|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznań
Jeśli chcesz badań to polecam doktora Adamskiego, byłam u niego w poniedziałek z trądzikiem (pierwsza wizyta). Zamiast recepty dostałam skierowanie na 2 doby do szpitala gdzie chce mi zrobić badania(hormony itp.) Od niego od razu możesz dostać skierowanie na oddział i zrobić bezpłatne badania, bo jest ordynatorem na oddziale dermatologii w szpitalu. wizyta 150 zł, przyjmuje w centrum dermatologii
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Santa Vanaga-Besser. Czy ktoś może mi powiedzieć cokolwiek na temat tej pani dermatolog?
|
|
|
|
|
#813 |
|
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Chodzę od jakiegoś czasu do dr Magdaleny Turek-Zięby. Mam dość problematyczną skórę, ale dzięki niej trochę się uspokoiła. Największy problem mam z rogowaceniem przymieszkowym. Po wizytach u niej problem nie znikł, ale się zmniejszył. Lekarka jest sympatyczna, przeprowadza długi i dokładny wywiad. Wizyta kosztuje 80zł, ale przynajmniej jak się już płaci, to nie czeka w szalonych kolejkach. Przyjmuje w Instytucie Zdrowej Skóry. |
|
|
|
|
#814 |
|
Rozeznanie
|
Przez 3 lata męczę się już z trądzikiem. Byłam już u różnych lekarzy ale nic mi nie pomogło. Tylko wydałam mnóstwo kasy. Czy mógłby mi ktos polecić dobrego dermatologa? Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Nowego Sącza, gdzie zbyt dużego wyboru nie ma i u wszystkich tych lekarzy już chyba byłam. Więc jakby ktoś mógłby mi dac namiary na dermatologa gdzieś w tych okolicach. Ewentualnie Kraków też mógłby być chociaż bardziej by mi zależało by było to w miarę na miejscu, gdzieś niedaleko mojej miejscowości. Bardzo prosze o pomoc.
|
|
|
#815 |
|
Przyczajenie
|
W Łodzi ktos moze polecic dobrego dermatologa?
|
|
|
|
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie w sprawie dermatologa na Koszykowej w Warszawie do osób ,które tam się leczyły: jesteście zadowolone z efektów leczenia w tej klinice? I z czego was wyleczono? Mi osobiście zależy na usunięciu rozszerzonych porów i naczynek bo pryszczy dzięki Bogu się pozbyłam. Ok mam drobne ,ale one naprawdę mi nie przeszkadzają, jest ich mało i są małe. Pozostały mi właśnie pory i naczynka... Słyszałam dobre opinie o Koszykowej ,ale chciałabym się upewnić czy warto poświęcać czas na dermatologów tam, bo już sporo zmarnowałam na innych. Byłabym wdzięczna za opinie.
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) oraz smarować kremem tej firmy przez miesiąc i zgłosić się po miesiącu. Po miesiącu na kolejnej wizycie, która również trwała 1 minutę powiedziała żebym dalej stosowała to co wcześniej (chociaż żadnych efektów nie było pozytywnych:/). Mama natomiast była u tej samej Pani na naczynka+rumień i powiedziała,że taka jej uroda, po minucie mama wyszła:/ Także napewno nie polecam tej Pani doktor, nie wiem jak z resztą.
|
|
|
|
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie obecnie się leczysz? Czy w ogóle znalazłaś jakiegoś dermatologa? Bo mnie naczynka, rozszerzone pory i wągry naprawdę zaczynają denerwować ,a nie wieżę ,że w XXI wieku ,gdzie już można wyleczyć raka, z tymi problemami skórnymi nie można sobie poradzić. Na pewno musi być jakiś sposób na pozbycie się tych niedoskonałości.
|
|
|
|
|
#819 |
|
Przyczajenie
|
Ja również nie jestem zadowolona z Koszykowej. Byłam zarówno u dermatologa jak i u alergologa i zostałam zbyta tak samo jak u innych lekarzy
![]() Nie mam już siły znacie jakiegoś lekarza w Warszawie który ma pojęcie o atopowym zapaleniu skóry. Może być i prywatnie oby mi pomógł... |
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeszów - polecam panią Renatę Rusin, może i trzeba swoje poczekać (ja miałam to szczęście że wcisnęłam się szybko 'po znajomościach'), ale to ona 'naprawiła' moją skórę, po kilku latach nieumiejętnych prób. Jestem jej olbrzymie wdzięczna. Za wszystko.
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
KRAKÓW - ja polecam dr. Setkowicz!!
Bardzo fajna konkretna lekarka, w pełni zaangażowana w to co robi. Przyjmuje prywatnie, ale zawsze ma czas, jak ma daję próbki. Mi cały czas pomaga walczyć z łuszczycą. NIE POLECAM DR JASIŃSKIEJ!!!! Okropna naciągara która nic nie wie, i każdemu przypisuje ta samą maść bez wzglęgu na chorobę, ale oczywiście sprawia wrażenie milusińskiej itp! Okropna baba!! |
|
|
|
|
#823 |
|
Przyczajenie
|
kiedyś poszłam do przychodni w Instytucie Onkologii i się załamałam, przyszłam po pomoc, miałam straszną /wysypkę alergię i po prostu zostałam skrytykowana od góry do dołu za wszystko! dramat! od tamtej pory kiedy potrzebuję chodzę prywatnie do świetnej pani doktor, moja przyjaciółka miała straszne problemy z krostami na twarzy, a nastolatką już nie jest
pomogła jej i poleciła mi ją. Dr Barbara Bojar przyjmuje w Prosen na Woli, ul. Płocka. Jest cudowną kobietą! pełną zrozumienia, poświęca pacjentowi wystarczająca ilość czasu a nie śpieszy się, bo następny pacjent i jest po prostu profesjonalitską!
|
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
A może zna ktoś dobrego dermatologa z Mazowsza - Ostrołęka, Ostrów Mazowiecka lub może z Łomży?
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od lat poszukuję dobrego dermatologa. Wchodzą w grę takie miasta jak: Bydgoszcz, Poznań, Toruń, Włocławek, Inowrocław, Konin. Może ktoś z Was zna dobrego lekarza z tamtych okolic?
![]() :pro si:
|
|
|
|
|
#826 |
|
Przyczajenie
|
Witam !
też mam problem ze znalezieniem dobrego dermatologa ale na śląsku - najlepiej w Bytomiu. Póki co szukam takiego u którego nie będe musiała płacic za wizyte ( mam świadomosc tego że prywatny dermatolog zazwyczaj lepiej pomaga itp ale niestety moja sytuacja finansowa aktualnie jest bardzo kiepska). Jakby ktoś miał namiary na takiego dermatologa w Bytomiu to bardzo prosze o kontakt !! |
|
|
|
|
#827 |
|
Przyczajenie
|
Poznań
Byłem kiedyś u dr Iwony Stajkowskiej. Ocenić ją można skrajnie różnie, w zależności od tego, jakie ma się oczekiwania. Jeśli ktoś potrzebuje recepty na konkretny lek, to powinna bez problemu ją wypisać (tak się stało w moim przypadku) - i dla tych osób będzie idealna. Ale musicie wiedzieć, czego chcecie. Jeżeli ktoś oczekuje profesjonalnego wywiadu i postawienia właściwej diagnozy, to raczej się zawiedzie, bo ta pani nie dość, że chciała mnie bardzo szybko obsłużyć, to jeszcze nie wykazywała żadnego zainteresowania moimi wynikami badań, które zrobiłem przed wizytą dzięki mojemu lekarzowi ogólnemu. Tak było w moim przypadku. Sądzę, że to dobry lekarz do wypisywania "odważnych" recept (otrzymałem "w ciemno" receptę na izotretynoinę), ale nic poza tym. |
|
|
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
BYTOM
Na razie mogę polecić jedynie panią Barbarę Czernicką-Kupras. Ode mnie wzięła 60 zł za wizytę, ale moim zdaniem to nie jest aż tak duży wydatek, bo przepisała możliwie najtańsze lekarstwa i poważnie potraktowała moją skórę - dokładnie obejrzała, oceniła jej stan, pytała o moje nawyki pielęgnacyjne, nawet dietę. Polecam. Pod koniec marca mam wizytę u innej pani dermatolog w Bytomiu, przyjmuje publicznie - na pewno coś tu o niej wspomnę. Termin umówiony już od dawna, więc czemu nie pójść i nie sprawdzić, co to za kobitka... Wiesława Huńka-Żurawińska - tę panią odradzam! Nie poradziła sobie z moim trądzikiem, zbagatelizowała mój problem - dostałam kilka leków, które wywołały na mojej twarzy reakcje alergiczne, z których skutkami borykam się do dziś. Pani w ogóle nie ogląda pacjenta, a jedynie rzuca okiem - rozumiem, że przyjmuje publicznie, ale mogłaby okazać chociaż pozory uwagi.
|
|
#829 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa- oksana zarewicz
Witam, dziś umówiłam się na wizytę prywatną u dr Oksany Zarewicz, która przyjmuje na ul. Trakt Lubelski w warszawie. Mój problem to trądzik.
Czy ktoś miał styczność z tym lekarzem?? Wizyta kosztuje aż 120 zł. pozdrawiam i dziękuję za wszelkie opinie
|
|
|
|
|
#830 |
|
Przyczajenie
|
ja polecam IZOTEK
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dermatolog Poznań
Cytat:
Konkretna, doświadczona i bardzo miła. |
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Warszawa- oksana zarewicz
Cytat:
ale mnie odstrasza cena konsultacji ;/ szukam kogoś na NFZ w Warszawie z pozytywnym podejściem do pacjenta ![]()
|
|
|
|
#833 |
|
Przyczajenie
|
Przerabiałam już kilku dermatologów. Do tej pory same panie. Ale bez zachwytów..
A od około pół roku chodzę do p. Piotra Styczyńskiego. Małomówny, ale efekty widać. Naprawdę jest duuuuużo dużo lepiej. Nie mówię, że już jest idealnie, ale jest poprawa. |
|
|
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#835 |
|
Przyczajenie
|
Szczecin, dr Perzanowska, polecam
Podchodzi profesjonalnie i kompleksowo do problemu, zleca badania, daje masci robione, nie z automatu...
|
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
W Szczecinie zdecydowanie dr Marzena Perzanowska-Stefańska.
Mam idealną cerę dzięki niej i paru znajomych także.
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
W Warszawie gabinet Dermea na Ochocie
|
|
#838 |
|
Przyczajenie
|
Kogo polecacie w Krakowie?
Szukam dermatologa który wysłucha mnie i historię choroby, przyjmie dłużej niż 5min, zrobi/wyśle na badania. Za każdy post wielkie dzięki ! |
|
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
czy któraś/któryś z Was mógłby coś powiedzieć o dr. Czyżu?
przyjmuje m.in w Łodzi, Koninie.. |
|
|
|
|
#840 |
|
Przyczajenie
|
Kraków
polecam panią dr.Barbarę Molik ! konkretna, miła , mi pomogła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

Czy ktoś miał styczność z tym lekarzem?? Wizyta kosztuje aż 120 zł. pozdrawiam i dziękuję za wszelkie opinie