![]() |
#811 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
mam tylko nadzieje, ze uda nam sie zebrac taka ilosc osob bo nie mam ochoty jechac sama z tztem i jego bratem.... tzn i tak pojade ale jednak byloby duzo ciekawiej wieksza grupa tym bardziej, ze wiekszosc z nas ma dzieci ![]() widze, ze Aniany jest na pasku ....moze ona sie skusi na przejazdzke z nami hihi .....jakby cos to zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- tu jest ich oficjalna strona http://www.hersheypark.com/
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2009-08-20 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
wpadlam jeszcze na chwilunie wieczorkiem i co widze
![]() ![]() ![]() Anisia - ale boska fotka, w koncu widze jak sie usmiechasz ![]() ![]() ![]() Cestusia - udanego urlopiku i pieknej pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Hej ja się witam o tak późnej porze bo wcześniej nie miałam czasu
cały dzień dziś latam musiałam troszkę chaupe ogarnąć bo miałam zapowiedzianych gości //brat z rodzinką na spóźnione urodzinki Karolka bo ich wcześniej nie było /wczasowali się / no i jeszcze była ta kuzynka prosić na wesele w październiku a najlepiej się jej zapytał mój pierworodny " a dlaczego mnie nie zaprosiłaś na ślub" ![]() a ja w środku pękałam ze śmiechu ![]() Anisia zdjęcia super ale dlaczego jesteście tacy poubierani Jowiszku czekamy na fotki cestia udanego wypoczynku baw się dobrze i nie zapominaj o nas ktoś pytał o paszport ja też chciałam wyrobić Karolkowi ale tak jakoś wyszło że nie wyrobiłam ale musisz liczyć się z tym że z miesiąc będziesz czekać na niego Jak robiłam Krystiankowi to czekałam prawie miesiąc /bez paru dni/ a powiedzcie mi jak to jest ze zdjęciem bo coś słyszałam że jak dziecko nie jest już podobne do siebie na zdjęciu to trzeba mu zmienić paszport /chodzi o te małe dzieci/ pytałam się o to w wydziale paszportowym / tam gdzie się składa wnioski na paszport/to mi powiedziała że nie ma takiego przepisu ale mogą się do tego doczepić bo dziecko musi być do siebie podobne aaaa Mała ty weź wyłączaj telefony a nie stresuj się bo tak jak ty piszesz o tej pracy tz to chyba najlepsze rozwiązanie to wyłączyć telefon i nie będzie musiał w święta chodzić do pracy dobra zmykam już dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
Witam z rańca
Udało się! Siuśki złapane ![]() Dziewczyny co się dzieje, ja nie mogę powiększyć zdjęć ![]() ![]() A tak poza tym dziś piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Jowiszowa witamy!!! i czekamy z niecierpliiwością na fotki !!!!!!!!!!! ![]() My wczoraj pod prysznicem goliliśmy Tymka machiną ![]() ![]() ![]() Moje skarbeczki już robią rozpierdziel u babci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
hehe Judi, mój tez uwielbia grzebać w piachu a wczoraj odnalazł nową rozrywkę - zabawę w zbożu. W stodole lezy kupa zboża i Grześ oczywiście musiał zobaczyć co to i strasznie mu się spodobało. Szkoda że po takiej zabawie wszystko swędzi
![]() A moje siuśki zmarnowane. Tzn Grzesia siuśki. Normalnie jestem wściekła że aż się poryczałam. Mąż sam nie zawiózł tego tylko dał swoejmu braciszkowi. Problem w tym że on nie wytłumaczył tym babkom że skierowanie już było wzięte, nie pokazał tej kartki która w zamian dostałam i nie przyjeli mu tego. Nawet się nie kapnął żeby zapłacić i żeby to zrobili. Tyle kombinowania i niespania poszło na marne. Ostatnio na mojego małżona nie można wcale liczyć. Chyba strzelę na niego focha. A tak bym chciała żeby było dobrze bo chcę dzieciatka następne. A własnie Piekło moje gratulacje!! Zobaczysz na pewno sobie poradzisz, mam nadzieję że do Ciebie nidługo dołączę, jakimś cudem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Raczkowanie
|
Witajcie
dzisiaj ide do gieni.Proszę trzymajcie kciuki abym jakimś cudem nie była w ciąży.Wiem że to bardzo mało prawdopodobne ale może? Wszystko się pokichało.Nie mogę liczyć na tż,w ogóle jestem nim załamana ![]() Mrówka ja to może bym i chciała mieć dziecko ale zważywszy na moją/naszą sytuacje to będzie na prawdę ciężko. Odezwę się wieczorem z nowinami potwierdzającymi lub nie mój stan. |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Piekło trzymam kciuki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Wtajemniczenie
|
witajcie babki!
Ja nadal u teściowej ale juz w sobote wracam do domu ![]() ale jak sobie pomysle ile mnie sprzatania,prania,mycia okien i w ogole wszystkiego to najchetniej bym sobie w łeb szczeliła. Piekło skoro tak bardzo nie chcialas byc w ciąży to powiedz mi jak do tego doszło? CZasu juz nie wrócisz i nie ma sie co łamać...Wszystko sie potoczy pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja of course jak zwykle po zakupach, zupa się kucharzy na górze. Mam chwilę, krótką chwilę oddechu. Piekło kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie, daj znać koniecznie wieczorem co u Ciebie i jak się sytuacja przedstawia. A czemu ( jeśli mogę zapytać) nie możesz liczyć na tż? Wszak on jest takim samym (jak nie większym ![]() ![]() ![]() Leonka zadzwonię do Ciebie niedlugo, może będziesz mieć chwilę to chociaż byśmy pogadały przez telefon ![]() Aniś zdjęcia olśniewające! Wyglądacie anielsko z Pitusiem! Jowiszku witaj, super że już wróciłaś ![]() Aniś i Jowiszek z domów proszę się już meldować często ![]() Leleth, trzymam kciuki za uzbieranie grupy... ale wiesz co? do takiego rolerkastera (nie wiem jak to się pisze) to bym za grzyb nie wsiadła... o matko! Nie pozbierałabym się potem ![]()
#821 |
Zakorzenienie
|
jestem i zdycham - upal przeokrutny od rana
![]() Maja mi usypia, o ile juz nie spi bo cisza za drzwiami ![]() obiady mam przygotowane dla calej familii, dzis musze zrobic liste zakupow na roczkowe przyjecie bo jutro juz trza kupic. niestety w tygodniu nie moge liczyc na mojego zapracowanego meza wiec to ostatni dzien na to. Kristi - niestety tz nie moze wylaczyc tel, taka ma prace ze musi byc zawsze dyspozycyjny ![]() ![]() Pieklo - ja tez trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim ja dziś wcześniej niż zwykle
ale dziś upalnie zaraz idziemy sie rozkoszować słoneczkiem a miedzy czasie będę malinki obierać prawdopodobnie dzis wieczorem wyjeżdżamy w góry na działeczkę i będziemy dopiero w niedzielę a jak nie dziś to jutro rano piekło trzymam kciukasy a tz doprować do porządku niech się zacznie zachowywać odpowiedzialnie ( choć nie wiem co zaszło że mówisz że nie możesz na niego liczyć) mrówka faktycznie kijowo to załatwił z tymi siuśkami facetom to trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku a i tak jeszcze nie zrobią jak trzeba judi daj fotę z jeżykiem Tymusia to chyba pierwszy bobas ostrzyżony w naszym wątku mojemu to jeszcze nie grozi ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Mała to faktycznie przerąbane a np. nie może zwalić na to że mu się telefon rozładował i wyłączył albo po prostu może go nie słyszeć |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Kristi - no niestety komorki maja ladowarki
![]() ![]() a wy macie super z ta dzialeczka w gorach ![]() ![]() no, spakowalam zaproszenia na roczek - nawet nie wyszly najgorzej ![]() ![]() ![]() pije kawusie a wy baby gdzie sie szlajacie? pewnie na spacerkach wszystkie... |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
bry. ja na chwilkę, wrzuciłam album do pooglądania na rośliny.
mała śpi, byliśmy już na zakupach, po południu robię sałatki bo jutro grill z moimi przyjaciółkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że tu cisza i spokój
My już po podbojach ogródkowych, Tymek tak świetnie się bawił, że przed drzemką musiało być solidne mycie pod prysznicem ![]() ![]() ![]() Jak go umyłam i niosłam do wózka to już spał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
hello
ja sie szlajałam na jazdach, bilans znowu na zero, znaczy nikogo nie przejechała i nikt mi krzywdy tez nie zrobił, ale wczoraj miałam jazdę odwołaną bo w L wjechał jakis pirat, intruktor chodzi połamany a dziewczynie kregi szyjne poprzestawiało ![]() mrówk@ ja pamiętam zboże jak to wyglada taka piaskownica, ale to dawne czasy i nie tęsknię za nimi ![]() Piekło na razie jesteś rozgorączkowana, ale jak emocje opadną, na trzeźwo pomyślisz juz bardziej optymistycznie Leonka Ty pracusiu, ależ z Ciebie przykładna żonka ![]() ![]() piję kawę i idę do ogrodu ![]() ![]() mam czas dla siebie , bo dziadkowie-opiekunki ![]() ![]() Kristi , Miki też juz miał 2 razy podstrzyżyny maszynką, ale jeżyk to nie ta fryzura której oczekuję u mojego syna, dyńkę ma za dużą,nie to co Tymuś ![]() ![]() Judi miałam pytac, to jeszcze Tymek nie zrezygnował z łożka na resorach podczas południowej drzemki, myślałam , że juz w łóżku sobie chrapie, a nie w sprincie ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-21 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anka, Tymek spałby w łóżeczku ale on dość często się przebudza i jak śpi w łóżeczku, przebudzi się to po spaniu. A w wózku wystarczy moment pojeździc tam i spowrotem i śpi znów i dobija nawet 2-3 godzin. Takze wybieram wózek ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- nie wiem skąd ten szary kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Judi myślałam że wystawiasz Tymka jak śpi na balkon, czy do ogrodu w wózku, chociaz Miki to na dworze nie pośpi rewelacyjnie, ma tak gumowe uszy, że wsio posłyszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||||
Zakorzenienie
|
Uwaga!!! Nadrobilam!!!
Cytat:
![]() Ale torcik byl i mnostwo slodyczy..mniam ![]() Grazie skorbie, w domu to ja zakasalam rekawy i nikomu sie nei daje, nawet z TZem zaczelam prowadzic mini wojne o byt ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Juz zalewamy sie lzami z tesknoty ![]() Cytat:
![]() ![]() Zobaczylam fotki Anisi i Jowiszka i normalnie ja Wam najbardzije zazdroszcze spotkania ![]() Ja chcialam ponarzekac, ale czy ponarzekam to juz moze nie, bo znudzilo mi sie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pieklo powodzenia u lekarza ![]() a teraz sie poskarze...tzn wylicze swoje zmartwienia.... 1. maly ma zapalenie oka i zaraz bede dzwonic do pediatry.... biedak nie mogl rano oka otworzyc i usypialam go wczoraj chyba przez 2 godziny bo plakal.... 2. dostalam zlecenie ktore ma byc zrobione jak najszybciej a nie jestem w stanie go zrobic (okablowanie jest na slupach a nie pod ziemia przez co obowiazuja calkowicie inne reguly) i musi to zrobic tz a on sie ociaga bo.... 3. ma strasznego kaca po tym jak wczoraj wpadl darmozjad z kumplem.... siedzieli na zewnatrz chyba do 2-giej (ja sie opiekowalam malym i jego oczkiem) wiec teraz mam chore dziecko..... 'chorego' meza...... prace, ktorej nie jestem w stanie zrobic........ balagan w domu.... i nawet nie mam kiedy wziac prysznica..... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Judi u nas spanko jest odwrotnie gdy śpi w łóżeczku to potrafi spać 2- 3 godziny a jak we wózeczku to nawet pół godzinki i po spaniu
co do podcinania to faktycznie umknął mi leleth twój bobasek ale o Mikim to chyba nie wiedziałam marticia dobrze że jesteś gdzie się podziewałaś leleth życzę zdrówka dla małego a dużego goń do roboty to mu i kac przejdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co Judi? Tak sobie czytam i myślę, że może jak ja bym usypiała Olę w wózku w domu, albo po polu transportowała ją do domu to może tez by dłużej spała. Dziś z pierwszej drzemki zbudził ją kurier, który zajechał do mnie z Avonem w szoku jestem! Zawsze zamawiam dostawę regularną, nie kurierem bo za niego życzą sobie 28 zł, a ja tam wolę zaczekać i nic nie bulić, więc już myślałam, że coś nagmatwałam i kliknęłam dostawę kurierską, ale nie
![]() ![]() ![]() Marticia ależ mi miło ![]() ![]() ![]()
#834 |
Zakorzenienie
|
tadam
oto Miki w swoim nowym wózku, w końcu ma pierwszy niewypierdziany ![]() hmm jakiś taki ryżawy wychodzi Miki na fotkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Aniu
![]() ![]() ![]() ![]()
#836 | |
Zakorzenienie
|
Tymek śpi juz 3 godziny, czyli będzie bawił z nami do 22 znów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Judi współczuję ja teraz w chacjendzie schodek podwyzszenia mijam oraz prog i jestem w holu.
pomalowalam pazury i malz musi sie kamuflowac z Ola zeby mnie nie widziala bo musza wyschnac! A najwazniejsze Ola sama dzis przeszla dwa dlugie pokoje na gorze, az mi sie oczy spocily ![]() ![]()
![]() |
#838 |
Wtajemniczenie
|
kurde tz wciaz skacowany i nie chce pracowac.... do tego nasyfili na zewnatrz- wszedzie sa kawalki owocow i czekoladki.... no i do tego mial ciuchy zachlapane woskiem i przemoczone winem... no i oczywiscie mial juz dzis bliskie spotkanie z ubikacja.... pozostala dwojka uczestnikow imprezy stawila sie dzis w pracy...co prawda z godzinnym opoznieniem ale jednak.....
#839 |
Zakorzenienie
|
byliśmy na 18tce, zocha brylowała w towarzystwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Werstuś i git
![]() ![]() My poszalałyśmy jeszcze na polku, Ola już wykąpana i teraz fika w łożu ![]() Powtórzyła jeszcze kilkakrotnie numer z samodzielnym chodzeniem, sama się puszcza i goni do szafek, albo do mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.