Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona II ;) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 22:14   #811
zip sklad
BAN stały

Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona

pumas fajnie, ze Ci sie udalo zalatwic po twojej mysli u mnie tez z oszczedzania nici, wczoraj ciuchy, dzis to samo, zawsze gdzies teraz mam blisko po drodze sklep z fajnymi, nowymi i tanimi rzeczmai, kupilam tunike za 39 zl, mila w dotyku, wygodna i ciepla. dobra na zime i do mopru, bo mamy tam chodzic ubrani na szaro-buro. kolejna praca gdzie nie trzeba bedzie inwestowac w ciuchy. tam jest to zle widziane, zreszta z pensja pracownika socjal.-1200 zl na reke na start, to i tak szalec nie ma z czym.
zip sklad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 22:23   #812
pumas
Zakorzenienie

Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona

Anka, nieprawda! Nie mogę, serio. Jestem spłukana.
Zip, w sumie to i dobrze, że nie musisz się stroić
pumas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 22:41   #813
Selene _
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

Też mam ogromny problem z blyszczeniem skóry, czego bym nie uzywała. Ostatnio cera mi sie strasznie pogorszyła, bo odstawiłam tabletki, takze az się boje, co bedzie dalej. Planuje wrocic do pigułek za miesiąc, ale jak ja to przetrwam i ile bede skórę leczyc, to nie wiem.
Z kremów matujacych calkiem fajny był bioderma pore refiner. Oczywiscie mnie nic nie matuje, ale ten ładnie napinał i wygładzal, lecz nie nawilzał tak mysle. Poleccie cos!
ja też mam wrażenie, że mnie nic nie matuje. Do tego nie lubię rano smarować się kremem, bo najcześciej każdy zostawia tłustą, lepką warstwę na mojej twarzy i wtedy bym się świeciła jeszcze bardziej (zima używałam do nawilżania Phisiogelu - tylko na noc, bo rano to by była masakra, to krem wyjątkowo tłusty, ale przynajmniej porządnie nawilża). Obecnie używam matujący kremowy mus firmy Lirene i szczerze mówiąc, to jedyny krem jak na razie, którym mogę się rano posmarować, bo szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Nawilża chyba słabo, ale za to daje wrażenie naprawdę gładkiej i aksamitnej skóry, taka przyjemna w dotyku się robi, więc aż skusilam się na drugie opakowanie. Rzadko który krem u mnie na to zasługuje (no i w stosunku do tych aptecznych cenowo wychodzi korzystniej

ps. ja bralam na cerę Diane najdłużej przez 8 m-cy i tak sobie rozregulowałam gospodarkę hormonalną, że teraz nie chcę wracać, póki nie ma jakiejś tragedii. Wiele miesięcy minęło, zanim wyregulował mi się okres (a miałam wczesniej jak w szwajcarskim zegarku, co 28 dni). Tabsy to zuo
choć kusi wizja szybkiej poprawy... tylko potem, po odstawieniu, cera znów się pogarsza i to takie błędne koło.

Cytat:
Selene, powodzenia w pracy! Póki co mamy weekend, więc nie myślmy o pracy.
nie myślimy o pracy, cieszymy się weekendem ja jutro idę z koleżankami z pracy opijać ten egzamin, co go zdawałam na początku sierpnia (a raczej zdawałyśmy, bo idę z towarzyszkami niedoli ). Trza korzystać z ostatnich ciepłych nocy i możliwości posiedzenia na rynku pod parasolkami, z drinkiem w ręce bo we wrześniu może być z tym kiepsko...

Edytowane przez Selene _
Czas edycji: 2011-08-19 o 22:46
Selene _ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-20, 07:58   #814
zip sklad
BAN stały

pumas moze z kremow aptecznych wyprobujcie normalizujacy krem matujacy Dermedic Normativ, cena regularna to 36 zl.
http://www.dermedic.pl/produkt/norma...-krem-matujacy
co do pracy gdzie sie nie trzeba stroic, to juz taka mialam i niezbyt milo wspominam, chodzi mi o dom dziecka, gdzie jak kiedys juz pisalam wychowawca przeszkadzalo to, ze ktos sobie kupil np. t-shirt za 30 zl na wyprzedazy i lecialy texty w stylu ,, powodzi ci sie''.
Selene _ ja bralam Diane dosc dlugo i nic mi sie nie dzialo, pozniej bralam Yasminelle, ale cena zabojcza u nas i teraz biore jego odpowiednik Naraye. milego dnia, pozdrawiam.
Stary 2011-08-20, 10:05   #815
anka_res
Zakorzenienie

Brałam tabsy wiele lat, potem zrobiłam sobie dłuższą przerwę, ale mi wszystko wróciło do normy od razu. Z tym, że cerę faktycznie miałam lepszą na tabsach, bo miałam ideaną ale teraz mam i tak lepszą niż zanim zaczęłam brać....oczywiscie brałam jakieś lżejsze, że Diana potrafi namieszać to słyszałam.
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-20, 14:14   #816
pumas
Zakorzenienie

Selene, też kiedyś brałam Diane, ale chyba tylko przez 2 albo 3 miesiące? Nie pamietam, czułam się po niej bardzo źle, dlatego brałam ją na noc, żeby nie mieć nudności. Jak się potem okazało, były dla mnie za silne i w ogóle nie w tym kierunku, co trzeba. PRzerzuciłam się na Yasmin, drogie cholerstwo, ale postanowiłam zrobić przerwe po kilku latach i zrobić na nowo badania w celu weryfikacji, czy aby na pewno Yasmin dalej są dla mnie. No i jestem w fazie "oczyszczania" organizmu przed badaniami. Póki co "tylko" cerę mam brzydką, okres w normie.
Selene, sprawdzę ten krem, lecz moją ostatnią deską ratunku będzie właśnie Galenic. Co do physiogelu - mam, używam czasem na noc, w dzień niemożliwe. Aczkolwiek chyba mnie zapycha.

Zip, uzywałam tego kremu, był beznadziejny dla mnie. Ale u mnie nic się nie sprawdza, więc wiesz

Co do weekendu... wieczorem siadam do moich cyferek, ale nie ubolewam, bo jak to nadrobię, to w końcu wyjdę na prostą i w poniedziałek zacznę pracę normalnie
Stary 2011-08-20, 14:20   #817
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:

Co do weekendu... wieczorem siadam do moich cyferek, ale nie ubolewam, bo jak to nadrobię, to w końcu wyjdę na prostą i w poniedziałek zacznę pracę normalnie
Podam Ci rękę na zamknięciu, zapowiada się ciężkie, w dodatku od września mam audyt, potem się powoli zacznie myślenie o zamknięciu roku....co począć, takie życie W sumie u mnie lato jest najbardziej luzackie, wiecie, ciągle ktoś na urlopach, nic nie idzie załatwić.

Pumas jesli nie masz możliwości wypróbowania Galenica a miewasz przeboje z nowymi kremami, to służę próbką.
Stary 2011-08-20, 17:05   #818
pumas
Zakorzenienie

Lato właśnie takie jest, luzackie chyba wszędzie, bo niewiele można załatwić z powodu właśnie urlopów. Codziennie słyszę, że osoba decyzyjna wypoczywa na plaży i wróci za 2 tygodnie. Tylko w mojej pracy 2 tyg. to stanowczo za dużo na przestój. Ale unormuje się wszystko za jakiś czas
Współczuję Ci i audytu i zamknięć miesiąca. Ale Ty twarda babka, na pewno wszystko ogarniesz bez zająknięcia
A jaką masz próbkę ? Jakiej serii?
Dziś jadę do jednej apteki w poszukiwaniu kremu, podobno mają kilka rzeczy.
Stary 2011-08-20, 18:05   #819
anka_res
Zakorzenienie

Ni mom wyjścia

Mam sporo minuaturek z serii Argane (do cery suchej, odzywcza ) i właśnie tej serii Aquapulpe (nawilżającej).

Dwie rzeczy na temat:

Ja dziś lżejsza o 150 zł i nawet na nic fajnego, bo kupiłam dwie paczki soczewek i płyn. Kupiłam sobie normalnie noszone dwutygodniowe oraz jednorazówki - te ostatnie wychodzą drogo, ale nosiłam się z zamiarem ich kupna na wyjazdy, by się nie musieć bujać z płynami etc. Sprawę przypieczętował ostatni tydzień, gdy to tato nieświadomie wylał mi do zlewu nowiutkie świeże tego dnia wzięte dwutygodniówki (zapomniałam pojemnika i usiłowałam je przechować w szklance).

I chyba znalazłam puder prasowany idealny - tzn. jaśniutki, matujący i bardzo bardzo tani ;-) jeśli obserwacje się potwierdzą, przestanę wreszcie kupować YR za ponad 4 dychy i bardzo małą gramaturę.

Edytowane przez anka_res
Czas edycji: 2011-08-20 o 18:27
Stary 2011-08-20, 22:45   #820
pumas
Zakorzenienie

Anka, dziękuję za propozycję, na pewno skorzystam, zgłoszę się jak tylko wytestuję mojego zdobytego galenica!! Tak tak, udało się, była cała półka, wszystko chyba, co możliwe. To jest to. Ale musiałam jechać na drugi koniec miasta
Dorzuciłam do tego bloker z ziai, ciekawe jaki jest.

Anka, co to za puder? Podziel się

Ja jestem na etapie poszukiwań podkładu idealnego, wzięłam dziś 3 próbki z Douglasa, potestuję, zobaczymy..... ale jak zwykle nie robię sobie nadziei.
Stary 2011-08-20, 23:39   #821
anka_res
Zakorzenienie

My Secret, sypki z tej serii był super, więc spróbowałam i prasowanego i chyba jest niezły - ale dam mu kilka dni.

Mam nadzieję, że G będzie nadal dostępny w necie polubiłam kurka ich maseczki.
Stary 2011-08-21, 00:27   #822
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez Selene _ Pokaż wiadomość
ps. ja bralam na cerę Diane najdłużej przez 8 m-cy i tak sobie rozregulowałam gospodarkę hormonalną, że teraz nie chcę wracać, póki nie ma jakiejś tragedii. Wiele miesięcy minęło, zanim wyregulował mi się okres (a miałam wczesniej jak w szwajcarskim zegarku, co 28 dni). Tabsy to zuo
Ooo, ja brałam kiedyś Diane, z 6 lat temu chyba. Ale bardzo dobrze mi służyła, fenomenalnie się po niej czułam, cera mi się poprawiła, libido skoczyło...ale widać dużo zależy od organizmu. Mnie lekarka go przepisała na zaburzenia hormonalne, które miałam wówczas (m. in nadprodukcję testosteronu). To piguły starszego typu, które miały większą dawkę hormonów, niż te nowej generacji. Na mnie podziałały bez pudła. No i były tanie. 10 zł opakowanie, z tego, co pamiętam.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość

Ja dziś lżejsza o 150 zł i nawet na nic fajnego, bo kupiłam dwie paczki soczewek i płyn. Kupiłam sobie normalnie noszone dwutygodniowe oraz jednorazówki - te ostatnie wychodzą drogo, ale nosiłam się z zamiarem ich kupna na wyjazdy, by się nie musieć bujać z płynami etc. Sprawę przypieczętował ostatni tydzień, gdy to tato nieświadomie wylał mi do zlewu nowiutkie świeże tego dnia wzięte dwutygodniówki (zapomniałam pojemnika i usiłowałam je przechować w szklance).
O, ja muszę sobie kupić soczewki przed wyjazdem do Włoch, bo pod koniec miesiąca moje tracą ważność. A włoskie ceny mnie z deka przerażają.
Co do dziwnych miejsc na soczewki, to raz, gdy nocowałam u kumpeli i zapomniałam pojemnika, trzymałam soczewki w kieliszku

Chodzą za mną soczewki barwione, ale nie wiem, czy nie przesuszają się bardziej oczy w nich, niż w zwykłych.
Stary 2011-08-21, 00:33   #823
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość

Chodzą za mną soczewki barwione, ale nie wiem, czy nie przesuszają się bardziej oczy w nich, niż w zwykłych.
Za mną też! Raz z życiu sobie zrobię blue eyes muszę w końcu się zebrać i zamówić.
Stary 2011-08-21, 07:12   #824
zip sklad
BAN stały

linaya ja z Diana tez nie mialam problemow, uwazajcie Dziewczyny z tymi kolorowymi soczewkami, bo mozna przesadzic i wygladac sztucznie, ja kiedys tez chcialam, ale zrezygnowalam, jak poszlam do banku, a tam pani, ktora nas obslugiwala miala te soczewki kolorowe i wygladala w nich jak bazyliszek, jakby nas wzrokiem chciala zabic, jak idiotka w nich wygladala, kazdy sie smial poza tym straszny utlens z niej byl- gwoli wyjasnienia jest to farbowana blondyna, ktora wyglada jakby jej sie perhydrol wylala na glowe w duzej ilosci milego dnia, pozdrawiam.
Stary 2011-08-21, 11:56   #825
anka_res
Zakorzenienie

E, ja tam bym chciała na chwilę mieć niebieskie oczęta jak prawdziwa rasowa blondyna ;-) choć przyznam, ze bardziej podobają mi się kobiety o ciemnej urodzie, to ideał dla mnie to byłyby ciemne włosy + oprawa i niebieskie oczy. No i ciekawe, jak otoczenie zareaguje

Zrobiłam solidny przegląd szafy i mam półtorej wielkiego worka na śmieci do zaniesienia do PCK. Problem przy dużej ilości ciuchów polega na tym, że się one nie niszczą, i gdybym chciała czekać aż będzie na nich widać ślady (na którym to etapie mogę je z czystym sumieniem wyrzucić) to chybabym się nie doczekała.

Co prawda niektórzy wpadają na pomysł, by takie ubrania sprzedać / wymienić - jestem po lekturze czarnej listy na targowisku ciuchowym - z deka mnie wgniata w fotel, co niektórzy próbują tam wcisnąć.
Stary 2011-08-21, 12:04   #826
zip sklad
BAN stały

anka_res ja tam nawet nie zagladam. wiesz mogla je nosic po pracy, a nie straszyc w bialy dzien klientow do tego nie cierpie utlensow- jak smerf Maruda ja mam zielone oczy blond wlosy, ideal urody: blondynka z niebieskimi lub brazowymi oczami, na szczescie z daleka moje oczy sa brazowe i kazdy mowi, ze ma brazowe, nikt nigdy nie powiedzial, ze sa zielone, musialby stanac przy mojej buzi blisko zeby zobaczyc. mi lepiej pasuje wersja z brazowymi czyli jak u Dody.
Stary 2011-08-21, 16:40   #827
Selene _
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
Ooo, ja brałam kiedyś Diane, z 6 lat temu chyba. Ale bardzo dobrze mi służyła, fenomenalnie się po niej czułam, cera mi się poprawiła, libido skoczyło...ale widać dużo zależy od organizmu. Mnie lekarka go przepisała na zaburzenia hormonalne, które miałam wówczas (m. in nadprodukcję testosteronu). To piguły starszego typu, które miały większą dawkę hormonów, niż te nowej generacji. Na mnie podziałały bez pudła. No i były tanie. 10 zł opakowanie, z tego, co pamiętam.[COLOR="Silver"]
Tzn. wiecie, ja Diane w trakcie brania też bardzo dobrze tolerowałam, nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, dobrze się czułam itd. Dopiero po mialam przeboje z miesiączkami. Ja Diane bralam już kilka razy w krótkich seriach po 3,4 miesiące, głównie na cerę, bo rzeczywiście fajnie działa. Ostatni raz bralam dłużej, własnie te 8 m-cy, bo miałam dosyć poważne problemy z buzią i nie chcialam za szybko kończyć. A to jednak chyba dla mnie za długo było - moja ginekolog mówiła, że diane najlepiej brać max. 6 m-cy, a potem przerwa.

Cytat:
Selene, sprawdzę ten krem, lecz moją ostatnią deską ratunku będzie właśnie Galenic.
pumas, polecam ten Lirene, kremik niedrogi, a ja jestem zadowolona (seria "design your style", swego czasu był nawet reklamowany jako "doskonałość roku" Twojego Stylu, więc byłam go ciekawa. Myślę, że trochę na wyrost ta opinia, ale rzeczywiście skóra fajna, gładziutka ).
a co to za krem, ten Galenic, bo aż mnie zaciekawiłyście jakie ma działanie? cena za to pewnie dosyć wygórowana
Cytat:
E, ja tam bym chciała na chwilę mieć niebieskie oczęta jak prawdziwa rasowa blondyna ;-) choć przyznam, ze bardziej podobają mi się kobiety o ciemnej urodzie, to ideał dla mnie to byłyby ciemne włosy + oprawa i niebieskie oczy.
też bardzo mi się podoba taki typ urody: ciemne włosy, ciemna oprawa oczu, a same oczy niebieskie, jak np. u Megan Fox. Ale i u facetów kręci mnie takie połączenie

Ja dziś jestem kapeć, po wczorajszej imprezie, trochę posiedziałam na rynku, trochę potańczyłam, wypiłam kilka drinów (w tym dostałam darmowego kamikadze od znajomego barmana hyhy) i jeszcze mi mało, ostatnio mam niedosyt imprez tanecznych
Stary 2011-08-21, 16:54   #828
pumas
Zakorzenienie

Czeeeść.
Selene, to jest ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html W internecie on kosztuje ok. 50 zł, ja niestety zapłaciłam za niego 63 zł. Dopiero pierwszy raz go użyłam, niewiele mogę powiedzieć, ale zdam relacje. Jak się nie sprawdzi, to kupię ten polecany przez Ciebie.
Soczewki kolorowe są spoko, też myślałam o nich. Naturalnie mam jasno-zielone oczy, niektórzy twierdzą, że zółtawe, włosy brąz. Też podoba mi się zestawienie ciemnego z niebieskim

Anka, wejdź na szafa pe el tam mozna wszystko za darmo wystawic do kupna i wymiany. Ja tam wiele rzeczy juz sprzedałam.

Opaliłam się dzisiaj, że już mi starczy do końca lata

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2011-08-21 o 16:59
Stary 2011-08-21, 16:59   #829
anka_res
Zakorzenienie

A ja mam najbeznadziejniejszy i najnudniejszy kolor oczu na świecie, takie jasno piwne. Bleeee:/

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:

pumas, polecam ten Lirene, kremik niedrogi, a ja jestem zadowolona (seria "design your style", swego czasu był nawet reklamowany jako "doskonałość roku" Twojego Stylu, więc byłam go ciekawa. Myślę, że trochę na wyrost ta opinia, ale rzeczywiście skóra fajna, gładziutka ).
Uzywałam, nie zaszkodził, ale miałam wrażenie takiej kleistej warstwy na skórze. Ale może to ze wzgl na mój podeszły wiek

Dziewczyny, nie wiem, czy pisałam, ale kocham i uwielbiam George'a Carlina (rip). Ktoś zna, lubi? On ma taki cyniczny humor jak mój charakter
Stary 2011-08-21, 17:03   #830
Selene _
Raczkowanie

Cytat:

Uzywałam, nie zaszkodził, ale miałam wrażenie takiej kleistej warstwy na skórze. Ale może to ze wzgl na mój podeszły wiek
Hehe, no widzisz, a dla mnie to jest pierwszy krem, który nie zostawia tłustej warstwy i mogę się nim smarować na dzień, jak widać w każdym przypadku może być inaczej.

Ja mam taki niezidentyfikowany kolor - coś pomiędzy szarym i niebieskim (z przewagą szarego chyba :P), a też wolałabym niebieskie
Stary 2011-08-22, 11:52   #831
linaya
astro-loszka

Cytat:
E, ja tam bym chciała na chwilę mieć niebieskie oczęta jak prawdziwa rasowa blondyna ;-) choć przyznam, ze bardziej podobają mi się kobiety o ciemnej urodzie, to ideał dla mnie to byłyby ciemne włosy + oprawa i niebieskie oczy. No i ciekawe, jak otoczenie zareaguje
A mnie się marzą intensywnie zielone, sama mam takie zielonkawe w brązowe plamki. Jak mi się spodoba, to następnym razem przetestuję intensywnie niebieskie, takie kobaltowe.
Włosy mam ciemne.

[/QUOTE]
Zrobiłam solidny przegląd szafy i mam półtorej wielkiego worka na śmieci do zaniesienia do PCK. Problem przy dużej ilości ciuchów polega na tym, że się one nie niszczą, i gdybym chciała czekać aż będzie na nich widać ślady (na którym to etapie mogę je z czystym sumieniem wyrzucić) to chybabym się nie doczekała.
[/QUOTE]

Ja też urządzam regularne "czystki" w szafie, to, czego już nie noszę rozdaję koleżankom( mniejszym i szczuplejszym, jeśli okaże się, że z danych rozmiarów już "wyrosłam" ) lub wysyłam do takiej dalszej rodziny ze wsi.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Tzn. wiecie, ja Diane w trakcie brania też bardzo dobrze tolerowałam, nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, dobrze się czułam itd. Dopiero po mialam przeboje z miesiączkami. Ja Diane bralam już kilka razy w krótkich seriach po 3,4 miesiące, głównie na cerę, bo rzeczywiście fajnie działa. Ostatni raz bralam dłużej, własnie te 8 m-cy, bo miałam dosyć poważne problemy z buzią i nie chcialam za szybko kończyć. A to jednak chyba dla mnie za długo było - moja ginekolog mówiła, że diane najlepiej brać max. 6 m-cy, a potem przerwa.
No ja brałam po 8,9 miesięcy, potem przerwa, ale pamiętam, że ten okres po przerwie dłuugo się nie pojawiał, że z TŻ gryźliśmy paluszki, czy aby w ciąży nie jesteśmy
Stary 2011-08-22, 16:15   #832
zip sklad
BAN stały

dla mnie Megan Fox jest ladna, ale sztuczna-ma botox na 100%, poza tym jest za chuda, jak na sztuczna buzie, to jest spoko.
http://www.pudelek.pl/artykul/33699/...w_photoshopie/
Stary 2011-08-22, 18:05   #833
pumas
Zakorzenienie

MEga jest b. ładna. Z botoxem czy bez, trzeba mieć ładne rysy twarzy, żeby tak wyglądać
Stary 2011-08-22, 18:18   #834
beatiska
Zakorzenienie

o rany, teraz przeczytałam, ze ona ma tylko 25 lat. Ja pierniczę. Ja jestem rok młodsza a przy niej pewnie wyglądałabym jak dziecko. Dla mnie ładna nie jest, jest Mega(n) sztuczna, ja myślałam ze ona jest jakąś kobieta po 40 i jedzie na botoxie!!!! A teraz przeczytałam, ze ma 25 lat, jestem zaskoczona. Tym bardziej uważam, ze z jej wygladem coś nie tak
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 19:07   #835
zip sklad
BAN stały

moim zdanem jest ladna nawet z tym botoxem, ale na swoj wiek nie wyglada. tylko na wiecej.
Stary 2011-08-22, 22:21   #836
pumas
Zakorzenienie

To fakt, wygląda na więcej. Może na mój wiek hehe

W carrefour wydałam 100 zł na nic. Załamka przy kasie.
Stary 2011-08-24, 19:00   #837
zip sklad
BAN stały

a co tu tak pusto i cisza? wczoraj bylam na Smurfach, nasmialam sie za wszystkie czasy, fakt, ze 80% sali to dzieci, ale bylo fajnie. a propo Megan Fox, ona sama uwaza, ze jest za chuda.
http://www.pudelek.pl/artykul/34590/...zbyt_szczupla/
http://www.lansik.pl/25087/megan-fox...wana-powaznie/
prawda jest taka, ze po tym jak ja wywalili z Transormersow, to niby nabrala rozumu, bo nie ma co ze soba zrobic. Armani tez jej podziekowal i wzial Rihanne. ta przynajmniej ma normalne ksztalty.
Stary 2011-08-24, 22:35   #838
Selene _
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
a co tu tak pusto i cisza?
ja w tym tygodniu w sumie codziennie wracam do domu wieczorem, i nie mam już sily nic pisać :P. w pracy miałam sajgon w poniedziałek, natomiast wtorek i dziś już spokojniejsze. Podejrzewam, że ludzie jeszcze się urlopują, natomiast przyszly tydzień już może być hardcorowy

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
a propo Megan Fox, ona sama uwaza, ze jest za chuda.
Armani tez jej podziekowal i wzial Rihanne. ta przynajmniej ma normalne ksztalty.
Mnie się Megan bardzo podoba, nieważne, czy z botoksem czy bez, lubię taki typ urody, zawsze mnie zastanawialo, jakbym sama wyglądala w ciemnych włosach
co do tuszy, no ja krytykować jej nie będę, bo sama jestem drobna :P ale na tym zdjęciu w kostiumie faktycznie trochę za szczupła, za to już na zdjęciu w sukience fajnie.
Rihanna dla mnie jest zbyt masywna (zwłaszcza uda ma za grube, imho ) ale urody też jej nie można odmówić.
A propos Rihanny, nie przepadam za nią, ale ostatnio wkręcił mi się jej kawałek - Man Down, i cały czas go magluję, nie wiem, czy słyszałyście, świetny jak na nią
http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0&ob=av2e
i w teledysku RiRi ładnie wygląda
Stary 2011-08-25, 06:27   #839
zip sklad
BAN stały

ja lubie RIRI za to, ze sie ciagle zmienia-glownie gryzury i experymentuje ze soba, jest barwna i kolorwa jak Gaga. lubie jej kawalek S&M i Who's thath chick z Davidem Guetta i Shut up and drive. milego dnia, pozdrawiam. po tym stazu codziennie mi sie chce szybciej spac, wczoraj o 21 zasnelam, pomijajac fakt, ze nic mi juz z tego dnia nie zostaje, a gdzie tu miec dzieci jeszcze? nie wiem jak ci rodzice sobie daja rade, podziwiam ich.
Stary 2011-08-25, 07:37   #840
beatiska
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy wypada mieć CV na półtorej strony? Mam na 1 str, ale troszkę tam jest naciupciane, musze je zmienić bo na razie zero odzewu
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości