Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-17, 20:12   #811
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Chodzę do dr Mariusza Szklarczyka Był ginekologiem do którego poszłam po raz pierwszy i chodzę do dzisiaj, uważam że jest świetny w tym co robi, a poza tym jest przemiły i niezwykle kulturalny A Ty Seonko znasz "mojego doktora" , czy chodzisz do innego?

Ponoć polecany jest także dr Skręt (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko, tak się wymawia ), ale nigdy u niego nie byłam, a przyjmuje prywatnie, bardzo blisko mojego domu
Nie znam Twojego lekarza, tak z ciekawości pytam Dr Skręt to już legenda, ja się u niego rodziłam Moja Mama do niego chodziła Ja mam taką obsesję, że do chłopa nie pójdę, choćby nie wiem co Fobia jakaś
Ja chodzę do dr Lili Ferenc, super kobietka, też jestem baaaardzo z niej zadowolona
Do zobaczenia na porodówce Lub na oddziale przynajmniej Naprawdę w to wierze

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 21:28   #812
asiagold2
Raczkowanie

mi sie chyba udało!!!! i to juz w 1 miesiacu starań. Testy sa pozytywne czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza . jestem w wielkim szoku bo nie spodziewalam sie ze tak szybko moze sie udac po odstawieniu tabletek. okazuje sie ze chyba jednak dobra jestem z matematyki hehehe bo wyliczalam sobie dni plodne i kiedy robic sobie dziewczynke to drugie sie dopiero okaze. Chlopczyka juz mam wiec fajnie by bylo miec parke. szkoda tylko ze moj maz wyjechal i musialam dzielic sie ta wiadomoscia przez telefon.---- troche mi smutno z tego powodu !
asiagold2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 08:14   #813
meszsares
Zadomowienie

asiagold2 - POGRATULOWAC!!! Bardzo szybko ci to poszlo, tylko pozazdroscic! Zycze urodzenia slicznego dzidziusia!!!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 11:19   #814
JoanC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiagold2 Pokaż wiadomość
mi sie chyba udało!!!! i to juz w 1 miesiacu starań. Testy sa pozytywne czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza . jestem w wielkim szoku bo nie spodziewalam sie ze tak szybko moze sie udac po odstawieniu tabletek. okazuje sie ze chyba jednak dobra jestem z matematyki hehehe bo wyliczalam sobie dni plodne i kiedy robic sobie dziewczynke to drugie sie dopiero okaze. Chlopczyka juz mam wiec fajnie by bylo miec parke. szkoda tylko ze moj maz wyjechal i musialam dzielic sie ta wiadomoscia przez telefon.---- troche mi smutno z tego powodu !
Nic tylko pogratulować zostaje, że tak szybko się udało teraz dbaj o was i nie smuć się, że mężulek dowiedział się przez telefon, najważniejsze że będziecie mieli fasolkę. Jeszcze raz serdecznie gratuluję i życzę Ci, aby było do pary, czyli dziewczynka
JoanC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 12:25   #815
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Nie znam Twojego lekarza, tak z ciekawości pytam Dr Skręt to już legenda, ja się u niego rodziłam Moja Mama do niego chodziła Ja mam taką obsesję, że do chłopa nie pójdę, choćby nie wiem co Fobia jakaś
Ja chodzę do dr Lili Ferenc, super kobietka, też jestem baaaardzo z niej zadowolona
Do zobaczenia na porodówce Lub na oddziale przynajmniej Naprawdę w to wierze
Hihihi Seonko a ja to tylko do chłopa Panuje stereotyp, że mężczyźni są delikatniejsi, choć wiem że wszystko zależy od człowieka Poza tym wolę ginekologa niż dentystę

Seonko kochana ja też wierzę w nasze spotkanko z brzuchami, musi się udać Sąsiadko
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 20:42   #816
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!!! Jak faaajnie, że tak szybciutko To takie optymistyczne czytać takie wiadomości

Ślub
Pati
Lili
Stary 2007-09-20, 17:16   #817
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Kobitki! Czy któraś z Was prowadzi rejestr wszystkich forumowiczek (tych z brzuszkiem i tych jeszcze bez brzuszka z "Planujemy zajść w ciążę")?
Jeśli tak to ja bardzo proszę o informację, bo zaczynam się gubić. Dziękuję z góry, jak mało który.

Rampam pam rara, zazu zi zazu zaj ... Miłego wieczoru!! Pozdrawiam!!

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-21, 00:00   #818
majka versace
Zadomowienie

Smile Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Kobitki! Czy któraś z Was prowadzi rejestr wszystkich forumowiczek (tych z brzuszkiem i tych jeszcze bez brzuszka z "Planujemy zajść w ciążę")?
Jeśli tak to ja bardzo proszę o informację, bo zaczynam się gubić. Dziękuję z góry, jak mało który.

Rampam pam rara, zazu zi zazu zaj ... Miłego wieczoru!! Pozdrawiam!!
Dobry pomysł z tym "rejestrem". Każdy wątek ma jakąś liste a nasz nieee . Tylko kto sie tego podejmie? Która tu najczęściej zagląda? Przyznawać sie tu zaraz!

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 08:10   #819
Myszka_
Raczkowanie

GG do Myszka_

Witajcie moje kochane,
dawno tu nie zaglądałam - mam usprawiedliwienie, ale nie wiem czy je uznacie , ale dziś mam wolne więc postanowiłam zobaczyć co u Was słychac, czy są może jakies dobre wieści
Dziewczynki posze mi się tu nie załamywać, jak Wy stracicie wiarę to kto będzie za Was wierzył, że się uda a uda się na pewno, wierzę to całym serduchem!! Wszystkie z tego wąteczku te obecne i te co dołączają już niedługo doczekają upragnionego skarbu pod serduszkiem!! trzymam kciuki z całych sił : kciuki:
a w ogóle, wtopa na całej linii, bo moje drogie chciałam Wam powiedziec, że jestem w ciąży, nie wiem czemu ale byłam święcie przekonana, że Wam pisałam a teraz czytałm zaległości i zobaczyłam, że jednak nie ... Przepraszam - wybaczycie ???
No więc dziś kończę 11 tydz. a od jutra zayczynam już 12...
dlatego też nie zaglądałam, bo śmigam do pracy a po pracy prawie padam na twarz, nudności i wymioty mnie męczą odkąd skończyłam 6 tydz. do tego od około tygodnia doszło do tego straszne przeziębienie, kichanie, smarkanie i gorączka i słaba jestem strasznie ale się trzymam muszę.... mam nadzieję, że wybaczycie mi tą wpadkę
...
ślę pozdrowionka bez całusów, bo zarażam... papa

"Decydowanie się na dziecko-to rzecz doniosła.
To decydowanie się na to, by Twoje serce
spacerowało gdzieś poza Twoim ciałem."

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20050806290117.png
Myszka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 11:29   #820
JoanC
Raczkowanie

W takim bądź razie serdeczne gratulacje dla ciebie Myszko, dbaj o tą małą fasolę w brzuszku i o siebie...i nie choruj, wiem że łatwo mówić (mnie też dopadło jakieś wstrętne przeziębienie), ale kuruj się kochana, poleż trochę w łóżeczku.
Jeszcze raz gratuluję przyszłej mamusi.
JoanC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 11:59   #821
meszsares
Zadomowienie

hej kobitki
zestawienie staraczek (Kapusciane Pole) znajdziecie w Poczekalni w watku "Probowac do skutku"
gratuluje przyszlej mamie!!!!!!!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-21, 22:05   #822
majka versace
Zadomowienie

Myszko ja wiedziałam bo podczytuje inne wątki ale czekałam kiedy sie nam pochwalisz No więc GRATULACJE!!! Życze dużo zdrówka i żeby ci szybko minęły te mdłości i osłabienie! Dbaj o Was!!!

Stary 2007-09-22, 17:45   #823
Myszka_
Raczkowanie

GG do Myszka_

Dziękuję Wam kochane!
Wczoraj wyleżałam się przez cały dzień i dziś już czuję poprawę, ale jednak jeszcze mnie gnębi to cholerstwo, ale mam nadzieję, że je wyleże przez weekend...
Majeczko, a ja cały czas wierzę w Ciebie, w ogóle co u Was, lepiej - jak z domkiem?
Zmykam leżec dalej, Pozdrawiam papapa
i jeszcze raz dziękujemy...

"Decydowanie się na dziecko-to rzecz doniosła.
To decydowanie się na to, by Twoje serce
spacerowało gdzieś poza Twoim ciałem."

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20050806290117.png
Myszka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 23:47   #824
majka versace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszka_ Pokaż wiadomość
Majeczko, a ja cały czas wierzę w Ciebie, w ogóle co u Was, lepiej - jak z domkiem?
A dziękuje, narazie wszystko sie układa, chociaz nie obyło sie bez problemów oczywiście. Jak już było blisko sfinalizowania kupna domu to prawnik nam się wycofał (naszczęście oddał kase która mu wczesniej jako zaliczke dałam). I na gwałt musiałam szukać nowego. Naszczęście tutaj jest mnóstwo Polaków i znalazłam polską prawniczkę, która nadrobiła straty i zmieściliśmy się w czasie Jak juz nic nie wyskoczy niezapowiedzianego to w czwartek staniemy się szczęśliwymi posiadaczami własnego domu . Emocje opadną, stres minie i nabierzemy nowej mocy bo szczerze mówiąc to teraz przez ostatnie tygodnie nie dawalismy często okazji losowi żeby nas obdarował fasolką. Mam zamiar to zmienić.

Buziaki jeszcze raz. Odzywaj się czasem i przesyłaj fluidki!

Stary 2007-09-23, 09:04   #825
mumi24
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Z przyjemnością dołanczam się do waszego wątku, 20 pażdziernika biorę ślub, ale już przestałam brać tabletki od początku miesiąca, narzeczony już nie może się doczekać dzidziusia, ja też!!!
Przy okazji gratuluję tym wszystkim Wizazankom, które już noszą swoje Szczęście w brzuszkach
I życzę wytrwałości tym które się starają-ciekawe jak będzie ze mną
mumi24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 09:17   #826
mumi24
Zadomowienie

Cytat:
asiagold2 gratulacje!!! zdradź mi prosze te dni kiedy dziewczynka kiedy chłopiec i jak to się liczy, ja jestem świeżo po odstawieniu tabletek więc nie wiem jak ten mój naturalny cykl będzie teraz wyglądał.
Stary 2007-09-23, 09:21   #827
dra
Zakorzenienie

witam...wypowiadałam się tu kiedyś,ale nie wiem czy mnie pamiętacie,planowazłam zajść w ciąże 2007 ale wyjechałam za granicę,ale teraz plany się znów pojawiły,od 2 msc się staramy i zobaczymy czy będziemy mieć fasolkę
Stary 2007-09-23, 09:47   #828
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymam za Was kciuki, na pewno szybko zafasolkujecie, zaglądajcie często
Stary 2007-09-23, 09:51   #829
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
hej kobitki
zestawienie staraczek (Kapusciane Pole) znajdziecie w Poczekalni w watku "Probowac do skutku"
gratuluje przyszlej mamie!!!!!!!
Mam ten link do Kapuścianego Pola
Ale o co w tym chodzi, bo ja nie kumata jestem Może dlatego że po weselichu mojej najlepszej przyjaciółki nie odespałam jeszcze
Na czerwono i ostatnia @ to wiem Ale test po opóźnieniu? Ja postanowiłam, że nie będę robić sobie żadnych testów, bo u mnie to jakiś wywoływacz okresu jest Co zrobię, to następnego dnia regularnie dostaje okres

Ślub
Pati
Lili
Stary 2007-09-23, 10:02   #830
dra
Zakorzenienie

mi @ spóźnia się ponad tydz,teraz już idzie 2 to już coś mi to podejrzane,a nie mam testu,jutro lece kupić i zobaczymy
w sumie od 2msc się staraliśmy i nic nie wychodziło,a ja szybko trace cierpliwość i zaczełam już sobie planować coś innego,a tu niespodzianka i moje plany chyba już nie wyjdą
Stary 2007-09-23, 11:54   #831
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ten link do Kapuścianego Pola
Ale o co w tym chodzi, bo ja nie kumata jestem Może dlatego że po weselichu mojej najlepszej przyjaciółki nie odespałam jeszcze
Na czerwono i ostatnia @ to wiem Ale test po opóźnieniu? Ja postanowiłam, że nie będę robić sobie żadnych testów, bo u mnie to jakiś wywoływacz okresu jest Co zrobię, to następnego dnia regularnie dostaje okres
Seono

Z tym kapuścianym to bardzo prosta sprawa Najpierw wpisujemy dzień ostatniej @, a później dzień ewentualnego testowania, lub ??? jeśli jeszcze nie wiemy, kiedy będziemy testować. A test po opóźnieniu, wydaję mi się, że oznacza testowanie gdy @ się opóźnia, ale może ktoś coś lepiej wytłumaczy, ja tak to rozumiem. Poza tym dziewczyny dopisują różne informacje, jeśli trwa ich leczenie, lub leczenie TŻ-ów.

Co do testów to u mnie tak samo z tym, że ja wtedy dostaję jeszcze w ten sam dzień W tym miesiącu miałam zamiar zrobić test w środę, ale powstrzymałam się i dostałam okres, taki że wylądowałam na ginekologii na obserwacji, mam nadzieję że to już nigdy więcej się nie powtórzy .

Koniec z próbowaniem, staraniem jako takim. Nie zamierzam już każdego dnia zaglądać sobie w majtaski Ta wizyta w szpitalu uświadomiła mi, że za różowo wszystko widziałam, jeśli zajdę w ciąże będę się bardzo cieszyć, ale i modlić żebym nie musiała leżeć na podtrzymaniu tak jak te3 dziewczyny, które widziałam, a jak nie zajdę widać jeszcze nie mój czas. Życie jest piękne i na pewno wszystko się ułoży
Stary 2007-09-23, 15:04   #832
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Seono

Z tym kapuścianym to bardzo prosta sprawa Najpierw wpisujemy dzień ostatniej @, a później dzień ewentualnego testowania, lub ??? jeśli jeszcze nie wiemy, kiedy będziemy testować. A test po opóźnieniu, wydaję mi się, że oznacza testowanie gdy @ się opóźnia, ale może ktoś coś lepiej wytłumaczy, ja tak to rozumiem. Poza tym dziewczyny dopisują różne informacje, jeśli trwa ich leczenie, lub leczenie TŻ-ów.
Hmm, jakoś mi to nie pasuje Ja bym tam dała datę odkąd zaczęłam się starać
To skoro co miesiąc się staram i dostaje okres, to ta data co miesiąc się zmienia i to wszystko praktycznie jest nieaktualne Mniejsza o to Tak tylko sobie rozmyślam-mam za dużo wolnego czasu

A co do starań to ja też podchodzę do tego bardziej na luzie. Co ma być to będzie. Jak nie w tym miesiącu to w następnych

Ślub
Pati
Lili
Stary 2007-09-23, 17:49   #833
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Hmm, jakoś mi to nie pasuje Ja bym tam dała datę odkąd zaczęłam się starać
To skoro co miesiąc się staram i dostaje okres, to ta data co miesiąc się zmienia i to wszystko praktycznie jest nieaktualne Mniejsza o to Tak tylko sobie rozmyślam-mam za dużo wolnego czasu

A co do starań to ja też podchodzę do tego bardziej na luzie. Co ma być to będzie. Jak nie w tym miesiącu to w następnych

Seona jest dokładnie tak jak Kasiulka Ci wytłumaczyła. data co miesiac sie zmienia. Listą kapuścianego pola zajmuje się nasza koleżanka Roxi, której przesyła się aktualne dane i ona zmienia je w zestawieniu, dopisuje staraczki, dopisuje nowe zafasolkowane kobietki, poprostu trzyma rękę na punkcie tylko trzeba ją na bierząco informować.

jeśli chodzi o starania to też wyluzowałam jakoś wewnętrzniei szczerze mówiac już dawno nie mieliśmy z tz takie seksiku jak w ten weekend.

podejrzewam , że to jest spowodowane naszym oczekiwaniem Sama Wiesz Na Kogo
Stary 2007-09-23, 18:28   #834
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
Seona jest dokładnie tak jak Kasiulka Ci wytłumaczyła. data co miesiac sie zmienia. Listą kapuścianego pola zajmuje się nasza koleżanka Roxi, której przesyła się aktualne dane i ona zmienia je w zestawieniu, dopisuje staraczki, dopisuje nowe zafasolkowane kobietki, poprostu trzyma rękę na punkcie tylko trzeba ją na bierząco informować.
Wysłałam PW Roxi żeby mnie dopisała do listy. Nie ukrywam , że bardzo bym chciała aby za niedługo musiała mnie wypisać z listy Staraczek, a zapisać do listy Są Dwie Kreski

Ślub
Pati
Lili
Stary 2007-09-23, 18:51   #835
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

FAJNIE!!!

myślę, że szybciutko spadniemy na dół, bo wtedy osiągniemy szczyt, wzniesiemy się na wyżyny
Stary 2007-09-24, 09:15   #836
asiagold2
Raczkowanie

cześć MUMI 24
najlepsze życzenia z okazji ślubu , ja tez w pażdzierniku wychodziłam za mąż!!!!!Dobry wybór !!!!
ja po odstawieniu tabletek poczekałam na okres i dostałam go normalnie bez problemu na szczęście nic mi sie nie rozregulowało.
Więc mniej więcej obliczyłam środek cyklu i probowałam.
Co do płci naczytałam sie w internecie różnych teorii- zasada jest taka :
Stosunek w czasie owulacji, tuż przed nią lub tuż po niej zwiększa szansę na poczęcie chłopca.
Jeśli do zbliżenia dojdzie dwa lub trzy dni przed spodziewaną owulacją, większość "męskich"plemników polegnie ze zmęczenia a zostają bardziej wytrzymałe plemniki z chromosomem X, odpowiedzialne za poczęcie dziewczynki.
Za 6 miesięcy okaże sie czy bedzie ta dziewczynka czy nie .Moim siostrom sie nie udało ,wszystkie mamy chłopaków więc jak widać małe mam szanse !!!
powodzenia!!!!!!
asiagold2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-24, 20:56   #837
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Stosunek w czasie owulacji, tuż przed nią lub tuż po niej zwiększa szansę na poczęcie chłopca.
Jeśli do zbliżenia dojdzie dwa lub trzy dni przed spodziewaną owulacją, większość "męskich"plemników polegnie ze zmęczenia a zostają bardziej wytrzymałe plemniki z chromosomem X, odpowiedzialne za poczęcie dziewczynki.
Ciekawa teoria Ale ja już mówiłam kiedyś, że mi tam płeć obojętna, byleby dziecko zdrowe było i w końcu było

Dzisiaj tak sobie czytałam plotki na pudelku m.in. o Nicole Richie i tak sobie myślę, że to takie nie fair Żeby nie pójść do więzienia za jazdę po pijanemu szybko Nicole zaszła w ciążę i dostała najniższy wymiar kary. Ot tak hop-siup i już zaszła, pomimo że jej organizm był wycieńczony narkotykami, alkoholem, wiecznymi imprezami, jeszcze taka wychudzona cała, ojciec dziecka też pewnie nie dbał za bardzo o siebie, bo imprezowali wspólnie I zaszła w ciążę bez problemu

A inni się starają, zażywają jakieś witaminy, zdrowo sie odżywiają, mąż ogranicza wszelkie alkohole i nic z tego nie wychodzi

Ufff musiałam się wyżalić i wyrzucić to z siebie. Już mi lepiej Bo dzisiaj taki dzień zwątpienia mnie naszedł

Ślub
Pati
Lili
Stary 2007-09-25, 10:46   #838
Kasiulka22
Zakorzenienie

Seonko nosek do góry, jeszcze będziesz miała dzidziusia. Zobaczysz, spróbuj teraz cieszyć się "wolnością" we dwoje, bo później już nie będzie tak jak teraz Szalejcie ile wlezie i nie myśl, próbuj nie myśleć. Ja tak przynajmniej teraz działam Jak napatrzyłam się na te kobitki w szpitalu to naprawdę... dzidzia jest cudem i darem, ale często wymaga poświęcenia wiele wysiłku i nie mówię tu o porodzie, ani o czasie po urodzeniu. Ja tak się zestresowałam ostatnimi wydarzeniami, że codziennie mam koszmary. Brrr...

Będzie dobrze zobaczysz

P.S. Łykasz już wiesiołek? Ja zaczęłam od wczoraj, ale na razie jestem po drugiej kapsułce (wczoraj zapomniałam i wzięłam tylko jedną )
Stary 2007-09-25, 22:35   #839
mumi24
Zadomowienie

Cytat:
cześć MUMI 24
najlepsze życzenia z okazji ślubu , ja tez w pażdzierniku wychodziłam za mąż!!!!!Dobry wybór !!!!
ja po odstawieniu tabletek poczekałam na okres i dostałam go normalnie bez problemu na szczęście nic mi sie nie rozregulowało.
Za 6 miesięcy okaże sie czy bedzie ta dziewczynka czy nie .Moim siostrom sie nie udało ,wszystkie mamy chłopaków więc jak widać małe mam szanse !!!
powodzenia!!!!!!
asiagold2 bardzo dziękuję ci za te informacje, jeszcze jakbyś mogła mi powiedzieć jak się liczy ten cały cykl i owulacje byłabym ci bardzo wdzięczna- wiem że dla kobity w tym wieku to śmieszne żeby nie wiedziała, ale ja jestem wieloletnia zażywaczką tabletek antykoncepcyjnych i nigdy się niczym nie stresowałam i nic nie liczyłam
a teraz już chcę bo chce mieć dzidziusia
pozdrawiam mumi
Stary 2007-09-25, 22:40   #840
mumi24
Zadomowienie

Cytat:
cześć MUMI 24
powodzenia!!!!!!
a
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości