|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Aga te tabletki moga ale wcale nie musza wywolac mlekotoku:/ poradz sie lekarza lub znajdz dobra polozna.A co jak wywolaja inne dzialania niepozadane zamiast mlekotoku?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#812 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
Dziewczyny ja polecam butelki antykolkowe z firmy Avent, są sprawdzone, sama zamierzam je kupić. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na kocyk!!
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za tabletki? Nie mam dziś siły i nastroju na nic..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi, rozumiem Twój stres i obawę o zdrowie Dzas ale nie popieram zupełnie tego co chcesz zrobić
Kluska, za wizytę
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Agaja tez popieram zdanie Mysi ma 100% racji a od siebie moge dodac ze te tabl nie beda obojetne dla twojego ciala i maga zrobic wiecej zlego niz dobrego! Dobra polozna lub po prostu tak jak mowi dr wprowadzanie nowych rzeczy do jedzenia a cycek wcale nie musi byc wybawieniem bo moja na cycku tylko do 2 mies super przybierala a teraz juz mniej wiec to nie musi tak byc ze na cycku bedzie super pulpecikiem.Dzas widocznie jest drobna i juz przyjdzie pora ze zacznie wsuwac jak szalona!
Yss ciezko mi sie wypowiedziec bo nie mam pojecia o co poszlo na innym watku ale nie masz sie co przejmowac kazdy jest inny i juz , nic sie nie poradzi musisz olac i tyle, nie zadreczaj sie ![]() Kluska ciesze sie ze wszystko dobrze z Hanulka superasnie!;*Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Iza kochana czy to @ tak daje popalic?sciskam mocno! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Wiecie co zaklilam ta krostke plastrem i daje malej tego cycka bo inaczej mi peknie a laktatora nie znosze ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
@ i ogólna sytuacja.Ale musze sie wziasc w garsc bo do wieczora jestem sama z Domisiem a dla niego musze byc usmiechnieta.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...no i jak zwykle tz przyszedł z kwiatami
ale za to jakimi pięknymi rózowe róze i różowe goździki, i różowo-fioletowe dodatki![]() na co on ze na prawde nie wiedział itp. a co tam, potrzymam go jeszcze w niepewnosci ![]() pamietacie jak wylicytowałam ta amte i te inne pierdółki dla lenki???tak wiec to miała byc przesyła za pobraniem u kuriera,wiec czekałam na przesyłke,a i miała dodac jeszcze jakies rzeczy dla dziecka do paczki. z pytaniem o dodtakowe rzeczy nie odpisała mi nic. ale za to pisze mi zebym wpłaciła pieniadze na konto,wiec prostuje ze miałam zapłacic u kuriera na co ona ze sie pomyliła i juz wysłałą paczke jako opłącona. no ok, myśle,podała nr konta ale zadnych swoich danych.wiec znowu do niej pisze o podanie danych.przyjezdza kurier,paczke dostałam,ale do karuzeli brakuje pozytywki i zadnego gratisu nie ma.za paczke nie zapłaciłam.dziwna sytuacja.smieje sie ze juz płacic nie musze ale,jestem człowiekiem i wiem ze pomyłki sie zdarzaja,ale napisze jej ze zapłace jak mi wyśle pozytywke i ten gratis![]() yss no czasami i z babami się dogadac nie można.
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,Młody niedawno zasnął
spał u siebie do 5:30Aga no bierze Cię po całości,po co sobie wkręcasz? nie każde dziecko musi myć grubaskiem. Przecież Ty zaraz w deprechę wpadniesz jak tak będziesz na tych centylach siedziała-Dżas jest zdrowa i nie ma co szaleć a za pomysł z tabsami to bym Ci normalnie bobra wyragałaMysiu -tylko tyleKluska ten makaron musi być super-chyba jutro zrobię Basia o Jezu ja bym się pochlastała jakbym była teraz w ciąży Zophiee Borysek cudny bączek Lila ja z emolium żelem na ciemieniuchę zwalczyłam s*kę w ciągu tygodnia ![]() Izka Yss na naszym wątku za to nikt się z Tobą kłócił nie będzie Oby tydzień szybko Ci zleciałCoffe jak czas zapierdziela już wyprawkę szykujesz Kami spryciula jesteś dobrze mu takArletko twarda bądź-nie daj się tak szybko Gianka nie ma reguły co do @-ja dostałam w 4mc kp a karmiłam 10 ![]() Migociu oby się coś zwolniło ![]() Kochane zdjęcie kiecki jak coś jest w albumie Kostek 2
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha Ewka z tym bobrem jesteś dobra
Agabi a może tak jak dziewczyny pisały idź jeszcze do jakiegoś pediatry? mi tabletki też nie wydają się dobrym pomysłem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
aga, mysle, że dziewczyny maja rację.. Dżas jest zdrowa, silna, czemu się tak przejmujesz wagą? będzie super modelką, a nie pączkiem
![]() basia, Gianka, wysłałam Wam filmik na pw, napiszcie jak Wam się podoba
|
#822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jem znowu te moje kanapki i idę do pracy. Dziś powinno szybko zlecieć bo dużo do zrobienia. |
||
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko jak milo
dobrze ze sie postaral ![]() Wiecie co tsk gadamy o tych @ i brzuch mnie cmi dzis od rana jak na @ i czuje jajniki ciekawe co z tego bedzie...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
K..a mam dość tego dnia.Poszłam z małym na soacer to tak sie darł że po 20 minutach wracaliśmy biegiem do domu.Ludzie się za nami oglądali. Wogóle mam wszystkiego dość,każdy coś ode mnie chce,czegoś oczekuje a ja mam ostatnio to wzystko w d.upie.Nie mam ochoty na NIC.Jak znaleść siłe na kolejne dni kiedy wszystko się wali?Znowu wyje i głowa mnie z tego płaczu boli.
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Borysek śpi, to ja myk do Was i podczytuję co tu się dzieje Jeżeli chodzi o Tż, to chyba po prostu potrzebuję go teraz. Chciałabym, żeby było go więcej w domu i ceszył się i przeżywał ze mną te pierwsze wspólne dni. Jak na razie to niewiele robimy wspólnie... Tż kąpie, ja asystuje, to na razie nasz rytułał co 2 dni, i rano, ja szykuję ciuszki, a on zmienia pieluszkę, ubiera i podaje do karmienia. Wieczorem robi mleko modyfikowane na noc, bo ja po całym dniu mam już w piersi mało pokarmu i zbieram na nocne karmienie Myślę, że jak w nocy okazłaoby się, że Borys piersią się nie najadł, to będę go wysyłać do kuchni po mm w butelce Myślę, że po prostu brakuje mi go, co gorsza w weekend też zapowiada się, że będzie większość dnia poza domem Czekam już na spokojniejszy okres Przesyłam uśmiech Boryska Arletka Wow dla TZCo do żółtaczki, to jest lekka, teściówka obserwóje codziennie i już schodzi, bo dłonie i stopy, przedramiona i łydeczki są już normalnego koloru On nawet w szpitalu badany tym przezskórnym urządzeniem miał bardzo mały odczyn Agabi Bój się Boga! Nie eksperymentuj na własną rękę! Kluska Moja mama jest tak jak Gianna farmaceutką, a teściówka to pediatra Super, że sprawnie wizyta poszła, już komary w lesie? Wow, ja też chcę juz na podwódko ![]() Coffe ja na razie testuję- mam tes same co Kluska penaten niebieskie, mam canpola i jonshona na razie wszystkie dają radę, choć dziś zmieniałam już parę sztuk ![]() A tak doraźnie masuje, i przynosi to ulgę... Yss czekam na foto kocyka Mi dziś mama przywiozła zrobione kocyki, jak wróci mi telefon z naprawy, to wrzucę foto ;-) Buziaki |
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Pediatra powiedział, że mam cały czas karmić, bo to NAJLEPSZE dla małego, ale przestrzegać kategorycznie diety, wyeliminować wszystkie alergeny, czyli.. prawie wszystko.. To co ja mam ku...źwa jeść, żeby nie paść?
Jutro mamy zrobić morfologię z rozmazem, crp i mocz pobrać do badań... pediatra chce sprawdzić czy problemy skórne małego nie mają innego podłoża .... Serce mi pęka jak patrzę na to moje dziecko... ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Arletko brawo dla TŻa Co do zakupów to czekaj aż dośle ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Izuniu nie łam się Pamiętaj, że czasem życie daje w kość, żeby potem Ci to wynagrodzić, musi być taka równowaga w przyrodzie
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Powariowałyście ,nwracam ze spaceru a tu 60postów do nadrobienia, nie mogę się odgrzebać
![]() Kubula ma dziś dzień redbula, co chwilę zwiewa z maty i atakuje firankę, piszczy, gaworzy i śmieje się do mnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Izuniu mocno tulę :przytulam: życie to sinusoida, nie może ciągle być źle! zobaczysz, że niedługo wyjdzie słoneczko
Lila a to ten sam pediatra czt jakiś inny? bardzo dobrze, że dał badania do zrobienia Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Lila ja mialam taka mega rygorystyczna diete przez pierwszy mies, niestety tylko wedlina z indyka i to gotowana plus filety z kurczaka rosol gotowany na tych filetach i warzywach bez zadnych przypraw i krupnik i herbatniki i tak w kolko zero nabialu no w sumie tylko to jadlam co napisalam...potem zaczelam wprowadzac nowe rzeczy ale np do dzis nie jem czekolady nic co ma kakao i jaj.Na poczatek wyeliminuj to co najbardziej uczula nabial, czekolada, jaja.Zwroc uwage na warzywa i owoce teras zwlaszcza jest duzo pryskanych np pomidory tez bardzo uczulaja.Kochana a testow ci teraz nie zrobia na pewno maly jest za maly ewentualnie testy z krwi mozesz probowac ale wtedy bedziesz musiala odstawic wszystkie leki malego na 2tyg no sama nie wiem ja bym poszla jeszcze do drugiego lekarza na konsultacje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Ziajka, Kluska jak wam zazdroszcze ja chce zeby Natka juz taka byla to cudowne co piszecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska Hania pogromca kotów
Iza po burzy zawsze wychodzi słońce a czasem nawet tęcza Zophiee Borysek cudowny, jakie włoski Coffee wkładki dla mnie najlepsze johnson&johnson , mam też te babydream są oki, ale j&j lepsze. Madzik czytelnik Agabi ja bym nie szalała z tabsami. A co jak namieszasz w organizmie i zaniknie pokarm, albo będziesz z pokarmem dawać Dżas jakiś szajs. Zresztą jak dr mówi, że jest dobrze to tak jest. Sznuróweczka kochana jest szupaczkiem, bo cały czas w ruchu i widać przemiana materii szybka. za rehabilitacje i usgA kaszki są fajne, Kubuś bardzo lubi i pomogły mu na brzuszek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-06-04 o 20:04 |
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Mam właśnie całkowicie wyeliminować nabiał, jaja, cytrusy, czekoladę, truskawki, mam nadzieję, że będzie poprawa..
Gianna ale mogę suplementy przyjmować? Dziewczyny pytanie odnośnie nosidełka, bo na allegro jest tego sporo w różnych cenach i np jak kupię takie tańsze np. takie http://allegro.pl/tiny-world-markowe...81551541.html? Nie wiem czy wydać więcej, czy to nie ma znaczenia?
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
Lila ja też miałam dietę, to dużo pomaga. Jasne pieczywo, wszystko gotowane i unikaj nowalijek, owoców i szelkich gotowych produktów z chemią bo to najczęściej szkodzi. Poźjiej po jednej rzeczy w małych ilościach przez kilka dni, z każdym dniem więcej i sprawdzaj reakcje.Np. zaobserwowałam że Kubie nic nie jest po czekoladzie w małych ilościach, ale szkodziły mu bizkopty.
Będzie dobrze, dasz radę dla Natanka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
izunia kochana,widze masz taki humor jak ja przed chrzcinami. to minie kochana.
lila o kurcze,spróbuj odstawic to co piszesz,moze akurat pomoze. no moze i tz sie postarał,rozmawiałam z nim raz jeszcze no i on przy swoim ze nie wiedział.dobra,chyba troche odpuszcze-ale obserwowac bede daej. bylismy na spacerku znowu bo cieplutko bardzo.
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
ooo właśnie któraś z Was pytała o nosidełko. kupiłam babybjorn, Hania je uwielbia
edit: aaaaa ale tula ma jedną wadę- brak opcji przodem do świata. chociaż zdrowsza i dla małego i dla dużego, napewno wygodniejsza od nosidła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-04 o 18:45 |
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie w zakupie maty edukacyjnej, bo też tego pełno
|
#839 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam bright starts z biedronki za ok 80zł, fajna czerwona z lwem, na pałąkach trzy zawieszki, lusterko i grająca biedronka. Wszystko odpina się i zawieszk teraz zawsze zabieram na spacer do wózka jak Kuba budzi się. Biedronka już się wyczerpała, szkoda bo Kubuś uwielbiał te melodyjki, cztery przyjemne piosenki, nie za głośne. Jestem zadowolona.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie szczęśliwe mamusie, panie z brzuszkami i te które starają się o maleństwo ^^
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

oczywiście zrobilam lipe i wydrukowalam krew zamiast moczu wiec mialam wyniki 2x z krwi
a moglo byc tak sympatycznie
superasnie!;*

ale za to jakimi pięknymi
rózowe róze i różowe goździki, i różowo-fioletowe dodatki
spał u siebie do 5:30
nie każde dziecko musi myć grubaskiem. Przecież Ty zaraz w deprechę wpadniesz jak tak będziesz na tych centylach siedziała-Dżas jest zdrowa i nie ma co szaleć a za pomysł z tabsami to bym Ci normalnie bobra wyragała
-tylko tyle

ciekawe co z tego bedzie...