![]() |
#811 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz [1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88111785]Dokładnie. Za nic w świecie nie powinno się pisać/mówić "jak tak można", "ale rzadko", bo każdy jest inny i dopóki obie osoby w związku są zadowolone ze swojego układu, jest to w porządku. Wiele osób nie ma tak silnych potrzeb seksualnych, a potem niestety po czytaniu takich rzeczy, uważają, że coś z nimi jest nie tak ![]() Tak jak mówicie, najważniejsze żeby się w tej kwestii dobrać. Ja np nie miałabym ochoty na seks codziennie i przypuszczam, że na dłuższą metę nie mogłabym być z facetem, który miałby taka potrzebę. Co to za frajda, jak musisz się zmuszać ![]() Edytowane przez itsmeboo_93 Czas edycji: 2020-09-02 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#813 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
Czyżby nam się rozwiązał worek z II kreskami?
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Rozeznanie
|
No to ja już nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88111785]Dokładnie. Za nic w świecie nie powinno się pisać/mówić "jak tak można", "ale rzadko", bo każdy jest inny i dopóki obie osoby w związku są zadowolone ze swojego układu, jest to w porządku. Wiele osób nie ma tak silnych potrzeb seksualnych, a potem niestety po czytaniu takich rzeczy, uważają, że coś z nimi jest nie tak
![]() Alicze , nie pisałam " Ale rzadko" cisnąć tylko , że jak czytałam , jak przeprowadzono badania , rzadkie stosunki , rzadki wytrysk obniża jakość spermy . tyczyło się ogółom uprawiania seksu i jakości spermy . |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mówiłam tylko o sobie. Mój też też ma zmiany , tak się własnie mijaliśmy ten tydzień , jak ma popołudniówki nie widzimy się , czujemy tylko siebie w łóżku podczas snu . Ale co innego nie móc np. a otwarcie mówić np. że się nie lubi seksu itp itd i jest np. 2 razy w mc. daje tu przykład. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- [QUOTE=Kruszyna89;88111909]Ehhh, mnie od wczoraj boli brzuch, wczoraj miałam wrażenie, że mam kolke, dzisiaj że to leciutkie zakwasy, i oczywiście wkrętka jest 🤦☠♀️no słuchaj może sąsiadka wie co mówi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE 🤣😂🤣😂No ja nikogo do seksu nie zmuszam. Piszę tylko co czytałam . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak długie masz cykle? Przepraszam jeśli wcześniej o tym pisałas i nie wylapalam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Seks powinien być przyjemny. Ja wiem jak było u nas, jak próbowaliśmy przytulanek co dwa dni, każde z nas było zmęczone, nie miało tak naprawdę ochoty i przez chwilę sobie pomyślałam czy naprawdę w taki sposób chce splodzić potomka ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez itsmeboo_93 Czas edycji: 2020-09-02 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() @ dalej nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli owulacja mogła się przesunąć. Masz zamiar jeszcze raz testować za kilka dni? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zadomowienie
|
Shadow a ja mówię ogólnikowo, tak jak uważam, ale nie bije do nikogo, domyślam się, że nie zmuszasz, ale może i takiej perwersji można spróbować
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#824 |
Raczkowanie
|
Na instagramie kasia_coztymseksem tłumaczyła, że w przypadku seksu nie można porównywać libido do innych, bo ile to jest mało seksu, ile dużo a ile w sam raz?
Ja sobie mogę porównać, jak stres wpływa u mnie i zdecydowanie wtedy na przytulanki nie mam ochoty, ale ja też jestem z tych niedotykalskich egzemplarzy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U nas w sierpniu były przytulanki w środę a w czwartek w nocy wyszedł test owu i myślałam, że w piątek jeszcze się poprzytulamy, budziłam TŻ i niestety nic z tego nie wyszło, był po całym dniu w pracy i chyba był zbyt zmęczony ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak dziś chyba kupię pinka 10 i jutro rano zrobię. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#827 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do seksu, to najważniejsze się dopasować w zwiazku. Tak żeby każde było zadowolone. No nie ma większego nieszczęścia jak jedno ma wysokie libidio, drugie niskie. W sumie to tylko kwestia czasu, żeby w takiej sytuacji doszło do rozpadu związku (nie tylko przez zdradę). My z TZ osobiscie jesteśmy weekendowcami. W tygodniu nam się nie chce (poza wyjatkami), dlatego starania co 2 dni męczą nas oboje. Zastanawiam się nawet czy nie zainwestować w test owulacyjny Clearblue, bo długo tak nie pociągniemy, a nie chce żeby seks stał się obowiązkiem żeby tylko zaciazyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Właśnie ovarin mam wrzucony w aptece do koszyka ale cały czas mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. I jakimś cudem się udało ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez malinka103 Czas edycji: 2020-09-02 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Normalnie jakbym czytała o swoim związku ![]() Dlatego dałam szansę tym testom owu, bo wiedziałam, że z przytulanek co 2 dni nic nie wyjdzie, a przy moich cyklach też nie wiem kiedy może być owulacja. No i u nas te testy naprawdę pomogły ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#831 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie ja też chciałam polegać na testach ale u mnie nie wychodzą 🤦☠♀️ i jak tak dalej pójdzie to zajezdze chłopa 🥴[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88112039]Ok ok, nie odnosiłam się personalnie do Ciebie, tylko do ogólnego przekonania co do częstości stosunków ![]() ![]() Oo też jestem fanką Kasi! Niezwykle edukacyjny profil ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zadomowienie
|
Moszka
Święta prawda ![]() ale tez moim zdaniem nie można ze jeśli ktoś się wypowiada ze nie wiem lubi seks i może więcej negować bo komuś może sprawić przykrości bo w druga stronę ktoś może pomyśleć ze jest coś z nim nie tak jeśli lubi 3 razy w tygodniu a inni 2 na mc . Wiec to działa obopólnie w obie strony uważam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zadomowienie
|
A jeżeli jest temat współżycia po prostu każdy się wypowiada a jako wypowiedz nie jest to pojazd drugiemu tylko wyrażenie jak jest u Niego jeśli Inni piszą o sobie 🤷☠♀️
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, właśnie wróciłam z pracy wziąć prysznic i lecę do gina. Na szybkości zrobiłam znowu ten sikaniec z baaardzo rozwodnionego moczu, jeszcze nie wysechł ale chyba temu bliżej do pozytywu niż temu z rana. O dziwo
![]() I jak widzicie wczoraj jeszcze beczałam że gówno, nic te testy nie ciemnieją a dzisiaj taki szok ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Daj znać co gin powie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Jestem już po owu, a tak mnie nakurza podbrzusze że hej. Z lewej, prawej, w pachwinach, po środku i takie rozpieranie wewnątrz. Dziwne, bo wg temp (dałam ciała z mierzenie w tym cyklu) wczoraj 36,8 dziś 37,0 więc już po owu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie mocniejszy juz nie byl. Wg tempki owu 2dni po takim tescie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli może one działają tak jak te moje z Rossmanna. Nieważne czy mocz jest rozwód inny, ważne żeby nie był poranny ![]() Daj znać co powie gin ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
...
|
Witam się po pracy
![]() Ja jestem z tych, co mogłyby praktycznie zawsze ![]() Chyba faktycznie zrobił mi się drugi cykl bez @ pomiędzy, bo byłby gdzieś 17/18dc i mam płodny śluz, więc chyba trzeba podziałać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Rozeznanie
|
Hej, jeśli jeszcze mogę być tu z Wami, to chciałam powiedzieć że słyszałam dzisiaj serduszko i chciałam Wam pokazać jak wygląda efekt mojego cyklu, który spisałam na straty. Mam nadzieję, że napawa Was to nadzieja
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja powinnam dostać bana na myślenie o ciąży bo właśnie robiąc dziecku popcorn zamiast to posolic to co popieprzylam 🤣 ![]() ![]() ![]() Zakupilam testy na jutro. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.