|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
pewnie we wtorek wysłał i być może dziś dostaniesz przesyłke
nie martw sie , bedzie napewno K.Z jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#812 |
|
Przyczajenie
|
ja śię denerwuje bo wpłaciłam w poniedziałek i nie dostałam potwierdzenia
|
#813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czekaj , 100% dostaniej gwarantuje, weź pod uwage , że poczta pracuje jak chce!!! |
|
|
|
|
#814 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny trochę mnie nie było ale miałam wyjazd ,widzę że walczycie dzielnie ,ja jestem po 16 tabletce i 5 kg mniej ,samopoczucie w normie ,powiedzcie dziewczyny czy przed miesiączką macie napady głodu ,bo ja od dwóch dni nie wiem co się dzieję niby nie jestem głodna ale jem jakieś pierdoły bo mam chcice...zawsze tak miałam przed okresem ale myślałam ze przy tabsach mnie to minie...miałyście jakieś doświadczenie w tej kwestii?
|
|
|
|
#815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja jak mam na coś chęć to jem , nie do przesady- nie pomyślcie że konia z kopytami zjadamA Ty koleżanko, znikasz na tyle i co? witaj wśród walczących dzielnie o wolność.....ciała bez zbednego balastu |
|
|
|
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
no wiem wiem trochę mi zeszło ale to jednorazowy skok
ale widzę ze dziewczyn przybywa...dobrze będzie raźniej---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- zapomniałam dodać spotkałam koleżankę której nie widziałam od trzech miesięcy i szok dwadzieścia kilo mniej..normalnie nie mogłam sie nadziwić ,stosowała dietę Dukana normalnie miała trzy oponki drugi podbródek a teraz skóra i kości ale fajnie wygląda..tylko jedyne co mnie zastanawia jej twarz szaro blada podkowy po oczami ,ciekawe czy po stracie tylu kilosów na tabsach też ma się taką twarz ,normalnie zatrutą ,ale ciałko super ...mam motywację
|
|
|
|
#817 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
, róznie bywa. Ważne że kg spadaja , mają się z czego cieszyś , widzę , że Tobie też cieszy mnie to---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Zawsze jak dużo kg sie traci to z buzi robi się szkapa pociągła , chuda a przede wszystkim szara dlatego ja nie moge ważyć mniej niż mam wzrostu, wtedy efekt koszmarny na buzi, zreszta zawsze dobrze się czułam w wadze 69-71 wtedy zero tłuszczu, akurat budowe mam proporcjonalna a nie jestem piłeczka , także będzie ok, ważne żeby sie pilnować
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#819 |
|
Przyczajenie
|
witam jak juz pisalam jestem takze nowa ale kupilam slimex u pana nalepy i czekam na przesylke
pozdrawiam |
|
|
|
#820 |
|
BAN stały
|
Witaj , z jakiej wagi startujesz i wzr? pisz co i jak
|
|
|
|
#821 |
|
Przyczajenie
|
No hej dziewczyny,
U mnie 4 dzień, 3 tabletka musiałam zrobić przerwę bo po pierwszej miałam za wysokie ciśnienie. Teraz też trochę podwyższone ale jest dużo lepiej. Za to ze snem w nocy gorzej. Dziewczyny miałyście coś takiego...hmmm...nie wiem jak to opisać...takie jakby napięcie mięsni, zdrętwienie ?? Nie podawałam szczegółów co do swoich osiągnięć wagowych bo też nie ma się czym chwalić.. Jestem ogromniasta - szersza niż wyższa 155 cm/ 95 kg Dziś rano 1,5 kg mniej po tych 4 dniach ale zaczynałam w pierwszy dzień okresu więc pewnie to nie miarodajne bo ja w tym czesie pomimo brania tabl. anty. strasznie gromadzę wodę. Pozdrawiam |
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie mogę doczekać się nowych tabletek
czekanie ... najgorsze co może być! nie mieszczę się w ciuchy z zeszłego lata ! dziś do reszty pozbyłam się narzeczonego koniec z tuczeniem mnie ! od jutra tylko owsianka na wodzie ! pozostało mi jeszcze pozbyć się tej tony tłuszczu którą mam pod skórą ![]() tylko nie wiem czy slimex15 czy sibumax czy co? doradźcie kochane proszę
|
|
|
|
#823 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nowy etap w życiu zaczynasz- gratki
|
|
|
|
|
#824 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczęta! Nareszcie mogę się Wam pochwalić
Zaczęłam z bagażem 88,8 kg przy 164 cm... po 14 długich dniach (i nocach) moja waga wskazuje 81,7! Ja nie wiem jak to jest możliwe, ale tak bardzo się cieszę, staję na wadze i oczom nie wierzę! Pozdrawiam
|
|
|
|
#825 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
cieszę się z Tobą, fajnie . Wiem jak to jest, a jak się czujesz? mam nadzieję , że problemów nie ma?Również pozdrawiam |
|
|
|
|
#826 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu u mnie tak szybko nie leci? po tygodniu spadek wagi tylko o 2 kilo ![]() ja też chcę tak szybciutko
|
|
|
|
|
#828 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
no niby tak, ale ja cały czas się boję, że mi się zatrzyma waga i będzie stała
|
|
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Ja zakończyłam swoją przygodę po 17 tabletce Slimexu,bo stwierdziłam że nie dają te tabletki efektu.Niby na początku mniej jadłam ale na wadze nic się nie zmieniało.Za to troszkę później miałam apetyt taki jak przed kuracją,a czasem i większy więc nie widziałam sensu by dalej je brać.Po 10 czerwca przetestuję albo sibumax albo adipex Pozdrawiam Was cieplutko,walczcie dalej
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
nenkaEr kurcze przestraszyłaś mnie bo i ja się boję, że u mnie będzie to samo. Już teraz czuję, że mam większy apetyt niż na samym początku.
Czy Sibumax będzie inaczej działał? one chyba oba na sibu są. |
|
|
|
#832 |
|
Przyczajenie
|
ja po 2. porodzie walcze z waga mam 169 cm i 75kg moim celem jest 68 kg probowalam juz chyba wszystkiego ale wszystko na nic mam nadzieje ze teraz beda efekty pozdrawiam
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Przyszły w piątek, ale zawizowano mi je i odebrałam przesyłkę dopiero dziś.
Parę minut temu pierwsza powędrowała do buzi. Mam nadzieję, że wszystko się zgadza... ![]() ![]() --- chciałam dodać zdjęcie tabletek i opakowania, ale jakoś mi nie wychodzi... jak się to robi ?
Edytowane przez Jeanne1990 Czas edycji: 2012-05-21 o 11:45 |
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Jeanne1990 trzymam kciuki
![]() ile masz kg nadwagi? edit: najlepiej dodaj zdjęcie na hosting i tu wklej link. zdjęcie możesz wkleić np tu imageshack.us |
|
|
|
#835 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mówiłam , że dojdą ciesze się , ale fotki nie wstawiłas. Jak masz zdjęcie w kompie , to pod pisaniem wiadomosci masz zarządanie załącznikami , wciśnij to i wyskoczy ramka przeglądaj , i szukaj foeki pójniej załaduj i wyslij |
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym ogólnie zrzucić 20 kg
Edytowane przez Jeanne1990 Czas edycji: 2012-05-21 o 13:24 |
|
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym ogólnie zrzucić 20 kg
![]() ![]() ![]() Nie wiem, ile ważę na dzień dzisiejszy, ale to na pewno 80 z hakiem... przy 162 cm. Od ponad miesiąca jestem na diecie i dobrze się czuję raz zgrzeszyłam kebabem, ale cały dzień nie jadłam, a to było gastro po imprezie.No i przez ten czas może parę piwek wpadło i trochę wódki ![]() I palę. Na całe szczęście jestem dość proporcjonalna, mam na czym siedzieć i czym oddychać ![]() Problematyczny jest brzuch i uda, nogi. Mimo diety mam wyrzuty sumienia, bo nie uprawiam sportu, a powinnam, nie mam jednak zbyt wiele czasu, bo na uczelni mam mega zapieprz i mnóstwo zajęć ![]() Jak najlepsze wyniki chcę osiągnąć do 23.czerwca- wylatuję wtedy z TŻ na wczasy ![]() U mnie nie wiem, gdzie leży problem, bo ja nigdy dużo nie jadłam, choć zdarzały się niezdrowe posiłki i słodycze. Pewnie to brak ruchu... ale jak tylko skończę sesję, to i za to się wezmę
|
|
|
|
#838 |
|
Przyczajenie
|
Marika mogę prosić o namiar na pw? ile udało wam się schudnąć w 30 dni?
|
|
|
|
#839 | |
|
BAN stały
|
hejka
wyśle na PW, średnio około5-6 kg pozdrawiam![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
kochaniutka, milutkiego cialka nigdy dość Masz miesiąc i spadnie pewnie około 6 kg, lepiej żebyś się zważyła. Alkoholik idzie w zapomnienie Problem ? to nie problem po prostu taka budowa, grubej kości jestes , masz tendencje do wahań więc trzeba sie pilnować, mogę pocieszyć że 3/4 kobiet takich jest. powodzonka i pisz jak idzie
|
|
|
|
|
#840 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Marika. Cena slimexu mnie przeraziła. Myśle o sibumaxie, jakie macie z nim doświadczenia?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

ale widzę ze dziewczyn przybywa...dobrze będzie raźniej
Zawsze jak dużo kg sie traci to z buzi robi się szkapa pociągła , chuda a przede wszystkim szara
dlatego ja nie moge ważyć mniej niż mam wzrostu, wtedy efekt koszmarny na buzi, zreszta zawsze dobrze się czułam w wadze 69-71 wtedy zero tłuszczu, akurat budowe mam proporcjonalna a nie jestem piłeczka , także będzie ok, ważne żeby sie pilnować