![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Love_HateYOU , poraz kolejny - dziękuję :* bryym , dziękuję <3 __________ powiekami gaszę gwiazdy na niebie. namalowana krzywda Twoich silnych rąk ja , dziewczyna ze szklanej kuli. nie wiesz , które słowa są dowodem na to , że chcę byś był. Twoje słowa są tylko słowami.
#812 |
Raczkowanie
|
.A ona znów w oknie
z kubkiem gorącej herbaty wierzyła, że jutro będzie lepiej.` `.Kiedy Ty w końcu zrozumiesz jak wielkim uczuciem Cię darzę?!` .`Mój świat zamienia kolory z słonecznych w pochmurne i codziennie jest bardziej szary . .`Bo było kolorowo a zrobiło się szaro.;(` `tęsknie za tamtymi dniami kiedy byłeś obok i mówiłeś, że to bedzie trwac wiecznie .`
#813 |
Raczkowanie
|
witam, może niektóre z was pamiętają mnie z poprzednich części
![]() taki jesteś słodki , że aż mnie mdli do zawrotów głowy i mam ochotę uciec przez to okno, którym wietrzę idealną, cukrową atmosferę. a potem przez kilka godzin moje serce szybciej biło, a na twarzy pojawił się uśmiech, taki szczery, taki że aż boli szczęka i brzuch i chcesz przestać, ale nie możesz, po prostu. zrobiłeś falsyfikat z naszej miłości. co noc gryzę usta, by nie krzyczeć z bólu istnienia bez Ciebie. włączyła radio i oparła głowę o jego ramię. fala nastrojowa muzyki przerwała niezręczną ciszę i obudziła ich marzenia o lepszym jutrze. plastykowy świat, sterowane ruchy, wyliczony szał, kodowane słowa. przytul mnie naprawdę mocno dziś w nocy. serce chyba zamierza mi dziś pęknąć i sama tego nie powstrzymam. budzisz się rano, a w źrenicach resztki wczorajszego słońca. to tęsknota.. wiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
mmm, dziękuję
![]() ____________ na początku była miłość. potem narodziła się zazdrość i zdrada.
potknęłam się o próg nieba. jestem z śmiercią na "TY". |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zadomowienie
|
<3 perełko. i dziękuję.
![]() jakoś trudno mi w to uwierzyć ;] ale nieważne... * * * to idealne kłamstwo by w nie uwierzyć, to miłość. co jeśli zechcemy zerwać? zabijasz we mnie wszystko czego chciałam. spójrz w moje oczy, znajdź coś poza pustką. to tylko moment, zanim się zatracę.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-04-11 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
Kiedy ciemność pokrywa światło W ciszę ubrał się świat I mógłbyś być potajemnie częścią mnie Leżała nakryta na stercie pogniecionych prześcieradeł Postanowiła śnić... Wyśnić sobie nowe ja I wewnątrz czuję się jakby deszcz lał strumieniami Horyzonty jutra pełne niespodzianek.. nie pozwalaj im zabrać twoich marzeń |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() że sie spodobał ![]() A ja również pięknie , pięknie dziękuje ! ![]() aż sie wzruszyłam ![]() _______________
odkrywając tajemnicę wysp. nieubłagalnie pędzimy na przód szczęście to ten stan, kiedy życie jest pełne cudów , natura ciekawa , a na twojej drodze stoi masa dziwnych potworów . Słuchając Mozarta, Chopina czy Bacha, jesteśmy zachwyceni ich muzyką tylko w danej chwili , w momencie gdy do naszych uszu dochodzi cudowny dźwięk , to tylko chwila, krótka wspaniała chwila, potem wracamy do codziennego życia, robimy herbatę , wychodzimy z psem na spacer, odrabiamy lekcje. zapominamy o klasyce. Jednak nie zawsze tak jest, nie zapominamy łatwo o chwilach które są dla nas ważne, to te wydarzenia pozostawiają ślad na najgłębszych półkach naszego serca. głowa pełna marzeń , wystukuje obcasem nuty życia.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Przyczajenie
|
witam moje panie w kolejnej części. ;* miłość od nienawiści zawsze dużo potężniejsza. by nie zdradzić innych słowem. prawda ona zawsze wyzwala. Prawda ratuje gdy wszystko inne nawala. gorące uczucie jak lawa z wulkanu, niech płonie jak pochodnia by nie zniszczyć tego stanu. Pamiętając o tym, wstań i powiedz płoń.. Ważne znaleźć wspólne wśród wielu różnic. powoli, nie trzeba się spieszyć. Będzie dobrze tylko trzeba w to uwierzyć. kamisha, always be yourself, GorącaCzekolada, Toogether93, patrysiowa_, IIHHAATT, dontlookdown, Kinderka13, Gotte, Kaaate90, KaMa2709, Ilovromance, sanderson93, hoe, CookieCrisp, Extremalna, ruda wiewiora, ewelina1222, dresowa, xxgroszek07xx, Missi_16, z innej bajki, abunee, inquiring, envious, caroline060, muszka23101, Drift, _untouched_, nienaruszona, uwielbiaj, _ZaagubiOna_, without_demur, Love_HateYOU, _mandarynka, agrr, Frutellka xD, matematyczka00, cama. ![]() za błędy przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Przyczajenie
|
nie jesteś jedynym powodem mojego uśmiechu,
ale stanowczo ulubionym. Kiedyś byłam rozsądna.. BYŁAM CHOLERNĄ PIEPRZONĄ ROZSĄDNA DZIEWCZYNĄ! A potem.. poznałam Ciebie. ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę. W moje urodziny napisał, że życzy mi spełnienia marzeń. Gdyby wiedział, że on jest moim największym marzeniem, pewnie by tak nie pisał.. Gdy wchodziłam na gadu witałeś mnie zawsze średnikiem i gwiazdką , a teraz juz tego nie ma , jest tylko cisza. Pokochałam te chwile, w których łapałam Cię na wpatrywaniu się we mnie. Chciałabym takiego, który słuchałby ze mną mojej ulubionej piosenki, nie marudząc,że leci 132132154454 raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Raczkowanie
|
witam w kolejnej części ![]() i czuję się tak cholernie mała, tak łatwopalna, jak to Maryla Rodowicz kiedyś zaśpiewała. 'Chciałabym takiego, który słuchałby ze mną mojej ulubionej piosenki, nie marudząc,że leci 132132154454 raz.' cieszymnieto , widzę ,że podoba Ci się mój opis ![]() __________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo ' <3
[jakoś mi źle, mimo,że wczoraj pomału zaczęło się układać w moim skomplikowanym życiu. paradoks.] [*] ![]() Edytowane przez martekbezmajtek Czas edycji: 2010-04-11 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dla siebie wszystkim .
#823 |
Rozeznanie
|
dziewczynki nie bić i nie krzyczeć - bo wszystkie te opisy to moja własna 'twórczość' więc proszę o wyrozumiałość. ;*** coraz częściej nachodzą mnie myśli ' co by było gdyby'w takich momentach uświadamiam sobie, że w jednej chwili traciłam szansę na szczęście.. * bo tylko gdy widzę CIEBIE czuję że zaraz eksploduje ! * chciałabym zapomnieć. muszę zapomnieć. zapomnę przy kimś lepszym od Ciebie. * ta chora sytuacja po między nami w tym przypadku jest nieuleczalna. * byłeś moją definicją szczęścia. teraz gdy pytają mnie co to szczęście odpowiadam : gdy Cię dopada to początkowo czujesz jakbyś była 5 cm nad ziemią.. jednak to szybko mija i gwałtownie spadasz w dół. * gdy byłam z Tobą sądziłam że wiem co to MIŁOŚĆ. jednak to było zwyczajne złudzenie - sam pociąg fizyczny nie można nazwać miłością. okłamywałam tak samą siebie prawie pół roku ! dopiero przy NIM zrozumiałam co to znaczy prawdziwa miłość *
![]() |
#824 |
Przyczajenie
|
![]() dobra mam początek tematu ogarnięty, więc sorry i zaczynam once again i tym razem ze swoją twórczością. : >> bo zjawiłeś się w najmniej oczekiwanym momencie, nie byłam na to gotowa.. i gdy patrzę na tego skubańca, wiem, że nie mogę przestać go kochać. była tak szczęśliwa, że nie miała czasu na zmartwienia. tarzając się w stokrotkach. |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Zakorzenienie
|
O.o stasznie mi miło
![]() Dziękuję Ci za wyróżnienie i miło widzieć swój opis w podpisie ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ***
Zawsze będzie pod moją opieką. I nigdy nie pozwolę go skrzywdzić. Nigdy. i nie pozwolę, byś się bał. Ale to nie zmienia faktu, że wciąż jesteś ważny dla mnie, tak bardzo. To dziwne, ale tylko do Ciebie nie potrafię się odwrócić tyłem. Nawet, gdy mówisz, żebym odeszła... Zawsze zostaję... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Przyczajenie
|
xGoldAngelx, czekoladowe szczescie , Kofeina w RedBullach
zakochałam się w waszych opisach od pierwszego wejrzenia ! ![]() Ona była inna niż inne. Nie lubiła czekolady, lodów czy truskawek. Od tamtej pory kiedy ją zostawił nie lubiła niczego. A najbardziej nie lubiła się uśmiechać. Gdy patrzę w lustro i widzę swoją twarz - to wiem , że już nie ma nas . Nie ważne, że się skończyło. Pamiętaj o tym , że było ! A dziś już nie ma nas, dziś już skończył sie nasz czas... I pamiętaj , że Cię kocham. Nawet gdy od Ciebie odejdę to pamiętaj, że Cię kocham. Pamietaj , że to ty jesteś tym jedynym i nawet jeśli odejdę - pamiętaj to, pamiętaj . _______________ Recydywistka z siniakami na sercu .
by arbuzowaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Raczkowanie
|
dziękuję, maleńkie ;-*
___________________ Na pewno nie był draniem! a jak już, to nieświadomym... Gdy poznawał pannę, jej los był przesądzony: stał i patrzył na nią z góry, trzymając za włosy, ubranie mieli na sobie nie więcej niż do dwóch godzin. była zaangażowana, niestety, nie w jego oczach... aby ukoić jej ból, mówił "ten gość to k*tas". jego serce biło lekko, ale jej biło, jakby zaraz miało złamać żebro... (wszystkie powyższe opisy są cytatami z piosenki "Romantyczka" Vixena) cała z Tobą, cała Twa. i dokąd pójść, gdy żadna z dróg nie jest tą, którą chcemy iść!? pozostawiam Cię w sferze moich osobistych dewiacji. "Ich ciała delikatnie drżały z pragnienia. Ich spojrzenia przestały być tylko przelotnymi, oboje pochłaniali widok swoich ciał, odzianych w letnie ubrania i podniecenie. Ona przestawała wzbraniać się przed jego pocałunkami, które wywoływały fale gorąca w ich ciałach. Jeszcze nigdy nie miała takiej ochoty na jakiegoś faceta... Jego dotyk koił jej ból, pragnęła go całą sobą, a on oddałby wszystko, by móc ją posiąść. Dzielił ich wiek, jego żona i dziecko, jej brat, wspólny przyjaciel i świadomość, że nie mogą być razem, jednak coś przyciągało ich do siebie z zatrważającą siłą... Powstrzymali się prawie przed wszystkim, choć ona długo czuła na ciele dotyk jego dłoni, a on przed oczami miał jej pełne usta i rozkoszny obraz przymkniętych na wpół powiek. Był pewien, że gdy zadzwoni jutro rano, ona z uśmiechem odbierze słuchawkę." a czas spędzony z Tobą uznaję za zmarnowany. beznamiętnym wspomnieniem staje się to, co niegdyś toczyło z oczu łzy i zabraniało spać nocą. "Docierała do niej smutna prawda, z którą należało się zmierzyć. Już nie było sensu w odgrywaniu żadnej z ról. Wiedziała, że przez jakiś czas będzie tęsknić, cierpieć, wylewać łzy w poduszkę, ale... jeszcze jej to nie dotyczyło. On miał być jej przyszłością - tylko tą najbliższą, nie chciała snuć planów na wyrost. A jednak przyszłość legła w gruzach, ich rozstanie było sprawą nieuniknioną. Nie chciała być sama, nie chciała nie mieć w nikim oparcia. Potrzebowała go. Została skazana na naukę oddychania bez powietrza, które niespodziewanie przestało ją otaczać. Samotność dopadła ją nagle, jak czasami deszcz dopada nieświadomą niczego parę kochanków. Deszcz już nigdy nie dopadnie tej pary... Para zniknęła. Poczucie, że nie ma na tym świecie nikogo, kto zechciałby rzucić jej do stóp cały świat, zwaliła ją z nóg. Upadła lekko na marmurowy schodek. Siedziała na nim i wiedziała, że teraz jest jedną z tych ofiar losu, z których zawsze się nabijała. Oparła głowę o ścianę, delikatnie musnęła ją dłonią. Była taka zimna. Miała na sobie jego koszulę. Powinna się ubrać, ale przecież nie miała po co..." "Jego oczy dudniły pożądaniem. Łapczywie przyglądał się każdemu z jej delikatnych ruchów, spojrzeniom pełnym obłąkańczego żaru... Ich pragnienia idealnie się pokrywały, oboje pragnęli bliskości, ciepła drugiego ciała. Oddychając głęboko, odgarnęła pasemko włosów z czoła. -Pójdę już, mama pewnie się denerwuje... Dobranoc..." Lubisz smak siarki? To posmakuj diabła...
![]() |
#828 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie uzdolnione dziewczyny.
![]() ![]() ciii, nie mów nic więcej. chcę tylko czuć, że jesteś. a ja tylko czekam na znak, że jednak coś dla ciebie znaczę. tak po prostu, bez tłumaczeń, powiedz 'kocham', nie inaczej. mówiłeś 'życie nie jest po to, żeby zamulać i ciągle mieć doła', choć nie wiedziałeś, że ty jesteś tego powodem. wybacz mi raz, drugiego już nie będzie. bo ona bała się, odtrącenia się bała. dlatego on nigdy nie dowiedział się, co siedzi w jej głowie, a ona przez to tylko cierpiała. bo nic już nie zostało. to wszystko sprawiło, że me uczucie do Ciebie na nowo odżyło. tak trudno moje myśli ułożyć teraz w całość. wiem jedno, kocham Cię, czy to za mało? nie wiem, jak powinnam się zachowywać, kiedy jesteś blisko. za dużo słów ostatnio wypowiedziałam, to wszystko. proszę, pozwól mi poczuć, czym szczęście jest. to nie tak, że nie chcę Cię już znać. po prostu próbuję się od Ciebie odzwyczaić, uwolnić się od tego cholernego uczucia, jakim jest miłość do Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Otuleni błękitem między nocą a świtem, jesteśmy sami.
Mnie ćpaj, mną zaciągaj się, mną się upijaj. Wspólnie udajmy się na spacer po piekle. Mój bohater. Jesteś wątkiem mych snów. A twój pocałunek nadal pali mnie w usta. |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Rozeznanie
|
Moja x33 Uwielbiam
![]() ![]() To o mnie chodzi ? ^^ podkradłam ![]() ![]() _________________________ ___ ...A teraz wszystko pachnie Tobą. ![]() '-hej, masz może wytłumaczenie na to, że śnisz mi się co noc? ![]() -jestem za***isty.' -Obiecaj mi, że gdy przestaniesz mnie kochać, odejdziesz...i nie będziemy bawić się w przyjaźń. -Nie mogę Ci tego obiecać. -Dlaczego? -Bo nigdy nie przestane Cie Kochać. ![]() ' Kocham. yyy.. Tfu! Wróć !Koniec. Idę się schować do szafy... - Co tam u panny.?! ![]() - Ciiiiicho.! - Przecież nikt nie śpi. - Właśnie uśpiłam moje chore serce i głupi rozum... Kocham i tęsknie ale wybaczyć nie potrafię. Świeć Panie nad Ich Duszą (*)(*)
#831 |
Rozeznanie
|
grise - dziękuję Kwiatku!
![]() marikab - merci, mon cheri! ![]() RozowaSkeyterka - że ja? rumienisz! ![]() Rasta lady - dziękuje za wyróżnienie! ![]() czy można umrzeć i zaskoczyć tym samego Boga? wszystko znów jeszcze raz. od nowa, tak samo, po dawnemu - modlimy się o miłość. ona i on. co za uparci ludzie to są! i sprawdzasz ukradkiem, czy się gniewam. tak, gniewam!
#832 |
Przyczajenie
|
RozowaSkeyterka:
boskaaa - Te naj talenty . ![]() Szok ! Ja ?! Nie wierzę .. Wymieniona przez taką cudowność .. ![]() Dziękuję ![]() ![]() - Kim dla Ciebie jestem? - Największym Skarbem jaki kiedykolwiek spotkałam ![]() Pan frankensztajn z niebieskimi oczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Przyczajenie
|
zmęczona codzinnością przeszła na wegetarianizm.
jak sen <3 jak jestem pijana, to chcę z Toba być, jak trzeźwa, to się boję. nadal mam ochotę napisać Ci te dwa słowa.. lubię słuchać Twojego głosu. jeśli to jest tylko gra, skończ ją, zanim mi się spodoba. Nadal go kocham. Gdy on na mnie patrzy. Sposób w jaki patrzy. Jego spojrzenie jest takie delikatne, przenikliwe. NIESAMOWITE! Gdy zamykam oczy czuję jak mnie dotyka, obejmuje, całuje.. słyszę jak mówi i widzę jak patrzy. Gdy je otwieram nie ma go. Zastanawia mnie, czy on też tak ma. Czy chciałby tak jak ja cofnąc czas i wrócić.. naprawić.. ciekawe co dzieje sie w Twojej głowie na mój widok? ;> i gdy składałam mu życzenia, mogłam go przytulić na te pare sekund. No w dłoniach i oczach i w tym cynicznym uśmiechu się zakochałam. Tego kwiata jest pół świata jak to mawiają. Ale nigdzie nie znajdziesz dwóch identycznych kwiatków.. a je chcę właśnie TEGO! Żadnego innego! A dostała go inna. To jej go życie dało. Według mnie to najładniejszy kwiatek z kwiatków! To były najpiękniejsze dni mojego zycia. Wtedy czułam się jak bohaterka taniego romansidła, gdzie głowna bohaterka wreszcie zaznaje miłości męzczyzny, którego od dawna wielbi. Tak tak.. wtedy właśnie tak się czułam. Tylko, że Harlequiny kończą się happy endem, a moje szczęsliwe zakończenie szlag trafił. |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
Dla Ciebie nikogo się nie boję...
Każda ma myśl jest tylko dla Ciebie. Twoja wyobraźnia, Twoje myśli chore... nie na miejscu i bez sensu.. Po co żyć oddzielnie, kiedy moje serce do Twojego legnie? Czekam... wciąż czekam, abyś był moim lekiem na całe zło... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Raczkowanie
|
"Życie jest słodkie jak czekolada i pachnie malinami"
![]() " Rzuć wszystko i chodź się całować" ![]()
#836 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty też jesteś cudowna ! ![]() ***
Już nie ma 'nas' chciałabym cofnąć ten czas.. chciałabym usłyszeć znów.. tyle ciepłych słów. Mówiłeś : Kocham Cię tak, i chcę żyć z Tobą jak.. we śnie, . A ja jak księżniczka czułam się.. __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Raczkowanie
|
donacia4 - jasne. kradnij ile wlezie
![]() ![]() ![]() ![]() uwielbiaj - okradłam... matko, boska jesteś ![]() ______ .ja ciebie kocham kocham, kochaj i ty. .nie zrozumiem tego nigdy, ale muszę się poddać. .cząstka mnie umiera, nie ma na to lekarstw. .oprócz tego, że cię kocham, to nic do ciebie nie czuję. .plany w fatamorgany przeistaczają się szybko. .przepraszam zbędne... . gwarantuje Ci siebie. .przeżyć życie szczęśliwie widocznie nie mam prawa.. .mam tysiąc ważniejszych spraw, niż oglądanie się do tyłu. .Za****iście się bawisz rozrywając serce w pół. .kochaj sercem, nie na litość. .śmieszny chłopcze, spływaj.. .zrobię krok do przodu, ale już bez ciebie.! .zrozumiesz wtedy, gdy zobaczysz jak to boli.. .nie ma takich praw, na których można serce złamać.. Ubóstwiam wszystkie! bez wyjątku.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Raczkowanie
|
Zbudujmy razem niebo
" Znów wybucha w nas permanentne siódme niebo" "Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje" " dzień dobry, Kocham Cię, już posmarowałam Tobą chleb"
#839 |
Raczkowanie
|
Przez cały wieczór uczyłam się chemii. Do głowy weszło mi tylko jedno: między pierwiastkiem "TY" i pierwiastkiem "JA" zachodzi reakcja.
Pulsujesz mi w skroni, jak ból migrenowy. Najwyraźniej jestem masochistką - lubię, gdy to robisz. Nie powinnam zrywać kwiatów przed północą naszych smutków. Jak mam patrzeć w przyszłość, skoro Ty miałeś być moim jutrem?
#840 |
Raczkowanie
|
Step on the way with you, baby known, there's no one like you... // Kroczę drogą wraz z tobą, wiedząc kochanie, że nie ma drugiego takiego jak ty
![]() Fly away with me my angel from heaven sent, take my heart, mi amore... // Odleć ze mną aniele zesłany z nieba, weź moje serce, mój kochany.. Suffice to say, he's my everything… // Wystarczy powiedzieć, że on jest dla mnie wszystkim! It's like I can't see anything, nothing but you, I'm addicted to you... // Jest tak, jakbym nie mogła nic zobaczyć, nic poza tobą, jestem od ciebie uzależniona.. Boy u know I love ya, boy u know I love ya like la la la la... // Chłopcze wiesz, że cię kocham, chłopcze wiesz, że cię kocham jak.. lalalalala.. If you wanna be with me, I can make your wish come true... // Jeśli zechcesz ze mną być, sprawie, że spełnią się wszystkie twoje marzenia.. I'll give you 25 reasons why I'm really in love with you... // Dam ci 25 powodów, dla których tak bardzo cię kocham.. I can give you 25 reasons why I'm never leaving you... // Moge dać ci 25 powodów, dla których nigdy cię nie zostawię.. When you hurt, when you suffer - I'm your angel undercover... // Kiedy jesteś skrzywdzony, kiedy cierpisz - jestem twoim tajnym aniołem.. Other guys may be rich and handsome baby, but I prefer you… // Inni mężczyźni mogą być bogaci i przystojni, ale ja wolę ciebie.. I can't get over you, 'cause everything I see is you... // Nie moge się od ciebie uwolnić, bo wszystko co widze to ty.. As far as I can see, you will always be the one for me… // Sięgając okiem w przyszłość stwierdzam, że będziesz zawsze jedynym dla mnie.. Don't go wasting your emotions, lay all your love on me... // Nie odchodź, marnując swoje uczucia, przekaż mi całą swoją miłość.. I can't love you, anymore than I do. People die, but real love is forever. // Nie mogę kochać cię bardziej, niż kocham. Ludzie umierają, ale prawdziwa miłość jest wieczna. I wanna spend the rest of my life with you by my side… // Chce spędzić resztę mojego życia przy tobie... When I receive the love that makes me feel alive - I will believe it... // Kiedy doświadczę miłości, któa pozwoli mi czuć, że naprawdę żyję - uwierzę w nią.. Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you... // Gdziekolwiek pójdziesz, cokolwiek zrobisz, będę tutaj czekać na ciebie.. A neverending dream, a dream of you… // Niekończący się sen, sen o tobie.. I need you baby to warm the lonely night, I love you baby... // Potrzebuję cię kochanie, by ogrzać samotne noce, kocham cię kochanie.. But all that shit seems to disappear when I'm with you... // Ale wszystkie 'gówna' zdają się znikać (nie mieć znaczenia), kiedy jestem z tobą.. Cause that's me, don't have to spend a dime, baby I just want your time.. // Bo to ja, nie chcę wydawać twoich pieniędzy, chcę twojego czasu.. You ain't got to buy nothing, it's not what I want, baby it's you.. // Nie musisz mi nic kupować, nie tego chcę, kochanie to ty... So I tell you something... this could be love, because... // Więc powiem ci coś.. to mogłabyć miłość, bo.. Ain't no other man it's true - all right - ain't no other man but you.. // Nie mam innego mężczyzny (to prawda!) - o tak - nie mam innego mężczyzny poza tobą... I'll love you more with every breath... Truly, madly, deeply, do.. // Będę kochać cię mocniej z każdym oddechem - szczerze, szaleńczo, głęboko, będę kochać.. Do you realize? I can't sleep without you, think without you.. // Rozumiesz? Nie mogę spać bez ciebie, myśleć bez ciebie.. See sugar I don't wanna, I don't wanna be alone.. // Widzisz słodki, nie chcę, nie chcę być sama... What kind of world would I see without you? I can't dream without you.. // Jaki byłby ten świat bez ciebie? Nie mogę śnić/marzyć bez ciebie.. It's an endless summer, boy I want you close to me... // To jest nie kończące się lato, chłopcze chcę ciebie blisko mnie.. I'll keep you locked in my head until we meet again... // Zatrzymam cię zamkniętego w mojej głowie, do momentu kiedy znowu się spotkamy.. Got me lookin' so crazy, my baby, I'm not myself lately, I'm foolish.. // Sprawiasz, że wyglądam jak szalona, moje kochanie, nie jestem sobą, jestem głupia.. I'll stand by you, won't let nobody hurt you.. // Będę przy tobie, nie pozwolę nikomu cię skrzywdzić.. You lift my spirit, when I need inspiration, when I need advice... // Podnosisz mnie na duchu, kiedy potrzebuję natchnienia, kiedy potrzebuję rady.. I turn to you, like a flower leaning toward the sun... // Zwracam się do ciebie, jak kwiat wychyla się w stronę słońca.. You're the only one, who can turn me around when I'm upside down... // Jesteś jednym, który potrafi mnie przekręcić, kiedy jestem do góry nogami.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.