|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)
Cytat:
Dr Skręt to już legenda, ja się u niego rodziłam Moja Mama do niego chodziła Ja mam taką obsesję, że do chłopa nie pójdę, choćby nie wiem co Fobia jakaś![]() Ja chodzę do dr Lili Ferenc, super kobietka, też jestem baaaardzo z niej zadowolona Do zobaczenia na porodówce Lub na oddziale przynajmniej Naprawdę w to wierze
|
|
|
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
mi sie chyba udało!!!! i to juz w 1 miesiacu starań. Testy sa pozytywne czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza . jestem w wielkim szoku bo nie spodziewalam sie ze tak szybko moze sie udac po odstawieniu tabletek. okazuje sie ze chyba jednak dobra jestem z matematyki hehehe bo wyliczalam sobie dni plodne i kiedy robic sobie dziewczynke to drugie sie dopiero okaze. Chlopczyka juz mam wiec fajnie by bylo miec parke. szkoda tylko ze moj maz wyjechal i musialam dzielic sie ta wiadomoscia przez telefon.---- troche mi smutno z tego powodu !
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
asiagold2 - POGRATULOWAC!!! Bardzo szybko ci to poszlo, tylko pozazdroscic! Zycze urodzenia slicznego dzidziusia!!!
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panuje stereotyp, że mężczyźni są delikatniejsi, choć wiem że wszystko zależy od człowieka ![]() Seonko kochana ja też wierzę w nasze spotkanko z brzuchami, musi się udać Sąsiadko
|
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak faaajnie, że tak szybciutko
|
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki! Czy któraś z Was prowadzi rejestr wszystkich forumowiczek (tych z brzuszkiem i tych jeszcze bez brzuszka z "Planujemy zajść w ciążę")?
![]() Jeśli tak to ja bardzo proszę o informację, bo zaczynam się gubić. Dziękuję z góry, jak mało który. ![]() Rampam pam rara, zazu zi zazu zaj ... Miłego wieczoru!! Pozdrawiam!!
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko kto sie tego podejmie? Która tu najczęściej zagląda? Przyznawać sie tu zaraz!
|
|
|
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane,
dawno tu nie zaglądałam - mam usprawiedliwienie, ale nie wiem czy je uznacie , ale dziś mam wolne więc postanowiłam zobaczyć co u Was słychac, czy są może jakies dobre wieści ![]() Dziewczynki posze mi się tu nie załamywać, jak Wy stracicie wiarę to kto będzie za Was wierzył, że się uda a uda się na pewno, wierzę to całym serduchem!! Wszystkie z tego wąteczku te obecne i te co dołączają już niedługo doczekają upragnionego skarbu pod serduszkiem!! trzymam kciuki z całych sił ![]() ![]() : kciuki:![]() a w ogóle, wtopa na całej linii, bo moje drogie chciałam Wam powiedziec, że jestem w ciąży, nie wiem czemu ale byłam święcie przekonana, że Wam pisałam a teraz czytałm zaległości i zobaczyłam, że jednak nie ... Przepraszam - wybaczycie ???No więc dziś kończę 11 tydz. a od jutra zayczynam już 12... dlatego też nie zaglądałam, bo śmigam do pracy a po pracy prawie padam na twarz, nudności i wymioty mnie męczą odkąd skończyłam 6 tydz. do tego od około tygodnia doszło do tego straszne przeziębienie, kichanie, smarkanie i gorączka i słaba jestem strasznie ale się trzymam muszę.... mam nadzieję, że wybaczycie mi tą wpadkę ![]() ślę pozdrowionka bez całusów, bo zarażam... papa
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
W takim bądź razie serdeczne gratulacje dla ciebie Myszko, dbaj o tą małą fasolę w brzuszku i o siebie...i nie choruj, wiem że łatwo mówić (mnie też dopadło jakieś wstrętne przeziębienie), ale kuruj się kochana, poleż trochę w łóżeczku.
Jeszcze raz gratuluję przyszłej mamusi. |
|
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
hej kobitki
zestawienie staraczek (Kapusciane Pole) znajdziecie w Poczekalni w watku "Probowac do skutku" gratuluje przyszlej mamie!!!!!!! |
|
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Myszko ja wiedziałam bo podczytuje inne wątki ale czekałam kiedy sie nam pochwalisz
No więc GRATULACJE!!! Życze dużo zdrówka i żeby ci szybko minęły te mdłości i osłabienie! |
|
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane!
Wczoraj wyleżałam się przez cały dzień i dziś już czuję poprawę, ale jednak jeszcze mnie gnębi to cholerstwo, ale mam nadzieję, że je wyleże przez weekend... Majeczko, a ja cały czas wierzę w Ciebie, w ogóle co u Was, lepiej - jak z domkiem? Zmykam leżec dalej, Pozdrawiam papapa i jeszcze raz dziękujemy...
|
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak juz nic nie wyskoczy niezapowiedzianego to w czwartek staniemy się szczęśliwymi posiadaczami własnego domu bo szczerze mówiąc to teraz przez ostatnie tygodnie nie dawalismy często okazji losowi żeby nas obdarował fasolką. Mam zamiar to zmienić. ![]() Buziaki jeszcze raz. Odzywaj się czasem i przesyłaj fluidki! |
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Z przyjemnością dołanczam się do waszego wątku
Przy okazji gratuluję tym wszystkim Wizazankom, które już noszą swoje Szczęście w brzuszkach I życzę wytrwałości tym które się starają-ciekawe jak będzie ze mną |
|
|
|
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
witam...wypowiadałam się tu kiedyś,ale nie wiem czy mnie pamiętacie,planowazłam zajść w ciąże 2007 ale wyjechałam za granicę,ale teraz plany się znów pojawiły,od 2 msc się staramy i zobaczymy czy będziemy mieć fasolkę
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, na pewno szybko zafasolkujecie, zaglądajcie często
|
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o co w tym chodzi, bo ja nie kumata jestem Może dlatego że po weselichu mojej najlepszej przyjaciółki nie odespałam jeszcze Na czerwono i ostatnia @ to wiem Ale test po opóźnieniu? Ja postanowiłam, że nie będę robić sobie żadnych testów, bo u mnie to jakiś wywoływacz okresu jest Co zrobię, to następnego dnia regularnie dostaje okres
|
|
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
mi @ spóźnia się ponad tydz,teraz już idzie 2 to już coś mi to podejrzane,a nie mam testu,jutro lece kupić i zobaczymy
w sumie od 2msc się staraliśmy i nic nie wychodziło,a ja szybko trace cierpliwość i zaczełam już sobie planować coś innego,a tu niespodzianka i moje plany chyba już nie wyjdą
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym kapuścianym to bardzo prosta sprawa Co do testów to u mnie tak samo W tym miesiącu miałam zamiar zrobić test w środę, ale powstrzymałam się i dostałam okres, taki że wylądowałam na ginekologii na obserwacji, mam nadzieję że to już nigdy więcej się nie powtórzy Koniec z próbowaniem, staraniem jako takim. Nie zamierzam już każdego dnia zaglądać sobie w majtaski Ta wizyta w szpitalu uświadomiła mi, że za różowo wszystko widziałam, jeśli zajdę w ciąże będę się bardzo cieszyć, ale i modlić żebym nie musiała leżeć na podtrzymaniu tak jak te3 dziewczyny, które widziałam, a jak nie zajdę widać jeszcze nie mój czas. Życie jest piękne i na pewno wszystko się ułoży
|
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tam dała datę odkąd zaczęłam się starać![]() To skoro co miesiąc się staram i dostaje okres, to ta data co miesiąc się zmienia i to wszystko praktycznie jest nieaktualne Mniejsza o to Tak tylko sobie rozmyślam-mam za dużo wolnego czasu![]() A co do starań to ja też podchodzę do tego bardziej na luzie. Co ma być to będzie. Jak nie w tym miesiącu to w następnych |
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Seona jest dokładnie tak jak Kasiulka Ci wytłumaczyła. data co miesiac sie zmienia. Listą kapuścianego pola zajmuje się nasza koleżanka Roxi, której przesyła się aktualne dane i ona zmienia je w zestawieniu, dopisuje staraczki, dopisuje nowe zafasolkowane kobietki, poprostu trzyma rękę na punkcie tylko trzeba ją na bierząco informować. jeśli chodzi o starania to też wyluzowałam jakoś wewnętrzniei szczerze mówiac już dawno nie mieliśmy z tz takie seksiku jak w ten weekend. podejrzewam , że to jest spowodowane naszym oczekiwaniem Sama Wiesz Na Kogo
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
FAJNIE!!!
myślę, że szybciutko spadniemy na dół, bo wtedy osiągniemy szczyt, wzniesiemy się na wyżyny
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
cześć MUMI 24
najlepsze życzenia z okazji ślubu , ja tez w pażdzierniku wychodziłam za mąż!!!!!Dobry wybór !!!! ja po odstawieniu tabletek poczekałam na okres i dostałam go normalnie bez problemu na szczęście nic mi sie nie rozregulowało. Więc mniej więcej obliczyłam środek cyklu i probowałam. Co do płci naczytałam sie w internecie różnych teorii- zasada jest taka : Stosunek w czasie owulacji, tuż przed nią lub tuż po niej zwiększa szansę na poczęcie chłopca. Jeśli do zbliżenia dojdzie dwa lub trzy dni przed spodziewaną owulacją, większość "męskich"plemników polegnie ze zmęczenia a zostają bardziej wytrzymałe plemniki z chromosomem X, odpowiedzialne za poczęcie dziewczynki. Za 6 miesięcy okaże sie czy bedzie ta dziewczynka czy nie .Moim siostrom sie nie udało ,wszystkie mamy chłopaków więc jak widać małe mam szanse !!! powodzenia!!!!!! |
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już mówiłam kiedyś, że mi tam płeć obojętna, byleby dziecko zdrowe było i w końcu było![]() Dzisiaj tak sobie czytałam plotki na pudelku m.in. o Nicole Richie i tak sobie myślę, że to takie nie fair Żeby nie pójść do więzienia za jazdę po pijanemu szybko Nicole zaszła w ciążę i dostała najniższy wymiar kary. Ot tak hop-siup i już zaszła, pomimo że jej organizm był wycieńczony narkotykami, alkoholem, wiecznymi imprezami, jeszcze taka wychudzona cała, ojciec dziecka też pewnie nie dbał za bardzo o siebie, bo imprezowali wspólnie I zaszła w ciążę bez problemu A inni się starają, zażywają jakieś witaminy, zdrowo sie odżywiają, mąż ogranicza wszelkie alkohole i nic z tego nie wychodzi ![]() Ufff musiałam się wyżalić i wyrzucić to z siebie. Już mi lepiej
|
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Seonko nosek do góry, jeszcze będziesz miała dzidziusia. Zobaczysz, spróbuj teraz cieszyć się "wolnością" we dwoje, bo później już nie będzie tak jak teraz
Szalejcie ile wlezie i nie myśl, próbuj nie myśleć. Ja tak przynajmniej teraz działam Jak napatrzyłam się na te kobitki w szpitalu to naprawdę... dzidzia jest cudem i darem, ale często wymaga poświęcenia wiele wysiłku i nie mówię tu o porodzie, ani o czasie po urodzeniu. Ja tak się zestresowałam ostatnimi wydarzeniami, że codziennie mam koszmary. Brrr... Będzie dobrze zobaczysz P.S. Łykasz już wiesiołek? Ja zaczęłam od wczoraj, ale na razie jestem po drugiej kapsułce (wczoraj zapomniałam i wzięłam tylko jedną )
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz już chcę pozdrawiam mumi |
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

, czy chodzisz do innego?
Dr Skręt to już legenda, ja się u niego rodziłam
Moja Mama do niego chodziła
Fobia jakaś

Jak faaajnie, że tak szybciutko
Miłego wieczoru!! Pozdrawiam!!

. Tylko kto sie tego podejmie? Która tu najczęściej zagląda? Przyznawać sie tu zaraz!
... Przepraszam - wybaczycie ???

Może dlatego że po weselichu mojej najlepszej przyjaciółki nie odespałam jeszcze
Ja postanowiłam, że nie będę robić sobie żadnych testów, bo u mnie to jakiś wywoływacz okresu jest
Co zrobię, to następnego dnia regularnie dostaje okres

Ja bym tam dała datę odkąd zaczęłam się starać