![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
http://allegro.pl/guerlain-meteorite...183457589.html
nie prosilam o kody bo pomyslalam,ze patrzac na konto i tyle komentarzy na pewno bedzie wszystko ok. Mam nauczke. Dziewczyny, czy wiecie kto w Polsce jest dystrybutorem Guerlaina? |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za chamstwo! Z takimi frajerami to tylko do odstrzalu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- I chetnie bym sobie zobaczyla te "faktury producenta" ![]() ![]()
![]() |
#814 |
Kici kici miau miau
|
ja kiedys pytalam u chanela o kod produktu to znaczy z jakiego roku jak jeszcze nie wiedzialam o dekalkulatorze.. chetnie odpisali i jeszcze byli zainteresowani skad nabylam krem
![]() takze do boju ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
malo do dystrybutora... pojechalam bym rowno z policja i prawnikiem... za rozprowadzanie podrob grozi kara... ale swoja droga jakbym dostala taka odpowiedz to chybabym zabila... bo jak to przeczytalam to mi sie cisnienie dzwignelo... u mnie to sie z czyms takim od razu do tv trzeba zglosic... co nie Urbanku ![]() ![]()
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale bez jaj - masakra ![]()
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
A i wlasnie tak zrobie!
Napisze do Guerlain i z odpowiedzia pojde na policje. Mam pecha jak nic ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
prawde mowiac spytalabym sie jeszcze, ze jak to jest oryginale wg nich... to dlaczego w aukcji bylo zdjecie innego produktu... bo to oprocz sprzedawania podrob jest juz oszustwem
![]() a przy okazji nowego sypanca mineralnego... i zachwalanego przez Urbanka podkladu chyba sobie klikne... bo w necie mozna nabyc po 36 ojro ![]()
#819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co za chamstwo na zdjęciu orginał a do klienta podróba!!!!!! Irsin walcz!!! ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() i 36 ojro to bosze super kasa u nas ponda 2 stówy będzie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coraz wieksza mam chrapke na tego sypanca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#821 |
PIP.
|
ja tez obserwowalam aukcje tego sprzedajacego, ale cos mi sie za piekne wydawalo, aby moglo byc prawdziwe i faktycznie.
pewnie dotad mial do czynienia z ludzmi nieuswiadomionymi, ktorzy nawet sie nie zorientowali jaka perfidna podrobe dostali ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ps. prasowaniec wychodzi jeszcze taniej ![]()
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa no to sobie dopowiedziałam że w dougim ![]() Desti dasz link do new prasowańca u Waszego ibejowego sprzedawcy by oko nacieszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama kiedyś miałam ochotę coś kupić u tej sprzedającej, ale ciągle pamiętałam, że jedna z Wizażanek raz kiedyś wspomniała, że ta pani sprzedaje podróby... Ale ilość zadowolonych z zakupu bardzo zastanawia... ![]() Urbanku strasznie kusisz tym podkładem ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dokładnie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz link do podkladu ale mozesz sobie zobaczyc co on tam ma -> http://cgi.ebay.de/Guerlain-Lingerie..._Foundation_PP
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Ja nie kusze
![]() ![]()
#828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
No calkiem mozliwe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie potrafie tego zrozumiec, ale ta sprzedajaca ma negatywy tylko wszystkie uniewaznione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#833 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Jestes klientem. Nie maja prawa zadac od Ciebie ekspertyzy.. Notabene jak to mialoby wygladac? Gosc pojdzie do Sephory? ![]() 3. Kobieta pisze o legalnym zlodle. Zapytaj o nie konkretnie. 4. A propos, nie moga miec faktur od producenta. Nie latwo kupic hurtowo produkty z wysokich polek. Nie da sie kupic tych produktow "z ulicy". Dlatego wlasnie w Polsce jest jeden dystrybutor. Firmy selektywne przewazni robia tak, ze sprzedaja koncesje na kraj zatem Guerlain w Polsce nikomu nie sprzedaje oprocz polskiego dytsrybutora. Od kogo wiec te faktury? Bo od producenta napewno nie. 5. Bardzo dziwne, ze na aukcji nie ma real photo. Wrzuc jej w odpowiedzi linki do zdjec ze strony Sephory (skorzystaj z amerykanskiej storny; u nas chyba zdjec nie ma), Douglasa i strony Guerlain. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już nie raz przeglądałam aukcję tej sprzedającej, w dodatku ma pozytywne komentarze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21738164]1. Skoro maja faktury to popros o kopie. Uzywaja argumentu "mamy faktury, wiec oryginal", wiec niech Ci je przedstawia.
2. Jestes klientem. Nie maja prawa zadac od Ciebie ekspertyzy.. Notabene jak to mialoby wygladac? Gosc pojdzie do Sephory? ![]() 3. Kobieta pisze o legalnym zlodle. Zapytaj o nie konkretnie. 4. A propos, nie moga miec faktur od producenta. Nie latwo kupic hurtowo produkty z wysokich polek. Nie da sie kupic tych produktow "z ulicy". Dlatego wlasnie w Polsce jest jeden dystrybutor. Firmy selektywne przewazni robia tak, ze sprzedaja koncesje na kraj zatem Guerlain w Polsce nikomu nie sprzedaje oprocz polskiego dytsrybutora. Od kogo wiec te faktury? Bo od producenta napewno nie. 5. Bardzo dziwne, ze na aukcji nie ma real photo. Wrzuc jej w odpowiedzi linki do zdjec ze strony Sephory (skorzystaj z amerykanskiej storny; u nas chyba zdjec nie ma), Douglasa i strony Guerlain.[/QUOTE] dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Juz napisalam do Guerlain, mam nadzieje,ze odpisza - wyslalam zdjecie. Swoja droga ona ma mnistwo kosmetykow! I wyslala mi linka do aukcji jeszcze jednej (Pysia?- sprzedajaca), ktora tez ma ten puder- ze stwierdzeniem,ze ona tez sprzedaje i nikt nie narzeka TYLKO JA! |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam na Pastele...
![]() A w srode wylatuja z Kanady do mnie nowiutkie o1 ![]() Ahhh... doczekac sie nie moge ![]() Ma ktoras pod reka jeszcze jakies fajne swatche tych 01? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
PIP.
|
oooo wiedzialam, ze jak James sie odezwie to konkretnie poradzi
![]()
![]() |
#840 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też obserwowałam tę aukcję i kilka innych tej osoby. Chciałam coś kupić: cienie Diora. Ale nie zgadzał się opis ze zdjęciem, a sprzedająca nie odpowiedziała na maila, więc dałam sobie spokój. Teraz widzę, że dobrze zrobiłam. Uwaga! Ta osoba jest wymieniana tu na forum (chyba nawet w tym wątku) jako osoba, która sprzedaje oryginały! Cytat:
Mam nadzieję, że Guerlain zareaguje. Ależ argument na poparcie oryginalności ![]() irsin, wrzuć linka do aukcji tej Pysi. One prowadzą sprzedaż razem, czy tylko tak o niej wspomniała? Edytowane przez margaretka02 Czas edycji: 2010-08-30 o 16:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.