|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Na mejla info o wyborze prezentu z okazji 1 urodzin Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
myślałam, że ze spaceru nici, ale się przejaśniło i poszliśmy, na szczęście, bo jakoś jak nie wychodzimy nie potrafię sobie miejsca w domu znaleźć, tak już się przyzwyczaiłam
![]() Lu pobawiła się z około 4-letnią dziewczynką, znaczy tamta jej dawała piłeczkę, a ona jej "rzucała" ![]() potem jakiś chłopczyk w wózku bardzo się do niej wyrywał to ona do niego podeszła. Chłopczyk chciał ją bułką poczęstować a potem bułką ją poczęstowała babcia chłopczyka Generalnie wrażeń mnóstwo i dziecko mi padło ![]() ![]() 7%
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
hej dziewczyny ja na chwile
stawiam torta z okazji roczku R mamy mlyn zaraz goscie bo mamy 2 roczki. Dzis i drugi w niedziele gdzie dzis zalatwialam sale bo mial byc gril u tesciow,,,,,, ale opisze jak bede miala czas. buziaki od Rozalki i sto lat dla Leosia!!!!!11
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie trzeba robić więcej zakupów
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Ja nadal 3% ale to przez to że nie miałam sklepu u siebie w mieście, teraz działam
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej hej
Najlepsze zyczenia dla R i Leosia! Zdrowka dla was dzeciaczki Blue, przypomnij mi plis. Dzis wieczorem ![]() Jak daje jej przeciwbolowe to srednio. Nie widze wielkiej roznicy. |
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Wszystkiego dobrego dla solenizantów!! dla Tyni, Sary, Rozalki, Leosia i Agatki ![]() Blu świetny torcik widać że zrobimy z sercem Mandi my na wyjeździe karmiliśmy tym co my jedliśmy tzn obiady z restauracji, po wyjedzie nie je nic z wyjątkiem chleba i parówek:/ a mi laktacja znowu się zmniejszyła w efekcie synek mocno pracuje nad ponownym zwiększeniem laktacji jest ciągle głodny a nic nie chce jeść, wszystkim pluje, nie wiem co jest grane, martwię się mam nadzieje że to tylko zęby bo w nocy gorączkował i spał aż do 10:30phdwao nic nie odciągamy dziewczyny ile przed TYM szczepieniem nie może dziecko chorować? Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-07-11 o 15:37 |
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Mała mnie dziś wykończy... Jest wulkanem energii, nie nadążam za nią.
najważniejsze jest to by szczepić zdrowe dziecko, lepiej odczekać dłuższy czas po chorobie by mieć pewność, że jest absolutnie zdrowe |
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Jakby ktoś był ciekawy to ta czapeczka z rossmana jest taka
1373550401099.jpg
|
#822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() a Ty jak oceniasz?
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fason faktycznie troszkę jak dla niemowlaka, ale myślę, że wczesną jesienią i tak ją wykorzystamy, niegłupio na głowie wygląda
|
|
#824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() skoro fajnie wygląda to najważniejsze
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Hej, meldujemy się od dziadków.
Podróż Zosia zniosła dzielnie, choć na szczególnie zachwyconą nie wyglądała ![]() Tylko noc dość straszna, ledwo żyję, ledwo myślę, ledwo się ruszam... ![]() Karolka, wg mnie te drugie buciki fajniejsze, jakieś takie bardziej charakterne i lepiej do stylu Lili pasują ![]() A tenisóweczki świetne, super kolor! I nie byłabym pewna, że to Twój ostatni Elterngeld, ja dostałam jeszcze w czerwcu - ponoć dostaje się do tego miesiąca włącznie, w którym dziecko kończy rok. Wanilko, u nas tradycyjnie, jak przy każdym szczepieniu - lekarka pytała, czy w ciągu ostatnich dwóch tygodni dziecko nie chorowało Mandragorka , kontynuując temat książeczek ![]() Przypomniałam sobie, że musiałam oddać matce stówkę za "Powiastki Beatrix Potter" (wyłożyła wcześniej), więc aż tak bardzo książkowo nie zaszalałam Wzięłam "Zły wilk" i "Biegnij dynio, biegnij" (obie wydawnictwa Tako), "Od 1 do 10" (Dwie siostry) i "Mój dom" Delphine Durand. Ale może jeszcze coś kupię w Empiku, jak mi w oko wpadnie ![]() Wszystkiego najlepszego dla Rozi, Leosia i wczorajsze dla Sary! |
|
|
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla R. i Leosia! Buziaki Słoneczka kochane!!!
My jeszcze w pracy (i nie wiadomo o której skończymy) a mała jest pod opieką 4 babeczek Niedługo powinna być w domu i mam nadzieję, że szybko dziś zaśnie bo w domu też jest co robić...
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj sporą część dnia spędziłyśmy poza domem. Spotkałam się z Branzoletką. Pozachwycałam się jej synkiem. On jest takim spokojnym stacjonarnym dzieckiem. Potrafi raczkować, chodzi przy meblach, ale też bardzo lubi siedzieć i obserwować otaczający go świat. Oh czasami bym chciała, żeby moja córcia choć przez chwilę była stacjonarna. Posiedziała przez chwilę na dupci, poprzytulała się do mnie... Ale nic z tych rzeczy. Ona ciągle w ruchu.
Byłyśmy na placu zabaw, wlazła na każdy murek, chciała pomacać każdego śmiecia i próbowała wspiąć się na ściankę wspinaczkową. Wiecie jak na tych platformach do zabawy dla dzieci są takie miniaturowe ścianki wspinaczkowe, no i przy tym ostro walczyła. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej najlepsze życzenia dla Rozalci i Leosia, buziaki dla Was kochane dzieciaczki Ja dopiero docieram, maskara pakowanie nie idzie mi za dozbrze-raz ze nie mam czasu bo wciąż pomagam mezowi a dwa ze jest tego tyle do zabrania ze się gubie, dla Jasia chyba cale szafy wszystkiego |
||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po pierwszwj imprezie. Druga w niedziele w sali zabaw
![]() mala padla bez kolacji a ja tez padam bo wariowalamm z dziecmi na podlodze dobrej nocy
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię się pakować, chociaż najgorsze jest rozpakowywanie się po powrocie do domu. Pazurki i takie tam koniecznie Lubię takie przedwakacyjne przygotowania ![]() Tak a propos muszę kupić stój kąpielowy... |
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dep z tymi książkami jesteś wprost niezastapiona!! Ty weź załóż tego bloga bo chyba się tu pogubimy, a szkoda żeby z Twojej wiedzy i propozycji nie korzystać
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dep zgadzam się z Phdwao, jak i z pozostałymi dziewczynami, bo temat był już przerabiany
Powinnaś założyć bloga ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Koniecznie spakuje Nad morzem Ci się przyda. No chyba, że poszukacie plaży dla nudystów
|
|
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Mała ma katar ![]() pewnie basen jej bokiem wychodzi, choć było tak ciepło ledwo jej nos wyczyściłam-niewiele tego było i zakropiłam na noc....oby szybko minęło ![]() :pros i:aha Dep-Ty! chyba masz rację-jeszcze trzy stówki w sierpniu wpadnie-będę miała na szaleństwa zakupowe w PL ![]() no nic pewnie jeszcze powinnam coś napisać, ale jestem smutna, więc zmykam pa
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Ja tylko na chwilę. U nas wszystko super. Mały grzeczny i bezproblemowy. Idą mu górne jedynki ale jak na taką sytuację to znosi to bardzo dobrze. Ja mam kkkkuuuppppeeee pracy i po powrocie do domu padam. Wszystkiego najlepszego dla naszych wszystkich jubilatów. Trochę spóźnione ale tym bardziej życzę Wam, dzieciaczki, samych dobrych chwil Dużo radości i szczęścia |
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Moj urwis dzis sie strzelal przy spaniu ale zasnal w koncu bez wiekszych ekscesow.
Nie pochwalilam sie ale..... Jedziemy na kolejne wakacje 2 wrzesnia!!! Smazonko na plazy sie szykuje
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Pumcia, a dokad? Z Mala? No i zdradz sekretne przepisy na sosy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy za życzenia
Zmieniłam avatar na aktualną niunie
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantow niech uśmiech towarzyszy Wam każdego dnia!U nas pogoda dopisała więc duzo czasu spędziliśmy na świeżym powietrzu. Młody rojbruje cały czas, czasami nie nadazam za nim i zastanawiam sie jak to jest mieć bardziej stacjonarne dziecko ![]() Pumcia gdzie sie wybieracie? Phdwao spóźnione zyczenia rocznicowe ![]() U nas podczas drugiej drzemki młody budził sie z płaczem co chwila, chyba dziasla go bolą, jak posmarowalam zelem to sie uspokajał. Mam nadzieje, se nocka bedzie spokojna. ![]() Dep ja rowniez czekam na Twojego ksiazkowego bloga
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

dla Agatki
A wczoraj odebrałam kolejny prezent z okazji wejścia na wyższy poziom rabatu - czapeczkę endo, nawet fajna, na jesień będzie idealna

mam nadzieje że to tylko zęby bo w nocy gorączkował i spał aż do 10:30

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Lubię takie przedwakacyjne przygotowania