|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Dziewczynki a czy ja mogę jeszcze raz poprosić o opisy że mojego kolegę portącił samochód i jest nieprzytomny i za 3 dni będzie miał bardzo poważną operację? Bardzo proszę...
Parę moich: Chcę być Twoim aniołem...ale czy ty podarujesz mi skrzydła...? Magiczne słowa są właśnie po to żeby uciec stąd... tak wiele we mnie słów których nie wypowiem, choć krzyczą głośno... |
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Egoizm jest trucizną przyjaźni. Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Jeżeli nie dbamy o niego cierpliwie i niestrudzenie, więdnie i usycha, zanim otworzy wszystkie swoje pączki. Na samotność skazują człowieka nie wrogowie, lecz przyjaciele Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń... może Ci sie przydadza...
|
|
|
#813 |
|
BAN stały
|
hej dziewczynki... czy znalazłoby się w waszych opisowych zbiorach coś o zawiedzionej przyjazni... szukałam na wczesniejszychh stronach ale nie znalazłam niczego co by mi odpowiadało... Pomożecie ??
![]() kiedy jest nam w życiu naprawdę źle, dlaczego tak nagle tłum przyjaciół odchodzi gdzieś? przyjaźń jest po to by ją pielęgnować, a nie zostawiać na pastwę losu. chcąc być czyimś przyjacielem, trzeba stać sie godnym przyjaźni. jest Ci teraz smutno, źle ? szczerze mnie to *******i!! Słowa \"Nie mam czasu\" nie ma w słowniku przyjaźni! Nie żałuj czasu na przyjaźń - to droga do szczęścia. Pytają czy trzeba kochać. O to nie należy pytać, to trzeba czuć. Tylko ludzie o wielkich zaletach serca mają przyjaciół. Za dobrym przyjacielem warto iść nawet w głębiny. Nie wiem w jakiej jesteś dokładnie sytuacji więc opisy są jakie są ale może coś sobie wybierzesz Pozdrawiam. |
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje r0zunia !! jeden z opisów jest wprost idealny....
![]() pozdrowionka ![]() P.S. jesli cos ktos jeszcze znajdzie to bardzo prosze... ______ Pocałuj mnie teraz proszę i rozpal wszystko to, co w sobie noszę .. <3 eccentriic też dziekuje ..
|
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
macie może jakieś opisy o księciach? i aniołkach?
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
żeby nie było że od razu wymagam wrzucam także trochę opisiaków
może się Wam spodobają...ŁatwiejMiZTymŻeNieMogę CiĘZdobyć NiżZTymŻeMogłabymCięStrac ić... To ByłaBajka Z Zakończeniem Ze Snu Jednak Sny Odchodzą I Nie Wrócą Już ...chcę upaść i jak dziecko szlochać ale już nigdy się nie zakochać... ...ChcĘ AbyŚ To WłaśniE TY WypełniaŁ MojE Sny... GwiazdY TulĄ I KołyszĄ MniE Do SnU... BrakujE TylkO AniołA... ;( ...chcę znów wierzyć w miłość, mieć siłę by wstrzymać łzy... ...najgorsze są sny o których, tak trudno zapomnieć... Ta GwiazdA ŚwiecącA Na NiebiE ZawszE PrzypominA Mi CiebiE ![]() ![]() Dopóki miłość nas dwoje łączy Świat się zaczyna, świat się nie kończy!
|
|
#817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życie tak często uczy nas, że prawdziwa przyjaźń nie istnieje... Przyjaciela znaleźć łatwo...wystarczy chwila, by Go stracić. Przyjaźń? Dlaczego tak często zdarza się ją niszczyć...? Tylko takie mi na myśl przyszły.
|
|
#818 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Może coś takiego Umiesz liczyć? Licz na siebie.. Czyżbyśmy się wypalały...? Z kubkiem gorzkiej kawy. Błądzę we wspomnieniach. Prawdziwy przyjaciel to ten ,kto osusza nasze łzy... Zapominasz o pozostałych.. ok, jak tam sobie chcesz.. Potrzebuję przyjaciół ze skrzydłami, którzy zawsze będą przy mnie.. wczoraj najbliższa. dziś olana. jutro zapomniana.!' 'kiedyś sytuacja może się odwrócić. i ktoś inny zostanie sam jak palec.!' 'gdy pozyskuje się nowe szczęście nie wyrzuca się starego do śmieci.!' 'nawet największa miłość nie powinna niszczyć prawdziwej przyjaźni.!' wszystkie z wizażu. sama kiedyś takie potrzebowałam. Głowa do góry
Edytowane przez oczublask Czas edycji: 2008-09-01 o 15:46 Powód: literówka ;) |
|
|
|
|
#819 |
|
BAN stały
|
nie mogę spać i jeść.
chyba ze mna źle-kumple śmieją się. ciagle nie dostrzegasz mnie. zbyt pięknie i jak w bajce układało się.. </3 a ja proszę nadal o opisy pozytywnie zakręcone moga być dłuższe i po angielsku albo z piosenek ![]() i kolejna prośba : opisy o przyjaciołach typu : dopóki jesteście , dziękuje wam za to! <3 agatte moze Ty pomożesz ? bo uwielbiam Twoje opisy <3 no i resztę tez prosze
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
z tych wszystkich próśb, to mam tylko jedno, i nawet nie bardzo wiem czy pasuje >.<
`komu ufać, już nie myślę wcale ! hoł hoł ![]()
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
Stopami dotykając chmur .. ;]]
Zachłysnęłam się wiarą w to co niemożliwe. Zapiski na pudełku od zapałek. To co wczoraj było marzeniem, dziś zderzyło się z rzeczywistością. Jeśli chce się być szczęśliwym, to nie wolno gmerać w pamięci. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj ... Zapamiętam Ciebie tak, jakbyś był tu przez cały czas. To coś co nie pozwala mi wyjść z tej gry ... Poukładam każdą z chwil w jeden stary film ... A ja myślałam, że żyjemy dla siebie. Wiem, mi jest także przykro. Lecz to nie ja popsułam wszystko. To coś co pozwala mi spełniać najskrytsze sny ... Wszystko kiedyś trafi na właściwe miejsce. Gdy zrozumie umysł i posłucha serce. Przyjemna lekkość życia ... ;]]
|
#822 | |
|
xoxo
|
Cytat:
świetne opisy ;D nałogowo kradnę `a masz jakies opisy o tym,że jest kilka popier.dolonych pannienek które nie mają własnej wyobrażni i stylu tylko kopiują od innych (między innymi ode mnie i mojej kumpeli) ?? jeszcze 294 dni do wakacji ;D
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
Oczublask oraz Styrana również dziekuje za pomoc!
jesteście naprawde kochane wszystkie... ehh... zobaczymy co bedzie... ______ "You'reTheMissingPieceIne ed,theSongInsideOfMe..!!" |
|
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
Refleksje przy gorącej czekoladzie.
Retrospekcja życia. Jesienne sentymenty. Wakacyjne wspomnienia. Dziwne kakao. Słodkie myśli. Cztery ściany i ja. Niebezpiecznie.
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
uzależniłeś mnie...
więc nie męcz mnie odwykiem... mogę być ćpunem... jeśli ty będziesz narkotykiem...
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam gdzieś bo wszystko sobie zapisywałam. ale teraz gdzie;d poszukam, znajde, i dam
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ty wiesz
Jedyny, czuły i najmilszy Mój Że ja od wschodu, aż do zmierzchu dnia Wciąż bardziej cię kocham. <3 Zawsze żyliśmy nadzieją... A czas goni, straszy, że źle z Nami jest. W potyczce czułej dwojga serc. W serdecznej wojnie zakochanych. Raz Dwa Trzy- 'Piosenka Starych Kochanków'
Znowu zrobię błąd i nazwę złudzenie miłością. Czuję to... Chciałam mieć wszystko i miałam. Pożyczone szczęścia mi już nie smakują. Znajdź mnie. Wybierz mnie. Jeszcze dziś. Wyuczone od dziecka miarowe oddechy. Zgubiłam kluczyk do mojego serca. Już nikt go nie otworzy. Nie wyrwie drzwiczek..
|
|
#828 |
|
Rozeznanie
|
heheNie jesteś Bogiem uświadom to sobie ;] Co zrobiłbyś gdyby było jak byś sobie tego życzył? Co byś zrobił gdybyś się nie bał? A jeżeli ktoś kogo kochasz po prostu by zniknął?
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już znalazłam, to co miałam. nie wiem czy Ci podejdzie. tylko to mam. widzisz ją na ulicy i zazdroscisz. bo ma ten styl, ten chód, ten wyglad, ten pewny krok, który zawsze potrafi przyciągnąć ten męski wzrok... zazdroscisz tego uśmiechu, tego widzęku, za***istego wdzięku. też taka chcesz być. nic z tego . nie uda Ci się. bo ja jestem za***ista. a Ty niezbyt bystra.! cholera, no. nie bardzo chyba pasuje. ;\ jak jeszcze coś będę miała dam
|
|
#830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo bez przyjacielu, czasem nawet lepiej i bardziej tajemniczo . ' czy to naprawde odejdzie ? ' ' Kto ci powiedział, że wolno Ci się przyzwyczajać? Kto Ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze? ' ' czasem zastanawiam się, czy gdybys nie byla moja przyjaciolką lubilabym Cię .. ' ' te wszystkie obietnice, ktore dzisiaj wiatr zdmuchnął '
|
|
|
#831 |
|
BAN stały
|
przypominam o sobie hihi
bo potrzebuję tych opisów ![]() czy widzisz, że jak domek z kart rozpadam sie ? |
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
' Nie mam siły na zabawę w przyjaźń...' Przyjaźń nie umiera... Przyjaźń trwa wiecznie... `Do przyjaźni trzeba dojrzeć . `Zawiedziona przyjaźń . Nic nie boli tak bardzo .. Przyjaciół się szanuje, a nie ignoruje... ------------------------------- "Myślisz że jesteś kimś.. A tu Dupa.Szara mysz jak tysiąc innych." ----------------- PROśBA : Macie opisy że ON niepotrzebnie dawał mi nadzieję bo mówił komuś że nie wie czy chce ze mną być ... i że mam go już w dupie ? że następnej szansy nie bd .. PROSZĘĘĘ
|
|
|
#833 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
otworzyłam Ci drzwi, a Ty tak po prostu wyszedłeś z mojego życia. -I'm not the type to get my heart broken -Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.Nie jestem tą, której łamie się serce -...na horyzoncie uczuć już nikt na mnie nie czeka... -Nie ma nikogo...nikogo kto byłyby tylko mój Przypadek?słowo chyba zbyt proste by wytłumaczyć tę historię" *Otworzyłem puszkę Pandory, a w środku było nieszczęście. -I jakoś tak nagle wszystko się zmieniło... -Nie wiem co się dzieje. Nie wiem, czy chcę to wiedzieć... -Powiedz mi, dlaczego wszystko nagle stało się takie dziwne? " Po co były puste słowa, które z kłamstw swych budowałeś.. " Nie widzisz w moich oczach smutku, który mnie wypełnia.. Są ludzie...są słowa...których brak... ... Kiedyś była nadzieja z cierpieniem teraz jest pustka z bólem " Tobie łatwo było odejśc stąd, uwierzyć w to nie mogłam.. Nie jestem gotowa, by być dziewczyną porzuconą "Choć nie boli nic, czegoś brak...noc ma cierpki smak..." opisy czekoladki66 , pamietałam po prosru ze o soc mniej wiecej takiego prosilam wiec wkleiłam. Mi sie przydały wiec moze i Tobie podpasuja Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Może coś Ci przypadnie do gustu
![]() *Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem.Jeśli chcemy pofrunąć,musimy mocno się objąć. *aniołom skrzydła płoną,a one ciągle jeszcze lecieć chcą * Ksiezniczce sie nie odmawia!! *Jestem Ksiezniczka i traktuje sie w tych kategoriach *I żyli długo i .. Cii.. Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko.. *Ten książe i ta księżniczka pochodzą z dwóch różnych bajek.... *Księżniczki mają zasady a ja jestem Księżnkiczką *Królewną jestem Twą.. Tylko Twą *Królewna może mieć wszytko czego zapragnie więc Ciebie też;P *Piękna księżniczka wyszła z bajki, Pić piwo i Palić fajki *Trudno znaleźć księcia z bajki, a mężczyznę swojego życia jeszcze trudniej * co ze mnie za królewna?? Gdy nie mam Królewicza... * życie to nie bajka... to i księcia wciąż brak! *a może chcesz by ta Księżniczka była tylko twoją księżniczką?? *czy oprzesz się tak słodkiej i niewinnej Księżniczce jak ja?? * lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez całe życie * Zyła sobie kiedyś Księżniczka poznała Księcia i tak zaczeła sie jej klęska... * W życiu to jest tak: księżniczka całuje księcia a ten się zmienia w żabę... * Zawróciłaby w głowie nawet ołowianym zołnierzykom;D no cóż.. księżniczki mogą wszystko *Bramy niebios nie otworzą sie dla mnie. Spadam z połamanymi skrzydłami *Spie*rzaj z mojej bajki, oszukany królewiczu. * Połamane skrzydła nie pozwolą mi zapomnieć, że kiedyś potrafiłam latać *Śmiej się, a zmarszczki przekształcą się w skrzydła |
|
|
|
#835 |
|
BAN stały
|
sub
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious - dziękuję ;* świetne jak zawsze ;DD
'Nie lubię Was chłopcy. Dlaczego 'W' ? Bo nie mam szacunku dla ludzi.'
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
* czy warto? Kazdy wybiera swoj hardcore.
* Los nami gardzi bez świadków. * Jedna wiara, jeden cel, a świat nauczy nas fruwać... * Dopóki mam siłę to trwa tu. * To cała sala klaszcze? Nie. Tylko mój pokój.
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
* Ten kto Cię obraził, jest albo silniejszy, albo słabszy od Ciebie. Jeśli słabszy - oszczędź go. Jeśli mocniejszy - oszczędź siebie..
* Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepsze od milczenia.. * Akceptacja siebie, to odmowa bycia swoim własnym wrogiem.. * ..i niech sobie będą wszyscy mądrzy ze swoimi rozumami, a ja z moją miłością niech sobie będę głupia.. * Nie śmierć rozdziela ludzi, lecz brak miłości.. * ..już mnie to wszystko potwornie nudzi.! :/ * Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.. * ..wogóle ładna jestem..włosy mam ładne..i oczy mam ładne..trochę rozmazane, ale nie szkodzi (...) ![]() * Nigdy nie żałuj tego, co zrobiłeś..za to zawsze żałuj tego, z czego zrobienia zrezygnowałeś.. * Jest wiele możliwości. Można iść tam, albo tam. ![]() * Nie szukaj błędów - szukaj rowiązań.. * Szczęście może przyjść przypadkowo, ale o rozum musimy postarać się sami.. * On jest dla mnie za cichy.! Lubię, gdy facet mówi..kiedy milczy podejrzewam, że myśli.. ![]() * Nie staraj się zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiałe.. * Całe szczęście, że głupota nie boli.. ![]() * Najmądrzejszy jest, który wie czego nie wie.. ![]() * ..i o to chodzi, i o to chodzi.. ![]() * Żyj z tymi, z którymi warto umrzeć.. * Jeśli żałujesz, że rano wstałeś - to jest dopiero depresja.. * Przebaczać nie jest oznaką słabości, lecz siły.. * Ja mam normalne, zdrowe poglądy..to wy jesteście jacyś chorzy.. ![]() * O przyszłości należy myśleć, lecz nie trzeba się o nią martwić.. * Co się stało się? ![]() * Mówić można z każdym - rozmawiać bardzo mało z kim.. * Gdyby głupota miała skrzydła, to napewno nie chodziłabym teraz po ziemi.. ![]() * Brak słów też wiele mówi.! * Wszyscy szukają sensu życia, a może tkwi on właśnie w samym szukaniu? * Gdyby myśli mogły zabijać, świat byłby bezludny.. * Są dwa uda: albo się uda albo nie uda.. ![]() * Nadzieja jest zawsze większa od nas, zawsze nas przerasta.. * Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.. * Wszyscy wiedzą, że coś się nie da zrobić..i wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś robi.. ![]() * Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy powinien nas najbardziej zadziwić.. Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-09-01 o 22:08 |
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym prosiła takie na wieczorne wyjścia ze znajomymi ;D na piwko czy soczek
mogą być krótkie... I kissed a boy ;D
|
#840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moją nieobecność sponsoruje Warka Strong! bo kto widział żeby z nocą się nie liczyć...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

ale może coś sobie wybierzesz 

hehe