Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-16, 18:49   #811
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)

My popołudniu marketowaliśmy się, przy powrocie Ola zasnęła na 5 minut w aucie, wyjęłam ją położyłam do wyrka i ściągałam kurtkę wsio po omacku i po ciemku ale oczywiście wstała nie miała drzemki, ale nawet nie liczę, że zaśnie wcześniej ten mój cyborg.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:50   #812
anka1900
Zakorzenienie

a mnie łepetyna lekko ćmi, a Miki jeszcze nie jedzie na rezerwie, miałam słodką nadzieję, że mi padnie wcześnie, ale widać żadnych reguł moje dziecko nie przestrzega

nadal mi sie budzi w nocy 2, 3, 4 nad ranem wkurzające to bo od kliku tygodni mam noce zarwane, nie wspomnę, o tym , że potem nijak go uśpić w łożeczku bo ryk nie z tej ziemi, więc laduje na łóżku , śpi albo z tz albo do mnie przywędruje na sofę
jak idę do niego w nocy, to coś mi tłumaczy, tak jakby sie bał sam spać
Stary 2010-12-16, 19:01   #813
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
przecież większość dzieci choruje tak od czasu do czasu
Jak jest więcej dzieci to jak już jedno choruje przewlekle, to jest norma
ale czemu moja trójka choruje ciągle od początku
kochana choroby to niestety norma u mnie też tak było, i nie same przeziębienia przedszkolne ale zapalenia płuc, oskrzeli, dwa razy jako dziecko leżałam w szpitalu, raz w sanatorium, w końcu pozbyli mnie migdałków
mój młodszy 7 lat brat podobnie.

chyba wszyscy rodzice borykają się z tym te pierwsze 10 lat życia dziecka

byliśmy u lekarza. Iga ma zawalone gardło, na szczęście jak osłuchała to wszystko ok. dała nam leki homeopatyczne bo w sumie to chyba najcięższe przeziębienie Igi teraz i dotąd nie dawałam żadnych antybiotyków. mam nadzieję,że przejdzie w miarę szybko.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

no i byłam zdjąć kamień dziś. pfuuuuuuuuuj. i ałłaaaaa ja mam strasznie wrażliwe ost. dziąsła i nawet kupiłam sobie zielonego elmexa. na szczęście szybki zabieg.

ząbki mam już przygotowane i tylko aparat zakładać
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 19:18   #814
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
byliśmy u lekarza. Iga ma zawalone gardło, na szczęście jak osłuchała to wszystko ok. dała nam leki homeopatyczne bo w sumie to chyba najcięższe przeziębienie Igi teraz i dotąd nie dawałam żadnych antybiotyków. mam nadzieję,że przejdzie w miarę szybko.
Jowiszq, jak mozesz to prosze podaj jakie Iga dostala leki/ poczytalabym sobie o nich i moze zastosowala u Borysa nastepnym razem.
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 19:27   #815
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Jowiszq, jak mozesz to prosze podaj jakie Iga dostala leki/ poczytalabym sobie o nich i moze zastosowala u Borysa nastepnym razem.
syrop hemeotuss
belladonna 200ch granulki (do rozpuszczenia i wypicia. tylko nie można mieszać niczym metalowym)
allium cepa 9ch (jw)
Stary 2010-12-16, 19:42   #816
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

dobry powróciłam do świata żywych wczorajszy dzień - masakra rano obudziłam się z big migreną, od razu przywitałam się z sedesem i tak latałam do godz. 22 chyba z 15 razy dziecko musiała przejąć babcia na pół dnia, potem tż zwolnił się z pracy...ja byłam dosłownie nieżywa mam już tak serdecznie dość tych migren i bólów głowy praktycznie nie ma tygodnia żeby mnie nie napitalała łepetyna już mnie w domu straszą, że mam badania porobić bo coś jest nie tak...

Anisia - wybacz, że spóźnione ale naprawdę szczere wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek zdróweczka, spełnienia marzeń i dużo miłości

Kasiulka - sorki, ale przez wczorajsze akcje niespodzianka dopiero dzisiaj poszła zaciskam kciuki żeby szybko dotarła

Marticia - super masz stronkę i bardzo się cieszę, że klientów przybywa oby tak dalej

Anka - uczynisz mi wielką przysługę, jeśli pochwalisz się jakie kawusie zakupiłaś na silesii

Kristi - strasznie mi przyro, że musisz przez to przechodzić mam nadzieję, że chłopakom wszystko szybko minie

zdróweczka dla chorych brzdąców

Edytowane przez Mała75
Czas edycji: 2010-12-16 o 19:44
Mała75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 19:57   #817
Kasiulka22
Zakorzenienie

Maluśna kochana już zacieszam jesteś niesamowita!!! a odnośnie bólów czachy to mnie popołudniu tak rozbolała, że przed momentem procha wzięłam, bo nie mam zamiaru się w nocy co chwilę budzić z bólem czaszki. Mnie się takie bóle zdarzają sporadycznie i dziś mnie dopadło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 20:00   #818
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Maluśna kochana już zacieszam jesteś niesamowita!!! a odnośnie bólów czachy to mnie popołudniu tak rozbolała, że przed momentem procha wzięłam, bo nie mam zamiaru się w nocy co chwilę budzić z bólem czaszki. Mnie się takie bóle zdarzają sporadycznie i dziś mnie dopadło
oby szybko przeszło
A Ty kochana nie zacieszaj jeszcze, póki nie zobaczysz może wcale Ci się nie spodoba
Stary 2010-12-16, 20:16   #819
jowisz
Zakorzenienie

Iga śpi od 20.20 a już dwie pobudki były. tym razem gardło, noc mam przesrrrrrrrrrr tak ma zawalone,że momentami się dławi. no i ma na pewno stan podgorączkowy bo cieplutka, zanim się położę to jej dam nurofen.
Stary 2010-12-16, 20:38   #820
taka sobie
Zakorzenienie

uuuuuuuuuu rozłozyy sie dzieciaki Jowisz u nas tez niby przeziębienie a wyszła angina. Trzymam kciuki zeby Igę omineło

mnie tez dekiel napierdziela dlatego zaraz Was opuszcze bo od długiego patrzenia w monitor jeszcze bardziej mnie boli

obejrzałam w koncu Lektora za drugim podejsciem..........hmmmm nie wiem co myslec , słyszałam same super opinie, ze taki cudny.........hmmm łezka mi poleciała ze dwa razy więc chyba mnie ruszył

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 20:45   #821
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
Iga śpi od 20.20 a już dwie pobudki były. tym razem gardło, noc mam przesrrrrrrrrrr tak ma zawalone,że momentami się dławi. no i ma na pewno stan podgorączkowy bo cieplutka, zanim się położę to jej dam nurofen.
Dzieki za te leki, poczytam. Ostatnio wlasnie czytalam o tych roznych granulkach.
Ja podaje na razie tylko kropelki na kaszel, ale chyba widze po 1 dniu stosowania ich efekt, wiec moze zaczne tez inne podawac.

a nurofen podaje czasem na poczatku rpzeziebienia, nawet ze 2dni, bo on tez p.zapalny jest, wiec nie zaszkodzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 20:46   #822
anka1900
Zakorzenienie

Maluśna
przytul się do big cyca mojego, bidulko, kto jak kto, ale doskonale rozumiem Twoje migrenowe utrapienie
hm koniecznie bierz skierowanie do neurologa, bo coś za często cierpisz tak sie nie da normalnie funkcjonować, a przecież Ty do pracy biegasz
pamiętam jak miałam takie objawy w worku, to myślałam że wykituję, i żeby jak najszybciej te 8 godzin minęło

kawy
wybrałam te co mi dziewczyny poleciły

z puszką, bo zawsze mi się przyda , a 5 zł, to chyba nie za drogo za puszkę o widzę, że teraz już droższa bo 7 zł
http://www.sklep.cafesilesia.pl/Moki...WIEZA_-40.html

http://www.sklep.cafesilesia.pl/LaBr...WOSC_-162.html

http://www.sklep.cafesilesia.pl/Agus...__10_-183.html

jeszcze nie znam smakowych szczegółów, ani czy stopień zmielenia będzie ok do ekspresów, ale sądzą że jak do mokki to znaczy chyba nie miałko zmielona, więc ekspres nie powinien się zapychać

chyba zacznę od jakiejś mniejszej, muszę chyba zalosować
wiem ja dusigrosz skusiłam się na włoskie kawy,ale jak sobie pomyślałam , że za marketowe płacę ok 15 zł, to dla kubków smakowych dołożę już parę złociszków więcej i potestuję, ja nałogowa ciekawska smaków

kurcze nie mam cierpliwości do homeopatycznych lekarstw, że to trzeba odpowiednio podawać zeby zadziałało
Stary 2010-12-16, 21:12   #823
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Maluśna
przytul się do big cyca mojego, bidulko, kto jak kto, ale doskonale rozumiem Twoje migrenowe utrapienie
hm koniecznie bierz skierowanie do neurologa, bo coś za często cierpisz tak sie nie da normalnie funkcjonować, a przecież Ty do pracy biegasz
pamiętam jak miałam takie objawy w worku, to myślałam że wykituję, i żeby jak najszybciej te 8 godzin minęło

kawy
wybrałam te co mi dziewczyny poleciły

z puszką, bo zawsze mi się przyda , a 5 zł, to chyba nie za drogo za puszkę o widzę, że teraz już droższa bo 7 zł
http://www.sklep.cafesilesia.pl/Moki...WIEZA_-40.html

http://www.sklep.cafesilesia.pl/LaBr...WOSC_-162.html

http://www.sklep.cafesilesia.pl/Agus...__10_-183.html

jeszcze nie znam smakowych szczegółów, ani czy stopień zmielenia będzie ok do ekspresów, ale sądzą że jak do mokki to znaczy chyba nie miałko zmielona, więc ekspres nie powinien się zapychać

chyba zacznę od jakiejś mniejszej, muszę chyba zalosować
wiem ja dusigrosz skusiłam się na włoskie kawy,ale jak sobie pomyślałam , że za marketowe płacę ok 15 zł, to dla kubków smakowych dołożę już parę złociszków więcej i potestuję, ja nałogowa ciekawska smaków

kurcze nie mam cierpliwości do homeopatycznych lekarstw, że to trzeba odpowiednio podawać zeby zadziałało
no ja wlasnie im wiecejj czytam, tym bardziej sie przekonuje. pisza, ze nawet na bole glowy dziala (czyt. migreny)

http://forum.gazeta.pl/forum/w,19760...Y.html?s=1&v=2
bylismy w zeszlym roku u homeopatki/pediatry i ona stosuje wlasnie banki itp...czyli cos za czym ja tez jestem. wiec, moze nastepnym razem jak cos sie bedzie dzialo tez pojedziemy do niej i zaczne takie leczenie, zobaczymy...
Stary 2010-12-16, 21:17   #824
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

dzięki wam dziewczyny za pocieszenie jesteście kochane

Takuśna
może i wydaje się że jestem taka spokojna i opanowana ale tak na prawdę to mnie to przytłacza/zżera od środka
Ja raczej jestem osobą która trzyma to wszystko w sobie i nie pokazuję tego,
A z drugiej strony to czy mi to w czymś pomoże że to będę pokazywać, że będę lamęcić i skakać ze złości i z przerażenia
raczej nie
czasem potrzebuję się wygadać i pożalić
co tu właśnie czynię //wyżywam się na klawiaturze /
do tego wypiłam już 2 herbatki z rumem, po zastrzyku zostawiłam tz dzieci i poszłam do mamy na klachy
No i niestety tyle musi mi to wystarczyć ,dodam jeszcze że odbiłam sobie skromnymi 20 minutami na rozmowie przez kom. z bratówką

A teraz z innej beczki
co myślicie o czymś takim
http://www.mango.pl/payback/halogen_oven#

ma może któraś takie coś
jakieś opinie ?

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 21:33   #825
taka sobie
Zakorzenienie

Kristi masz racje ale wiesz ze jak bedziesz miała ochotę nam lamecic to po to tu jestesmy

piekarnik znam tylko z tv, czasem rano w pracy nic innego nie leci wiec czesc z tych rzeczy znam na pamiec z mango moja mama zamawiała tylko mopa i jest wniebowzieta baba

skakanka od 01.03....
Stary 2010-12-16, 21:53   #826
kristi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Kristi masz racje ale wiesz ze jak bedziesz miała ochotę nam lamecic to po to tu jestesmy

piekarnik znam tylko z tv, czasem rano w pracy nic innego nie leci wiec czesc z tych rzeczy znam na pamiec z mango moja mama zamawiała tylko mopa i jest wniebowzieta baba

Stary 2010-12-17, 07:08   #827
taka sobie
Zakorzenienie

dzien dobry, my juz na nogach

mam juz dosyc siedzenia w domu pojechałabym na jakies zakuoy czy cuś a tak bez auta, z chorym dzieckiem w domu mnie roznosi

skakanka od 01.03....
Stary 2010-12-17, 07:35   #828
Cestia
Zakorzenienie

Ale jestem zła, że u mnie w pobliżu nie ma żadnego dobrego homeopaty Gdybym mieszkała mieścinę obok to miałabym homeopatkę w przychodni, a tak

Te granulki o których Jowiszowa pisze pamiętam jeszcze z dzieciństwa One są nadal w takich niebieskich/beżowych "wykręcanych" opakowaniach?

Mati już nie gorączkuje, za to tak jak przewidywała lekarka - pojawił się katar i kaszel. Muszę jej kupić Stodal i Euphorbium
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 08:06   #829
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
oby szybko przeszło
A Ty kochana nie zacieszaj jeszcze, póki nie zobaczysz może wcale Ci się nie spodoba
Maluśna kochana to po prostu nie możliwe ja się już cieszę, bo jestem szczęściarą

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
dzien dobry, my juz na nogach

mam juz dosyc siedzenia w domu pojechałabym na jakies zakuoy czy cuś a tak bez auta, z chorym dzieckiem w domu mnie roznosi
Takuśna, napiszę szczerze że doskonale Cię rozumiem jak byłam bezwózkowa to myślałam, że mnie rozsadzi, zawsze chociaż krótki spacer dużo mi daje

My dziś też prawie do 9 pospałyśmy

Aniś dopominam się o zdjęcia kociastych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-17, 08:19   #830
anka1900
Zakorzenienie

hello

Kristi moja mama dostała kombiwar w prezencie, to jest własnie cos a'la to z Mango, powiem tak, bardzo szybko się tam rzeczy pieką, skrzydełka 20-30 minut, tylko że trzeba tylko jedną warstwą rzeczy układać, tam chodzi o to że powietrze tak krąży po całym obiekcie
ale zastanów sie czy to sie przyda? żeby nie zagracało tylko mieszkania, bo u mnie to szczerze strata kasy i miejsca, wszystko jak już do piekarnika wrzucę i tyle
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152773

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2010-12-17 o 08:21
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 08:50   #831
kristi75
Zakorzenienie

witam się
ale dziś przymroziło jeszcze rano było - 17
Tz nie zapaliło auto/ już drugi bo jedno stoi na warsztacie od pierwszych mrozów, które też nie chciało zapalić //i musiał wziąść moje
Na zastrzyk musiał po mnie przyjechać
Teraz się inhalujemy

anka ja wiem że tylko warstwami się w tym układa
ale ja tak myślę czy by to nie było oszczędniejsze w prądzie bo jak piekę np. 3 udka to nie muszę grzać całego piekarnika \
do tego mogę to zabrać ze sobą gdziekolwiek bym jechała /przyczepą kempingową /

to może zapytam inaczej co by było lepsze waszym zdaniem
kombiwar czy elektryczny gril

Stary 2010-12-17, 09:50   #832
Kasiulka22
Zakorzenienie

A ja Wam powiem baby, że dziś wystawiam negatywa na Allegro Czekam jeszcze do wieczora, pro forma, ale nie sądzę żebym coś dziś otrzymała - chodzi mi o turkusowy płaszczyk. Dziś mija 15- dzień roboczy w niedzielę trzy tygodnie od mojego zamówienia, dostałam wszystkie paczki oprócz płaszcza właśnie i mam już dość czekania. Moja cierpliwość się skończyła. Sprzedająca jedynie raz odpowiedziała na mojego maila, potem 3 razy mnie zbyła nawet gdy napisałam że ostatni raz się z nią kontaktuje i na koniec tygodnia wystawiam negatywa zbywa mnie milczeniem, więc mówię dość!

Stary 2010-12-17, 10:34   #833
Sosnowa
Zakorzenienie

Witam serdecznie! Moją laskę zmiotło dziś z łóżka o 6:30 czyli wg mojego czasu w środku nocy najpierw poczułam jak ktoś układa na mnie wieżę z pluszaków, a gdy otworzyłam zbolałe oczy to zobaczyłam głowę męża pomiędzy dwoma misiami nie wiem ile ona tego na znosiła, ale mam wrażenie, że każdego dnia budzi się nas w tym łóżku więcej.
A cóż ja miałam zrobić.. jak małż się zebrał do pracy, wstałam i ja - chcąc uniknąć zniszczeń... jak się ociągam ze wstaniem to potem znajduję monety albo (co gorsza ) długopisowe impresje na prześcieradle. Jeśli jej dam na chwilę wolną rękę, to potem znajduje różne niespodzianki, jak przybory kosmetyczne w szufladach kuchennych .. a przed chwilą wyciągnęłam dicoflor z zamrażalnika. Dobrze, że tylko jedna kapsułka tam była.

Jedyny plus, że bez wojny, poszła na drzemkę mam nadzieję, że chwilę pokima, bo mam parę ważnych spraw do zrobienia. Ale, póki co, szlachetnym zwyczajem zasiadłam przed kompem z herbatką u drugim śniadaniem i zamierzam poczytać, co tam napisałyście od wczoraj.

ps. natknęłam się gdzieś na zdjęcie Dżoany Krupy przed powiększeniem warg i stwierdziłam, że kurcze - nawet ładna dziewczyna z niej kiedyś była
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-17, 10:52   #834
Cestia
Zakorzenienie

Kristi, co Wam te auta tak zamarzają? Przecież mieszkając w domu na pewno trzymacie je w garażu

Sosnowa, ale Ty masz wesoło kobieto Mati na szczęście do łózka nam się pakuje z mniejszą obstawą

Dżoana jest ładna Usta - fakt trochę przesadzone. Co nie zmienia faktu, że dzi..ki nie znoszę
Stary 2010-12-17, 10:56   #835
Sosnowa
Zakorzenienie

No dużo to, żeście nie napisały

Cytat:
Napisane przez Cestia Pokaż wiadomość
Sosno Masz cierpliwość O tego gościa mi chodzi
No właśnie... zaczynałam już tracić cierpliwość. Na szczęście to był środek miasta i se myślałam, że w razie czego ma ludzi wokoło...

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Kristi powazne problemy ma Karolek

Sosna, juz mam profil na Facebooku i ja nic nie wiem ze Ty jestes tez zarejestrowana? wyslij na prva imie i nazwisko to Cie zaprosze
A tak, z mlodym to 1,5 roku sie meczylam, jemu to chyba te zeby tak dokuczaly, bo odkad wszystkie 20 wyszlo uspokoil sie.
A masz taki profil firmowy ? to możesz sobie na stronę przycisk wstawić. Teraz zabieram się za jakąś robotę, ale odszukam Cię dziś na fejsbuku... No i chyba będę miała dla Ciebie intenrnetową propozycję dot. wymiany bannerów, ale to się jeszcze odezwę, bo nie o moją prywatna stronę chodzi..
Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
dobry powróciłam do świata żywych wczorajszy dzień - masakra rano obudziłam się z big migreną, od razu przywitałam się z sedesem i tak latałam do godz. 22 chyba z 15 razy dziecko musiała przejąć babcia na pół dnia, potem tż zwolnił się z pracy...ja byłam dosłownie nieżywa mam już tak serdecznie dość tych migren i bólów głowy praktycznie nie ma tygodnia żeby mnie nie napitalała łepetyna już mnie w domu straszą, że mam badania porobić bo coś jest nie tak...

Anisia - wybacz, że spóźnione ale naprawdę szczere wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek zdróweczka, spełnienia marzeń i dużo miłości

Kasiulka - sorki, ale przez wczorajsze akcje niespodzianka dopiero dzisiaj poszła zaciskam kciuki żeby szybko dotarła

Marticia - super masz stronkę i bardzo się cieszę, że klientów przybywa oby tak dalej

Anka - uczynisz mi wielką przysługę, jeśli pochwalisz się jakie kawusie zakupiłaś na silesii

Kristi - strasznie mi przyro, że musisz przez to przechodzić mam nadzieję, że chłopakom wszystko szybko minie

zdróweczka dla chorych brzdąców
Łoooo matulu! to aż tak często cię nawiedza... przejdź się po lekarzach, niech Ci coś wyszukają na te bóle, bo po co tyle masz się męczyć.

Kristi droga! No masz z dzieciakami trochę przygód, współczuję i życzę Ci siły, ale siebie na pewno nie masz co o to obwiniać. Są bardzo różne dzieci.. Niektóre co chwila chorują, nie tylko na przeziębienia. Ale jak patrzę po znajomych, to wiele z tego wyrasta także droga do góry...

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:

Dżoana jest ładna Usta - fakt trochę przesadzone. Co nie zmienia faktu, że dzi..ki nie znoszę

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

A jak spędzacie święta?
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 11:09   #836
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cestia padłam

Ja się właśnie wyzbierałam na spacer, ale dziś "zaszlajałam" mam nadzieję, że Olgierdzia się udrzemkuje

Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2010-12-17 o 11:12
Stary 2010-12-17, 11:18   #837
Cestia
Zakorzenienie

A moja mała chorluska właśnie się uśpiła. Miło by było gdyby popołudniowe drzemki jej zostały i po chorobie, ale na to ofkors nie liczę

Kasiunia, zapomniałam... pewnie że wystawiaj negatywa Ileż można czekać na przesyłkę

A Święta... u nas pewnie jak zwykle - 2 wigilie (u taboretowej i u moich rodziców), a potem jedno święto u rodziców, drugie w meblowym - standard. Mam nadzieję tylko, że z moją babcią będzie ok - ale na ten temat pisałam już gdzie indziej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-17, 11:23   #838
kristi75
Zakorzenienie

Cytat:
Kristi, co Wam te auta tak zamarzają? Przecież mieszkając w domu na pewno trzymacie je w garażu

Cestia tylko że mamy trzy auta a garaż tylko jeden,
w garażu stoi moje auto a tz stoją na dworze /zazwyczaj jedno w na placu a drugie na warsztacie

Właśnie przed chwilą był tz i podłączył akumulator do drugiego auta i odpalił, wiec moje już odstawił do garażu

Sosna no mam nadzieję że z tego wyrosną
tylko pytanie kiedy ??

Ja wigilię robię w domu tylko dla nas a po wieczerzy może pójdziemy do rodziców //jak nie wszyscy razem to każdy z osobna /mam na myśli siebie i tz /
w pierwsze święto idę do siostry na urodziny a w drugie prawdopodobnie do meblowego

Stary 2010-12-17, 11:37   #839
Cestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
Cestia tylko że mamy trzy auta a garaż tylko jeden,
w garażu stoi moje auto a tz stoją na dworze /zazwyczaj jedno w na placu a drugie na warsztacie
No miałam na myśli garaż na kilka samochodów

Całe szczęście, że nasza kochana "japoneczka" taka wytrzymała i stojąc co noc przed blokiem, rano się nie buntuje. Choć muszę przyznać, że biedna czasem wygląda jak po powrocie z Syberii Bieda bez garażu

Kristi, pytałaś o grill elektryczny. Ze swojej strony mogę Ci polecić coś takiego http://www.kupujemy.pl/re5100-cena-sklep.html Moi rodzice mają Fajnie sobie tak czasem usiąść i zjeść coś innego niż zwykle Ale to zależy co się lubi i co chce się na takim sprzęcie pichcić
Stary 2010-12-17, 11:49   #840
kristi75
Zakorzenienie

Cestia no właśnie nie mamy takiego dużego garażu, a przydał by się,
Ale że mamy dość wąską działkę to nie było takiej możliwości

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości