![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Witam wszystkie zakupoholiczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując zakupiłam camelowy żakiet (129 z 169), karmelowe szpilki (12cm ![]() ![]() ![]() Pozastałe sklepy Inditexu spisały się jeszcze lepiej, zwłaszcza Stradi - można kupić wspaniałe żakiety, spodnie naprawdę 50% taniej. W Bershce też można upolować niezłe okazje, choć akurat modele którymi ja byłam zainteresowana obniżone są najwyżej o 30%. Zawiódł mnie Re - przeceny liche, bałagan w sklepie, niezłe sukienki ale często uszkodzone i poplamione, ale raczej wrócę tam na kolejną turę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
Radzę uważać na "przeceny" w New Yorkerze. Nalepione pomarańczowe niby-promocyjne ceny, a wartość rzeczy taka sama jak przed Świętami
![]() I wiem to na pewno, bo jakieś 2 tyg. temu spodobał mi się tam sweterek w cenie 59,95, ale że mam już podobny, to go nie kupiłam. A dziś cena promocyjna - 59,95 ![]() Edytowane przez firletka Czas edycji: 2010-12-27 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Przyczajenie
|
a pracuje moze ktoras z was w stradim ? ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Zadomowienie
|
któraś wspomniała o stronie gdzie sa przecenym w stradim , mozecie podeslac- ja nie moge tego znaleźc
![]()
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#816 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
Czy widział ktoś czy w H&M są jeszcze te sukienki???
http://moda.allegro.pl/h-m-nowa-kole...386892306.html
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płaszcze na pewno tak więc pewnie kurtki też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Zadomowienie
|
ja już też po
![]() niestety do Łodzi nie dotarlam bo auto sie zbuntowalo i nie odpalilo w ten mroz, musialam sie zadowolic galeria Mazovia w Płocku ![]() bylam ok godz 11, bylo juz sporo ludzi w Zarze i stradim, stradivarius tym razem mnie zawiodl, nic nie kupilam, no bo co to za obnizka kamizelki futrzanej z 99 na 89? ![]() kupilam w Zarze torebke listonoszke bordowa za 169 z 219 spodnie bezowe cygaretki za 99 ze 149 koszule biala z czarna kokardka pod szyja za 49 z 99 sukienke czarna z jednym rekawem za 89 ze 149, najlepszy łup ![]() ogolnie jak dla mnie Zara w tym roku lepiej wypadla, w ubieglych latach kupowalam tam dopiero w II, III turze, Stradivarius natomiast gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Raczkowanie
|
a jak Massimo Dutti - są już wyprzedaże ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w zarze jakie spodnie za 69 mozna dostac? biodrowki? ladny odcien niebieskiego? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Ja również wybrałam się dziś na zakupy.
Byłam w Galerii Łódzkiej. Pozytywnie mnie zaskoczyli. Zara- przeceny spodni. Rurki, jeansy. Sama upolowałam jedne materiałowe za 99 zł. Szpilki- nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba 59 zł. T-shirt'y z jakimiś motywami bajkowymi za 49 złoty. Poza długimi kolejkami do kas, żadnych dantejskich scen. Spokój, trochę tłoku- ale bez przesady. New Look- Większość ubrań nie warta swojej ceny. Bluzki szmatki z źle przyszytymi kwiatkami/kokardkami etc, po 50 złoty. Widziałam promocje na baletki chyba nawet -70% (ale głowy nie dam sobie uciąć) Widziałam jedna z dziewczyn tam pracujących wywieszała torebki. Ale czy to nowa kolekcja czy przeceniona nie wiem. Stradivarius- Z racji, że sklep niewielki to tłoczno było. Najbardziej irytujące małolaty, które przychodziły pooglądać ubrania i robić sztuczny tłok. Praktycznie większość na przecenach. Marynarki po 99 złoty. Biżuteria też chyba w przecenie. Dość ładne sukienki w rozsądnych cenach- rozmiary niestety poprzebierane ![]() H&M- Jak był moim ulubionym sklepem, to dużo stracił w moich oczach. Pełno szmatek przecenionych w rozmiarach 40-42. Nic specjalnego, wszystko jeszcze z okresu letniego. Poza rękawiczkami z kokardą za 14,99 zł- nic nie kupiłam. Jutro kolejny maraton- tym razem do manufaktury. ![]()
![]() |
#825 |
BAN stały
|
Ja dziś byłam w złotych i w arkadii kupiłam 2 marynarki 2 spódnice 2 koszulki i kurtkę. Chciałam się obłowić w mohito ale w złotych był zamknięty!! Jutro jadę do mohito z samego rana, bo mam upatrzonych kilka rzeczy. Wiecie może czy przeceniono pierścionki w mohito z kokardką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w Alfie. Przede wszystkim dzikie tłumy. A poza tym to sporo przecen w Stradim, jak już dziewczyny pisały. W Bershce też dużo ubrań i ceny w miarę. W RE duuuużo t-shirtów po 19,90. W Pretty Girl parę ładnych rzeczy classic (spódnice i sukienki; dość ładne kurtki po 150zł, ale niestety na taką późniejszą jesień, a nie -15stopni). HM - nic nowego, resztki wyprzedażowe. ZARA - średnio; ja nie zauważyłam marynarek, ale pewnie były. Ogólnie to polecam się wybrać. ja kupiłam tylko spódnicę w Stradim przecienioną z 45zł na 40, czyli interes pierwsza klasa
![]()
![]() |
#827 |
Rozeznanie
|
surykata widziałam ją na stronie Zary, rzeczywiście jest piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Ktoś wie jak jest w Kappahl? Mam tuniczki upatrzone a do sklepu mam daleko, więc nie chcę jechać na marne, dodatkowo dostałam smsa o dodatkowej zniżce na przecenione produkty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Szczecinianki, a widzialyscie ten kozuszek w Zarze, albo taki bardzo podobny do tego ,tez brazowy, bo nie jestem pewna czy to napewno ten
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...FECTO%2BJACKET 10 dni temu wisiał w miejscu obok wyjscia z dzialu dzieciecego...chyba:rolle yes: jezeli widziałyście to dajcie znać, ciekawa tez jestem czy cena taka sama jak na stronie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
Ja tez byłam.
![]() ![]() W New Yorkerze duże obniżki, ale są one już od jakiegoś czasu, więc i rzeczy przebrane. W H&M to samo. Zara, Bershka, Pull&bear, przeceny są, ale moim zdaniem szału nie zrobili z tymi obniżkami. Można kupić spodnie w cenach ok 69zł, 89zł, zwykłe t-shirty od 20zł w górę, w Reserved bluzki na ramiączkach i bokserki od 14,90zł (oprócz tego w Reserved nic więcej nie zwróciło mojej uwagi, jak dla mnie to same koszulki, t-shirt'y, ze dwie ściany były nimi obwieszone, cena ok 29,90zł). Kurtki a'la skórkowe w wymienionych sklepach po około 89zł, 99zł z tego co widziałam, ale nie przyglądałam się za bardzo, bo mam zdecydowanie za dużo skórek, więcej nie potrzebuję. Płaszczyki również poprzeceniane, najwięcej widziałam w Bershce. Po bieliznę warto się wybrać do New Yorkera, lub H&M. bardzo ładne staniki od 20zł w górę, chociaż w obu sklepach rozmiarówka już mocno przebrana (ja staniki kupuję tylko w H&M, więc innych sklepów z bielizną nie zarekomenduję ![]() W New Yorkerze ceny spodni zaczynają się od 39,95zł, ale modele dostępne w tej cenie są według mnie albo w niemodnym kroju, albo kiepskiej jakości. Sukienki od 89zł w Zarze, w innych sklepach raczej ubogo, albo mi było jakoś ciężko znaleźć wieszaki z sukienkami... W Bershce widziałam również sporo przecenionych butów. Moim faworytem jest zdecydowanie Stradivarius (już od kilku lat), chociaż tez nie powalił mnie na kolana tak jak dwa lata temu, kiedy w okresie poświątecznym odwiedzałyśmy z mamą ten sklep 7dni w tygodniu po dwa razy dziennie i wydałyśmy... No, aż wstyd mówić ile wydałyśmy. ![]() ![]() Jeśli chodzi o odzież męską, to polecam Pull&bear, oraz Peacock's. Nie bede się rozpisywać tak jak przy damskich, ale napisze tylko że Peacock's oferuje t-shisty męskie w cenie 25zł. Można tez dorwać koszule wizytowe z długim rękawem w komplecie z krawatem, równiez za 25zł (to chyba najbardziej opłacalna rzecz jaką dzisiaj widziałam, nie mogłam się nadziwić tej cenie, oraz przeżyć tego, że mój chłopak nie lubi koszul z długim rękawem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie najbardziej opłaca sie jechac jutro na zakupy w Warszawie?
obstawiac to co zwykle Złote Tarasy, Arkadie czy moze cos mniej obleganego? zalezy mi na H&M, Zarze, Stradivariusie, Bershce, orsayu, tego typu sklepach... (czyli nic nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
![]()
dziewczyny a jak w Poznaniu w Galerii Malta?
Jutro się tam wybieram tylko nie wiem czy warto. Byłam dziś w Plazie- kupiłam z mamą dużo ciuchów w Promodzie, przeceny są,ale w zeszłym roku były jeszcze lepsze. Zara- bałagan,gigantyczne kolejki do przebieralni,nic ciekawego H&M- standardowo-wielkie plakaty a ciuchy kiepskie Carry-beznadzieja Solar-nie ma jeszcze wyprzedazy do Reserved nie doszłam,bo już mi sie nie chcialo ![]()
![]() |
#833 |
Raczkowanie
|
przyłączam się do pytania czy w ikei będą jakieś zimowe wyprzedaże?
Wiecie może też jak się ma sytuacja w simple? Edytowane przez dommiii_ Czas edycji: 2010-12-27 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Ciekawe gdzie?
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem mocno zawiedziona tegorocznymi przecenami, zwłaszcza Zarą.. Może jeśli chodzi o buty, to przeceny rzeczywiście sięgały -50%, ale zniżka 20, 30 czy 40 zł na sukienkach czy płaszczach za ponad 400 zł to śmiech na sali ![]()
![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#839 |
Raczkowanie
|
Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów. Pewnie dlatego, że upatrzyłam sobie niewiele rzeczy, wszystkie udało mi się kupić i wszystkie zadowalająco przecenione. W Zarze kupiłam jedną torebkę z 219 na 129 (dopiero w trzeciej w wawie udało mi się ją dorwać), drugą, podróżną, która mnie zachwyciła, z 399 na 169. Widziałam sporo sukienek za 129, ale nie chciało mi się stać w kolejkach do przymierzalni. W Bershce kupiłam szalik z 69 na 29 i w Pull and Bear szorty z 89 na 59.
Myślę, że gdybym nie wiedziała, co chcę kupić to też bym stwierdziła, że szału nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów i jestem bardzo zadowolona
![]() kupiłam: Długie, skórzane , brązowe kozaki z ..... (128 euro) - 169 zł ![]() ![]() 2 marynarki w RE (69 zł z 89 zł, 79 zł z 139 zł ) 2 staniki i do tego majteczki z Cubusa (staniki po 24 zł , majtki po 12 zł ) Szary dzianinowy golfik z bufkami (Forever) - bez przeceny ![]() Torebka beżowa Mango - 149 zł z 219 zł nie kupiłam jeansów ![]() ![]() za tydzień jadę po następne łupy ![]() tak naprawdę jak juz kupiłam te kozaki z Zary , tak się cieszyłam, że już nawet nie chciało mi się chodzić po sklepach
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-12-27 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.