![]() |
#811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Nancy mniam
![]() a moj M pewniw noedlugo sobie pojedzie na imprezke. jitro idziemy do pubu nad rzeke na zuzel 😍😍😍 ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- zjadlam chrupki orzechowe mm |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
A ja chipsy paprykowe
![]() I zlamal mi sie jedeb paznokiec i czuje sie jak bez palca bo mam takie dlugie ![]()
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
wspolczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie znow rosol, bo Maja lubi w sumie mi tez podchodzi najbardziej, zaraz bedziemy robic babeczki, ale wrozkowe, bo takie Maja wybrala, nie z przepisu Agi ![]() Kurcze, ale dzis czuje dzidzie, no bo jednak chyba to nie bulgotki czy cos, nie wiem, spytam sie gina czy to mozliwe, bo 13 tydzien wczoraj dopiero zaczelam Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2014-09-20 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Niezawsze super wiesci!
![]() dzidziolka czujesz mmm ![]() ciekawe kiedy ja poczuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bym juz chciala poczuc !!!!
![]() |
#818 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tez canneloni i lasagne uwielbia ![]() Cytat:
a dziekuje tez uważam ze jest ładne ![]() Cytat:
ja tez makaronowa jestem. Oj szybko zleci ta ciaza mi to najgorzej bedzie sie dluzyc od po wielkanocy. Nie wiem czy wam pisałam ale strasznie sie boję rodzić w wielkanoc, bo wiem jakie potrafią mieć podejście w swieta lekarze i pielegniary :-\ Cytat:
mi jakby mniej niedobrze od kilku dni ale czasem zmuli. Mam 11tydzien. Ja tez. Raz mu tak sie cos dziwnie ruszylo pare dni temu jak na brzuchu zasypialam ale to niemożliwe zeby byla dzidzia. Swoją droga mysle ze szybko poczuje ruchy bo jakies wrażliwe to moje ciało, po tygodniu od zapłodnienia gadalam do tz ze chyba sie udalo bo sie dziwnie czułam ![]()
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Blackberry ja makaron tez lubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Rozeznanie
|
U mnie dzis bardzo pracowity dzien, dopiero teraz odpoczywam, Tż zaprosil tesciow i dziadkow jutro na obiad i bylam caly dzien przy garach, potem skoczylam umyc pomniczek Kubusia dzis skonczyl juz 9 miesięcy i kupilam mu margaretki biale takie śliczne, wrocialm to posprzatalam w domu i tak mi szybko dzien zlecial
![]() teraz jak leze to czuje jak mi nogi odchodzą...... ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- A co do makaronu ![]() ![]()
#821 |
Zakorzenienie
|
Mmm cos czuje ze w pon bedziemy jedli spaghetti na obiad
![]()
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ale ten czas leci. juz jutro niedziele a w poniedzialek do pracy. ![]() juz odliczam do wizyty i mam nadzieje na zwolnienie. dostalam umowe o prace po tym zleceniu. tylko nie wiem jak zareaguja na zwolnienie i ciaze. umylam okna w pokojach dzisiaj. zostalo mi w kuchni. dzis takie ladne sloneczko bylo. czekam na tz. bo jeszcze z pracy nie wrocil. gratuluje udanych wizyt. buraki dla was. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki za buraki ![]() Czajelka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Zadomowienie
|
sory za buraki. juz wylaczam slownik. mialo.byc buziaki
![]() zle.mi sie pisze na tym tel. musze przezucic sie na drugi. ![]() Cytat:
oglądacie siatkę? dziś śnił.mi się seks ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez madelinem Czas edycji: 2014-09-20 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
My ogladamy szybkich i wscieklych 6 na canal +
![]()
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
ja ogladam siatke
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zadomowienie
|
moj ekstra kibic nie oglada bo boi sie ze przegraja.
jak tylko pozbede sie dziecka z lozka to zaciagam do niego tz. o ile bedzie.mial sile. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
kochana rto powiedz mu zw wygrywamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee tto nie masz sie o co martwic, co ludzie powiedza w pracy Nie ogladam nic w sumie teraz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zadomowienie
|
Widział. Jedno oko miał zamknięte jak przelaczal.
![]() Oby Milka się nie darla w nocy, bo robimy jej powrót do osobnego pokoju. Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Dziweczyny mam te apke wizaz i moge nas czytac ale nie moge nic napisac bo albo nie ma albo jestem slepa i nie widze opcji 'odpowiedz'. Pomozecie?gdzie mam szukac tego?
Ja dzis caly dzien z Mlodym na plazy spedzilam.cieplutko.. ale w ciuchach bo na opalania i kapiele jak dla mnie za zimno juz. Pavlinecka-o facetach bardzo dobrze napisane Sonia- co Ty bierzesz ze masz tyle powera?😊 Ale dzis wypoczelam! Moj TZ dzis na materacu. Cos go jakies chorobsko bierze i jhz wytrenowany ze mnie nie mozna zarazc wiec ewakuacja nastapila. Moj Mlody jutro bedzie bral udzial w swoich pierwszych w zyciu zawodach rowerowych-ciekawe jak przelknie takie dziecko porazke jakbyco. Nie ze nie wierze w niego ale dorosli biora pod uwage porazke, z dziecmi inaczej. No zobaczymy😀 |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Koperco wlasnie chyba chrupki orzechowe tak na mnie dzialaja hahah.
kochana ja klikam na posty zeby cytowac a potem u gory po prawej stronie taka strzalke. a jak nie cytije to na samym dole mam taki plusik wolne miejsce na tekst i strzalke. i w wolnym miejscu pisze i strzalka wysylam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#835 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Dziewczynki
![]() Trzeba iść spać bo długi dzień jutro ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
hehe leniuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Raczkowanie
|
Rany, dziewczyny, weszlam na wizaz. Patrze a tu 28 stron !
![]() ![]() Fajnie mamy na tym naszym forum ![]() Sonia - bierz mniej, zmien dilera, cokolwiek ![]() Madison - ciesze sie ze smakowaly mufiny Boze, mialam tyle rzeczy jeszcze do napisania, ale jak przejde przez 10 stron to nie pamietam co komu ![]() Co do nudnosci ciazowych to podobno wlasnie tak ok 10 tyg jest lepiej wiec prosze sie nie martwic na zapas ![]() Ja w sumie jeszze sie oszczedzam bo po zabiegu wszystko mnie boli, a chcialabym sie juuuuuz starac o nastepna ciaze. Tylko nie wiadomo kiedy bedzie nastepna miesiaczka, a w kosciach czuje ze dostane wypowiedzenie jak przyjde z aktualnego l4. Wiec biorac pod uwage ze mam miesieczny okres wypowiedzenia, musilabym zdazyc do konca listopada ![]() Oo, wiem co chcialam - zdjecia Kapryska, a jak! My tu czytamy ze Kaprysek to i tamto a tutaj zadnego zdjecia! Jaka rasa, jaki wiek psiny? Sama mam wspanialego czworonoga w domu, czasem sie do niej przytulam i mysle, ze to ńiemozliwe, zeby mozna bylo tak bardzo kochac psa ![]() Jutro idziemy na obiad do rodzicow tzta, fajnie, bo nie bedzie trzeba gotowac. A do tej zapiekanki ziemniaczanej to jeszcze przepis na so poprosze ! ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Koperco - nawet jak nie wygra w tych zawodach, to zawsze mozecei zrobic mu z tego dnia male swieto - ze wzial udzial i jestescie dumni,i ze zwyciezac to jedno ale i ze startowac i przegrywac trzeba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Ide grac w hearthstone- mowie Wam ,genialne ![]() Aa, i w poniedzialek bedzie u nas dekorator wnetrz juz z projektem! ![]() Sluchajcie, a macie jakas fajna ksiazke do polecenia? Moze byc popularnonaukowa, w empiku tak glupio kupowac w ciemno bo ceny z kosmosu. I wiecie jakie mam postanowienie na zimowe wieczory ? Naucze sie robic na drutach, a jak! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobranoc kochana ![]() Ja tez ![]() Cytat:
![]() Ja ide zaraz chyba sobie zrobic kanapeczki z serem i ogorkiem mniami mam straszna ochote ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko wlasnie nie wiem a skad Ty masz tyle sil?
![]() musi sie udac kochana!!! ![]() kochana Kaprysek ma rok i dwa miesiace. jest przygarniety ze schroniska. mozna kochac psiaczka mooocno ![]() kochana przepis zapiekanki wrzucilam do klubu. smacznego u rodzicow Tz Boleczka pdobala mi sie liszowska. |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
A mi ten co zrobil davida bowie i teraz jestem strasznie ciekawa maryli rodowicz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.