![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chodzę do dr Lili Ferenc, super kobietka, też jestem baaaardzo z niej zadowolona ![]() Do zobaczenia na porodówce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
mi sie chyba udało!!!! i to juz w 1 miesiacu starań. Testy sa pozytywne czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza . jestem w wielkim szoku bo nie spodziewalam sie ze tak szybko moze sie udac po odstawieniu tabletek. okazuje sie ze chyba jednak dobra jestem z matematyki hehehe bo wyliczalam sobie dni plodne i kiedy robic sobie dziewczynke to drugie sie dopiero okaze. Chlopczyka juz mam wiec fajnie by bylo miec parke. szkoda tylko ze moj maz wyjechal i musialam dzielic sie ta wiadomoscia przez telefon.---- troche mi smutno z tego powodu !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Zadomowienie
|
asiagold2 - POGRATULOWAC!!! Bardzo szybko ci to poszlo, tylko pozazdroscic! Zycze urodzenia slicznego dzidziusia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seonko kochana ja też wierzę w nasze spotkanko z brzuchami, musi się udać Sąsiadko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
Kobitki! Czy któraś z Was prowadzi rejestr wszystkich forumowiczek (tych z brzuszkiem i tych jeszcze bez brzuszka z "Planujemy zajść w ciążę")?
![]() Jeśli tak to ja bardzo proszę o informację, bo zaczynam się gubić. Dziękuję z góry, jak mało który. ![]() Rampam pam rara, zazu zi zazu zaj ... ![]()
![]() |
#818 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane,
dawno tu nie zaglądałam - mam usprawiedliwienie, ale nie wiem czy je uznacie ![]() ![]() Dziewczynki posze mi się tu nie załamywać, jak Wy stracicie wiarę to kto będzie za Was wierzył, że się uda a uda się na pewno, wierzę to całym serduchem!! Wszystkie z tego wąteczku te obecne i te co dołączają już niedługo doczekają upragnionego skarbu pod serduszkiem!! trzymam kciuki z całych sił ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogóle, wtopa na całej linii, bo moje drogie chciałam Wam powiedziec, że jestem w ciąży, nie wiem czemu ale byłam święcie przekonana, że Wam pisałam a teraz czytałm zaległości i zobaczyłam, że jednak nie ![]() No więc dziś kończę 11 tydz. a od jutra zayczynam już 12... dlatego też nie zaglądałam, bo śmigam do pracy a po pracy prawie padam na twarz, nudności i wymioty mnie męczą odkąd skończyłam 6 tydz. do tego od około tygodnia doszło do tego straszne przeziębienie, kichanie, smarkanie i gorączka i słaba jestem strasznie ale się trzymam muszę.... mam nadzieję, że wybaczycie mi tą wpadkę ![]() ![]() ![]() ![]() ślę pozdrowionka bez całusów, bo zarażam... papa
![]() |
#820 |
Raczkowanie
|
W takim bądź razie serdeczne gratulacje dla ciebie Myszko, dbaj o tą małą fasolę w brzuszku i o siebie...i nie choruj, wiem że łatwo mówić (mnie też dopadło jakieś wstrętne przeziębienie), ale kuruj się kochana, poleż trochę w łóżeczku.
Jeszcze raz gratuluję przyszłej mamusi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Zadomowienie
|
hej kobitki
zestawienie staraczek (Kapusciane Pole) znajdziecie w Poczekalni w watku "Probowac do skutku" gratuluje przyszlej mamie!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Myszko ja wiedziałam bo podczytuje inne wątki ale czekałam kiedy sie nam pochwalisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane!
Wczoraj wyleżałam się przez cały dzień i dziś już czuję poprawę, ale jednak jeszcze mnie gnębi to cholerstwo, ale mam nadzieję, że je wyleże przez weekend... Majeczko, a ja cały czas wierzę w Ciebie, w ogóle co u Was, lepiej - jak z domkiem? Zmykam leżec dalej, Pozdrawiam papapa i jeszcze raz dziękujemy...
![]() |
#824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki jeszcze raz. Odzywaj się czasem i przesyłaj fluidki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Z przyjemnością dołanczam się do waszego wątku
![]() Przy okazji gratuluję tym wszystkim Wizazankom, które już noszą swoje Szczęście w brzuszkach I życzę wytrwałości tym które się starają-ciekawe jak będzie ze mną |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
witam...wypowiadałam się tu kiedyś,ale nie wiem czy mnie pamiętacie,planowazłam zajść w ciąże 2007 ale wyjechałam za granicę,ale teraz plany się znów pojawiły,od 2 msc się staramy i zobaczymy czy będziemy mieć fasolkę
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, na pewno szybko zafasolkujecie, zaglądajcie często
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o co w tym chodzi, bo ja nie kumata jestem ![]() ![]() Na czerwono i ostatnia @ to wiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
mi @ spóźnia się ponad tydz,teraz już idzie 2 to już coś mi to podejrzane,a nie mam testu,jutro lece kupić i zobaczymy
w sumie od 2msc się staraliśmy i nic nie wychodziło,a ja szybko trace cierpliwość i zaczełam już sobie planować coś innego,a tu niespodzianka i moje plany chyba już nie wyjdą
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym kapuścianym to bardzo prosta sprawa ![]() Co do testów to u mnie tak samo ![]() ![]() ![]() Koniec z próbowaniem, staraniem jako takim. Nie zamierzam już każdego dnia zaglądać sobie w majtaski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To skoro co miesiąc się staram i dostaje okres, to ta data co miesiąc się zmienia i to wszystko praktycznie jest nieaktualne ![]() ![]() ![]() A co do starań to ja też podchodzę do tego bardziej na luzie. Co ma być to będzie. Jak nie w tym miesiącu to w następnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Seona jest dokładnie tak jak Kasiulka Ci wytłumaczyła. data co miesiac sie zmienia. Listą kapuścianego pola zajmuje się nasza koleżanka Roxi, której przesyła się aktualne dane i ona zmienia je w zestawieniu, dopisuje staraczki, dopisuje nowe zafasolkowane kobietki, poprostu trzyma rękę na punkcie tylko trzeba ją na bierząco informować. jeśli chodzi o starania to też wyluzowałam jakoś wewnętrzniei szczerze mówiac już dawno nie mieliśmy z tz takie seksiku jak w ten weekend. podejrzewam , że to jest spowodowane naszym oczekiwaniem Sama Wiesz Na Kogo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Zadomowienie
|
FAJNIE!!!
myślę, że szybciutko spadniemy na dół, bo wtedy osiągniemy szczyt, wzniesiemy się na wyżyny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
cześć MUMI 24
najlepsze życzenia z okazji ślubu , ja tez w pażdzierniku wychodziłam za mąż!!!!!Dobry wybór !!!! ja po odstawieniu tabletek poczekałam na okres i dostałam go normalnie bez problemu na szczęście nic mi sie nie rozregulowało. Więc mniej więcej obliczyłam środek cyklu i probowałam. Co do płci naczytałam sie w internecie różnych teorii- zasada jest taka : Stosunek w czasie owulacji, tuż przed nią lub tuż po niej zwiększa szansę na poczęcie chłopca. Jeśli do zbliżenia dojdzie dwa lub trzy dni przed spodziewaną owulacją, większość "męskich"plemników polegnie ze zmęczenia a zostają bardziej wytrzymałe plemniki z chromosomem X, odpowiedzialne za poczęcie dziewczynki. Za 6 miesięcy okaże sie czy bedzie ta dziewczynka czy nie .Moim siostrom sie nie udało ,wszystkie mamy chłopaków więc jak widać małe mam szanse !!! powodzenia!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj tak sobie czytałam plotki na pudelku m.in. o Nicole Richie i tak sobie myślę, że to takie nie fair ![]() ![]() ![]() A inni się starają, zażywają jakieś witaminy, zdrowo sie odżywiają, mąż ogranicza wszelkie alkohole i nic z tego nie wychodzi ![]() Ufff musiałam się wyżalić i wyrzucić to z siebie. Już mi lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Seonko nosek do góry, jeszcze będziesz miała dzidziusia. Zobaczysz, spróbuj teraz cieszyć się "wolnością" we dwoje, bo później już nie będzie tak jak teraz
![]() ![]() ![]() Będzie dobrze zobaczysz ![]() P.S. Łykasz już wiesiołek? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz już chcę ![]() ![]() pozdrawiam mumi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.