|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Bound - nie wróciłam. tylko mówię ,że najchętniej bym to zrobiła. ale jeszcze się ogarniam jakoś.
Moja babka z niemca mnie lubi, bo jestem najlepsza. ; DDD |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
to dobrze... o lol ;d u mnie nie wiem czy nas moze nie lubić, ale i tak jest rzeź ;d
#813 |
Zakorzenienie
|
Czemu, aż tak źle?
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
wymagająca dość, ja się stresuję kiedy jej odpowiadam chociaż wiem wszystko to własnie z tego powodu z głowy mi to wylatuje oO
chcę aby jutrzejszy dzień minął szybko... wgl w ten weekend są zawody ''o puchar proboszcza'' w piłkę nożną, rok temu poznałam tam B ![]() ![]()
#815 |
Zakorzenienie
|
Mi dzisiejszy dzień w szkole bardzo szybko minął. o.o miłe zaskoczenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia ale że jaki "puchar proboszcza" ? ;D
Kara a to czego wywalili ją? Kurde sory że nie nadrobiłam ale siedze nad chemia i jak do jutra nie zrozumiem tej konfiguracji elektronowej to moge pożegnać się z zaliczonym półroczem i z ta szkołą też. Wszyscy mówią że to takie łatwe a ja tego za pana jedynego zaczaić nie mogę.. wrrr..
#817 |
Zakorzenienie
|
Kara mi też bardzo szybko! ;o aż dziwne... i cały dzień wkuwania na marne o.o
dlaczego wywalili Ci nauczycielkę? o feeest, mam nadzieje, ze nie będziesz jej mieć.. Anita rozgrywki w piłkę nożną, tak się nazywa, bo mój proboszcz to co roku organizuje ;] konfuguracja nie jest truna, jeżeli ja to zrozumiałam to Ty tym bardziej najlepiej by było gdybym Ci pokazała...
#818 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia to fajnego proboszcza macie
![]()
#819 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie wie czemu ją wywalili. Nauczyciele mówią ,że nie chcą o tym rozmawiać, ale jedna nauczycielka powiedziała ,że od 9 lat od kiedy ona uczy nie było takiej sytuacji. A pani Ewa (ta którą wywalili) ponoć strasznie płakała jak się pakowała..
Boże.. szkoda mi jej.. jest na prawdę sympatyczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Wtajemniczenie
|
to się musiało coś stać naprawdę.. no to szkoda jak mówisz ze sympatyczna była.
#821 |
Zakorzenienie
|
![]()
Musiało, musiało. Ale przynajmniej praca klasowa mi przepadnie we wtorek..xDD
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Nierealana- Czyli tylko mamie kupujesz?
Ja mam do obdarowania...okolo 14 osob ;O Szkoda ze tak cie potraktowal.. ; / Bound - Ja juz nie wiem jak mam dzialac, na prawde ... A Scrubs to jest serial, hozy doktorzy czy cos takiego ;d Anita -Chemia latwa ?! O nie nie nie, ja jestem z Toba, chemia na pewno do latwych pzedmiotow nie nalezy ;/ Jeny dziewczyny jestem tam na siebie zla ze mam ochote w mur glowa walic ![]() Wybaczcie ale musialam to napisac.
![]() |
#823 |
Wtajemniczenie
|
a to akurat mały problem ;P
Ej wytłumaczcie mi tylko nie wiem czy ja to dobrze określe dlaczego w tej konfiguracji elektronowej jak ja to rozpisuje i powiedzmy jak liczba atomowa 32Ge] = 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d10 4p2 no to na luzie grupa jest 4 no a okres powinien być 3 (bo tak w tym układzie jest) a z tego wynika że 2 jest xD O i na czym to polega że w tej 32 nie musiałam a o tu [25Mn] = 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d5 żeby mi wyszła grupa muszę dodać ta 5+2? a grupa jest 4 a nie 3?
#824 |
Zakorzenienie
|
Bound..oswiec mnie kto to był B. ?
![]() mnie w tym czasie bodajze nie było na forum... Kara..nie fajnie jeśli będziesz miala z ta babka co mowisz. Anita...konfiguracja nie jest zla, chcialabym Ci wytlumaczyc ale najlepiej to na kartce.;/ ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- konfiguracja 32Ge = 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d10 4p2 okres - 4 poniewaz najwieksza liczba przed tymi literami s,p,d to 4! nie jest powiedziane ze ostatnia liczba okresla okres tylko ta ktora jest najwieksza tj. 4 w tym przypadku elektrony walencyjne - 4 ( z tych czerwonych 2 wynika {dodajesz je i stad Ci wychodzi]) 25Mn= 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d5 okres- 4 elektornow walencyjnych - 7 mam nadzieje ze Ci troche pojasnilam. ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Just..nie jestes glupia! nie mow tak, poprostu czasami nam brakuje odwagi i ciezko nam to przezwyciezyc ale ja wierze w Ciebie ze jedna Ci sie uda ![]()
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2010-12-02 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Wtajemniczenie
|
o dzięki Ci Mari przejaśniło mi się ;D
#826 |
Zakorzenienie
|
Just - Nie tylko mamie. Jeszcze braciszkowi, przyjaciółkom i cioci. ;pp
Jejkuu! Jak mogłaś nie wykorzystać sytuacji żeby z nim pogadaććć. ;< Ale opowiadaj! Jak w ogóle do tego doszło ,że miałaś okazję?! Może się powtórzy? Marrr. nooo. oby nie! jej imię od tyłu brzmi kibord. lol2 i wszyscy mają polewę. no i ma na imię ewa i wszyscy mówią ave kibord. ;D dobrze ,że spr z chemii z tymi powłokami już za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zadomowienie
|
Mari - Ale mi zawsze brakuje odwagi i nie umiem
wykorzystac okazji no ;<. Dziekuje Ci ze we mnie wierzysz ![]() Nieralana- No wlasnie, cos myslalam ze wiecej tych prezentow bedzie niz tylko 1 ;]. Nie wiem no, na prawde nie wiem dlaczego, nie wiem nawet jakie mysli mialam wtedy w glowie, glupia ja ;< Ale doszlo do okazji tak ze widzialam go dzisiaj w szkole na lunchu. I znow mnie ignorowal. I juz tak sie wkurzylam ze stwierdzilam ze po szkole z nim pogadam zeby dowiedziec sie o co chodzi. A ze on jest z innej szkoly, to po lekcjach zawsze czeka na autobus ktory go zawiezie z porotem do jego. I przypomnialo mi sie ze ten autobus jakos o 15.05 przyjezdza a ja dokladnie o tej godzinie koncze lekcje wiec raczej nie zdaze. To wymyslilam ze z kolezanka powiemy nauczycielce ze musimy wczesniej wyjsc z lekcji bo mamy jeszcze cos tam do zabrania. I byla 14.50 juz bylam uhahana, wymyslilam sobie w glowie cala formulke co mu powiem i wgl. No i poszlam do wejscia glowengo szkoly, zawsze tam te busiki staja. I sobie mysle ze zaraz pewnie ten gosciu przyjdzie bo zbliza sie juz 15. I patrze idzie ze swoim kumplem, i staneli doslownie 2 metry ode mnie ! A ja nic nie zrobilam no ;<< W pon musze cos zrobic bo juz ta niepownosc zjada mnie od srodka -.-
![]() |
#828 |
Wtajemniczenie
|
Just nie przejmuj się bo co innego jak by stał sam a z kolegami to taki większy strach, bo oni przy kolegach nie wiadomo jak mogą zareagować.
nierealnaa to miej nadzieje że nauczycielka tamta wróci, ewentulanie jakąś drugą może zatrudnią ^^
#829 |
Zadomowienie
|
Ale tak juz sobie ladnie wszystko obmyslilam, i juz
nawet moglby mnie wysmiac ale chodzi o to ze chce miec jasna informacje bo nie chce tracic czas na rozmyslanie, moze mnie lubi moze nie ...
![]() |
#830 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno będzie jeszcze jakaś okazja
![]()
#831 |
Zakorzenienie
|
Anita oj tak, mamy fajnego, taki na luzie i wgl, genial.
miałam Ci już tłumaczyć, ale nasza mądra Mari to zrobiła;* Nierealna no to fakt musiała coś na pradę przeskrobać :/ szkoda jej, na prawdę.. jeżeli była taka fajna to bym się złożyła z klasą na jakiś podarunek Just a to cos o tym słyszałam.. ![]() jeżeli tak się stało to widocznie tak miało być. widzisz, teraz dostałaś takiego kopniaka, że następnym razem się odważysz głowa do góry;*ej, a Ty nie masz może z nim jakiegoś kontaktu przez virtual? lepiej właśnie jak bedzie sam.. bedzie to wtedy na pewno szczere.. Mari B to taki który sie na mnie gapił strasznie i sie sobie na wzajem spodobaliśmy ale po miesiacu sie wszystko skonczyło, w zasadzie to wszystko było przez neta. takie zauroczenie ![]() wow... i pomyśleć, że jutro piątek.. akurat o 16 grają moi koledzy a po nich zaraz M... wgl wyłączyłam całkowicie mózg w tym tyg. jeżeli chodzi o facetów o.o
#832 |
Zadomowienie
|
Anita - Ale wlasnie nigdy sam nie stoi i tu jest problem
![]() Stwierdzilam ze poprosze go zebysmy pogadali na osobnosci. Bound - No nie powiem, kopniaka dostalam i to sporego ze chyba w poniedzialek juz nie bedzie odwrotu... Nie ma go wlasnie na fb ani nic, gdyby byl to moze latwiej by bylo nawiazac znajomosc..No fakt nie bardzo chce zeby jego kumple byli przy tej rozmowie wiec bym go poprosila na bok albo cos ; ) Dziekuje za wsparcie ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-12-02 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia I jutro też idziesz tam gdzie w tamtym tygodniu? I najlepiej całkiem wyłączyć ten mózg jeśli chodzi o facetów
![]() Just a no to do boju na osobności będzie dobrze ![]() ![]()
#835 |
Zakorzenienie
|
Just pomyśl o tym tak, że nic nie stracisz.. jedynie możesz zyskać
Nierealna tak tak idę tam.. ![]() Mari nie, on czasami wejdzie do mnie na nk ale to takie bzdety, nie zależy mi w zasadzie ![]() przyszłam powiedzieć Wam dobranoc ![]()
#836 |
Raczkowanie
|
Just
No, ale ja nie lubię jak chłopak jest nieśmiały. Z resztą, teraz to już nawet chyba nie ważne.;d Może się trafi jeszcze jedna ![]() Nierealnaaa W sumie to zmieniłam zdanie xd. Chcę wakację i to jak najbardziej, ten tydzień tyle miałam wszystkiego ;< Cały czas siedzę do nocy, chodzę niewyspana. Szok ;d Gdzie kupiłaś tą ¾ w serduszka? Gdzie znalazłaś Zaćmienie? Bo ja jakoś nie mogłam ostatnio jak chciałam oglądnąć. Ja te limity jakoś zawsze omijam, odświeżam po chwili i znika komunikat ;p Cantharis, Mag Hej ![]() Morf To mi coraz częściej zdarza się zamyślić na lekcji najczęściej na temat chłopaka i najczęściej jak piszemy notatki i potem właśnie zawsze się gubię. Na imprezie wiadomo, zapominam o wszystkim co nie fajne ;d Ja też nie mam jeszcze żadnych planów co do Sylwestra, muszę gdzieś iść, muszę! Ale i to jak najszybciej trzeba się dogadać z kimś, zebrać ekipę, bo ostatnie co mi się marzy to Sylwester w domu. -.- Anita Ja dawniej lubiłam święta, teraz mnie denerwuje to wszystko, ale mimo to lubię tą atmosferę. reszta ![]() Laski przepraszam, że tak długo mnie nie było i, że tak skromnie nadrobiłam, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka jestem głupia, jak sobie namieszałam, skomplikowałam, utrudniłam i nie wiem co jeszcze. -.-
#837 |
Zakorzenienie
|
Just - Ohhhh! Ależ okazjaa. Musisz się przełamać i do niego podejść! Musisz, musisz, musisz! ;D
znogamiwchmurach - Okaże się we wtorek.. ;D oby, oby wróciła. Bound - Na razie o podarunku nie myślimy, bo mamy nadzieję ,że wróci. ![]() Louisa - Ja ten tydzień miałam luźny (oprócz dzisiaj). za to następny to masakra! Bluzkę kupiłam w housie za 35zł. po przecenie. ;D A zaćmienie znalazłam na str. zalukaj.pl czy coś takiego. ;D A co się stało, że namieszałaś?? A ja spadam na czterogodzinny wykład z fizyki.. ale dziś mamy spotkanie z tym od psycholi.. xD a później 2h tańca.. umrę, umrę, umrę. wgl. przed chwilą mój kuzyn na gg napisał mi ,że jestem obiektem zainteresowań chłopaków w jego klasie.. ja poszłam na obiad i on już niedostępny. ;/ muszę to wyjaśnić! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie kochane Wizażanki!
wiem, że pewnie pisze nie na temat, ale wiem również, że zawsze można na Was liczyć. Mam problem. Otóż dziś dostałam pałke z fizyki, bo Pani stwierdziła, że ściągałam (tzw.gotowiec), a to dlatego, że otworzyłam kartke i pisałam na lewej stronie, a obok robiłam zadania, więc wywnioskowała, że ściągałam. Co więcej podobno nie ponumerowałam zadań. Czy jest sens się w ogóle z nią spierać ? Pomóżcie proszę! Nie wiem co robić.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Zależy od nauczycielki..
Ale ja chyba dałabym sobie spokój i bym poszła do odpowiedzi, żeby jej udowodnić ,że umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Wtajemniczenie
|
Ania jak ma Ci się lżej zrobić to powiedz co namieszałaś itp itd
![]() Kara 4 godzinny wykład z fizyki :O w życiu bym nie usiedziała ;D O branie będziesz miała no musisz to wyjaśnić ![]() kamila z nauczycielem nigdy nie wygrasz więc moim zdaniem się nie spieraj tylko właśnie pójdź i jej pokaż że umiesz. Ja się załamie z tą chemią..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.