|
|
#811 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Hej
Pogoda to jakaś tragedia, wczoraj śmigałam w wiosennej kurtce, a dzisiaj pada śnieg Gdzie jest Vibeska ![]()
|
#812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję że dobrze nam pójdzie dzięki wspólnej motywacji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz: jak dostaniesz paczuszki to daj znac KONIECZNIE jak sie spisuje olej z wiśni i skwalan
I cudeńka z NP ![]() Kliknełam cienie klinikowe na All - Plum Potion http://www.allegro.pl/item580940067_...on_unikat.html
|
#814 |
|
BAN stały
|
witam w poniedziałkowy poranek
|
|
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo prawie tak jest no i duzo olejku tam laduje, wygladam jak po namaszczeniu olejami ![]() Cytat:
Zara w ogole sie skiepscila, BSK i Stradi to nie moja bajka juz... ja nie wiem, w czym bede chodzic jak zrobi sie cieplej. zwlaszcza, ze moj ukochany palszczyk zrobil sie ciasnawy Cytat:
NP powinno przyjsc dzis albo jutro.---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Dziewczyny szukam dobrego sypanca. Lu mi sie konczy, ale nie mam juz sily do tych resztek. co polecacie? najlepiej jakby ten puder byl normalnie dostepny w naszych perfumeriach
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-16 o 11:33 |
|||
|
|
|
#816 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
No nie wiem, muszę się tym zająć w końcu, tylko mam takie wymagania, że trudno coś znaleźć![]() Cytat:
? aż tak się może przedłużyć? Cytat:
Cytat:
![]() I no tak - jednym kończy się Lu a ja go szukam ![]() Dobra, idę się zastanawiać czy iść dzisiaj na wykład ![]()
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
dzień paskudny.. przez te remonty w Warszawie prawie wszystkie dojazdy zajmują o połowę więcej czasu :/ Ostatnio kupiłam tylko brzoskwiniowe masło TBS ![]() Cytat:
http://allegro.pl/item584377847_este...pki_puder.html nie wyobrażam sobie życia bez Lucidity
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba też chciał Was pozdrowić, bo właśnie zaczął kopać jak pisałam
![]() Ja wciąz pracuję, choć w weekend staram się poleżec i odpocząć. Przyszły odżywki Aussie, przetestowałam każdą po razie i są naprawdę milusie tylko zapach mnie trochę rozczarował
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochodzę po zwykłych drogeriach/perfumeriach może znajdę taki, którego kolor mnie zadowoli ![]() Fakt, że dzieciarni najwięcej, ale co tam, też kiedyś dzieciarnią byłyśmy a się jeździło heh ![]() Najważniejsze to żeby być z paczką znajomych, to nawet rzesze podpitych młodzików nie straszne ![]() I rzeczywiście coś w tym jest, że ostatnio niektórzy jadą bo moda. Co to się porobiło ![]() Od razu mi się przypomina sytuacja z ostatnich kilku koncertów, gdzie też dało się zauważyć ludzi, którzy przyszli na rockowy/punkowy/metalowy koncert z przypadku i byli trochę przerażeni co się tam dzieje ![]() Już nie wspominając o tłumach emo dzieciaków na Happysad- potwierdzam to co napisała swego czasu Adrijah. Aż się dziwnie czułam wśród nich, razem z TŻ wyglądaliśmy trochę jak ich opiekunowie na szkolnej zabawie Ja sypkiego Clarinsa nie polubiłam, za bardzo matował, dawał taki trochę mączny efekt, zero rozświetlenia i uszlachetnienia, które zapewnia mi LU ![]() Takie same odczucia miałam z nim jak w przypadku BFP Clinique. Les Voilettes z kolei, pomijając kolor, mnie pozapychał
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę, napisze, ale potrzebuję na to troszkę czasu, spokoju i skupienia a w pracy to raczej niemożliwe
Postaram sie dzis po południu napisać co nie co o ile zdąże przed randkowaniem z Samcem.Ale tak na szybko: z orzechów włoskich - tłuścioch, żurawinowy - lekki, szybko się wchłania bez tłustosci i błysku. Tru:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-16 o 14:16 |
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpoczywaj jak najwięcej ![]() a jak one pachną? ![]() Cytat:
nie chcę innego sypańca
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś zmienili w składzie i teraz takich atrakcji nie funduje, ale nawet jeśli, to LU jest moim pudrem nad pudrami. Nie szukam więcej, więc nawet nie żałuję że mnie tak urządził ten LV Guerlain ![]() Cytat:
![]() Ja testuję teraz z pestek arbuza z ZSK i bardzo mi się podoba. W połączeniu z żelem hialu. zapewnia świetnie nawilżoną cerę, gładką jak pupcia ![]() Ależ sobie piękne botki dzisiaj kupiłam Niech się już zrobi ciepło, bo chcę chodzić w wiosennych ubraniach, a nie robić komin z szala, żeby mnie nie przewiało
|
||
|
|
|
#827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kochanie, postaram się zdążyć, najwyżej spotkamy się na miejscu. Robię w tym tygodniu doświadczenie sama, więc postaram się zorganizować sobie wszystko tak, żeby jak najszybciej wyjść z labu ![]() Cytat:
Jak ci się podoba? Moje jeszcze nieodpakowane, czeka na swoją kolej ( a nieprędko to będzie ).Hej Tru
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tylko, że poprostu tłuścioch - tzn solo, bo po dodaniu hialuronu jest mniej tłusty.A jaki ma zapach olej z pestek arbuza? ![]() Jakie botki?
|
|
#829 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Macham wszystkim
tru miło Cię widzieć, dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka Organzzo brzoskwinia a jak z nawilżaniem?
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie np. słowo "tłuścioch" kojarzy się z czymś na 99% zapychającym a podobno w przypadku orzechów włoskich o zapychanie raczej nie trzeba się martwić ![]() Ten z arbuza raczej nie ma żadnego konkretnego zapachu, neutralny w kierunku niewyczuwalnego Może dlatego, że rafinowany? Nie wiem, nierafinowanych nie widziałam w każdym razie.Przyszedł porcelanowy adaptacyjny Oriflame. Pomazałam póki co szyję- uwaga, jest nadzieja dla gotowanej ryby Zobaczymy jak się spisze w wersji full, tzn. na kremie, z LU, różem itd. Czy nie pozapycha (oby!), ile wytrzyma na twarzy, czy nie ciemnieje itd.A botki piękne 9cm obcas, ciemny fiolet z oberżyną. Już się nie mogę doczekać aż będę mogła w nich śmigać Super na motorze będę w nich wyglądać, jako pasażer oczywiście, nie ma co
|
|
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet wczoraj mi chleb upiekł i na ścierce lata, i zakupy nosi, i śmieci wyrzuca, i kuwetkę sprząta - no cud, miód nic tylko w ciąży chodzić ![]() Właśnie pachnie nijako trochę wazelinę czuję, myślałam, że będą bardziej pachnące. To już szampon z Himalay'i (btw świetny!) sama natura pachnie ładniej.Poka, poka ![]() Niestety ma wrócić zima ![]() Cytat:
Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-03-17 o 11:46 Powód: jak mozna napisać "cód" ??? |
||
|
|
|
#833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz będę używać naprzemiennie maliny i brzoskwini malina na początku mi nie przypadła do gustu, a to od chwili otworzenia jest przeboskie bardzo przyjemna konsystencja, choć nie jest tak zbite jak mango, a dla zapachu dałabym się pokroić Zdaje mi się, że nawet lepiej niż przy malinie (choć tej też nie mam nic do zarzucenia) nabłyszcza, widać, że zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia przez długi czas, zostawia skórę taką mięciutką na nogach mam teraz bardzo suchą skórę i radzi sobie genialnie ![]() Cytat:
bardzo dobrze, niech dba! ![]() nawet się nie interesowałam zapachem szukając info o Aussie przynajmniej dobrze, że są niezłe w działaniu
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-03-16 o 14:49 |
||
|
|
|
#835 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ja czuję wyraźnie brzoskwinię
pyszną, soczystą, mniam!!Cytat:
no to już wiem co kupię jak wykończę 4 smarowidła które mam teraz ![]() Malinę zaczynam już za parę dni, jak tylko wykończę mini mango A co do kokosa - strasznie dziwny zapach na ciele mi się nie podobał, jakoś tak dziwnie pachniał, ale za to piżamka pachniała obłędnie ![]() Wzorem ice dojrzewam do paru rozstań perfumowych..
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, brzoskwinia jest jak taki świeżo przekrojony owoc tryskający sokiem
![]() Cytat:
![]() widzę też używasz na noc mnie zawsze jak mama budzi to wwąchuje się, co akurat czuć kokos rzeczywiście dziwny.. dużego opakowania bym nie kupiła chyba.. przyjemny, ale w większej ilości mnie zgniata czasem bardzo sztuczny innym razem pachnie jak mleczko kokosowe, a jeszcze innym jak słodycze kokosowe no i lubił mi wchodzić pod paznokcie ![]() ojej a co poleci w świat?
|
|
#837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak faworyta bym nie wybrała ![]() też myślę, że powinny kosztować do 40zł a czy balsamy TBS są w jakiejś mierze podobne do maseł czy to zupełnie inna bajka? widziałyście już winogronowe masło? Bardzom go ciekawa
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jak zrobić zdjęć niestety
![]() Wiadomo co z Adrijah? Odpisała którejś z Was może? Bo na wizażu bywa, zaglądam na jej wątek na gotowaniu, a stąd nagle zniknęła, nie wiem dlaczego. Nosek też puszcza w świat pefumy? Wiosna idzie, wizażanki szaleją
|
|
|
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to winogronowe to jakaś nowość czy jest w stałej ofercie? Bo wydaje mi się, że kiedyś już je widziałam, ale może jakieś omamy miałam albo coś.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

No nie wiem, muszę się tym zająć w końcu, tylko mam takie wymagania, że trudno coś znaleźć

na ciele mi się nie podobał, jakoś tak dziwnie pachniał, ale za to piżamka pachniała obłędnie