Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 23:10   #811
marcia321
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

hej dziewczynki mam pytanko czy ten sweter to nowa kolekcja ? bo wygląda ciekawie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7738.jpg (91,1 KB, 153 załadowań)
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:16   #812
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Adam Levine z Maroon 5 największe ciacho świata

Haha padłam z tego odbytu

oni mają super teledyski (ostatnio widziałam chyba jeden z nowszych jak dziewczyna sie nad nim znęca - z poczuciem humoru, świetny)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:19   #813
surrealplace
Zadomowienie

http://surrealplace.blogspot.com/2011/07/wakacje.html

KARMELEK NA WAKACJACH
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:20   #814
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki mam pytanko czy ten sweter to nowa kolekcja ? bo wygląda ciekawie
to przypadkiem nie ten?

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KNIT%2BSWEATER
Stary 2011-07-23, 23:24   #815
surrealplace
Zadomowienie

Są już w sklepach te buty? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BANKLE%2BBOOT Bo jestem nie na czasie :O Byłam dziś przelotem w zarze, ale nie oglądałam nowej kolekcji. Kupiłam tylko długą malinową spódnicę przewiewną z trf
Stary 2011-07-23, 23:36   #816
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
o boze jakbym zzobaczyla go na dworcu to bym uciekala .kojarzy mi sie z psycholem .. on probowl zabic pawla z "pierwsza milosc "

ojejjjku ile naskrobane .przeczytalam wlasnie pare strop a potem zaczelam juz tylko zdjecia ogladac

madzia nie mam kropkowej spodniczki . zdenerwowalam sie jak tż powiedzial ze nie ma , ale mi preszlo jak mi powiedzial ze wydrukowal jej zdjecie z strony zary i chodzil ze zdjeciem i szukal .
mi też się kojarzy on z pierwszą miłością
jakbym go zobaczyła to pewnie przypomniałaby mi się scena jak uwięził Kinge i też bym uciekła

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:37   #817
paradiso
Zadomowienie

Czy tylko ja mam wrażenie,że nowa kolekcja jest taka...workowata? Nie znoszę mega obcisłych rzeczy,ale lubię rzeczy podkreślające walory,wcięcie w talii,a nie worki A jednak patrząc na sukienki/swetry większość rzeczy jest oversizowa,co z moją dziecięcą urodą daje wrażenie przedszkolaka w piżamie

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:41   #818
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VeroniqueFashion Pokaż wiadomość
jakbym go zobaczyła to pewnie przypomniałaby mi się scena jak uwięził Kinge i też bym uciekła

mi też mi też
nawet mojego tż wciągnęłam w ten serial
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:43   #819
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:

no ja wlasnie o tej scenie mowie jak sie bili z pawlem

Weronika czy widzialas moze ostatnio w warzawie kwiatkowa spodnice ? pilnie jej poszukuje , nawiedza mnie we snach

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
mi też mi też
nawet mojego tż wciągnęłam w ten serial
a mnie wciagnal moj brat
ale nie sledze na bierzaco . ogladalam urywki tylko

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:59   #820
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:
no ja wlasnie o tej scenie mowie jak sie bili z pawlem

Weronika czy widzialas moze ostatnio w warzawie kwiatkowa spodnice ? pilnie jej poszukuje , nawiedza mnie we snach

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

a mnie wciagnal moj brat
ale nie sledze na bierzaco . ogladalam urywki tylko
mnie w ten serial wciągnęły koleżanki
nie widziałam ostatnio, ale jutro będę na targówku więc mogę ją kupić dla Ciebie jeśli będzie
wklej tylko jej zdjecie i powiedz jaki rozmiar, bo wiem że były chyba jakieś 2 rodzaje kwiatowych spódnic
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 00:09   #821
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
prezenterka pogody na tvp1 miala na sobie dzisiaj nowego tulipanka z Zary
też ją widziałam, ładnie wyglądała zresztą wszystkie w nim super wyglądacie i już się prawie napaliłam na niego, ale rozsądek mi podpowiada, że taki wzór szybko by mi się znudził. Pomyślę za to o fioletowym tulipanku, bo jestem zakochana w tym kolorze

Cytat:
W poprzednim wątku zastanawiałam się nad nią i chyba di$ka napisała, że jej się zmechaciła i w ogóle nie za dobrze o niej pisała, a ktoś inny że jest ok.
I ja właśnie tak o niej myślałam i zaprzestałam na razie. Czekam na więcej opinii
ja wczoraj prałam moją beżową i wszystko z nią w porządku źle bym się z tym czuła, gdybym zniszczyła sobie ciucha za 250zł Patrzyłam teraz na stronie i beżowa ma taki sam skład materiału jak biała, a fioletowa trochę inny... Też myślałam o tym, żeby sobie kupić drugą (fioletową), bo jestem zadowolona z tej co mam, ale teraz już wiem, że nie zaryzykuję

Powiem wam dziewczyny, że warto wstąpić do zary, bo przeceniają niektóre rzeczy z kolekcji, jak mi się wydawało, jesiennej, np. te dwie sukienki z załącznika, tą w kwiatki kupiłam (zastanawiam się nad nią, ale chyba zostaje ze mną) za 70zł, fioletowa też za mniej-więcej tyle ( taka sama koralowa nie była przeceniona).
Ja się wybrałam, bo jedna z was zachęciła mnie spodniami za 49zł - kupiłam tylko jedne białe 7/8, bo tylko one dobrze leżały, choć mierzyłam dokładnie 7 par Pójdę chyba w tym tygodniu znowu pooglądać spodnie, bo chciałabym jeszcze chociaż jedne

A jeśli chodzi o inny poruszany przez was temat, to kojarzę chyba 4 pracowników działu damskiego (scc) i żaden z nich nie jest brzydki a jest dwóch takich mega przystojnych, że sama nie wiem, który lepszy To pewnie specjalny zabieg, żeby zapewnić nam na zakupach nie tylko fajne ciuchy, ale też miłe otoczenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1718856133_1.jpg (12,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1718856211_1.jpg (17,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez kobaltowa
Czas edycji: 2011-07-24 o 00:10
kobaltowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 00:13   #822
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie w ten serial wciągnęły koleżanki
nie widziałam ostatnio, ale jutro będę na targówku więc mogę ją kupić dla Ciebie jeśli będzie
wklej tylko jej zdjecie i powiedz jaki rozmiar, bo wiem że były chyba jakieś 2 rodzaje kwiatowych spódnic
oj super by bylo gdybys spojrzala , bo Naja2 byla ale znalazla jedna , ale moze cos dolozyli albo ktos oddal .. i jak mozesz spojrz mi ja ta druga tez gdyby kwoatkowej nie bylo .
rozmiary M-L
dzieeekuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnica 1.jpg (20,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnica 2.jpg (19,0 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-07-24 o 00:31
rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 00:19   #823
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobaltowa Pokaż wiadomość
też ją widziałam, ładnie wyglądała zresztą wszystkie w nim super wyglądacie i już się prawie napaliłam na niego, ale rozsądek mi podpowiada, że taki wzór szybko by mi się znudził. Pomyślę za to o fioletowym tulipanku, bo jestem zakochana w tym kolorze

ja wczoraj prałam moją beżową i wszystko z nią w porządku źle bym się z tym czuła, gdybym zniszczyła sobie ciucha za 250zł Patrzyłam teraz na stronie i beżowa ma taki sam skład materiału jak biała, a fioletowa trochę inny... Też myślałam o tym, żeby sobie kupić drugą (fioletową), bo jestem zadowolona z tej co mam, ale teraz już wiem, że nie zaryzykuję

Powiem wam dziewczyny, że warto wstąpić do zary, bo przeceniają niektóre rzeczy z kolekcji, jak mi się wydawało, jesiennej, np. te dwie sukienki z załącznika, tą w kwiatki kupiłam (zastanawiam się nad nią, ale chyba zostaje ze mną) za 70zł, fioletowa też za mniej-więcej tyle ( taka sama koralowa nie była przeceniona).
Ja się wybrałam, bo jedna z was zachęciła mnie spodniami za 49zł - kupiłam tylko jedne białe 7/8, bo tylko one dobrze leżały, choć mierzyłam dokładnie 7 par Pójdę chyba w tym tygodniu znowu pooglądać spodnie, bo chciałabym jeszcze chociaż jedne

A jeśli chodzi o inny poruszany przez was temat, to kojarzę chyba 4 pracowników działu damskiego (scc) i żaden z nich nie jest brzydki a jest dwóch takich mega przystojnych, że sama nie wiem, który lepszy To pewnie specjalny zabieg, żeby zapewnić nam na zakupach nie tylko fajne ciuchy, ale też miłe otoczenie
Kobaltowa, czy do zakupu spodni za 49 zł zachęciła cie Callly ?
Bardzo chciałabym te spodnie w których pokazała się tu w wątku na zdjęciach. Nie potrafię jednak znaleźć ich na stronie, nie wiem dokładnie które to były Może ktoś podpowie.
Bardzo chciałabym je kupić za pośrednictwem jakiejś dobrej duszy

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Czy na marynarki wyprzedażowe w rozm S można jeszcze liczyć czy już niestety nie ?

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 00:26   #824
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Kobaltowa, czy do zakupu spodni za 49 zł zachęciła cie Callly ?
Bardzo chciałabym te spodnie w których pokazała się tu w wątku na zdjęciach. Nie potrafię jednak znaleźć ich na stronie, nie wiem dokładnie które to były Może ktoś podpowie.
Bardzo chciałabym je kupić za pośrednictwem jakiejś dobrej duszy
tak, Cellly
widziałam (i przymierzałam) tylko te czarne, które pokazywała, ale wolałabym te drugie (one były chyba granatowe?), tobie pewnie też o te chodzi, u mnie ich chyba nie było, ale nie jestem pewna na 100%, bo nie mają niczego charakterystycznego... W każdym razie w silesii dość ograniczony wybór przecenionych spodni

Edytowane przez kobaltowa
Czas edycji: 2011-07-24 o 00:32
Stary 2011-07-24, 00:30   #825
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ta Budgetka to wszystko znajdzie w tej Zarze Mam się modlić żeby Ci nie leżał?

A co Ty tak na raty odpisujesz?
Malwinka dam znać Tobie od razu jak przymierze...ja go od razu mierze z paskiem

Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BFLOUNCE - Ta bluzka wygląda pięknie

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Estee nie pokazuj tej sukienki Bo żal mi d*** ściska, że jej nie mam

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Rzymianko masz rację, a tu nowe marynarki same takie smutne.
hehe

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
chyba tak
Stary 2011-07-24, 00:44   #826
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, Cellly
widziałam (i przymierzałam) tylko te czarne, które pokazywała, ale wolałabym te drugie (one były chyba granatowe?), tobie pewnie też o te chodzi, u mnie ich chyba nie było, ale nie jestem pewna na 100%, bo nie mają niczego charakterystycznego... W każdym razie w silesii dość ograniczony wybór przecenionych spodni
A tych czarnych dlaczego nie kupiłaś ?
Pamiętasz czy coś ze spodni w rozm S się zostało ?

targowisko:

Stary 2011-07-24, 00:47   #827
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
A tych czarnych dlaczego nie kupiłaś ?
Pamiętasz czy coś ze spodni w rozm S się zostało ?
bo źle na mnie leżały, ale ja nie mam idealnej figury, więc się tym nie sugeruj. Mierzyłam praktycznie same S, czyli było kilka par
Stary 2011-07-24, 01:03   #828
budgetka
Zakorzenienie

Chyba Was nie nadrobię

Dzisiaj przezylam podwojną traume, nie wiem czy dojde do siebie

po pierwsze: mierzylam zloty zegarek fossil i przepadlam toz to fatalne zauroczenie jest kocham go miloscia bezwzgledna... dobrze ze wkrotce rocznica slubu, licze na maly prezencik

po drugie: dzisiaj stanelam przed lustrem z czarnym shopperem i ........... umarłam. nic juz o tej torbie nie piszcie, ani mi tu nie wklejajcie fotek, bo JA GO MUSZE MIEC!!! toz to cudo nad cudami

i 2 fotki, nieciekawe, bo robione pozno wieczorem w kiepskim oswietleniu i ja jakas nieuczesana i w ogole stylizacja tez nie przemyslana do konca, ubralam co mialam pod reka jutro moze zrobie wiecej to wkleje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0139.jpg (25,0 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0143.jpg (26,4 KB, 175 załadowań)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 01:03   #829
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
bo źle na mnie leżały, ale ja nie mam idealnej figury, więc się tym nie sugeruj. Mierzyłam praktycznie same S, czyli było kilka par
Ja też nie mam idealnej figury
Jeszcze cię pomęczę jak pozwolisz
Czy z tych które mierzyłaś były jakieś czarne granatowe bądź beżowe o prostym kroju ( nogawki proste bądź zwężające się ku dołowi)?
Mam dwie pary czarnych spodni i jedne w kolorze camel i chodzę w nich na okrągło.

targowisko:

Stary 2011-07-24, 01:08   #830
surrealplace
Zadomowienie

Przeglądam wątek, staram się nadgonić odkąd wyjechałam :P A propo żmudowego wdzianka, znalazłam w bałtyckiej M, zakupiłam. Niestety TŻ się absolutnie nie podoba :O Nawet nie chce patrzeć na nie! I mówi, że mnie pogrubia... I co teraz?

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
Chyba Was nie nadrobię

po pierwsze: mierzylam zloty zegarek fossil i przepadlam toz to fatalne zauroczenie jest kocham go miloscia bezwzgledna... dobrze ze wkrotce rocznica slubu, licze na maly prezencik

po drugie: dzisiaj stanelam przed lustrem z czarnym shopperem i ........... umarłam. nic juz o tej torbie nie piszcie, ani mi tu nie wklejajcie fotek, bo JA GO MUSZE MIEC!!! toz to cudo nad cudami

i 2 fotki, nieciekawe, bo robione pozno wieczorem w kiepskim oswietleniu i ja jakas nieuczesana i w ogole stylizacja tez nie przemyslana do konca, ubralam co mialam pod reka jutro moze zrobie wiecej to wkleje
Pięknie w marynarce Zazdroszczę cudeńka Ja jeszcze na żywo nie widziałam czarnego shoppera, mam nadzieję, że nie zauroczę się tak jak karmelkiem
Stary 2011-07-24, 01:10   #831
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba Was nie nadrobię

Za chwile idę spać i już wiem co mi się przyśni. Shopper
Choć nie przepadam za jaskrawymi kolorami twoja marynarka podoba mi się , mogłabym ją mieć. Ile kosztowała ?

targowisko:

Stary 2011-07-24, 01:20   #832
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam wątek, staram się nadgonić odkąd wyjechałam :P A propo żmudowego wdzianka, znalazłam w bałtyckiej M, zakupiłam. Niestety TŻ się absolutnie nie podoba :O Nawet nie chce patrzeć na nie! I mówi, że mnie pogrubia... I co teraz?

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Pięknie w marynarce Zazdroszczę cudeńka Ja jeszcze na żywo nie widziałam czarnego shoppera, mam nadzieję, że nie zauroczę się tak jak karmelkiem
ja tam zawsze slucham mojego tz, dobry z niego doradca, wiec moja odp znasz

ja jak zobaczylam karmelowego, to sie troche zalamalam, ale czarny to moja milosci i nr 1 na liscie nowosci!! na szczescie nic mi sie nie podoba z nowej kolekcji, wiec dam jakos rade ukulac na niego

Cytat:
Za chwile idę spać i już wiem co mi się przyśni. Shopper
Choć nie przepadam za jaskrawymi kolorami twoja marynarka podoba mi się , mogłabym ją mieć. Ile kosztowała ?
mnie shopper + zegarek, nawet zasnac nie moge, wiec siedzie tutaj
a marynarka dokladnie kosztowala mnie 280 pln z przesylkami z de i potem od canaduelle do mnie

mam jeszcze malutka prosbe do dziewczyn, ktore jutro beda w zzzzzzzzzz

mozecie zerknac za tymi spodenkami:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS

wydaje mi sie, ze sa jeszcze inne z woman lub basica (byle nie trf) szare, to tez moga byc

rozmiar 42, sa za 49,90. bylabym wdzieczna za pomoc w zakupie, od razu przelewam pieniazki.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 01:27   #833
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Chyba Was nie nadrobię

Budgetko ślicznie wyglądasz w marynarce

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:

Ważne żebyś się swojemu TŻ-owi podobała, ja się zawsze swojego radzę.

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Cytat:
oj super by bylo gdybys spojrzala , bo Naja2 byla ale znalazla jedna , ale moze cos dolozyli albo ktos oddal .. i jak mozesz spojrz mi ja ta druga tez gdyby kwoatkowej nie bylo .
rozmiary M-L
dzieeekuje
Rendsaid zapytaj Madzialenn - ona chciała się swojej kwiatkowej pozbywać
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 01:29   #834
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
ja tam zawsze slucham mojego tz, dobry z niego doradca, wiec moja odp znasz

ja jak zobaczylam karmelowego, to sie troche zalamalam, ale czarny to moja milosci i nr 1 na liscie nowosci!! na szczescie nic mi sie nie podoba z nowej kolekcji, wiec dam jakos rade ukulac na niego

mnie shopper + zegarek, nawet zasnac nie moge, wiec siedzie tutaj
a marynarka dokladnie kosztowala mnie 280 pln z przesylkami z de i potem od canaduelle do mnie

mam jeszcze malutka prosbe do dziewczyn, ktore jutro beda w zzzzzzzzzz

mozecie zerknac za tymi spodenkami:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS

wydaje mi sie, ze sa jeszcze inne z woman lub basica (byle nie trf) szare, to tez moga byc

rozmiar 42, sa za 49,90. bylabym wdzieczna za pomoc w zakupie, od razu przelewam pieniazki.
Ja nie wiem czy jutro będę, ale w poniedziałek na pewno, to zobaczę spodnie - zapisałam sobie referencje Co do wdzianka, raczej je oddam, w 100 % mnie nie przekonuje
Mi się z nowej kolekcji spodobały te buty z trf, chociaż nieskórzane..

1.jpg2.jpg
Stary 2011-07-24, 01:40   #835
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
Ja też nie mam idealnej figury
Jeszcze cię pomęczę jak pozwolisz
Czy z tych które mierzyłaś były jakieś czarne granatowe bądź beżowe o prostym kroju ( nogawki proste bądź zwężające się ku dołowi)?
Mam dwie pary czarnych spodni i jedne w kolorze camel i chodzę w nich na okrągło.
Nie wiem, czy chodzi ci o całkiem długie czy 7/8, bo ja właśnie celowałam w 7/8, żeby miec do obcasów. Z tych 7/8 to beżowych S nie było, a czarne lub granatowe byś jakieś może wybrała, natomiast z długich były na pewno beżowe wąskie, bo takie przez przypadek wzięłam, a innych nie oglądałam za bardzo, ale myślę, że jakieś granatowe lub czarne też by były

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:

przymierzałam dzisiaj to "wdzianko" i powiem ci tak: kolor nietwarzowy, nie ma talii, przez co wygląda jak worek, a rękaw 3/4 jest niepraktyczny na jesień... nic by mnie nie przekonało, żeby je wziąć
Stary 2011-07-24, 01:46   #836
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem, czy chodzi ci o całkiem długie czy 7/8, bo ja właśnie celowałam w 7/8, żeby miec do obcasów. Z tych 7/8 to beżowych S nie było, a czarne lub granatowe byś jakieś może wybrała, natomiast z długich były na pewno beżowe wąskie, bo takie przez przypadek wzięłam, a innych nie oglądałam za bardzo, ale myślę, że jakieś granatowe lub czarne też by były

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

przymierzałam dzisiaj to "wdzianko" i powiem ci tak: kolor nietwarzowy, nie ma talii, przez co wygląda jak worek, a rękaw 3/4 jest niepraktyczny na jesień... nic by mnie nie przekonało, żeby je wziąć
O widzisz! Jak Ci się to udało ująć zgrabnie, bo TŻ nie umiał do końca powiedzieć, czemu nie... Dziś oddałam S z wdzianka, więc teraz muszę oddać jeszcze M
Stary 2011-07-24, 03:45   #837
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie o te nowa skorzana kurtke, ktora wystepuje w wersji czarnej i bialej- ona ma dlugie rekawy czy 3/4? Co w ogole o niej sądzicie ?
Jeśli myślimy o tej samej, to takie dłuższe 3/4. Marzy mi się taka biała, może po wypłacie zaszaleję.

---------- Dopisano o 03:45 ---------- Poprzedni post napisano o 03:28 ----------

Cytat:
Chyba Was nie nadrobię

Ależ Ci zazdroszczę tej marynarki, zła jestem na siebie że zwlekałam z zakupem na allegro (a była w przyzwoitej cenie).

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 04:58   #838
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne miał wakacje
Mój zostaje w domu, w śpi-worku przeciwkurzowym a my niedługo wyjeżdżamy

Edytowane przez Różowy Strachulec
Czas edycji: 2011-07-24 o 05:20
Różowy Strachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 09:17   #839
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

No to się nazywa spokojny poranny dyżur

Pozdrowienia z podróży
Stary 2011-07-24, 09:24   #840
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
No to się nazywa spokojny poranny dyżur

Pozdrowienia z podróży
Dzien dobry Strachulcu! Czy podroz uplywa w milym nastroju?
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości