![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
My popołudniu marketowaliśmy się, przy powrocie Ola zasnęła na 5 minut w aucie, wyjęłam ją położyłam do wyrka i ściągałam kurtkę wsio po omacku i po ciemku ale oczywiście wstała
![]()
#812 |
Zakorzenienie
|
a mnie łepetyna lekko ćmi, a Miki jeszcze nie jedzie na rezerwie, miałam słodką nadzieję, że mi padnie wcześnie, ale widać żadnych reguł moje dziecko nie przestrzega
![]() nadal mi sie budzi w nocy ![]() jak idę do niego w nocy, to coś mi tłumaczy, tak jakby sie bał sam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój młodszy 7 lat brat podobnie. chyba wszyscy rodzice borykają się z tym te pierwsze 10 lat życia dziecka ![]() byliśmy u lekarza. Iga ma zawalone gardło, na szczęście jak osłuchała to wszystko ok. dała nam leki homeopatyczne bo w sumie to chyba najcięższe przeziębienie Igi teraz i dotąd nie dawałam żadnych antybiotyków. mam nadzieję,że przejdzie w miarę szybko. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- no i byłam zdjąć kamień dziś. pfuuuuuuuuuj. i ałłaaaaa ![]() ząbki mam już przygotowane i tylko aparat zakładać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Jowiszq, jak mozesz to prosze podaj jakie Iga dostala leki/ poczytalabym sobie o nich i moze zastosowala u Borysa nastepnym razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia - wybacz, że spóźnione ale naprawdę szczere ![]() ![]() ![]() Kasiulka - sorki, ale przez wczorajsze akcje niespodzianka dopiero dzisiaj poszła ![]() ![]() Marticia - super masz stronkę i bardzo się cieszę, że klientów przybywa ![]() ![]() Anka - uczynisz mi wielką przysługę, jeśli pochwalisz się jakie kawusie zakupiłaś na silesii ![]() ![]() Kristi - strasznie mi przyro, że musisz przez to przechodzić ![]() ![]() zdróweczka dla chorych brzdąców ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-12-16 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Maluśna kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty kochana nie zacieszaj jeszcze, póki nie zobaczysz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Iga śpi od 20.20 a już dwie pobudki były. tym razem gardło, noc mam przesrrrrrrrrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
uuuuuuuuuu rozłozyy sie dzieciaki
![]() ![]() mnie tez dekiel napierdziela dlatego zaraz Was opuszcze bo od długiego patrzenia w monitor jeszcze bardziej mnie boli obejrzałam w koncu Lektora ![]()
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podaje na razie tylko kropelki na kaszel, ale chyba widze po 1 dniu stosowania ich efekt, wiec moze zaczne tez inne podawac. a nurofen podaje czasem na poczatku rpzeziebienia, nawet ze 2dni, bo on tez p.zapalny jest, wiec nie zaszkodzi |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Maluśna
przytul się do big cyca mojego, bidulko, kto jak kto, ale doskonale rozumiem Twoje migrenowe utrapienie hm koniecznie bierz skierowanie do neurologa, bo coś za często cierpisz ![]() pamiętam jak miałam takie objawy w worku, to myślałam że wykituję, i żeby jak najszybciej te 8 godzin minęło ![]() kawy wybrałam te co mi dziewczyny poleciły ![]() z puszką, bo zawsze mi się przyda , a 5 zł, to chyba nie za drogo za puszkę ![]() ![]() ![]() http://www.sklep.cafesilesia.pl/Moki...WIEZA_-40.html http://www.sklep.cafesilesia.pl/LaBr...WOSC_-162.html http://www.sklep.cafesilesia.pl/Agus...__10_-183.html jeszcze nie znam smakowych szczegółów, ani czy stopień zmielenia będzie ok do ekspresów, ale sądzą że jak do mokki to znaczy chyba nie miałko zmielona, więc ekspres nie powinien się zapychać ![]() chyba zacznę od jakiejś mniejszej, muszę chyba zalosować ![]() wiem ja dusigrosz skusiłam się na włoskie kawy,ale jak sobie pomyślałam , że za marketowe płacę ok 15 zł, to dla kubków smakowych dołożę już parę złociszków więcej i potestuję, ja nałogowa ciekawska smaków ![]() ![]() ![]() kurcze nie mam cierpliwości do homeopatycznych lekarstw, że to trzeba odpowiednio podawać zeby zadziałało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,19760...Y.html?s=1&v=2 bylismy w zeszlym roku u homeopatki/pediatry i ona stosuje wlasnie banki itp...czyli cos za czym ja tez jestem. wiec, moze nastepnym razem jak cos sie bedzie dzialo tez pojedziemy do niej i zaczne takie leczenie, zobaczymy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
dzięki wam dziewczyny za pocieszenie jesteście kochane
Takuśna może i wydaje się że jestem taka spokojna i opanowana ale tak na prawdę to mnie to przytłacza/zżera od środka Ja raczej jestem osobą która trzyma to wszystko w sobie i nie pokazuję tego, A z drugiej strony to czy mi to w czymś pomoże że to będę pokazywać, że będę lamęcić i skakać ze złości i z przerażenia raczej nie czasem potrzebuję się wygadać i pożalić co tu właśnie czynię //wyżywam się na klawiaturze / do tego wypiłam już 2 herbatki z rumem, po zastrzyku zostawiłam tz dzieci i poszłam do mamy na klachy No i niestety tyle musi mi to wystarczyć ,dodam jeszcze że odbiłam sobie skromnymi 20 minutami na rozmowie przez kom. z bratówką A teraz z innej beczki co myślicie o czymś takim http://www.mango.pl/payback/halogen_oven# ma może któraś takie coś jakieś opinie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Kristi masz racje
![]() ![]() piekarnik znam tylko z tv, czasem rano w pracy nic innego nie leci wiec czesc z tych rzeczy znam na pamiec ![]() ![]() ![]()
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry, my juz na nogach
![]() mam juz dosyc siedzenia w domu ![]() ![]() ![]()
#828 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła, że u mnie w pobliżu nie ma żadnego dobrego homeopaty
![]() ![]() Te granulki o których Jowiszowa pisze pamiętam jeszcze z dzieciństwa ![]() ![]() Mati już nie gorączkuje, za to tak jak przewidywała lekarka - pojawił się katar i kaszel. Muszę jej kupić Stodal i Euphorbium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My dziś też prawie do 9 pospałyśmy ![]() Aniś dopominam się o zdjęcia kociastych ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
hello
Kristi moja mama dostała kombiwar w prezencie, to jest własnie cos a'la to z Mango, powiem tak, bardzo szybko się tam rzeczy pieką, skrzydełka 20-30 minut, tylko że trzeba tylko jedną warstwą rzeczy układać, tam chodzi o to że powietrze tak krąży po całym obiekcie ![]() ale zastanów sie czy to sie przyda? żeby nie zagracało tylko mieszkania, bo u mnie to szczerze strata kasy i miejsca, wszystko jak już do piekarnika wrzucę i tyle ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152773 Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-17 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
witam się
ale dziś przymroziło jeszcze rano było - 17 Tz nie zapaliło auto/ już drugi bo jedno stoi na warsztacie od pierwszych mrozów, które też nie chciało zapalić //i musiał wziąść moje Na zastrzyk musiał po mnie przyjechać Teraz się inhalujemy anka ja wiem że tylko warstwami się w tym układa ale ja tak myślę czy by to nie było oszczędniejsze w prądzie bo jak piekę np. 3 udka to nie muszę grzać całego piekarnika \ do tego mogę to zabrać ze sobą gdziekolwiek bym jechała /przyczepą kempingową / to może zapytam inaczej co by było lepsze waszym zdaniem kombiwar czy elektryczny gril |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem baby, że dziś wystawiam negatywa na Allegro
![]() ![]()
#833 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie! Moją laskę zmiotło dziś z łóżka o 6:30 czyli wg mojego czasu w środku nocy
![]() ![]() A cóż ja miałam zrobić.. jak małż się zebrał do pracy, wstałam i ja - chcąc uniknąć zniszczeń... jak się ociągam ze wstaniem to potem znajduję monety albo (co gorsza ) długopisowe impresje na prześcieradle. Jeśli jej dam na chwilę wolną rękę, to potem znajduje różne niespodzianki, jak przybory kosmetyczne w szufladach kuchennych .. a przed chwilą wyciągnęłam dicoflor z zamrażalnika. Dobrze, że tylko jedna kapsułka tam była. Jedyny plus, że bez wojny, poszła na drzemkę ![]() ps. natknęłam się gdzieś na zdjęcie Dżoany Krupy przed powiększeniem warg i stwierdziłam, że kurcze - nawet ładna dziewczyna z niej kiedyś była ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Kristi, co Wam te auta tak zamarzają? Przecież mieszkając w domu na pewno trzymacie je w garażu
![]() Sosnowa, ale Ty masz wesoło kobieto ![]() ![]() Dżoana jest ładna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |||
Zakorzenienie
|
No dużo to, żeście nie napisały
![]() ![]() No właśnie... zaczynałam już tracić cierpliwość. Na szczęście to był środek miasta i se myślałam, że w razie czego ma ludzi wokoło... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kristi droga! No masz z dzieciakami trochę przygód, współczuję i życzę Ci siły, ale siebie na pewno nie masz co o to obwiniać. Są bardzo różne dzieci.. Niektóre co chwila chorują, nie tylko na przeziębienia. Ale jak patrzę po znajomych, to wiele z tego wyrasta ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- A jak spędzacie święta? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Cestia padłam
![]() Ja się właśnie wyzbierałam na spacer, ale dziś "zaszlajałam" ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-12-17 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
A moja mała chorluska właśnie się uśpiła. Miło by było gdyby popołudniowe drzemki jej zostały i po chorobie, ale na to ofkors nie liczę
![]() Kasiunia, zapomniałam... pewnie że wystawiaj negatywa ![]() ![]() A Święta... u nas pewnie jak zwykle - 2 wigilie (u taboretowej i u moich rodziców), a potem jedno święto u rodziców, drugie w meblowym - standard. Mam nadzieję tylko, że z moją babcią będzie ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cestia tylko że mamy trzy auta a garaż tylko jeden, w garażu stoi moje auto a tz stoją na dworze /zazwyczaj jedno w na placu a drugie na warsztacie Właśnie przed chwilą był tz i podłączył akumulator do drugiego auta i odpalił, wiec moje już odstawił do garażu Sosna ![]() tylko pytanie kiedy ?? Ja wigilię robię w domu tylko dla nas a po wieczerzy może pójdziemy do rodziców //jak nie wszyscy razem to każdy z osobna /mam na myśli siebie i tz / w pierwsze święto idę do siostry na urodziny a w drugie prawdopodobnie do meblowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście, że nasza kochana "japoneczka" taka wytrzymała i stojąc co noc przed blokiem, rano się nie buntuje. Choć muszę przyznać, że biedna czasem wygląda jak po powrocie z Syberii ![]() ![]() Kristi, pytałaś o grill elektryczny. Ze swojej strony mogę Ci polecić coś takiego http://www.kupujemy.pl/re5100-cena-sklep.html Moi rodzice mają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Cestia no właśnie nie mamy takiego dużego garażu, a przydał by się,
Ale że mamy dość wąską działkę to nie było takiej możliwości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.