![]() |
#811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Betterware
Styarla, mam to samo u jednej swojej konsultantki - numer zamówienia i zatwierdzone, pozostałe elementy nieznane a i w punktach ani u niej ani u mnie nie widać - tak ze tez nie wiem co z tym będzie.
Moim zdaniem ma to zwi.azek z naprawą serwera, pewnie nie przyjmował jak należy. Dziekuje Ci starla za zwróćenie na to uwagi. Szczerze wspólczuję tym dziewczynom w biurze, pewnie ręcznie będą musiały to wszystko prostowac. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-13 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
BAN stały
|
Cytat:
Najgorzej będzie,jak będziecie musiały składać jeszcze raz te zamówienie i będą już braki ![]() Wypluć to słowo ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Rozeznanie
|
Tak, trzeba będzie dzwonić, to raczej nieuniknione, albo maila...
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Rozeznanie
|
Wiecie co ........
Właśnie spróbowałam wprowadzić zamówienie takie na niby......W sumie z tym piątkowym ***nieznanym*** mam dwa na kredyt więc to co dziś próbowałam wbić powinno być gotówka......A tu się okazuje że nadal mogę zamówić na kredyt tak jakby trzecie zamówienie co jest nierealne i powtórnie odlicza mi się rabat za produkt zwrócony....... Zaczynam się obawiać że wczorajsze czatowanie poszło na marne ![]() Oby nie.ale coś jest nie tak |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Przyczajenie
|
No to ja chyba miałam sporo szczęścia. udało mi się jeszcze w piątek, choć bardzo wolno zamówić sporą część z rzeczy zaplanowanych (oczywiście nie wszystko). Ale sztućce będą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś z Was ma może mini blat na laptopa z 53 strony marcowego katalogu ?
![]()
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
Purple, ja go mam i jestem mega zadowolona - nie tylko zreszta ja
![]() Może od razu powiem więcej - może słuzyc do pisania w łóżku, do czytania, nie tylko do laptopa. Dioda daje wprawdzie małę światełko ale ujdzie. Mozna nawet sniadanie na nim zjeść. Jak widzicie zastosowan jest znacznie więcej. Poza tym bardzo lekki, po dspodem ma wypełnienie / chyba z grochu / świetnie układa sie do kolan. Kupowałam go w promocji w lutym. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-13 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem ten status "***nieznany***" to przez niesprawnie działajacy serwer w dzień składania zamówień bo gdy wejdzie się w "zobacz" to wszystko jest na swoim miejscu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- a jeśli chodzi o maila z pytaniem związanym z owym statusem "nieznany" to wysłałam od wczoraj chyba z trzy i na żadnego nie otrzymałam odpowiedzi ;/
#820 |
BAN stały
|
Miałem raz sytuację że miałem "nieznane" i zamówienie było przyjęte do realizacji, ale faktura korygująca na jedną pozycję której nie zrealizowali
![]() Inna pozycja, której w katalogu też nie widzę: "płyn na trudne plamy - butelka" zamówiona również w tym samym zamówieniu dotarła. |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi jeszcze, czy tą lampkę można demontować czy jest na stałe ?
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zamówienie moge złożyc na inny adres niż mam podany w momencie zapisywania sie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aniu, myślę, ze tu nie chodzi o ceny i frustrację tylko bezczelne łamanie regulaminu. Co więcej, te osoby często mają napisane, że reklamacja tylko w wypadku, gdy paczka jest uszkodzona i to jest od razu zgłoszone u listonosza - a to już w ogóle wypacza ideę firmy. Plus, robi nam kiepską markę i nie fajną konkurencję, bo chyba nie masz tylu klientów ile dziennie osób przegląda allegro? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
BAN stały
|
No to masz farta bo komus sie pewnie ''skończyło'' wstrzymane zamowienie i one wskoczyły .Ja też potrzebuje 2 zestawów pojemników ale nie wiem czy sie jeszcze na nie załapie w tym miesiącu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Raczkowanie
|
![]()
witam wsztstkich bardzo serdecznie jestem konsultantką better od lutego mam dużo zamówien ale dostałam ostatnio pojemniki kwadratowe i jedno opakowanie było uszkodzone jak moge je wysłać w jaki sposób prosze o pomoc mój nr konsultantaPL- 29899 woj.kujawsko -pomorskie
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Rozeznanie
|
Purple - lampka jest ruchoma, możesz nia kręcić wewszystkie strony
![]() Iwonka, dostałąs z zamówieniem druk reklamacyjny - wypełnij zapakuj wszystko w dużą w kopertę i wyslij na adres Betterware Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-15 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Raczkowanie
|
babulenka- jeszcze odnośnie tego blatu, bo mnie też tak jak jednej osobie gdzieś powyżej w poście wydaje się, że ten laptop na zdjęciu w katalogu to mały laptopik, jakieś 15 cali. Ja mam 17 cali/ Jakieś 40 cm szerokości. Taki też wejdzie na ten blat? Możesz sprawdzić??
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Rozeznanie
|
Enisia, twój nie wejdzie max szer aby nie nachodził na otwór w szklance to 26 cm. I to do takich małych torebkowych laptopów jest przystosowany, duzy jest masywny nie potrzebuje podkładek
![]() Ja ten blat wzięłam bardziej jako podstawke do czytania, robienia notatek przy czytaniu i pisaniu konspektów - idealne w fotelu czy łóżku. |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
BAN stały
|
sluchajcie dzis zlapalam pojemnik na reklamowki a wczoraj(niedziela) robilam zamowienie , jest mozliwosc zeby wpakowali mi wszystko do jednej paczki?
a i powiedzcie mi, bo juz napewno macie katalog kwietniowy, czy ten pojemnik na reklamowki moze jest w promocji??? Edytowane przez pepsia Czas edycji: 2010-03-15 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W kwietniowym pojemnik jest bez promocji za 9, 99
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
czy ktoś się kontaktował z BO w sprawie tego statusu **nieznany** w zamówieniach z piątku
#837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja pisalam do nich jakieś trzy maile ale żadnej odp z ich strony nie ma ;/ jak zawsze zresztą ;/
![]() |
#838 |
Rozeznanie
|
W sprawie statusu nieznany sytuacja wygląda nastepująco :
- Firma wie o problemie i w Anglii juz pracują nad tym - wszystkie zamówienia z tym statusem sa przyjęte do systemu i towar "zaklepany" pójda więc paczki do osób zamawiających ![]() - system nie rejestrował punktów do obrotu /!/ - dobrze więc, że osoby które mają te sytuację, aby napisały maila do firmy podając nr zamówienia i przedstawicielski - będzie łatwiej skontrolować postep w usuwaniu usterki. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-15 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#840 |
BAN stały
|
Widze że dużo produktów dojdzie znów w piątek 19 -stego.
Czy oni sa przygotowani na ewentualna powtórke z rozrywki ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.