|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się że żyję
My całymi dniami u mamy, bo upały. Miluś bryka w samym bodziaku na kimonko. Glam super fura, niech się super sprawdza na naszych drogach .Dalia śliczną masz córeńkę, cudna Princessko mam nadzieję że wysypka szybko zejdzie Jestem wykończona, idę w kimono. Miłoszek już śpiocha |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
U nas też gorąco... rano w pokoju mam 27 stopni
masakra.Dzisiaj wyskoczyłam na zakupy kupić coś małej na te upały W pepco były nawet fajne spodenki za 7,99 ![]() A co do kupki to jednak było zatwardzenie teraz już się unormowało ![]() Przyszła paczka z Nestle ![]() Glam fajowska bryka
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Princ to ma z jednej strony takie wypustki jak na gryzaku a z drugiej "szczoteczke" z silikonu, mieciutka
Ja nie wiem, troche masuje, troche laskocze- poza tym mozna w palca ugryzc wiec jest fajnie Lo matko wlasnie wyjelam soni spodenki ktore dostala od mojej kolezanki jak miala okolo 10 mcy ( byly na roczek)- nadal sa dobre... Juz trzecie lato w nich przechodzi
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
przynajmniej zaoszczędzisz
![]() GLAM jak to jest z tymi piąstkami? coś chyba kiedyś pisałaś, albo źle pamiętam nasz mały nadal zaciska a już skończył 5 mcy, dr Google pisze, że w takim wieku może to oznaczać porażenie |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no coś ty na pewno to nie to Dr Googl jak każdy doktorek może się pomylić Glam faktycznie ło matko Lece do wyrka. Życzę przespanej nocki Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-30 o 21:23 |
|
|
|
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
tego zula mojego to normalnie
Po zaplodnieniu zule powinny znikac z powierzchni ziemi! Ide sie myc! |
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jakich sytuacjach maly zaciska? Czy np otwiera raczke jak mu cos pod nia podlozysz, chwyta- na tym etapie powoli przechodzimy z malpiego chwytu wynikajacego z odruchu chwytnego do chwytu z kciukiem przeciwstawnym ( okolo 5 mca) Lapie zabawki, przeklada z reki do reki? Jesli tak to nie masz sie o co martwic. Moze ma troszke podwyzszone napiecie? Glaskaj piastke lub pukaj jego lapka o przedmioty, podloze, jego kolanka, glaskaj raczka o raczke- powinien rozprostowywac paluszki ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Ale ogolnie to dzieci mam obkupione i eleganckie, sonia to kiecek ma z 15( nic dziwnego jak nosi po 2 lata wrzuce wam kiedys jej fotke w kiecuszce 9-12 mcy ktora wczoraj nosila... Z tym ze teraz jako mini - ale na szerokosc w sam raz)A ja jak sierota po hitlerze nie mam sie w co ubrac. W sklepach dostepnych dla mnie ( tzn tam gdzie moge podczas spaceru dojsc) nic nie ma, do pozostalych z ta cala bachornia sie nawet nie pcham. Wskutek tego chodze jak zul... Wcale nie tajniczy ;(
|
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociz ja juz tesknie za moim zulem Wlasnie sie laduja na proma na kanale La Manche.ale upal dzis byl, az mi sie do tej pory we lbie kreci, jak jakiemus pijakowi. Musz ejutro cisnienie zmierzyc, bo przy lekach moich to niedobrze. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- To jest nas dwie
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Ggora przypomnij no mi kto to ostatnio sie tak na zula wsciekl
![]() Ja bez problemu ide i cos bachorkom kupuje. A na siebie to raz ze nic nie ma dwa ze mi kasy szkoda
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
czarne wdowy zjadaja kompana po kopulacji
.Aniolina wiem o wolowinie,ale nic sie po niej nie pojawialo. Kupilam dzisiaj sokowirowke,pyyycha soczki.Malej tez zasmakowalo .widzialam w sklepie zamiast moskitiery na wozek takie "cos" do przyczepienia,typu rajd do kontaktu,ze bzdziagwy nie podlatuja.Ciekawe,czy faktycznie dziala. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Poniewaz mala tez nie zjada calego sloiczka,to przekladam czesc do drugiego,reszte chowam do lodowki,a tamto podgrzewam w podgrzewaczu. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- i znowu debild o potegi n zamiast sie polozyc,to siedze!! Aaa,mialam wam w klubie cos rano napisac,ale nie zdazylam... |
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Śpicie jeszcze Mamusie? U nas pobudka 5:45. Jesteśmy same do południa, bo mój żul pojechał o 4:30 na ryby ![]() Moja plama po ugryzienie tak swędzi, że zaraz oszaleje |
|
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
Witam porannie
Ja tez juz nie śpie - no ale to z wyboru , bo za chwile wybieram sie na pogrzeb. 2 tygodnie temu zmarła mi babia a teraz dziadek (jej mąż) ![]() dostałam wczoraj paczke z johnsona z próbkami Miłego dnia kochane
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
ja tak szybko dopóki mam zasieg
witam majówkowo my od wczoraj w karpaczu (CPiA) - mialam miec neta i niby mam, ale to bezprzewodowy z Play'a a ze tu góry dookola to z zasiegiem kicha no ale przynajmniej udalo mi sie Was nadrobic i nie wiem czy to co pisze w ogóle uda mi sie wyenterowac Młoda wczoraj zrobila jazde wieczorem - moze upal, moze nowe miejsce... jak tak ma wygladac moj wypoczynek tutaj to ja chce do domu ale ogólnie jest ok, no i widok z okna - bezcenny; osniezone szczyty na wyciągniecie reki od jutra jakies badanka beda nam robic, wczoraj bylismy z młodym na spirometrii i wysiłkowych - kondycje to mam kurcze jak 60-latka ![]() trzymajcie sie dziewczynki i nie piszcie z a duzo plizzzzz
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Kolejny dzien pieknej pogody Dziewczyny ktore z was sprzedawaly Ciuszki na allegro? Ggora i oolong? Dobrze pamietam? Jak sie do tego zabrac? Wyciagnelam wczoraj za male rzeczy po Soni ( z rozmiaru 12-18 dopiro powyrastala i pare 18-24 chudzina moja) wczesniej oddawalam kuzynowi ale jego mala jest znacznie grubsza od Soni I na nia juz nie beda pasowaly. Wyrzucic szkoda bo niezniszczone, po 1 dziecku, porzadne firmy i ladne, jakbym sprzedala za rownowartosc 2 paczek pampersow to bym byla zadowolona a ciuszki warte duzo wiecej ( bo np zimowa kurtka i kombinezon wojcik duzo wiecej kosztowaly)Nie chce mi sie bawic w sprzedawanie pojedynczo i latanie na poczte po 100 razy. To wszystko na raz obfotografowac trzeba? Dalabym ogloszenie ale nie chce zeby mnie zbanowali jak Truskafke
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-05-01 o 09:01 |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Ja_dalia-nie mam żadnych aktualnych zdjeć,wiecej onf w klubie
|
#832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej... My własnie obudziłyśmy się z godzinnej drzemki Zrobiłam sobie okład z octu na ta moją plamę i nareszcie nie swędzi I jest mniej spuchnięte ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Glam ja nie wystawiałam nigdy rzeczy na all, więc nie pomogę. Ale z tymi zdjęciami to ja bym zrobiła po 3sztk jak leżą, żeby było dobrze widać i jedno zdjęcie całości
|
||
|
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba następnym razem sprzątając też wypróbuję taki trick :
http://www.youtube.com/watch?v=iG9ok...feature=g-logo |
|
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
u nas juz w cieniu za oknem 17 stopni wiec pewnie bedzie fajnie
mloda wstala UWAGA po 3 ![]() i padła dopiero o 9, jestem zajechana na maksa, nawet w gescie rozpaczy mialam isc spac do auta ale jakos przetrwalam
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#837 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witamy z rana
maja znów zaskoczyła mame i pospała do 6tej zjadła , a mama padła i pospała... do 9 wózek niestety wczoraj nie dotarł, ale powinien być jutro... eks żul niestety przebił 2 koła w tym, więc spacerowo pozostaje jedynie chusta bo wózek jest taki krzywy że nie da się ujechać :/ ale dziś kumpela ze szpitala wychodzi, wiec jedziemy w gosci, to moze jakos sie nie przyda... chciałam dodać ze u mnie o 9 rano w pokoju 28 st ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
wiesz co... jak ostatnio zjadłam żółtego sera to i moja miała coś takiego... po 2ch dniach zeszło .... ale moja zawsze silnie na ser i mleko reagowała... może jakaś alergia się ujawniła ? ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, co sie robi jak sie zlapie gume w kolach pompowanych ???
|
#839 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- moj brat dokupowal detki do kolek i pompowal ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- udalo mi sie wyeliminowac wstawanie mlodego w nocy, mam nadzieje, ze to na dluzej juz dostal pic jak wstawal i kima dalej, no to po co wstawac, dzisiaj obudzil sie dopiero przed szosta, zjadl, pobawil sie chwile i pospal do 8:00 ale pogoda od jutra, wszedzie do 30st a w Sz-nie mily chlodek, hehe |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

.
najpierw gryzl a teraz dzioba rozdziawia i czeka
masakra.

Wlasnie sie laduja na proma na kanale La Manche.