O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-04, 12:25   #811
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Aga te tabletki moga ale wcale nie musza wywolac mlekotoku:/ poradz sie lekarza lub znajdz dobra polozna.A co jak wywolaja inne dzialania niepozadane zamiast mlekotoku?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 12:27   #812
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Coffee tylko tych bellli nie kupuj, sa koszmarne. mi podpasowaly Panten (takie niebieskie opakowanie) ale tylko na poczatku potrzebowalam
Właśnie zastanawiam się nad Johnson's Baby albo wezmę te z Rossmann'a.

Dziewczyny ja polecam butelki antykolkowe z firmy Avent, są sprawdzone, sama zamierzam je kupić.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Wkladki mialam z Johnson baby i sa mega chlonne a w szpitalu raczej nie bedziesz potrzebowala bo mawal jest troszke pozniej.
O tych właśnie myślałam siedzę nad listą wyprawki do szpitala i już sama nie wiem, co naprawdę mam mieć.
Stary 2014-06-04, 12:37   #813
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość

Ehhh... wdałam się w jakąś dziwną awanturę na innym wątku. Piszę do dziewczyny przyjaźnie, przepraszam, staram się moje wypowiedzi opisywać przykładami. A ta, że ja jej źle życzę i ciągły atak na mnie. Czasami.... uwaga... nie rozumiem kobiet!

Skończyłam kocyk!!!!!!!!! Potem go obfoce i wam tu wrzucę fotki. Idę zjem jakieś śniadanie i wymyślę obiad.
Widziałam podczytuje tamten wątek z ciekawości. I kompletnie nie czaje..

Czekamy na kocyk!!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 12:42   #814
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
no, my juz po. pan doktor czarniejszy niż smola ale sie Pyza nie przestraszyla oczywiście zrobilam lipe i wydrukowalam krew zamiast moczu wiec mialam wyniki 2x z krwi ale ponoć ok jest, w październiku kontrola.
po wizycie Hania zasnela wiec poszlam do lasu ale takie komary ze wlasnie uciekam a moglo byc tak sympatycznie

Coffee tylko tych bellli nie kupuj, sa koszmarne. mi podpasowaly Panten (takie niebieskie opakowanie) ale tylko na poczatku potrzebowalam

Dobrze że wszystko ok

Co to za tabletki?

Nie mam dziś siły i nastroju na nic..

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 12:47   #815
mysia1986
Zakorzenienie

Agabi, rozumiem Twój stres i obawę o zdrowie Dzas ale nie popieram zupełnie tego co chcesz zrobić Chcesz na własną reke jakiś syf łykać??! Daj spokój, jeszcze swojemu zdrowiu naszkodzisz. A lekarz dobrze mówi Ile jest takich okruszków chudziutkich - dopóki badania dobre nie martw się. Robisz co możesz , żeby więcej jadła Ale proszę Cie nie kombinuj z lekami

Kluska, za wizytę
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 12:59   #816
Gianna M
Zakorzenienie

Agaja tez popieram zdanie Mysi ma 100% racji a od siebie moge dodac ze te tabl nie beda obojetne dla twojego ciala i maga zrobic wiecej zlego niz dobrego! Dobra polozna lub po prostu tak jak mowi dr wprowadzanie nowych rzeczy do jedzenia a cycek wcale nie musi byc wybawieniem bo moja na cycku tylko do 2 mies super przybierala a teraz juz mniej wiec to nie musi tak byc ze na cycku bedzie super pulpecikiem.Dzas widocznie jest drobna i juz przyjdzie pora ze zacznie wsuwac jak szalona!

Yss ciezko mi sie wypowiedziec bo nie mam pojecia o co poszlo na innym watku ale nie masz sie co przejmowac kazdy jest inny i juz , nic sie nie poradzi musisz olac i tyle, nie zadreczaj sie

Kluska ciesze sie ze wszystko dobrze z Hanulka superasnie!;*

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Iza kochana czy to @ tak daje popalic?sciskam mocno!

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Wiecie co zaklilam ta krostke plastrem i daje malej tego cycka bo inaczej mi peknie a laktatora nie znosze !

Stary 2014-06-04, 13:20   #817
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

[/COLOR]Iza kochana czy to @ tak daje popalic?sciskam mocno!
@ i ogólna sytuacja.Ale musze sie wziasc w garsc bo do wieczora jestem sama z Domisiem a dla niego musze byc usmiechnieta.

Stary 2014-06-04, 13:28   #818
arletka1313
Zakorzenienie

hmm...no i jak zwykle tz przyszedł z kwiatami ale za to jakimi pięknymi rózowe róze i różowe goździki, i różowo-fioletowe dodatki ale zeby nie było tak łatwo dalej udaje obrażoną
na co on ze na prawde nie wiedział itp.
a co tam, potrzymam go jeszcze w niepewnosci

pamietacie jak wylicytowałam ta amte i te inne pierdółki dla lenki???tak wiec to miała byc przesyła za pobraniem u kuriera,wiec czekałam na przesyłke,a i miała dodac jeszcze jakies rzeczy dla dziecka do paczki. z pytaniem o dodtakowe rzeczy nie odpisała mi nic. ale za to pisze mi zebym wpłaciła pieniadze na konto,wiec prostuje ze miałam zapłacic u kuriera na co ona ze sie pomyliła i juz wysłałą paczke jako opłącona. no ok, myśle,podała nr konta ale zadnych swoich danych.wiec znowu do niej pisze o podanie danych.przyjezdza kurier,paczke dostałam,ale do karuzeli brakuje pozytywki i zadnego gratisu nie ma.za paczke nie zapłaciłam.dziwna sytuacja.smieje sie ze juz płacic nie musze ale,jestem człowiekiem i wiem ze pomyłki sie zdarzaja,ale napisze jej ze zapłace jak mi wyśle pozytywke i ten gratis

yss no czasami i z babami się dogadac nie można.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 13:30   #819
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej,Młody niedawno zasnął spał u siebie do 5:30

Aga no bierze Cię po całości,po co sobie wkręcasz? nie każde dziecko musi myć grubaskiem. Przecież Ty zaraz w deprechę wpadniesz jak tak będziesz na tych centylach siedziała-Dżas jest zdrowa i nie ma co szaleć a za pomysł z tabsami to bym Ci normalnie bobra wyragała

Mysiu -tylko tyle

Kluska ten makaron musi być super-chyba jutro zrobię

Basia o Jezu ja bym się pochlastała jakbym była teraz w ciąży a spadek formy to norma co jakiś czas.Kostek też lubi arbuza i truskawki

Zophiee Borysek cudny bączek

Lila ja z emolium żelem na ciemieniuchę zwalczyłam s*kę w ciągu tygodnia

Izka

Yss na naszym wątku za to nikt się z Tobą kłócił nie będzie Oby tydzień szybko Ci zleciał

Coffe jak czas zapierdziela już wyprawkę szykujesz

Kami spryciula jesteś dobrze mu tak

Arletko twarda bądź-nie daj się tak szybko

Gianka nie ma reguły co do @-ja dostałam w 4mc kp a karmiłam 10

Migociu oby się coś zwolniło

Kochane zdjęcie kiecki jak coś jest w albumie Kostek 2 Co do butelek ja mam Tomiee Tipee i sobie chwalę
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 13:49   #820
_Kluska_
Zakorzenienie

hahaha Ewka z tym bobrem jesteś dobra

Agabi a może tak jak dziewczyny pisały idź jeszcze do jakiegoś pediatry? mi tabletki też nie wydają się dobrym pomysłem a Gianka to już w ogóle w tym temacie zawsze ma rację!

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 14:01   #821
Rossa1988
Raczkowanie

aga, mysle, że dziewczyny maja rację.. Dżas jest zdrowa, silna, czemu się tak przejmujesz wagą? będzie super modelką, a nie pączkiem

basia, Gianka, wysłałam Wam filmik na pw, napiszcie jak Wam się podoba
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 14:07   #822
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hmm...no i jak zwykle tz przyszedł z kwiatami ale za to jakimi pięknymi rózowe róze i różowe goździki, i różowo-fioletowe dodatki ale zeby nie było tak łatwo dalej udaje obrażoną
Twarda sztuka

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Aga no bierze Cię po całości,po co sobie wkręcasz? nie każde dziecko musi myć grubaskiem. Przecież Ty zaraz w deprechę wpadniesz jak tak będziesz na tych centylach siedziała-Dżas jest zdrowa i nie ma co szaleć a za pomysł z tabsami to bym Ci normalnie bobra wyragała
wy.. co? Ale masz rację i podpisuję się obiema łapkami. Zresztą pisałam już co myślę.

Jem znowu te moje kanapki i idę do pracy. Dziś powinno szybko zlecieć bo dużo do zrobienia.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 14:14   #823
Gianna M
Zakorzenienie

Arletko jak milo dobrze ze sie postaral

Wiecie co tsk gadamy o tych @ i brzuch mnie cmi dzis od rana jak na @ i czuje jajniki ciekawe co z tego bedzie...

Stary 2014-06-04, 14:36   #824
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość

pamietacie jak wylicytowałam ta amte i te inne pierdółki dla lenki???tak wiec to miała byc przesyła za pobraniem u kuriera,wiec czekałam na przesyłke,a i miała dodac jeszcze jakies rzeczy dla dziecka do paczki. z pytaniem o dodtakowe rzeczy nie odpisała mi nic. ale za to pisze mi zebym wpłaciła pieniadze na konto,wiec prostuje ze miałam zapłacic u kuriera na co ona ze sie pomyliła i juz wysłałą paczke jako opłącona. no ok, myśle,podała nr konta ale zadnych swoich danych.wiec znowu do niej pisze o podanie danych.przyjezdza kurier,paczke dostałam,ale do karuzeli brakuje pozytywki i zadnego gratisu nie ma.za paczke nie zapłaciłam.dziwna sytuacja.smieje sie ze juz płacic nie musze ale,jestem człowiekiem i wiem ze pomyłki sie zdarzaja,ale napisze jej ze zapłace jak mi wyśle pozytywke i ten gratis

yss no czasami i z babami się dogadac nie można.
No i dobrze niech dosyła co ona sobie myśli.

K..a mam dość tego dnia.Poszłam z małym na soacer to tak sie darł że po 20 minutach wracaliśmy biegiem do domu.Ludzie się za nami oglądali.

Wogóle mam wszystkiego dość,każdy coś ode mnie chce,czegoś oczekuje a ja mam ostatnio to wzystko w d.upie.Nie mam ochoty na NIC.Jak znaleść siłe na kolejne dni kiedy wszystko się wali?Znowu wyje i głowa mnie z tego płaczu boli.

Stary 2014-06-04, 15:06   #825
Lila_27
Zakorzenienie

Mam dość dziewczyny, lekarz powiedział, że ja uczulam dziecko jedząc coś... tylko co? Możliwe, że Natanek jest bardzo podatny na wszelkie alergie i może Go wszystko uczulać.. o szczepieniu nie ma mowy, mały jest tak obsypany, że mogłoby mu to silnie zaszkodzić... Czy myśicie, że jest sens robić mu testy alergologiczne? Bo ten pediatra przepisał tym razem krople fenistil, ale ja mam już dość tych maści i inncyh specyfików, jak małemu i tak nic prawie nie pomaga, jak jedno schodzi, drugie wychodzi i tak w kółko
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 15:18   #826
zophiee
Zakorzenienie

hej hej
Borysek śpi, to ja myk do Was i podczytuję co tu się dzieje
Jeżeli chodzi o Tż, to chyba po prostu potrzebuję go teraz.
Chciałabym, żeby było go więcej w domu i ceszył się i przeżywał ze mną te pierwsze wspólne dni. Jak na razie to niewiele robimy wspólnie...
Tż kąpie, ja asystuje, to na razie nasz rytułał co 2 dni, i rano, ja szykuję ciuszki, a on zmienia pieluszkę, ubiera i podaje do karmienia.
Wieczorem robi mleko modyfikowane na noc, bo ja po całym dniu mam już w piersi mało pokarmu i zbieram na nocne karmienie
Myślę, że jak w nocy okazłaoby się, że Borys piersią się nie najadł, to będę go wysyłać do kuchni po mm w butelce

Myślę, że po prostu brakuje mi go, co gorsza w weekend też zapowiada się, że będzie większość dnia poza domem
Czekam już na spokojniejszy okres
Przesyłam uśmiech Boryska

Arletka
Wow pięknie się postarał dla TZ
Co do żółtaczki, to jest lekka, teściówka obserwóje codziennie i już schodzi, bo dłonie i stopy, przedramiona i łydeczki są już normalnego koloru
On nawet w szpitalu badany tym przezskórnym urządzeniem miał bardzo mały odczyn
Agabi Bój się Boga! Nie eksperymentuj na własną rękę!
Kluska Moja mama jest tak jak Gianna farmaceutką, a teściówka to pediatra
Super, że sprawnie wizyta poszła, już komary w lesie? Wow, ja też chcę juz na podwódko
Coffe ja na razie testuję- mam tes same co Kluska penaten niebieskie, mam canpola i jonshona
na razie wszystkie dają radę, choć dziś zmieniałam już parę sztuk nawał pokarmu bo to 5 dzień laktacji, piersi twarde. Musiałam trochę pomóc sobie laktatorem, bo inaczej chyba by mi je rozsadziło
A tak doraźnie masuje, i przynosi to ulgę...
Yss czekam na foto kocyka
Mi dziś mama przywiozła zrobione kocyki, jak wróci mi telefon z naprawy, to wrzucę foto
;-)
Buziaki
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 15:23   #827
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Mam dość dziewczyny, lekarz powiedział, że ja uczulam dziecko jedząc coś... tylko co? Możliwe, że Natanek jest bardzo podatny na wszelkie alergie i może Go wszystko uczulać.. o szczepieniu nie ma mowy, mały jest tak obsypany, że mogłoby mu to silnie zaszkodzić... Czy myśicie, że jest sens robić mu testy alergologiczne? Bo ten pediatra przepisał tym razem krople fenistil, ale ja mam już dość tych maści i inncyh specyfików, jak małemu i tak nic prawie nie pomaga, jak jedno schodzi, drugie wychodzi i tak w kółko
O cholera i co teraz?Myślałaś o przejściu na mm?

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
hej hej
Borysek śpi, to ja myk do Was i podczytuję co tu się dzieje
Jeżeli chodzi o Tż, to chyba po prostu potrzebuję go teraz.
Chciałabym, żeby było go więcej w domu i ceszył się i przeżywał ze mną te pierwsze wspólne dni. Jak na razie to niewiele robimy wspólnie...
Tż kąpie, ja asystuje, to na razie nasz rytułał co 2 dni, i rano, ja szykuję ciuszki, a on zmienia pieluszkę, ubiera i podaje do karmienia.
Wieczorem robi mleko modyfikowane na noc, bo ja po całym dniu mam już w piersi mało pokarmu i zbieram na nocne karmienie
Myślę, że jak w nocy okazłaoby się, że Borys piersią się nie najadł, to będę go wysyłać do kuchni po mm w butelce

Myślę, że po prostu brakuje mi go, co gorsza w weekend też zapowiada się, że będzie większość dnia poza domem
Czekam już na spokojniejszy okres
Przesyłam uśmiech Boryska

Arletka
Wow pięknie się postarał dla TZ
Co do żółtaczki, to jest lekka, teściówka obserwóje codziennie i już schodzi, bo dłonie i stopy, przedramiona i łydeczki są już normalnego koloru
On nawet w szpitalu badany tym przezskórnym urządzeniem miał bardzo mały odczyn
Agabi Bój się Boga! Nie eksperymentuj na własną rękę!
Kluska Moja mama jest tak jak Gianna farmaceutką, a teściówka to pediatra
Super, że sprawnie wizyta poszła, już komary w lesie? Wow, ja też chcę juz na podwódko
Coffe ja na razie testuję- mam tes same co Kluska penaten niebieskie, mam canpola i jonshona
na razie wszystkie dają radę, choć dziś zmieniałam już parę sztuk nawał pokarmu bo to 5 dzień laktacji, piersi twarde. Musiałam trochę pomóc sobie laktatorem, bo inaczej chyba by mi je rozsadziło
A tak doraźnie masuje, i przynosi to ulgę...
Yss czekam na foto kocyka
Mi dziś mama przywiozła zrobione kocyki, jak wróci mi telefon z naprawy, to wrzucę foto
;-)
Buziaki
Mam nadzieje ze u tż sie uspokoi i znajdzie dla was więcej czasu.

Stary 2014-06-04, 17:28   #828
Lila_27
Zakorzenienie

Pediatra powiedział, że mam cały czas karmić, bo to NAJLEPSZE dla małego, ale przestrzegać kategorycznie diety, wyeliminować wszystkie alergeny, czyli.. prawie wszystko.. To co ja mam ku...źwa jeść, żeby nie paść?
Jutro mamy zrobić morfologię z rozmazem, crp i mocz pobrać do badań... pediatra chce sprawdzić czy problemy skórne małego nie mają innego podłoża ....
Serce mi pęka jak patrzę na to moje dziecko...

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Arletko brawo dla TŻaCo do zakupów to czekaj aż dośle Jak zapłaciła to jej strata

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Izuniu nie łam się Będzie dobrze
Pamiętaj, że czasem życie daje w kość, żeby potem Ci to wynagrodzić, musi być taka równowaga w przyrodzie

Stary 2014-06-04, 17:28   #829
Ziajka
Wtajemniczenie

Powariowałyście ,nwracam ze spaceru a tu 60postów do nadrobienia, nie mogę się odgrzebać
Kubula ma dziś dzień redbula, co chwilę zwiewa z maty i atakuje firankę, piszczy, gaworzy i śmieje się do mnie

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 17:31   #830
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Pediatra powiedział, że mam cały czas karmić, bo to NAJLEPSZE dla małego, ale przestrzegać kategorycznie diety, wyeliminować wszystkie alergeny, czyli.. prawie wszystko.. To co ja mam ku...źwa jeść, żeby nie paść?
Jutro mamy zrobić morfologię z rozmazem, crp i mocz pobrać do badań... pediatra chce sprawdzić czy problemy skórne małego nie mają innego podłoża ....
Serce mi pęka jak patrzę na to moje dziecko...[COLOR="Silver"]
A co dokładnie masz wyeliminować z diety?

Stary 2014-06-04, 17:37   #831
_Kluska_
Zakorzenienie

Izuniu mocno tulę :przytulam: życie to sinusoida, nie może ciągle być źle! zobaczysz, że niedługo wyjdzie słoneczko

Lila a to ten sam pediatra czt jakiś inny? bardzo dobrze, że dał badania do zrobienia

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Kubula ma dziś dzień redbula, co chwilę zwiewa z maty i atakuje firankę, piszczy, gaworzy i śmieje się do mnie
Hanka tak samo, już koty przed nią zaczynają uciekać

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-04, 18:09   #832
Gianna M
Zakorzenienie

Lila ja mialam taka mega rygorystyczna diete przez pierwszy mies, niestety tylko wedlina z indyka i to gotowana plus filety z kurczaka rosol gotowany na tych filetach i warzywach bez zadnych przypraw i krupnik i herbatniki i tak w kolko zero nabialu no w sumie tylko to jadlam co napisalam...potem zaczelam wprowadzac nowe rzeczy ale np do dzis nie jem czekolady nic co ma kakao i jaj.Na poczatek wyeliminuj to co najbardziej uczula nabial, czekolada, jaja.Zwroc uwage na warzywa i owoce teras zwlaszcza jest duzo pryskanych np pomidory tez bardzo uczulaja.Kochana a testow ci teraz nie zrobia na pewno maly jest za maly ewentualnie testy z krwi mozesz probowac ale wtedy bedziesz musiala odstawic wszystkie leki malego na 2tyg no sama nie wiem ja bym poszla jeszcze do drugiego lekarza na konsultacje.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Ziajka, Kluska jak wam zazdroszcze ja chce zeby Natka juz taka byla to cudowne co piszecie

Stary 2014-06-04, 18:27   #833
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska Hania pogromca kotów

Iza po burzy zawsze wychodzi słońce a czasem nawet tęcza mam nadzieje, że będzie lepiej jutro. @ też ma wpływ na nastrój, kochana jak Domiś zaśnie zrób sobie chwilę dla siebie

Zophiee Borysek cudowny, jakie włoski z Kubusiem spacerowałam jak miał dwa tygodnie, przed pierwszym spacerem trzy dni werandowałam, ale to była zima. Teraz jest cieplej, wiec ewentualnie jak brzydko to weranduj pierwszy dzień czy dwa i można spacerować. Tylko na wiatr trzeba uważać, wtedy pieluszka na buźkę. My spacerowaliśmy w zimę, czy deszcz itp. Dziecko w gondoli ma ciepło, a zahartowane nie choruje. I Kubuś też uwielbia butelki dr browna, avent natural dopiero teraz na herbatkę załapał , a wcześniej były bee.

Coffee wkładki dla mnie najlepsze johnson&johnson , mam też te babydream są oki, ale j&j lepsze. Madzik czytelnik

Agabi ja bym nie szalała z tabsami. A co jak namieszasz w organizmie i zaniknie pokarm, albo będziesz z pokarmem dawać Dżas jakiś szajs. Zresztą jak dr mówi, że jest dobrze to tak jest. Sznuróweczka kochana jest szupaczkiem, bo cały czas w ruchu i widać przemiana materii szybka. za rehabilitacje i usg
A kaszki są fajne, Kubuś bardzo lubi i pomogły mu na brzuszek

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-06-04 o 20:04
Stary 2014-06-04, 18:29   #834
Lila_27
Zakorzenienie

Mam właśnie całkowicie wyeliminować nabiał, jaja, cytrusy, czekoladę, truskawki, mam nadzieję, że będzie poprawa..

Gianna ale mogę suplementy przyjmować?

Dziewczyny pytanie odnośnie nosidełka, bo na allegro jest tego sporo w różnych cenach i np jak kupię takie tańsze np. takie
http://allegro.pl/tiny-world-markowe...81551541.html?
Nie wiem czy wydać więcej, czy to nie ma znaczenia?

Stary 2014-06-04, 18:33   #835
Ziajka
Wtajemniczenie

Lila ja też miałam dietę, to dużo pomaga. Jasne pieczywo, wszystko gotowane i unikaj nowalijek, owoców i szelkich gotowych produktów z chemią bo to najczęściej szkodzi. Poźjiej po jednej rzeczy w małych ilościach przez kilka dni, z każdym dniem więcej i sprawdzaj reakcje.Np. zaobserwowałam że Kubie nic nie jest po czekoladzie w małych ilościach, ale szkodziły mu bizkopty.
Będzie dobrze, dasz radę dla Natanka

Stary 2014-06-04, 18:35   #836
arletka1313
Zakorzenienie

izunia kochana,widze masz taki humor jak ja przed chrzcinami. to minie kochana.

lila o kurcze,spróbuj odstawic to co piszesz,moze akurat pomoze.

no moze i tz sie postarał,rozmawiałam z nim raz jeszcze no i on przy swoim ze nie wiedział.dobra,chyba troche odpuszcze-ale obserwowac bede daej.

bylismy na spacerku znowu bo cieplutko bardzo.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 18:38   #837
_Kluska_
Zakorzenienie

ooo właśnie któraś z Was pytała o nosidełko. kupiłam babybjorn, Hania je uwielbia tylko dla noszącego szczerze mówiąc nie jest najlepsze bo cały ciężar na barki idzie. są nosidełka z takim pasem dodatkowym w okolicach ledzwiowych, myślę że to lepsze. a jeśli Hania byłaby mniejsza i kupowałabym jeszcze raz to kupiłabym Tulę- to coś pomiędzy nosidłem a chustą. używane można trafić w dobrej cenie

edit: aaaaa ale tula ma jedną wadę- brak opcji przodem do świata. chociaż zdrowsza i dla małego i dla dużego, napewno wygodniejsza od nosidła.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-04 o 18:45
Stary 2014-06-04, 18:38   #838
Lila_27
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie w zakupie maty edukacyjnej, bo też tego pełno

Stary 2014-06-04, 18:41   #839
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie w zakupie maty edukacyjnej, bo też tego pełno
Mam bright starts z biedronki za ok 80zł, fajna czerwona z lwem, na pałąkach trzy zawieszki, lusterko i grająca biedronka. Wszystko odpina się i zawieszk teraz zawsze zabieram na spacer do wózka jak Kuba budzi się. Biedronka już się wyczerpała, szkoda bo Kubuś uwielbiał te melodyjki, cztery przyjemne piosenki, nie za głośne. Jestem zadowolona.

Stary 2014-06-04, 18:55   #840
Penelope93
Raczkowanie

Witam wszystkie szczęśliwe mamusie, panie z brzuszkami i te które starają się o maleństwo ^^
Penelope93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości