść w ciążę. Nie tylko tym, które miały problemy z długością cykli ale też tym, które nie miały owulacji
Cytat:
Piąteczka

Normalnie jakbym czytała o swoim związku

Dlatego dałam szansę tym testom owu, bo wiedziałam, że z przytulanek co 2 dni nic nie wyjdzie, a przy moich cyklach też nie wiem kiedy może być owulacja. No i u nas te testy naprawdę pomogły Mierzenie temperatury szybko odpadlo, bo nie jestem systematyczna i za bardzo lubię spać, żeby w weekend się budzić na mierzenie

Piąteczka

No właśnie ja też chciałam polegać na testach ale u mnie nie wychodzą 🤦☠♀️ i jak tak dalej pójdzie to zajezdze chłopa 🥴[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88112039]Ok ok, nie odnosiłam się personalnie do Ciebie, tylko do ogólnego przekonania co do częstości stosunków Co do spermy, to prawdy, że faktycznie jakość jest gorsza.. też o tym czytałam. Nawet wspomniałam o tym kolegom i również się zdziwili, nie mieli pojęcia

Oo też jestem fanką Kasi! Niezwykle edukacyjny profil Naprawdę przełamuje mnóstwo tego typu przekonan, stereotypów i schematów myślenia odnośnie seksualności. Każdy ma swoją normę w tej kwestii Cieszę się, że wśród bliskich mi osób, ludzie nie boją się powiedzieć głośno "nie mam prawie nigdy ochoty na seks", że możemy o tym szczerze pogadać. Sama kiedyś niechcący dowaliłam koleżance, która dopiero zaczęła być z chłopakiem, że "ooo teraz to pewnie nie wychodzicie z łóżka" - a przecież wcale nie musi tak być i mogłoby ją to potencjalnie zranić.[/QUOTE]To fakt, że trzeba uważać w tych obszarach żeby komuś przykrości nie sprawić. Sama przyznam, że jak miałam lekko ponad 20 lat i słuchałam że ktoś kilka razy w tygodniu uprawia seks to się zastanawiałam czy aby że mną jest wszystko 🤷☠♀️ ale wtedy też miałam partnera który mial dużo wyższe libido i on chciał i mógł nawet i dwa razy dziennie a ja miałam dość po 2-3 razach w tygodniu.

Stary 2020-09-02, 15:23   #832
Shadoww90
Zadomowienie

Moszka

Święta prawda

ale tez moim zdaniem nie można ze jeśli ktoś się wypowiada ze nie wiem lubi seks i może więcej negować bo komuś może sprawić przykrości bo w druga stronę ktoś może pomyśleć ze jest coś z nim nie tak jeśli lubi 3 razy w tygodniu a inni 2 na mc .

Wiec to działa obopólnie w obie strony uważam
Stary 2020-09-02, 15:25   #833
Shadoww90
Zadomowienie

A jeżeli jest temat współżycia po prostu każdy się wypowiada a jako wypowiedz nie jest to pojazd drugiemu tylko wyrażenie jak jest u Niego jeśli Inni piszą o sobie 🤷☠♀️

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 15:25   #834
Frezjan
Raczkowanie

Dziewczyny, właśnie wróciłam z pracy wziąć prysznic i lecę do gina. Na szybkości zrobiłam znowu ten sikaniec z baaardzo rozwodnionego moczu, jeszcze nie wysechł ale chyba temu bliżej do pozytywu niż temu z rana. O dziwo

I jak widzicie wczoraj jeszcze beczałam że gówno, nic te testy nie ciemnieją a dzisiaj taki szok JPEG_20200902_162309_612539245842989708.jpg

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Frezjan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 16:24   #835
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Moszka

Święta prawda

ale tez moim zdaniem nie można ze jeśli ktoś się wypowiada ze nie wiem lubi seks i może więcej negować bo komuś może sprawić przykrości bo w druga stronę ktoś może pomyśleć ze jest coś z nim nie tak jeśli lubi 3 razy w tygodniu a inni 2 na mc .

Wiec to działa obopólnie w obie strony uważam
Cytat:
A jeżeli jest temat współżycia po prostu każdy się wypowiada a jako wypowiedz nie jest to pojazd drugiemu tylko wyrażenie jak jest u Niego jeśli Inni piszą o sobie 🤷♀️
Zgadzam się w pełni. Zarówno jedna strona jak i druga może się poczuć urażona Mam kolegę, który kompletnie nie czuje popedu. Seks mógłby nie istnieć dla niego. I nigdy nie przyszło mi do głowy żeby mówić mu, że coś jest z nim nie tak. Ma teraz żonę, oboje taki stosunek do seksu maja, że jak kilka razy w roku się przydarzy to swieto i jak się na nich patrzy to się widzi cudownie zgrana pare Jesteśmy różni i to jest piękne Niech każdy żyje po swojemu, byleby nikomu się krzywda nie działa

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie wróciłam z pracy wziąć prysznic i lecę do gina. Na szybkości zrobiłam znowu ten sikaniec z baaardzo rozwodnionego moczu, jeszcze nie wysechł ale chyba temu bliżej do pozytywu niż temu z rana. O dziwo

I jak widzicie wczoraj jeszcze beczałam że gówno, nic te testy nie ciemnieją a dzisiaj taki szok Załącznik 7726488

No to już powinno być widać pięknie pecherzyk/pecherzyki u gina nic tylko działać
Daj znać co gin powie

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Jestem już po owu, a tak mnie nakurza podbrzusze że hej. Z lewej, prawej, w pachwinach, po środku i takie rozpieranie wewnątrz. Dziwne, bo wg temp (dałam ciała z mierzenie w tym cyklu) wczoraj 36,8 dziś 37,0 więc już po owu Ale za wcześnie na implantacje, więc skąd ten bol? Kurde żeby się jeszcze nie okazało, że jakieś zapalenie przydatkow mi się przyplatalo 🤦☠♀️

Stary 2020-09-02, 16:27   #836
Enigvaa
Zadomowienie

Cytat:

I jak widzicie wczoraj jeszcze beczałam że gówno, nic te testy nie ciemnieją a dzisiaj taki szok Załącznik 7726488

U mnie mocniejszy juz nie byl. Wg tempki owu 2dni po takim tescie.

Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 16:30   #837
itsmeboo_93
Raczkowanie

Cytat:

Super

Czyli może one działają tak jak te moje z Rossmanna. Nieważne czy mocz jest rozwód inny, ważne żeby nie był poranny

Daj znać co powie gin

Stary 2020-09-02, 16:54   #838
cichazabka
...

Witam się po pracy

Ja jestem z tych, co mogłyby praktycznie zawsze i początkowo byliśmy zgrani idealnie, ale z czasem praca, stresy itd i mężowi rzadziej się chce.

Chyba faktycznie zrobił mi się drugi cykl bez @ pomiędzy, bo byłby gdzieś 17/18dc i mam płodny śluz, więc chyba trzeba podziałać

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 17:18   #839
Karo991
Rozeznanie

Hej, jeśli jeszcze mogę być tu z Wami, to chciałam powiedzieć że słyszałam dzisiaj serduszko i chciałam Wam pokazać jak wygląda efekt mojego cyklu, który spisałam na straty. Mam nadzieję, że napawa Was to nadzieja IMG_20200902_181527.jpg

Karo991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 17:31   #840
malinka103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karo991 Pokaż wiadomość
Hej, jeśli jeszcze mogę być tu z Wami, to chciałam powiedzieć że słyszałam dzisiaj serduszko i chciałam Wam pokazać jak wygląda efekt mojego cyklu, który spisałam na straty. Mam nadzieję, że napawa Was to nadzieja Załącznik 7726493

Piękny widok
Ja powinnam dostać bana na myślenie o ciąży bo właśnie robiąc dziecku popcorn zamiast to posolic to co popieprzylam 🤣🤣🤣🤣
Zakupilam testy na jutro.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości