|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
Ja też uciekam muszę sie wyspać w końcu
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
I ostatni link
Moje torebkowe marzenie |
|
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest super, uwielbiam w niej szczególnie to zapięcie. Chociaż bardziej mi sie podoba kolor z tej JEROME DREYFUSS... Jednak oryginałom mój portfel mówi nie
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra ide pa
|
|
#815 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też tam myślałam, co więcej, kilka fajnych się już przez moje ręce przewinęło ![]() W ogóle w taki motyw nie chciałam nigdy tytki, ale do birkinki to pasi edit: nawala mi o na klawiaturze ![]() Cytat:
Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2011-09-22 o 22:41 |
||
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę blisko niektórych maniaczek i nie zdążę się spotkać z Wami Może kiedyś się jakoś zgadamy w Poznaniu ?A zakupów lumpkowych zazdroszczę Dobranoc Cytat:
ale kolor tej Jerome świetny ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Znalazłam pierwowzór Vicky : http://etorebka.pl/s03.php?f=0392To jest Fendi : http://www.google.pl/search?gcx=w&q=...w=1280&bih=709I zmykam Kochane spać ![]() Będę w niedzielę - mam nadzieję, że nadrobię ![]() Dobranoc wszystkim |
|||
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc kochana
|
|
|
|
|
#819 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=maggie82;29573054]I jeszcze pierwowzór Nelly: http://www.net-a-porter.com/product/106203
I w czarnym kolorze poniżej na zdjęciu Projektant to Jerome Dreyfuss [/QUOTEsuper jest, znów mi się widzi ![]() Madarka identyko http://www.net-a-porter.com/product/48172 Cytat:
kiedyś się umówimy masz tu Siorkę? gdzie mieszka?Malta fajna, ale drogawa ![]() Czerwony był z C&A 2 lata temu za prawie 3 stówki, a czarny z lumpka za 12 zyla ![]() Dori dobranoc
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=NIKaP-n;29573537]
Cytat:
ale ja po zdj pierwowzoru prawie kupiłam /kliknęłam- bo u mnie to nie to samo/ margo dostałam dzisiaj cherry i też ją odsyłam- wyjdę tu na wariatkę
|
|
|
|
|
#821 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie będziecie kupować? bo w czterech kątach są kupony do sklepów meblowych. Dużo jest 20% zniżek... Myślę, że warto bo meble to już większa sumka...
|
#822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byla jednorazowa aukcja, pewnie od jakiejs wizazanki ![]() Ja wlasnie nie mam przekonania do fakturowanych skorek ale mysle, ze one moga niezle wygladac na zywo ![]() Krokodyl czy strus, strus czy krokodyl Nikus a Ty obie widzialas na zywo tak? I ta strusia jest duzo mniejsza? Cytat:
![]() Ja tez wole byc gosciem na imprezach niz organizatorem ![]() A ja zawsze jestem zdecydowana jesli chodzi o ciuchy, buty, torby a teraz to pustka w glowie Cytat:
Szkoda, ze nie moge zobaczyc na zywo ![]() Co Ci w niej nie pasuje?
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-09-22 o 23:07 |
|||
|
|
|
#823 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=monica80c;29573595]
Cytat:
Dawaj foty, dlaczego odsyłasz? Nie kliknęłaś margo? mnie kusi trochę niebieska
|
|
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra dam foty- ale jakbym cicho siedziała to w ferworze nowej kolekcji wszyscy by zapomnieli a tak to moje szaleństwo czarno na białym kochane- powód pierwszy i główny- jest straszliwie pognieciona- NIKT to ładna torba, uszy wchodzą na ramie, ale faktycznie hanusiu jest ogromna- trochę jak torba plażowa- gdyby nie pogniecenie i jakaś krzywość/ale nie przynudzam/to zostałaby zaraz dam foty
|
||
|
|
|
#825 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jaką 3 klikłaś? |
|
|
|
|
#826 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż może odwiedzę kiedyś z ciekawości dziekuje za informacje Cytat:
![]() plus wyszperałam ze Carla jest troche wzorowana na Gucci Pelham Satchel Bag |
||
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos wydaje mi sie, ze nie jest w Twoim stylu Staram sie obrazowac sobie Ciebie![]() Cytat:
Najbardziej by mi w decyzji pomoglo zdjecie na ramieniu![]() O taka kliklam
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-09-23 o 02:37 |
||
|
|
|
#828 |
|
BAN stały
|
Dla porównania z Haddi, mam tu jeszcze tylko Alexę, ale tamto porównanie niewiele by Tobie dało
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliowa Cherry
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-09-22 o 23:44 |
|
|
|
#830 |
|
BAN stały
|
Hanulek nie mam jak na ramieniu, mąż śpi (poszedł Małego 2 h temu usypiać
), a ja lustra nie mam tu jeszczePowiem tak: gładka mi się nie widziała, taka naciągana jakaś była, coś jak Nelly dla Moni ![]() Strusiowata mi się jakoś też nie spodobała na maksa, ale nie była złą. Mi się struś źle kojarzy, bo to był hit 15 lat temu, jak sobie z Niemiec wiozłam strusiowatą tytkę z Douglasa, może to też to ![]() Gładka i strusiowata były wyższe, a wąskie. Ta jest minimalnie niższa, ale szeroka i mieści segregator A4 bez problema. Co do wzorków, przy tym modelu to aż się proszą ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Nie licząc tego otarcia, to Może chciałabyś mi ją sprezentować ;>? |
|
|
|
#831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że z rączką tak daleko odeszli od oryginału carla ma rączkę jak tornister ![]() Cytat:
![]() Cytat:
już zamieniłam foty?nika w zasadzie jest piękna ale mówię Ci- na zdj tego nie widać, ale jest jak psu z gardła wyciągnięta i lekko krzywa, a to taki torbo= worek i źle to wygląda =to wygniecenielisty do Gwiazdora ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Hanusia bo ja się pogubiłam- kliknęłaś jakąś Birkin już????? Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-09-22 o 23:53 |
|||
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam kochanego faceta
... Maya brązowa zamówiona
|
#833 |
|
BAN stały
|
Moniś 3 fotka Twoja, pomiędzy kuleczką, a dziurką
bliżej kuleczki po lewej stronie jest otarta skórka Ja się kiedyś na nią zasadzałam, ale mi przetłumaczono, że taka wieeeelka ![]() Iduś mój mi dwie obiecał, ale ja się nie mogę namyśleć, które Poczekam na Twoje foty Mayi czy to taka sama jak ze starej coll...Hanulek i jak? |
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się cykam jaka ta maya bedzie- może będzie tak jak z Kristy- zmienili odcień a zdj nie ![]() i się martwię- jak oni te torby /3/wcisną w pudła tzn pudło
|
|
|
|
|
#835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, ze ja Haddi na oczy nie widzialam Ale dostalam tez zdjecia od jakies dziewczyny ktora kupila strusiowa na allegro i tez mi sie podoba Cytat:
A krokodyl czy jaszczur z zalozenia mi sie nie podobaja ale na Twoich fotkach jest ![]() Cytat:
Jak jest wypchana na maxa to tego nie widac, tylko wlasnie czym ja wypychac? Raz ja mialam jak jechalismy na weekend i to wszystko jak do tej pory I teraz tak mysle, ze moja chyba tez jest minimalnie krzywa![]() birkin nie kliknelam ![]() A kliknelam takie cus tez chyba na klodke - zobacz pare postow wyzej |
|||
|
|
|
#836 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zawsze mi się podobała w tym kolorze, ale jak trafiłam na ten wątek to została już tylko zielona i fioletowa. Obstawiam, że najwcześniej u mnie będzie wtorek-środa ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- A mi się wydaje, że może być bardzo podobna/ taka sama ... np. Elvie zrobili zupełnie nowe zdjęcia
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Nika masz kogos chetnego na krokodylka? Bo jak tak to ja nie bede blokowac kolejki bo chyba dzis sie juz nie namysle
|
|
|
|
#839 |
|
BAN stały
|
Hanusia pokaż te fotki strusiowej
![]() Myślę, że skoro nie podoba Ci się wężowa (krokodylowa akurat Nie jest zła, ja miałam fioletową i w kolorze struś był mega, w czerni już mi się tak nie widzi ale to Ty ją będziesz nosić![]() Ja też patrzyłam na wielkość tytki, tamta mi była za wąska, a wysoka. |
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Moje torebkowe marzenie 
Jest super, uwielbiam w niej szczególnie to zapięcie. Chociaż bardziej mi sie podoba kolor z tej JEROME DREYFUSS... Jednak oryginałom mój portfel mówi nie

?
ale kolor tej Jerome świetny 

Szkoda, ze nie moge zobaczyc na zywo
chociaż może odwiedzę kiedyś z ciekawości
Najbardziej by mi w decyzji pomoglo zdjecie na ramieniu

Jak jest wypchana na maxa to tego nie widac, tylko wlasnie czym ja wypychac?