przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 19:57   #811
sanderinka
Zakorzenienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
staw skokowy górny,,, tchawica,.... i mięsnie poprzecznie prążkowane i gładkie...
a ja sie splotów nerwowych nauczyłam... wszystkich kości... i wiekszość organów za wyjątkiem nerki oskrzeli płuc i .. TCHAWICY!!

WSADZIŁAM GDZIEŚ ŻABKI Z KARNISZA I NIE WIEM GDZIE jak ja teraz założe te firanki wcześniej była firanka z kieszonką a tera z MUSZĘ MIEĆ ŻABKI!!! cholera

na biolgii jestes ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:06   #812
zebra666
Zakorzenienie

a ja wymiękam:\ kotka mysz przyniosła i wypuściła ją w domu normalnie zabić to mało...Pies jadł tak przepadliście, że żygał i musiałam sprzątać... Uroczy wieczór

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:42   #813
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
a ja wymiękam:\ kotka mysz przyniosła i wypuściła ją w domu normalnie zabić to mało...Pies jadł tak przepadliście, że żygał i musiałam sprzątać... Uroczy wieczór
O masz współczuje mój kocur też przynosi swoje zdobycze i się nimi chwali.. więc wiem co czujesz

Dopiero mam męża dla siebie bo dopiero skończyli remontować.. muszę go trochę poprzytulać Dobrej nicki, ja uciekam, paaa
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 05:53   #814
zebra666
Zakorzenienie

Ech po tym co wczoraj namiksowałam chyba, przeżygałp mnie dzisiaj... fuj:P Chyba pojadę na badanie tego odczynu Coombsa, chcociaż mega mi się nie chce. No ale chodzę prywatnie i muszę w mieście zrobić badania:P Może kupię ten stanik w końcu i załatwie z menu obiadowym na przyjęcie :P hehehe

Stary 2009-09-08, 06:34   #815
Asiuulka89
Zakorzenienie

co do spania to ja megawczesnie chodze spac co sie da zauwazyc
ale za to szybko wstaje 7 rano moja godzina

a teraz opuszczam wam dziewczynki na 2 niecale dni bo wyjezdzam panoszyc sie na jakas prezentacje ze szwagierka fajnie sobie poobgadujemy bo sie dawno nie widzialysmy

ja tez juz bym chciala wozek !!!!! a nie moge
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 10:45   #816
zebra666
Zakorzenienie

Kupiłam tą bardotke w końcu ale dałam więcej niż planowałam:P ale w moim nowym rozmiarze ciężko coś dopasować... Nie będe pisała nawet jaki rozmiar musiałam kupić:| Nie przypuszczałabym...
A moim drugim upolowanym cudeńkiem jest torebeczka ze skóry ekologicznej:P z kokardką... czarna, taka mała w sam raz na ślub za 25 zł

Stary 2009-09-08, 11:45   #817
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba pojadę na badanie tego odczynu Coombsa, chcociaż mega mi się nie chce.
Co to jest ten odczyn Coombsa? Ja tego nie robiłam...

Cytat:
Kupiłam tą bardotke w końcu ale dałam więcej niż planowałam:P ale w moim nowym rozmiarze ciężko coś dopasować... Nie będe pisała nawet jaki rozmiar musiałam kupić:| Nie przypuszczałabym...
A moim drugim upolowanym cudeńkiem jest torebeczka ze skóry ekologicznej:P z kokardką... czarna, taka mała w sam raz na ślub za 25 zł
Jaki rozmiar kupiłaś? Pochwal się

Ale dziś długo spałam, jakoś do 10.35 U mnie już w sobotę być może rozpocznie się malowanie ścian!!! Można będzie wtedy powiedzieć, że połowa remontu za nami Ale się cieszę! Już nie mogę w tym bajzlu wytrzymać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 11:51   #818
zebra666
Zakorzenienie

F masakra jak dla mnie, bo naprawdę wg mierzenia się centymetrem powiedziałabym, że mam duże C albo już D ale nie F no bez jaj:P Może to tylko te bardotki takie są ... Cieszę się, że mam już to z głowy.

A ten odczyn chyba robie, bo mamy zestawienie konfliktoweMój ma dodatnią kref a ja ujemną

Stary 2009-09-08, 11:56   #819
samanthhha
Wtajemniczenie

Aaaaahaaaa to ja nie wiedziałam, że o to chodzi No to zrób, zrób koniecznie!

Jaaa F? A na zdjęciu brzucha nie wygląda na F
Słuchaj ja mam koleżankę z biustem do kolan, ogromnym, że ho ho a ona staniki C nosi i mówi, że dobre Coś z tymi rozmiarami nie halo

Kurczę i dziś kolejny nudny dzień, który mogłabym poświęcić na naukę a wcale mi się nie chce! Nie zaliczę tej poprawki to chociaż dziekanki nie wezmę i skończę studia w terminie
Stary 2009-09-08, 12:11   #820
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
F masakra jak dla mnie, bo naprawdę wg mierzenia się centymetrem powiedziałabym, że mam duże C albo już D ale nie F no bez jaj:P Może to tylko te bardotki takie są ... Cieszę się, że mam już to z głowy.

A ten odczyn chyba robie, bo mamy zestawienie konfliktoweMój ma dodatnią kref a ja ujemną
nie martw sie ja tez mam już F.... i też nie przypuszczałam... niedługo kręgosłup mi peknie

a nie studiuje biologii tylko fizjoterapię a ty samntha czego sie naumiejesz???
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 12:17   #821
samanthhha
Wtajemniczenie

W sensie co studiuję? Filologia angielska się kłania umiem już powiedzieć haj, heloł, maj nejm is... i tym podobne

Idę sobie włosy zakręcę prostownicą i się wypindze tylko nie wiem po co...

Paprotka a gdzie Ty studiujesz? I na którym roku jesteś?
Stary 2009-09-08, 12:30   #822
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha zdolna jesteś, ze prostownicą włosy kręcisz Ja nie wiem czy lokówką umiem :P A jeszcze koleżanka fryzjerka a moja świadkowa miała mi włosy zrobić na ślub... a tu zonk w pracy będzie jeszcze wtedy i ma an styk czasu żeby na śluub się przygotować... a mnie juz nie ma szans... albo kogoś znajde albo sama zrobie jakieś uj wie co:P

Stary 2009-09-08, 12:42   #823
samanthhha
Wtajemniczenie

Zebra to może wypróbuj prostownicę

Masz tu link http://www.youtube.com/watch?v=EQzOYXq14a8
Może coś wykombinujesz sama
Ja mam w październiku dwa wesela i nawet nie zamierzam zapisywać się do fryzjera Można zaoszczędzić i to sporo
Stary 2009-09-08, 12:52   #824
zebra666
Zakorzenienie

Robi wrażenie i łatwe ale ja akurat nie mam prostownicy;P hehe mam nadzieję, że mama mi coś zrobi, bo ma do tego smykałke, albo fryzjerka znajomej, bo tanio by policzyła;P

Stary 2009-09-08, 13:11   #825
samanthhha
Wtajemniczenie

No to jak ma Ci kto zrobić to luzik
Ja właśnie sobie już pół głowy zakręciłam coraz większej wprawy dostaje

I kolejny dzień na paczkę czekam..... z moim golfem....
Stary 2009-09-08, 13:14   #826
zebra666
Zakorzenienie

Cosik długo ten golf idzie:P Ale napewno przyjdzie nie martw się... Czasami to wina naszej poczty polskiej... A no w tym tyg będę wiedziała czy mi ta fryzjerka znajoma da rade:P bo też ma naumawiane... ale chyba będzie ok Jednak chciałabym mieć włosy ładnie zrobione, bo jednak przyjęcie i kościelnego już nie planujemy... a więc to ten ansz jedyny raz teraz

Stary 2009-09-08, 14:14   #827
Puma13
Zadomowienie

Tyle się napisałam i mi wcięło

Paprotka wiem czym pachnie anatomia (ja studiowałam kosmetologię) Jak nie przysiądziesz, to niestety samo nie chce wejść do głowy.
Samanthhha, ty już w połowie remontu, a my dopiero będziemy zaczynać, ale i tak bardzo się cieszę. A golf faktycznie długo idzie, mój tata ostatnio zamawiał sobie fotel i był już po 2 dniach, sam był w szoku, że tak szybko.
Zebra, na pewno kogoś dopadniesz i zrobi ci śliczną fryzurkę, w końcu to ty tam masz być najpiękniejsza. My też braliśmy tylko cywilny i na razie nie planujemy kościelnego, może się zdecydujemy jak z kościołów znikną cenniki.
Asiuulka, mała na razie dostanie malutki prezent, ale jak już sie przeprowadzimy to dostanie obiecane mebelki.

To widzę, że ja najmniejsza z was jestem, bo ja staniki mam w porywach C i tylko wtedy jak kupię o rozmiar mnieszy w obwodzie(babka w sklepie mi powiedziała, że można zrobić tak sprytnie) i to na moją psychikę dobrze działa, bo ja zawsze nosiłam 75B. W ciąży też za bardzo mi nie chcą rosnąć

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 14:25   #828
zebra666
Zakorzenienie

Puma mi za to chcą i to ostro... Z B przeszłam już na to wygląda na D, bo już z C mi wyłażą...

Stary 2009-09-08, 14:44   #829
Puma13
Zadomowienie

Ja to bym się cieszyła z normalnego C, a nie takiego naciąganego. Ale faktycznie 3 dni po porodzie, przychodzi nawał mleczny i wtedy miałam na pewno D, ale parę dni później wróciły do normy i tyle mojego doświadczenia z dużymi "cyci', jak to mówi Amelka

Nadia 06.05.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 15:05   #830
samanthhha
Wtajemniczenie

Ja też mam 75B No i golf znowu dziś nie przyjdzie już. Ale zła jestem No ale trudno, zobaczymy jutro

Zebra a mi się wydawało, że planujecie ślub kościelny za rok Ale to może mi się pomyliło z jakąś dziewczyną z mamuś listopadowo - grudniowych

My kościelny bierzemy 14 sierpnia Chyba, że coś nam się odmieni
Stary 2009-09-08, 15:19   #831
zebra666
Zakorzenienie

My nie bierzemy kościelnego:P a staniki przed ciążą nosiłam 75B w porywach do mniejszego C.

Stary 2009-09-08, 15:35   #832
samanthhha
Wtajemniczenie

To się pomyliłam
Mi biust od początku ciąży urósł o... 1 cm Na początku mi się wydawało, że jakiś wielki się zrobił ale jak się zmierzyłam w cm to wyszło, że o 1 cm Pewnie urośnie po porodzie I będzie 75... ZET :brzyda l:

Co robicie ciekawego? J się właśnie umalowałam, zrobiłam włosy i siędzę jak ten kołek Muszę coś zrobić pożytecznego
Stary 2009-09-08, 15:38   #833
zebra666
Zakorzenienie

Hehe ja tylko seidze jak ten kołek bo obiad już zjedzony, princessa tez:P i pranko wywieszone na słoneczku... tearz tylko się lenić... a i pokazywałam Tż-towi co złowiłam a za co on zapłacił:Faa i dzidzia mnie kopniakuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 15:41   #834
Puma13
Zadomowienie

My za chwilę idziemy zanieść z pięć kilo dokumentów, właśnie skończyłąm wypisywać i już mi się dwoja i troją te literki i cyferki po za tym mi dzisiaj humorek dopisuje, miałam fajny sen.

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-09-08, 15:42   #835
samanthhha
Wtajemniczenie

Mnie też I mnie zaczyna coraz wyżej... I to mocno! W sumie już waży ponad pół kilo!

Ooo ja może książkę poczytam moją ukochaną

A co Ci się śniło Pumciu?
Stary 2009-09-08, 15:43   #836
zebra666
Zakorzenienie

Tez mam mega dobry humorek ale to chyba przez te zakupki udane i załatwienie w knajpie tego po co mi się tyłka ruszyć nie chciało

Stary 2009-09-08, 16:25   #837
sanderinka
Zakorzenienie

hej ooo ile czytania apropo rozmiarow ja mam C czyli ciekawe jak mi podrosnie w ciazy bede wieeeeeelka i dzis kupilam nowego chomika zeby śledź mial sie z kim bawic bo okazalo sie ze sledziona ma predyspozycje do produkcji plemników wiec to ON a nowy sie nazywa Rudzia

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 19:20   #838
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
W sensie co studiuję? Filologia angielska się kłania umiem już powiedzieć haj, heloł, maj nejm is... i tym podobne

Idę sobie włosy zakręcę prostownicą i się wypindze tylko nie wiem po co...

Paprotka a gdzie Ty studiujesz? I na którym roku jesteś?

studiuje na WSH we Wrocławiu i próbuje właśnie skoczyć ten pierwszy rok ale kurde ta anatomia nie daje mi żyć
zyczę jutro powodzenia może poprawka wyjdzie.... napewno się uda bede trzymać

u mnie to jakoś chęci brak no ale obiecuje sobie że od jutra napewno bede sie uczyc bo jak narazie to w punkcie zero jestem

i wiecie co. dzisiaj poszłam po wpis na rynek do pana profesora i ledwo doszłam do domu... wogól musiałam iść pomału bo tak mnie krzyż boli ze nie dziwne macie takie coś? czasami mnie takie dziwne skurcze łapia że jak wstane to chodzić normalnie nie umiem... albo skurcz łydek w nocy....
Stary 2009-09-08, 19:22   #839
zebra666
Zakorzenienie

Najprawdopodobniej magnezu Ci brakuje ale skonsultuj z lekarzem... ale piłabym jakis rozpuszczalny na Twoim miejscu

Stary 2009-09-08, 19:26   #840
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

wiesz co kupiłam witamine B i łykam bo mi lekarz powiedział tak ale to nie pomaga zabardzo...
i wogóle dziąsła mi krwawią że cała szczeteczka czerwona.... wczesniej tez krwawiły na początku ciąży ale teraz mocniej...
martwie się żeby gorzej nie było.. a wizyte i mojego lekarza mam dopiero 25 wrzesnia...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości