|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
naprawde mnie urzekl- kieeedys, z 4lata temu weszlam do sp i zauroczyl mnie tester- bez wahania siegnelam po niego i powachalam... i dostalam ![]() generalnie dodam, ze lubie mocne zapachy, przez niektorych zwane jako smierdziuszki np givenchy amarige, givenchy very irresistible, alien, jpg classique, cacharel eden (choć ten nie do noszenia codziennie) ![]() lubię pizmo, ambrę, drewno sandałowe, paczulę, toberoze, jasmin, mimoze, mandarynke, irys za to nie lubie wetiweru w perfumach ale z drugiej strony lubie też lzejsze zapachy takie jak nowy dkny be delicious intense, cacharel amor amor, armani code wiadomo, nie posiadam wszystkich ktore wymienilam, ale to sa moje typy kiedys podobaly mi sie zapachy lekko cukierkowe teraz jednak gust mi sie zmienil aaa jezeli chodzi o zapach na skorze- tak samo ma jedna moja kolezanka. Mowilam jej ze mam w domu amor amor i czy go zna, powiedziala ze nie to jej przynioslam, zeby sie popsikala i sprawdzila czy jej odpowiada. Wystarczylo, ze psieknela na nadgarstek i czar prysl sama powiedziala wtedy, ze wiekszosc zapachow na niej po prostu brzydko pachnie pierwszy raz sie z tym spotkalam |
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to koniecznie musisz testowac na skorze |
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ok, ja lece na drinka
|
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na piątkowy wieczór - bardzo rozrywkowo
sprzątanie w garderobie i Książę Półkrwi na TVN
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Właśnie poćwiczyłam - wraca mi motywacja zaczynam się ogarniać. W trakcie nadrabiania widziałam, że mówicie o Regenerum do paznokci - też mam, polecam, używam dopiero tydzień, a płytka jest wygładzona, wygląda ładniej. Zobaczę, co będzie dalej, mam nadzieję, że pozytywnie... liczę zwłaszcza na szybszy wzrost i w końcu jakiś stop w rozdwajaniu się, bo na razie to masakra z tym
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zaczelam szukac informacji, coby tu mozna było spróbować żeby odrazu nie ciąć bo jednak to juz jest dosyc powazna ingerencja.I doszukałam się takiego zabiegu, jak ostrzyknięcie (jakis tam) mięśni w okolicach brwi toksyną botulinową (tak tak zwykłym botoksem ) wtedy powieki dzwigają sie do gory i problem opadającej powieki znika. Bardzo się ucieszyłam z tego powodu, że jest taka możliwość i odrazu zadzwoniłam dowiedzieć się do Centrum medycyny Estetycznej czy wykonują, no i wykonują
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz ile ten efekt wytrzymuje? Choć ja chyba bym się bała, że coś pójdzie nie tak.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po Turbo, na prawdę fajne chociaż 8. runda to dla mnie hardcore, ale reszta mi się bardzo podoba ![]() Cytat:
chociaż nie powiem, że mnie to nie kusi, ale jeszcze nie teraz na razie będę testować to co mam, jak działa na moją skórę, włosy czy paznokcie ![]() to co, walczymy razem o piękny brzuszek?
|
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wreszcie wolny miesiąc niestety pogoda nie sprzyja...rozpoczęłam dzień od minimalizacji zbiorów kolorówki, poszło 60-70% do wyrzucenia, same produkty nienaturalne, kilka tuszy, podkłady, róż, eyeliner, kredki do oczu, szminki, masaa cieni
|
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kolejny dzień z przymieraniem w trakcieokresowym ;d a niedługo zwijam się pomagać przy remoncie, chociaz dzisiaj ciezko sie przy tym widze;/
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Laminowanie włosów żelatyną w domu Na czym polega zabieg laminowania włosów w domu i jakich efektów można się spodziewać? Zobacz najgorętszy trend w pielęgnacji włosów ostatnich dni! O laminowaniu włosów żelatyną w polskim internecie zrobiło się głośno w ostatnim miesiącu. Sierpień 2012 upływa więc blogerkom i użytkowniczkom forum na testowaniu tej metody pielęgnacji włosów. Jakie efekty daje laminowanie włosów żelatyną?
Co będzie potrzebne do laminowania włosów w domu?
Jak laminować? 1 łyżkę żelatyny rozpuść w 3 łyżkach bardzo ciepłej wody, dokładnie wymieszaj aż znikną grudki. Odstaw miseczkę z rozpuszczoną żelatyną do ostygnięcia, a w tym czasie umyj włosy i lekko osusz ręcznikiem. Jeśli żelatyna lekko wystygła i ma konsystencję żelu do mycia ciała, dodaj około łyżki odżywki lub oleju i rozprowadź na włosach, dokładnie przeciągając palcami z żelatyną po każdym kosmyku. Uwaga: jeśli do żelatyny dodałaś olej, uważaj z rozprowadzaniem mieszanki na skórze głowy – niektóre oleje ciężko się spłukują i włosy przy skórze głowy mogą wyglądać na tłuste i nieświeże. Owiń włosy szczelnie folią (możesz wykorzystać zwykłą torebkę foliową) a następnie ręcznikiem i pozostaw na co najmniej 45 minut. Dokładnie spłucz. Ciepło potęguje efekt uzyskany podczas laminowania, dlatego zamiast owijania głowy możesz wysuszyć włosy z rozprowadzoną na nich żelatyną ciepłym strumieniem powietrza z suszarki, a następnie umyć je delikatnym szamponem. O czym należy pamiętać laminując włosy w domu? Jest to zabieg, którego nie należy wykonywać podczas każdego mycia włosów, ponieważ zbyt duża ilość protein z żelatyny sprawia, że włosy stają się suche, matowe i sianowate. Laminuj włosy tylko na specjalne okazje lub co 3-4 mycia. Efekt jest natychmiastowy i doraźny. Laminując włosy pamiętaj o stosowaniu kuracji nawilżającej i odżywczej. Jeśli nie widzisz efektów spróbuj zmodyfikować metodę laminowania lub dodaj inną odżywkę. Prawdziwą skarbnicą wiedzy jest wątek o laminowaniu włosów na Wizaz.pl. Chcesz zgłębić temat laminowania włosów? Zajrzyj na blogi prawdziwych guru pielęgnacji włosów Anwen i Czarownicującej – dowiesz się między innymi o związku porowatości włosów z laminowaniem
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-09-01 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
miałam strasznie ciężki wczorajszy wieczór i poranek niedawno dopiero odetchnęłam z ulgą ![]() zafunduję sobie duże spa, ale bez olejowania włosów bo mam obciążone, trochę przesadziłam z serum Mariona będzie: szampon pokrzywowy Family Splash maska Biovax keratyna +jedwab płukanka octowa odżywka Marion w sprayu żel do mycia twarzy Biały Jeleń z oczarem wirginijskim peeling morelowy antybakteryjny Soraya maseczka AA matująco-regenerująca krem Effaclar Duo, pasta Lassara L'biotica do rzęs, olej rycynowy na brwi, Alverde z mandarynką na usta prysznic, depilacja, krem Balea do ciała z grejfrutem peeling dłoni cukier i oliwa z oliwek gruba warstwa kremu z olejem macadamia i rękawiczki na noc kąpiel stóp z solą regenerującą z algami, gruba warstwa kremu na noc i skarpetki regenerum na paznokcie, malowanie
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-09-01 o 16:16 |
|
|
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ja chora jestem ![]() za to kupiłam dzisiaj nowego shape'a i zaraz zabieram się do ćwiczeń przy okazji odwiedziłam sephorę i wyszłam z pudrem Clinique zobaczymy czy zasłużył na miano KWC
|
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, Wam
ale mialam przebiegane ostatnie kilka dni , wciaz jakies wyjazdy masakra . dopiero dzisiaj mialam sie okazje pospamowac , chciaz tez troche mnej niz planowalam![]() tak Was czytam i widze , ze piszecie o regenerum, dziala na Was?? bo rozwazam kupno ogarnelam tez szafe i zdecydowanie musze kupowac wiecej spodni/spodnic niz bluzek bo tych mam kilkanascie RAZY wiecej ![]() ![]() w przyszlym tygodniu musze zrobic zamowienie na mazidlach bo jednak skora bez kwasu hialuronowego jest gorsza ??mia powrotu do zdrowia asiulka wspolczuje, mam nadzieje, ze lepiej juz ![]() siwa jestem wielka fanka takich realizacji marzen i bardzo sie ciesze, ze wiecej dziewczyn ma podobne zdanie i spelnia swoje zyczenia co do podbrodka mozna wiedziec ile bedzie kosztowac ?? moja Mama ma i pewnie mnie tez kiedys dopadnie wiec chetnie zapoznam sie z tym sposobemnatomiast powieki - Skarbie absolutnie nie jest to powazny zabieg , a chirurgia naprawde daje lepsze efekty ja chce za dwa , trzy lata tez zrobic powieki dolnebo mam sklonnosc do opuchniec soph podziwiam, ja chomikuje kosmetyki i o ile buty /bluzki zutylizuje to kosmetyki chomikuje
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie krótko. Myślałam, że dłużej.
|
|
|
|
#831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też muszę kupić spodnie i spódnice jakieś tylko skąd na to wszystko brać pieniądze haha :P
|
|
|
|
#832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
jak Ci się uda to koniecznie daj znać
![]() Od dłuższego czasu staram się walczyć z moimi workami pod oczami i już nie mam normalnie ani sił, ani pomysłów co z nimi robić. Używałam kremów, zimnych okładów i nic. A najdziwniejsze jest to, że są tym mniejsze im mniej śpię (nie, nie mylicie się przeczytałyście dobrze wiem, że powinno być odwrotnie). Wiem, że kobiety w mojej rodzinie mają problem z nerkami i to się bierze pewnie stąd. Za każdym razem jak patrzę na dziewczyny, które nie mają cieni ani worków pod oczami to przepełnia mnie taka zazdrość to już moja obsesja normalnie.
|
|
|
#834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi pomaga krem z ziaji med ( bardzo) i ... noszenie okularow ( mam nieiwelka wade wzroku). natomiast jak sie przeziebie - koniec worki jak 150
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dokładnie tak samo! Będę bardzooooooooo wdzięczna za wszelkie informacje i kupię ten krem koniecznie mam nadzieję że i mi pomoże
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cytat:
![]() Też bym sobie jakieś fajne spodnie na jesień kupiła ze 2-3 pary muszę się na targ wygrać bo w sklepach drożyzna ![]() Wyspamowałąm się dziś trochę i doprowadziłam paznokcie do ładu, spiłowałam, jakie teraz ładna są
|
|
|
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i mam nadzieje, ze znajde takowe no w stradivariusie generalnie wolalabym czesciej chodzic w spodnicach i sukienkach i o ile jest w miare cieplo a dworze jest to do spelnienia, ale keidy rpzychodza chlodne dni/mrozy boje sie panicznie o swoj pecherz i enrki, ktore przeszly juz wiele;/ a jakos ostatnio jeansy nie są już dla mnie tak wygodne jak keidys teraz wole wlasnie jakies kiecki lub spodnie z materiału ;Dtak teraz myslalam o zaupach na jesie/zime i chcialabym kupić sonie jakas ciepła, zaslaniajaca nerki kamizelkę [wlasnie ze wzgedu na moje porblemy] i porzadne kozaki, ktore nie przepuszzałyby wody, bo od stop najszybciej jakoś lapie zapalenie pecherza a inne zakupy to pewnie wyjda 'w praniu' ;D
|
||
|
|
|
|
#838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nawet juz gdzies je widzialam, ale w przelocie . na razie czekam bo odkad cwicze mam ladniejsze nogi, wiec moze rozmiar mniej sie trafi ...no wlasnie mam podobnie z klasycznymi jeansami, teraz wole leginsy itp .spodnice lubie, podobaja mi sie, ale kiedy je zaloze mam wrazenie ze staro wygladam i czar pryska wiec mam sporo nienoszonych chociaz strasznie mi sie podobaja ...karolcia ja podziwiam, ze umiesz cos na targu znalesc , w zeszlym roku chcialam oszczedzic i kupilam dwie pary. jedne czarne rurki, drugie- normalne slim fity . i co?? z czarnych wypada guzik , chociaz byl prawiony , mialam ja dwie , trzy godziny na sobie i jeansy ja zafarbowaly ( a nawet nie padalo )...takze szacun, bo ja albo nie mam oka, albo nie wiem . tak samo mam z bielizna , kupilam wtedy kilka par majtek i masakra po kilku praniach![]() mia kurcze nie pamietam nazwy , ale wiem ze to sie leczy. niemniej na pewno musialabys zrobic wszystkie badania .krem polecam bo mi tylko on pomaga
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szczerze powiedziawszy wole się jako chudzielca niż tak właśnie wyrzezbiona bardziej, ale moze sie z tym pogodzę ![]() Spodniczki lubię szczegolnie takie z pdowyzszonym stanem, chociaz tez musze meic dzien, bo keidy uwazam ze jestem grubasem [srednio co drugi dzien] to wiadomo, wole zalozyc jakis worek pokutny ![]() a co do ryneczków - teraz przynajmniej w moim meiscie ceny są tam porownywalne do sieciowek, wiec wole tam smigac, wiec na ryneczek juz nawet nie uczeszczam, chociaz moze i trafiloby sie na cos okay
|
|
|
|
|
|
#840 |
|
Wtajemniczenie
|
ghana sadze, ze to wlasnie bedzie stradi albo bershka bo tam najczesciej smigam
bo wtedy bylam tylko w tych 3 sklepach . tez zawsze wolalam sie w wersji bez miesni, ale po dluugim wegetowaniu, najpierw nic nie jedzeniu, a potem objadaniu doslownie mialam uczucie, ze mam galarete zamiast ciala ![]() a ceny, faktycznie niewielka roznica chociaz w pozku byla ![]() ![]() ![]() ![]() ps. jak piesek ??wlasnie mialam Wam pisac- dzisiaj po raz pierwszy laminowalam wlosy . niestety dalam ciut za duzo odzywki i efekt skromniejszy acz zacny . troche tylko brak mi objetosci ( ktora przy moich wlosach jest rzadkim zjawiskiem) , ale blysk, miekkosc - cud ![]() co wiecej dzieki wczesniejszej maseczce z miodem pozbylam sie czerwieni z wlosia wiec jestem zadowolona![]() zobaczcie jakie piekne nausznice niektore , kocham nausznice, wsowki do uszu normalnie cudnie![]() http://celebixy.pl/stylowe-kolczyki-13629 dobranoc
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2012-09-01 o 23:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

ale dzis przypadkiem wpisalam w wyszukiwarke na all i byla jedna buteleczka! 

i dostalam 

sprzątanie w garderobie i Książę Półkrwi na TVN

niedawno dopiero odetchnęłam z ulgą 

...