Byłe tableciary plotkary II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 17:50   #811
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Ray pokazalabys nam jakies nowe zdjecia swoje chcialbym zobaczyc jak sie zmienilas
PopieramDawno nie było nowego wcielenia Justyny

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 17:53   #812
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Ray pokazalabys nam jakies nowe zdjecia swoje chcialbym zobaczyc jak sie zmienilas

też bym chętnie zobaczyła jak brzuszek rośnie
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 17:54   #813
mezatka07
Zakorzenienie

hehe zajrzalam na Twoja stronke i sobie poogladalam ciezaroweczke

ostatnie zdjecie jest z 28 tygodnia- to najbardziej aktualne???

slicznie wygladasz Ray
Stary 2008-01-05, 18:49   #814
misia_25_26
Wtajemniczenie

MIlo mi ze foteczki sie spodobaly-dzieki kobietki
kiniu dziekuje bardzo za przepisy pomidorowej
kasiasiar bardzo ladny wzor obraczek
Ray gratuluje nowej pralki
Marcelinko a jak twoje samopoczucie?
Mezatko kiedy wkleisz foteczke plaszcza?
Emi sprawdz poczte
Pomidoro dziekuje w imieniu tza co do koloru to ostatnio nakladalam bardzo jasny blad z l'oreala,poprzednio mialam z garniera b.jasny blad i byl troche jasniejszy odcien,wiec mi bardziej podpasowal ten kolor l'oreala,ale ja nakladam juz na dosyc jasny kolorek wiec nie wiem jak to bedze u ciebie wygladalo
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 18:52   #815
Pomidora
Zakorzenienie

Misiu, po prostu spróbuję jak się odrosty pojawią. Wiem, że nie wyjdzie jak u ciebie, ale mam nadzieję, że do kwietnia zejdę do blondu chłodnego Powolutku będę nakładała jasne kolory, w końcu musi się udać
Mam nadzieję, że przepisy się przydadzą i będą smakowały

Marcelinko, jak się czujesz?

28.09.2014

Stary 2008-01-05, 19:34   #816
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Misiu, po prostu spróbuję jak się odrosty pojawią. Wiem, że nie wyjdzie jak u ciebie, ale mam nadzieję, że do kwietnia zejdę do blondu chłodnego Powolutku będę nakładała jasne kolory, w końcu musi się udać
Mam nadzieję, że przepisy się przydadzą i będą smakowały

Marcelinko, jak się czujesz?
Napewno przepisy beda smakowaly,na dniach mam zamiar zrobic nalesniki ze szpinakiem bo brzmia smakowicie
Do kwietnia jeszcze zdazysz z 2/3razy zafarbowac wlosy wiec mysle ze zdolasz osiagnac chlodny odcien blonduZ l'oreala mialam dokladnie odcien 01 i jest to naturalny jasny blond.

Okazalo sie jednak ze jeszcze dzisiaj nie musze isc do sklepu,wiec mam jeden dzien dluzej wolnego
Emi a doszla juz do ciebie sukienka?
Stary 2008-01-05, 19:36   #817
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Napewno przepisy beda smakowaly,na dniach mam zamiar zrobic nalesniki ze szpinakiem bo brzmia smakowicie
Do kwietnia jeszcze zdazysz z 2/3razy zafarbowac wlosy wiec mysle ze zdolasz osiagnac chlodny odcien blonduZ l'oreala mialam dokladnie odcien 01 i jest to naturalny jasny blond.

Okazalo sie jednak ze jeszcze dzisiaj nie musze isc do sklepu,wiec mam jeden dzien dluzej wolnego
Emi a doszla juz do ciebie sukienka?
No to korzystaj z wolnego

Ja znowu nad dziennkiem siedzęDyrekcja w poniedziałek dzienniki sprawdza i mam stracha, czy dobrze wszystko mam uzupełnione

28.09.2014

Stary 2008-01-05, 19:43   #818
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
No to korzystaj z wolnego

Ja znowu nad dziennkiem siedzęDyrekcja w poniedziałek dzienniki sprawdza i mam stracha, czy dobrze wszystko mam uzupełnione

Napewno wszystko bedzie ok z dziennikiem
Stary 2008-01-05, 19:48   #819
kachula27
Zakorzenienie

Pomidorko napewno dobrze wszystko bedzie z dziennikiem,widze ze bardzo sie przykladasz do swojej pracy i nie moze byc mowy o pomylce zadnej.
Napewno wkoncu osiagniesz taki kolorek jaK chcesz ale to powoli powoli,dobrze robisz ze odrazu nie rzucasz sie na drastyczna zmiane koloru wloskow bo niezle mogly by na tym one ucierpiec

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 19:52   #820
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dziękuje, że pytacie tak, tak juz jest lepiej choc nie najlepiej

Stresujacy dzien poza mna jutro kolejny egz :/ coz zrobic, takie juz jest zycie studenta

Pomidorko i jak ciuszki z lumpku?? jak zrobie zdj to Wam wysle co nabylam Dzienniki pewnie dobrze wypelnilas, a nawet jakbys sie pomylila to przeciez nic sie takiego nei stanie, w koncu nowa jestes, wiec bez obaw

Misia tam jest sliiiiiicznie... poszaleliscie normalnie a co do Kenii hmm to nie wiem czy dobrze w TV slyszalam, ale tam chyba w okolicy wojna domowa sie zaczela hmm ale prosze nie bic, nie wiem czy dobrze zapamietalam...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 19:52   #821
Pomidora
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynyNa pewno czegoś będzie brakować, bo takie problemy mają nawet ci doświadczeni nauczyciele, ale mam nadzieję, że dyrekcja weźmie pod uwagę, że jestem pierwszy raz w życiu wychowawczynią i nie zje mnie na dzień dobry za błędy
A'propo bycia wychowawczynią to muszę wam napisać, że jestem beznadziejna. Miałam wczoraj zadzwonić do rodziców dwóch rozrabiaków, bo coś przeskrobali, i zapomniałamZresztą boję się takich rozmów przez telefon i nie mam na nie najmniejszej ochoty

28.09.2014

Stary 2008-01-05, 20:00   #822
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynyNa pewno czegoś będzie brakować, bo takie problemy mają nawet ci doświadczeni nauczyciele, ale mam nadzieję, że dyrekcja weźmie pod uwagę, że jestem pierwszy raz w życiu wychowawczynią i nie zje mnie na dzień dobry za błędy
A'propo bycia wychowawczynią to muszę wam napisać, że jestem beznadziejna. Miałam wczoraj zadzwonić do rodziców dwóch rozrabiaków, bo coś przeskrobali, i zapomniałamZresztą boję się takich rozmów przez telefon i nie mam na nie najmniejszej ochoty
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjj nie jestes beznadziejna wychowawczynia, z checia bym swoje dzieci pod Twoja opieke oddala rygor wprowadzasz, jedynki wstawiasz
Takie rozmowy nie sa przyjemne, ale to zalezy w duzej mierze od rodzica ;/ a z nimi roznie bywa np. " bo moj synek, jets taki spokojnu w domu, nic nie psoci, jak on moglby pchnac kolege na sciane??? co pani opowiada???"

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 20:07   #823
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjj nie jestes beznadziejna wychowawczynia, z checia bym swoje dzieci pod Twoja opieke oddala rygor wprowadzasz, jedynki wstawiasz
Takie rozmowy nie sa przyjemne, ale to zalezy w duzej mierze od rodzica ;/ a z nimi roznie bywa np. " bo moj synek, jets taki spokojnu w domu, nic nie psoci, jak on moglby pchnac kolege na sciane??? co pani opowiada???"
Dziękuję MarcelinkoPoza jednym "tatuśkiem", którego po prostu nie znoszę, bo jest szowinistyczną świnią (powiedział mi np. że w szkole panowałaby dyscyplina wtedy, kiedy nauczycielami byliby mężczyźni, bo kobiet nie da się szanować) rodzice są nawet w porządku. Tylko ja nie cierpię rozmów przez telefon, nie widząc rozmówcy. No i powiem szczerze, że nie wiem jak się za to zabraćAle po pierwszym razie pewnie pójdzie lepiej. Jutro przed południem zadzwonię i będę miała z głowy

28.09.2014

Stary 2008-01-05, 20:36   #824
Ray
Zakorzenienie

zdjecia wkleje aktualne na moja stronke jak tylko znajde dzis chwile czy jutro jak bedzie ktos mial ochote to sobie zobaczy jak gruba sie zrobilam hehehe

ja bylam kupic proszek do mojej pralki nowej i kurcze obiecalam ze wiecej ciuszkow dla dzidzi kupowac nie bede ale tak mi sie jeden komplet spodobal ze stalam stalam az w koncu go wzielam ale to j na prawde koniec wiecej ogladac nie bede bo nakupuje tego za duzo i sie zmarnuje tym bardziej ze dzidzia szybko rosnie .... pozniej wam wkleje pare ciuszkow dla mojej Ali

pomidora praca nauczyciela to ciezka sprawa to fakt najwazniejsze zeby trzymac dystant i sie za bardzo nie przejmowac a bedzie dobrze bardzo zdyscyplinowana jestes i poukladana dobrze to swiadczy o nauczycielu ja sie na niego kompletnie bym nie nadawala bo ja roztrzepana jestem jak cholera
Stary 2008-01-05, 20:42   #825
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
zdjecia wkleje aktualne na moja stronke jak tylko znajde dzis chwile czy jutro jak bedzie ktos mial ochote to sobie zobaczy jak gruba sie zrobilam hehehe

ja bylam kupic proszek do mojej pralki nowej i kurcze obiecalam ze wiecej ciuszkow dla dzidzi kupowac nie bede ale tak mi sie jeden komplet spodobal ze stalam stalam az w koncu go wzielam ale to j na prawde koniec wiecej ogladac nie bede bo nakupuje tego za duzo i sie zmarnuje tym bardziej ze dzidzia szybko rosnie .... pozniej wam wkleje pare ciuszkow dla mojej Ali

pomidora praca nauczyciela to ciezka sprawa to fakt najwazniejsze zeby trzymac dystant i sie za bardzo nie przejmowac a bedzie dobrze bardzo zdyscyplinowana jestes i poukladana dobrze to swiadczy o nauczycielu ja sie na niego kompletnie bym nie nadawala bo ja roztrzepana jestem jak cholera
Oj,nie przejmuj się tym jeszcze jednym ciuszkiem. Ja jak oglądam ubranka dla maluszków to nie wiem jak kiedyś wybiorę te najpotrzebniejsze bo w każdym sklepie bym pół towaru wyniosłaWięc się nie dziwię
Ja to może wam się wydaję zdyscyplinowana, ale tak naprawdę to piszę, że muszę coś zrobić, a potem godzinę kręcę się po domu zanim się za to wezmę, bo mi się nie chceTakie uroki pracy w domu, zawsze jest coś milszego do roboty, np. wizaż Siadam jak mnie już przyciśnie i boję się, że się nie wyrobię. A dziś siedzę nad tym dziennikiem bo nie chcę mieć jutro dnia zawalonego. Mój mężuś jutro wolne ma A że ostatnio troszkę kryzys mamy, to może postaramy się fajnie ten czas wykorzystać

28.09.2014

Stary 2008-01-05, 21:41   #826
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

misia zdiecia doszły własnie je ogladam i od razu napisze widoki piekne, ale ja bym czegos takiego nie zjadła....
kiniu dziekuje za stronke
a ja ogladnełam sobie Kevina i musze sie jeszcze umyc i lulu
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:49   #827
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

misiu widoki sliczne i z was tez sliczna para tylko jaka sukienke miałam dostac?? bo nie mam zadnej
Stary 2008-01-05, 22:16   #828
misia_25_26
Wtajemniczenie

Emi my uwielbiamy owoce morza z tz,no ale znam wiele osob co by tego nie zjadly
chodzilo mi o sukienke slubna,bo z tego co pamietam zamawialas na allegro z butami ktore juz dostalas
Stary 2008-01-05, 22:48   #829
Ray
Zakorzenienie

ja dosiadlam kompa dopiero hehe

wklejam wam kilka ciuszkow mojej dzidzi... kilka bo czesc jest w drodze do mnie ( czekam na przesylke) a czesc jest po prostu biala i nie robilam wszystkiego hehe

i ostatnie zdjecie to moj brzuch hehe a inne moje zdjecia ciazowe na mojej stronce umiescilam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sz 002xx.jpg (78,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sz 007xx.jpg (101,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sz 009xx.jpg (109,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sz 011xx.jpg (112,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sz 015xx.jpg (116,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sz 018xx.jpg (115,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-01-05, 22:51   #830
Ray
Zakorzenienie

swiatlo troche dziwnie padalo i kolorki sa wyblakle normalnie ubranka sa sniezutkie ale to mozna wybaczyc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmmmmmmh 040xxww.jpg (76,6 KB, 39 załadowań)
Stary 2008-01-05, 22:54   #831
misia_25_26
Wtajemniczenie

Ray slicznie wygladasz z tym brzucholkiema ubranka bardzo ladne
Stary 2008-01-05, 23:01   #832
Pomidora
Zakorzenienie

Justynko, ciuszki śliczneA ze zdjęć podobają mi się najbardziej te z serii "domek Ali"Cudowny brzusio,jak się patrzy to aż samemu chce się mieć taki

28.09.2014

Stary 2008-01-05, 23:08   #833
Ray
Zakorzenienie

hehe pomidora no powiem szczerze ze na wyglad swojego brzuszka nie moge narzekac... bo widze ze czesto kobiety maja gorsze o ile tak mozna nazwac nikomu nie ublizajac oczywiscie ale nie mam zadnych rostepow nie jest rozlany i ksztaltny jak narazie odpukac

to ze mi w pupie przybylo i udach no trudno hehe maz nie narzeka to nie jest tak zle jeszcze

ja sobie dokupilam dzis jeszcze lotion do skory dla dzieci hipp... normalnie uzaleznilam sie od zapachu tej seri hehehe caly czas bym wachala ta oliwke hehe
Stary 2008-01-05, 23:12   #834
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
hehe pomidora no powiem szczerze ze na wyglad swojego brzuszka nie moge narzekac... bo widze ze czesto kobiety maja gorsze o ile tak mozna nazwac nikomu nie ublizajac oczywiscie ale nie mam zadnych rostepow nie jest rozlany i ksztaltny jak narazie odpukac

to ze mi w pupie przybylo i udach no trudno hehe maz nie narzeka to nie jest tak zle jeszcze

ja sobie dokupilam dzis jeszcze lotion do skory dla dzieci hipp... normalnie uzaleznilam sie od zapachu tej seri hehehe caly czas bym wachala ta oliwke hehe
Gdybyś nie przytyła w pupie i w udach to wyglądałabyś dziwnie z brzuszkiemNatura zawsze coś dobrze wymyśli
Jak ci zapach pasuje to pewnie przyjemnie się nim smarować.

Kachulko, co u ciebie?

Ja zaraz spać mykam, do mężusia się przytulić, on wszystkie depresje zimowe wypędza

28.09.2014

Stary 2008-01-06, 10:32   #835
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

dzien dobry dziewczynli
Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Emi my uwielbiamy owoce morza z tz,no ale znam wiele osob co by tego nie zjadly
chodzilo mi o sukienke slubna,bo z tego co pamietam zamawialas na allegro z butami ktore juz dostalas
a tak no własnie jeszcze jej nie mam bo mi kaski btakło i jej nie zapłaciłam w poniedziałek ja dopiero zapłace i bede czekac na paczuszke
Cytat:
swiatlo troche dziwnie padalo i kolorki sa wyblakle normalnie ubranka sa sniezutkie ale to mozna wybaczyc
sliczny ten twój brzuszek no i podziwiac ze w dzinsy wchodzisz u mnie o tym mowy nie było hehe a ubranka dla dzidzi takze ładne
Stary 2008-01-06, 10:49   #836
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

a u mnie pada snieg:j upi: ale sie ciesze a ray jaka masz stronke ze zdieciami bo ja nie wiem..
Stary 2008-01-06, 11:34   #837
mezatka07
Zakorzenienie

matko ja moze nie powiem ile ja mam ubranek..............
tyle ze tutaj jest wieksza rozmiarowka i jak patrzylam w Polsce rzeczy dla najmniejszych to byly duuuzo mniejsze niz moje ubranka z najmniejszego rozmiaru, tez Wam kiedys wkleje fotki a co

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 11:39   #838
Ray
Zakorzenienie

mezatka a co ty juz ubranka kompletujesz?????

ja mam wlasnie duzo ubranek juz... tzn zrobilam zdjecia kilku a jeszcze w szafce mam i w drodze bo czekam na przesylke 3 kompletow i spodenek dwoch par. heheh ale no wiecej nie kupuje maz leci za tydzien do stanow to malje naprzywozi sukienek i innych rzeczy troche wiekszych bo malych sie wiecej nie oplaca

ale jestem zdziwiona dodalam sobie 20 tyg od pierwszych poczutych ruchow i wyszlo mi 14 luty kiedy termin wyznaczony mam na 15 marca ciekawa jestem czy urodze mc wczesniej heheh czy to tylko taka teoria chodz niektorym sie to sprawdzilo
Stary 2008-01-06, 11:49   #839
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kobietki
A dziekuje Pomidorko u mnie ok tylko troszke smutna jestem bo Tz dzis musi wyjechcac bo jak przed swietami wrocil tak dopiero dzis wyjezdza a ja juz sie przyzwyczailkam ze tyle czsu jest w domu wiec trudno bedzie sie odzwyczaic

Ray brzuszek cudowny i ciuszki sliczne,Ray jak mozesz to podaj mi jeszcze raz na pw adres swojej stronki bo kiedys niechcacy skasowalam wszystkie wiadomosci pw i nie mam

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-06, 11:53   #840
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
mezatka a co ty juz ubranka kompletujesz?????

ja mam wlasnie duzo ubranek juz... tzn zrobilam zdjecia kilku a jeszcze w szafce mam i w drodze bo czekam na przesylke 3 kompletow i spodenek dwoch par. heheh ale no wiecej nie kupuje maz leci za tydzien do stanow to malje naprzywozi sukienek i innych rzeczy troche wiekszych bo malych sie wiecej nie oplaca

ale jestem zdziwiona dodalam sobie 20 tyg od pierwszych poczutych ruchow i wyszlo mi 14 luty kiedy termin wyznaczony mam na 15 marca ciekawa jestem czy urodze mc wczesniej heheh czy to tylko taka teoria chodz niektorym sie to sprawdzilo
No Ray poczekamy zobaczymy,dla mnie 14 luty byl mila data ale w tym roku to pewnie nie bedzie bo na 14 lutego mialam wyznaczony termin porodu,ale w sumie milo tak na dzien zakochanych urodzic dzidzie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości