|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
Mnie będzie czesała kuzynka fryzjerka, jeden z jej zakładów mieści się koło Bunkra to chyba ul Ołbińska.
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wybralam juz suknie, tylko teraz jakie buty do niej
wolalabym z okraglym czubkiem, ale gladnie czy zakardowe, lub z koronka doradzcie prosze
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
hmmm a ja sie troche boje kupowac butow przez internet...chyba poszukam czegos co moge przymierzyc i wiem, ze jest wygodne, a najwyzej potem w necie sprawdze cene
jesli cos bedzie taniej to kupie |
|
|
|
#814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też bym nie potrafiła kupować za pośrednictwem netu. Ja to muszę buta przymierzyć, sto razy się w lustrze pooglądać, po marudzić i wtedy się decyduje na jego kupno.
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Udalo mi sie dzisiaj kupic buty
![]() Takie jakie chcialam, skorzane, bez czuba, na obcasie ok 6 cm i bardzo wygodne ![]() Kupilam je we wrocławskim Flossmanie. |
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
rav12345 mi sie podobaja butki z Twojego avatarka
|
|
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dostałam już butki zamówione w sklepie internetowym i......mam śliczne, wygodne buciki ślubne i zabieram sie za przymiarki sukni
pozdrawiam
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, podpowiedzcie ktore buciki bardziej pasuja do sukienki...
|
|
|
|
#819 |
|
Przyczajenie
|
Butów ślubnych dość sporo jest na takim stoisku nad Rossmanenm w Rynku. Nie wiem jak się nazywa ten dom handlowy ale jest naprzeciwko Kameleona. Ceny to ok 160zł i więcej. Ja jednak nie zamierzam na jedną noc i buty, których właściwie nie widać tyle wydawać. Na Zielińskiego można kupić za max 85zł i tam planuję znaleść cos.
|
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Według mnie buciki nr 2. Nie wiem czy dobrze widzę, bo zdjęcie nie jest za duże ale sukienka chyba jest ozdobna, więc buciki mogą być prostsze.
|
|
|
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też sądzę, że drugie będą lepsze. A jeszcze bardziej niż koronkowe buty pasowałby >>ten<< model.
Cytat:
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Rav a jakie butki doradziłabyś mi do mojej sukni?
|
|
|
|
#823 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Moje znajome też szukały butów po bardziej "nieślubnych sklepach" typu Zielińskiego
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jaki masz kolor sukni, czy białą czy ecru.
Do twojej sukni najbardziej pasowałyby buty z satyny, ale z doświadczenia wiem, że są niepraktyczne - szybko się brudzą i nie da się ich później idealnie wyczyścić. Z tych ze strony podanej gdzieś wcześniej wydaje mi się że idealne byłyby te z pierwszego zdjęcia, mają delikatną fakturę, która idealnie zlewa się z całością. Pasują chyba do każdej sukni, a na dodatek same są ładną ozdobą. Następne w kolejności byłyby butki o jednolitym materiale - skórka/satyna. Butów koronkowych raczej nie kupiłabym - wydaje mi się, że koronka pasuje tutaj najmniej.
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor sukni jest dolkadnie taki jak na zdjeciu, mi takze najbardziej przypadly do gustu te pierwsze i drugie pantofelki |
|
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
gosia1007 i rav12345 dziekuje bardzo za podpowiedz
zawsze mozna na Was liczyc!!
|
|
|
|
#828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
Witam.A ja chcialabym zapytac,gdzie moge zakupic koronkowe kozaczki,najlepiej sznurowane z przodu.Przymierzalam kiedys wlasnie takie w salonie slubnym u siebie w miescie,ale niestety juz go nie ma.Pamietam wtedy,ze przymierzalam takie na dosc wysokim obcasie,ale kobieta mnie obslugujaca powiedziala,ze mozna rowniez zamowic mniejszy obcas(takim bylabym wlasnie zainteresowana)Podala nawet nazwe firmy-no ale wylecialo mi z glowy.Jak bedziecie cos na ten temat wiedzialy,to prosze napisac
Pozdrawiam
|
|
|
|
#830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj, sporo takich kozakow jest na alegro, podaje Ci linka do przykładowej aukcji. Ale na allegro wpisz w opcje szukaj "koronkowe kozaki" a wyskoczy Ci wiecej takich aukcji. http://www.allegro.pl/item303200312_...u_rozm_36.html pozdrawiam
|
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Witaj mona21.Bardzo dziekuje za informacje.Pozdrowionka.
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
a jakie buciki będą pasować do tej sukienki ze szpicami czy raczej okrągłe?wolałabym okrągłe tylko nie wiem czy będą odpowiednie rav ty masz śliczne w avatarku!
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam sukienke z satyny i zastanawiam sie nad butami czy zamowic sobie butki z satyny czy z atłasu... czy material sukni ma jakies znaczenie? jaki material mnie nie obetrze i nie odparzy jesli chodzi o buty,pomocy!
|
|
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
aniatr - bardzo ładna suknia. Butki - czy okrągłe, czy szpice, wszystko jedno, byleby się tobie podobały. Materiał - najlepiej byłoby znaleźć coś w miarę jednolitego - butki z satyny, skórki z ewentualną ozdobą pasującą do biżuterii.
asiulka84 - do sukni z satyny będzie pasowało prawie wszystko, nawet koronka. Jeśli chodzi o obtarcia - po prostu wybierz wygodne buty - zewnętrzny materiał ma niewiele wpływu na twoją stopę. A większość butków wewnątrz powinna mieć i ma naturalną skórę.
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
rav dzięki za radę
|
|
|
|
#836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy dodajecie zdjecie??? Probowałam to zrobic ale mi nie wychodzi caly czas mi pisze ze błędny załącznik, co robię nie tak????
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
moze zdjecie jest za duze, sprobuj zmniejszyc i powinno sie udac, chyba, ze to wizaz szwankuje, co tez sie nieraz niestety zdarza
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na forum technicznym jest poświęcony temu tematowi wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...120480&page=24 od postu #714 administrator prosi o pomoc, w celu zidentyfikowania potwora, wystarczy skopiować pewien tekst o którym jest mowa w poście #714 i wkleić w tamtejszym wątku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

wolalabym z okraglym czubkiem, ale gladnie czy zakardowe, lub z koronka

zawsze mozna na Was liczyc!!
Pozdrawiam