Slimex 15 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 15:38   #811
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez Jeanne1990 Pokaż wiadomość
A ja czekam na Sibumax.
Wpłata doszła do KZ w poniedziałek
pewnie we wtorek wysłał i być może dziś dostaniesz przesyłke nie martw sie , bedzie napewno K.Z jest

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
czuję się idealnie, zero jakichkolwiek skutków ubocznych
no cud miód te tabletki
to tylko pogratulować , oby tak dalej
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:57   #812
Madziara179
Przyczajenie

ja śię denerwuje bo wpłaciłam w poniedziałek i nie dostałam potwierdzenia
Stary 2012-05-17, 16:20   #813
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madziara179 Pokaż wiadomość
ja śię denerwuje bo wpłaciłam w poniedziałek i nie dostałam potwierdzenia
jakiego potwierdzenie nie dostałaś? napisałaś najpierw maila ze zamawiasz taki i taki lek? jesli tak , to ok, odp. dostałas z nr konta i potwierdzeniem , że przyjmuje zam. i co wiecej chcesz?
czekaj , 100% dostaniej gwarantuje, weź pod uwage , że poczta pracuje jak chce!!!
Stary 2012-05-17, 16:52   #814
nata34
Przyczajenie

hej dziewczyny trochę mnie nie było ale miałam wyjazd ,widzę że walczycie dzielnie ,ja jestem po 16 tabletce i 5 kg mniej ,samopoczucie w normie ,powiedzcie dziewczyny czy przed miesiączką macie napady głodu ,bo ja od dwóch dni nie wiem co się dzieję niby nie jestem głodna ale jem jakieś pierdoły bo mam chcice...zawsze tak miałam przed okresem ale myślałam ze przy tabsach mnie to minie...miałyście jakieś doświadczenie w tej kwestii?
nata34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 17:01   #815
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nata34 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny trochę mnie nie było ale miałam wyjazd ,widzę że walczycie dzielnie ,ja jestem po 16 tabletce i 5 kg mniej ,samopoczucie w normie ,powiedzcie dziewczyny czy przed miesiączką macie napady głodu ,bo ja od dwóch dni nie wiem co się dzieję niby nie jestem głodna ale jem jakieś pierdoły bo mam chcice...zawsze tak miałam przed okresem ale myślałam ze przy tabsach mnie to minie...miałyście jakieś doświadczenie w tej kwestii?
to normalne , że nawyki zostają i nasilają się tak samo jak przed tab. Ja bym sie nie przejmowała, masz chęć to zjedz, sama napisałaś , że to pierdoły, masz wzmożoną potzrebe- jedz, nie mozna sobie wszystkiego odmawiać , a wiadomo, że nie objadasz się ja jak mam na coś chęć to jem , nie do przesady- nie pomyślcie że konia z kopytami zjadam a waga i tak spadać będzie - więc bez obawy,

A Ty koleżanko, znikasz na tyle i co?
witaj wśród walczących dzielnie o wolność.....ciała bez zbednego balastu
Stary 2012-05-17, 17:23   #816
nata34
Przyczajenie

no wiem wiem trochę mi zeszło ale to jednorazowy skok ale widzę ze dziewczyn przybywa...dobrze będzie raźniej

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

zapomniałam dodać spotkałam koleżankę której nie widziałam od trzech miesięcy i szok dwadzieścia kilo mniej..normalnie nie mogłam sie nadziwić ,stosowała dietę Dukana normalnie miała trzy oponki drugi podbródek a teraz skóra i kości ale fajnie wygląda..tylko jedyne co mnie zastanawia jej twarz szaro blada podkowy po oczami ,ciekawe czy po stracie tylu kilosów na tabsach też ma się taką twarz ,normalnie zatrutą ,ale ciałko super ...mam motywację
Stary 2012-05-17, 17:31   #817
marika39
BAN stały

Cytat:
no wiem wiem trochę mi zeszło ale to jednorazowy skok ale widzę ze dziewczyn przybywa...dobrze będzie raźniej
przybywa i ubywa, róznie bywa.
Ważne że kg spadaja , mają się z czego cieszyś , widzę , że Tobie też cieszy mnie to

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

zapomniałam dodać spotkałam koleżankę której nie widziałam od trzech miesięcy i szok dwadzieścia kilo mniej..normalnie nie mogłam sie nadziwić ,stosowała dietę Dukana normalnie miała trzy oponki drugi podbródek a teraz skóra i kości ale fajnie wygląda..tylko jedyne co mnie zastanawia jej twarz szaro blada podkowy po oczami ,ciekawe czy po stracie tylu kilosów na tabsach też ma się taką twarz ,normalnie zatrutą ,ale ciałko super ...mam motywację
kochana , ta dieta naprawse daje efekty, ale strasznie wyniszcza organizm, wypłukujesz wszystko, a skoro jej nie widziałas długo więc 1 wrażenie takie mogło być. Jeśli chodzi o te tabl. to zalezy jeśli przecholujesz to też tak będzie , one tak samo spustoszenie powoduja , dlatego dobrze jest jeść a nie głodowaćZawsze jak dużo kg sie traci to z buzi robi się szkapa pociągła , chuda a przede wszystkim szara dlatego ja nie moge ważyć mniej niż mam wzrostu, wtedy efekt koszmarny na buzi, zreszta zawsze dobrze się czułam w wadze 69-71 wtedy zero tłuszczu, akurat budowe mam proporcjonalna a nie jestem piłeczka , także będzie ok, ważne żeby sie pilnować
Stary 2012-05-17, 17:36   #818
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
ja kupowałam od Pana Nalepy, wszystko poszło gładko i tego samego dnia już miałam tabsy w domu.
no właśnie to chciałam wiedzieć
tiririririr czekam na wypłatę jeszcze tydzień i zamawiam haaaaaa! też będę "chuść" jak wy moje laseczki
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:48   #819
grubas86
Przyczajenie

witam jak juz pisalam jestem takze nowa ale kupilam slimex u pana nalepy i czekam na przesylke
pozdrawiam
grubas86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 05:37   #820
marika39
BAN stały

Witaj , z jakiej wagi startujesz i wzr? pisz co i jak
Stary 2012-05-18, 08:11   #821
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

No hej dziewczyny,
U mnie 4 dzień, 3 tabletka musiałam zrobić przerwę bo po pierwszej miałam za wysokie ciśnienie. Teraz też trochę podwyższone ale jest dużo lepiej. Za to ze snem w nocy gorzej.
Dziewczyny miałyście coś takiego...hmmm...nie wiem jak to opisać...takie jakby napięcie mięsni, zdrętwienie ??
Nie podawałam szczegółów co do swoich osiągnięć wagowych bo też nie ma się czym chwalić.. Jestem ogromniasta - szersza niż wyższa 155 cm/ 95 kg
Dziś rano 1,5 kg mniej po tych 4 dniach ale zaczynałam w pierwszy dzień okresu więc pewnie to nie miarodajne bo ja w tym czesie pomimo brania tabl. anty. strasznie gromadzę wodę.
Pozdrawiam
siekwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 01:11   #822
ewunia830
Raczkowanie

a ja nie mogę doczekać się nowych tabletek
czekanie ...
najgorsze co może być!
nie mieszczę się w ciuchy z zeszłego lata !
dziś do reszty pozbyłam się narzeczonego i od południa znów jestem singielką
koniec z tuczeniem mnie ! od jutra tylko owsianka na wodzie !
pozostało mi jeszcze pozbyć się tej tony tłuszczu którą mam pod skórą
tylko nie wiem czy slimex15 czy sibumax czy co? doradźcie kochane proszę
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 05:14   #823
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
a ja nie mogę doczekać się nowych tabletek
czekanie ...
najgorsze co może być!
nie mieszczę się w ciuchy z zeszłego lata !
dziś do reszty pozbyłam się narzeczonego i od południa znów jestem singielką
koniec z tuczeniem mnie ! od jutra tylko owsianka na wodzie !
pozostało mi jeszcze pozbyć się tej tony tłuszczu którą mam pod skórą
tylko nie wiem czy slimex15 czy sibumax czy co? doradźcie kochane proszę
odp. już chyba wcześniej dostałaś? czy nikt nie doradził?
nowy etap w życiu zaczynasz- gratki
Stary 2012-05-19, 19:50   #824
kardulka
Przyczajenie

Cześć Dziewczęta! Nareszcie mogę się Wam pochwalić Zaczęłam z bagażem 88,8 kg przy 164 cm... po 14 długich dniach (i nocach) moja waga wskazuje 81,7! Ja nie wiem jak to jest możliwe, ale tak bardzo się cieszę, staję na wadze i oczom nie wierzę! Pozdrawiam
kardulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 20:02   #825
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kardulka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta! Nareszcie mogę się Wam pochwalić Zaczęłam z bagażem 88,8 kg przy 164 cm... po 14 długich dniach (i nocach) moja waga wskazuje 81,7! Ja nie wiem jak to jest możliwe, ale tak bardzo się cieszę, staję na wadze i oczom nie wierzę! Pozdrawiam
gratki wiedziałam , że bedzie ok cieszę się z Tobą, fajnie . Wiem jak to jest, a jak się czujesz? mam nadzieję , że problemów nie ma?
Również pozdrawiam
Stary 2012-05-19, 20:54   #826
nata34
Przyczajenie

Cytat:
wooow super wynik gratuluję ..taki spadek wagi mobilizuje i daje siłę do dalszej walki...super
Stary 2012-05-20, 22:40   #827
crookass
Raczkowanie

Cytat:

Czemu u mnie tak szybko nie leci? po tygodniu spadek wagi tylko o 2 kilo
ja też chcę tak szybciutko
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 06:26   #828
marika39
BAN stały

Cytat:
Czemu u mnie tak szybko nie leci? po tygodniu spadek wagi tylko o 2 kilo
ja też chcę tak szybciutko
hej , 2 kg na tydzień to mało? przelicz ile na miesiąc wyjdzie
Stary 2012-05-21, 07:17   #829
crookass
Raczkowanie

no niby tak, ale ja cały czas się boję, że mi się zatrzyma waga i będzie stała
Stary 2012-05-21, 09:10   #830
nenkaEr
Raczkowanie

Witajcie dziewczynkiJa tak pojawiam się i znikam,ale przyznaję że co jakiś czas ślędzę Wasze postępy i Was bardzo podziwiam,bo pięknie sobie radzicieJa zakończyłam swoją przygodę po 17 tabletce Slimexu,bo stwierdziłam że nie dają te tabletki efektu.Niby na początku mniej jadłam ale na wadze nic się nie zmieniało.Za to troszkę później miałam apetyt taki jak przed kuracją,a czasem i większy więc nie widziałam sensu by dalej je brać.Po 10 czerwca przetestuję albo sibumax albo adipexi oczywiście dam znaćPozdrawiam Was cieplutko,walczcie dalej

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:18   #831
crookass
Raczkowanie

nenkaEr kurcze przestraszyłaś mnie bo i ja się boję, że u mnie będzie to samo. Już teraz czuję, że mam większy apetyt niż na samym początku.
Czy Sibumax będzie inaczej działał? one chyba oba na sibu są.
Stary 2012-05-21, 09:20   #832
grubas86
Przyczajenie

ja po 2. porodzie walcze z waga mam 169 cm i 75kg moim celem jest 68 kg probowalam juz chyba wszystkiego ale wszystko na nic mam nadzieje ze teraz beda efekty pozdrawiam
grubas86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:44   #833
Jeanne1990
Raczkowanie

Przyszły w piątek, ale zawizowano mi je i odebrałam przesyłkę dopiero dziś.

Parę minut temu pierwsza powędrowała do buzi.
Mam nadzieję, że wszystko się zgadza...

---

chciałam dodać zdjęcie tabletek i opakowania, ale jakoś mi nie wychodzi... jak się to robi ?

Edytowane przez Jeanne1990
Czas edycji: 2012-05-21 o 11:45
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:49   #834
crookass
Raczkowanie

Jeanne1990 trzymam kciuki
ile masz kg nadwagi?

edit: najlepiej dodaj zdjęcie na hosting i tu wklej link.
zdjęcie możesz wkleić np tu imageshack.us
Stary 2012-05-21, 11:57   #835
marika39
BAN stały

Cytat:
Przyszły w piątek, ale zawizowano mi je i odebrałam przesyłkę dopiero dziś.

Parę minut temu pierwsza powędrowała do buzi.
Mam nadzieję, że wszystko się zgadza...

---

chciałam dodać zdjęcie tabletek i opakowania, ale jakoś mi nie wychodzi... jak się to robi ?

mówiłam , że dojdą ciesze się , ale fotki nie wstawiłas. Jak masz zdjęcie w kompie , to pod pisaniem wiadomosci masz zarządanie załącznikami , wciśnij to i wyskoczy ramka przeglądaj , i szukaj foeki pójniej załaduj i wyslij
Stary 2012-05-21, 13:16   #836
Jeanne1990
Raczkowanie

Chciałabym ogólnie zrzucić 20 kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0329.jpg (13,9 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Jeanne1990
Czas edycji: 2012-05-21 o 13:24
Stary 2012-05-21, 13:26   #837
Jeanne1990
Raczkowanie

Nie wiem, ile ważę na dzień dzisiejszy, ale to na pewno 80 z hakiem... przy 162 cm.

Od ponad miesiąca jestem na diecie i dobrze się czuję raz zgrzeszyłam kebabem, ale cały dzień nie jadłam, a to było gastro po imprezie.

No i przez ten czas może parę piwek wpadło i trochę wódki
I palę.

Na całe szczęście jestem dość proporcjonalna, mam na czym siedzieć i czym oddychać
Problematyczny jest brzuch i uda, nogi.

Mimo diety mam wyrzuty sumienia, bo nie uprawiam sportu, a powinnam, nie mam jednak zbyt wiele czasu, bo na uczelni mam mega zapieprz i mnóstwo zajęć

Jak najlepsze wyniki chcę osiągnąć do 23.czerwca- wylatuję wtedy z TŻ na wczasy

U mnie nie wiem, gdzie leży problem, bo ja nigdy dużo nie jadłam, choć zdarzały się niezdrowe posiłki i słodycze.

Pewnie to brak ruchu... ale jak tylko skończę sesję, to i za to się wezmę
Stary 2012-05-21, 14:30   #838
aknis
Przyczajenie

Marika mogę prosić o namiar na pw? ile udało wam się schudnąć w 30 dni?
aknis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:35   #839
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aknis Pokaż wiadomość
Marika mogę prosić o namiar na pw? ile udało wam się schudnąć w 30 dni?
hejka wyśle na PW, średnio około5-6 kg pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:

Nie wiem, ile ważę na dzień dzisiejszy, ale to na pewno 80 z hakiem... przy 162 cm.

Od ponad miesiąca jestem na diecie i dobrze się czuję raz zgrzeszyłam kebabem, ale cały dzień nie jadłam, a to było gastro po imprezie.

No i przez ten czas może parę piwek wpadło i trochę wódki
I palę.

Na całe szczęście jestem dość proporcjonalna, mam na czym siedzieć i czym oddychać
Problematyczny jest brzuch i uda, nogi.

Mimo diety mam wyrzuty sumienia, bo nie uprawiam sportu, a powinnam, nie mam jednak zbyt wiele czasu, bo na uczelni mam mega zapieprz i mnóstwo zajęć

Jak najlepsze wyniki chcę osiągnąć do 23.czerwca- wylatuję wtedy z TŻ na wczasy

U mnie nie wiem, gdzie leży problem, bo ja nigdy dużo nie jadłam, choć zdarzały się niezdrowe posiłki i słodycze.

Pewnie to brak ruchu... ale jak tylko skończę sesję, to i za to się wezmę

kochaniutka, milutkiego cialka nigdy dość:haha ha: no tak.
Masz miesiąc i spadnie pewnie około 6 kg, lepiej żebyś się zważyła. Alkoholik idzie w zapomnienie nie dlatego że nie moża( a to inna srawa) tylko przy odchudzaniu - zakza, nie ma nic gorszego i dającego tyle kalorii jak alkohol. I on nic nie daje poza pustymi kalorjami
Problem ? to nie problem po prostu taka budowa, grubej kości jestes , masz tendencje do wahań więc trzeba sie pilnować, mogę pocieszyć że 3/4 kobiet takich jest.
powodzonka i pisz jak idzie
Stary 2012-05-21, 16:00   #840
aknis
Przyczajenie

Dzięki Marika. Cena slimexu mnie przeraziła. Myśle o sibumaxie, jakie macie z nim doświadczenia?
aknis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości