Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 20:04   #811
Karlain
Rozeznanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Asia, a miałyśmy nie przynosić tu wiadomości z innych wątków
Carmenę co prawda dobrze pamiętam, ale Ona już od dawna z nami nie chciała pisać...

i znowu wrócił dół i stres przedporodowy A już myślałam, że się z tym uporałam...
miałaś jakiś dół przedporodowy? czy chodzi Ci o strach przed porodem...bo ja w sumie odczuwam jakiś strach, czasem większy, czasem mniejszy ale dół... chyba mnie nie ogarnął.... aż tak się źle dziś czujesz? koniecznie zrób coś co może Ci poprawić samopoczucie, poszukaj wsparcia kochana...

Seksta brzusio jest piękny ..... jeszcze nie zrobiłam fotek swojego

Paulka za wizytę

Aldrin uwazaj na siebie odpoczywaj

Lucynka za wizyte

Justiwi do bulionu warzywnego dodajemy brokuly, kilk minut podgotujemy, blendujemy i dodajemy smietane...i juz nie gotujemy wiecej....

Monika83 super waga chłopców

Ramona o matko.... co za przeżycie...przecież mogło sie to tragicznie skonczyc...wspolczuje, az mi cisnienie podnioslo
takie rzeczy i jeszcze kobieta w ciazy, dobrze, ze tesc sie trzyma, ze nic sie nie stalo, ze nikt w szpitalu nie lezy no i dbaj o siebie...nie stresuj sie

Co do Carmeny ja nie pamietam jej,nawet nie wiem ktory tc, co sie stalo.... ale jak przeczytalam ten post.... serce mi zadrzalo.... co za tragedia.... nie wyobrazam sobie bolu i cierpienia jakie dotknelo mloda mame i jej rodzine... bardzo bym chciala, zeby to nie byla prawda, ze ta mala dzidzia jest zdrowa.... to niepojete, ze w brzuszku maluszki sa zdrowe i ze przy porodzie, moze zdarzyc sie taka tragedia

na 2 ostatnich zdjęciach są ciuszki dla mojej chrzesnicy i jej siostrzyczki... sukieneczki kupiłam dwie w roznych rozmiarach, zeby mogly czaem jednakowo sie ubrac
a tak to kupila bodziaki, spiochy, dresiki i leginsy, welurowy komplecik, skarpeteczki, 4 sukienki, ktore wybral tZ... jeszcze mam sukienko body, takie ladniejsze, z blyszczaca tkanina, ale od spodu bawelna, zeby do tych baletek swiecacyh pasowalo ( to tak odswietnie, na przywitanie malej i rodzinki jak juz bedziemy ogarniete po porodzie) i opaske na glowke z kwiatuszkiem ale zapomnialam zrobic fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz (25).jpg (76,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (28).jpg (66,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (30).jpg (73,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (31).jpg (89,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (36).jpg (56,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (37).jpg (138,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (40).jpg (85,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (38).jpg (72,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz (39).jpg (107,7 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2014-04-17 o 20:09
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:04   #812
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość
Dobra! juz wszystko wiem

wszystko super szyjka w dobrym stanie
ja też
pobrali mi wymazy na paciorkowca
i strach jak zawsze ma wielkie oczy nie ma się dziewczyny co martwić ( te które mają to jeszcze przed sobą) zupełnie normalne uczucie (tez miałam z 2 dziurek )
cięcie będzie wykonane w ostatnim tygodniu ciąży także od 15 maja mogę już zostać mamą, no chyba że coś by się wcześniej zaczęło ale tego nie biore pod uwagę
cc będzie wykonywał mój lekarz prowadzący co też jakoś mnie buduje bo mam wrażenie, że co wizytę mamy lepszy kontakt ze sobą i coraz bardziej go lubię
super

ja wrocilam ze szkoly rodzenia, dziś było o baby blues
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:08   #813
JJJustynAAA
Zakorzenienie

MAMAKTOSIA nie czyscimy sie! Brzuch mam wyjatkowo twardy dzis. Tak jakby Franek.mocno napieral na brzuch! Taki dyskomfort czuje przez ta twardosc.

A poza tym Franek grzecznie czeka na powrot taty

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:12   #814
asiulka_22
Zakorzenienie

Hello Mamuśki
Witam sie w 36 tyg
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Nikii robię właśnie placuszki z jabłkami z przepisu który wczoraj mi podesłałaś.
PRZEPYSZNE!!!!!
Paulka podeślij mi również
Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
wrzucam obiecane zdjęcie nowej garderoby Hani
ta pierwsza jak piękna, i jeszze getry do tego super
Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
A kiedyś przy czekaniu na pobieranie krwi rozmawiałam z dziewczyną i mówiła, że w ciąży schudła 20 kg. Nie było to dobre dla dziecka, ale było zdrowe i ma już 5 lat. Teraz jest w ciąży z drugim.
kurcze o tym żeby waga w ciązy w drugą stronę szła to nie słyszałam jeszcze

Cytat:
najpóźniej 14 maja zostanę mamą
Paula, przecież to już... zaraz... jejku jak ten czas leci...
ja mam wizytye w środe po świętach i też mi już wypisze skierowanei do szpitala,,,,

Cytat:
Jeszcze o wadze zapomniałam napisać, od początku ciąży przytyłam łącznie 9 kg....
szczęściara z Ciebie i to jeszcze przy dwójce dzieciaczków, zazdroszcze ( u mnie +19) ale od ostatniej wizyty nie przybyło ani kg , wiec sie ciesze

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
dziewczyny co ja dziś przeżyłam, istny horror po prostu, jeszcze jestem roztrzęsiona, nie mam siły nawet nadrobic wątku, tuż przed samym przyjazdem połoznej mój teśc cudem uniknął śmierci
... Boże.... dobrze ze tak sie skończyło i nic się mu nie stało.... współczuje przeżyć....
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy pamiętacie carmene z naszego wątku?

doczytałam, ze przedwczesnie urodzila (termin 25.05) i jest źle....
klik
oczywiście że pamietam,,,, aż mnie zamurowalo.... ale że jak przez cc niedotlenienie???
----------------------------------------------------------------------------------
U nas w porządku, pomimo tego ze w nocy męczy mnie zgaga.... ale zaopatrzyłam się w Rennie i migdały i zobaczymy jak dzisiaj bedzie. ale wczoraj to masakra była,,,,

Gratulacje za wszytskie rozpoczęte tygodnie, oby dzieciaczki jak najdłużej " u nas siedziały " i nie chciały wcześnie wychodzić na świat !!!

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2014-04-17 o 20:15
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:14   #815
asia27100
Zakorzenienie

hej. jestem juz po ostatnich zajeciach na sr

i pytanie :

połozna twierdzi żeby nie odbijać dziecka po jedzeniu
w naturze sie tego nie robi i czy nam tez było miło, gdyby nami machano po jedzeniu i poklepywano

no u mnie w domu to była podstawa po jedzeniu dzieci...

ktoś się ustosunkuje?

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:18   #816
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
hej. jestem juz po ostatnich zajeciach na sr

i pytanie :

w naturze sie tego nie robi i czy nam tez było miło, gdyby nami machano po jedzeniu i poklepywano

no u mnie w domu to była podstawa po jedzeniu dzieci...

ktoś się ustosunkuje?
nie rozumiem trochę stwierdzenia tej położnej , że machamy dzieckiem , podnosiłam Igę tylko w pion i od razu jej się odbiło nie trzeba było nawet czekać długo, teraz też tak będę robić, parę razy zapomniałam i od razu ulewała..

ale każdy robi jak uważa

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:19   #817
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Asia ja bym nie słuchała, maluszek póki nie siedzi sam nie odbije, nie no nie wyobrażam sobie w ogóle pierwsze słysze taką porade . . .

Justyna ale Rysiu tez dziś wciąż sie napina może taki dzien

A teraz jest baran? Nawet nie wiem co mi sie urodzi, pierwsze jest Rybą zupelnie nietypowa

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 20:21   #818
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Zgadzam sie z niegrzeczna! Standardem dla mnie jest trzymanie chwilke bobasa po jedzeniu w pionie zeby sie odbilo. I np u mojego chrzesniaka rowniez trwalo to chwilke.

Mama Franka

Stary 2014-04-17, 20:22   #819
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
nie rozumiem trochę stwierdzenia tej położnej , że machamy dzieckiem , podnosiłam Igę tylko w pion i od razu jej się odbiło nie trzeba było nawet czekać długo, teraz też tak będę robić, parę razy zapomniałam i od razu ulewała..

ale każdy robi jak uważa
Ja robiłam dokładnie tak samo po prostu lekko pionizowałam Hanię, ale też nie tak, że stała na nogach ale nigdy nie machałam, nie wiem w ogóle o co chodzi z tym machaniem a jak zasnęła przy butli i jej się nie odbiło dłuższy czas to układałam ją wtedy na boczku, tak mi radziły położne na neonatologii

Nudzi mi się, mąż w pracy (a jakże!), nic mi się nie chce oglądać ani czytać, więc to chyba pora spania
Do jutra
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:23   #820
JJJustynAAA
Zakorzenienie

MADZIULA to moze te nasze dzieci maja taki "wypinajacy" dzien
Zdecydowanie wole inne poloznie Franka - ale matka to sobie moze chciec

Mama Franka

Stary 2014-04-17, 20:25   #821
asia27100
Zakorzenienie

wiecie co...normalnie tak mam czasem namącone w głowie.... wiadomo, że wszystko bedzie weryfikować życie, kazde dziecię jest inne, ale czasem co człowiek albo specjalista, to inna opinia

moje siostry odbijały/odbijają maluchy

tż mówi, że żona jego kolegi została wyśmiana przez lekarza pediatre (starszego) za to że karmi piersią jeszcze półroczne dziecko...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:29   #822
MamaKtosia
Zadomowienie

JJJustynAAA no to niech Franek grzecznie czeka

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
kurcze o tym żeby waga w ciązy w drugą stronę szła to nie słyszałam jeszcze
Moim hitem osobistym była dziewczyna która w 31 tc bliźniaczej była 5 kg na minusie no ale ona przerzyganą ciąże miała i całą pod kroplówkami spędziła

Cytat:
kiedyś tak nie robiono bo dziecko było uczepione matki - w chuście czy czym tam jeszcze w związku z cyzm było w pionie i nie trzeba było odbijać tak jak teraz. Natomiast w obecnych czasach przy noworodku i w pierwszych miesiącach życia - uważam, że jednak trzeba spionizować po jedzeniu (nie tam żadne machanie).

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
A teraz jest baran? Nawet nie wiem co mi sie urodzi, pierwsze jest Rybą zupelnie nietypowa

NIe wiem co teraz ale w sobotę był baran.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
tż mówi, że żona jego kolegi została wyśmiana przez lekarza pediatre (starszego) za to że karmi piersią jeszcze półroczne dziecko...
bo to że ktoś jest lekarzem nie oznacza że zna się na wszystkim...
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:42   #823
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sobie zbadałam już 2 razy ten cukier po posiłkach tak jak radziłyście, raz po obiedzie miałam 99 zjadłam wtedy rosół i mięsko gotowane a później kolacyjkę i miałam 116 czy to dobre wyniki?
bardzo dobre
norma 1h po posiłku jest do 120 a na czczo do 90
Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
powinni Ci pozwolić też na boku leżeć
no właśnie, położna kazała tak leżeć plackiem i sobie poszła i dopiero po pół godz.wróciła, a ja jak próbowałam nieco sobie ulżyć i przekręcić się, to mi pasy zaczęły zjeżdżać, więc już tak tkwiłam do końca z bólem
Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
NIe wiem co teraz ale w sobotę był baran.
jeszcze baran ale na dniach będzie byczek

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:44   #824
caroline_m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
na 2 ostatnich zdjęciach są ciuszki dla mojej chrzesnicy i jej siostrzyczki... sukieneczki kupiłam dwie w roznych rozmiarach, zeby mogly czaem jednakowo sie ubrac
a tak to kupila bodziaki, spiochy, dresiki i leginsy, welurowy komplecik, skarpeteczki, 4 sukienki, ktore wybral tZ... jeszcze mam sukienko body, takie ladniejsze, z blyszczaca tkanina, ale od spodu bawelna, zeby do tych baletek swiecacyh pasowalo ( to tak odswietnie, na przywitanie malej i rodzinki jak juz bedziemy ogarniete po porodzie) i opaske na glowke z kwiatuszkiem ale zapomnialam zrobic fotki
pięknee, zwłaszcza sukieneczki
Stary 2014-04-17, 20:47   #825
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
bardzo dobre
norma 1h po posiłku jest do 120 a na czczo do 90
o dziękuje Ci bardzo
czyli 116 to tak już na granicach

IGA

Maja

Stary 2014-04-17, 20:47   #826
asiulka_22
Zakorzenienie

Jak jeszcze nie kupiłyście termometru, to chciałam Wam powiedzieć że w SP jest promocja na ten bezkontaktowy MICROLIFE nc100 / normalnie 140, a teraz za 109zł/

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2014-04-17 o 21:12
Stary 2014-04-17, 20:55   #827
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dziewczyny doczytałam na czerwcówkach, że Aldrin pojechała do szpitala ze skurczami

IGA

Maja

Stary 2014-04-17, 21:00   #828
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny doczytałam na czerwcówkach, że Aldrin pojechała do szpitala ze skurczami
to już ???????? termin na 03.06 wstępnie miała,,,,
Trzymamy kciuki !!
Stary 2014-04-17, 21:06   #829
chansons
Zadomowienie

phdwao - u mnie na Sr powiedzieli, ze tatuś też może mieć depresję poporodowa.. I od tamtego czasu mój mi to przypomina non stop

asiulka - dziękuję i gratuluję 36 tc

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
oj... To mocne kciuki za mamę i dzidzię
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 21:07   #830
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Asiulka no Aldrin dziś była w szpitalu i na ktg wychodziły jej skurcze, których nie czuła..lekarz powiedział że w razie W podadzą sterydy na płucka i może rodzić..

IGA

Maja

Stary 2014-04-17, 21:18   #831
Seksta
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny za komplementy odnośnie brzuszka miło mi.

Widzialam ciusKi dziewczęce cudne!

A poza tym wiedziałam że tak będzie- odkąd tz pracuje po 10h to w ogóle jakby nie istnial- wróci, poremontuje, kapiel i o 20-21 już chrapie... ja nie wiwm czy ciąża to czas kiedy kobieta już w oczach mężczyzny nie jest kobietą a inkubatorem a wspólne spędzanie czasu wieczorem ogranicza się do oglądania tv jak para emerytów? Dola mam bo on obok śpi jak kamień a ja leżę i rozmyslam.

Coś czytałam o Aldrin właśnie z tymi skurczami ale ze wróciła do domu i ma nakaz leżenia + no-spa i magnez??

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:20   #832
bluesky89
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Kompletnie nie mam czasu, żeby Was nadrobić. Cały czas jest coś do zrobienia przed świętami, a wieczorami tak mnie nogi bolą, że nie wiem co mam ze sobą zrobić Ani leżeć, ani siedzieć Wybaczcie...
Stary 2014-04-17, 21:30   #833
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
phdwao - u mnie na Sr powiedzieli, ze tatuś też może mieć depresję poporodowa.. I od tamtego czasu mój mi to przypomina non stop
cwaniak
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 21:33   #834
Lu7
Raczkowanie

trzymam kciuki za Maje

musi być dobrze !!!

Carmena miała termin bardzo blisko mnie, ciekawe co się stało, że wystąpiło niedotlenienie biedne dziewczyny
Stary 2014-04-17, 21:34   #835
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość

Coś czytałam o Aldrin właśnie z tymi skurczami ale ze wróciła do domu i ma nakaz leżenia + no-spa i magnez??
tak napisała po południu, a tą wiadomość o tym , że pojechała do szpitala odczytałam chwilę przed godziną 22.. na wątku czerwcowym

IGA

Maja

Stary 2014-04-17, 21:35   #836
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie w 36 tyg

Cytat:
Jak jeszcze nie kupiłyście termometru, to chciałam Wam powiedzieć że w SP jest promocja na ten bezkontaktowy MICROLIFE nc100 / normalnie 140, a teraz za 109zł/

w aptece dr max widziąłm teraz w promocji za 99zł, ale to nie on-line tylko stacjonarnie

własnie dostałam reprymendę , że nie pobiegłam od razu do warsztatu do teścia, tylko po komórkę
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 21:57   #837
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość

w aptece dr max widziąłm teraz w promocji za 99zł, ale to nie on-line tylko stacjonarnie

własnie dostałam reprymendę , że nie pobiegłam od razu do warsztatu do teścia, tylko po komórkę

no ta.. może jeszcze miałaś brzuchem osłonić teścia
nie przejmuj się moim zdaniem postąpiłaś bardzo dobrze
Stary 2014-04-17, 23:04   #838
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
tak napisała po południu, a tą wiadomość o tym , że pojechała do szpitala odczytałam chwilę przed godziną 22.. na wątku czerwcowym
jesli się dzidzia zaklinowała w kanale rodnym, to mogło spaść tętno lub nawet się zatrzymać, zanim zdążyli rozciąć brzusio wtedy trzeba szybko działać....ja nadal nie mogę w to uwierzyć...nie nawidze takich informacji
niestety zbyt duzo dzieci nadal umiera przy porodach albo mają powikłania po niedotlenieniu... oby wszystko wróciło do normy...choć nie mam pojęcia co się stało

ja byłam u lekarza dzisiaj, pytał czy cos się dzieje...jedynie mam podraznienie po tej luteinie bo biore dwa razy dziennie, więc wypisał mi dopochwowe tabletki i żel
powiedział, że minęłam najgorszy okres (jesli chodzi o rozwój dzidziusia) ale powinnam wytrzymac jeszcze 2 tygodnie a najlepiej 4...więc dziwię się, że lekarze Aldrin mówią, że jak podadzą sterydy to może rodzić...ja termin miałam wstepnie na 4 czerwca...choć mi dzis powiedział, że to 9 czerwca wg niego...ale w mojej sytuacji i przy skurczach to nie ma co określać kiedy tylko jak najdłużej wytrzymać

Cytat:
wrzucam obiecane zdjęcie nowej garderoby Hani
ojeja jakie słodkie sukienusie
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 23:15   #839
/Mycha/
Raczkowanie

Odnośnie odbijania nam na SR mówili, że pionizować jak je z butli i ulewa, jak je z cyca to nie ma potrzeby odbijania. I bądź tu człowieku mądry.

Jeszcze mi się przypomniało, jeśli ktoś jeszcze szuka proszku Lovela to w rossmannie jest 1,8 kg za 13,99zł. Dobra cena.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 23:21   #840
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Karlain to, że macie z Aldrin podobne terminy porodu wcale nie oznacza, że wasze ciąże są podobne. Jedna urodzi w 6 czy 7 miesiącu i dzieciaczek choć w inkubatorze to daje radę, a inna w 9 może jeszcze mieć problemy. Zobacz jak u nas na wątku dzieciaczki "skaczą" rozwojowo, jak np. Hania u Kasian; 2 czy 3 wizyty z rzędu mała za wolno rosła, a teraz wystrzeliła jak z procy. Ja nie wiem, czy Aldrin miała jakieś ciążowe przejścia/problemy czy nie.
Szczęście w nieszczęściu, że była dziś w szpitalu oglądać porodówkę i że jednak powiedziała o swoim samopoczuciu (nie chcę myśleć, co by się działo, gdyby dalej była w domu nie czując skurczy).
by lekarze, jeśli to konieczne zatrzymali akcję porodową i niech te sterydy na płuca działają

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości