Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 16:33   #811
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za odpowiedzi
jeśli zamówię (haha co z moim banem aaaale to wszystko przez moją koleżankę z pracy- robi wielkie zamówienie przez internet szkoda zmarnować taką szansę i nie wziac udzialu w zamowieniu) to wezmę AN

swoją droga kupilam dzis perfumy na all- szukalam ich od bardzo dawna, nigdzie w pl nie mozna ich dostac, jedynie w us ale dzis przypadkiem wpisalam w wyszukiwarke na all i byla jedna buteleczka!
Jaki zapach? Szukam czegos na jesien, ale na nic sie nie moge zdecydowac. Podoba mi sie kilka zapachow w buteleczce, ale na mojej skorze juz nie.

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 17:05   #812
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Jaki zapach? Szukam czegos na jesien, ale na nic sie nie moge zdecydowac. Podoba mi sie kilka zapachow w buteleczce, ale na mojej skorze juz nie.
ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...bloom-edp.html
naprawde mnie urzekl- kieeedys, z 4lata temu weszlam do sp i zauroczyl mnie tester- bez wahania siegnelam po niego i powachalam... wiedzialam ze bedzie moj, a ze kolezanki pytaly mnie co chcialabym dostac w ramach prezentu na urodziny, czy mam jakies zyczenia, zachcianki to powiedzialam, ze te perfumy sa idealne i dostalam

generalnie dodam, ze lubie mocne zapachy, przez niektorych zwane jako smierdziuszki np givenchy amarige, givenchy very irresistible, alien, jpg classique, cacharel eden (choć ten nie do noszenia codziennie)
lubię pizmo, ambrę, drewno sandałowe, paczulę, toberoze, jasmin, mimoze, mandarynke, irys za to nie lubie wetiweru w perfumach
ale z drugiej strony lubie też lzejsze zapachy takie jak nowy dkny be delicious intense, cacharel amor amor, armani code wiadomo, nie posiadam wszystkich ktore wymienilam, ale to sa moje typy kiedys podobaly mi sie zapachy lekko cukierkowe teraz jednak gust mi sie zmienil

aaa jezeli chodzi o zapach na skorze- tak samo ma jedna moja kolezanka. Mowilam jej ze mam w domu amor amor i czy go zna, powiedziala ze nie to jej przynioslam, zeby sie popsikala i sprawdzila czy jej odpowiada. Wystarczylo, ze psieknela na nadgarstek i czar prysl sama powiedziala wtedy, ze wiekszosc zapachow na niej po prostu brzydko pachnie pierwszy raz sie z tym spotkalam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 17:40   #813
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...bloom-edp.html
naprawde mnie urzekl- kieeedys, z 4lata temu weszlam do sp i zauroczyl mnie tester- bez wahania siegnelam po niego i powachalam... wiedzialam ze bedzie moj, a ze kolezanki pytaly mnie co chcialabym dostac w ramach prezentu na urodziny, czy mam jakies zyczenia, zachcianki to powiedzialam, ze te perfumy sa idealne i dostalam

generalnie dodam, ze lubie mocne zapachy, przez niektorych zwane jako smierdziuszki np givenchy amarige, givenchy very irresistible, alien, jpg classique, cacharel eden (choć ten nie do noszenia codziennie)
lubię pizmo, ambrę, drewno sandałowe, paczulę, toberoze, jasmin, mimoze, mandarynke, irys za to nie lubie wetiweru w perfumach
ale z drugiej strony lubie też lzejsze zapachy takie jak nowy dkny be delicious intense, cacharel amor amor, armani code wiadomo, nie posiadam wszystkich ktore wymienilam, ale to sa moje typy kiedys podobaly mi sie zapachy lekko cukierkowe teraz jednak gust mi sie zmienil

aaa jezeli chodzi o zapach na skorze- tak samo ma jedna moja kolezanka. Mowilam jej ze mam w domu amor amor i czy go zna, powiedziala ze nie to jej przynioslam, zeby sie popsikala i sprawdzila czy jej odpowiada. Wystarczylo, ze psieknela na nadgarstek i czar prysl sama powiedziala wtedy, ze wiekszosc zapachow na niej po prostu brzydko pachnie pierwszy raz sie z tym spotkalam
Powacham nastepnym razem jak bede miala okazje Ja lubie rozne zapachy w zaleznosci od pory roku. Jesienia i zima wole takie ciezsze, bardziej intensywne i takiego czegos szukam. Co do zmiany zapachu na skorze - ostatnio moj tz wybieral sobie perfumy, a ja przy okazji tez postanowilam cos sobie powachac i tak trafilam na beyonce pulse. Spodobaly mi sie i stwierdzialam ze nie sa drogie wiec nie szkoda by mi bylo uzywac ich na codzien. Popsikalam sobie nadgarstek i moj tz tez. Na nic zapach cudo, a na mnie okropny - mdly, cierpki, bleeee. Tz tez byl zdziwiony ze tak roznie te same perfumy pachna. Teraz juz wiem, ze musze psikac sobie skore bo na mnie czesto zapach mi sie nie podoba.

Blog (początki)
Stary 2012-08-31, 19:32   #814
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Powacham nastepnym razem jak bede miala okazje Ja lubie rozne zapachy w zaleznosci od pory roku. Jesienia i zima wole takie ciezsze, bardziej intensywne i takiego czegos szukam. Co do zmiany zapachu na skorze - ostatnio moj tz wybieral sobie perfumy, a ja przy okazji tez postanowilam cos sobie powachac i tak trafilam na beyonce pulse. Spodobaly mi sie i stwierdzialam ze nie sa drogie wiec nie szkoda by mi bylo uzywac ich na codzien. Popsikalam sobie nadgarstek i moj tz tez. Na nic zapach cudo, a na mnie okropny - mdly, cierpki, bleeee. Tz tez byl zdziwiony ze tak roznie te same perfumy pachna. Teraz juz wiem, ze musze psikac sobie skore bo na mnie czesto zapach mi sie nie podoba.
mowisz o beyonce pulse edycja letnia? czy ta standardowa? (http://www.google.pl/imgres?start=77...31&tx=78&ty=49 , http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...09&tx=70&ty=46) ta letnia edycje wachalam i bardzo fajnie pachniala
to koniecznie musisz testowac na skorze

Stary 2012-08-31, 19:56   #815
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
mowisz o beyonce pulse edycja letnia? czy ta standardowa? ta letnia edycje wachalam i bardzo fajnie pachniala
to koniecznie musisz testowac na skorze
O tej standardowej Tej letniej nie wachalam. Chyba zrobie drugie podejscie. Musze znalezc jakis zapach bo teraz mam same letnie (w sumie tylko 2).

Blog (początki)
Stary 2012-08-31, 20:00   #816
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
O tej standardowej Tej letniej nie wachalam. Chyba zrobie drugie podejscie. Musze znalezc jakis zapach bo teraz mam same letnie (w sumie tylko 2).
to sprawdz sobie tez ta wersje summer

ok, ja lece na drinka

Stary 2012-08-31, 20:23   #817
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

u mnie na piątkowy wieczór - bardzo rozrywkowo sprzątanie w garderobie i Książę Półkrwi na TVN
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 20:56   #818
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
no nieźle

Prawdopodobnie jak wszystko pójdzie po mojej myśli na dniach ide zlikwidowac mój podbródek tzn poddam się zabiegowi lipolizy iniekcyjnej i mam nadzieje, że już pozbęde się tej zmory na amen
Pisałam wam juz chyba kiedyś, że nie moge przebolec mojego podbródka który odziedziczyłam po babci i opadających powiek
A w nastepnej kolejnosci zajme się tymi nieszczesnymi powiekami
A co planujesz robić z powiekami?

Cytat:
nie pomagacie w wyborze w AN jest więcej matów niż w OSS prawda?

Ghana tak, sliczna ma buzke
Ja mam obie paletki i z obu jestem bardzo zadowolona. Ostatnio używałam częściej OSS.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 23:49   #819
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Właśnie poćwiczyłam - wraca mi motywacja zaczynam się ogarniać. W trakcie nadrabiania widziałam, że mówicie o Regenerum do paznokci - też mam, polecam, używam dopiero tydzień, a płytka jest wygładzona, wygląda ładniej. Zobaczę, co będzie dalej, mam nadzieję, że pozytywnie... liczę zwłaszcza na szybszy wzrost i w końcu jakiś stop w rozdwajaniu się, bo na razie to masakra z tym

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 23:59   #820
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

A co planujesz robić z powiekami?

Ja mam obie paletki i z obu jestem bardzo zadowolona. Ostatnio używałam częściej OSS.
Na początku planowałam zwykły zabieg skalpelem ponieważ moje powieki dosyc że są z natury opadniete to jeszcze do 30-stki mi juz coraz blizej co za tym dzie skóra zaczyna bardziej tam wiotczec i coraz bardziej opadac przez co spojrzenie mam coraz bardziej zmeczone i czasami czuje dyskomfort, czesto mi puchną i wogóle beznadziejna sprawa :/
Ale zaczelam szukac informacji, coby tu mozna było spróbować żeby odrazu nie ciąć bo jednak to juz jest dosyc powazna ingerencja.
I doszukałam się takiego zabiegu, jak ostrzyknięcie (jakis tam) mięśni w okolicach brwi toksyną botulinową (tak tak zwykłym botoksem ) wtedy powieki dzwigają sie do gory i problem opadającej powieki znika. Bardzo się ucieszyłam z tego powodu, że jest taka możliwość i odrazu zadzwoniłam dowiedzieć się do Centrum medycyny Estetycznej czy wykonują, no i wykonują i jest to dosyć chodliwy zabieg, kosztuje 400 zł ale nie jest trwały. Dla mnie to i tak bomba bo jednak strzykawka to nie skalpel i nie wyglada sie pozniej jak po walce z Gołotą
Stary 2012-09-01, 10:05   #821
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku planowałam zwykły zabieg skalpelem ponieważ moje powieki dosyc że są z natury opadniete to jeszcze do 30-stki mi juz coraz blizej co za tym dzie skóra zaczyna bardziej tam wiotczec i coraz bardziej opadac przez co spojrzenie mam coraz bardziej zmeczone i czasami czuje dyskomfort, czesto mi puchną i wogóle beznadziejna sprawa :/
Ale zaczelam szukac informacji, coby tu mozna było spróbować żeby odrazu nie ciąć bo jednak to juz jest dosyc powazna ingerencja.
I doszukałam się takiego zabiegu, jak ostrzyknięcie (jakis tam) mięśni w okolicach brwi toksyną botulinową (tak tak zwykłym botoksem ) wtedy powieki dzwigają sie do gory i problem opadającej powieki znika. Bardzo się ucieszyłam z tego powodu, że jest taka możliwość i odrazu zadzwoniłam dowiedzieć się do Centrum medycyny Estetycznej czy wykonują, no i wykonują i jest to dosyć chodliwy zabieg, kosztuje 400 zł ale nie jest trwały. Dla mnie to i tak bomba bo jednak strzykawka to nie skalpel i nie wyglada sie pozniej jak po walce z Gołotą
Rozumiem Cię, bo mam ten sam problem.
A wiesz ile ten efekt wytrzymuje? Choć ja chyba bym się bała, że coś pójdzie nie tak.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-09-01, 11:19   #822
samaraNW
Zakorzenienie

hej

ja już po Turbo, na prawdę fajne chociaż 8. runda to dla mnie hardcore, ale reszta mi się bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Fajne zamówienia Kurcze, jakoś się nie mogę przekonać do tych naturalnych składników, chyba nie chciałoby mi się robić np. kremu
nie trzeba od razu tworzyć swoich kremów/balsamów chociaż nie powiem, że mnie to nie kusi, ale jeszcze nie teraz na razie będę testować to co mam, jak działa na moją skórę, włosy czy paznokcie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
to tak jak ja lekko zarysowany brzuszek jest cudny
to co, walczymy razem o piękny brzuszek?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 11:30   #823
Soph
Zakorzenienie

witam
wreszcie wolny miesiąc niestety pogoda nie sprzyja...

rozpoczęłam dzień od minimalizacji zbiorów kolorówki, poszło 60-70% do wyrzucenia,
same produkty nienaturalne, kilka tuszy, podkłady, róż, eyeliner, kredki do oczu, szminki, masaa cieni

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 11:57   #824
ghana
Zakorzenienie

a ja kolejny dzień z przymieraniem w trakcieokresowym ;d a niedługo zwijam się pomagać przy remoncie, chociaz dzisiaj ciezko sie przy tym widze;/
Stary 2012-09-01, 12:03   #825
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
wreszcie wolny miesiąc niestety pogoda nie sprzyja...

rozpoczęłam dzień od minimalizacji zbiorów kolorówki, poszło 60-70% do wyrzucenia,
same produkty nienaturalne, kilka tuszy, podkłady, róż, eyeliner, kredki do oczu, szminki, masaa cieni
To rzeczywiście niezły porządek zrobiłaś, mi zawsze szkoda kolorówek wyrzucać

Laminowanie włosów żelatyną w domu

Na czym polega zabieg laminowania włosów w domu i jakich efektów można się spodziewać? Zobacz najgorętszy trend w pielęgnacji włosów ostatnich dni!

O laminowaniu włosów żelatyną w polskim internecie zrobiło się głośno w ostatnim miesiącu. Sierpień 2012 upływa więc blogerkom i użytkowniczkom forum na testowaniu tej metody pielęgnacji włosów.

Jakie efekty daje laminowanie włosów żelatyną?

• wygładzenie
  • połysk
  • miękkość
  • brak puszenia
  • włosy są grubsze, cięższe, „mięsiste” (szczególnie włosy cienkie i delikatne z natury)
  • końcówki łatwe do rozczesania, mniej się plączą

Co będzie potrzebne do laminowania włosów w domu?

• żelatyna spożywcza
  • miseczka
  • ciepła woda
  • odżywka (z dodatkiem olejków w składzie) lub olej (używany do olejowania włosów)
  • folia (np. torebka foliowa)
  • ręcznik
  • opcjonalnie: suszarka

Jak laminować?

1 łyżkę żelatyny rozpuść w 3 łyżkach bardzo ciepłej wody, dokładnie wymieszaj aż znikną grudki. Odstaw miseczkę z rozpuszczoną żelatyną do ostygnięcia, a w tym czasie umyj włosy i lekko osusz ręcznikiem. Jeśli żelatyna lekko wystygła i ma konsystencję żelu do mycia ciała, dodaj około łyżki odżywki lub oleju i rozprowadź na włosach, dokładnie przeciągając palcami z żelatyną po każdym kosmyku. Uwaga: jeśli do żelatyny dodałaś olej, uważaj z rozprowadzaniem mieszanki na skórze głowy – niektóre oleje ciężko się spłukują i włosy przy skórze głowy mogą wyglądać na tłuste i nieświeże.
Owiń włosy szczelnie folią (możesz wykorzystać zwykłą torebkę foliową) a następnie ręcznikiem i pozostaw na co najmniej 45 minut. Dokładnie spłucz.
Ciepło potęguje efekt uzyskany podczas laminowania, dlatego zamiast owijania głowy możesz wysuszyć włosy z rozprowadzoną na nich żelatyną ciepłym strumieniem powietrza z suszarki, a następnie umyć je delikatnym szamponem.
O czym należy pamiętać laminując włosy w domu?

Jest to zabieg, którego nie należy wykonywać podczas każdego mycia włosów, ponieważ zbyt duża ilość protein z żelatyny sprawia, że włosy stają się suche, matowe i sianowate. Laminuj włosy tylko na specjalne okazje lub co 3-4 mycia.

Efekt jest natychmiastowy i doraźny. Laminując włosy pamiętaj o stosowaniu kuracji nawilżającej i odżywczej.

Jeśli nie widzisz efektów spróbuj zmodyfikować metodę laminowania lub dodaj inną odżywkę. Prawdziwą skarbnicą wiedzy jest wątek o laminowaniu włosów na Wizaz.pl.

Chcesz zgłębić temat laminowania włosów? Zajrzyj na blogi prawdziwych guru pielęgnacji włosów Anwen i Czarownicującej – dowiesz się między innymi o związku porowatości włosów z laminowaniem

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-09-01 o 12:06
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 13:51   #826
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, bo mam ten sam problem.
A wiesz ile ten efekt wytrzymuje? Choć ja chyba bym się bała, że coś pójdzie nie tak.
kwestia indywidualna, moze pół roku, moze 9 miesięcy. To zależy od organizmu
Stary 2012-09-01, 14:56   #827
asiulka123
Zakorzenienie

hej dziewczyny,

miałam strasznie ciężki wczorajszy wieczór i poranek niedawno dopiero odetchnęłam z ulgą

zafunduję sobie duże spa, ale bez olejowania włosów bo mam obciążone, trochę przesadziłam z serum Mariona Z nim o to wcale nie trudno.

będzie:
szampon pokrzywowy Family Splash
maska Biovax keratyna +jedwab
płukanka octowa
odżywka Marion w sprayu

żel do mycia twarzy Biały Jeleń z oczarem wirginijskim
peeling morelowy antybakteryjny Soraya
maseczka AA matująco-regenerująca
krem Effaclar Duo, pasta Lassara
L'biotica do rzęs, olej rycynowy na brwi, Alverde z mandarynką na usta

prysznic, depilacja,
krem Balea do ciała z grejfrutem

peeling dłoni cukier i oliwa z oliwek
gruba warstwa kremu z olejem macadamia i rękawiczki na noc

kąpiel stóp z solą regenerującą z algami, gruba warstwa kremu na noc i skarpetki

regenerum na paznokcie, malowanie

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2012-09-01 o 16:16
asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 19:19   #828
MiaWallace876
Raczkowanie

hej dziewczynki
ja chora jestem
za to kupiłam dzisiaj nowego shape'a i zaraz zabieram się do ćwiczeń przy okazji odwiedziłam sephorę i wyszłam z pudrem Clinique zobaczymy czy zasłużył na miano KWC

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 20:48   #829
julianna-p
Wtajemniczenie

hej, Wam

ale mialam przebiegane ostatnie kilka dni, wciaz jakies wyjazdy masakra. dopiero dzisiaj mialam sie okazje pospamowac , chciaz tez troche mnej niz planowalam
tak Was czytam i widze , ze piszecie o regenerum, dziala na Was?? bo rozwazam kupno
ogarnelam tez szafe i zdecydowanie musze kupowac wiecej spodni/spodnic niz bluzek bo tych mam kilkanascie RAZY wiecej
w przyszlym tygodniu musze zrobic zamowienie na mazidlach bo jednak skora bez kwasu hialuronowego jest gorsza, macie podobne odczucia??

mia powrotu do zdrowia

asiulka wspolczuje, mam nadzieje, ze lepiej juz

siwa jestem wielka fanka takich realizacji marzen i bardzo sie ciesze, ze wiecej dziewczyn ma podobne zdanie i spelnia swoje zyczenia
co do podbrodka mozna wiedziec ile bedzie kosztowac?? moja Mama ma i pewnie mnie tez kiedys dopadnie wiec chetnie zapoznam sie z tym sposobem
natomiast powieki - Skarbie absolutnie nie jest to powazny zabieg , a chirurgia naprawde daje lepsze efekty. mam porownanie na znajomej i zdecydowanie efekt o niebo lepszy po skalpelu.
ja chce za dwa , trzy lata tez zrobic powieki dolnebo mam sklonnosc do opuchniec , a ze jeszcze nie nosze czesto okularow to jest czasem kiepsko

soph podziwiam, ja chomikuje kosmetyki i o ile buty /bluzki zutylizuje to kosmetyki chomikuje

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 21:43   #830
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
kwestia indywidualna, moze pół roku, moze 9 miesięcy. To zależy od organizmu
Dziękuje za odp.
W sumie krótko. Myślałam, że dłużej.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-09-01, 21:49   #831
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
hej, Wam

ale mialam przebiegane ostatnie kilka dni, wciaz jakies wyjazdy masakra. dopiero dzisiaj mialam sie okazje pospamowac , chciaz tez troche mnej niz planowalam
tak Was czytam i widze , ze piszecie o regenerum, dziala na Was?? bo rozwazam kupno
ogarnelam tez szafe i zdecydowanie musze kupowac wiecej spodni/spodnic niz bluzek bo tych mam kilkanascie RAZY wiecej
w przyszlym tygodniu musze zrobic zamowienie na mazidlach bo jednak skora bez kwasu hialuronowego jest gorsza, macie podobne odczucia??

mia powrotu do zdrowia
dziękuję kochana
ja też muszę kupić spodnie i spódnice jakieś tylko skąd na to wszystko brać pieniądze haha :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fox-bag-7711-13.jpg (65,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alessandra-101611-6.jpg (89,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa-miller-102810-12.jpg (64,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rosie-huntington-whiteley-ms-083012- (10).jpg (78,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mischa-miranda-aus-4288-5.jpg (54,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19759_celebrity_para.jpg (148,0 KB, 5 załadowań)

Stary 2012-09-01, 21:56   #832
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
dziękuję kochana
ja też muszę kupić spodnie i spódnice jakieś tylko skąd na to wszystko brać pieniądze haha :P
tez jeszcze tego nie odkrylam

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2012-09-01, 22:08   #833
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
tez jeszcze tego nie odkrylam
jak Ci się uda to koniecznie daj znać

Od dłuższego czasu staram się walczyć z moimi workami pod oczami i już nie mam normalnie ani sił, ani pomysłów co z nimi robić. Używałam kremów, zimnych okładów i nic. A najdziwniejsze jest to, że są tym mniejsze im mniej śpię (nie, nie mylicie się przeczytałyście dobrze wiem, że powinno być odwrotnie). Wiem, że kobiety w mojej rodzinie mają problem z nerkami i to się bierze pewnie stąd. Za każdym razem jak patrzę na dziewczyny, które nie mają cieni ani worków pod oczami to przepełnia mnie taka zazdrość to już moja obsesja normalnie.

Stary 2012-09-01, 22:20   #834
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
jak Ci się uda to koniecznie daj znać

Od dłuższego czasu staram się walczyć z moimi workami pod oczami i już nie mam normalnie ani sił, ani pomysłów co z nimi robić. Używałam kremów, zimnych okładów i nic. A najdziwniejsze jest to, że są tym mniejsze im mniej śpię (nie, nie mylicie się przeczytałyście dobrze wiem, że powinno być odwrotnie). Wiem, że kobiety w mojej rodzinie mają problem z nerkami i to się bierze pewnie stąd. Za każdym razem jak patrzę na dziewczyny, które nie mają cieni ani worków pod oczami to przepełnia mnie taka zazdrość to już moja obsesja normalnie.
mam ten sam problem, ale to co piszesz moze swiadczyc o czyms ( nie pamietam jak sie ta wada nazywa) w okolicach zatok przynosowych. z nia wlasnie worki sa od lezenia. mam kontakt z otolaryngologiem i o swoje tez bede sie pytac wiec jak uda mi sie w koncu trafic do lekarza dam znac. wiem, ze to mozna wyleczyc zabiegiem, mialam sie tym juz kiedys zajac bo to takze moja obsesje
mi pomaga krem z ziaji med ( bardzo) i ... noszenie okularow ( mam nieiwelka wade wzroku). natomiast jak sie przeziebie - koniec worki jak 150

Stary 2012-09-01, 22:24   #835
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
mam ten sam problem, ale to co piszesz moze swiadczyc o czyms ( nie pamietam jak sie ta wada nazywa) w okolicach zatok przynosowych. z nia wlasnie worki sa od lezenia. mam kontakt z otolaryngologiem i o swoje tez bede sie pytac wiec jak uda mi sie w koncu trafic do lekarza dam znac. wiem, ze to mozna wyleczyc zabiegiem, mialam sie tym juz kiedys zajac bo to takze moja obsesje
mi pomaga krem z ziaji med ( bardzo) i ... noszenie okularow ( mam nieiwelka wade wzroku). natomiast jak sie przeziebie - koniec worki jak 150

mam dokładnie tak samo! Będę bardzooooooooo wdzięczna za wszelkie informacje i kupię ten krem koniecznie mam nadzieję że i mi pomoże

Stary 2012-09-01, 22:25   #836
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Cytat:
dziękuję kochana
Zdrowia
Też bym sobie jakieś fajne spodnie na jesień kupiła ze 2-3 pary muszę się na targ wygrać bo w sklepach drożyzna

Wyspamowałąm się dziś trochę i doprowadziłam paznokcie do ładu, spiłowałam, jakie teraz ładna są
Stary 2012-09-01, 22:39   #837
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczynki
ja chora jestem
za to kupiłam dzisiaj nowego shape'a i zaraz zabieram się do ćwiczeń przy okazji odwiedziłam sephorę i wyszłam z pudrem Clinique zobaczymy czy zasłużył na miano KWC
zdrówka życzę
Cytat:
ja koniecznie chcę kupić takie spodnie z lampsami jak w zalaczniku i mam nadzieje, ze znajde takowe no w stradivariusie generalnie wolalabym czesciej chodzic w spodnicach i sukienkach i o ile jest w miare cieplo a dworze jest to do spelnienia, ale keidy rpzychodza chlodne dni/mrozy boje sie panicznie o swoj pecherz i enrki, ktore przeszly juz wiele;/ a jakos ostatnio jeansy nie są już dla mnie tak wygodne jak keidys teraz wole wlasnie jakies kiecki lub spodnie z materiału ;D

tak teraz myslalam o zaupach na jesie/zime i chcialabym kupić sonie jakas ciepła, zaslaniajaca nerki kamizelkę [wlasnie ze wzgedu na moje porblemy] i porzadne kozaki, ktore nie przepuszzałyby wody, bo od stop najszybciej jakoś lapie zapalenie pecherza a inne zakupy to pewnie wyjda 'w praniu' ;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 92253492338030229_wMT6NeHM_c.jpg (13,5 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-09-01, 23:11   #838
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
zdrówka życzę

ja koniecznie chcę kupić takie spodnie z lampsami jak w zalaczniku i mam nadzieje, ze znajde takowe no w stradivariusie generalnie wolalabym czesciej chodzic w spodnicach i sukienkach i o ile jest w miare cieplo a dworze jest to do spelnienia, ale keidy rpzychodza chlodne dni/mrozy boje sie panicznie o swoj pecherz i enrki, ktore przeszly juz wiele;/ a jakos ostatnio jeansy nie są już dla mnie tak wygodne jak keidys teraz wole wlasnie jakies kiecki lub spodnie z materiału ;D

tak teraz myslalam o zaupach na jesie/zime i chcialabym kupić sonie jakas ciepła, zaslaniajaca nerki kamizelkę [wlasnie ze wzgedu na moje porblemy] i porzadne kozaki, ktore nie przepuszzałyby wody, bo od stop najszybciej jakoś lapie zapalenie pecherza a inne zakupy to pewnie wyjda 'w praniu' ;D
tez na takie spodnie sie czaje, nawet juz gdzies je widzialam, ale w przelocie . na razie czekam bo odkad cwicze mam ladniejsze nogi, wiec moze rozmiar mniej sie trafi ...
no wlasnie mam podobnie z klasycznymi jeansami, teraz wole leginsy itp, jest to u mnie tez o tyle praktyczne, ze jestem niska i nie musze nic skracac, zwezac etc.
spodnice lubie, podobaja mi sie, ale kiedy je zaloze mam wrazenie ze staro wygladam i czar pryska wiec mam sporo nienoszonych chociaz strasznie mi sie podobaja...

karolcia ja podziwiam, ze umiesz cos na targu znalesc, w zeszlym roku chcialam oszczedzic i kupilam dwie pary. jedne czarne rurki, drugie- normalne slim fity. i co?? z czarnych wypada guzik , chociaz byl prawiony, a te drugie nie dosc, ze jakos sie rozeszly i pogrubiaja mnie strasznie to jeszcze farbuja nogi i ciuchy, torebki. lepdwo odratowalam nowiutka kurtke z mohito wiosna, mialam ja dwie , trzy godziny na sobie i jeansy ja zafarbowaly ( a nawet nie padalo )...
takze szacun, bo ja albo nie mam oka, albo nie wiem. tak samo mam z bielizna , kupilam wtedy kilka par majtek i masakra po kilku praniach

mia kurcze nie pamietam nazwy, ale wiem ze to sie leczy. niemniej na pewno musialabys zrobic wszystkie badania, czesto wmawia sie nam, ze to genetyka i mamy akceptowac, tymczasem genetyka przekazuje nie tylko atuty i defekty, ale czesto chorby.
krem polecam bo mi tylko on pomaga, poza tym nie jest drogi wiec warto sprobowac

Stary 2012-09-01, 23:19   #839
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
tez na takie spodnie sie czaje, nawet juz gdzies je widzialam, ale w przelocie . na razie czekam bo odkad cwicze mam ladniejsze nogi, wiec moze rozmiar mniej sie trafi ...
no wlasnie mam podobnie z klasycznymi jeansami, teraz wole leginsy itp, jest to u mnie tez o tyle praktyczne, ze jestem niska i nie musze nic skracac, zwezac etc.
spodnice lubie, podobaja mi sie, ale kiedy je zaloze mam wrazenie ze staro wygladam i czar pryska wiec mam sporo nienoszonych chociaz strasznie mi sie podobaja...

karolcia ja podziwiam, ze umiesz cos na targu znalesc, w zeszlym roku chcialam oszczedzic i kupilam dwie pary. jedne czarne rurki, drugie- normalne slim fity. i co?? z czarnych wypada guzik , chociaz byl prawiony, a te drugie nie dosc, ze jakos sie rozeszly i pogrubiaja mnie strasznie to jeszcze farbuja nogi i ciuchy, torebki. lepdwo odratowalam nowiutka kurtke z mohito wiosna, mialam ja dwie , trzy godziny na sobie i jeansy ja zafarbowaly ( a nawet nie padalo )...
takze szacun, bo ja albo nie mam oka, albo nie wiem. tak samo mam z bielizna , kupilam wtedy kilka par majtek i masakra po kilku praniach
kurcze a nie pamiętasz w jakim sklepie widziałas te portki ?:P najfajniej byłoby gdyby bershka lub stradi miał je w swojej ofercie bo ich 'doły; najbardziej mi pasują. Chociaż ja mam taki porblem, że spodnie mam na moje nogi, ktore miały zero masy miesniowej, a teraz troche dopakowałąm i szczerze powiedziawszy wole się jako chudzielca niż tak właśnie wyrzezbiona bardziej, ale moze sie z tym pogodzę

Spodniczki lubię szczegolnie takie z pdowyzszonym stanem, chociaz tez musze meic dzien, bo keidy uwazam ze jestem grubasem [srednio co drugi dzien] to wiadomo, wole zalozyc jakis worek pokutny

a co do ryneczków - teraz przynajmniej w moim meiscie ceny są tam porownywalne do sieciowek, wiec wole tam smigac, wiec na ryneczek juz nawet nie uczeszczam, chociaz moze i trafiloby sie na cos okay
Stary 2012-09-01, 23:54   #840
julianna-p
Wtajemniczenie

ghana sadze, ze to wlasnie bedzie stradi albo bershka bo tam najczesciej smigam. opcjonalnie tally w bo wtedy bylam tylko w tych 3 sklepach.
tez zawsze wolalam sie w wersji bez miesni, ale po dluugim wegetowaniu, najpierw nic nie jedzeniu, a potem objadaniu doslownie mialam uczucie, ze mam galarete zamiast ciala. wiec powoli odzyskuje kondycje i ciesze sie, ze miesnie sa twarde
a ceny, faktycznie niewielka roznica chociaz w pozku byla, ale z drugiej strony robienie zakupow w klimatyzowanym miejscu z kawa i deserami
ps. jak piesek ??

wlasnie mialam Wam pisac- dzisiaj po raz pierwszy laminowalam wlosy. niestety dalam ciut za duzo odzywki i efekt skromniejszy acz zacny. troche tylko brak mi objetosci ( ktora przy moich wlosach jest rzadkim zjawiskiem) , ale blysk, miekkosc - cud
co wiecej dzieki wczesniejszej maseczce z miodem pozbylam sie czerwieni z wlosia wiec jestem zadowolona

zobaczcie jakie piekne nausznice niektore , kocham nausznice, wsowki do uszu normalnie cudnie

http://celebixy.pl/stylowe-kolczyki-13629

dobranoc

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2012-09-01 o 23:58
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości