Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 10:02   #811
Klaudiczka997
Rozeznanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

akurat z gosćmi nie bylo problemy wklejam fote tapira
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01644.jpg (48,2 KB, 75 załadowań)

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:08   #812
Magdzia94
Zakorzenienie

Jakie ty masz piekne włoskiii, cudo!
chCe nałozyc z niedzieLi na pN oleje na noc+ masło karite. Czy moge zrobic tak ze najpierw kokosem wysmaruje włosy potem dodam rycyne i znowu nią wysmaruje a na konniec masło karite . Czy lepiej zeby wszystko po trochu wymieszac w jednej miseczce czy to bez znaczenia??

Edytowane przez Magdzia94
Czas edycji: 2009-08-22 o 10:11
Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:09   #813
mOna01
Zakorzenienie

cudowne Ty wiesz że ja kocham Twoj włosy

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:11   #814
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
cudowne Ty wiesz że ja kocham Twoj włosy
tak??dziekuje
Lepiej mi powiedzcie jak mam to rozczesac sprobuje jutro na mokro

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:12   #815
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Ale cudne!!! Sliczne.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:16   #816
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Ano i tak bywa. Najbardziej zagiela mnie jedna z kobitek bo zanim sie wprowadzila powiedziala mi na dzien dobry, ze wszystkie Magdy to chamki, prostaczki i ona nawet juz nie chce wymieniac co jeszcze i jeszcze niewiadomo czy sie polubimy bo mam jakas tak morde wredna ale to mial byc zart. Pozniej jak sie wprowadzila chodzila i gadala, ze ona zawsze byla najladniejsza czarnulka wsrod innych wspollokatorek a teraz ta malpa czyli ja jej konkurencje robi nastepnie sie smiala i dodawala, ze jednak zadna ze mnie konkurencja bo ja na szczescie ciezarna jestem a w zasadzie moja ciaza i tak ja nie obchodzi i wzgledow u niej miec nie bede, i ze najwieksze idiotki to sa te co maja przewaznie 29 lat i tak glupie, ze ludzkie pojecie to przechodzi. Na szczescie juz jakis czas mieszkam sobie osobno z moim synkiem, TZ i dzidziusiem w brzuszku i nie musze widziec tych twarzy z ktorymi wczesniej mieszkalam.
o0 modle się, abym nigdy nie trafiła na takie współlokatorki

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Przeprosił, jest mu głupio, zrozumiał powód mojej złości, ale ja pewnie uspokoję się dopiero jak się spotkamy, ze mną już tak jest.

Ja płacze baaardzo często, tydzień bez płakania to norma. Ale nie tylko z powodu mężczyzn. Ostatnio często płacze przez koleżankę, strasznie się zawiodłam na niej, ciągle powtarzam sobie, że mam się nie przejmować,ale mi to ani trochę nie wychodzi.
ja nie płacze, nienawidzę płakać to oznaka słabości... Jadę ze znajomymi w góry, był problem z facetem, on nie jedzie, mnie zaś nie będzie, jest zły, ja smutna i wyjazd z góry jest nieudany, nie mogę zrezygnować, bo już rezerwacja jest na siedem osób, ogólnie to takie straszne. On wycofuje się w ostatniej chwili i musza płacić za jego miejsce, jeszcze jak ja bym tak zdecydowanie się wycofała. Jakby dało się odrezerwować to spoko, ale nie dało się. I jadę.

Do przyjaciółek mam szczęście mam dwie najlepsze, nieznają się, nie wpływają na siebie, mogę na nie liczyć.

a co do ciuchów; jestem dumna ze za 100 potrafię si eubrac od stóp do głów ^^

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-08-22 o 10:18
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:23   #817
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja po prostu nie lubię siatkówki
Ciesz się, że daleko do siebie mamy, zaraz bym Cię przekonała

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
TAkk Guma króluje Ale powiem Ci ze Zbych to jak sie ureguluje to będzie bardzo dobrym siatkarzem bo ma mecz co wszytsko psuje , a ma tez mecz co gra jak najlepiej. Czemu Kadziewicza do fryzjera nie zaciągneli tak juz zarósł ze mu brzydko, chyba ze czeka na moje wizazowe rady To sie zgodze
Bo Zbych tak ma, jak jest za bardzo nakręcony, to wszystko w siatkę idzie, jak się opanuje i pomyśli, zanim uderzy, to wszystko jest cacy To taki mały nachal jest
A Kadziewicz świetne ma teraz włosy! Widziałaś go w poprzednim meczu, jak na trybunach siedział? Nie miał tej gumki na głowie i tak super wyglądał...
I tak wolę Zbycha

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:39   #818
astra85
Zakorzenienie

Klaudiczka997 moze sprobuj rozczesac grzebieniem z szeroko rozstawionymi zebami.
P.S wloski masz sliczne i dlugie

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2009-08-22 o 10:42
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:40   #819
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne wlosy, nie dziwie sie ze mysleli ludzie ze sztuczne

ja tapira rozczesywalam po prostu tylko bardzo malymi partiami i ostroznie
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:42   #820
Anariel
Wtajemniczenie

klaudiczka997 najlepiej je umyc i dopiero bo jak masz duzop lakieru to bedzie masakra A wlosy masz...."ZBIERAM JEZYK ZPODLOGI"!!!!!!!!!!!!!
Powiedz mi czy to Twoj naturalny kolor czy farbujesz? I co stosujesz,ze sa takie piekne? - wszystkim to pytanie zadaje a noz sie czegos nowego dowiem :P
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:47   #821
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
komary go podobno zjadały
Podobno Lepiej bądź teraz czujna

Cytat:
Dziewczyna, katoliczka, pielgrzymki, Msze Św i tekst z jej ust :"super ten chłopak, fajnie z nim się spędza czas, ale nie nosi firmowych ubrań to z nim nie będę"
Prędzej bym pomyślała, że dziewczyna tego typu nie będzie chciała chodzić z chłopakiem, bo np. nie jest ministrantem, albo coś takiego

Cytat:
Mi aparat zaczął ranić podniebienie, z bólu się w nocy obudziłam.
A Ty masz ten wyjmowany aparat? Bo taki to potrafi narobić kłopotu. Jak ja kiedyś nosiłam, to miałam taki ze śrubą, do rozkręcania i tak na środku była taka szczelina z ostrymi brzegami. Zawsze miałam język poharatany bo nie mogłam się powstrzymać, żeby go tam nie wsadzać

Cytat:
Napisane przez Gosia19011983 Pokaż wiadomość
Wieki mnie tu nie było, a to z powodu braku czasu. Pisałam wcześniej, że zamierzam założyć aparat na ząbki, wreszcie mi się to udało tydzień temu. Zakładanie nic nie bolało, ale przez kilka dni nie mogłam jeść, piłam tylko soki wielowitaminowe. Drogi ten aparat, bo 4500 zł mnie kosztował, ale mam poważną wadę zgryzu i stąd taka cena.
Super, że już masz I nie martw się, po jakimś czasie to w ogóle przestanie boleć po wizycie, bo zęby się przyzwyczają do ruchu. Szczerze mówiąc mnie bardziej bolał wyjmowany aparat.
Ja już będę miała zdjęty pewnie za jakieś 2 miesiące A zęby to już mam równe jak sztuczna szczęka Tylko dolną szczękę mam trochę przesuniętą w prawo, gdyby nie to, to już bym nie miała żelastwa.

Cytat:
Noo, nie dziwię się, że Ci dziewczyna nie wierzyła, że Twoje

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 11:20   #822
Anariel
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam pytanie. Nalozylam sobie odzywke Tara Smith (ta bez SLES itd) i ... czuje goraco w glowe... nie to,ze parzy ale takie mrowienie i cieplo czuje. Co to moze byc?

Stary 2009-08-22, 11:21   #823
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ciesz się, że daleko do siebie mamy, zaraz bym Cię przekonała

Bo Zbych tak ma, jak jest za bardzo nakręcony, to wszystko w siatkę idzie, jak się opanuje i pomyśli, zanim uderzy, to wszystko jest cacy To taki mały nachal jest
A Kadziewicz świetne ma teraz włosy! Widziałaś go w poprzednim meczu, jak na trybunach siedział? Nie miał tej gumki na głowie i tak super wyglądał...
I tak wolę Zbycha
Widziałam widziałam Ale tak nieswoje wyglądał czytałm oststnio jak sprzatałas pokój to teraz mnie to czeka, z tym ze mam ułatwione zadanie bo meble mam wyniesione- malowanie było i akurat jak wszystko umyje będe miała porzadek na rozpoczecie roku:

Stary 2009-08-22, 11:21   #824
otako
Zakorzenienie

Dzień dobry Paniom Postanowiłam, że wyjdę z ukrycia i w końcu się odezwę. (kiedyś zostawiłam Wam ze 2 wiadomości, ale chyba jeszcze w 1 lub 2 częsci wątku, a tu już 4 ). Mogę dołączyć?

Klaudiczka super masz włosy!

19agusia19 - znam podobne sytuacje, np. koleżanka z pracy mojej znajomej powiedziała do niej: "ale masz fajną bluzkę", po czym jak zobaczyła metkę to od razu stwierdziła: "a, to już mi się nie podoba."

Anariel - to chyba znak, że maska działa, dociera do cebulek i robi im dobrze

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2009-08-22 o 11:23
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 11:22   #825
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Nalozylam sobie odzywke Tara Smith (ta bez SLES itd) i ... czuje goraco w glowe... nie to,ze parzy ale takie mrowienie i cieplo czuje. Co to moze byc?
to dobry znak- najwyraźniej kosmetyk działa

Stary 2009-08-22, 11:23   #826
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
moze to jest termoaktywna odzywka?dałas na to folie i recznik?
Stary 2009-08-22, 11:35   #827
Anariel
Wtajemniczenie

astra85 nieee, ja mam ta: http://www.tarasmith.com/HairCareRan...ootShampoo.asp

Stary 2009-08-22, 11:40   #828
astra85
Zakorzenienie

jezeli Cie skora glowy nie piecze to pewnie nic zlego sie nie stanie od tej odzywki
Stary 2009-08-22, 11:51   #829
carlo_rossi
Rozeznanie

Klaudiczka piekne włosy. Tez ide na wesele za 3tyg. i nie mam pojecia co zrobic z włosami. upiąć/krecic/prostowac? musze poszukac jakiegos sensownego fryzjera, który ładnie ulozy włosy ale nie zniszczy efektów mojej pielęgnacji.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 12:00   #830
Jagoda90
Zadomowienie

byłam na imprezie, wróciłam o 5 rano, ale jakie ładne chmury były ,jak słońce wstawało

Cytat:
Tylko prosze szczerze
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Motylek nie przejmuj się tym niemiłym babsztylem. Ja chodziłam do dermatologa (5 lat leczyłam trądzik) to przepisywała mi zawsze mega drogie leki (np.3 tabletki antybiotyku kosztowały mnie 80zł) i za każdym razem mowila że nie widzi poprawy chociaż po jednej masci prawie wszystko mi zeszło. Kase nieźle ciągnęła, mogła bym za to mieć już 4 lata kuracji NISIMEM i włosy do podłogi! W końcu wyleczyłam samodzielnie niedoskonałości domowym sposobem- olejkiem pichtowym i narazie nie narzekam. No anariel Wklejaj te zdjęcia to Cię trochę pokrytykujemy
a zaskórników też się pozbyłaś ?

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dziewczyny! po 2 tygodniach oczekiwania dostałam dziś odp odnośnie stażu w Wojewódzkim Urzędzie Pracy - pozytywną! jak powiedziała pani naczelnik - zrobiłam największe wrażenie spośród kandydatów a kandydatów było kilku, bo to oferta z późniejszym zatrudnieniem zaczynam 1 września! jestem mega szczęśliwa
gratulacje

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja jeszcze za bardzo nie wiem co i jak. Na przykład jakieś opłaty, prowizje i takie rożne dziwne rzeczy. W przyszłości mogłabym powystawiać trochę ciuchów, bo mam za małe i niezniszczone.
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A powiedz, mocno to wszystko skomplikowane jest? Bo ja bym jeszcze może zdążyła parę podręczników sprzedać, a potem zajmę się wyprzedawaniem majątku
jeszcze niedawno myślałam, że to jest bardzo skomplikowane, kosztuje jakoś dużo i w ogóle,

a jest zupełnie inaczej polecam

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 12:15   #831
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Moim marzeniem jest mieć takie włosy jak ty a tapir, ja bym spróbowała najpierw zmoczyć zeby lakier zszedł, potem tona odżywki i wtedy spróbować rozczesać

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
ja nie płacze, nienawidzę płakać to oznaka słabości... Jadę ze znajomymi w góry, był problem z facetem, on nie jedzie, mnie zaś nie będzie, jest zły, ja smutna i wyjazd z góry jest nieudany, nie mogę zrezygnować, bo już rezerwacja jest na siedem osób, ogólnie to takie straszne. On wycofuje się w ostatniej chwili i musza płacić za jego miejsce, jeszcze jak ja bym tak zdecydowanie się wycofała. Jakby dało się odrezerwować to spoko, ale nie dało się. I jadę.
Też kiedyś myślałam ze płakanie to oznaka słabości ale chyba jednak czasem trzeba sobie ulżyć... tyle ze uważam ze niektóre dziewczyny zdecywoanie za bardzo się przejmują niektórymi rzeczami, którymi nie powinny, ten Twój przykład z wyjazdem jest bardzo dobry nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem....
ja miałam w lo taka sytuacje ze jedna z dziewczyn z klasy miała wadę wzroku, sytuacja była taka ze mieliśmy jakieś zastępstwo i babka (nauczycielka) jej powiedziała coś w stylu ze "co ona nie widzi co jest na tablicy napisane???" na co laska wybiegła z płaczem z sali
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Do przyjaciółek mam szczęście mam dwie najlepsze, nieznają się, nie wpływają na siebie, mogę na nie liczyć.
Moje sie co prawda znaja ale nie kumplują ze sobą to też fajne bo można poznać opinię z różnych punktów widzenia...
Stary 2009-08-22, 12:45   #832
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
byłam na imprezie, wróciłam o 5 rano, ale jakie ładne chmury były ,jak słońce wstawało

bardzo ładne

a zaskórników też się pozbyłaś ?

gratulacje

jeszcze niedawno myślałam, że to jest bardzo skomplikowane, kosztuje jakoś dużo i w ogóle,

a jest zupełnie inaczej polecam
no włsaśnie tylko zaskórników się pozbyłam!! a trądziku i tak nie miałam dużego to nakładałam punktowo Isotrexin i raz w tygodniu peeling enzymat. ziai CAMLA HCL i nie narzekam(chociaż mogło by byc lepiej!! ) Klaudiczka boskie włosy!! i ten kolor jak o nie dbasz?
Stary 2009-08-22, 12:47   #833
iwona200
Zakorzenienie

Przyłaczam się Też zapuszczam, narazie używam HENNA Treatment WAX, a poza tym to odżywki, maski, jedwabie, ale to już braziej na odżywienie, a nie na porost Przydałyby się jeszcze jakieś tabletki, poleccie jakieś po których mogą mi szybciej rosnąć

Aktualnie mam włosy za ramiona, zawsze gdy idę do fryzjera na farbowanie to mnie namówią żeby obciąć końcówki

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Piękne włosy, i długość (przede wszystkim) i fryzura
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 12:59   #834
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Przyłaczam się Też zapuszczam, narazie używam HENNA Treatment WAX, a poza tym to odżywki, maski, jedwabie, ale to już braziej na odżywienie, a nie na porost Przydałyby się jeszcze jakieś tabletki, poleccie jakieś po których mogą mi szybciej rosnąć

Aktualnie mam włosy za ramiona, zawsze gdy idę do fryzjera na farbowanie to mnie namówią żeby obciąć końcówki
Witamy
Jeśli chodzi o tabletki, to jest cały wątek o suplementacji i warto przeczytać, żeby poznać różne opinie na temat różnych tabletek.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76551

Ja od siebie polecam Vitapil, sama brałam tylko miesiąc, więc efektów nie było, ale mojej mamie przy regularnym braniu zahamował wypadanie włosów (widocznie miała brak czegoś, co Vitapil zawiera) i teraz jej odrastają młode w zastraszającym tempie

A fryzjerzy zawsze chcą podciąć końcówki, bo to dla nich zarobek Poza tym wielu z nich wszędzie widzi zniszczone włosy, nawet tam, gdzie ich nie ma
Jak parę lat temu miałam do łopatek piękne, zdrowe włosy, jeszcze wtedy niespalone przez fryzjerkę, to jak szłam z mamą (ale tylko mama ścinała) to patrzyły na mnie strasznym wzrokiem i proponowały "podcięcie końcówek" Na szczęście wtedy już miałam uraz do ścinania przez fryzjerów,

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 13:05   #835
Magdzia94
Zakorzenienie

Jagoda90 pamietam ze keiys pisałysmy o oleju kokosowym w Sielesi czy mogłabys mi przypomniec w jakim miejscu był oraz ile kosztował. Nie potrafię juz znalezc tych inf, bo nie wiem w której czesci watku to było. . .

Stary 2009-08-22, 13:06   #836
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Dzień dobry Paniom Postanowiłam, że wyjdę z ukrycia i w końcu się odezwę. (kiedyś zostawiłam Wam ze 2 wiadomości, ale chyba jeszcze w 1 lub 2 częsci wątku, a tu już 4 ). Mogę dołączyć?
Zapraszamy

Cytat:
Widziałam widziałam Ale tak nieswoje wyglądał czytałm oststnio jak sprzatałas pokój to teraz mnie to czeka, z tym ze mam ułatwione zadanie bo meble mam wyniesione- malowanie było i akurat jak wszystko umyje będe miała porzadek na rozpoczecie roku:
Aaa tam, ja uwielbiam facetów z dłuższymi włosami
W takim razie powodzenia życzę w sprzątaniu

Iwona200, witaj

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 13:12   #837
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zapraszamy

Aaa tam, ja uwielbiam facetów z dłuższymi włosami
W takim razie powodzenia życzę w sprzątaniu

JA tez lubię, ale nie wszytskich. Co do sprzatania to juz nie moge ( umyłam 3 okna, łozko wymyłam bo mam metalowe, drzwi z kurzu) a zostało mi jeszcze troche. Wyobrazam sobie jak mi wniosą meble, ile sie namyje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 13:25   #838
tigresska
Zakorzenienie

Dzień dobry!
jestem z siebie dumna bo nadrobiłam Wasze pisanie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
najwieksze idiotki to sa te co maja przewaznie 29 lat i tak glupie, ze ludzkie pojecie to przechodzi.

ale zostałam podsumowana...

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
ja też wróciłam po 5 ale u mnie to deszczyk kropił. Najpierw się wytańczyłam a potem wracaliśmy ze znajomymi na nogach do domu - 6 km całe szczęście tylko kropiło a nie lało
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 14:36   #839
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne uwielbiam takie włosy - ciemne, długie, błyszczące. Jak z reklamy niedługo będziesz nam machać tymi włoskami z telewizora razem zNataszką

Cytat:
Jakie ty masz piekne włoskiii, cudo!
chCe nałozyc z niedzieLi na pN oleje na noc+ masło karite. Czy moge zrobic tak ze najpierw kokosem wysmaruje włosy potem dodam rycyne i znowu nią wysmaruje a na konniec masło karite . Czy lepiej zeby wszystko po trochu wymieszac w jednej miseczce czy to bez znaczenia??
Dla włosów nie ma to znaczenia raczej, ale jak nakładałam kokos+rycyna to mieszałam - łatwiej było rycynę nałożyć, bo sama jest gęsta i lepiąca.

Dzisiaj jakiś dziwny dzień...senny taki, może przez pogodę, bo co chwile się chmurzy i duszno. Chyba się polenię a później nałożę coś na włosy
A moja mamusia była u fryzjera i ma śliczną fryzurkę, najdłuższe pasma do linii brody, reszta wycieniowana...trochę kusi, ale nie będę nawet myślami o cięciu grzeszyć
Stary 2009-08-22, 14:47   #840
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dzisiaj jakiś dziwny dzień...senny taki, może przez pogodę, bo co chwile się chmurzy i duszno. Chyba się polenię a później nałożę coś na włosy
U mnie podobna pogoda, duszno, aż ciężko się oddycha.
Właśnie przetrzymałam przez kilkanaście minut maskę Romantic na włosach. Ta maska to jakaś niekończąca się opowieść mam ją kilka miesięcy i końca nie widać, nie jest jakaś rewelacyjna dla moich włosów, ale zużyć trzeba. Szkoda mi wyrzucić
I tak się zastanawiam nad zmianą szamponu, do tej pory używałam zielonej Rzepki Joanny i trochę mi się znudził... Muszę pooglądać Wasze kolekcje i dziennik regeneracji, może mnie coś zainspiruje.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości