Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-05, 13:10   #811
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dodaje zdjęcia swojego brzuszyska,miłego oglądania!

jej ale śliiiiiczny jest twój brzusio - normalnie jakbyś piłkę połknęła. no śliczny masz śliczną figurkę kochana ale brzuszek...no miodzio

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:11   #812
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Czarna <wow> ) ogromniasty!!! też chce taki mieć ja myslalam, że już mam duży, ale teraz stwierdzam, że jednak jest dosyć mały super !!!!!
Rośnie kruszyna Wcale się nie dziwie,że mam takie problemy z kręgosłupem

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:13   #813
kasienkakg
Zadomowienie

tez chcialam je kupic tylko martwie sie,ze w biuscie beda za ciasne i w zwiazku z tym brzydko lezec. Moglabys wkleic zdjecie na sobie jak do Ciebie dojda, bo strasznie mi sie podobaja... No a ta z dlugimm rekawem bede miec za krotki rekaw , ale skroce sobie najwyzej do lokcia.
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:14   #814
87czarna
Zakorzenienie

Eirene1987 no właśnie przez tą 'połkniętą piłkę' wszyscy mi mówią,że brzuch mam na chłopca

Stary 2010-12-05, 13:17   #815
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Rośnie kruszyna Wcale się nie dziwie,że mam takie problemy z kręgosłupem
Cytat:
Eirene1987 no właśnie przez tą 'połkniętą piłkę' wszyscy mi mówią,że brzuch mam na chłopca
no powiem ci nie wiem czy by cię zmartwiło czy nie ale - ty cały czas na chłopca przeczucie miałaś a 80% to nie tak dużo i ten brzuch idealnie na chłopaka na dziewczynkę jest rozlazły

Stary 2010-12-05, 13:21   #816
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Czarna jak 3 lata temu tam leżałam to nie zauważyłam żeby inaczej traktowali kobiety które nie chodziły do lekarzy z oddziału a było ich sporo bo zjeżdzaja tam laski ze wszystkich stron racibórz rybnik wodzisław itp A brzuszek piekny który to tydzień?

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:24   #817
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no powiem ci nie wiem czy by cię zmartwiło czy nie ale - ty cały czas na chłopca przeczucie miałaś a 80% to nie tak dużo i ten brzuch idealnie na chłopaka na dziewczynkę jest rozlazły
Ciekawe skąd się wziął ten stereotyp? Rozlazłego nie mam-fakt Matkooo,ale byłyby jajca!

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

agus235 we wtorek zaczynam 27

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 13:28   #818
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Czarna ale brzunio wow

A w zabobonach - z Kaśką piłka, teraz - piłka i wychodzi, że znów dziewczyna

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:36   #819
diatoma
Zadomowienie

Jok3r a te białe butki, to też w H&M kupiłaś? mogę spytać o cenę i czy były inne kolory?
ja sobie kupiłam ekstra buty, ecco, na rzepy ale widzę że już mam problem zeby je zapinać, asą 3 rzepy. i tak się zastanawiam że łatwiej byłby mi później wciągać. tylko żeby nie były za drogie, bo na te wyjątkowo się wykosztowałam.
czarna ale masz piękny brzusio.
mój tż jak położy rękę to Tymek nagle przestaje kopać, ale jak ma falę uderzeniową i zawołałam tż to widział jak brzuch drży. zauważyłam że moje dzidzi na imieninach wczoraj nie było za bardzo aktywne jak na swoją porę. ale jak już się położyłam w swoim łóżeczku to dał sobie upust

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:37   #820
SammaMia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
heh, dziewczyny, a ja sie dziś dowiedziałam, że te ciuszki, które dałam kuzynowi męża jednak nie wrócą do mnie... bo juz ich nie mają

wiecie, mąż dopiero niedawno zadzwonił do nich z pytaniem o te ciuszki i ponoc byli zdziwieni

Ja nie mam pretensji, bo w sumie nie zaznaczyłam wyraźnie, że maja wrócić, ale to było tak, ze najpierw my dawno temu dostalismy ciuszki po ich córce i oni powiedzieli nam, zebyśmy oddali te które będa sie jeszcze nadawały do noszenia, jak skończymy uzywać, ale potem mieliśmy drugie dziecko, a oni w tym czasie jeszcze nie, więc ciuszki nadal uzywalismy, potem nasze drugie wyrosło, a im sie własnie urodziło, więc ja wszystkie ciuszki od nich co dostaliśmy, te niezniszczone- pozbierałam, do tego dołozyłam wór po mojej dwójce i teściowa im przekazała, byli bardzo zadowoleni, no ale nie mówiłam teściowej, że ma powiedzieć, żeby oddali, bo jakos tak myslałam, że skoro oni chcieli zeby im oddac ich, to nasze tez nam kiedyś oddadzą, a teraz klapa, okazało sie, że oni nie przypuszczali , że kiedykolwiek będziemy mieli trzecie i juz nie maja tych ciuszków, a to były akurat głównie takie na 0-6 mscy i trochę takich do roku, na szczęście, oni mieli chłopaka, więc kilka dla dziewczynek mi sie zachowało, no ale przejrzałam teraz moje zasoby i niestety wybrakowane mam pajacyki ( body mam pod dostatkiemi to nówki) , więc dziś na allegro musiałam dokupic kilka pajacyków w rozmiarze 56-62
No to faktycznie glupio wyszlo

Cytat:
Napisane przez blackberry09 Pokaż wiadomość
witam moje drogie panie mroznego niedzielnego ranka. widze ze jeszcze wszystkie spią. Ja obudzilam sie przed 7 jak mąż wrócił z pracy i koniec spania :/

wczoraj zdecydowalismy sie na wózek, chcemy taki:
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-mega-gratisy-i1335257157.html
ale pewnie i tak kolo lutego dopiero kupimy
a dzis jedziemy do tesco to zobacze czy sa jeszcze te promocje na ciuszki dla dzieciaczków
Bardzo fajny wozeczek I niedrogi!

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
ja też nie śpię, a widkok za oknem cudny tak pięknie oszronione drzewa
mój tż jeszcze śpi, bo wczoraj byliśmy na imieninach teścia-andrzeja.
moi rodzice przyjechali i przywieźli mi kurtkę, którą mama sobie zamówiła z katalogu, rozmiar 42/44, ale jak usłyszała że niedługo nie będę się mogła dopiąć to mi pożyczyła tą. jest naprawdę fajna,a ja mam jeden wydatek mniej
ale podjadłam na tych imieninach,och. zauważyłam że po chlebie razowym moje jelita wariują, już tak kiedyś miałam,ale postanowiłam że jak już nie mam zachcianek wróce do ciemnego, ale po tyg miałam dość. opiszę ten stan w ten sposób tak jakbym po każdym posiłku, musiała połknąć nospę albo spasmolinę tak mnie skręcało z bólu. a teraz wróciłam do pszennego i jak ręką odjął
Kurcze, ale Ci fajnie! Ja musialam jakas kupic i to na szybko, bo juz sie w swoich kurtkach nie dopinalam i bylam zmuszona pozyczac od TZ na wieksze na mrozy Nabiegalam sie i namierzylam jak glupia ale w koncu znalazlam, tyle ze niestety musialam doplacic i kupic typowa ciazowke, bo chociaz jestem dopiero w 20 tygodniu, to brzusio juz nieskromny i w XL to bym max do nowego roku pochodzila

Super ciuszki ego!!! Ja chyba jako jedyna na tym watku nie mam ...uwaga, uwaga.... ani jednego ciuszka, ani jednej pary skarpetek, ani jednego drobiazgu dla dziecka
Nadal cwicze silna wole i czekam do stycznia

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Właśnie sobie kupiłam

http://allegro.pl/ciazowe-tuniko-suk...352567497.html

http://allegro.pl/urocze-z-kokarda-c...344492833.html

A wczoraj w H&M Mama kupiłam sobie dwupak koszulek z krótkim rękawem, jedna szara druga czerwona za 39,90
Fajniusie te tuniki

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Ego_ego tylko co mu powiedzieć? przyznać się, że jeżdże do Bytomia i będę miała zakladany tam szew na szyjce macicy czy przemilczeć tą kwestię...bo wtedy podważę jego reputację
Ja bym zrobila tak jak dziewczyny juz pisaly i poki co nie wychylala sie z tematem

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:46   #821
diatoma
Zadomowienie

SammaMia ja też praktycznie nie mam ciuszków, może 2-3 bodziaki i pajacyki 2 i koniec, kupione tylko gdy wracam z usg, bo akurat koło sklepu przechodzę. ja mam znowu troszkę obawy ciągle i odkładam to. niby już 23 tydzień, ale myślę że pewniej poczuję się w styczniu w tym temacie

nika ja myślę że ty się lekarzem nie przejmuj tylko sobą i dzidzią, bo to jest ważniejsze, zgadzam się z dziewczynami.

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2010-12-05 o 13:47
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 13:58   #822
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe skąd się wziął ten stereotyp? Rozlazłego nie mam-fakt Matkooo,ale byłyby jajca!
a ja wiem - kiedyś tak gadały babcie nasze ale to się nie sprawdza tak samo jak ze smakami także się nie martw

spadam idę robić... oponki takiego mam smaka już mi się ser rozmraża

Stary 2010-12-05, 13:59   #823
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Czuję moje dziecko coraz bardziej intensywnie, ale co ciekawe- kiedy TŻ przykłada rękę, przestaje się ruszać czy wy też tak miałyście?
moje też jeszcze do męża nie przyzwyczajone, dlatego go zachęcam, żeby mi kładł rękę na brzuchu i dziecko przyzwyczajał, ale jakiś ten mój mąż niepewny w tym temacie może się rozkręci

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze nic mi sie nie podoba z ciążowych ciuchów :-/
z zazdroscią patrzę na obcisłe biodrówki na wystawach
a ja uwielbiam wielgaśne koszule i długie swetry, więc z tego akurat jestem zadowolona, że mam pretekst, żeby pokupować i spodnie też zawsze szersze wolałam

Cytat:
pięęęęęęęękny! słodka piłeczka

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:41   #824
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
iizabelaa trzymam kciuki!

mnie się zdarzyło plamienie po seksie. Z tym, wydzielina z krwią pojawiła się jakoś dopiero 1,5 dnia po stosunku, poleciałam do gina, stwierdził, że wszystko ok, kazał łyknąć No-spę, przeszło następnego dnia

ten mój gin to chyba jakiś panikarz

w każdym razie jutro rano będzie na obchodzie więc mam nadzieję, że mnie do domu wypuści

Cytat:
Iizabelaa też mam na nią ochotę, a jaki kolor? ...ego_ego a ty jaki zamówiłaś?
ja kupiłam czarną
jak tylko będę w domku to dam fotkę

Cytat:
Black ja nie planuje do żadnego z nich isc...nie będę specjalnie wydawac kasy po to,żeby ktoś mnie zapamiętał później na oddziale...jakaś paranoja :/ Wkurza mnie taka polityka...

ale ja nie wierzę że ginekolog, który co dzień widzi tyle kobiet w szpitalu, zapamięta kogoś po jednej wizycie i będzie go przez to inaczej traktował

Poza tym piękny brzuszek

Mój należny do tych bardziej rozlazłych,
na tym etapie ciąży brzuszki szybko rosną

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

N.i.k.a
ja tez się zastanawiałam nad innym lekarzem, bo chciałam rodzić w innym szpitalu,
ale ten szpital jest daleko,
i tez się zastanawiałam co będzie jak będę musiała szybko jechać do najbliższego szpitala, a tu mój gin jest ordynatorem
Już widzę jakby mnie traktował.

Ale w końcu stwierdziłam że tamten szpital jest za daleko i lekarza nie zmieniałam.
Tylko, że ja uważam mojego gin za dobrego specjalistę chodziło mi tylko o szpital.
Stary 2010-12-05, 14:44   #825
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ładny wózek i nie drogi a o jakiej kolorystyce myślisz ?

hej. u mnie na dworze zimno strasznie ... pada śnieg ale delikatnie
mam do was pytanko :
czy któraś ma może taki kocyk :
http://allegro.pl/bobas-sliczny-i-ci...343144114.html
lub taki :
http://allegro.pl/bobas-sliczny-miek...343144307.html

jeśli tak to jesteście z niego zadowolone ? ciepły ?
Śliczne te kocyki, chyba zakupie oba , bo jeszcze nic nie mam dla maleństwa.

Czy któraś z Was kupowała może jeszcze jakies fajne kocyki?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 15:17   #826
iizabelaa
Zakorzenienie

Musiałam sobie poprawić humor i kupiłam sobie małą wyprawkę w rozm. 62
ostatnie ciuchy kupione w tym roku dla Małej
muszę sobie zostawić coś na luty/marzec
w marcu będę się już orientować jaka jest pogoda i wogóle,
no i potem jeszcze zakupy jak mała będzie na świecie będą mnie jeszcze bardziej kusić

http://allegro.pl/babaluno-piekne-bo...350185300.html
http://allegro.pl/babaluno-spodnie-s...350185113.html
http://allegro.pl/babaluno-pink-slic...346552721.html

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość

Czy któraś z Was kupowała może jeszcze jakies fajne kocyki?
Kupowała nie jedna

http://allegro.pl/pleciony-kocyk-do-...319685641.html
Stary 2010-12-05, 15:27   #827
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
Black ja nie planuje do żadnego z nich isc...nie będę specjalnie wydawac kasy po to,żeby ktoś mnie zapamiętał później na oddziale...jakaś paranoja :/ Wkurza mnie taka polityka...
też takiego czegoś nie rozumiem, i nie popieram, aczkolwiek jednak w tym szpitalu będziemy parę dni, i oby to nie były dni usłane nerwami... o Rydułtowach nie słyszałam, żeby takie cyrki robili, ale tyle wiem że pacjentki mojego lekarza w innych szpitalach traktują hmmm... wiem, że nawet jedna w Raciborzu poszła na skargę do dyrektora szpitala... gnojki i tyle

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:46   #828
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

ten mój gin to chyba jakiś panikarz

w każdym razie jutro rano będzie na obchodzie więc mam nadzieję, że mnie do domu wypuści

ale ja nie wierzę że ginekolog, który co dzień widzi tyle kobiet w szpitalu, zapamięta kogoś po jednej wizycie i będzie go przez to inaczej traktował
no to tak jak mój - ja też miałam lekkie plamienie w 8 tygodniu i też leżałam w szpitalu bo akurat mój miał dyżur i wolał mnie zostawić ale lepiej dmuchać na zimne a co do tego traktowania to zależy od lekarza mój jest spoko dla każdej pacjentki ale zdarzają się tacy co z mostu pytają: do jakiego lekarza pani chodzi? wiem że tak jest niestety.

Stary 2010-12-05, 16:07   #829
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Musiałam sobie poprawić humor i kupiłam sobie małą wyprawkę w rozm. 62
ostatnie ciuchy kupione w tym roku dla Małej
muszę sobie zostawić coś na luty/marzec
w marcu będę się już orientować jaka jest pogoda i wogóle,
no i potem jeszcze zakupy jak mała będzie na świecie będą mnie jeszcze bardziej kusić

http://allegro.pl/babaluno-piekne-bo...350185300.html
http://allegro.pl/babaluno-spodnie-s...350185113.html
http://allegro.pl/babaluno-pink-slic...346552721.html

Kupowała nie jedna

http://allegro.pl/pleciony-kocyk-do-...319685641.html
Piekne ciuszki

Ja niestety chyba jako jedyna nie znam płci maluszka

Jaki jest ten kocyk, na lato bedzie dobry?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 16:25   #830
n.ik.a
Zadomowienie

iizabelaa ja mojego też uważałam za dobrego specjalistę, zresztą prawie wszystkie moje znajome chodziły i rodziły u niego...niestety w moim przypadku okazało się inaczej...lekarz nie zauważył mojej szyjki, która się skraca jest miekka i zaczęła się rozszerzać...gdyby nie wizyta u docenta, którego poleciła mi szefowa...aż boje się pomyśleć...stąd tyle obaw - a co do szpitala to chciałabym rodzić u siebie, gdyż znam tam wszystkie pielęgniarki i położne i wiem, że bardzo dobrze by się mną zajęły...Bytomia nie znam i dojazd do niego to 50 km więc jak zacznę rodzić to chyba bliżej mi do mojego szpitala i dobrze by było mieć tam też lekarza...bo np. w Bytomiu założa mi ten szew a wiem, że na dwa tyg. przed terminem go ściągają, więc nie jest powiedziane że akurat tam będę rodzić...

dlatego posłucham waszych rad i pójdę do mojego starego lekarza nic mu nie mówiąc i tak chodzę do przyszpitalnej przychodni, więc nie płacę...a do docenta nadal będę jeździć

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 16:39   #831
mora103
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie ..
Czarna śliczny brzusiotaki duzy ładniutki.
Ja od wczoraj na moją swedzioche biore wapno i nawet powoli przechodzi.Jutro o 18 trzydziesci idę na połówkowe upewnie sie na 100 procent czy to chłopiec
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 16:49   #832
n.ik.a
Zadomowienie

rany, a ja bym dziś jadła, jadła i jadła...szczególnie słodkości...już powoli zaczyna mi być niedobrze, ale wciąż mało

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2010-12-05, 16:52   #833
megi2015
Zadomowienie

Iza kochana nie pisałam od wczoraj ale myślami byłam z Tobą. Dobrze że mimo szpitala wszystko jest ok. A do jutra to już z górki....

Ego właśnie chce u tego sprzedawcy zrobić zakupy - a twoja opinia tylko mnie bardziej zmotywowała do zakupu dziękuję !!!

Cytat:
Czarna ale słodki

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie ..
Czarna śliczny brzusiotaki duzy ładniutki.
Ja od wczoraj na moją swedzioche biore wapno i nawet powoli przechodzi.Jutro o 18 trzydziesci idę na połówkowe upewnie sie na 100 procent czy to chłopiec
powodzenia na połówkowym. pochwal się po powrocie

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Nika no ja jednak jak już kiedyś pisałam nie poleciłabym szpitala w Bytomiu. Także musisz się jeszcze zastanowić.

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 16:59   #834
n.ik.a
Zadomowienie

Megi2015 pamiętam dlatego też mam mieszane uczucia...lekarz do którego chodzę pracuje w Klinice Ginekologii,
Położnictwa i Ginekologii Onkologicznej w Bytomiu ŚlAM - wiesz może jak tam jest?

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2010-12-05, 17:00   #835
niutka1
Wtajemniczenie

87czarna, ale masz wielka piłkę chyba masz największy brzuszek z nas wszystkich
mój ostatnio trochę przystopował, na szczęście, bo jakby tak cały czas rósł to bym chyba pękła

zrobie fotki jutro, bo jutro zaczynam 28 TC
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:03   #836
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja mam podobny do tego pierwszego tylko, ze kupilam maly i przyda sie jedynie na samym poczatku. Jest cienki, ale cieplusi i super milusi w dotyku
dzięki chyba kupie ten kocyk

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
laseczka ja mam ten drugi ale jeszcze nie otworzyłam (pozszywany tak że nie da się rozłożyć czymś takim jak się ceny w sklepach przypina) wydaje się cienki ale czy ciepły to nie wiem w każdym bądź razie w dotyku mięciutki jak pupcia niemowlęcia ja mam dla siebie koc z takiego materiału i jestem zadowolona
właśnie wydają się takie milutkie i są śliczne

Cytat:
ale już duży pewnie za ok miesiąc też będę miała taki .

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
prawda że śliczne

a ja jutro rano idę na badania krwi i moczu oraz hbs .
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:28   #837
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja na to genetyczne w 30 tyg nie idę więc nie wiem kiedy będe miała.
Ostatnie miałam w 20 tyg, teraz na wizycie tydzień temu mi zrobił, ale trwało z 2 minuty, na zasadzie 'co tam u ciebie maluchu słychać'
serduszko czy bije, zmierzenie głowki, rączki i tyle.
Pewnie następne zrobi mi takie za jakieś 5-6 tyg
Powiem Ci szczerze,że jakoś nie ciągnie mnie do usg;>
na początku bardzo ale teraz jak czuję jego buszowanie to jakoś nie mam potrzeby go podglądać
hej,
a moja niunia dziś cały dzień bardzo spokojna, a ja zaniepokojona prawie wogóle sie nie rusza, jutro od rana dzwonie do gina żeby spr.co jest bo od piatku żyje w niepewności........mam nadzieje, że wszystko będzie ok i to chwilowe złe samopoczucie....!!!

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Właśnie sobie kupiłam

http://allegro.pl/ciazowe-tuniko-suk...352567497.html

http://allegro.pl/urocze-z-kokarda-c...344492833.html

A wczoraj w H&M Mama kupiłam sobie dwupak koszulek z krótkim rękawem, jedna szara druga czerwona za 39,90
ego własnie tę 2 chciałam kupić, ale nie było mojego rozmiaru.......bo jest naprawde super
do mnie doszła juz moja bluzeczko/tunika i też jestem z niej bardzo zadowolona
ooo to i ja musze do hm się wybrać ale to jak już dowiem się co i jak z niunią, narazie siedze jak na szpilkach,a do tego mój promotor mnie dobija, nie rozumie że teraz w ciąży i w takie mrozy nie jest łatwo mi do niego dojechać do wawy......ehhh faceci
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 17:35   #838
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hej,
a moja niunia dziś cały dzień bardzo spokojna, a ja zaniepokojona prawie wogóle sie nie rusza, jutro od rana dzwonie do gina żeby spr.co jest bo od piatku żyje w niepewności........mam nadzieje, że wszystko będzie ok i to chwilowe złe samopoczucie....!!!

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

ego własnie tę 2 chciałam kupić, ale nie było mojego rozmiaru.......bo jest naprawde super
do mnie doszła juz moja bluzeczko/tunika i też jestem z niej bardzo zadowolona
ooo to i ja musze do hm się wybrać ale to jak już dowiem się co i jak z niunią, narazie siedze jak na szpilkach,a do tego mój promotor mnie dobija, nie rozumie że teraz w ciąży i w takie mrozy nie jest łatwo mi do niego dojechać do wawy......ehhh faceci

a liczysz ruchy?
powinno byc 10 ruchów 3 razy dziennie tyle jest już ok.

jak się zacznie ruszac to przez godzine liczysz, chyba że sie poruszy 10 razy np w ciągu 5 minut, to juz nie musisz liczyc dalej
i tak mniej więcej 3 razy dziennie, powiedzmy rano, południe, wieczorem
zapisuj sobie na kartce godzine kiedy sie ruszało i ile ruchów , to będziesz miała czarno na białym ile było, w razie czego ta informacja będzie przydatna lekarzowi
Stary 2010-12-05, 17:37   #839
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Megi2015 pamiętam dlatego też mam mieszane uczucia...lekarz do którego chodzę pracuje w Klinice Ginekologii,
Położnictwa i Ginekologii Onkologicznej w Bytomiu ŚlAM - wiesz może jak tam jest?
a ta klinika znajduje się w szpitalu nr 2 lub 5 w bytomiu?? czy to jakas odrębna jednostka??
Stary 2010-12-05, 17:40   #840
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
a ta klinika znajduje się w szpitalu nr 2 lub 5 w bytomiu?? czy to jakas odrębna jednostka??

ojciec google sie kłania

http://www.klinika.medforum.pl/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości