![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
tzn fraz 45 minut raz godzine i uzbieraja sie 3 ale dzisiaj tylko 1,5 to tez po kapieli padla jak kawka i spi w takiej pozycji w jakiej tz ja zostawil ![]() na sylwestra idziemy z moim rodzenstwem i prawdopodobnie z rodzenstwem tzta plus znajomi wiec bedzie niezla biba ![]() a co do snu oli wczoraj po obiadku w knajpie wrocilismy do domku p o14 i polozylismy sie we 3 w lozku widzialam, ze olenka chce spac, dostala herbatki i spalismuy 2 h wszyscy razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
delicadeza
![]() moniqac ![]() spice ![]() jeśli Hania woli mleko z kleikiem/kaszką to jej tak dawaj |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
delicadeza
![]() moniqac ![]() Nadia spi ![]() spokojnej nocy ![]() EDIT: Juz nie spi ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-10 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
co ja to chciałam?
boze skleroza... hmmm ... 5 min później... aaaaa chciałam napisać ze mi andziotki brakowało i ze ją kocham ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
jakoś mi wazeliną trąci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Wtajemniczenie
|
kliknijcie na
Pyzolka ![]() ![]()
#818 |
Zakorzenienie
|
no wiesz!! foch
![]() na prawde pusto tu bez Ciebie bylo jestes codziennie i sie człowiek przyzwyczai aż tu nagle sobie do baby wyjedziesz i kazdy sie tu snuje smutny po kontach ![]() kliknełam na mojego pyzolka tez klikniecie??? ![]()
#819 |
Zakorzenienie
|
grazin i antropio dzisiaj juz klikalam
![]() ![]() edit, zaglosowalam ponownie ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-10 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
Antropia, kliknięte. Sebulek wciąż na 11, ale ma szansę wskoczyć, bo na 10 i 11 miejscu jest tyle samo głosów.
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide spac ![]()
![]() |
#822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- dziękuje za głosy ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Grazin jeszcze małż kliknie z drugiego kompa na Sebulka ![]()
![]() |
#823 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nocka fajna, tradycyjnie już jedzenie po 4, a następne będzie o 8. Za to pogoda pod psem. Mój mały mężczyzna kończy dzisiaj 5 m-cy ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() Idę na kawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już po kanapkach i przy kawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spice, współczuję kochana ![]() ![]() Anulinko, wszystkiego naj naj dla Pepe ![]() ![]()
#825 |
Zakorzenienie
|
ja klikam na szybko bo ledwie widze na oczy
u lekarza ok... przeziebienie tak, katar jest, moze trwac u dziecka nawet miesiac ![]() plesniawki sa, ale malo i on nie bedzie nic wypisyal, skoro nie zarazila mi brodawek, bo organizm sam to zwalczy i zeby nam dwa ida tyle w temacie lekarza wczoraj bylam z kolega wieczorem na pokazie skladania modulow budynku ktory projektowalismy, wrocilam 22:30, - 23 cia Zoska juz wstala, karmilam a potem pobudki co poltorej-2 godziny z placzem...chyba ja brzuszek bolal bo sie wila..myslalam ze po gruszce ale jadla przedwczoraj tez i nic jej nie bylo..moze brak kupy? nie wiem, wiem ze wygladam jak Zombie a dzis ladna pogoda i chcialam z nia na zakupy jechac... doczytam was jak mi sie oczy otworza... jedyne co doczytalam na szybko ANDZIOTEK wrocil ![]() ANULINKOOO STO LAT DLA PIOTRUSIAAA ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
hej
anula moniaK witam w swiecie zombie... seba zepsuty na maksa... wstawalam co godz ![]() tz wrocil z nocki pobawil sie zmalym, przebral pampersa, maly w tym czasie zasikal pajaca, przescieradlo i koszulke tz ![]() seba jak jest w lezaku to siada ![]() i siedzi i majstruje przy stopach ![]() to tyle ide pic kawe ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- anula tak sobie mysle ze nie dziwota ze Zosia skrzeczy... katar plesniawki i dwa zeby w drodze... ![]()
#827 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Najlepszego dla Pepe ![]() ![]() ![]() Grazin ![]() ----- my już pojedzone i jak słyszę wyspane, więc idziemy się bawić ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Grazin, oj też masz ciężko
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, poradźcie mi co z tymi kupami. Od trzech dni Tymek robi prawie co godzinę jakąś kupkę ![]() ![]()
#829 | |
Zakorzenienie
|
Piotrusiu anulinkowy
![]() ![]() ![]() anula trochę dziwna ta wersja, że sam organizm ma walczyć z grzybami ... przecież jest niespokojna więc może ją to boli ... ma się męczyć bidulka ??? które ząbki idą ??? dajesz Zosi pić coś ??? ale ponuro dziś ......................... ......................... ......................... ......................... .......... ![]() światła muszę mieć zapalone bo cimno w domu ... Dzień dobry, nocka fajna - pobudka o 4 a później o 7 bo durnowaty kurier dzwonił spytać czy będę w domu koło 12 ![]() mógł o 5 zadzwonić ku... ja dziś się ukiszę w tym domu, od wczoraj wieczora pada deszcz ! ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
boli go brzuch ??? co dajesz do jedzenia ??? mleka nie zmieniłaś ??? jaka ta kupa ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzień dobryyyyyyyyy, jestem mega wyspana michaś jadł o 22.30 i 5.30 ![]() ![]() ide po kawe
![]() |
#831 |
Rozeznanie
|
mamaoptym kurcze samemu jest jeszcze gorzej, współczuję, mój mąż ostatnio wraca do domu na kąpiel małej dopiero, a wstaje o 4 rano, pracuje na kompie i idzie do pracy, masakra, mam nadzieję że szybko się to skończy bo można zwariować.
princi powiem Ci że dzięki Tobie wogóle skumałąm że jest coś takiego w tym roku jak sylwester, dzięki ![]() ![]() spice ![]() sille ja je kupuje ze względu na małe opakowanie do torby przy wózku i uważam że są ok, czasem tylko chyba szybciej się wysuszają grazin to nie lekarzy jest mało to małe kontrakty nfz podpisuje Moje dziecko wkłada sobie palce do buzi, męczy dziąsła i wydaje dźwięki jakby szczytowała, chyba zęby się zaczęły. Dziś znowu pobudka o 4.30 !!! To wszytsko przez tego mojego męża ![]() Ale od 6 pospałysmy do 8.30 więc nie narzekam. Pada pada pada pada..................... ........
#832 |
Zakorzenienie
|
Anulinka Najslodszego dla Pepe
![]() ![]() Grazin, antropia Ja klikam co dzien ![]() MoniaK, Grazin, MoniaK Wspolczuje nocek ![]() ![]() Dobry ![]() A teraz jak u mnie nocka ![]() Nadia zasnela po 23 i na pierwsze karmienie wstala 3.30. Spojrzalam na zegarek megazadowolona z nadzieje, ze zaraz wskocze znow do lozka. Nadia miala niestety inne plany i postanowila nie spac do 6 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |||
Zakorzenienie
|
Mam chyba prawie pewnosc ze to brzuszek ja meczyl bo w mekach stekajacych zrobila kilka bobeczkow takich twardych bidulka...
Cytat:
Grazinku w takim razie tez wspolczuje nocki kochana ![]() no skrzeczy ale dzis w nocy ewidentnie ja cos bolalo bo plakala i sie bardzo wila, napinala , musialam ja ukochac i ululac pare razy jak nigdy ![]() Cytat:
![]() a plesniawki czytalam ze trzeba leczyc od razu no ![]() dokladnei tez sie boje ze np cycka nie chce jesc bo ja mzoe tam boli... Zabki ida dolne jedyneczki, juz przeswituja troszke.... a pic staram sie jej dawac, ale woda nie, herbatka nie, soczek jabluszkowy(w Szwecji kupilam!!!! ![]() juz latwiej mi ja do cycka przymusic.... Cytat:
![]() juz placze mala, nie dziwota juz dlugo nei spi--- |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Wtajemniczenie
|
Uspałam solenizanta
![]() Wczoraj okazało się, że nasza spacerówka nie ma śpiworka ![]() Biorę się za dojenie. Pepe je moje mleko 3 razy na dobę, więc robię coraz dłuższe przerwy, żeby moje cyce powoli się przyzwyczajały do mniejszej produkcji ![]() Dajmy jedną butlę mniej na dobę, a Pepe wcale na głodnego nie wygląda, z tego wynika, że mu całkowicie wystarcza. |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezu ale mnie len ogarnal... andziot fajny ten kurier ![]()
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
pobudka o 3.30 i spala do 7 rano obudzila mnioe wsadzajac mi palce do oka, buzi i nosa ![]() pieknie spala ale spala z nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() U nas dziś już lepiej, zgodnie z zaleceniami wizażowych cioć ![]() Pepulinku stoooo latt ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() spice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gosiek gratuluję super nocki ![]() ![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-10-11 o 10:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() Piotrusiu Anulinki ![]() Spice ![]() MoniK, Grazin współczuje wam tych nocek dzisiejszych, jeszcze dzisiaj taki dzień że cały można by było przespać Gusia ale przerywnik nocny miałyście, może uda się go odespać w ciągu dna a ja mam pytanko: czy wasze dzieciaczki też tak szczypią i drapią??? oczywiście nie siebie tylko Was? bo u na to drapanie to jeszcze ujdzie, staram się żeby miał krótkie paznokcie, ale szczypanie ![]() ![]()
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem nawet 4-5 było (małych ale jednak) może jabłko ??? ja bym narazie się nie martwiła skoro nic innego mu nie dolega, dostaje inne jedzenie teraz więc może układ pokarmowy się przyzwyczaja ... co do wirusa - nie leczy się infekcji wirusowych celowanie (u zdrowych ludzi oczywiście), najczęściej podawane leki są tylko objawowe i niewiele zmieniają ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.