|
|
#811 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Ja kocham,uwielbiam, ubóstwiam styl Blair! I obiecuję sobie, że zacznę sie tak ubierać. Zresztą od dawna ubierałam się podobnie tylko, że moje koleżanki za każdym razem zarzucały mi 'babciność'. Trudno teraz będą musiały to znieść codziennie!!!
|
|
|
|
#812 |
|
Przyczajenie
|
Ajajaj.. więcej fotek z 2 serii:
|
|
|
|
#813 |
|
Przyczajenie
|
i jeszcze:
|
|
|
|
#814 |
|
Przyczajenie
|
no i:
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
S. ma słodkiego pieska
.Jaaa chcę to już oglądać!!!
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie zaraz włącze od nowa 1 serie
Uzależnienie od stylu Sereny :p |
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A i tak widziałam tylko kilka odcinków ;(. Już normalnie umieeram!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
http://amiclubwear.com/shoes-boots-s...greysuede.html
czemu w Polsce nie ma takich sklepów (http://amiclubwear.com/shoes-heels-c...kwhitepat.html a te podobne do Blair Edytowane przez koonikpolny Czas edycji: 2008-08-09 o 19:51 Powód: dodanie informacji |
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1218301052 - nie mogę... mina C jest boska
![]() ![]() .też od paru dni przymierzam się do ponownego obejrzenia 1 sezonu, mam na płycie więc zawsze jak najdzie mnie ochota to włączam... to jedyny serial/film, który moge oglądać ciągle i mi się nie znudzi. |
|
|
|
#820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwłaszcza 4 odcinek i sesja zdjęciowa ![]() Britney z parasolką! on the car on the car! xD |
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zadomowienie
|
Powróciłam!
Widzę, że szalejecie, ale ja na wakacjach też poszalałam, zresztą efekty (ciuchowe ;P) wstawię jutro. Powtrącam się trochę teraz.Cytat:
![]() Cytat:
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8366311]moze dlatego ze nad ich wlosmi pracuja stylisci...? a wyobraz sobie jakie ona ma zniszczone wlosy bo mi sie wydaje ze oni to robia za pomaca lokowki (prostownicy podobno tez) i tooooony lakieru a i tak na kazdej przerwie poprawiaja nigdy nie wyjdzie tak jak w filmie[/quote]Wstawiałam niedawno zdjęcia Leighton i Taylor z planu z głowami w wałkach, więc tej lokówki to napewno nie jest aż tyle. Może trochę dla dopieszczenia efektu. I przepraszam, ale... co to są za buty?? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1217001469Z początku myślałam, że to na dole to cień, ale teraz widzę, że Michelle rzeczywiście zdecydowała się w tym opuścić dom... Tęskniłam za Wami i za tym wątkiem, aaaah
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
||
|
|
|
#822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to w tym da się chodzić?!?!?!
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
W jakiejs gazecie tez takie widziałam ;p Victoria Beckham ( nigdy nie wiem jak pisze sie to nazwisko ;p ) ma :p
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
o gad, te buty michelle są straszne... ale te bez obcasa jeszcze gorsze! ciekawe jak często się te kobity w nich wywalają
a w tych z położonym obcasem widziałam niedawno kobitkę we Wrocławiu... szła dość stabilnie,ale wyglądała... śmiesznie.
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
Okey. Na waszą prośbę pierwsza lista ( ta z ubrankami ze zdjęć). Jest baaardzo urposzczona gdyż monitor mi pada i jest tak ciemny, że nic nie widze
.:SERENA: Dżinsowe, niebieskie rurki, złota kurtka, skórzane, brązowe raciczki, szara bluzka Biała bluzka na długi rękaw z guziczkami z przodu, granatowa spódniczka w kratę, szare botki pod kolano, granatowy sweter-kamizelka, brązowa torba, szaro-niebieskie podkolanówki w krzyżujące się ciemniejsze paski Długi grafitowy sweter, jasnobrązowe botki do łydek, szara koszulka Czarna torebka, czarne dżinsy, czarny top, złoto – bezowe bolerko z szerokimi rękawami Czarne botki, czerwona kurtka, czarne spodnie, biało –czarna torba Szare rurki –, brązowy t-shirt, kamizelka Czarne spodnie –, jasnobrązowe botki, kremowy t-shirt, szary płaszczyk , biała torba Biała koszula, czarny krawat, czarne spodnie, biały płaszcz, łososiowo-perłowa torba Czarny żakiet, kobaltowa chustka, czarne botki, szare dżinsy, biały t-shirt Ciemne spodnie –, jasno zielony top, kremowa torebka, kremowe sandałki Czarna sukienka z dżetami przy dekolcie – Srebrna tunika zdobiona kamykami przy dekolcie z rozszerzanymi rękawami, torba-koszyk Czarne kozaki do kolan (cienkie, na obcasie) , czarna mini, koszula, krawat, brązowy sweter Szary top z dżetami przy dekolcie, biały żakiet, czarne spodnie Czarny żakiet, czarna spódnica, szara bluzka, czarne rajstopy, czarne kozaki, czarna torba, krawat Długi sweter, rajstopy, złote baleriny, torba Długi beżowy sweter – , szare raciczki, czarne spodnie, szary t-shirt, szara torba Czarne sandały, dżinsowe szorty, szara bluzka ze złotymi zdobieniami przy dekolcie Szaro-czarna asymetryczna, wycinana sukienka, szare szpilki Czarna spódniczka, kremowe japonki, kremowa kamizelka, czarna opaska (brokatowa?), biała koszulka, krawat BLAIR: Cieniutka, dżinsowa sukienka, czarna kopertówka (lakierowana) Czerwony płaszcz Wzorzysta zielono – różowo - czarna sukienka z dekoltem w „stójkę”, czarne rajstopy, czarno – białe raciczki Sznur białych pereł, czarna sukienka (przy dekolcie i na grubych ramiączkach zdobiona przeźroczystym, błyszczącym materiałem) Złota opaska Chanel, wysadzana kamykami, z czarną tiulową kokardą, czarna koronkowa sukienka Brązowa sukienka z koronkowymi wstawkami, koronkowe, czarne rajstopy, czarne szpilki, brązowe „mini poncho”, czarno – kremowa kopertówka Brązowa spódniczka w jasnobrązową kratę, białe rajstopy, czarne śniegowce, biała czapka i rękawiczki, Pod kolor i wzór spódniczki „narzutka”, Różowa bluzka, Jasnobrązowa torebka Czerwona opaska z duuuużą kokardą na boku -, Granatowa marynarka, Biała koszula w granatowe paski (szeroko rozstawione) z granatowym króciutkim żabotem, Granatowy krawat, Czarna torba z kokardą na przedzie, Białe wzorzyste rajstopy, Czarna spódnica Żółta opaska/czerwona do rajstop czerwonych jeśli inne rajstopy to żółta, Biała koszula, Czarna spódnica, Czarna aksamitka z perłą, Czerwone rajstopy, Żółty płaszcz Czarna torba –, Czarne lakierki, Białe krótkie skarpetki, Płaszcz w czerwono – czarną jodełkę Biała koszula z żabotem i aksamitką , Czarne szorty, Czerwone rajstopy, Czarny sweterek, Białe z czarnym balerinki, Czarny żakiet w paski Ciemne spodnie, Czarny sweterek, Szara dłuższa bluzka, Cielisto-białe rajstopy, czerwona duża torba, biało-czerwone zakryte, wiązane baleriny (?), biały sweter, czarna spódnica, opaska w czarno- białe paski Czarna Lakierowana torba z „dziurką”, Czarne Lakierowane botki p.s. użyłam dosyć 'profesjonalnych' nazw niektórych ubrań, więc jakbyście nie wiedzialy o co biega to piszcie
|
|
#827 |
|
Przyczajenie
|
wygrzebałam jeszcze:
|
|
|
|
#828 |
|
Adwokat diabła
|
hmmm S. wygląda jakby palce do kontaktu włożyła..
a B. całkiem nie zle, ale najbardziej podoba mi się ubranko na zdjęciu trzecim
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się podoba sukienka S, sukienka B zresztą też
.
|
#830 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a nie orientujecie się może kiedy zacznie się emisja drugiego sezonu GG?
Obejrzałam właśnie trailer i zaczynam powoli umierać z ciekawości O.O A co do tych butów bez obcasa... Maleńka paranoja *_*! Wyglądają jak kopytka. Masakra.
|
#831 |
|
Adwokat diabła
|
sukienka tak, ale fryz nie..
Cyss 1 września na CW
|
|
#832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże drogi, przecież to nawet ładnie nie wygląda! Równie dobrze można chodzić na boso na samych palcach przez cały dzień. Na to samo by wyszło i to dużo taniej:P
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
i byłoby koszmarnie NIE wygodnie ;p
|
|
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
oczywiscie pomylily mi sie watki. Audrina wystepuje w the hills ;]
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
Kocham serial Gossip Girl, styl S., B.,G. i J. ciągle mnie zachwyca
Mam trochę fotek na komputerze i są moją inspiracją. Załączam kilka zdjęć, mam nadzieję, że ich jeszcze nie było..
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item413471343_modo...36_.html#photo
coś w stylu Blair
|
|
|
|
#837 |
|
Przyczajenie
|
Niezłe, chociaż osobiście wolałabym gdyby miało normalne ramiączka.
|
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item414969266_..._38.html#photo
Zycie mnie dobija ;p Nie ma mojego rozmiaru
|
|
|
|
#839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#840 |
|
Przyczajenie
|
witam inne miłosniczki stylu B. i S.
![]() ja osobiście jestem fanka Sereny. a tu cos na dobry początek, mam nadzieję, że nie powtrzam, a jeśli tak to przepraszam, ale ciężko nadrobić te 28 stron ![]() http://gossipgirl24.net/artykuly/plo...za-trendy.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

.
. A i tak widziałam tylko kilka odcinków ;(. Już normalnie umieeram!

a wyobraz sobie jakie ona ma zniszczone wlosy bo mi sie wydaje ze oni to robia za pomaca lokowki (prostownicy podobno tez) i tooooony lakieru a i tak na kazdej przerwie poprawiaja

68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57