![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Sniezynka no co ty
![]() ![]() ![]() Amelka TRZYMAMY KCIUKI i pamietaj PRZYJ ![]() Dobrze pisalam zabral mi kolo lapka , kurka nie zdarzylam zegrac fotek i dokumentów ![]() Bylam z dzidkiem u lekarza i nicnam nie przepisala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Monka ja ostatnio doczytalam, ze Kartal ma gliste ???? Dlaczego ja nic nie wiem, chyba w Polsce bylam... jak sie dowiedzialas ???? Jejku napisz wszystko, bo chcialabym wiedziec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a no nie wiem czemu nie wiesz
![]() ![]() Pytalam sie dzisiaj o jego migdaly to mi babczka mowi ze tutaj operacji usuwania sie nie robi , tylko w ekstremalnych przypadkach ![]() Ale mialam dzis pojechany sen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Rozeznanie
|
Hejka !!!!Ja nadal tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj bylam na wizycie i powiedzialam mu czy niemogl by to przyspieszyc,wiec posprawdzal wszystko na usg czy jest wszystko ok i powiedzial ze sprobujemy(paluszkami),al e ze to nie na 100%podziala ze 5na 6 bab rodzi do 72 godzin.Troche bylo to nieprzyjemne ,ale nie tak straszne,ale cos mi sie wydaje ze NA NIC ![]() ![]() Monka dziwne te sny masz ciekawe z kad to sie bierze?????Pokukaj na necie moze cos wyszukasz. Edycia fajny ten domek ![]() Uciekam bo Sara mi tu buczy za kompem!!!!Jak cos mnie wezmie to napisze.Pa
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka salon jeszcze nie otwarty, a już masz klientki
![]() ![]() monka syrop z cebuli to tylko cebula i cukier. Cebule szatkujesz i warstwami do np. słoika dajesz i przesypujesz cukrem, bez wody. Z tym migdałem to też bym się zdecydowała na usunięcie w Pl. ![]() A sny to masz pojechane nieziemsko ![]() djamelka to trzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Amelka odpoczywaj i czekaj , dzien dwa czy kilka ale juz kroczek od dzidzi
![]() ![]() Edycia nie raczej nie przez jedzenie ![]() ![]() ![]() Moj maly ma jakies braki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
DjAmelka ,trzymam kciukasy za szybki i bezbolesny poród
![]() ![]() Monka, cudze ciąże szybko mijają a cudze dzieci blyskawicznie rosną ![]() ![]() Kartal to mały słodziak ![]() ![]() Śnieżynka, ćwicz, ćwicz ![]() Chętnie zobaczyłabym fotki Twoich pazurków ![]() ![]() Fajnie, że masz już klientki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Gosia no taaaaaa jasne slodziak taki w tym momencie jest, ze zaraz zwariuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
monka dobrze, że z Kartalem lepiej. Ja Zosię kładę jeszcze na drzemkę, bo by mi padła do wieczora. Wstaje rano ok. 6tej, zazwyczaj o 10.30 już śpi na nowo przez ok. 1,5godz. a wieczorem po wieczorynce ok. 19.30 kąpiel i lulu. Przynajmniej mam wieczór spokojny bez niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Monka a o której Kartal ma drzemki? Ala nie śpi w dzień już od baaardzo dawna, z rok albo i dłużej
![]() ![]() A rano o której wstaje? Moze spróbuj kłaść go ok 11.00 - 12.00 a wieczorem ok 20.00?? Ala wstaje różnie, ale zazwyczaj między 7.00 a 9.00, ale zasypia zawsze dopiero po 21.00 ![]() ![]() Djamelka też trzymam kciuki ![]() Śniezynko super, ze masz klientki, to najważniejsze ![]() ![]() Pytacie o Andrzeja. Myślę, ze jest lepiej, organizujemy sobie tak czas aby częściej pobyć razem, albo ja wychodze i zostawiam ich samych. Teraz też Andrzej jest w przedszkolu z Alą. Ja idę rano a on o 11.00 mnie zmienia. Jutro jak pogoda dopisze to wybieramy sie na rejsik żaglówką a 30 maja jedziemy nad morze - do Łeby, na tydzień ![]()
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Edycia u nas to samo, jak malego nie poloze to mi sam padnie na siedzaco i nie wiem juz co robic. Raz tak mysle raz tak. Twoja szybciej wstaje i szybciej ma drzemke Jakby mi maly o 6 wstawal to bym sie pociela , chocby przez sen
![]() ![]() Doridee probowalam malego wczesniej lasc ale dupa, on sie nameczy bardziej niz to warte. choc dzis mi padl po 12 , ale w aucie , wiec wiadomo. Wstaje mi 8-9 albo po, to zalezy, czasem przed 8 ![]() Kupilam sobie rolki ![]() ![]() ![]() ![]() Czuje sie jakby mnie ktos wyrzygal , taki gniot ktory tylko lerzy i sie roklada , nic mi sie nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Doridee fajnie, że jedziecie nad morze razem. I pora też super, ja lubię polskie morze gdy jeszcze nie ma pełni sezonu.
monka a czemu Ty tak późno chodzisz spać? Dzięki tż-towi? Cytat:
![]() ![]() Tż usypia Zosię. ![]() Oglądacie "Tancerze"? Całkiem fajny serial. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Doridee ajjjjj zapomnialam , zajefajny spontan , czekamy na fotki z morza. Z kims jedziecie czy tylko wasza trojca?
Edycia hehe juz mi lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polozylam dzis dzidka spac o 20.10 i do 21.10 byl placz, jek, pisk, a ja cisnienie mialam ponad ponad ..... Ciezko bylo. Upominal sie strasznie zeby u mnie w wyrku spac. Nie zalozylam mu tej barierki bo nie moge sciagnac tej lozeczkowej, nie mam klucza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Doridee dzieki
![]() ![]() Amelka i co ? juz po czy jezcze nic . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Rozeznanie
|
Monko Nasza Kochana, w dniu Twojego święta życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń, zrealizowania wszystkich planów, dużo zdrówka, szczęścia i pociechy z Kartalka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie polozylam dzis ksieciunia spac zobaczymy, probowalam go polozyc o 11-12 ale nie nada ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-05-17 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Moniczko kochana z okazji Twojego swieta zycze Ci spelnienia marzen, zeby w koncu waga nie swirowala, zycze Ci calej masy pieniedzy, znalezienia wymarzonej pracy, pociechy z Kartala i TZeta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Monko nasza wapniała!
Abyś zawsze się wysypiała! Aby kasa się sypała i zakupy umożliwiała! Byś po tureckich wczasach w ciąży paradowała i mimo córeczki pod sercem dalej pięknie wyglądała! Tż niech się Tobą opiekuje i często niespodzianki szykuje! A gdy kończy się dzień długi, miej w spiżarce paździoch jeden i drugi! Objadaj się nimi przed kinem nocnym, a życie łóżkowe będzie owocnym! Tego życzyć chcę Ci ja i rodzinka moja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Zadomowienie
|
Stoooooooo lat, Stooooooooo lat
i spełnienia wszyyystkichhh marzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Wtajemniczenie
|
Monka ja także dołączam się do życzeń WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE TYLKO ZAMARZYSZ ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Amelka i jak jeszcze razem? czy już nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Edycia hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mam burdel w domu i chyba tak juz dzis bedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
monka to dlatego napisałam, żeby PO wczasach była w ciąży
![]() Mam zdjęcia do ściągnięcia na kompa i mi się nie chce ![]() Byliśmy wczoraj na górze żar, pogoda była rewelacyjna, udał się nam wypad. Doridee a Wy jak po wypadzie nad jeziorko? djamelka jak tam, jesteś jeszcze ciężarówką? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Monka jak tam po urodzinach, chwal sie prezentami ![]() Nasz wypad na jeziorko sie udał, mimo że pogoda taka sobie, zero słońca i dosyć chłodno. Aparatu nie braliśmy bo trzeba było psiuna pilnować ![]() ![]() A później byliśmy na urodzinach u mojej mamy, boże jak ja kocham jej torty ![]() Ala właśnie wcina drugi wielki kawał, a mi ślinka leci ![]()
![]() |
#836 |
Rozeznanie
|
Doridee- zdjęcie Ali z żabą - mistrzostwo świata.
Zauważyłam ,ze też macie trampki befado .Ja jestem z nich bardzo zadowolona i chyba kupię jeszcze jedną parę w innym wzorku( o ile dostanę ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja na chwilke, bo mam sprawe ![]() W niedziele moj TZet biegnie polmaraton i chcialam mu zrobic z siostra niespodzianke i zrobic jakis fajny plakat albo cos jak juz dobiegnie do mety, tylko co tam napisac ???? Poradzcie cos pleaseeeeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Edycia hehe aj sorry jeszcze na bani bylam jak to czytalam
![]() Doridee o ja nie widzialam fotek, dawaj torata ![]() Sniezynka zero weny, musze isc posprzatac bo bajzel , dopiero wstalam i dzidka polozylam hehe Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-05-18 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Zadomowienie
|
Doridee, ty zła kobieto, ale mi smaka na torta zrobiłaś. W ogóle ciacho za mną chodzi, ale panowie dbają o linię i sobie nie życzą. Świat na głowie stanął.
Te prześliczny i przekochany piesek to wasz?? Dziewczyny, jak się zgłasza aukcję na allegro? Próbuję sobie kupić jakiś odjechany używany rower. I jedna aukcja zakończona przed czasem, z bezczelną notatką, że jest 41 obserwujących i żeby nie czekać do końca, a cena 300 zł go satysfakcjonuje. Chyba dogadał się z kimś poza aukcją. Jak wróciłam z pracy to już było po zawodach. Piekny różowy był. Druga aukcja mi się zakończyła w trakcie oglądania. Ten z kolei był żółty w kwiatki. Przeczytałam regulamin i aukcję można zakończyć w ściśle określonych okolicznościach. Mam nerwy na tyc ludzi niesamowite ![]() Djamelka przepadła, chyba jest akcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.