|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Śniadanko dla mojego Mikołaja
![]()
#812 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
![]() Ja zaraz do pracy...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Wtajemniczenie
|
RudaEwcia25 oj biedny Kostello. To męczące. Baw się tam dobrze
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- arletka1313 brawo za wagę! Moja tylko rośnie ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- zophiee ooo to właśnie dużo zrobiłaś ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Gianna M pokażę później. Samą nową bransoletkę dostałam bo skórzaną miałam. Ale musimy jechać wymienić bo za mała troszku ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- mysia1986 ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- b a r b a r a a to zołza jedna. Ze sraczką to się w domu siedzi!
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja mam mieć gosci za jakąś godz. moja sis więc spoko ![]() no przez @ mozesz mieć nawet wiecej kg. a jak ci idzie dietka? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- militu to są naleśniki? z nutellą??? kochana zajdziesz w ciąże i będziesz patrzyła jak słodkie kg idą w góre i jak ten słodziaczek w brzuniu rośnie. ale jak chcesz to dam ci tą dietkę ![]() moja spi już ponad 2 godz.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Wtajemniczenie
|
Bry!
Dobra Arletka kończymy temat i przepraszam. Po prostu tutaj jak napisałaś to: [QUOTE=arletka1313;4920522 4 doszlisy do wniosku że to będzie najlepszy czas bo do pracy nie wracam a zamiast wychowawczego będę na l4 i jeszcze kase wezmę ![]() nie wspomniałaś o ciężkich warunkach pracy. Zupełnie inaczej odebrałam tego posta, szczególnie wyrażenie: "i jeszcze kasę wezmę" podziałało mi na wyobraźnie. Ja już jestem taka czepialska, przepraszam. My zaraz idziemy do kina, taki specjalny pokaz dla niewidomych. Potem mamy iść na pchli targ, bo ja ciągle szukam butów. Okazało się, że te co zamówiłam z Polski nie pasują. Jakoś mi dzisiejszy dzień nie pasi. Właśnie rozmawialiśmy z TŻ, że jest nie fajnie. On codziennie rano budzi się z agresorem. Rozwala nas brak tego jednego pokoju. Spadł śnieg, nic się nie dzieje, facet nie pracuje, zimno ciągnie. My mamy mega burdel, bo wszędzie mamy pełno rzeczy i nie ma już gdzie upychać. A co do diety, to ja straciłam zapał kompletnie. Jem zachowawczo aby nie tyć. Ale źle się czuje, a nie umiem się znowu zmobilizować. Idę, będę potem. |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
arletka1313 nom dla męża z bananami i nutella. Poczekam z dietą. Zobaczymy jak ten cykl się skończy. Na razie staram się jeść zdrowo
![]()
#817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych łowów na pchlim ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Mili to wymieniaj wymieniaj i fota musi byc
![]() Basia noz k.mac!!! Wziasc i wyslac ja na biegun! Yss a jak po tych tabl? Cos sie ruszylo? Arletko matko jak duzo i szybko schudlas!!!to jakas dieta cud po prostu! Zophee brawo dla Bobriego za bananka! Mysia ![]() Ewcia kurczaki skad mu sie to zapalenie zrobilo ![]() ![]() Kasiu oby wykkady szybko minely,wspolczuje i podziwiam ja sie do szkoly juz nie nadaje:p Ja dzie popo zostaje sama z Tulinka tz idzie grzbac przy aucie. |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Wtajemniczenie
|
OMG!!! Kubula oswaja odkurzacz !!!
![]() Wczoraj pierwszy raz uzyty katarek , dziś na odkurzacz ma nerwy,, wstaje, krzyczy na niego i chodzi za mną trzymając sie nogi gdy odkurzam ![]() ![]() A przed chwilą czyszczenie noska bez łez! Nie wierzę! I mówie to ja, która uważała ten sprzęt za narzędzie tortur! ![]() Lecę sprzątać dalej, bo Mały zasnął. |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Ziajka super♥
Młody usypia. Ja pod prysznic bo na 16 jedziemy na Mikołajkowy obiad do teściowej |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
A u nas nadal goscie. Dzieciaki sie dra i bija non stop. Podczytuje ale leb mi peka ze az sie rzygac chce a jeszcze jednych gosci mamy miec.
#822 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Wczorajsze odwiedziny super ![]() ![]() ![]() A więc nowa ciocia okazała się.. dziewczyną z mojej miejscowości, w której brat kochał się od lat, ale wyszła za innego i wyprowadziła się.. teraz jest już po rozwodzie i spiknęli się z moim bratem .. to dlatego ją ukrywał! Ale ok, zachowałam zimną krew i udawałam, że mnie to nie ruszyło ![]() ![]()
#823 |
Wtajemniczenie
|
Wtedy na początku jak się zważyłam. Nie ważyłam się już więcej. Mierzyłam obwód brzucha jakoś tydzień temu i też trochę zmalał. No ale żeby leki działały to powinnam trzymać dietę i ćwiczyć. A tak nie jest. Za to w końcu prawie ustały rozwolnienia
![]() Nie mamy coś dziś z TŻ nastroju. Obojgu nam smutno jakoś. Nie byliśmy w tym kinie jednak. Poszliśmy tylko zobaczyć te buty a i tak nic nie było. Nie wiem co zrobić, boję się zamawiać kolejnych z PL, bo nie mogę przymierzyć. Tutaj w normalnych sklepach ceny butów zaczynają się od ponad 500zł. To nawet na tutejsze warunki jest bardzo drogo. Sama nie wiem co mam zrobić. Spadł śnieg i źle mi się chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Yss to powiem Ci co moja koleżanka zrobiła jak zaszła w ciążę.. teść załatwił jej pracę, do której poszła na 2 dni i wzięła L4.. załatwił jej po to, żeby brała kasę na l4 i macierzyńskim i tak się oszukuje państwo
A jeszcze inna znajoma założyła dzg, przez 3 m-ce opłacała wysokei składki, żeby na macierzyńskim brać po kilka tys. to jest dopiero oszustwo Kasiu przyda Ci się takie oderwanie od wszystkiego Mili fajne śniadanko, prezencik też ![]() Ruda beidny Kostello ![]()
#826 |
Zakorzenienie
|
Yss lepiej zebys miala jakies dobre bezpieczne buty bo nie daj zebys sie przewrocilia. A powiem Ci ze ja tez cos humor teraz nie bardzo mam...
#827 |
Zakorzenienie
|
Ruda to drugie
![]() A mój brat to naprawdę świetny gość, bardzo przystojny i mógłby znaleźć sobie superr laskę, ale jego wybór, ja się nie wtrącam ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Upiekłam pszenne bułeczki, bo do sklepu się nie chciało nam ruszać, a pieczywo się skończyło, wyszły dobre, jak ze sklepu, a szybko się robi , chyba przestanę kupować ![]()
#828 |
Zakorzenienie
|
yss no ja na twoim miejscu bym zamówiła z Polski, zadzwoniła bym czy moge zwrócic z razie czego i już. bo 500zł na buty to ło matko!!!
lila powiem ci fajnie brat spotkał swoją dawną miłość i się od nowa zakochał- super!oby im się ułożyło tylko ![]() ruda moi gosci już pojechali bo mój chrześniak zaczął cyrki odstawiać drał się, bił ojca-mały tyran, chyba pójdą z nim do psychologa bo sobie rady nie dają ![]() ziajka powiem szczerze ze ja nawet nie wiem jak sie katarek ma do odkurzacza???ja mam fridke i sama gluciochy wyciagam. ale fajnie że Kuba się już go nie boi.
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam kiedyś przez neta Tamarisy, rozmiar 37 i były idealne. Dziś je zresztą założyłam, pomimo tego że już są zniszczone i niewygodne. Tylko teraz mi się coś porobiło ze stopą i jedną mam większą od drugiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chyba nie masz wyjscia i musisz kupić droższe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie ze wizyta udana ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Ziajka jaki Kubula pogromca
![]() ![]() Yss musisz miec dobre buty na wasze warunki i ze wzgledu na twoja chorobe. Musisz sie czuc stabilnie ale kurde taka kasa ze az leb boli:/ sama nie wiem co bym zrobila. A z czego wynika ta roznica miedzy jedna stopa a druga? Zophee jak sie czujecie? Ewciu wspolczuje gosci i bolu glowy wez cos kochana lyknij albo slodkiego pojedz zeby puscilo ![]() Lilka super ze zadowolona jestes z wizyty gosci ![]() ![]() U nas prawdziwy Mikolaj!!! Kolega byl tzn ci nasi przyjaciele przebral sie za mikolaja caly z broda a Nata go zobaczyla i wrzask o matko jak sie darla ale dostala duzegoooo misia i od razu usmiech i tulenie i juz radosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Yss.. zakupuj buty, to b. ważne żebyś się czuła stabilnie ![]() Lilka pokaż brata ![]() ![]() Mysia ![]() Migocia.. oby kuracja podziałała ![]() Militu.. fajny ten Mikołaj ![]() Ewciuszka... biedny Kostello ![]() ![]() ![]() Ja wróciłam z pracy.. za niedługo jadę do dzieciaków prezenty im dać ![]()
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie dam rady dzisiaj nadrobić bo mam duzo nauki na jutrzejsze zaliczenia.
Do jutra ![]()
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Ewciu biedny Kostek
Yss kurcze ze tylko u nas w PL jest tylko 10 dni na zwrot . Lila ważne żeby brat był szczęśliwy My po imprezie urodzinowej . Wiktoria była zaproszona na urodziny do Kuby (kolegi z klasy) mam wrazenie ze Kuba bardzo lubi Wiktorie i cala rodzina jego ma takie same wrażenie. Wiktoria była jako jedyna zaproszona z klasy ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Właśnie przyjechał mój brat M i przywiózł mi ciasto ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Zapraszam do k.
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-12-06 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze 2 h i weekend. Wysłane z mojego GT-S5830i
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
Hej Nadrobilam. Bylo ciężko. Bylam u mamy troszke jej pomóc. Natka dzisiaj ma w sobie szatanka i taka wscibska ze juz padam. A jeszcze musze sie ogarnac
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Znajomi pojechali. Wypilam 2kieliszki wina. Mlody sie kapie. Pozniej ja,Tz i mamy spedzic razem mily wieczor bo jutro po obiedzie juz jedzie. .. Spokojnego wieczorku Kochane.
#839 |
Zakorzenienie
|
A ha albo się zatrułam albo mam wirusa
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Gianka ale fajny Mikołaj ![]() Ewciu cieszcie się sobą ![]() Lila ważne by brat był szczęśliwy. Skoro zdecydował się ujawnić to znaczy że to poważne i jest mu dobrze ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Ewcia cieszcie sie soba
![]() Magda mikolaj ho ho ho ![]() Iza jupi jupi jeszcze dwie godzinki i jutro lezysz i pachniesz ![]() ![]() Kluska o nie matko oby nie wirus ![]() ![]() Tz pojechal po zarelko bo nam sie zachcialo ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Migotko to oby udalo sie ogarnac material na jutro i podziwiam cie i wspolczuje! A pytalas o zawroty glowy i bole i niestety nawet po pierwszej tabl moga sie pojawic ale nie przejmuj sie powinny ustapic w miare stosowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.