Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-23, 16:04   #811
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
o nie! nigdy w zyciu!!!!!!!!! i nie ma to zadnego zwiazku z klinikiem i innymi markami kosmetykow, bo gdybym nie uzywala takich a miala do wyboru avon to wolalabym myc sie szarym mydlem ''Jelen'', do pielegnacji uzywac tylko kremu nivea a wlosy myc pokrzywowym szamponem polleny evy
Cytat:
Napisane przez AfroJAzz Pokaż wiadomość
zrobilabym dokladnie tak samo! nigdy przenigdy AVON!

a czemuż to??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 16:25   #812
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
zrobilabym dokladnie tak samo! nigdy przenigdy AVON!

p.s. Aniu, ta maseczka to rewelacja...a Repairwear....normalnie niebo. Uwielbiam. Myslisz ze mozna go uzywac caly czas czy tylko co ktorys dzien ??

p.s2: moj facet juz tez zauwaza roznice!!! i wychwala!!! i jak przyznal - teraz widac ze faktycznie warto inwestowac czasem pieniazki w takie "glupoty" jak to mezczyzni nazywaja - mam mniej klopotw z cera, mniej przebarwien <niemal w ogole> i bez pryszczy! wow!!!
Afro, ja mam to samo. Moj maz stwierdzil, ze faktycznie moja cera wyglada o wiele lepiej i ze mam sobie kupowac co tylko chce Clinique bo nie szkoda kasy na takie efekty Przylaczam sie do peanow na czesc Clinique! To nie przypadek, bo ja tez nie mam juz klopotow z cera i po kazdej maseczce patrze w lustro i WOW! Juz bez Repairwear nie moge zyc i co wieczor sie nacieram. I czaje sie na Repairwear na dzien
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 16:26   #813
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Ponownie was tu witam dziewuszki i zaczne od narzekania
Cytat:
jezeli moge sie wtracic i cos polecic ............

jako uzytkowniczka turnaround pod wszelka postacia i w roznych zestawieniach ( stary turnaround, concentrat stosowany bez maseczki, concentrat z maseczka, maseczka bez concentratu ) ....concentrat nie daje zadnych imponujacych rezultatow. Nawet w polaczeniu z maseczka- zadna rewelacja. Dlatego polecam sama maske a jak juz to do tego repairwear. Z perspektywy czasu oceniam, ze na concentrat szkoda bylo kasy. Efekty beda duzo, duzo lepsze z repairwear'em daje gwarancje
Kuuuuurcze nooooo, a ja durna baba ogarnieta szalem zakupow na bezclowce kupilam wlasnie koncentrat - mialam w pamieci ze mialo byc cos turnaround i zlapalam koncentrat. Ehhh a nastepnym razem na bezclowce bede dopiero moze latem. Kupilam tez repeirweara ale to bylo dla mamy. Moj TZ tylko sie dziwnie patrzyl jak placilam przy kasie No przeciez mowilam mu ze sama sobie wszystko kupie

Widze ze polecacie tu pianke do mycia buzi Tea Tree z BSu. Czy jest delikatna? Czy raczej z takich bardziej inwazyjnych kosmetykow? Bo ja to musze uwazac - oprocz sklonnosci i to duzych do pryszczow, mam jeszcze sklonnosc do naczynek. Jak pech to pech noooo

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 16:35   #814
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ejva Pokaż wiadomość
Ponownie was tu witam dziewuszki i zaczne od narzekania

Kuuuuurcze nooooo, a ja durna baba ogarnieta szalem zakupow na bezclowce kupilam wlasnie koncentrat - mialam w pamieci ze mialo byc cos turnaround i zlapalam koncentrat. Ehhh a nastepnym razem na bezclowce bede dopiero moze latem. Kupilam tez repeirweara ale to bylo dla mamy. Moj TZ tylko sie dziwnie patrzyl jak placilam przy kasie No przeciez mowilam mu ze sama sobie wszystko kupie
Nie martw sie Ejva A musisz czekac z nastepnym zakupem az bedziesz na bezclowce? Raz sie zyje!

Cytat:
Widze ze polecacie tu pianke do mycia buzi Tea Tree z BSu. Czy jest delikatna? Czy raczej z takich bardziej inwazyjnych kosmetykow? Bo ja to musze uwazac - oprocz sklonnosci i to duzych do pryszczow, mam jeszcze sklonnosc do naczynek. Jak pech to pech noooo
Jest bardzo delikatna, nie ma SLS. Swietnie oczyszcza Polecam z calego serca.
Stary 2007-04-23, 19:57   #815
AfroJAzz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Nie martw sie Ejva A musisz czekac z nastepnym zakupem az bedziesz na bezclowce? Raz sie zyje!
no wlasnie - tylko raz!!! po co inwestowac kiedys jak mozna juz teraz zapobiegac i cieszyc sie efektami!
Stary 2007-04-23, 20:29   #816
Joanna
Raczkowanie

GG do Joanna

Witajcie dziewczyny,

Podczytuje Was juz od jakiegos czasu..baa nawet zrobilam liste kosmetykow najbardziej przez Was polecanych na podstawie tego watku i juz niedlugo udaje sie na szalenstwo zakupowe.
Ale moje pytanko bedzie odnosnie cen clinique na bezclowce i na stoiskach clinique np w bootsach czy debenhams/john lewis.Czy ktoras z Was porownywala czy te roznice sa znaczne?Latam zawsze z Luton i ostatnio kupilam zestaw do oczu tj tusz high impact,krem all about eyes(bardzo mi sluzy),wraz z kredka do oczu i plynem do zmywania oczu i za wszystko zaplacilam mniej niz 30 funtow wiec sie oplacalo.Teraz czaje sie na oslawiona maseczke i repairwear...do Polski bede leciec czerwiec/lipiec i nie wiem czy poczekac sobie i kupic na lotnisku czy te ceny sa porownywalne.
Pozdrowionka z poludniowego Londynu.
Asia
Joanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 21:00   #817
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie - tylko raz!!! po co inwestowac kiedys jak mozna juz teraz zapobiegac i cieszyc sie efektami!
Wlasnie!

Cytat:
Napisane przez Joanna Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,

Podczytuje Was juz od jakiegos czasu..baa nawet zrobilam liste kosmetykow najbardziej przez Was polecanych na podstawie tego watku i juz niedlugo udaje sie na szalenstwo zakupowe.
Ale moje pytanko bedzie odnosnie cen clinique na bezclowce i na stoiskach clinique np w bootsach czy debenhams/john lewis.Czy ktoras z Was porownywala czy te roznice sa znaczne?Latam zawsze z Luton i ostatnio kupilam zestaw do oczu tj tusz high impact,krem all about eyes(bardzo mi sluzy),wraz z kredka do oczu i plynem do zmywania oczu i za wszystko zaplacilam mniej niz 30 funtow wiec sie oplacalo.Teraz czaje sie na oslawiona maseczke i repairwear...do Polski bede leciec czerwiec/lipiec i nie wiem czy poczekac sobie i kupic na lotnisku czy te ceny sa porownywalne.
Pozdrowionka z poludniowego Londynu.
Asia
Asiu, ceny Clinique w centrach handlowych sa zawsze takie same - sa z gory ustalone przez producenta . Zobacz sobie na stronie Clinique: http://www.clinique.co.uk Warto poczekac na promocje, ktore sa w roznych centrach handlowych w innych okresach - mozesz dostac sporych wielkosci probki przy zakupie 2 produktow Clinique. Mi sie tak ostatnio wlasnie udalo

Nie wiem jak ksztaltuja sie ceny na bezclowce, na pewno sa nizsze, ale za rzadko latam ostatnio i po prostu nie pamietam. Na pewno w sklepach internetowych mozna zlowic okazje, ale trzeba poszukac troche.

A gdzie w Londynie mieszkasz? Ja tez jestem z poludnia, a wlasciwie z poludniowego-zachodu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-23, 22:23   #818
Joanna
Raczkowanie

GG do Joanna

Wlasnie ostatnio przegapilam promocje Clinique z miniaturkami do pielegnacji lub makijazu do wyboru. Czekam na kolejna .Zauwazylam,ze ceny tych kosmetykow sa tu takie same na wszystkich stoiskach i zastanawialam sie jak to sie ma do bezclowki.Przy najblizszej okazji sprawdze.A pisze z Camberwell czy jestesmy po sasiedzku alliyah?
Stary 2007-04-23, 23:14   #819
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie ostatnio przegapilam promocje Clinique z miniaturkami do pielegnacji lub makijazu do wyboru. Czekam na kolejna .Zauwazylam,ze ceny tych kosmetykow sa tu takie same na wszystkich stoiskach i zastanawialam sie jak to sie ma do bezclowki.Przy najblizszej okazji sprawdze.A pisze z Camberwell czy jestesmy po sasiedzku alliyah?
Asiu, piszesz o tej promocji na ktora ja sie zalapalam Wybralam pielegancje (tym razem). Szkoda, ze ja przegapilas, ale nie martw sie, one sa czeste Jak nie w Debenhams to w House of Fraser a potem znow w Bootsie

Ja mieszkam na Streatham Hill, to rzeczywiscie blisko! Masz chec kiedys sie spotkac na kawie? A moze na naszym zjezdzie Wizazanek w Londynie 5 maja?
Kolo mnie jest kilka milych kawiarni, jak masz czas jutro to chetnie sie z Toba spotkam, albo w srode...? Wrezscie jakas Wizazanka w sasiedztwie!
Stary 2007-04-23, 23:52   #820
AniaWila
BAN stały

Dziewczynki ja tak tylko wpadam i wypadam sie pozegnac na szybciutko spadam jutro raniutko do Polski....bede za ok.2 tygodnie, ale postaram sie wpadac od czasu do czasu cobyscie za duzo stron nie nastukaly do nadrobienia ;p buziaki, trzymajcie sie cieplo
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 23:54   #821
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki ja tak tylko wpadam i wypadam sie pozegnac na szybciutko spadam jutro raniutko do Polski....bede za ok.2 tygodnie, ale postaram sie wpadac od czasu do czasu cobyscie za duzo stron nie nastukaly do nadrobienia ;p buziaki, trzymajcie sie cieplo
Zostan!

A ja dostalam mydelko blotne Malki
Stary 2007-04-24, 08:08   #822
Joanna
Raczkowanie

GG do Joanna

Aaliyah,no to swietnie,ze mieszkamy 'na wyciagniecie reki'.Tyle ze u mnie ciezko ze spotkaniami w tygodniu bo od pon do pt pracuje od 9 do ok 19,czasami nawet dluzej.Nigdy nie wiem dokladnie o ktorej skoncze(zalezy jak uporamy sie z doprowadzeniem sklepu do porzadku po calym dniu).Mam wolne weekendy wiec wtedy chetnie bym wyskoczyla na kawke no i chetnie tez zobaczylabym Was wszystkie dziewczyny.Co do skotkania 5 maja czytalam,ze sie spotykacie a nie deklarowalam sie wczesniej gdyz akurat moi rodzice 1 raz mnie odwiedzaja w ten majowy weekend i juz dzis wiem,ze nie bede mogla.Ale na pewno kolejnym razem musze sie z Wami wybrac na babskie ploteczki .
Zmykam do pracki.Milego dnia dziewczyny.
Stary 2007-04-24, 08:35   #823
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Aaliyah,no to swietnie,ze mieszkamy 'na wyciagniecie reki'.Tyle ze u mnie ciezko ze spotkaniami w tygodniu bo od pon do pt pracuje od 9 do ok 19,czasami nawet dluzej.Nigdy nie wiem dokladnie o ktorej skoncze(zalezy jak uporamy sie z doprowadzeniem sklepu do porzadku po calym dniu).Mam wolne weekendy wiec wtedy chetnie bym wyskoczyla na kawke no i chetnie tez zobaczylabym Was wszystkie dziewczyny.Co do skotkania 5 maja czytalam,ze sie spotykacie a nie deklarowalam sie wczesniej gdyz akurat moi rodzice 1 raz mnie odwiedzaja w ten majowy weekend i juz dzis wiem,ze nie bede mogla.Ale na pewno kolejnym razem musze sie z Wami wybrac na babskie ploteczki .
Zmykam do pracki.Milego dnia dziewczyny.
Asiu, w takim razie pozostaje nam tylko weekend Co do tego spotkania w wiekszym gronie to data chyba nie jest na 100% przesadzona. Jest szansa, ze bedzie 12 maja...

Milego dnia

U mnie z nowych nabytkow - sol rozana do kapeli, balsam do ciala i oslawione mydlo blotne, wszystko od Malki. Po kapieli z uzyciem tego mydelka obylo sie bez ewakuacji i komisyjnego niszczenia "smierdziela" Tzn. mydlo mi sie podoba - mialam nawet odwage uzyc do twarzy
Stary 2007-04-24, 09:08   #824
AfroJAzz
Rozeznanie

U mnie nowosc to tylko Liopometric - zobaczymy czy cos wyszczupli i peeling do ciala Sanctuary - Tanaka....
Stary 2007-04-24, 11:41   #825
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nowosc to tylko Liopometric - zobaczymy czy cos wyszczupli i peeling do ciala Sanctuary - Tanaka....
AfroJazz napisz prosze cos wiecej o tym Lipometric Dziala cos? Czy to jest L'Oreala?
Stary 2007-04-24, 12:03   #826
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
AfroJazz napisz prosze cos wiecej o tym Lipometric Dziala cos? Czy to jest L'Oreala?
Coś mi się wydaje, że wyszczupli ale tylko porftel
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 12:09   #827
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Coś mi się wydaje, że wyszczupli ale tylko porftel
Popatrzylam na internecie - czyli to Vichy. Mam bardzo dobre doswiadczenia z preparatami antycellulitowymi Vichy. Ubywalo mi centymetrow Ciekawi mnie ten nowy wynalazek.
Stary 2007-04-24, 13:08   #828
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Popatrzylam na internecie - czyli to Vichy. Mam bardzo dobre doswiadczenia z preparatami antycellulitowymi Vichy. Ubywalo mi centymetrow Ciekawi mnie ten nowy wynalazek.
Ja tyle szczęścia nie miałam przy poprzednich wynalazkach antycellulitowych Vichy.
Tak czy siak poczekam jeszcze na relacje innych dziewczyn.
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 13:46   #829
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Ja tyle szczęścia nie miałam przy poprzednich wynalazkach antycellulitowych Vichy.
Tak czy siak poczekam jeszcze na relacje innych dziewczyn.
Ja uzywalam Glucoblock (chyba tak to sie nazywalo ) i Lipozyne i zaden z nich mnie nie zawiodl. Takze Afro czekam na relacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-27, 09:24   #830
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Och wy kusicielki
no i kupilam ta maseczke Clinique

ale teraz to szlaban chyba przez rok na nadmierne wydatki

Ale maseczka jest fantastyczna dolaczam do grona milosniczek

Stary 2007-04-28, 08:26   #831
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Och wy kusicielki
no i kupilam ta maseczke Clinique

ale teraz to szlaban chyba przez rok na nadmierne wydatki

Ale maseczka jest fantastyczna dolaczam do grona milosniczek
Dobrze uczynilas No i bedziesz miala okazje pouzywac ja razem z serum Zycze owocnego uzywania
Stary 2007-04-28, 09:47   #832
AfroJAzz
Rozeznanie

hmmm...cicho tu i pusto...albo wszystkie sa na zakupach albo brak Ani tak dziala...
Stary 2007-04-28, 11:12   #833
styska
Rozeznanie

Witam!! Podczcytuje stale wasz watek az w koncu postanowilam cos napisac. Slyszalyscie moze cos o inneov na cellulit w saszetkach?Czytalam o tym watek na wizazu i zbiera coraz to dobre opinie. Zastanawiam sie czy mozna to gdzies kupic w Anglii. Wchodzilam na strone vichy ale nie znalazlam strony w wersji angielskiej.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-29, 09:38   #834
AfroJAzz
Rozeznanie

Kochane taks ie zastanawiam - u was jest Superdrug - ta siec drogerii ?? pytambo zastanawiam jak sie ma Superdrug do Bootsa....cenowo itd...
Stary 2007-04-29, 17:25   #835
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane taks ie zastanawiam - u was jest Superdrug - ta siec drogerii ?? pytambo zastanawiam jak sie ma Superdrug do Bootsa....cenowo itd...
Superdrug jest przewaznie tanszy, ale nie ma niestety karty, na ktora mozna zbierac punkty.
Stary 2007-04-29, 18:59   #836
AfroJAzz
Rozeznanie

hm, czyli tak naprawde te punkty w Bootsie to jest ta roznica w cenie wiec wplacamy poprostu pieniazki na konto w Bootsie aby potem je wykorzystac takie troche wyciszanie sumienia ze wydaje sie wiece hihi
no ale tak sobie tylko gdybam
Stary 2007-04-29, 19:46   #837
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
hm, czyli tak naprawde te punkty w Bootsie to jest ta roznica w cenie wiec wplacamy poprostu pieniazki na konto w Bootsie aby potem je wykorzystac takie troche wyciszanie sumienia ze wydaje sie wiece hihi
no ale tak sobie tylko gdybam
No niezupelnie. Mi sie to zbieranie punktow podoba i czesto sie b. oplaca, np.kupujesz dwa produkty jakiejs firmy i dostajesz 500 punktow - czyli £5 na karte. Albo ostatnio jak kupowalam Clinique to dostalam oferte 500 punktow jesli kupie w ciagu miesiaca kolejny produkt Clinique.
Stary 2007-04-29, 21:53   #838
AfroJAzz
Rozeznanie

hm w takim razie na sero sie oplaca....masz racje
Stary 2007-04-30, 07:55   #839
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Cytat:
Dobrze uczynilas No i bedziesz miala okazje pouzywac ja razem z serum Zycze owocnego uzywania
Dziekuje

Dziewczyny, a macie karte House of Fraser? Co o niej sadzicie? Warto? bo ten moj clinique kupilam w HoF i zalowalam, bo w bootsie moglam chociaz punkty dostac

Stary 2007-04-30, 17:04   #840
ewelinka14
Przyczajenie

Od kilku miesiecy zagladam forum ale jakos tak nie mialam chwili zeby cos napisac. Nareszcie mi sie udalo Czytam o waszych najnowszych zdobyczach kosmetycznych No wiec moze doradzicie mi jakis fajny balsam do ciala. Ostatnio po kapieli zauwazylam ze mam strasznie sucha skore. Co polecacie??
ewelinka14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości