|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki kolor
nie widać twarzy, nie można ocenić jaki kolor musisz zalaczyc lepsze zdjęcie
|
|
|
|
#812 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor
Prosze o pomoc
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny help!
![]() Czy do zielonych oczu i cery stosunkowo jasnej pasuje ciemny brąz na włosach? Bo właśnie w ten sposób chciałam się trochę "przyciemnić" Czy to ma sens?
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zielone oczy - jaki kolor włosów?
up
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
hej
moim zdaniem brąz jak najbardziej pasuje.Ja mam zielone oczy i jasną cerę i jest bdb a teraz tym bardziej bo opalisz buźkę i nie będziesz wyglądać za blado![]() pozdrawiam
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam zielone oczy, dość jasną cerę i ciemnobrązowe włosy (naturalnie) i jakoś tam wyglądam
Tzn. mężowi się podobam
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze tak byle nie za chlodny odcien
moze tezbyc ciemny braz z kasztanowym odcieniem
|
#818 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
hej, to wszystko zależy jaki odcień brązu-jeśli ciepły to w większości przypadków tak, ale należy brać pod uwagę nie tylko kolor tęczówki, ale i cery, oprawy oczu itd.
![]() zdjęcie byłoby bardzo przydatne
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszę o porady jak schudnąć na PW ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
glorstine, mozesz podac wiecej danych co do koloru Twojej cery?
czy szybko sie opalasz, i jaka jest pierwsza opalenizna czerwona czy odrazu brazowa, czy masz znamiona ..czy saone w ceplym odcieniu czy chlodnym...jaki masz naturalny kolor wlosow w jakim odcieniu? ![]() jezeli mozesz wyslij fotke ..
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zielonożółte oczy i czarne włosy ale każdy jest indywidualny i każdemu co innego pasuje a brązy wpadające w rudości z zielonymi oczami wyglądają super.
|
|
|
|
#822 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam dość jasną karnację i chciałaby mmieć brazowe włosy
Załączam fotkę :P Niestety ściełam.... No ale zapuszczam z powrotem ;D NAwet kiedyś robiłam sobie na komputerku coś takiego że nałożyłam sobie włosy modeli w takim dość zdecydowanym brązie lekko kasztanowym. O takim myslę. Niestety wsiąkło to zdjecie gdzies I w ogóle miałam robione pasemka jaśniejsze, ale mam juz odrosty ok 5 cm... Jak myślicie czy moge zafarbowac włosy na brąz czy poczekac, az całe zejda? A to chyba troche minie bo zapuszczam No i mam problem bo moja mama się nie chce zgodzic żebym farbowała włosy Mam 17 lat i sama mi pozwalała na pasemka, ba sama je proponowała! A uważa że farbowanie - nie ma mowy. No w najgordzej sytuacji do 18 poczekam Ale to jeszcze....10 miesięcy Co sądzicie? O tym czy pasuje mi brąz do oczu i tak ogólnie oraz jak przekonać mamę??
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zielone oczy i muszę przyznać, że świetnie pasują mi do rudych włosów
|
|
|
|
#824 |
|
Przyczajenie
|
jaki kolor wlosow?
Witam Was
![]() Mam takie pytanko.. od jakiegos czasu eksperymentuje z farbami, raz mi sie trafi a raz nie, a teraz zalezy mi zeby mi sie trafil:P naturalny kolor moich wlosow to taki mysi kolor, ciemny blond czy cos kolo tego oczy jasne niebieskie, oprawa oczu tez mysia, ale brwi przyciemniam a oczy zawsze traktuje czarna kredka. Karnacje mam bladą, raczej zimną, i niestety z przebarwieniami, np. malo widoczne piegi. Nie wiem na jaki kolor zafarbowac wlosy. myslalam zeby uzyskac taki kolor jaki jest na wstawionym zdjeciu, ale nie wiem w jaki sposob? jaki to jest kolor?:P heeeeelp
|
|
|
|
#825 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jaki kolor wlosow?
ach, mysle ze chyba powinnam uzywac chlodnych kolorow? jak znacie jakies fajne ciemne raczej a chlodne farby do wlosow to tez chetnie poczytam. Ja niestety sie kompletnie na tym nie znam
|
|
|
|
#826 |
|
Przyczajenie
|
hej
No wiec tak ten kolor to hebanowy brąz lub gorzka czekolada, nie jestem pewna który dokładnie;] jestes typowa słowianką mówisz...:P Sądze, że nie bedzie ci pasował ten kolor- zbyt ciemny- wiem coś o tym, bo problem miałąm taki sam i zafarbowałam własnie na heban- okroooopieństwo! Najlepiej zrobisz, jak udasz się do jakiejś fryzjerki- ona wie najlepiej co komu i jak;] Zdaj się na jej profesjonalizm, bo tutaj nie sposób ci pomoc- nawet zdjęc nie wkleiłas;] Pozdrawiam gorąco. ROXI.
|
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
kolor jest śliczny, ale niestety nie każdy dobrze w nim wygląda
sama bym taki chciała.. cięzko jest cokolwiek doradzić bez zdjęcia, a tylko z opisu.. może dodasz, to będzie łatwiej?
|
|
|
|
#828 |
|
Przyczajenie
|
heh, nie sadze zeby to bylo bardzo przydatne, bo mimo wszystko aparat pozmienia troche kolory.. no ale dodalam zdjecia. nie mam zadnego w naturalnych wlosach. na pierwszym zdjeciu tylko widac baardzo odrosty
na drugim kolor ktory milam ale ni emam pojecia jak go uzyskalam, chetnie bym go jeszcze raz zrobila. a na ostatnim moj aktualny kolor wlosow. pozdrawiam
|
|
|
|
#829 |
|
Przyczajenie
|
Pomóżcie w doborze koloru farby do włosów
Hej! Bardzo chce pofarbować włosy,a właściwie zrobić pasemka lub pofarbować tylko najdłuższa długośc włosow.Nie moge sie wlasciwie zdecydowac na jaki kolor i jaka czesc wlosow ma byc pofarbowana.Jak wedlug Was bedzie najlepiej??blagam o pomoc
|
|
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
jaki kolor wybrac
czesz wszystkim chciala bym zmienic kolor wlosow i ksztalt fryzury ale niewiem na jaki...? pomozcie chciala bym kolorek taki jak w zalaczniku nr 3 anahi
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor wybrac
Ja bym zrezygnowała z blondu. Zniszczyłaś włosy tym tlenieniem. Jak dla mnie kasztanowy byłby ładny.
|
|
|
|
#832 |
|
Przyczajenie
|
Jaka fryzura, jaki kolor pasowałby do mnie ?
Witam! Znudziła mnie obecna fryzura... Chciałabym dowiedzieć się jaka fryzura i ewentualnie jaki kolor pasowałby do mnie?
|
|
|
|
#833 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzura, jaki kolor pasowałby do mnie ?
nic nie rób z nimi....
ewentualnie,wg mnie,przyciemnij o 2-3 tony.blond nie bedzie CI raczrj pasował |
|
|
|
#834 |
|
Przyczajenie
|
kasztan ew.średni brąz
|
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
ja tez bym odradzila Ci blond, wydaje mi sie ze korzystniej bedziesz wygladac w odcieniach kasztanowych lub własnie brazik
|
|
|
|
#836 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzura, jaki kolor pasowałby do mnie ?
a moim zdaniem kilka pasemek blond i na lato proponuje sciecie na boba z wydlużonym przodem uwazam, ze bedzie tobie ładnie a fryzurka i kolorek akurat na letnie dni
|
|
|
|
#837 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolorek?
Jak według was powinnam pofarbowac wlosy.Powinnam zrobic sobie kilka blond pasemek czy moze pofarbowac najdluzsza dlugosc wlosow na braz,sama juz nie wiem prosze o pomoc
|
|
|
|
#838 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Jaki kolorek?
pasemka i ciemne końcówki włosów wychodzą już z mody
ja na Twoim miejscu zrezygnowałabym z tak jasnego blondu i go przyciemniła albo zamieniła na jakiś ciepły brąz, będziesz bardziej wyrazista buziaki i powodzenia w farbowaniu |
|
|
|
#839 |
|
Przyczajenie
|
Włosy rude na jaki kolor?
Chciałbym sie zafarbować na jakiś kolor ale nie mam zieloneog pojecia jaki mi będzie pasował
Mam jasna karnacje, lekko brązowieje, i jasne niebieskie oczy. Fajnie jak by mi ktoś jeszcze napisał czy mogę sam to w domu zrobić czy wizyta będzie u fryzjera konieczna no i przede wszystkim ile mi za to wyjdzie finansowo. Jestem z Wrocławia. Dziękuję
|
|
|
|
#840 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy rude na jaki kolor?
dodaj jakieś Twoje zdjecie. łatwiej będzie coś doradzić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

a teraz tym bardziej bo opalisz buźkę i nie będziesz wyglądać za blado

Proszę o porady jak schudnąć na PW 

I w ogóle miałam robione pasemka jaśniejsze, ale mam juz odrosty ok 5 cm... Jak myślicie czy moge zafarbowac włosy na brąz czy poczekac, az całe zejda? A to chyba troche minie bo zapuszczam
Ale to jeszcze....10 miesięcy