![]() |
#811 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
no nie, nie robił symulacji komputerowej... chociaż szczerze powiem że nie pytałam o taką możliwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
witam,
mam w planie operacje plastyczna nosa i zalozenie aparatu stalego na zeby. Zastanawiam sie, ktore wybrac pierwsze? czy jak zrobie operacje, to po zalozeniu aparatu beda bolaly mnie kosci.. no i nowy nos? czy lepiej zalozyc od razu aparat, a nos zostawic sobie "na deser"?
#813 |
Przyczajenie
|
hej yamy, kiedy płaciłas za operacje? przed czy po?
i ile razy musisz sie po operacji pokazać lekarzowi w szpitalu? |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
to zależy od operacji. po tygodniu pokazałam się na zdjęciu gipsu, myślałam że założą mi drugi, mniejszy gips ale operacja nie była duża więc zakleili mi nos tylko plastrami, które można odkleić po 4-5 dniach. no i mam się jeszcze stawić za 6 tygodni żeby zobaczył jak efekty końcowe. ![]() Edytowane przez yami Czas edycji: 2009-06-12 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Przyczajenie
|
płacisz dodatkowo za te wizyty??
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej ![]() Ja mam operację u dr Lewko 1.09.09. Mam dużo pytań i wątpliwości. Czy mogłabyś wysłać mi swoje fotki przed i po operacji?? (mail: ziziorek@wp.pl) Zastanawiam się jak to możliwe ze zapłaciłaś tylko 3,5 tyś ( nie patrzę tu na refundację) bo mi za nosek powiedzieli 6,5 tyś :/ rozumiem że pobyt miałaś z NFZ ale reszta?? Czemu ja aż taką kwotę mam zapłacić? Pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
Przyczajenie
|
Czesc,ja jestem ponad 3 mieś.po plastycznej operacji nosa i moge ci tylko powiedziec abys sie naprawde zastanowila,i w momencie konsultacji-(gdybys sie zdecydowala)zapytala lekarza jak bedzie wygladac twoj nos po operacji,ja tego nie zrobilam poniewaz bylam tak zestresowana,On wiedzial czego oczekuje wiec zdalam sie na doktora kompetencje i gust.Jednak nie jestem zadowolona poniewaz moje oczekiwania byly calkiem inne,moj nos wyglada tak samo jak przed operacja po prostu jest tylko mniejszy.Pozdrawiam i zycze powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Przyczajenie
|
ja ide do dr. Lewko w poniedziałek na konsultację. Kurcze....strasznie długo sie czeka na zabieg....liczyłam na to że zrobie go w wakacje
pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Przyczajenie
|
Nie mam pojęcia ile się czeka na zabieg. Wydaje mi się, że nie tak długo. Ja sama sobie wybrałam ten termin ponieważ tylko wtedy mogę sobie wziąć urlop...
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
z NFZ miałam prostowaną przegrodę, pobyt w szpitalu i narkozę. poza prostowaniem przegrody miałam zwężany koniec nosa i piłowane ostre krawędzie na garbku które powstały wskutek złamania. ogólnie to nie była duża operacja. czemu taki duży koszt... to zależy co będziesz miała robione? koszt operacji na pewno uzależniony jest od tego co będą Ci robić a nie wiem też ile kosztuje pobyt w szpitalu i narkoza.... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
wyglądam ładniej, czekam tylko na całkowite zejście opuchlizny z nosa i będzie dobrze, ale mam mieszane uczucia bo nie jestem zadowolona w 100% z mojego nowego nosa... dlatego trzeba powiedzieć czarno na białym co ma zrobić i ciągle to powtarzać, a nie zdawać się na chirurga, w końcu to nasz nos a nie jego... ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Przyczajenie
|
No własnie widzicie. Z tym mówieniem to nie jest tak do końca łatwo. Ja powiedziałam dokładnie o co mi chodzi (w końcu zastanawiam się juz 10 lat :/ ) i Pan Doktor niestety nie do końca na to chce przystać. Może dlatego mam ciągle wątpliwości. Ten drugi doktor z Gdyni powiedział: "Oczywiście zrobię to co Pani chce". Kurde... Nie wiem co robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
chcesz zrobic cały nos czy tylko częśc chrzęstną??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich,
Zdecydowałam się na operację plastyczną nose częsci chrręstnej. Chciała bym się dowiedzieć o opinię chirurgów z Warszawy. Zastanawiam się nad doktor Kociszewską. Ze względu że zamieszkuje za granicą nie mam możliwości osobistego sprawdzenia. Pozdrawiam i czekam na opinię. ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Witam Wszystkich, Zdecydowałam się na operację plastyczną nose częsci chrręstnej. Chciała bym się dowiedzieć o opinię chirurgów z Warszawy. Zastanawiam się nad doktor Kociszewską. Ze względu że zamieszkuje za granicą nie mam możliwości osobistego sprawdzenia. Pozdrawiam i czekam na opinię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mi np Lewko sam doradził zwężenie końcówki nosa bo była za szeroka i nie pasowała by do reszty (czego wcześniej nie brałam pod uwagę) i w sumie gdyby zrobił mi tylko to co chciałam czyli ten garbek to wcale bym nie wyglądała ładniej... z drugiej strony nie ściął mi całkowicie tego garbka tylko spiłował ostre krawędzie i to mi przeszkadza.... (moja mama mówi że jest minimalny ale dla mnie oczywiście wydaje się duży i wolałabym żeby go nie było ;P ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja byłam w Warszawie na konsultacji o doktora Szczyta. Bardzo miły człowiek, a i jego noski podobają mi się baaaardzo ;] niestety nie jest tani ![]() wg mnie Szczyt jest dobry, ale niestety drogi i dłuugo się czeka na konsultacje i zabiegi : p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Przyczajenie
|
byłam na konsultacji u dr Lewko, za dwa tyg. mam termin operacji.zaczynam panikowac i boję się troche narkozy , choc mam miec płytką i dosc krótką. nie wiecie czy szkodzi bardzo na zdrowie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, piszę tutaj bo się pewnie trochę znacie.
Bardzo mi się nie podoba mój profil, juz nie mówię o samym nosie co o czole bardzo wypukłym w miejscu brwi. Dało by się coś z tym zrobić operacyjnie? Nie wiem czy to sie zalicza do operacji nosa jeszcze. źle się z tym czuje, ten profil psuje cały mój wygląd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Przyczajenie
|
Operacja nosa to zuo.
Edytowane przez kandaczka Czas edycji: 2009-08-09 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Rozeznanie
|
To uwypuklenie na poziomie brwi wg mnie jest normalne, każdy to raczej ma, taka jest budowa czaszki, nie wiem czemu szukasz problemu...
![]()
#839 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Rozeznanie
|
Nie sądzę, by można było ściąć "kawałek czoła".
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.