WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 16:45   #811
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Witam wszystkie zakupoholiczki Wybrałam się dzisiaj na rajd po krakowskich Zarach i jestem dość miło zaskoczona zachowaniem ludzi - nie było zbyt dużego przepychania, niemiłych scen, za to troszkę rozgorączkowania zwłaszcza na samym początku gdzie większość ludzi wbiegała do sklepu i od razu rzucała się na upragnione rzeczy W tempie błyskawicznym rozeszły się w Galerii Krakowskiej popularne na Wizażu modele torebek, już po 15min nie było nic ciekawego Dość dużo modeli sukienek, tunik, bluzek, ale nie popisali się wielkością obniżki Dla mnie zaoszczędzenie 20-30zł to oczywiście też korzyść, ale mam wrażenie że kiedyś wyprzedaże były dużo większe... Płaszcze też słabo poprzeceniane Za to niektóre modele butów w bardzo korzystnych cenach, nawet 50% taniej. Najbardziej podobało mi się w Galerii Kazimierz - zdecydowanie największy wybór, pełna rozmiarówka (nawet słynnych sukienek czarnych, beżowych i czerwonych tych z plisowanym dołem), obsługa dość szybka i sprawna (z wyjątkiem pewnego momentu gdy zawiesiły się kasy i funkcjonowała tylko jedna)
Podsumowując zakupiłam camelowy żakiet (129 z 169), karmelowe szpilki (12cm - ale raczej się nie zabiję bo naprawdę dobrze leżą - 99 ze 169) i dwa modele torebek - znaną marszczoną (169 z 219) i taką czerwoną pikowana na łańcuchach (129 z 229). Jutro postaram się wkleić real zdjęcia
Pozastałe sklepy Inditexu spisały się jeszcze lepiej, zwłaszcza Stradi - można kupić wspaniałe żakiety, spodnie naprawdę 50% taniej. W Bershce też można upolować niezłe okazje, choć akurat modele którymi ja byłam zainteresowana obniżone są najwyżej o 30%. Zawiódł mnie Re - przeceny liche, bałagan w sklepie, niezłe sukienki ale często uszkodzone i poplamione, ale raczej wrócę tam na kolejną turę W H&M same szmatki. Szkoda że w Parfois nie ma jeszcze wyprzedaży...
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 16:51   #812
firletka
Zadomowienie

Radzę uważać na "przeceny" w New Yorkerze. Nalepione pomarańczowe niby-promocyjne ceny, a wartość rzeczy taka sama jak przed Świętami Uważam, że to dziadostwo.
I wiem to na pewno, bo jakieś 2 tyg. temu spodobał mi się tam sweterek w cenie 59,95, ale że mam już podobny, to go nie kupiłam. A dziś cena promocyjna - 59,95 No rewelacja. Chyba się skuszę...

Edytowane przez firletka
Czas edycji: 2010-12-27 o 16:53
firletka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:13   #813
ImpoliteCherry
Przyczajenie

a pracuje moze ktoras z was w stradim ? ;D
ImpoliteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:16   #814
lizawietta
Zadomowienie

któraś wspomniała o stronie gdzie sa przecenym w stradim , mozecie podeslac- ja nie moge tego znaleźc

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:27   #815
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Dziewczyny a venezia, solar i simple?
Nie mogę wyjść z domu, bo nie mam z kim zostawić dzieci, wrrr....
solar jeszcze nie ruszył .... w venezii już są przeceny ... całkiem sympatyczne niektóre .... a do simple nie dotarłam .....
Stary 2010-12-27, 17:39   #816
Ylaa
Rozeznanie

GG do Ylaa

Cytat:
Napisane przez Truskawkowa_Ksiezniczka Pokaż wiadomość
Byłam dziś w pasazu grunwaldzkim i obkupiłam się
Jezstem zadowolona ,
w reserved pustki .
w h&m również.
Głownie więkoszość kupiłam w NY , Terranovie i stradim ; )
Większośc poprzeceniana w tych trzech sklepach aż o 50 % .

Jadę napewno na druga turę.
Od 9 do 11 fajnie ale pozniej masakra.
Najgorzej w stradim kolejki długie i wszystko narzucane a ile ludzi.
Ale jestem zadowolona , tylko kasy mi zabrakło.
A 500 zł miałąm tak jak rok temu ale wtedy jeszcze reszte przywiozłam a teraz..
A możesz powiedzieć, co jest konkretnie przecenione w Terranovie ? Bo zastanawia mnie czy przecenili ubrania z tej bardziej eleganckiej części sklepu (lewa ściana od wejścia), szczególnie, że znajdowała się tam czarna, obszyta koralikami spódniczka i zastanawiam się czy jest szansa, że ją przecenili, bo przed wyprzedażą kosztowała ona ok 70 zł.
Ylaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:40   #817
Bacioni
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez CZekolada19 Pokaż wiadomość
a jak tam ze zwykłymi sweterkami rozpinanymi w Bershce i Stradivariusie?? orientujecie się, czy przecenione i ile teraz kosztują??

w Bershace są za 39.90 i 49,90
różne kolory .
Bacioni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 17:41   #818
niezdara
Rozeznanie

Czy widział ktoś czy w H&M są jeszcze te sukienki???

http://moda.allegro.pl/h-m-nowa-kole...386892306.html

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:42   #819
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy kurtki w stradivardiusie te po 399 przecenili?

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

masz zdj tych bluzek?
Niestety nie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
a jakies kurtki,plaszcze, kozuszki w Zarze przecenione?
Płaszcze na pewno tak więc pewnie kurtki też

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:44   #820
Bacioni
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Dziewczyny a venezia, solar i simple?
Nie mogę wyjść z domu, bo nie mam z kim zostawić dzieci, wrrr....

w venezi są przeceny . nie wiem jak reszta ;
Bacioni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:46   #821
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

ja już też po
niestety do Łodzi nie dotarlam bo auto sie zbuntowalo i nie odpalilo w ten mroz, musialam sie zadowolic galeria Mazovia w Płocku
bylam ok godz 11, bylo juz sporo ludzi w Zarze i stradim, stradivarius tym razem mnie zawiodl, nic nie kupilam, no bo co to za obnizka kamizelki futrzanej z 99 na 89?
kupilam w Zarze torebke listonoszke bordowa za 169 z 219
spodnie bezowe cygaretki za 99 ze 149
koszule biala z czarna kokardka pod szyja za 49 z 99
sukienke czarna z jednym rekawem za 89 ze 149, najlepszy łup

ogolnie jak dla mnie Zara w tym roku lepiej wypadla, w ubieglych latach kupowalam tam dopiero w II, III turze, Stradivarius natomiast gorzej
surykata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 17:50   #822
Olussiak
Raczkowanie

a jak Massimo Dutti - są już wyprzedaże ?
Olussiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:50   #823
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el_corcho Pokaż wiadomość
No więc ja zdaję relację ze Szczecina ;p
Byłam dzisiaj już kilka minut po 9, pierwsze co to poleciałam do Stradi, ale dziewczyny dopiero zaczynały metkować. To samo w Zarze. Ogólnie mało ludzi, dopiero około 10:30 zaczęło się robić coraz bardziej tłoczno i coraz większe kolejki do przymierzalni. W Stradivariusie jak dla mnie super przeceny, obkupiłam się, chociaż ze grubsze sweterki mogliby troszkę bardziej obniżyć W Zarze też duży wybór, i rozmiarówka pełna. Np spodnie jeansowe poprzeceniane na 99 zł, lub na 69 zł. W H&M wiadomo, już wszytko poprzebierane, same szmatki wisiały na dziale wyprzedaży, na bieliźnie też same resztki. Mimo to jednak udało mi się kupić legginsy
jakie sa sweterki rozpinane w stradim? i za ile?
a w zarze jakie spodnie za 69 mozna dostac? biodrowki? ladny odcien niebieskiego?

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Dziewczyny.
W Szczecinie największy szał w Zarze - syf jakich mało Ale faktycznie się opłaca - jeansy po 69 zł, po 99 zł. Kupiłam sobie a'la skórkową kurtkę po 89 zł i mega rurki jeansowe po 69 zł. Butów też sporo fajnych. Faktycznie można się obłowić trochę.
Oprócz tego przeceny w Tally Wajily - dużo sylwestrowych ciuszków
jakie to mega rurki ?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:56   #824
Shinn
Zakorzenienie

Ja również wybrałam się dziś na zakupy.
Byłam w Galerii Łódzkiej. Pozytywnie mnie zaskoczyli.

Zara- przeceny spodni. Rurki, jeansy. Sama upolowałam jedne materiałowe za 99 zł.
Szpilki- nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba 59 zł.
T-shirt'y z jakimiś motywami bajkowymi za 49 złoty.
Poza długimi kolejkami do kas, żadnych dantejskich scen. Spokój, trochę tłoku- ale bez przesady.
New Look- Większość ubrań nie warta swojej ceny. Bluzki szmatki z źle przyszytymi kwiatkami/kokardkami etc, po 50 złoty.
Widziałam promocje na baletki chyba nawet -70% (ale głowy nie dam sobie uciąć)
Widziałam jedna z dziewczyn tam pracujących wywieszała torebki. Ale czy to nowa kolekcja czy przeceniona nie wiem.
Stradivarius- Z racji, że sklep niewielki to tłoczno było. Najbardziej irytujące małolaty, które przychodziły pooglądać ubrania i robić sztuczny tłok.
Praktycznie większość na przecenach. Marynarki po 99 złoty. Biżuteria też chyba w przecenie. Dość ładne sukienki w rozsądnych cenach- rozmiary niestety poprzebierane
H&M- Jak był moim ulubionym sklepem, to dużo stracił w moich oczach. Pełno szmatek przecenionych w rozmiarach 40-42. Nic specjalnego, wszystko jeszcze z okresu letniego. Poza rękawiczkami z kokardą za 14,99 zł- nic nie kupiłam.

Jutro kolejny maraton- tym razem do manufaktury.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 17:56   #825
Paulap94
BAN stały

Ja dziś byłam w złotych i w arkadii kupiłam 2 marynarki 2 spódnice 2 koszulki i kurtkę. Chciałam się obłowić w mohito ale w złotych był zamknięty!! Jutro jadę do mohito z samego rana, bo mam upatrzonych kilka rzeczy. Wiecie może czy przeceniono pierścionki w mohito z kokardką?
Paulap94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:01   #826
ama
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka795 Pokaż wiadomość
a co w Białymstoku, któraś była wie?
Byłam w Alfie. Przede wszystkim dzikie tłumy. A poza tym to sporo przecen w Stradim, jak już dziewczyny pisały. W Bershce też dużo ubrań i ceny w miarę. W RE duuuużo t-shirtów po 19,90. W Pretty Girl parę ładnych rzeczy classic (spódnice i sukienki; dość ładne kurtki po 150zł, ale niestety na taką późniejszą jesień, a nie -15stopni). HM - nic nowego, resztki wyprzedażowe. ZARA - średnio; ja nie zauważyłam marynarek, ale pewnie były. Ogólnie to polecam się wybrać. ja kupiłam tylko spódnicę w Stradim przecienioną z 45zł na 40, czyli interes pierwsza klasa Ale mam masę ubrań, więc i się nie nastawiałam na większe zakupy.
Stary 2010-12-27, 18:01   #827
Venefico
Rozeznanie

GG do Venefico

surykata widziałam ją na stronie Zary, rzeczywiście jest piękna
Venefico jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:03   #828
abrakatabra
Zakorzenienie

Ktoś wie jak jest w Kappahl? Mam tuniczki upatrzone a do sklepu mam daleko, więc nie chcę jechać na marne, dodatkowo dostałam smsa o dodatkowej zniżce na przecenione produkty.
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:10   #829
moja imaginacja
Zakorzenienie

Szczecinianki, a widzialyscie ten kozuszek w Zarze, albo taki bardzo podobny do tego ,tez brazowy, bo nie jestem pewna czy to napewno ten
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...FECTO%2BJACKET
10 dni temu wisiał w miejscu obok wyjscia z dzialu dzieciecego...chyba:rolle yes:
jezeli widziałyście to dajcie znać, ciekawa tez jestem czy cena taka sama jak na stronie
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 18:21   #830
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Ja tez byłam. Napisałam już wypracowanie na bloga, wkleję wam.

W New Yorkerze duże obniżki, ale są one już od jakiegoś czasu, więc i rzeczy przebrane. W H&M to samo. Zara, Bershka, Pull&bear, przeceny są, ale moim zdaniem szału nie zrobili z tymi obniżkami. Można kupić spodnie w cenach ok 69zł, 89zł, zwykłe t-shirty od 20zł w górę, w Reserved bluzki na ramiączkach i bokserki od 14,90zł (oprócz tego w Reserved nic więcej nie zwróciło mojej uwagi, jak dla mnie to same koszulki, t-shirt'y, ze dwie ściany były nimi obwieszone, cena ok 29,90zł).

Kurtki a'la skórkowe w wymienionych sklepach po około 89zł, 99zł z tego co widziałam, ale nie przyglądałam się za bardzo, bo mam zdecydowanie za dużo skórek, więcej nie potrzebuję. Płaszczyki również poprzeceniane, najwięcej widziałam w Bershce.

Po bieliznę warto się wybrać do New Yorkera, lub H&M. bardzo ładne staniki od 20zł w górę, chociaż w obu sklepach rozmiarówka już mocno przebrana (ja staniki kupuję tylko w H&M, więc innych sklepów z bielizną nie zarekomenduję).

W New Yorkerze ceny spodni zaczynają się od 39,95zł, ale modele dostępne w tej cenie są według mnie albo w niemodnym kroju, albo kiepskiej jakości. Sukienki od 89zł w Zarze, w innych sklepach raczej ubogo, albo mi było jakoś ciężko znaleźć wieszaki z sukienkami... W Bershce widziałam również sporo przecenionych butów.

Moim faworytem jest zdecydowanie Stradivarius (już od kilku lat), chociaż tez nie powalił mnie na kolana tak jak dwa lata temu, kiedy w okresie poświątecznym odwiedzałyśmy z mamą ten sklep 7dni w tygodniu po dwa razy dziennie i wydałyśmy... No, aż wstyd mówić ile wydałyśmy.. Może ja się zrobiłam bardziej wybredna. Dużo spodni w cenach 69zł, 89zł. Płaszczyki i kurtki, skórki, marynarki, koszule i t-shirty. Ceny mniej więcej podobnie jak w innych sklepach. marynarki i żakiety ok 99zł, kurtki i płaszcze, z tego co pamiętam od ok 115zł w górę, skórki 99zł, bluzki koszulowe 69zł, t-shirty 20-29zł. Sweterki zapinane i 'przez głowę' od ok 49zł. Przymierzałam też spodnie 'marchewy', w których paradują wszystkie panie ekspedientki (przy najmniej u mnie próbują zastosować chyba taki chwyt marketingowy.), ale rozmiarówka jest bardzo dziwaczna, albo ja niewymiarowa. 'Mój' rozmiar odstawał mi u góry, z kolei rozmiar mniejsze w pasie i kroku były takie jak być powinny, za to w kolanach i łydkach za ciasne. Przy jednych potrzebowałam pomocy do rozbierania, ponieważ nogawki na końcu były tak wąskie że nie mogłam ich przecisnąć przez PIĘTĘ! Nie były przecenione, kosztowały 119zł, dostępne w kilku wariantach kolorystycznych (beż, khaki, ciemny brąz, camel, czerń, granat) i w dwóch minimalnie różniących się od siebie fasonach.

Jeśli chodzi o odzież męską, to polecam Pull&bear, oraz Peacock's. Nie bede się rozpisywać tak jak przy damskich, ale napisze tylko że Peacock's oferuje t-shisty męskie w cenie 25zł. Można tez dorwać koszule wizytowe z długim rękawem w komplecie z krawatem, równiez za 25zł (to chyba najbardziej opłacalna rzecz jaką dzisiaj widziałam, nie mogłam się nadziwić tej cenie, oraz przeżyć tego, że mój chłopak nie lubi koszul z długim rękawem.) Dużo spodni od 65zł. W Pull&bear t-shirty za 19,90 i 25zł, na inne części garderoby nie zwracałam uwagi.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:37   #831
pingwinek=]
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie najbardziej opłaca sie jechac jutro na zakupy w Warszawie?

obstawiac to co zwykle Złote Tarasy, Arkadie czy moze cos mniej obleganego?
zalezy mi na H&M, Zarze, Stradivariusie, Bershce, orsayu, tego typu sklepach...
(czyli nic nowego )
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:39   #832
BaBy Girl
Rozeznanie

Cool Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

dziewczyny a jak w Poznaniu w Galerii Malta?
Jutro się tam wybieram tylko nie wiem czy warto.

Byłam dziś w Plazie- kupiłam z mamą dużo ciuchów w Promodzie,
przeceny są,ale w zeszłym roku były jeszcze lepsze.

Zara- bałagan,gigantyczne kolejki do przebieralni,nic ciekawego

H&M- standardowo-wielkie plakaty a ciuchy kiepskie

Carry-beznadzieja

Solar-nie ma jeszcze wyprzedazy

do Reserved nie doszłam,bo już mi sie nie chcialo
Stary 2010-12-27, 18:41   #833
dommiii_
Raczkowanie

przyłączam się do pytania czy w ikei będą jakieś zimowe wyprzedaże?
Wiecie może też jak się ma sytuacja w simple?

Edytowane przez dommiii_
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:44
dommiii_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:58   #834
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzka1989 Pokaż wiadomość
I w Mango do -70%!!!!!!!!!!
Ciekawe gdzie? Byłam dzisiaj w dwóch sklepach i ceny nie zeszły ani o 1 zł niżej niż było na początku wyprzedaży

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Otóż.

W tym roku jest lepiej niż w zeszłym, jeśli chodzi o wyprzedaże, jest więcej ładnych rzeczy i przeceny są większe.

Obkupiłam się w Stradim, wszystko przecenione mniej więcej o 50%, dużo spodni, płaszczy i marynarek. W Zarze też bardzo dobrze, o wiele lepiej niż w zeszłych latach, większość rzeczy faktycznie przeceniona o ok. 50%, kupiłam baleriny, szpilki, bluzki, spodnie przecenione o 50%. Świetne rzeczy w Oysho i tańsze niż w zeszłym roku, i też prawie wszystko na pół.
Ja się z tym niestety nie zgodzę
Jestem mocno zawiedziona tegorocznymi przecenami, zwłaszcza Zarą.. Może jeśli chodzi o buty, to przeceny rzeczywiście sięgały -50%, ale zniżka 20, 30 czy 40 zł na sukienkach czy płaszczach za ponad 400 zł to śmiech na sali

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:07   #835
whiskey
Zadomowienie

a jak tam CUBUS? (chodzi mi o manu i galerię łódzką )

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:09   #836
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olussiak Pokaż wiadomość
a jak Massimo Dutti - są już wyprzedaże ?
tak, są

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:13   #837
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

Cytat:
Napisane przez Venefico Pokaż wiadomość
surykata widziałam ją na stronie Zary, rzeczywiście jest piękna
az sprawdzilam faktycznie jest, wersja bez tej tej ozdoby na ramieniu, tylko z paskiem
jak na sukienke z Zary, nie jest jeszcze taka droga
surykata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 19:32   #838
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Radzę uważać na "przeceny" w New Yorkerze. Nalepione pomarańczowe niby-promocyjne ceny, a wartość rzeczy taka sama jak przed Świętami Uważam, że to dziadostwo.
I wiem to na pewno, bo jakieś 2 tyg. temu spodobał mi się tam sweterek w cenie 59,95, ale że mam już podobny, to go nie kupiłam. A dziś cena promocyjna - 59,95 No rewelacja. Chyba się skuszę...
Przecież to jawne oszustwo !!!! Trzeba to gdzie s zgłosić.... zdaje się, że do PIHu

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:37   #839
sapho16
Raczkowanie

GG do sapho16

Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów. Pewnie dlatego, że upatrzyłam sobie niewiele rzeczy, wszystkie udało mi się kupić i wszystkie zadowalająco przecenione. W Zarze kupiłam jedną torebkę z 219 na 129 (dopiero w trzeciej w wawie udało mi się ją dorwać), drugą, podróżną, która mnie zachwyciła, z 399 na 169. Widziałam sporo sukienek za 129, ale nie chciało mi się stać w kolejkach do przymierzalni. W Bershce kupiłam szalik z 69 na 29 i w Pull and Bear szorty z 89 na 59.

Myślę, że gdybym nie wiedziała, co chcę kupić to też bym stwierdziła, że szału nie ma Ale na szczęście dla mnie pierwszy dzień wyprzedaży udany!
sapho16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 19:39   #840
Gonia
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów i jestem bardzo zadowolona

kupiłam:
Długie, skórzane , brązowe kozaki z ..... (128 euro) - 169 zł ( a na kozaki zamierzałam wydać ok. 300 zł )
2 marynarki w RE (69 zł z 89 zł, 79 zł z 139 zł )
2 staniki i do tego majteczki z Cubusa (staniki po 24 zł , majtki po 12 zł )
Szary dzianinowy golfik z bufkami (Forever) - bez przeceny - 49,9 zł
Torebka beżowa Mango - 149 zł z 219 zł

nie kupiłam jeansów - jakoś żadne mi nie pasowały

za tydzień jadę po następne łupy

tak naprawdę jak juz kupiłam te kozaki z Zary , tak się cieszyłam, że już nawet nie chciało mi się chodzić po sklepach

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:41
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości