Panny Młode 2015 cz. 20 :) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-30, 16:08   #811
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 20 :)

poprawiłam tylko kopertę ;p wydrukowałam, kolor oczywiście inny, ale dość podobny do tego tutaj i pasuje do tej fuksjowej wstążki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koperta próba niebieska.jpg (79,4 KB, 15 załadowań)

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 16:10   #812
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
poprawiłam tylko kopertę ;p wydrukowałam, kolor oczywiście inny, ale dość podobny do tego tutaj i pasuje do tej fuksjowej wstążki
Kolor super i ten wzor tez jest progres wielki!!

A nie chcialas faktycznie calych waszych imion? Bo mi takie puste to kolko sie wydaje :PP
Stary 2014-05-30, 16:14   #813
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Kolor super i ten wzor tez jest progres wielki!!

A nie chcialas faktycznie calych waszych imion? Bo mi takie puste to kolko sie wydaje :PP
całe będą na zaproszeniu ;p

Stary 2014-05-30, 16:16   #814
magda_mjt
Zakorzenienie

Jak Wam się takie wnętrze widzi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wnetrzezapro.jpg (61,3 KB, 42 załadowań)
Stary 2014-05-30, 16:17   #815
kreciorek85
Zakorzenienie

Magda coś w deseń koloru jaki oferuje Dulux o nazwie "wrzosowy świt", tylko jeszcze bardziej w szary wpadający. Jak z czegoś takiego wyszedł różowy to ja nie wiem heh a w ogóle to podobno w każdym kącie jest inny odcień (bo to poddasze, to dużo skosów) i podobno to wygląda jakby przeszło jakieś tornado (czytaj dziecko z pędzlem) i malowało jak się mu uwidziałoAż się boję tego widoku
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 16:20   #816
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Magda coś w deseń koloru jaki oferuje Dulux o nazwie "wrzosowy świt", tylko jeszcze bardziej w szary wpadający. Jak z czegoś takiego wyszedł różowy to ja nie wiem heh a w ogóle to podobno w każdym kącie jest inny odcień (bo to poddasze, to dużo skosów) i podobno to wygląda jakby przeszło jakieś tornado (czytaj dziecko z pędzlem) i malowało jak się mu uwidziałoAż się boję tego widoku

A ktos to malował ta konkretna farba czy sam pigmentem wydobywał kolor?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-30, 16:22   #817
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
A ktos to malował ta konkretna farba czy sam pigmentem wydobywał kolor?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Farba była mieszana w sklepie, według wzornika. Więc powinna wyjść taka jak ma być. No ale nie wyszło
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 16:23   #818
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Farba była mieszana w sklepie, według wzornika. Więc powinna wyjść taka jak ma być. No ale nie wyszło
Może nie będzie tak źle . Może TŻ tylko wyolbrzymia?
Stary 2014-05-30, 16:25   #819
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny ten kolor!

Pudełko dla świadkowej part 2. Wieczorem idę na zakupy i będę dopełniać

Pomijam fakt mojego beztalencia :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0089[1].jpg (118,2 KB, 38 załadowań)
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 16:25   #820
okaro
Zadomowienie

niuniowaty pink , hahahhaha, dobre
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 16:29   #821
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
całe będą na zaproszeniu ;p
a jakby te inicjaly tez byly tym tiff blue? :P albo dobra :P czekam na efekt finalny
Cytat:
O widze ze koncepcja sie zmienila bo przedtem mialas na polowce tekst a teraz na dwoch polowkach, nie?
Jest ok.. my mamy bardzo podobnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 16:42   #822
Majelka
Wtajemniczenie

misia
fajne pudełko a na obrączki bym zdecydowanie to białe wzięła

Cytat:
myślę, że ok tylko ja bym oddzieliła "wraz z Rodzicami" od "mają zaszczyt zaprosić" w odrębnych linijkach i to drugie przerzuciłabym na drugą stronę bo trochę dla mnie dziwne jak jest to oddzielone od nazwisk gości ale ogólnie bardzo fajnie

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

a i ja jeszcze w zaproszeniach mam zamiar dodawać to Sz. P. przed nazwiskami ale to już indywidualna sprawa
Majelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 16:46   #823
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majelka Pokaż wiadomość
myślę, że ok tylko ja bym oddzieliła "wraz z Rodzicami" od "mają zaszczyt zaprosić" w odrębnych linijkach i to drugie przerzuciłabym na drugą stronę bo trochę dla mnie dziwne jak jest to oddzielone od nazwisk gości ale ogólnie bardzo fajnie ùa i ja jeszcze w zaproszeniach mam zamiar dodawać to Sz. P. przed nazwiskami ale to już indywidualna sprawa
Ooo ja tez mam Sz.P. dodani bo sprawdzilam na zdjeciu
I to tez indywidualna kwestia ale my zdecydowalismy nie dodawac ze zapraszamy wraz z rodzicami, bo chcielibysmy zeby nasi rodzice byli goscmi na naszym slubie ktorym osobno podziekujemy za wszystko.. wiem ze wg wielu to nietakt.. ale jakos tak..
I tez bym chyba oddziela to maja zaszczyz na tej drugiej stronie
Stary 2014-05-30, 17:02   #824
Majelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo ja tez mam Sz.P. dodani bo sprawdzilam na zdjeciu
I to tez indywidualna kwestia ale my zdecydowalismy nie dodawac ze zapraszamy wraz z rodzicami, bo chcielibysmy zeby nasi rodzice byli goscmi na naszym slubie ktorym osobno podziekujemy za wszystko.. wiem ze wg wielu to nietakt.. ale jakos tak..
I tez bym chyba oddziela to maja zaszczyz na tej drugiej stronie
myślę, że to ok pisać bez rodziców bo to wszystko właśnie zależy od indywidualnej sytuacji ale rzeczywiście jeżeli macie im dawać oddzielne zaproszenie jak gościom to dziwnie by było jakby byli tam wpisani

my będziemy pisali z rodzicami dlatego, że finansują w całości wesele i myślę, że byłoby im przykro gdybyśmy ich w takiej sytuacji nie uwzględnili ale tez nie będziemy ich już pewnie oddzielnie zapraszać

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

i jeszcze my będziemy na pewno odręcznie wypisywali nazwiska w zaproszeniach bo wydaje mi się to jakieś bardziej eleganckie a poza tym chcialabym wypisać wszystko własnoręcznie
ale odnośnie takich drukowanych nic nie mam przeciwko
Stary 2014-05-30, 17:07   #825
MajsterkaANB
Zakorzenienie

my moglibyśmy napisać "wraz z rodzicami panny młodej i tatą pana mlodego" dlatego nie dodamy tego "wraz z..." ;p

Stary 2014-05-30, 17:09   #826
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że to ok pisać bez rodziców bo to wszystko właśnie zależy od indywidualnej sytuacji ale rzeczywiście jeżeli macie im dawać oddzielne zaproszenie jak gościom to dziwnie by było jakby byli tam wpisani

my będziemy pisali z rodzicami dlatego, że finansują w całości wesele i myślę, że byłoby im przykro gdybyśmy ich w takiej sytuacji nie uwzględnili ale tez nie będziemy ich już pewnie oddzielnie zapraszać

i jeszcze my będziemy na pewno odręcznie wypisywali nazwiska w zaproszeniach bo wydaje mi się to jakieś bardziej eleganckie a poza tym chcialabym wypisać wszystko własnoręcznie
ale odnośnie takich drukowanych nic nie mam przeciwko
No my niby sami zbieramy na wesele ale wiem ze pomoga troche, ale no.. nawet chcemy ich tak oficjalnie zaprosic wlasnie w grudniu

A z tym recznym wypisywaniem to bym Cie mega podziwiala bo ja ladnie pisze ale tylko jak mam niewiele do napisania :P a jakbym 80 zaproszen miala wypisac.. to huh.. i kazde w innym stylu ale super serio taki akcent osobisty
Stary 2014-05-30, 17:09   #827
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
a jakby te inicjaly tez byly tym tiff blue? :P albo dobra :P czekam na efekt finalny

O widze ze koncepcja sie zmienila bo przedtem mialas na polowce tekst a teraz na dwoch polowkach, nie?
Jest ok.. my mamy bardzo podobnie
Już ze 2 tygodnie temu mówiłam, że będę odwracać zaproszenie . Wcześniej miałam w poziomie, otwierane od boku, a wtedy stwierdziłam, że chcę mieć z kokardą wystającą poza kopertę, więc jak to tak. Dlatego zaproszenie musi być w pionie, otwierane od dołu/ góry . W związku z tym musiałam podzielić na 2 strony tekst, bo inaczej jedna strona byłaby całkiem pusta .

Cytat:
misia
fajne pudełko a na obrączki bym zdecydowanie to białe wzięła

myślę, że ok tylko ja bym oddzieliła "wraz z Rodzicami" od "mają zaszczyt zaprosić" w odrębnych linijkach i to drugie przerzuciłabym na drugą stronę bo trochę dla mnie dziwne jak jest to oddzielone od nazwisk gości ale ogólnie bardzo fajnie

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

a i ja jeszcze w zaproszeniach mam zamiar dodawać to Sz. P. przed nazwiskami ale to już indywidualna sprawa
Miałam kurde oddzielone, w osobnych linijkach, to M stwierdził, że woli, żeby całość było w jednej linijce.................. .....

A Sz. P. mi nie pasuje :P, w sensie, może i ładnie tak do kogoś napisać, ale burzy mi to wizualnie tekst . Aczkolwiek wprowadzę na chwilę wspomniane przez Was zmiany i zobaczymy .

A pomóżcie mi jeszcze z cytatem, prooooszę . M się nie podoba cytat Jana Pawła II, w sensie, nie chce jego cytatu. Znalazłam kilka, które ew. mogłyby mi się podobać, ale sama nie wiem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cytaty.jpg (24,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2014-05-30, 17:12   #828
aneta_91
Zakorzenienie

My też w zaproszeniach będziemy pisać "wraz z Rodzicami".

Fajne to pudełko dla świadkowej Szkoda, że moja już poinformowana, bo z chęcią bym jej takie podarowała
Stary 2014-05-30, 17:12   #829
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Już ze 2 tygodnie temu mówiłam, że będę odwracać zaproszenie . Wcześniej miałam w poziomie, otwierane od boku, a wtedy stwierdziłam, że chcę mieć z kokardą wystającą poza kopertę, więc jak to tak. Dlatego zaproszenie musi być w pionie, otwierane od dołu/ góry . W związku z tym musiałam podzielić na 2 strony tekst, bo inaczej jedna strona byłaby całkiem pusta .

A pomóżcie mi jeszcze z cytatem, prooooszę . M się nie podoba cytat Jana Pawła II, w sensie, nie chce jego cytatu. Znalazłam kilka, które ew. mogłyby mi się podobać, ale sama nie wiem...
Hah.. znowu tej kokardki nie moge sobie wyobrazic!!! :P
A ja czasami nadrabiam forum piate przez dziesiate wiec nie kojarze wszystkiego ale ladnie to wyglada i jest dzieki temu bardzo czytelne

Co do cytatow to mi najbardziej podoba sie ten 1

Ja chcialam ostatnio Tzta na cytat z puchatka namowic ale nie chce mi pozwolic ((((((
Stary 2014-05-30, 17:14   #830
aneta_91
Zakorzenienie

Mi się mega podoba ten pierwszy, w sumie nie wiem dlaczego, ale już jak kiedyś go zobaczyłam to

I czwarty też
Stary 2014-05-30, 17:16   #831
Majelka
Wtajemniczenie

Cytat:
No my niby sami zbieramy na wesele ale wiem ze pomoga troche, ale no.. nawet chcemy ich tak oficjalnie zaprosic wlasnie w grudniu

A z tym recznym wypisywaniem to bym Cie mega podziwiala bo ja ladnie pisze ale tylko jak mam niewiele do napisania :P a jakbym 80 zaproszen miala wypisac.. to huh.. i kazde w innym stylu ale super serio taki akcent osobisty
ja własnie takie krótkie frazy jeszcze jakoś w miarę ładnie potrafię napisać więc może tak po kilka dziennie będę wypisywała żeby się nei przemęczyć a jak każde by w innym stylu było to bym się nie przejmowała bo goście się raczej nie będą nimi wymieniali

Cytat:

Miałam kurde oddzielone, w osobnych linijkach, to M stwierdził, że woli, żeby całość było w jednej linijce.................. .....

A Sz. P. mi nie pasuje :P, w sensie, może i ładnie tak do kogoś napisać, ale burzy mi to wizualnie tekst . Aczkolwiek wprowadzę na chwilę wspomniane przez Was zmiany i zobaczymy .

to Sz. P. czasami w zaproszeniach jest jakoś z boku takie większe ozdobną czcionką ale ja się w sumie na tym nie znam w ogóle wiem tylko, że w naszych na pewno będzie

a cytaty wszystko w sumie fajne ale ciężko mi ocenić bo u nas na pewno będzie oklepeana Szymborska ale nic nie poradzę, że mam do niej straszną słabość

Zakochani i świadomi
że ich miłość to nie wiatr
mają zaszczyt zawiadomić
że chcą razem iść przez świat
Stary 2014-05-30, 17:17   #832
Kinia_m
Rozeznanie

Dziewczyny a powiedzcie mi czy taniej wam wychodzą zaproszenia jeśli robicie je same ?
Kinia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 17:17   #833
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Hah.. znowu tej kokardki nie moge sobie wyobrazic!!! :P
A ja czasami nadrabiam forum piate przez dziesiate wiec nie kojarze wszystkiego ale ladnie to wyglada i jest dzieki temu bardzo czytelne

Co do cytatow to mi najbardziej podoba sie ten 1

Ja chcialam ostatnio Tzta na cytat z puchatka namowic ale nie chce mi pozwolic ((((((
Ja to samo!!! To by było takie MOJE .... ale też nie bardzo się ucieszył :P....

I jak teraz to wnętrze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo1 (3).jpg (87,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2014-05-30, 17:19   #834
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
a cytaty wszystko w sumie fajne ale ciężko mi ocenić bo u nas na pewno będzie oklepeana Szymborska ale nic nie poradzę, że mam do niej straszną słabość

Zakochani i świadomi
że ich miłość to nie wiatr
mają zaszczyt zawiadomić
że chcą razem iść przez świat
U nas jest ten sam na ten moment
Ogolnie jeszcze w podstawowce jezdzilam na konkursy z wierszami Szamborskiej ) i w tym momencie wlasnie ten mamy na zaproszeniu uwielbiam go

Ale kubusia puchatka tez uwielbiam!!!

A ile zaproszen masz do wypisania ja wole juz wycinac te moje kopertki z kartonu bo wypisywanie pewnie by mnie znudzilo
Stary 2014-05-30, 17:19   #835
starry_eyes
Wtajemniczenie

Magda, a mi się podobają z tych cytatów nr 4 i 5

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 17:19   #836
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny a powiedzcie mi czy taniej wam wychodzą zaproszenia jeśli robicie je same ?
Proste! plus przeważnie mamy już materiały na winietki, menu, przywieszki, więc całościowo taka papeteria jest tańsza . Ale u mnie chyba najbardziej liczy się satysfakcja i spora frajda jaką mi to daje .
Stary 2014-05-30, 17:22   #837
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_m Pokaż wiadomość
za sam amterial na 80 zaproszen, 160 winietek i nie wiem ile menu zaplacilam 96 zl.. wiec mozna sobie porownac ale to wiecej w tym frajdy i serca i to dlatego tak
Cytat:
Ja to samo!!! To by było takie MOJE .... ale też nie bardzo się ucieszył :P....
No ja tez puchatka uwielbiam Pan G mi czesto jakies kartki z puchatkiem kupowal i przede wszystkim misia na 18 urodziny puchatka sama od dziecka mialam pelno poduszek, poscieli.. no puchatek to moja love!!
I anwet pamietam jak Twoj Tz napisal do mnie kiedys na facebooku skad mam takie nadkolanowki wysokie z kubusiem puchatkiem hahaha o teee teee wlasnie te puchatki nadkolanowki
Stary 2014-05-30, 17:26   #838
MajsterkaANB
Zakorzenienie

se wymyśliłam taki skromny przód
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przód znowu.jpg (20,3 KB, 15 załadowań)

Stary 2014-05-30, 17:28   #839
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
se wymyśliłam taki skromny przód
Eeeej!!! Przepieknie!! malo znaczy duzo! i tutaj malo znaczy pieknie!
Stary 2014-05-30, 17:31   #840
existence
Zakorzenienie

Ja do pudełek dla druhen napisałam mini listy wkładam tam kilka zdjęć i każdej po lakierze do paznokci w kolorze przewodnim

Cytaty puchatka są mega ale nasze zaproszenie też jest takie "nasze"

Wysłano z Windows Phone 8S by HTC.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości