Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 21:05   #811
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
no to Leleth udanej zabawy, naładujcie baterie śmiechem i optymizmem
ja nie przepadam za takimi atrakcjami, przede wszystkim że nie lubię dużych skupisk ludności a karuzele i tunele jakos mnie nie kręca, chyba za stara jestem na taki czynny wypoczynek dla mnie to juz chyba fotel bujany i kapcie
haha ja normalnie jak tylko zaczynam widziec wieze lub szczyty kolejek gorskich z okna samochodu to zaczynam podskakiwac w siedzeniu haha ...
mam tylko nadzieje, ze uda nam sie zebrac taka ilosc osob bo nie mam ochoty jechac sama z tztem i jego bratem.... tzn i tak pojade ale jednak byloby duzo ciekawiej wieksza grupa tym bardziej, ze wiekszosc z nas ma dzieci

widze, ze Aniany jest na pasku ....moze ona sie skusi na przejazdzke z nami hihi .....jakby cos to zapraszam

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

tu jest ich oficjalna strona http://www.hersheypark.com/

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2009-08-20 o 21:04
leleth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 21:37   #812
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

wpadlam jeszcze na chwilunie wieczorkiem i co widze Jowiszowa powrocila...ja jestem nafoczona droga kolezanko bo nie tesknilas za mna wogole, ani smska nie napisalas

Anisia - ale boska fotka, w koncu widze jak sie usmiechasz cudo Piotrus jaki radosny, widac ze wakacje sie udaly

Cestusia - udanego urlopiku i pieknej pogody ja juz tesknie...
Stary 2009-08-20, 23:38   #813
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Hej ja się witam o tak późnej porze bo wcześniej nie miałam czasu
cały dzień dziś latam musiałam troszkę chaupe ogarnąć bo miałam zapowiedzianych gości //brat z rodzinką na spóźnione urodzinki Karolka bo ich wcześniej nie było /wczasowali się /
no i jeszcze była ta kuzynka prosić na wesele w październiku
a najlepiej się jej zapytał mój pierworodny " a dlaczego mnie nie zaprosiłaś na ślub" a ona zaniemówiła choćby dostała w twarz ale musiała mu odpowiedzieć
a ja w środku pękałam ze śmiechu

Anisia zdjęcia super ale dlaczego jesteście tacy poubierani

Jowiszku czekamy na fotki

cestia udanego wypoczynku baw się dobrze i nie zapominaj o nas

ktoś pytał o paszport ja też chciałam wyrobić Karolkowi ale tak jakoś wyszło że nie wyrobiłam ale musisz liczyć się z tym że z miesiąc będziesz czekać na niego
Jak robiłam Krystiankowi to czekałam prawie miesiąc /bez paru dni/

a powiedzcie mi jak to jest ze zdjęciem bo coś słyszałam że jak dziecko nie jest już podobne do siebie na zdjęciu to trzeba mu zmienić paszport /chodzi o te małe dzieci/
pytałam się o to w wydziale paszportowym / tam gdzie się składa wnioski na paszport/to mi powiedziała że nie ma takiego przepisu ale mogą się do tego doczepić bo dziecko musi być do siebie podobne

aaaa Mała ty weź wyłączaj telefony a nie stresuj się
bo tak jak ty piszesz o tej pracy tz to chyba najlepsze rozwiązanie to wyłączyć telefon i nie będzie musiał w święta chodzić do pracy

dobra zmykam już dobrej nocki

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 07:00   #814
mrówk@
Raczkowanie

Witam z rańca
Udało się! Siuśki złapane. Oby tylko mężul nie zapomniał ich zawieźć do laboratorium.
Dziewczyny co się dzieje, ja nie mogę powiększyć zdjęć . Widze tylko miniaturki a jak kliknę na zdjęcie to każe mi się logowac w kółko. A ja mogłam tylko ogladac te zdjęcia zamieszczane w wątku, albumów nie. A teraz to już całkiem lipa
A tak poza tym dziś piątek Życzę udanego dnia.
mrówk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 07:53   #815
Judi21_84
Zakorzenienie

hello
Jowiszowa witamy!!! i czekamy z niecierpliiwością na fotki !!!!!!!!!!!

My wczoraj pod prysznicem goliliśmy Tymka machiną Już zaczynały mu się z tyłu sterczące koguty robić więc trzeba było ukrócić samowolkę włosom Ale mój syn wyprzystojniał... juz wiem że jemu pasuje "jeżyk"

Moje skarbeczki już robią rozpierdziel u babci Potem pójdziemy do ogrodu posiedzieć, Tymek tam jest w raju-grzebie z ziemii, tarza się w ttrawie tylko później domyć go nie mogę
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 08:22   #816
mrówk@
Raczkowanie

hehe Judi, mój tez uwielbia grzebać w piachu a wczoraj odnalazł nową rozrywkę - zabawę w zbożu. W stodole lezy kupa zboża i Grześ oczywiście musiał zobaczyć co to i strasznie mu się spodobało. Szkoda że po takiej zabawie wszystko swędzi.
A moje siuśki zmarnowane. Tzn Grzesia siuśki. Normalnie jestem wściekła że aż się poryczałam. Mąż sam nie zawiózł tego tylko dał swoejmu braciszkowi. Problem w tym że on nie wytłumaczył tym babkom że skierowanie już było wzięte, nie pokazał tej kartki która w zamian dostałam i nie przyjeli mu tego. Nawet się nie kapnął żeby zapłacić i żeby to zrobili. Tyle kombinowania i niespania poszło na marne.
Ostatnio na mojego małżona nie można wcale liczyć. Chyba strzelę na niego focha. A tak bym chciała żeby było dobrze bo chcę dzieciatka następne.
A własnie Piekło moje gratulacje!! Zobaczysz na pewno sobie poradzisz, mam nadzieję że do Ciebie nidługo dołączę, jakimś cudem
mrówk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 08:49   #817
piekło
Raczkowanie

Witajcie
dzisiaj ide do gieni.Proszę trzymajcie kciuki abym jakimś cudem nie była w ciąży.Wiem że to bardzo mało prawdopodobne ale może?
Wszystko się pokichało.Nie mogę liczyć na tż,w ogóle jestem nim załamana
Mrówka ja to może bym i chciała mieć dziecko ale zważywszy na moją/naszą sytuacje to będzie na prawdę ciężko.
Odezwę się wieczorem z nowinami potwierdzającymi lub nie mój stan.
piekło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 09:13   #818
Judi21_84
Zakorzenienie

Piekło trzymam kciuki!!!
Stary 2009-08-21, 09:33   #819
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

witajcie babki!
Ja nadal u teściowej ale juz w sobote wracam do domu
ale jak sobie pomysle ile mnie sprzatania,prania,mycia okien i w ogole wszystkiego to najchetniej bym sobie w łeb szczeliła.

Piekło skoro tak bardzo nie chcialas byc w ciąży to powiedz mi jak do tego doszło?
CZasu juz nie wrócisz i nie ma sie co łamać...Wszystko sie potoczy pozytywnie.
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:20   #820
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej baby

Ja of course jak zwykle po zakupach, zupa się kucharzy na górze. Mam chwilę, krótką chwilę oddechu.

Piekło kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie, daj znać koniecznie wieczorem co u Ciebie i jak się sytuacja przedstawia. A czemu ( jeśli mogę zapytać) nie możesz liczyć na tż? Wszak on jest takim samym (jak nie większym ) sprawcą tego "zamieszania". Musi wziąć na siebie odpowiedzialność. Niech nie będzie dzieckiem buziaki dla Ciebie

Leonka zadzwonię do Ciebie niedlugo, może będziesz mieć chwilę to chociaż byśmy pogadały przez telefon

Aniś zdjęcia olśniewające! Wyglądacie anielsko z Pitusiem!

Jowiszku witaj, super że już wróciłaś

Aniś i Jowiszek z domów proszę się już meldować często

Leleth, trzymam kciuki za uzbieranie grupy... ale wiesz co? do takiego rolerkastera (nie wiem jak to się pisze) to bym za grzyb nie wsiadła... o matko! Nie pozbierałabym się potem

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:45   #821
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

jestem i zdycham - upal przeokrutny od rana pranie wieszalam na balkonie to myslalam, ze zjade...
Maja mi usypia, o ile juz nie spi bo cisza za drzwiami
obiady mam przygotowane dla calej familii, dzis musze zrobic liste zakupow na roczkowe przyjecie bo jutro juz trza kupic. niestety w tygodniu nie moge liczyc na mojego zapracowanego meza wiec to ostatni dzien na to.

Kristi - niestety tz nie moze wylaczyc tel, taka ma prace ze musi byc zawsze dyspozycyjny powiem ci, ze nawet na urlopie mial kilka telefonow dziennie porazka.

Pieklo - ja tez trzymam kciuki bedzie dobrze, cokolwiek uslyszysz od gieniowej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 10:52   #822
kristi75
Zakorzenienie

cześć wszystkim ja dziś wcześniej niż zwykle
ale dziś upalnie zaraz idziemy sie rozkoszować słoneczkiem a miedzy czasie będę malinki obierać
prawdopodobnie dzis wieczorem wyjeżdżamy w góry na działeczkę i będziemy dopiero w niedzielę a jak nie dziś to jutro rano

piekło trzymam kciukasy a tz doprować do porządku niech się zacznie zachowywać odpowiedzialnie ( choć nie wiem co zaszło że mówisz że nie możesz na niego liczyć)

mrówka faktycznie kijowo to załatwił z tymi siuśkami
facetom to trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku a i tak jeszcze nie zrobią jak trzeba

judi daj fotę z jeżykiem Tymusia
to chyba pierwszy bobas ostrzyżony w naszym wątku
mojemu to jeszcze nie grozi

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Mała to faktycznie przerąbane a np. nie może zwalić na to że mu się telefon rozładował i wyłączył albo po prostu może go nie słyszeć

Stary 2009-08-21, 11:14   #823
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kristi - no niestety komorki maja ladowarki wiec takie tlumaczenie nie bardzo...juz sie przyzwyczailismy, ze dzwonia w najmniej odpowiednim momencie
a wy macie super z ta dzialeczka w gorach ladna pogoda i juz weekend macie zaplanowany

no, spakowalam zaproszenia na roczek - nawet nie wyszly najgorzej ale nie chce mi sie ich doreczac choc w sumie tylko do 3 domow musze isc len

pije kawusie a wy baby gdzie sie szlajacie? pewnie na spacerkach wszystkie...
Stary 2009-08-21, 11:22   #824
jowisz
Zakorzenienie

bry. ja na chwilkę, wrzuciłam album do pooglądania na rośliny.
mała śpi, byliśmy już na zakupach, po południu robię sałatki bo jutro grill z moimi przyjaciółkami
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:51   #825
Judi21_84
Zakorzenienie

Widzę, że tu cisza i spokój
My już po podbojach ogródkowych, Tymek tak świetnie się bawił, że przed drzemką musiało być solidne mycie pod prysznicem Zwłaszcza że siedział w piasku po czym bawił się w miednicy z wodą lejąc na siebie wodę z łopatki A ja miałam dwie godziny spokoju
Jak go umyłam i niosłam do wózka to już spał
Stary 2009-08-21, 11:52   #826
anka1900
Zakorzenienie

hello
ja sie szlajałam na jazdach, bilans znowu na zero, znaczy nikogo nie przejechała i nikt mi krzywdy tez nie zrobił, ale wczoraj miałam jazdę odwołaną bo w L wjechał jakis pirat, intruktor chodzi połamany a dziewczynie kregi szyjne poprzestawiało
mrówk@ ja pamiętam zboże jak to wyglada taka piaskownica, ale to dawne czasy i nie tęsknię za nimi
Piekło na razie jesteś rozgorączkowana, ale jak emocje opadną, na trzeźwo pomyślisz juz bardziej optymistycznie
Leonka Ty pracusiu, ależ z Ciebie przykładna żonka
piję kawę i idę do ogrodu
mam czas dla siebie , bo dziadkowie-opiekunki dzisiejsze, uśpili Mikiego, zmęczony było po zabawach na placu, az dziw że moja mama dziś go wyciągnęła na dwór ale masakra bo ciagle ściąga nakrycie głowy, a słońce dzis przypieka niemiłosiernie
Kristi , Miki też juz miał 2 razy podstrzyżyny maszynką, ale jeżyk to nie ta fryzura której oczekuję u mojego syna, dyńkę ma za dużą,nie to co Tymuś , wiec juz maszynki nie tykam, niech mu rosną, potem nożycami podetnę

Judi miałam pytac, to jeszcze Tymek nie zrezygnował z łożka na resorach podczas południowej drzemki, myślałam , że juz w łóżku sobie chrapie, a nie w sprincie znaczy potrzeba mu bujania do usypiania, czy z przyzwyczajenia?

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2009-08-21 o 11:54
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:03   #827
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
cześć wszystkim ja dziś wcześniej niż zwykle
ale dziś upalnie zaraz idziemy sie rozkoszować słoneczkiem a miedzy czasie będę malinki obierać
prawdopodobnie dzis wieczorem wyjeżdżamy w góry na działeczkę i będziemy dopiero w niedzielę a jak nie dziś to jutro rano

piekło trzymam kciukasy a tz doprować do porządku niech się zacznie zachowywać odpowiedzialnie ( choć nie wiem co zaszło że mówisz że nie możesz na niego liczyć)

mrówka faktycznie kijowo to załatwił z tymi siuśkami
facetom to trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku a i tak jeszcze nie zrobią jak trzeba

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Mała to faktycznie przerąbane a np. nie może zwalić na to że mu się telefon rozładował i wyłączył albo po prostu może go nie słyszeć
Kristi on pierwszy raz był golony jak miał z 8 miesięcy

Anka, Tymek spałby w łóżeczku ale on dość często się przebudza i jak śpi w łóżeczku, przebudzi się to po spaniu. A w wózku wystarczy moment pojeździc tam i spowrotem i śpi znów i dobija nawet 2-3 godzin. Takze wybieram wózek

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

nie wiem skąd ten szary kolor
Stary 2009-08-21, 12:11   #828
anka1900
Zakorzenienie

Judi myślałam że wystawiasz Tymka jak śpi na balkon, czy do ogrodu w wózku, chociaz Miki to na dworze nie pośpi rewelacyjnie, ma tak gumowe uszy, że wsio posłyszy
Stary 2009-08-21, 12:24   #829
marticia
Zakorzenienie

Uwaga!!! Nadrobilam!!!

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
nie bylo mnie wczoraj ale widze, ze malo pisalyscie

Marticia - babo kochana 100 latek i przestan sie smutac, jeszcze jestes 20-parolatka, haha po 30-tce to se mozna palnac w leb
Mala kochana dziekuje najmocniej za zyczenia! Urodzinki minely dosyc spokojnie, a najfajniejsze jest to, ze czuje sie znowu znakomicie i jakos tak nie na te 29 latek. W koncu wrocilam do swojej poprzedniej wagi (rok czasu mi to zajelo, lo matko!) i tylko te kremy przeciwzmarszczkowe..hihi hihi.
Ale torcik byl i mnostwo slodyczy..mniam

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
Marticia powodzenia w łorku i domu
Grazie skorbie, w domu to ja zakasalam rekawy i nikomu sie nei daje, nawet z TZem zaczelam prowadzic mini wojne o byt. Wygram a co choc to pachnei troche kryzysem..ale jestem tak juz zmeczona tym wszystkim, ze przyszedl czas na postawieniu na swoim i otrzymaniu tego, co mi sie od zycia zawsze nalezalo

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Dziewoje szykujta się... oto ona tratataaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa tratataaaaaaaaaaaaaaaaaaa a

Ola pod palmą, jak to pięknie ujęła Maluśna
Olcia .. TZ sie w niej zabujal..nie zartuje caly czas na nia zerka

Cytat:
Napisane przez piekło Pokaż wiadomość
Witajcie baby
Jestem załamana ale o tym zaraz.
Kasiulka Oleńka jest prze słodka,śliczna.

A teraz o mojej załamce.Ostatnio cały czas się źle czułam i byłam bardzo słaba.Tylko bym spała.Zastanawiałam się co się dzieje.Nie miałam siły wyjśc nawet z Maćkiem na spacer,ani nawet sprzątać,gotować.
Spóźnia mi się okres już 2 tyg i myślałam że pewnie jakaś anemia.Dzisiaj zrobiłam test i pozytywny.No kurcze ja nie chce teraz mieć dziecka kolejnego.Już mnie trafia w domu a co dopiero perspektywa kolejnych lat buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu
Mam nadzieje że test kłamie.

Maćkowi idą dwa zęby na raz.Właśnie się przebijają tak że w domu mam istne piekło.
Piekielko ja sie dolaczam do gratulacji i zyczen z calego serducha. Jestem pewna ze sobie poradzisz i ze bedzie dobrze, samo sie wszystko ulozy zobaczysz kochana!!!! wielkie dla Ciebie i dbaj o siebie!!!

Cytat:
Napisane przez Cestia Pokaż wiadomość
Baby żegnam się Idę w kimonko bo koło 3 wyjeżdżamy

Tęsknijcie
Juz zalewamy sie lzami z tesknoty Wpoczywaj Cestia!!!

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
heh ale wam tam fajnie na tej plazy i jak mi fajnie ze ja mam do swojej pol godziny haha... zapomnialam wam tez powiedziec, ze my tez jedziemy na 3 dni chyba w pierwszym tygodniu wrzesnia... z nasza standardowa paczka... poza tym chcemy jechac do parku rozrywki i fabryki czekolady w Hershey... my mamy darmowe bilety ale chcemy uzbierac grupe 20 osob aby pozostali mieli 40% znizki...... no i chcemy jechac na dwa dni zeby sie wszystkim nacieszyc haha.....

poza tym to bylismy prze chwila u sasiadow ktorzy maja dosyc duzy basen i mlody zaliczyl kilka upadkow i raz znalazl sie kompletnie pod woda na kilka sekund mimo, ze ja i sasiadka caly czas nad nim stalysmy aby go w razie czego wyciagnac..... ale mlody sie tym zupelnie nie zrazil i szalal na calego.... do tego jeszcze dali nam rowerek dla mlodego.... taki juz normalny dla mniej wiecej dwuletniego dziecka...ale bedziemy wkrotce zaczynac treningi
edit: pare fotek z hershey --- http://www.tripadvisor.com/LocationP....html#19728132 normalnie jezdzimy tam co roku.. nie bylisy tylko ostatnim razem z wiadomego powodu... w ogole chcialabym sie tam przeprowadzic kiedys
Wiesz Leleth, ze ja pracowalam kiedys w Dorney Park w Allentown na karuzelach bylam ride operator, to byly czasy, wybawilam sie niesamowicie.

Zobaczylam fotki Anisi i Jowiszka i normalnie ja Wam najbardzije zazdroszcze spotkania. A jak Piterek z Igula sie dogadywali?

Ja chcialam ponarzekac, ale czy ponarzekam to juz moze nie, bo znudzilo mi sie. Tylko powiem znowu, ze taboretow z nia na dzien mam powyzej dziurek w nosie i ja teraz tez pokazalam pazurki jak prawdziwa lwica.
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 13:10   #830
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:

Leleth, trzymam kciuki za uzbieranie grupy... ale wiesz co? do takiego rolerkastera (nie wiem jak to się pisze) to bym za grzyb nie wsiadła... o matko! Nie pozbierałabym się potem
no grupa sie niby powieksza ..... ale mamy inne zmartwienia na glowie ale to napisze nizej
Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość

Kristi gdybym ja nie podcinala mlodemu wlosow co jakies 2 tygodnie to pewnie mialby je juz do pasa jak mamusia haha....

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość

Wiesz Leleth, ze ja pracowalam kiedys w Dorney Park w Allentown na karuzelach bylam ride operator, to byly czasy, wybawilam sie niesamowicie.
bylam tam jakies 5 lat temu ale jednak Hershey duzo bardziej mi sie podoba.... tym bardziej ze w Allentown jest duzo gangow ...a w samym Hershey co drugi pracownik to polak

Pieklo powodzenia u lekarza

a teraz sie poskarze...tzn wylicze swoje zmartwienia....
1. maly ma zapalenie oka i zaraz bede dzwonic do pediatry.... biedak nie mogl rano oka otworzyc i usypialam go wczoraj chyba przez 2 godziny bo plakal....

2. dostalam zlecenie ktore ma byc zrobione jak najszybciej a nie jestem w stanie go zrobic (okablowanie jest na slupach a nie pod ziemia przez co obowiazuja calkowicie inne reguly) i musi to zrobic tz a on sie ociaga bo....

3. ma strasznego kaca po tym jak wczoraj wpadl darmozjad z kumplem.... siedzieli na zewnatrz chyba do 2-giej (ja sie opiekowalam malym i jego oczkiem)

wiec teraz mam chore dziecko..... 'chorego' meza...... prace, ktorej nie jestem w stanie zrobic........ balagan w domu.... i nawet nie mam kiedy wziac prysznica..... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Stary 2009-08-21, 13:28   #831
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Judi myślałam że wystawiasz Tymka jak śpi na balkon, czy do ogrodu w wózku, chociaz Miki to na dworze nie pośpi rewelacyjnie, ma tak gumowe uszy, że wsio posłyszy
Nie ma szans na spanko na polu Jak biorę go na spacer z porze drzemki i mi zaśnie to śpi góra godzinę, bo wszystko go wybudza. W domu spi zawsze najmniej 2 godziny
Stary 2009-08-21, 13:37   #832
kristi75
Zakorzenienie

Judi u nas spanko jest odwrotnie gdy śpi w łóżeczku to potrafi spać 2- 3 godziny a jak we wózeczku to nawet pół godzinki i po spaniu

co do podcinania to faktycznie umknął mi leleth twój bobasek ale o Mikim to chyba nie wiedziałam

marticia dobrze że jesteś gdzie się podziewałaś

leleth życzę zdrówka dla małego a dużego goń do roboty to mu i kac przejdzie

Stary 2009-08-21, 13:37   #833
Kasiulka22
Zakorzenienie

Wiesz co Judi? Tak sobie czytam i myślę, że może jak ja bym usypiała Olę w wózku w domu, albo po polu transportowała ją do domu to może tez by dłużej spała. Dziś z pierwszej drzemki zbudził ją kurier, który zajechał do mnie z Avonem w szoku jestem! Zawsze zamawiam dostawę regularną, nie kurierem bo za niego życzą sobie 28 zł, a ja tam wolę zaczekać i nic nie bulić, więc już myślałam, że coś nagmatwałam i kliknęłam dostawę kurierską, ale nie Nie wiem, może Avon przeżucił się na UPS nie narzekałabym

Marticia ależ mi miło Pozdrów tż

Stary 2009-08-21, 13:39   #834
anka1900
Zakorzenienie

tadam
oto Miki w swoim nowym wózku, w końcu ma pierwszy niewypierdziany nawet spoko, za tę cenę to może byc, rączki na dobrej wysokości, podbijanie też bez szczególnego wysiłku, udany zakup marketowo-wypadowy
hmm jakiś taki ryżawy wychodzi Miki na fotkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3487_(640_x_480).jpg (30,6 KB, 48 załadowań)
Stary 2009-08-21, 13:48   #835
Kasiulka22
Zakorzenienie

Aniu Ty mnie zawsze rozwalisz Miki cudny, parasola prezentuje się super! i cenę również miała fantastyczną! Kochana pałąk dokup, tzn. moim zdaniem, będzie miał Miki gdzie łapki trzymać albo nogi wywalać, mojej Oli tak służy

Stary 2009-08-21, 14:22   #836
Judi21_84
Zakorzenienie

Tymek śpi juz 3 godziny, czyli będzie bawił z nami do 22 znów Juz chodzę, hałasuję, podniosłam rolety na znak, że "noc" dobiegła końca a ten chrapie w najlepsze

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Wiesz co Judi? Tak sobie czytam i myślę, że może jak ja bym usypiała Olę w wózku w domu, albo po polu transportowała ją do domu to może tez by dłużej spała. Dziś z pierwszej drzemki zbudził ją kurier, który zajechał do mnie z Avonem w szoku jestem! Zawsze zamawiam dostawę regularną, nie kurierem bo za niego życzą sobie 28 zł, a ja tam wolę zaczekać i nic nie bulić, więc już myślałam, że coś nagmatwałam i kliknęłam dostawę kurierską, ale nie Nie wiem, może Avon przeżucił się na UPS nie narzekałabym

Marticia ależ mi miło Pozdrów tż
Kasiula całkiem możliwe. Ja czasem jak mi mały uśnie na spacersze to zapycham z nim wózkiem na moje pierwsze piętro i zostawiam w domu i śpi znów te 2 godziny. Dodam że u mnie pierwsze piętro to nie takie standardowe jak w bloku bo mieszkam w starej kamienicy i schody są strome i wąskie wiec jak już wyjdę to zdycham na maksaaaaaaaa
Stary 2009-08-21, 16:02   #837
Kasiulka22
Zakorzenienie

Judi współczuję ja teraz w chacjendzie schodek podwyzszenia mijam oraz prog i jestem w holu.

pomalowalam pazury i malz musi sie kamuflowac z Ola zeby mnie nie widziala bo musza wyschnac!

A najwazniejsze Ola sama dzis przeszla dwa dlugie pokoje na gorze, az mi sie oczy spocily konam z dumy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 16:02   #838
leleth
Wtajemniczenie

kurde tz wciaz skacowany i nie chce pracowac.... do tego nasyfili na zewnatrz- wszedzie sa kawalki owocow i czekoladki.... no i do tego mial ciuchy zachlapane woskiem i przemoczone winem... no i oczywiscie mial juz dzis bliskie spotkanie z ubikacja.... pozostala dwojka uczestnikow imprezy stawila sie dzis w pracy...co prawda z godzinnym opoznieniem ale jednak.....
Stary 2009-08-21, 16:16   #839
wersta
Zakorzenienie

byliśmy na 18tce, zocha brylowała w towarzystwie dałam w końcu 400. zasknerzyłam setkę
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:40   #840
Kasiulka22
Zakorzenienie

Werstuś i git seta Twoja

My poszalałyśmy jeszcze na polku, Ola już wykąpana i teraz fika w łożu

Powtórzyła jeszcze kilkakrotnie numer z samodzielnym chodzeniem, sama się puszcza i goni do szafek, albo do mnie pięknie wygląda tak zasuwając! ale będę miała, jak już całkiem sama będzie chodzić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości